Page 1

INTENSIEVE OPLEIDINGEN 2013 / 2014 4 PRACTISCHE INFORMATIE

INSCHRIJVING Inschrijven kan door middel van het inschrijfformulier te downloaden via de website www.makeupforever.be, of aan te vragen per e-mail (education@makeupforever.be) of telefonisch via 02/512.10.80. Raadpleeg de beschrijvende fiche van de geselecteerde opleiding voor de toelatingsvoorwaarden. Voor elke opleiding kan u zich inschrijven en betalen tot 10 werkdagen voor aanvang van de opleiding. Een minimum aantal van 2 deelnemers is noodzakelijk opdat de opleiding plaats zou vinden. Met uitzondering van de opleiding van “Beauty - Mode - Visagisme (5 weken)” en “Haartooi”, waar een minimum van 6 deelnemers voor nodig is.

GETUIGSCHRIFT Iedere deelnemer ontvangt een getuigschrift van deelname aan het einde van de opleiding. UURROOSTER De lessen worden gegeven van 10u tot 17u. De lessen beginnen om 10:10u stipt en het lokaal moet worden ontruimd maximaal een kwartier na het einde van de cursus. De lunchpauze bedraagt ‘45 minuten, en vindt meestal plaats tussen 13 en 13:45u. Het is studenten van de intensieve opleidingen niet toegestaan om in de lokalen van het opleidingscentrum te verblijven tijdens de middagpauze. De vele snackbars in de directe omgeving van het opleidingscentrum bieden een aantrekkelijke lunch aanbod. De laatkomers zullen in geen geval extra uitleg krijgen van de lesgever. MATERIAAL Tijdens de opleiding worden de make-up producten van het opleidingscentrum aan de studenten ter beschikking gesteld. Eigen persoonlijk werkmateriaal dient door de student meegebracht te worden: borstels, sponzen, doekjes, tissues, wattenschijfjes, accessoires, enz.. Dit materiaal kan ter plaatse aangekocht worden, in de MUFE Boutique. Tijdens elke opleiding worden aan de studenten kits met producten, borstels en accessoires aangeboden aan een speciale korting van 40%. Deze korting is geldig vanaf de betaling van het voorschot van de gekozen opleiding tot en met de laatste dag van de opleiding in kwestie! MODELLEN Het is voorzien dat de deelnemers in duo werken.


BETALING Het voorschot dient betaald te worden bij inschrijving ter bevestiging van deze. Het saldo wordt betaald uiterlijk tien werkdagen voor de start van de opleiding. Indien het totale bedrag niet ontvangen werd 10 werkdagen voor de aanvang van de opleiding, zal de inschrijving geannuleerd worden en de student zal niet toegelaten worden tot de opleiding. Geaccepteerde betalingswijzen: • Voor de opleidingen : bij voorkeur via overschrijving, zo niet cash in onze Boutique aan de Kunstberg. • Voor de producten kits : via overschrijving bij bestelling, met een bankkaart of cash bij onmiddellijke aankoop in de Boutique. ADRES Opleidingen worden gegeven aan de MAKE UP FOR EVER ACADEMY – BRUSSELS 18, Kunstberg 1000 Brussel Tel : 0032.2.512.10.80 Fax : 0032.2.266.86.89

TOEGANG Met de wagen : Bij voorkeur in de ondergrondse parkeergarage Albertine-Square in de buurt van het opleidingscentrum. Ingang via de Stuiversstraat. Met het openbaar vervoer : • Bus 71, 38 : halte Bozar ; bus 27, 95 : halte Royale • Trams 92 en 94 : stop Royale • Metro : lijnen 1 en 5 ; halte Centraal Station • Trein : Halte Centraal Station Het Centraal Station bevindt zich op 3 minuten wandelafstand van de Boutique !

Join the Make Up For Ever on Facebook ! facebook.com/be.makeupforever

A division of PURACOS BVBA BE 0462.485.211

PRAKTISCHE INFORMATIE INTENSIEVE OPLEIDINGEN 2013-2014  

PRAKTISCHE INFORMATIE INTENSIEVE OPLEIDINGEN 2013-2014