Page 1

SIRDALSPOSTEN JULEUTGÅVE 2017

I år fyller Sinneshyttå 20 år! Sirdalsposten er Sinneshyttå si julehelsing til alle som elsker hyttelivet i Sirdal.


Hytter til salgs: demohytta i Brendeheia

NÅ ER DEMOHYTTA I BRENDEHEIA TIL SALGS!

Me har fått enormt mykkje ros og skrøyt for den flotte visningshytta i Brendeheia. No er den for sal, og den kan overtas i morgon, om du vil. Her kan du realisere hyttedraumen utan eit einaste flyttelass! Demohytta er ein tomte- og utsiktstilpassa variant av vår hyttemodell Norheim, og den blei oppført i 2016. Siden den gang har den fungert som vår visningshytte i vakre Brendeheia, som ligg i Hønedalen Hyttegrend. Hytte blei stylet, møblert og innredet av sjølvaste Halvor Bakke, som mange nokk kjenner fra TV3-serien ”Eventyrlig oppussing”. Kjøper du denne hytta får du med alle møbler, pynt og og alt som er inne i den, så her er det ingen overdrivelse og seie at du kan flytte rett inn. Det er viktig å seie at mange av våre faste samarbeidspartnere verkelig la seg i selen for å bygge denne hytta. Dei utførde vakkert, supert arbeid, og det er ikkje tvil om at du her får ei skikkeleg kvalitetshytte. I denne hytta får du blant anna 4 soverom, to stuer, to bad, badstu, wc, stor stue/kjøkken og bra skistall. Ta kontakt for å avtale visning – ring Tor Sigve på 977 29 183 no med ein gong.

FAKTA NORHEIM, TOMT 32 Bruksareal: 159,3 m² | Brutto ytre areal: 148,0 m² Terrasser kan tilpasses tomt og terreng. 1. etasje: Stue/kjøkken, hall, WC, gang/trapp, soverom, garderobe, bad, badstu, bod, vaskerom og skistall. 2. etasje: Loftstue, 3 soverom og bad.

2


10 år med Linda i Sinneshyttå

10 ÅR MED LINDA I SINNESHYTTÅ

Hun er født på Vigrestad og vokst opp i Sandnes. Hun har besteget fjell som Galdhøpiggen, Gaustatoppen, Besseggen og Trolltunga. Hun legger feriene til Narvik, Lofoten og Senja i Nord-Norge. Hun er jevnlig i Budapest. Men ingenting er bedre enn Sirdal, slår Linda Sæland fast. I år feirer hun 10-års jubileum som prosjektleder i Sinneshyttå. – Om jeg noen gang har angret på at jeg flyttet til Sirdal? Aldri! Ikke en eneste dag, sier Linda på en måte som ikke etterlater noen tvil. Det er heller ikke tvil i stemmen når hun uoppfordret forteller om hvorfor hun mener livet er best i Sirdal: – Det beste er kanskje at vi har fire årstider. Ikke kun én lang med sammenhengende regn. De fleste forbinder Sirdal med vinter og snø, men her kjenner vi det faktisk på kroppen når det er vår, sommer og høst. Alle årstidene har en egen, herlig sjarm og jeg nyter dem alle, smiler Linda. Hun er nemlig opptatt av å ta seg tid til å nyte, og mener Sirdal er det perfekte sted for en selvtitulert livsnyter: – Å sitte under teppet med et glass rødvin, fyr i peisen og en god bok når det blåser ute. En god fjelltur, gjerne helt alene når byfolket er på jobb og det er ekstra stille i dalen. Eller samvær med barnebarna! Det er helt fantastisk, sier Linda. For noen år siden kom Lindas eldste datter med familie og flyttelass til Sirdal de også. Mamma Lindas flytting for 10 år siden inspirerte tydeligvis de yngre i slekta. – Gleden over å bo her er enda større når jeg har familie i nærheten. Familie er viktig. Å være med barnebarn er knallkjekt. Det gir meg mye, forteller Linda, som har tre andre barn også: en sønn i Stavanger, en datter i Lillestrøm og en minstejente som studerer i Budapest. – Nå i oktober skal jeg ned til Budapest igjen. En veldig fin by. Datteren min skal få seg en hund. Jeg skal være med å hente den. Det blir spennende, sier Linda som tidligere hadde to hunder av rasen Berner Sennen.

Familie er viktig. Å være med barnebarn er knallkjekt. Det gir meg mye.

