Page 1

N Y T SO LE N – U T E N Å MISTE DE N. SE BYE N – U T E N Å H ØR E DE N. L EV L I V ET – SLIK DE T E R VE D FJOR DE N.


72 FLOTTE OG SOLVENDTE LEILIGHETER NÆR SANDNES SENTRUM, MED MULIGHET FOR EGEN BÅTPLASS


I NN HOL D 06

FOR ET SKUE! TENK HER KAN DU BO

08

UNN DEG EN AV SANDNES´ BESTE BELIGGENHETER

10

ORKESTERPLASS VED FJORDEN

14

LEILIGHETENE

16

DEILIGE DAGER MED LEVENDE UTSIKT

18

ROVIK BRYGGE - DER DE ÅPENBARE KVALITETENE OG DE LEKRE DETALJENE FINNER HVERANDRE

20

NÅR STEMNINGEN ALLEREDE ER SATT

22

LEILIGHETER MED GODE KVALITETER

24

EN NY HVERDAG

26

NOEN BILDER SIER MER ENN TUSEN ORD

28

ARKITEKTENES ORD

30

KJØKKENET – DER ØYEBLIKK SKAPES

34

VELG BLANT DINE KJØKKENFAVORITTER

36

EIKEPARKETT – ET TRYGT VALG FOR HJEMMETS STØRSTE MØBEL

38

FELLES UTEAREALER ROVIK BRYGGE

40

BYGG A - PLANTEGNINGER

52

BYGG B - PLANTEGNINGER

68

BYGG C - PLANTEGNINGER

78

ROMSKJEMA

84

STEDER I NÆRHETEN SANDNES SENTRUM

86

OMRÅDET

90

DET SKJER I SANDNES

94

VEIDEKKE – VI BYGGER VERDIFULLE NABOLAG!

96

TRYGGHET, TILLIT OG TILGJENGELIGHET


Utsikt mot Sandnes sentrum.

ROVIKBRYGGE.NO 6 – 7


FOR ET SKUE! T E NK H E R K A N D U BO . Rovik Brygge består av totalt 72 lekre leiligheter. Her er kvalitetene åpenbare – ikke bare inne, men også ute. For her kan du både bo ved fjorden, på solsiden, og passelig langt fra sentrum. Kort sagt: Nærhet til alt du setter pris på, avstand til det du klarer deg uten. I tilknytning til prosjektet opparbeides en offentlig park og promenade. Sandnes kommune planlegger å videreføre havnepromenaden inn mot Vågen, så da vil du kunne gå inn til byen i flotte omgivelser. Da blir det kjekt å finne frem sykkelen også, som et godt og grønt alternativ til bilen. Det vil bli sykkelparkering både ute og inne, og mulighet for lading av el-sykler. De tre byggene i Rovik Brygge får et maritimt, elegant og moderne uttrykk, som står godt til fjorden – din nærmeste nabo, som du kan besøke når som helst. De som er først ute med å kjøpe leilighet i Rovik Brygge, kan få mulighet til å kjøpe egen båtplass. Det planlegges en ny båtforening hvor du som førstegangskjøper av bolig i Rovik Brygge får forkjøpsrett. Det er omtrent 50 båtplasser. Ta kontakt med megler for mer informasjon om båtplass.


UN N DE G E N AV S A NDNE S ´ B EST E B E L I GGE NH E T E R Rovik Brygge har virklig det som er det viktigste for et boligprosjekt: beliggenhet, beliggenhet og beliggenhet! Beliggenhet, fordi den er plassert på bryggen med fjorden som nærmeste nabo. Her får du inspirasjon fra det maritime med sin bedagelighet og ro. Beliggenhet, fordi du er tilbaketrukket fra selve bykjernen med dens støy og travelhet. Samtidig er du bare en liten spasertur unna alt du har lyst til å krydre hverdagen med, – være seg

shopping, spennende spisesteder, kulturliv, turområder og knutepunkter for hverdagen. Og sist, men ikke minst, beliggenhet, fordi de fleste boligene får gode solforhold og utsikt mot sjøen og byen. For oss i Veidekke og vår samarbeidspartner Arkitektkontoret Vest, har målet vært å hente det beste ut av de mulighetene som ligger her.

ROVIKBRYGGE.NO 8 – 9


3D-illustrasjon. Avvik kan forekomme. Fasade: mot vest


O RKEST E R P L A S S V E D F J O R DE N

Et flott felles uteområde sklir sømløst over i den offentlige parken og promenaden langs bryggen, som er starten på det som en dag kan bli en promenade rundt Vågen.

ROVIKBRYGGE.NO 10 – 11


Rovik Brygge har en beliggenhet som inspirerer. Fjorden og det maritime er rammen du er omgitt av, og som ytterligere forsterkes av solen og utsikten. De tre boligbyggene er inspirert av de tradisjonelle sjøhusene og kommer her i en modernisert og lekker utgave. Den utstrakte bruken av treverk i prosjektet henter sin inspirasjon fra det maritime miljøet, med en flott kombinasjon av trebåtens glød og en noe mer værbitt nyanse.

11

3D-illustrasjon. Avvik kan forekomme. Fasade: mot vest


D ET ER N O E M E D Å K U NNE L E GGE T IL B RY G GE N O G V Æ R E H J E M M E

ROVIKBRYGGE.NO 12 – 13


3D-illustrasjon. Avvik kan forekomme. Fasade mot vest.


