PRAVILNA KOMBINACIJA

Page 1


PRAVILNA KOMBINACIJA Avtor: Andrej Mlinšek Leto izida: 2011

Lektura: Manuela Mlakar Oblikovanje: Manuela Mlakar Prelom: Manuela Mlakar Založba: Adriatikus d.o.o. Kidričeva ulica 24b, 3000 Celje Telefon: +386 41 352 697 E-mail: adriatikus.doo@gmail.com Natisnila: Grafika Gracer d.o.o. Lava 7B,3000 Celje Naklada: 300 kom

Po Zakonu o avtorskih in sorodnih pravicah sta ponatis celote ali delov in razmnoževanje v kakršnikoli obliki dovoljena samo na podlagi pisne privolitve avtorja. Fotokopije posameznih delov za osebne in lastne potrebe je dovoljeno izdelovati le kot posamezne fotokopije, nikakor pa ne za potrebe skupin.

2


Želim se zahvaliti moji ženi Bojani za vzpodbudo in podporo pri pisanju knjige in moji mami Alenki, ki me podpira v vsem kar delam v svojem življenju. Hvala. Zahvaliti se želim Manueli Mlakar, ki je z nami dolga leta in njenemu posebnemu daru za podrobnosti. Andrej

3


4


Nikoli, nikoli, nikoli, nikoli ne odnehajte! Winston Churchill

5


6


KAJ JE PRAVILNA KOMBINACIJA? DUŠEVNI MIR ZDRAVJE DRUŽINA FINANČNA NEODVISNOST MEDČLOVEŠKI ODNOSI SAMOZAVEDANJE LJUBEZEN

Andrej Mlinšek 7


8


KAZALO! 

USTVARJALNI VODNIK ...............13

DUŠEVNI ZAKONI........................41

MOČ MIŠLJENJA..........................79

FINANCE.....................................103

VODITELJSTVO..........................137

ENERGIJSKI SISTEM.................169

 

ZAVEST, PODZAVEST, NADZAVEST................................179 DUHOVNOST............................. 233

9


10


AVTORJEVA MISEL! Leta 1988 sem prebral prvo knjigo o osebnostni rasti, ki me je takrat močno navdušila. Bil sem star dvajset let. Od takrat naprej berem, poslušam, proučujem mnoge knjige in njihove avtorje, ki se ukvarjajo z zgodovino osebnostne rasti. Vedno me je zanimalo, zakaj nekdo v življenju uspe, ima zdravje, družino, dobre odnose z drugimi, živi uspešno življenje, nekdo drug pa kljub podobni izhodiščni točki ne doseže veliko. Dvajset let iščem pravilno kombinacijo za življenje, da živimo takšno življenje kakor sami želimo in uživamo v tem. Doma imam svojo knjižnico knjig in proučujem uspešne ljudi. Študija, ki so jo naredili v ameriški zavarovalnici, ko so opazovali 100 študentov od njihovega 25. do njihovega 65. leta, je pokazala, da je po štiridesetih letih opazovanja:

11


1

BOGAT

4

finančno neodvisni

5

jih še vedno dela, ker morajo delati

36

je mrtvih

54

jih je brez denarja

To je 5% uspešnih in 95% neuspešnih po štiridesetih letih. Knjiga PRAVILNA KOMBINACIJA vsebuje nasvete in tehnike, ki so meni zelo pomagale v življenju in danes živim vsak dan z upoštevanjem teh nasvetov. Upam in želim, da bo knjiga pomagala bralcu vsaj malo v življenju na boljše, in da bo vsakdo našel kakšno misel za sebe in svoje življenje.

Andrej Mlinšek

12


USTVARJALNI VODNIK

13