3


10 år med Linda i Sinneshyttå

tenkte vel at det kom til å ordne seg. Så en dag på kontoret på Bryne la en kollega et utklipp av en avisannonse på pulten min. Ledig stilling i Sinneshyttå. Verdt et forsøk, tenkte jeg. Og her sitter jeg altså, 10 år etterpå, smiler Linda. Det ordner seg for snille piker. – I begynnelsen var det mye å sette seg inn i. Tor Sigve tok meg med rundt på tomteområder med navn «Degodden», «Slettekvæv» og «Rubetødnane». Jeg husker at jeg tenkte: «Dette er rart, dette kommer jeg aldri til å lære». Men selvfølgelig gjorde jeg det. Nå er de plassene med de rare navnene en del av nabolaget mitt, flirer Linda.

– Jeg skulle gjerne fått meg hund igjen, men nå for tiden er jeg for lite hjemme. Det er fulle dager jobb og så reiser jeg en del. Jeg liker heller ikke at hunder er mye alene hjemme. Så det er ekstra kjekt at datteren min skal få seg hund, det er jo nesten som å få enda et barnebarn, smiler Linda. Å flytte til Sirdal var et bevisst valg for 10 år siden. Å begynne i Sinneshyttå var en tilfeldighet. – Jeg hadde allerede kjøpt tomt på Myraleite av Sirdal kommune. Jeg bodde da på Bryne og jobbet hos murmester Heskje. Jeg trivdes der, men det var på tide å prøve noe nytt og Sirdal fristet mest. Jeg hadde ikke noen jobb i vente, men

Hennes rolle i Sinneshyttå er å være prosjektleder for hytter under bygging. Linda forklarer: – Etter at Tor Sigve har jobbet fram tegningene og løsningene kunden vil ha, og fått signaturen på kontrakten, da begynner min jobb. Det er å følge opp kundene og å samordne alle fagfolkene som skal inn underveis; elektriker, rørleggere, murere og så videre. Heldigvis har vi veldig gode samarbeidspartnere innen alle fag, folk som vet hva vi vil ha og hvordan vi tenker. I hverdagen er samarbeidspartnerne som kolleger å regne. Mange av dem snakker jeg med hver eneste dag. Særlig i travle tider som dette – nå har vi sju hytter under bygging. Det er et høyt tall for oss. Og siden vi er opptatt av å tilby kundetilpassede løsninger, at kunden skal kunne velge så mye, så blir jeg ofte godt kjent med kundene også. Det synes jeg er veldig kjekt, for flere kommer til oss med selve drømmen. Mange legger mye mer sjel og arbeid ned i hytta enn de gjør i huset de bor i nede i byen. Da er det selvsagt mye jeg både må og vil ha kontroll på, forteller Linda, som smilende medgir at det av og til krever sin prosjektleder å holde styr på Tor Sigve: – Det er jo særlig denne jaktingen hans. Den er hellig her i dalen. Da er det ikke alltid like lett å få tak i ham. Det hender han stikker til fjells både sent og tidlig. Eller på jaktsafari i Afrika, for den saks skyld. Nå er han på Grønland, men etter det håper jeg han blir her på kontoret en stund. Men du vet aldri med Tor Sigve. Han er en topp kollega og verdens beste sjef, roser Linda.

Nå er de plassene med de rare navnene en del av nabolaget mitt.

Når man jobber med så flinke folk og bevisste kunder som jeg gjør, får man jo mange idéer. Linda har satt spor etter seg i Sirdal i løpet av de siste 10 årene. Hun har bidratt sterkt til realiseringen av mer enn 60 sinneshytter. For tre år siden sto også hennes andre bolighus i Sirdal klart til innflytting. 4


10 år med Linda i Sinneshyttå

– Det huset er jeg stolt av! Når man jobber med så flinke folk og bevisste kunder som jeg gjør, får man jo mange idéer. Så da jeg fikk landet prosjektet oppe i hodet, gikk jeg til Tor Sigve med alle idéene. Han satte seg ned ved tegnebordet og laget tegninger til et nytt hus, akkurat slik jeg ville ha det. Etter det var det bare å kjøre på. Huset ble bygget av alle de gode folkene vi bruker i Sinneshyttå. Jeg er superfornøyd og nyter livet der også, sier livsnyteren.