En flott overbygd terrasse utgjør nesten en ekstra stue,og kan gjøre den norske sommeren enda lengre og bedre

ROVIKBRYGGE.NO 14 – 15


L E I L I GH E T E NE I Rovik Brygge ligger leilighetene med tøffelavstand til bryggen og fjorden rett utenfor. Leilighetene er preget av romslighet, lys og utsikt som du vil oppleve enten du velger en av de mindre leilighetene eller en større leilighet. Utvalget vil uansett dekke de aller fleste behov. Leilighetene er fordelt på 3 bygg inspirert av de tradisjonelle sjøhusene og består av henholdsvis 4, 5 og 3 etasjer med boliger over en høy 1. etasje med parkering og næringslokaler. Bygg A med sine 4 etasjer og 22 leiligheter. Bygg B med sine 5 etasjer og 32 leiligheter. Og til slutt, Bygg C med sine 3 etasjer og 18 leiligheter. Alle byggene har systemparkeringsanlegg i 1. etasje med stor takhøyde, som betyr at ingen leiligheter ligger på bakkenivå. I systemparkeringsanlegget får du plass til egen bil og mulighet for lading av el-bil. Vi tror du vil like de gode kvalitetene med Rovik Brygge: De smarte og smakfulle løsningene, den maritime beliggenheten og inspirasjonen, utsikten mot Vågen, muligheten for egen båtplass og bare 10 minutters spasertur til Sandnes sentrum.

3D-illustrasjon. Avvik kan forekomme.


ROVIKBRYGGE.NO 16 – 17


DE I L I GE D A GE R M E D L E VE ND E UTSIKT En hverdag med utsikt mot fjord, by og havn er en hverdag med stadig nye bilder og inntrykk. Som i denne leiligheten på ca. 68 m2 BRA i 2. etasje med 1 soverom. En høy 1. etasje med parkering og boder på en mellometasje, gjør at allerede her, i 2. etasje, er utsikten en opplevelse. En levende utsikt med båt- og fuglelivet i innseilingen til Sandnes, men også av sjøluften og lydene fra fjord og brygge. Slike rammer gir en forsterket frihetsfølelse i eget hjem. Nyt sjøen, solen, og utsikten – ja, nyt livet på Rovik Brygge.

3D-illustrasjon. Avvik kan forekomme.


ROVIK BRYGGE – DER DE ÅPENBARE KVALITETENE OG DE LEKRE DETALJENE FINNER HVERANDRE

ROVIKBRYGGE.NO 18 – 19


Rovik Brygge har et bredt utvalg av leiligheter i alle størrelser, så her er det gode sjanser for at du finner den ideelle leiligheten for deg. Alle leilighetene i bygg A og bygg B får gode vestvendte terrasser og utsikt mot fjorden. I bygg C får noen leiligheter vestvendte terrasser med utsikt mot fjorden, mens noen får sørvendte terrasser. Drømmer du om å ha båten rett utenfor, er det, som sagt, meget gode muligheter for å få til det. Med gåavstand til sentrum er det svært nærliggende å snakke om idyll og Rovik Brygge i samme setning, noe vi håper du snart vil erfare selv.

3D-illustrasjon. Avvik kan forekomme.


NÅR STEMNINGEN ALLEREDE ER SATT

ROVIKBRYGGE.NO 20 – 21


Å få bo med utsikt mot sjøen og det flotte lyset som stadig er i forandring, gjør noe med hverdagen. Stemningen er allerede satt, – en stemning du kan finjustere med levende lys, god musikk og de små nødvendighetene. For deg som vil ha stor plass og unne deg det beste, vil du finne et godt knippe leiligheter med arealer fra 107–163 m² BRA og 2-3 soverom. Disse leilighetene har nærsagt alt.

3D-illustrasjon. Avvik kan forekomme. Leilighet toppetasje.


LEILIGHETER MED GODE KVALITETER

ROVIKBRYGGE.NO 22 – 23


I tilllegg til de opplagte utvendige kvalitetene til Rovik Brygge, vil du fort sette pris på de innvendig også. Med en-stavs eikeparkett på gulvet, boligens største møbel, legges et grunnlag som kjennes for hvert skritt du tar. Enten det er de flotte kjøkkenene med integrert hvitevarer, de lyse baderommene, de listfrie takene, de store vindusflatene eller terrassene, så tror vi helheten vil løfte hverdagen, – og livskvaliteten.

3D-illustrasjon. Avvik kan forekomme. Kjøkkenøyen er ikke standard leveranse i leiligheten.


3D-illustrasjon. Avvik kan forekomme.

ROVIKBRYGGE.NO 24 – 25


E N NY H VE R D A G Man kan snakke mye om at det er flott med utsikt over fjorden og byen, men å faktisk ha det og kunne nyte det – hver dag, er noe helt for seg selv. Du får tid til å finne gleden i detaljene, tid til å ta inn stemningen og finne roen, kanskje fra en god stol på terrassen. Eller tenk deg å sove med åpen dør ut mot fjorden. Sovne til lydene fra havna, bølgeskvulp mot båt og brygge, og kanskje kommer det en båt hjem i den sene lyse sommerkvelden. Så våkner du på morgenen av en liten morgenfugl på rekkverket til terrassen, eller en båt og to som putrer rolig utover fjorden mot en ny dag.


