Page 1

EASYCLICK MONTEREN ZONDER SCHROEVEN www.toppoint.eu


EasyClick, de oplossing ZONDER boren of schroeven U wilt niet zomaar schroeven in uw kozijn van hout, aluminium of kunststof of soms is dat niet geoorloofd vanwege vervallende garanties. De EasyClick is de oplossing. EasyClick is de meest vriendelijke raambekleding om te monteren. Het maatwerk product wordt met een magneetband of klikband door een erkende Toppointdealer op uw kozijn geplaatst. De EasyClick is er in drie varianten: U heeft de keuze uit een aluminium jaloezie, een plissĂŠ gordijn of een DuetteÂŽ gordijn.


De voordelen De magneet of het klikband zorgt voor een perfecte hechting op raam, schuin draai-kiepraam en zelfs deur. Wilt u uw raam wassen? Dan is de EasyClick eenvoudig weg te nemen en weer terug te plaatsen. De EasyClick wordt bediend met een handgreep dus geen slordige touwtjes of kettinkjes en altijd kindvriendelijk. De EasyClick is ook ideaal voor de slaapkamer. Met een verduisteringsstof en de afdeklijsten rondom wordt het licht maximaal tegengehouden.


Eindeloos veel kleuren Het assortiment aan kleur is gevarieerd en groot. Zowel bij plissĂŠ gordijn en DuetteÂŽ gordijn als bij aluminium jaloezie zijn er tientallen mogelijkheden. De kleur van het frame rondom kan ook worden gekozen en is natuurlijk het fraaist als het identiek is aan de kleur van uw kozijn.


Vind uw dealer hier www.toppoint.eu

Profile for Toppoint/MrWoon

Toppoint folder EasyClick  

EasyClick is het meest vriendelijke montagesysteem voor raamdecoratie. Met EasyClick kunt u namelijk raamdecoratie monteren op het kozijn zo...

Toppoint folder EasyClick  

EasyClick is het meest vriendelijke montagesysteem voor raamdecoratie. Met EasyClick kunt u namelijk raamdecoratie monteren op het kozijn zo...

Profile for adsup0