Huset til Linda

Jeg vil dessuten påstå at jeg har den beste jobben i hele Sirdal. De 10 årene i Sinneshyttå har vært 10 fine år, forteller Linda. Men av og til har det kokt litt i topplokket, innrømmer hun. Blant utfordringene som krevde sin kvinne, var byggingen av demohytta i Brendeheia. – Alt måtte gå fort, uten å fire på kvalitet. Hytta skulle stå ferdig til Sirdalsdagene, og ikke nok med det: Den skulle også møbleres, innredes og styles. Altså var det enda flere tråder å holde i enn normalt. Halvor Bakke og Bohus ble engasjert for å gjøre hytten ekstra lekker, og det var jo litt styr rundt det. Men bevares, resultatet ble vanvittig bra og vi har fått enormt mye skryt for den. En stor takk og mye ros til alle som bidro, hilser Linda.

Men hva så med framtiden for 58-åringen. Ligger den i Sirdal? – Ja, jeg har ingen umiddelbare planer om noe annet. Jeg nyter livet her, og med barn og barnebarn her i Sirdal har jeg enda en god grunn til å bli her. Jeg vil dessuten påstå at jeg har den beste jobben i hele Sirdal, og det er jeg takknemlig for. Men hvem vet, en dag blir jeg pensjonist. Hvem vet hva jeg finner på da? Ikke jeg, hilser Linda. 5


Våre tomteområder: Øyne

ØYNE Ny veg og nye tomter står klar sommaren 2018. Øyne har med sin sentrale beliggenhet på Sinnes våre svært populært. Tomtene som kjem er i tillegg solrike og har flott utsikt sørover Sinnes. Her er det gå- avstand til Fjellstova og løype- nettet med lysløype ligger like ved.

Her er alle tomter pr. nå solgt, men gledelig nyhet: Me er i ferd med å få godkjendt noko ny veg og det utløyser 3 nye og svært bra tomter! I tillegg flytter me høgspentlinja og får 3 allerede godkjente tomter klar for bygging. Også dette er meget bra tomter.

13 18

14

19

Ledige tomter

2 16

22

7

6

20

8

Øyne

21

10

25 42

30

31

9

23 24

32

11

3

15

26

29 27 28

33 37

41 40

34 36

35

6

12

4

5

Tomter som kommer

1

17

38

39


Våre tomteområder: Axndestjønn

ANDESTJØNN

38

39

Det er nå kun 1 ledig tomt igjen på Andestjønn: nr.19. Dette er ei sørvendt, fantastisk lun og solrik tomt med utsikt mot sør, Ålsheia og mot dalen. Andestjønn-feltet har kort avstand til Forsbergløypa, rike turmuligheter også på sommeren og bade- og fiskemuligheter i umiddelbar nærhet. Her er det bilfritt miljø og parkeringsplassen ligger ca. 300 meter nedenfor tomtene, men det er sommerveg opp dersom større ting skal opp. Hyttene er tilkoplet kommunale V/A-ledninger via privat anlegg. Tomta er sjølveigertomt.

17 18

19

15

29

30

16

31

20 12

28

14

11

Andestjønn

13

27

26

21

25 32

7 10 8

34

33

22 23 6

24

Fureklatten

35

36

4 42

5

37

9

Ledig tomt Hytte for salg

40

Andestjønnbekken

3

2 1

7

41


RUBETØDNANE

Djupedalen

Andestjønn

Fureklatten

Andestjønnbekken Solgt

Moen Nå er me i gang med vegbygging og V/A-bygging på Rubetødnane. Me har hatt dette på gang i fleire år, og nå er endelig ei kjedelig vegsak rydda unna. Det betyr 23 attraktive tomter særdeles sentralt på Sinnes. Tomtene har, med nokre få unntak, køyreveg til døra. Dei øvrige er kun få meter frå parkering.

6

4

7 8

3

9 Solgt

11

12

Hyttene har panoramautsikt, med litt variasjon. Nokre har utsikt mot dalen og nokre har mot Ålsheia og Andestjønn. Dei fleste tomtene ser opp til det kjente landemerket Hilleknuten. Skiløypa går igjennom feltet og det er kort veg til Ålsheia. Her er det også gangavstand til Fjellstova også vinterstid, då er det bare og følgjeØyne skiløypa ned, til afterski og middag for den som måtte ønske det. Det er gode heilårs turmuligheter like utanfor døra, og kort veg til Andestjønn med badeog fiskemuligheter. 5 tomter er allereie solgt og 4 er reservert.

