Page 1

Tekken només havia aparegut en les consoles de Nintendo una vegada: el 2011 amb Tekken Advance per GBA, versió 2D i una mica descaifenada de les baralles de la saga. Ara, al cap ia en 3DS, a la segona va la vençuda.Un torneig d'elit, Paul, King, Heihachi, Jin ... són els noms d'alguns dels 40 mitics lluitadors que estaran disponibles, tots els importants de la saga. I l'estil de lluita, amb quatre botons, un per cada extremitat del lluitador, serà traslladat a la perfecció: no hi haurà grans màgies i la velocitat dels combats no serà tanta com en Street Fighter. , Però a canvi cada personatge dominés un estil de lluita i realitzés cops espectaculares.Ganar uns quants combats serà senzill, però en el domini de les variadíssimes tècniques és on es distinguirin als mestres


Tekken 3D Prime Edition és, dit simplement, Tekken pur i dur. Res d'història, cap personatge nou, dos lluitadors per combat. Namco no busca filar encara més prim sinó oferir Tekken tal qual, en un format digerible per a l'usuari de portàtils: és un joc de baralles ergo el que veuràs són Pinazos. Així de clar.

Tant és així que Namco porta a la perfecció l'experiència del seu popular franquícia a Nintendo 3DS. Encara que la pantalla sigui més petita, i en un format que als fans de la saga li resulti estrany, és Tekken tal qual. Els mateixos moviments, la mateixa fluïdesa i aquest esperit que fa inconfusible al torneig del puny de ferro.

A la nostra disposició tenim un planter de 40 lluitadors. El mateix que al seu dia va estrenar Tekken 6. És a dir des vells coneguts com Jin Kazama o Heihachi Mishima (que en aquesta edició surt rejovenit) a altres més nous com Alisa, Bob, Miguel o Zafina. Un planter variat amb diferents estils de lluita on triar.

Els controls, així com els moviments, responen molt bé. Jugar en aquesta versió 3DS és idèntic a fer-ho a la consola. La pantalla tàctil, s'utilitza per configurar accessos ràpids a moviments especials o combos. Una cosa bastant útil si som novells o no acabem d'apanyar. L'única pega és que els moviments complexos resulten força complicats de realitzar per les limitacions físiques de l'estic.

El millor:

El pitjor:

Una adaptació genial del motor original

Poques maneres de joc

de la versió de sobretaula

Control una mica limitats

Revista tekken  
Revista tekken  

informacion sobre el nuevo juego de tekken en 3D

Advertisement