ROVIKBRYGGE.NO 26 – 27


NOEN BILDER SIER MER ENN TUSEN ORD Du har gjerne allerede sett for deg hvor godt du hadde passet inn her. Med en leilighet på over 160 m 2, tre soverom, stor TV stue og over 100 kvadratmeter sørog vestvendt terrasse, er det fort gjort å drømme seg vekk. Det er godt noen drømmer lar seg realisere.

3D-illustrasjon. Avvik kan forekomme. Terrasse toppetasje bygg B.


A RK I T E K T E NE S O R D Rovik Brygge har en fantastisk vestvendt tomt som gir solrike leiligheter til alle mann. Nesten alle leilighetene blir vestvendte, mens noen få blir sørvendte – og det vil trolig ikke bli noe som skygger for verken solen eller utsikten. I vårt arbeid med prosjektet har det vært naturlig å tenke på tilknytningen til sjøen og det maritime. Selve byggene er inspirert av det tradisjonelle sjøhuset, men med et klart mål om å modernisere dem. Det har blant annet ført til en utstrakt bruk av treverk. Med lys maritim kledning utvendig og en varm tresort på terrasser, vegger og andre detaljer, for å gi en følelse av den gode gamle trebåten.

Rovik Brygge har også en veldig fri beliggenhet med mye luft rundt seg. Her får man kort avstand til sentrum, som vil bli en flott tur når den planlagte promenaden og parken rundt Vågen står klar. I tillegg blir det gode muligheter for å få seg en båtplass rett utenfor, noe vi tror mange vil benytte seg av. Ann Karin Tjørhom, Sivilarkitekt MNAL Iselin Lindmark, Interiørarkitekt MNIL Thomas Gundersen, Arkitekt MNAL Eva Gomez, Sivilarkitekt ved Arkitektkontoret Vest

ROVIKBRYGGE.NO 28 – 29


Ann Karin Tjørhom, Iselin Lindmark og Eva Gomez. Foto: Tom Haga


ROVIKBRYGGE.NO 30 – 31


SIGDAL HORISONT

K J Ø K K E NE T – DE R Ø Y E B L I KK SKAPES Å ha et godt kjøkken, med velfungerende kjøkkeninnredning, har blitt en verdifull del av folks hverdagsliv. Det kjennes både trygt og fornuftig. I tillegg til å være leilighetens knutepunkt egner det seg utmerket til sosiale stunder i gode venners lag. Kjøkkenet er hjemmets hjerte – der øyeblikkene som teller skapes. Sigdal har produsert kjøkken og kjøkkeninnredning i mer enn 60 år. Det gode håndverket, teknologien og designet har vært bærebjelke for et av Norges mest velrennomerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Alle kjøkken i Rovik Brygge leveres med integrerte hvitevarer.


ROVIKBRYGGE.NO 32 – 33


SIGDAL UNO


SIGDAL SAND

ROVIKBRYGGE.NO 34 – 35


SIGDAL NORDISK

VELG BLANT DINE KJØKKENFAVORITTER På Rovik Brygge kan du velge mellom Sigdal designserier som er presentert her i prospektet. Leiligheter i bygg A og B leveres med Horisont kjøkken. Leilighetene i bygg C leveres med UNO, men kan velge mellom UNO, Sand eller Nordisk. Ønsker du å se nærmere på de ulike løsningene og finishene, ta turen til Sigdal Studio Stavanger i 2020 park, nærmere bestemt i Forusbeen 2.


ROVIKBRYGGE.NO 36 – 37


E I K E PA R KE TT – E T T RY GT VA LG F O R H J E M M E TS S T Ø R S T E M Ø BE L Eikeparkett i lyse nyanser er en sikker vinner, uansett andre interiørvalg. Du kan velge nesten hvilken sofa, stol eller bord du vil – det skal mye til for at det ikke matcher med en fin en-stavs eikeparkett, som er standard leveranse. Eik får en ekstra vakker glød når sola titter inn vinduene, noe som passer bra for et prosjekt med solrik beliggenhet som Rovik Brygge. Det er dessuten herlig å ha en bit ekte natur under føttene når du tusler ut av senga en tidlig morgen og kikker ut på fjorden – nok en ting å glede seg til hvis du flytter til Sandnes´ trolig beste beliggenhet.

3D-illustrasjon. Avvik kan forekomme.


FE LLE S U T EAREA L ER R O V I K B RY GGE Rovik Brygge Rovik Brygge

A

A

O F F E NT LIG PA RK F ELLES UT EAREAL

ROVIKBRYGGE.NO 38 – 39


B

OFFE

N

PROM TLIG

C

ONA

DE

Illustrasjonene er utarbeidet for ü gi et inntrykk av utendørsarealet. Endringer kan forekomme.


BYGG A

3D-illustrasjon. Avvik kan forekomme.

