Page 1

DUETTE® SHADES PERFECTE ISOLATIE VOOR IEDER RAAM www.toppoint.eu


OVERAL TOEPASBAAR Door de smalle plooibreedtes kan een DuetteÂŽShades juist daar toegepast worden waar een andere raamdecoratie niet uit de voeten kan. De DuetteÂŽShades worden bediend met een optrekkoord of met een handgreep en kunnen zelfs toegepast worden bij horizontale ramen (lichtkoepels/serres), driehoekige ramen en zelfs ronde ramen. Naast handbediening is er ook een elektrische bediening mogelijk.


PRIVACY De Duette®Shades bekleedt het raam in zijn geheel, alleen de bovenste of onderste helft of alleen het midden. Ideaal voor ramen met gemakkelijke inkijk! De stof van Duette®Shades is verkrijgbaar in transparante, semi-transparante (lichtdoorlatende) en verduisterende varianten. Dankzij de dubbele stofstructuur heeft de Duette®Shades zelfs isolerende eigenschappen!


VERDUISTEREND EasyClick, hèt handige aluminium frame om te monteren zonder boren of schroeven. Duette®Shades en EasyClick, een ideale combinatie. Het frame is verkrijgbaar in 5 RAL kleuren. Altijd een perfect match met uw kozijn. Duette®Shades heeft een dubbele stofstructuur die als een trekharmonica in en uit elkaar vouwt. Dankzij het unieke U-profiel van het EasyClick frame realiseert u, in combinatie met Duette®Shades, de best mogelijke verduistering.


3 soorten transparantie past in diverse raamvormen perfect met EasyClick warmte isolerend www.toppoint.eu

Profile for Toppoint/MrWoon

Toppoint folder Duette®Shades  

Duette® Shades zijn elegant en ontzettend functioneel. Ze zijn namelijk geschikt voor vrijwel elke raamsituatie dankzij de technieken die we...

Toppoint folder Duette®Shades  

Duette® Shades zijn elegant en ontzettend functioneel. Ze zijn namelijk geschikt voor vrijwel elke raamsituatie dankzij de technieken die we...

Profile for adsup0