Solgt 14

19

15

17 18 16

20

Rubetødnane 21 22

Rebakken

23 Solgt

Solgt

26

Ledige Steinebakken

tomter

et

8


Haugen

Sira

BRENDEHEIA Brendeheia er kanskje det mest populære Øyne feltet i Sirdal. Her er det eit unikt utgangspunkt for ski og sykkel og også til fots naturligvis. Plenty sol og utsikt utover dalen og Sinnes. Hønedalen er Hoppmannsbakken med sin beliggenhet det mest populære turområdet i Sirdal, og det er meget familievennlig. Her er det fiskemuligheter og ein bomstengt asfaltert veg som egner seg for sykling og har direkte forbindelse til feltet med egen sykkelveg. Det er lysløype i området opp til Kvæven, og det er opplyst skileikområde, det er også ei varmestove på Slottet i utkanten av området. Dette er eit populært turmål som også egner seg i ruskevær, då avstanden er kort og det er ved og muligheter for grilling innendørs. Her kan det gås tur i alle himmelretninger til alle årstider og en kan sitte i solveggen og skue utover dalen og på horisonten og få dei siste solstrålene som er å få tak i.

Fiskelia

Hoppmannsknuten

Raunelifossen

H

Tomter for salg

Reserverte tomter

Solgte tomter

Trodledalen

Byggetrinn 3 Opparbeides i 2018

Skiløype

Steinhei

9

Gamlestø


Hytter til salgs: Laftehytta i Andestjønn

NY LAFTEHYTTE I ANDESTJØNN KLAR FOR OVERTAKELSE!

Her parkerer du ved døra og har kort veg til skiløyper, fiske og gåavstand til Fjellstova. Dette er eit etablert felt, som naturligvis er tilkoplet kommunale V/A- ledninger. Hytta ligger på ei sjølveigertomt.

Hytta er nå ferdigstilt og kan flyttes inn i når som helst. Her blir du ein del av Tømmertunet på Andestjønn hyttefelt, her ligger det totalt 4 flotte tømmerhytter med sitt særpreg. Dette er siste hytta igjen her – solrikt og sentralt på Sinnes med god utsikt.

10


Hytter til salgs: Slettekvæv

SLETTEKVÆV, ÅLSHEIA:

INNFLYTTINGSKLAR HYTTE TIL SALGS

I Slettekvæv, som ligg like ved skibakkane i Ålsheie, kan du no sikre deg ei råflott og vakker Sinneshytte. Her er det ski in/ski out til trekket og knallbra utsikt ut over dalen. Med 5 soverom, to stuer og to bad har du masse plass og kan invitere med både venner og familie. Hytta her helårsveg til døra og garasje i sokkel. Dette er ei skikkeleg Sinneshytte med alle deg materialvalga du kan forvente. Kraftig villmarkskledning og -belistning, søyler i 6” x 10”, torv på tak og Bykle-vindu og inngangsdør med fiskebeinsmønster. Kjøkkeninnreiingaer spesialbygd av Bjerks Trevare i Sandnes og du får kvitevarer på kjøkken med. Det er visning etter avtale, enten med Tor Sigve på 977 29 183 eller med megler Dan Chruickshank i Eiendomsmegler 1: 414 16 631. 11


Andre hytter til salgs

Illustrasjon Norheim

Illustrasjon Hilleknuten

Illustrasjon Dåfjedl

MANGE HYTTEMULIGHETER Sinneshyttå har stor grad av tilpasninger som metode og me vektlegger kundens ønsker og tomtas kvaliteter stor vekt. For Sinneshyttå er det viktig og få til ei bra tilpasning av totalen til kunden. I prinsippet så kan me lage heilt egen løysning på hytta innen for dei gitte rammer i reguleringsplanen. Me har fleire gonger også hatt inne arkitekter og skapt hyttedraumen heilt tilpasset kundens ønske og tomta sin beliggenhet. Våre underleverandører er flinke til og komme med det som er inn i tida og kreative løysninger, og meir enn ein gong så har me laget heilt orginale og nye løysningar. Det kan me gjøre også for deg, så slå på tråden eller besøk oss I kontoret på Sinnes. Me skal ha nytrakta kaffi klar.