40


BYGG A 22 Leiligheter

BRA fra 68 –145 m 2

41


v

BYGG A – ETASJEPLAN 2. etasje 3. etasje 4. etasje

Aggregat

V T

V T

V T V T

Aggregat

V T

V T

Sov/Tv stue

Aggregat Aggregat

Konvektor

Konvektor

Konvektor

Aggregat

Konvektor

Konvektor

V T

Aggregat

Konvektor

A1-H0203, A1-H0303, A1-H0403

A

A1-H0202, A1-H0302, A1-H0402

A1-H0201, A1-H0301, A1-H0401

A2-H0203, A2-H0303, A2-H0403

A2-H0202, A2-H0302, A2-H0402

A2-H0201, A2-H0301, A2-H0401

A1

A1

A1

A2

A2

A2

H0203 H0303 H0403

H0202 H0302 H0402

H0201 H0301 H0401

H0203 H0303 H0403

H0202 H0302 H0402

H0201 H0301 H0401

Tittel:

Tiltakshaver:

2. - 4. etg.

Veidekke Eiendom AS Nr

Beskrivelse

Dato

Sign

Kontr

42

ROVIK BRYGGE BLOKK A

Gnr. / Bnr.:

Tegningsnr.:

Målestokk: Dato:

Hanaveien

38/188

A-A71-03

1:200

01.11.19

Rev:


BYGG A – ETASJEPLAN

V

T

V T

Aggregat

V T Konvektor

Knevegg 1600 mm

Skrå

Aggregat

tak

k

ta

rå Sk

Knevegg 1500 mm

5. etasje

V T

Aggregat

Aggregat

Aggregat

Konvektor

Konvektor

V T

Tv stue

Konvektor

V T Konvektor

A

A1

A1

A2

A2

H0502

H0501

H0502

H0501

Tittel:

Tiltakshaver:

5. etg

Veidekke Eiendom AS Rev

Nr

Beskrivelse

Dato

Sign

Kontr

43

ROVIK BRYGGE BLOKK A

Gnr. / Bnr.:

Tegningsnr.:

Målestokk: Dato:

Hanaveien

38/188

A-A71-06

1:200

01.11.19

Rev


B YG G A1 , L E I L I G HE T:

H0201, H 0 3 0 1 , H 0 4 0 1 , H 0 5 0 1 BRA: 94,4 m2

P-rom: 88,5 m2

Terrasse: 16,7 m2

Rom: 3(4)

C A

N

B

Gands

Adkomst via svalgang

Gang 13,8 m2

Sov. 1 11,8 m2

Sov. 2 7,5 m2

A1-H0201, A1-H0301, A1-H0401, A1-H0501

V T

Bad

BRA: 94,4 m2 P-rom: 88,5 m2 Terrasse: 16,7 m2 Rom : 3 ( 4 )

4,7 m2

Gard. 4,7 m2

WC 2,5 m2

Aggregat

Konvektor

Stue/Kjøkken 43,5 m2

Terrasse 16,7 m2

44


B YG G A1 , L E I L I G HE T:

H02 0 2 , H 0 3 0 2 , H 0 4 0 2 BRA: 67,8 m2

P-rom: 60,6 m2

Terrasse: 17,3 m2

Rom: 3

C A

N

B

Gands

Sov. 1 13,3 m2

A1-H0202, A1-H0302, A1-H0402 BRA: P-rom: Terrasse: Rom : 3

V T

Bad 4,7 m2

Gang

Konvektor

5,7 m2

Aggregat

Stue/Kjøkken Bod

29,1 m2

2,8 m2

Sov. 2 7,8 m2

Terrasse 17,3 m2

45

67,8 m2 60,6 m2 17,3 m2


C A

B

N

B YG G A1 , L E I L I G HE T:

H0502 BRA: 136,1 m2

P-rom: 129,2 m2

Terrasse: 59,7 m2

Rom: 3

Gands

C A

N

B A1-502 9,0 m2

Sk

Knevegg 1500 mm

Svalgang k ta rå

Sov. 1 18,5 m2

Sov. 2

Bad 2 Gard.

Kott

13,3 m2

4,4 m2 Aggregat

6,2 m2

Gands V T

Konvektor

Bad 1

Bod 8,5

4,7 m2

m2

Gang Svalgang

Aggregat

3,0 m2

Vask

9,0 m2

k

ta

Sov. 1 18,5 m2

Bad 2 4,4 m2

Gard.

Kott

A1-502

V T

Sk

Knevegg 1500 mm

7,6 m2

Tv stue

Sov. 2

Stue/Kjøkken

13,3 m2

71,5 m2

A1-H0502

Aggregat

6,2 m2

Konvektor

Bad 1

Bod 8,5

BRA: P-rom: Terrasse: Rom : 3

V T

Konvektor

4,7 m2

m2

Gang Aggregat

7,6 m2

Vask

Terrasse

3,0 m2

59,7 m2

V T

Tv stue

136,1 m2 129,2 m2 59,7 m2

Konvektor

Stue/Kjøkken 71,5 m2

A1-H0502 BRA: 136,1 m2 P-rom: 129,2 me2 For kjøkkentegning henvises det 2 Terrasse: areal er basert på foreliggende tegningsmateriell og det kan forekomme mindre justeringer under bygging. 59,7 m Rom : 3

Rev

Nr

Beskrivelse

Dato

Sign

Kontr

Tiltakshaver:

Ti

Veidekke Eiendom AS Terrasse

A1-H0502

59,7 m2BRYGGE BLOKK A ROVIK Hanaveien

Gnr. / Bnr.:

38/188

Tegningsnr.:

A-A73-102

Fase:

Salgstegning Målestokk: Dato:

1:100

01.11.19

Saksnr.:

112-2030

Storgt. 48 51 68 12 40 post@arkvest.no www.arkvest.no

© Alle rettigheter tilhører ArkVest AS, kopiering eller bruk av disse tegningene er forbudt uten skriftlig samtykke

46

A3


B YG G A1 , L E I L I G HE T:

H02 0 3 , H 0 3 0 3 , H 0 4 0 3 BRA: 119,7 m2

P-rom: 111,9 m2

Terrasse: 17,4 m2

Rom: 3(4)

C A

N

B

Gands

Sov. 1

Omkl.rom

16,5 m2

8,5 m2

Bad 2 4,4 m2

Sov. 2

A1-H0203, A1-H0303, A1-H0403

Aggregat

10,3

m2

BRA: 119,7 m2 P-rom: 111,9 m2 Terrasse: 17,4 m2 Rom : 3 ( 4 )

Gang

V T

11,9 m2

Bad 1 5,6 m2 Konvektor

Sov/Tv stue

Stue/Kjøkken 54,7 m2

Terrasse 17,4 m2

47


B YG G A2 , L E I L I G HE T:

H02 0 1 , H 0 3 0 1 , H 0 4 0 1 BRA: 122,8 m2

P-rom: 111,5 m2

Terrasse: 18,0 m2

Rom: 3(4)

C A

N

B

Gands

V T

Bad 2

Sov. 2

Gard.

4,7 m2

9,3 m2

9,2 m2

Gang 10,5 m2

Sov. 1 14,6 m2

V T

A2-H0201, A2-H0301, A2-H0401

Bad 1

BRA: 122,8 m2 P-rom: 111,5 m2 Terrasse: 18,0 m2 Rom : 3 ( 4 )

5,6 m2

4,0 m2

Konvektor

Aggregat

Bod

Stue/Kjøkken 57,6 m2

Terrasse 18,0 m2

48


C A

B

N

B YG G A2 , L E I L I G HE T:

H0501 BRA: 144,7 m2

P-rom: 135,1 m2

Terrasse: 63,0 m2

Rom: 4

Gands

C A

N

B

Sov. 2

Kott

T

2 Gands 28,0 m

tak Skrå

Tv stue

Knevegg 1600 mm

18,2 m2

V

Vask 5,1 m2

Gang 6,6 m2

Aggregat

Gard. 2 5,5 m2

Bad 2

Bad 1

4,4 m2

4,7 m2

Sov. 2

Kott

18,2 m2

V T Konvektor

Gard. 1

Stue/kjøkken 46,9 m2

Skrå

tak

Tv stue T

28,0 m2

V

Vask 5,1 m2

Sov. 1 2 10,1 mGang

Knevegg 1600 mm

5,6

m2

A2-H0501 BRA: P-rom: Terrasse: Rom : 3

6,6 m2

Aggregat

144,7 m2 135,1 m2 63,0 m2

Gard. 2 Bad 2

5,5 m2

Bad 1

4,4 m2

Terrasse

4,7 m2

63,0 m2 V T

Konvektor

Gard. 1

Stue/kjøkken

5,6 m2

46,9 m2

A2-H0501 BRA: 144,7 m2 P-rom: 135,1 m2 For kjøkkentegning henvises det Terrasse: 63,0 m2 areal er basert på foreliggende tegningsmateriell og det kan forekomme mindre justeringer under bygging. Rom : 3 Sov. 1 10,1 m2

Tiltakshaver:

Ti

Veidekke Eiendom AS

A2-H0501

Terrasse

63,0 m2 ROVIK BRYGGE BLOKK A Rev

Nr

Beskrivelse

Dato

Sign

Kontr

Hanaveien

Gnr. / Bnr.:

38/188

Tegningsnr.:

A-A73-108

e

Fase:

Salgstegning Målestokk: Dato:

1:100

01.11.19

Saksnr.:

112-2030

Storgt. 48 51 68 12 40 post@arkvest.no www.arkvest.no

© Alle rettigheter tilhører ArkVest AS, kopiering eller bruk av disse tegningene er forbudt uten skriftlig samtykke

49

A3


B YG G A2 , L E I L I G HE T:

H02 0 2 , H 0 3 0 2 , H 0 4 0 2 BRA: 68,0 m2

P-rom: 60,4 m2

Terrasse: 16,7 m2

Rom: 2

C A

N

B

Gands

V T

Gang

Bad

7,4 m2

Bod

Stue/kjøkken

2,8 m2

34,1 m2

Omkl.rom 4,6 m2

A2-H0202, A2-H0302, A2-H0402 BRA: P-rom: Terrasse: Rom : 2

Konvektor

Aggregat

4,7 m2

Sov. 1 9,6 m2

Terrasse 16,7 m2

50

68,0 m2 60,4 m2 16,7 m2


B YG G A2 , L E I L I G HE T:

H0203. H 0 3 0 3 , H 0 4 0 3 , H 0 5 0 2 BRA: 97,5 m2

P-rom: 87,7 m2

Terrasse: 16,7 m2

Rom: 3(4)

C A

N

B

Gands

Sov. 2

Sov. 1

7,7 m2

12,8 m2

Gang 11,9 m2

Omkl.rom

A2-H0203, A2-H0303, A2-H0403, A2-H0502

Aggregat

3,6 m2

Bad

Bod

BRA: 97,5 m2 P-rom: 87,7 m2 Terrasse: 16,7 m2 Rom : 3 ( 4 )

4,0 m2

WC

5,6 m2 V T

2,9 m2

Konvektor

Stue/Kjøkken 43,3 m2

Terrasse 16,7 m2

51


BYGG B

3D-illustrasjon. Avvik kan forekomme.

