Page 2

ACTUALITAT

Butlletí de l’Assemblea de drets socials de l’Eixample dreta

Valoració de l’Eixample Dreta de les movilitzacions del 14 i 15 J

L

’ADSEixample-Dreta .va aprovar participar en la convocatòria Aturem el Parlament els dies 14 i 15J, dates importants al procés d’aprovació dels pressupostos de la Generalitat que impliquen retallades en les despeses socials. També s’iniciava el tràmit de la llei Òmnibus, que vol anul·lar en una única llei gairebé un centenar de normes del ámbit social, mediambiental i cultural. Estem a favor que que el poble pugui mostrar el seu rebuig a les imposicions del sistema polític i financer, creiem que les assembles de barri són una mostra d’organització popular i de base que està revolucionant la nostra ciutat. Condemnem l’estratègia de la classe política per criminalitzar i banalitzar el nostre moviment, així

com la manipulació política i mediàtica dels grans mitjans de comunicació amb la seva falta de pluralitat i objectivitat, encapçalats per TV3. Sense oblidar l’actuació policial dels Mossos d’Esquadra que varen provocar la majoria dels aldarulls.

CREIEM QUE LES ASSEMBLES DE BARRI SÓN UNA MOSTRA D’ORGANITZACIÓ POPULAR I DE BASE QUE ESTÀ REVOLUCIONANT LA NOSTRA CIUTAT Felicitem a tots els veïns i veïnes pel suport que ens donen, perquè tot està per fer, però tot és possible.

Fotografies: 1. Ens dirigim juntes cap al parc de la Ciutadella 14 juny. 2. Baixem junts i juntes cap a la manifestació del 19J.

Llegiu tot el document a: dretsocialseixample.wordpress.com

·Els desnonaments al nostre barri ·

D

esnonaments per impagament de la hipoteca, desnonaments per la impossibilitat de pagar el lloguer, gent gran que està pagant un lloguer de renda antiga i és víctima de l’assetjament immobiliari per tal que abandoni casa seva, aquesta és la nostra realitat, la nostra quotidianitat, del nostre país, de la nostra ciutat i del nostre barri.

realitat i tenim coneixença de dos futurs casos de desnonament entre els nostres veïns i veïnes durant aquest període estival. Aquesta és una de les cares més amargues d’una crisi que l’han originat uns pocs molt ben situats i que paguem, com sempre, els més vulnerables.

És per això que des de l’Assemblea de Drets Socials de Desgraciadament, el nostre barri la Dreta de l’Eixample vono està al marge d’aquesta lem donar suport a totes Pàg. 2

aquelles persones del nostre barri que estiguin patint una situació d’aquest tipus i animem a qui conegui un cas de desnonament ens ho faci saber, per lluitar plegades contra aquesta injustícia social, com ja s’està fent amb èxit des d’altres pobles i barris.

Butlleti ADSE dreta 01 (Juliol 2011)  

Nº 1. Juliol 2011 Butlletí de l’Assemblea de drets socials de l’Eixample dreta

Butlleti ADSE dreta 01 (Juliol 2011)  

Nº 1. Juliol 2011 Butlletí de l’Assemblea de drets socials de l’Eixample dreta