12


Andre tomteområder

ANDRE TOMTEOMRÅDER Sinneshyttå jobber stadig med og skaffe nye områder kor du kan bygge di Sinneshytte. Me jobber for tida med nokre kommende felt, her er det først og fremst Sinneslie og Svartevatnsåsen som kommer. Her vil det bli oppstart anleggsarbeider i 2018-2019. Info om desse felta vil komme etter kvart som planer osv blir endelig klare. I tillegg har me nokre enkelttomter her og der, og endringer kan komme i eksisterende planer. Me har som regel litt alternativer utenom dei store felta, så stikk innom og spørr oss☺

13


Sinneshyttå si historie

SINNESHYTTÅ SI HISTORIE

Då er me komne fram til vårt 20. år i Sinneshyttå! Det begynte med nokre skisser på eit papir og ein ide om og få laget eigne hyttemodellar, samt at namnet var Sinnes trebygg. areal godkjent. Alt dette var banebrytane prinsipper som nå fekk medhald og nok har våre med på og forma den utviklinga som har våre i Sirdal. På denne tida så var 90 m² ein vanlig størrelse. Parkering var på felles parkeringsplass, gjerne nokre hundre meter unna hytta.

Det begynnte i det små i 1997, men det var først nokre år seinare hjula fekk fart. Me fekk hand om Degodden hyttefelt, som hadde Ånen Fidjeland som grunneigar. Då var me i 2001 og me kom endelig i gang. Der måtte det bygges ei bru over Sira og det måtte lagast infrastruktur i området med veg, parkering og vatn og avløp. Heldigvis så viste me ikkje heilt kva me gjekk til og så lenge ein ikkje er klar over det, så er jo alt enkelt og greit.

Me braut 2 mill grensa for ei hytte på Degodden. Det var det kanskje andre som hadde passert, men på «Beverly» så braut me 3 mill grensa, som ein av dei første i Sirdal som passerte. 4 mill grensa var ei av våre hytter som kom på resalg på «Beverlyfeltet». Det var framside i Rogalands Avis i 2004. Sidan den tid er milliongrensene flytta mange gonger.

Det og få byggemeldt og kome i gang med brua var ein ganske dryg prosess, og det vakte ein viss oppstandelse i kommunen då eg klarte og få Ingvald Fjdjeland til og signere på nabovarselet. Det var nærmast ingen der nede som visste korleis den signaturen såg ut. Toril Sørensen var den første hyttekunden på Degodden, då var det og ro over åna og klatre oppover i blåbærtuene og vise fram tomta. Me bygde ei til hytte samtidig på egen risiko. Når me då fekk hjelp til visningen i ei flaumstor Sira av Jon Ove og kanoen hans, så var det ikkje åpenbart at det skulle bli eit sal når visningen starta med og velte med den potensielle kunden i åna i oktober. Men sal blei det!

Ein kan jo minne om fjordårets oppslag i Dagens Næringsliv med 3 mill grensa for ei grillbu. Etter «Beverlyfeltet» har me hatt mange opp- og nedturar med ulike utfordringar som ein møter på vegen. Det er marknad som svinger, timing med igangsetting av prosjekter, rettslige avklaringar, kundar som strekker grenser og kommunale krumspring. Dette er jo litt av det ein må tåle når ein først skal drive, men ein ting me har våre gode på, er at me har treft veldig bra med våre folk og samarbeidsfirma. Dei fleste har våre sjå oss lenge og me veit kor lista skal leggast for og få eit bra produkt til kunden.

Delvis paralellt med Degodden så kom Kvednhusbakken, eller «Beverly» som det blei på folkemunne. Kommuneplanen opna for at det skulle satsast meir på hytter, såkalla høgstandard hytter. Dei fleste inkludert oss meiner jo at høgstandard hytter stort sett inneber kjøyreveg til døra. Så enkelt var det naturlig nok ikkje. Det skulle ikkje annleggast veg opp ifølge kommunens oppfatning av høgstandard hytter. Så blei det ein hard kamp også her, og etter mykje om og men så blei prinsippet med veg til døra, anneks og heile 150 m² tellande

I 2006 så var me i gang med sal i Hønedalen. Dette var eit stort løft for oss med investeringar som ikkje stod i forhold til dei 25 godkjente hyttene. Men det var nokre Solhytter som var under oppføring lenger nede som me tenkte måtte kjøpe seg inn i veg og bru. I tillegg så hadde me muligheten 14


Sinneshyttå si historie

til og få utvidet totalen via rullering av kommuneplanen. Men det var eit kalkulert sjansespill, som gjekk bra.