52


BYGG B 32 Leiligheter

BRA fra 68 –163 m 2

53


Nr

BYGG B – ETASJEPLAN

Aggregat

2. etasje 3. etasje 4. etasje

V T

V T

Aggregat

Aggregat

V T

Aggregat

V T

V T

Konvektor Aggregat

Konvektor

Konvektor

V T

Konvektor

Aggregat

Konvektor

B1-H0203, B1-H0303, B1-H0403

B1-H0202, B1-H0302, B1-H0402

B1-H0201, B1-H0301, B1-H0401

B1

B1

B1

H0203 H0303 H0403

H0202 H0302 H0402

H0201 H0301 H0401

B2-H0204, H0304, B2-H0404

B2-H0203, B2-H0303, B2-H0403

B2

H0204 H0304 H0404

Aggregat

Konvektor

Konvektor

V T

B2-H0202, B2-H302, B2-H0402

B2

B2

H0203 H0303 H0403

H0202 H0302 H0402

2. - 4. etg.

Veidekke Eiendom AS Dato

Sign

Kontr

54

B2

H0201 H0301 H0401

Tittel:

Tiltakshaver:

Beskrivelse

B2-H0201, B2-H0301, B2-H0401

ROVIK BRYGGE BLOKK B

Gnr. / Bnr.:

Tegningsnr.:

Målestokk: Dato:

Hanaveien

38/188

B-A71-03

1:200

01.11.19

Re


Nr

BYGG B – ETASJEPLAN

Aggregat

5. etasje

V T

V T

Aggregat

Aggregat

V T

Aggregat

V T

V T

Konvektor Aggregat

Konvektor

Konvektor

V T

Konvektor

Aggregat

Konvektor

Aggregat

Konvektor

Konvektor

V T

B1

B1

B1

B2

B2

B2

B2

H0503

H0502

H0501

H0504

H0503

H0502

H0501

Tittel:

Tiltakshaver:

5. etg.

Veidekke Eiendom AS Beskrivelse

Dato

Sign

Kontr

55

ROVIK BRYGGE BLOKK B

Gnr. / Bnr.:

Tegningsnr.:

Målestokk: Dato:

Hanaveien

38/188

B-A71-06

1:200

01.11.19

Re


r

BYGG B – ETASJEPLAN 6. etasje

Overdekket Utekjøkken/ urtehage. Delvis lav tak konstruksjon.

C

Konvektor

V T

Aggregat

V T

Konvektor

Konvektor Aggregat

V T

V T Konvektor

Aggregat

Aggregat

V T

V T

Konvektor Konvektor

B1

B1

B2

B2

H0602

H0601

H0602

H0601

Tittel:

Tiltakshaver:

6. etg.

Veidekke Eiendom AS Beskrivelse

Dato

Sign

Kontr

56

ROVIK BRYGGE BLOKK B

Gnr. / Bnr.:

Tegningsnr.:

Målestokk: Dato:

Hanaveien

38/188

B-A71-07

1:200

01.11.19

Rev:


B YG G B 1 , L E I L I G HE T:

H0201, H03 0 1 , H 0 4 0 1 , H 0 5 0 1 , H 0 6 0 1 BRA: 96,6 m2

P-rom: 86,4 m2

Terrasse: 18,0 m2

Rom: 3(4)

C A

N

B

Gands

Gang

Adkomst via svalgang

12,3 m2

Sov. 1 9,9 m2

Sov. 2

Omkl.rom

7,8 m2

B1-H0201, B1-H0301, B1-H0401, B1-H0501, B1-H0601

3,1 m2 V T

Bad

WC 3,2

BRA: 96,6 m2 P-rom: 86,4 m2 Terrasse: 18,0 m2 Rom : 3 ( 4 )

4,7 m2

m2

Aggregat

Bod 3,7 m2

Konvektor

Stue/Kjøkken 45,4 m2

Terrasse 18,0 m2

57


B YG G B 1 , L E I L I G HE T:

H0202, H 0 3 0 2 , H 0 4 0 2 , H 0 5 0 2 P-rom: 60,6 m2

N

BRA: 68,3 m2

Sov. 1 14,9 m2

Gang 5,7 m2

Bad 4,7 m2

Konvektor

V T

Stue/Kjøkken

Aggregat

27,5 m2

Bod 2,7 m2

Sov. 2 7,8 m2

Terrasse 18,6 m2

58

Terrasse: 18,6 m2

Rom: 3


N

B YG G B 1 , L E I L I G HE T:

H0602 BRA: 154,0 m2

P-rom: 129,9 m2

Terrasse: 31,1 m2

Rom: 3

Gands

C A

B1

B

9,2 m2

m2

N

14,2

Svalgang

B1-701

Sov. 1

Sov. 2

Bad 2

Gard.

