Page 1

HYP & Hop Februar 2009

Fastelavnstur til Karlslunde Landsby Søndag d. 8. marts red 20 flot udklædte ryttere på tur til Karlslunde Landsby. Vejret var fint for årstiden og alle heste opførte sig eksemplarisk. Se billederne!


Katten af tønden x d. 8. februar deltog ca. 20 børn i at slå katten af tønden. Søndag Mange var klædt festligt ud, og der blev kæmpet for at få slået tønden og især de sidste bræder ned. Kattedronning og kattekonge blev Amalie Rosenstand

Forslag til aktiviteter Hvis du har foreslag til aktiviteter som rideklubben bør stå for, så informer venligst en af bestyrelsen. Se bestyrelsen og deres kontakt info på hjemmesiden


Hjemmeside Klubben x har fået en hjemmeside, hvor vi vil løbende vil informere om aktiviteter og arrangementer. Se mere på: www.adsk.dk Grunden til forkortelsen adsk er, at det er Dansk Rideforbunds forkortelse for Adamslyst Sportsrideklub.

Billeder og indlæg Hvis du har billeder eller indlæg som ønske bragt enten i Hyp & Hop eller på hjemmesiden, så send det til Henrik Rosenstand på henrik.rosenstand@mail.tele.dk.


Generalforsamling d. 4. marts 2009 kl. 19.30 i rytterstuen Dagsorden: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.

Valg af dirigent. Bestyrelsen aflægger beretning. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse. Fastsættelse af kontingent. Behandling af indkomne forslag. Valg af formand Valg af øvrige bestyrelsesmedlemmer. Valg af suppleanter til bestyrelsen. Valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant.

Aktivitetsplan 4/3 – 2009

Generalforsamling i rytterstuen

Marts– 2009 Stævneklar - Foredrag 27+28/3 – 2009

Klubstævne – Dressur og Spring

April – 2009

Langdistance ridning – Foredrag

Maj – 2009

Tur Hedeland

Juni – 2009

Klubstævne – Rideskole, Dressur og Spring

Juli – 2009

Ridelejr

Støt vores sponsorer

Hyp og Hop  

Klubblad for Adamslyst Rideklub og Adamslyst Sprortsrideklub - Februar 2009

Hyp og Hop  

Klubblad for Adamslyst Rideklub og Adamslyst Sprortsrideklub - Februar 2009