SINNESHYTTÅ HISTORIKK I TALL

Vinteren 2005 bygget me den første hytta i Hønedalen. Det var kaldt og lite snø, så me kjørte over isen på Sira og skiløypa opp lenge før det blei så mykje snø at skuteren måtte til. Hausten 2006 sto brua over Sira ferdig og litle juleafta same år støpte me dekket på den første skibrua i Hønedalen.

Me har etterkvart bygd mykkje infrastruktur og hytter • 130 hytter • 11 bruer og underganger • 15 km veg • 25 km avløpsledningar • 130 000 meter villmarkskledning er skrudd opp • 26 000 m² torvtak er lagt

Linda begynte ved årskiftet 2006/2007, og har nå 10 års jubeleum. I dei påfølgende åra bygget me i høgt tempo, også på Rubetødnane og Andestjønn. I 2008 kom Solhytten inn på eigarsida i Hønedalen feltet og Sinnes og Sol tomteutvikling var eit faktum. Det gjorde at me kunne kjøyre på med infrastruktur i Haugefjedl vest i 2010 når me hadde finanskrisa gåande. Med nokre av dalens flottaste tomter og eit grundig grunnarbeide der heile feltet blei opparbeida med alle tomter avsingla, så var det lite som minna om finanskrise.

Noko av det som er inntresant og tenke på og som det er lett og gløyme er alle ringvirkningane dette har. Det er nokk i snitt i arbeid til ei kvar tid: • 10 tømrerar • 1 forskalingssnekker • 2 murere/flisleggere • 1 maler • 2 elektrikere • 2 VVS • 2 i administrasjonen i Sinneshyttå • 2 gravemaskiner • 1 lastebil • 1 dumper • 1 handmann • 0,3 ventilasjon • 0,5 konsulenter • 0,5 reklame/markedsføring

Me bygde varmestove på Slottet og la mykje penger i løyper inkludert lysløype. Me blei etter kvart den leiande levrandøren av eksklusive hytter i Sirdal, med fleire svært omfattande hytter i 10-17 mill klassen. I snitt går nå våre hytter for 7.5 mill. I 2016 er den viden kjente vegsaka til Rubetødnane løyst, og våren 17 er me i gang for fullt med veg og V/A også her. Grei markering av 20 års jubeleumet.

1 kommunal saksbehandler (i alle fall betaler me for 1 i året via gebyr)

Sinneshyttå har i alle år bidratt til utvikling av Sirdal. Me var tidlig ute og kjøpte ein betydelig mengde andelar i Golfbanen, og bidrog derved sterkt til og få gang på den. Fremdeles er me hovedsponsor på Golfen. Også i Ålsheie har me bidratt over lang tid med lån og sponsormiddler, som også har bidratt til ei positiv utvikling. I tillegg er me sjølvsakt sponsor for våre lokale heltar i skilaget og Sirdal ski, skiskyting og langrenn. I år går me også inn som ein av hovedsponsorane nede på det nye ski skytteranlegget på Tjørhom.

I tillegg til ei rekke andre levrandører som ikkje er direkte på byggeplassen Så med ringvirkninger så er det nokk 30 stk pr år som sysselsettes via vår aktivitet. Det er jo betydelig i ei lita bygd, og me kan være krye av det!

Første skiundergangen i Sirdal var det me som bygget i Hønedalen. Første lysløypa i privat regi er det også me som har bygget i Hønedalen. Turbru over Høna er det også me som har stått for. I tillegg har me jo også bygget den største og tilnærmet einaste reine dagsparkeringsplassen for dagsturister. Dette var litt om dei 20 åra Sinneshyttå har våre i drift. Me håper på 20 nye! Helsing Tor Sigve! 15


sinneshytta.no Sinneshyttå bygger eksklusive hytter basert på lokal byggeskikk og Sirdals tradisjonsrike handverksteknikker. Alle våre hyttemodeller tilpasses personlige ønsker og krav, og oppføres på Sirdals kanskje beste tomter. Kontakt oss for ei innføring i Sinneshyttås mange gode prosjekter

AD. MOMENT Foto: Tor Sigve Vik, Sindre Ellingsen og Joakim Bjerk

Sirdalsposten – Juleutgåve 2017  

I år fyller Sinneshyttå 20 år! Sirdalsposten er Sinneshyttå si julehelsing til alle som elsker hyttelivet i Sirdal.

Sirdalsposten – Juleutgåve 2017  

I år fyller Sinneshyttå 20 år! Sirdalsposten er Sinneshyttå si julehelsing til alle som elsker hyttelivet i Sirdal.