4,4

14,9 m2

m2

5,2 m2

Konvektor

Bad 1

Gang

4,7 m2

12,9 m2

Vask 3,2 m2

Skråtak

Kott

V T

B1 B1-701

Sov. 1 14,2

m2

V T

Knevegg 1200 mm

9,2 m2

Aggregat

Yttertak

Gands

Svalgang

Konvektor

9,2 m2

Stue/Kjøkken 74,1 m2

Sov. 2

Bad 2

Gard.

4,4

14,9 m2

m2

B1-H0602

0 mm

5,2 m2

Rekkverk 120

ent

Åp

Terrasse

Bad 1 4,7 m2

9,2 m2

Vask

154,0 m2

3,2 m2

V T

V T

B1-H0602

3 ROMS

154,0 m2 129,9 m2 31,1 m2

Skråtak

Aggregat

Yttertak

31,1 m2

Gang Knevegg 1200 mm

BRA: P-rom: Terrasse: Rom : 3

Konvektor

Konvektor

Kott

12,9 m For kjøkkentegning henvises det Stue/Kjøkken areal er basert på foreliggende tegningsmateriell og det kan forekomme mindre justeringer under bygging. 74,1 m 2

e

2

Beskrivelse

Dato

Sign

Kontr

Ti

Veidekke Eiendom AS

B1-H0602 Gnr. / Bnr.:

ROVIK BRYGGE BLOKK B Hanaveien

38/188

Fase:

Salgstegning

Målestokk: B1-H0602

Tegningsnr.:

B-A73-108

1:100

BRA: P-rom: Terrasse: Rom : 3

Dato:

01.11.19

Saksnr.:

112-2030

154,0 m2 129,9 m2 31,1 m2

Storgt. 48 51 68 12 40 post@arkvest.no www.arkvest.no

© Alle rettigheter tilhører ArkVest AS, kopiering eller bruk av disse tegningene er forbudt uten skriftlig samtykke

0 mm

Nr

Rekkverk 120

Rev

Tiltakshaver:

ent

Åp

Terrasse 31,1 m2

B1-H0602

3 ROMS 154,0 m2

59

A3


B YG G B 1 , L E I L I G HE T:

H02 0 3 , H 0 3 0 3 , H 0 4 0 3 BRA: 112,0 m2

P-rom: 104,7 m2

Terrasse: 21,8 m2

Rom: 3(4)

C A

N

B

Gands

Sov. 1

Omkl.rom

12,6 m2

6,7 m2

Bad 2 4,4 m2

Aggregat

B1-H0203, B1-H0303, B1-H0403

Sov. 2 11,5 m2

BRA: 112,0 m2 P-rom: 104,7 m2 Terrasse: 21,8 m2 Rom : 3 ( 4 )

Gang

V T

13,3 m2

Bad 1

Sov/Tv stue Konvektor

5,6 m2

Stue/Kjøkken 50,6 m2

Terrasse 21,8 m2

60


B YG G B 1 , L E I L I G HE T:

H0503 BRA: 112,0 m2

P-rom: 100,1 m2

Terrasse: 21,4 m2

Rom: 3(4)

C A

N

B

Laveste pun

Skråtak

kt ca. 1900

mm

Gands

Sov. 1

Omkl.rom

12,7 m2

6,7 m2

Bad 2

Sov. 2

B1-H0503

Aggregat

1400 mm

Skråtak

4,4 m2

11,5 m2

BRA: 112,0 m2 P-rom: 100,1 m2 Terrasse: 21,4 m2 Rom : 3 ( 4 )

Laveste pun kt ca.

Gang

V T

13,0 m2

Bad 1

Tv stue

Laveste punkt ca. 1500 mm

Skråtak

Konvektor

5,6 m2

Stue/Kjøkken 46,2 m2

Kott

Rekkverk 120

0 mm

3,5 m2

t

en

Åp

Terrasse 21,4 m2

61


B YG G B 2 , L E I L I G HE T:

H02 0 1 , H 0 3 0 1 , H 0 4 0 1 BRA: 108,9 m2

P-rom: 100,7 m2

Terrasse: 21,0 m2

Rom: 3

C A

N

B

Gands

Adkomst via svalgang

Sov. 2

Gang

7,8 m2

14,2 m2

Gard. 2 3,0 m2

Sov. 1 10,7 m2

B2-H0201, B2-H0301, B2-H0401

WC 2,4 m2

BRA: P-rom: Terrasse: Rom : 3

Aggregat

V T

Bad 4,7 m2

Bod 2,5

m2

Gard. 1 4,3 m2

Konvektor

Stue/Kjøkken 53,6 m2

Terrasse 22,6 m2

62

108,9 m2 100,7 m2 21,0 m2


B YG G B 2 , L E I L I G HE T:

H0501 BRA: 108,0 m2

P-rom: 100,7 m2

Terrasse: 21,6 m2

Rom: 3

C A

N

B

Sov. 2

Gang

ca. Lav. punkt

7,8 m2

14,2 m2

WC 2,4 m2

Bad 4,7 m2

Bod 2,5

m2

B2-H0501 BRA: P-rom: Terrasse: Rom : 3

Gard. 1 4,3 m2

Konvektor

Skråtak

Stue/Kjøkken mm kt ca. 1600

53,6 m2

Laveste pun

Aggregat

V T

Skråtak

Skråtak

10,7 m2

Laveste pun

Sov. 1

mm

3,0 m2

kt ca. 2100

mm

Gard. 2

kt ca. 1900 Laveste pun

Adkomst via svalgang

2100 mm

Gands

Terrasse 21,6

Åp

en

t

m2

63

108,9 m2 100,7 m2 21,6 m2


B YG G B 2 , L E I L I G HE T:

H0601 BRA: 163,4 m2

P-rom: 154,1 m2

Terrasse: 106,3 m2

Rom: 5

C A

N

B

Gands

B2

Svalgang 13,9 m2

B2-701

Sov. 2

Sov. 3

11,1 m2

7,7 m2

Overdekket Utekjøkken/ urtehage. Delvis lav tak konstruksjon.

Tv stue 22,6 m2

Konvektor

B1-H0601

Omkl.rom 4,9 m2

BRA: P-rom: Terrasse: Rom : 3

Gang 8,4

m2

Bad 1 4,7 m2 V T

4,4 m2

Vask

V T

Bad 2

6,6 m2

nt

Gard.

Åpe

Aggregat

3,2 m2

Konvektor

Stue/Kjøkken 69,2 m2

Sov. 1 11,3 m2

Terrasse 106,3 m2

64

163,4 m2 154,1 m2 106,3 m2


B YG G B 2 , L E I L I G HE T:

H0202, H 0 3 0 2 , H 0 4 0 2 , H 0 5 0 2 BRA: 68,4 m2

P-rom: 60,6 m2

Terrasse: 18,6 m2

Rom: 3

C A

N

B

Gands

Sov. 1 14,9 m2

B2-H0202, B2-H302, B2-H0402, B2-H0502

Gang 5,7 m2

BRA: P-rom: Terrasse: Rom : 3

Bad 4,7 m2

Konvektor

V T

Stue/Kjøkken

Aggregat

27,5 m2

Bod 2,7 m2

Sov. 2 7,8 m2

Terrasse 18,6 m2

65

68,4 m2 60,6 m2 18,6 m2


B YG G B 2 , L E I L I G HE T:

H0203, H 0 3 0 3 , H 0 4 0 3 , H 0 5 0 3 BRA: 87,7 m2

P-rom: 79,4 m2

Terrasse: 18,0 m2

Rom: 3(4)

C A

N

B

Gands

Sov. 1

Sov. 2

13,1 m2

7,6 m2

B2-H0203, B2-H0303, B2-H0403, B2-H0503

Bod

WC

3,0 m2

2,4 m2

Gang

BRA: 87,7 m2 P-rom: 79,4 m2 Terrasse: 18,0 m2 Rom : 3 ( 4 )

8,5 m2

V T

Aggregat

Bad 5,6 m2

Konvektor

Stue/Kjøkken 42,2 m2

Terrasse 18,0 m2

66


B YG G B 2 , L E I L I G HE T:

H0204, H03 0 4 , H 0 4 0 4 , H 0 5 0 4 , H 6 0 2 BRA: 105,6 m2

P-rom: 99,2 m2

Terrasse: 19,7 m2

Rom: 3

C A

N

B

Gands

Gang

Adkomst via svalgang

13,3 m2

Sov. 1 11,1 m2

Sov. 2 6,7 m2

Omkl.rom Aggregat

5,8 m2

B2-H0204, H0304, B2-H0404, B2-H0504, B2-H0602

V T

Bad

BRA: 105,6 m2 P-rom: 99,2 m2 Terrasse: 19,7 m2 Rom : 3 ( 4 )

4,7 m2

WC 2,9 m2 Konvektor

Stue/Kjøkken 54,7 m2

Terrasse 19,7 m2

67


BYGG C

3D-illustrasjon. Avvik kan forekomme. Fasade: mot vest

68


BYGG C 18 Leiligheter

BRA fra 37– 81 m 2

69


BYGG C – ETASJEPLAN 2. etasje 3. etasje 4. etasje

H0201, H0301, H0401

V T

Konvektor

H0201 H0301 H0401

Aggregat

Aggregat

V T

H0202 H0302 H0402

Konvektor

H0202, H0302, H0402

Konvektor

H0203 H0303 H0403

V T

H0204, H0304, H0404

V T

Aggregat

Konvektor

H0204 H0304 H0404

V T

H0203, H0303, H0403

V T

Aggregat

Konvektor

H0205 H0305 H0405

Konvektor

H0206 H0306 H0406

H0206, H0306, H0406

H0205, H0305, H0405

C

Tittel:

Tiltakshaver:

2. - 4. e

Veidekke Eiendom AS Rev

Nr

Beskrivelse

Dato

Sign

Kontr

70

ROVIK BRYGGE BLOKK C

Gnr. / Bnr.:

Tegningsnr.:

Hanaveien

38/188

C-A71-03


71


B YG G C, L E I L I G HE T: C

H02 0 1 , H 0 3 0 1 , H 0 4 0 1

A

B Terrasse: 10,6 m2

P-rom: 71,1 m2

Rom: 4

N

BRA: 80,9 m2

C A

B C

N

A

B

N

Gands

Gands

Gands

C-H0201, C-H0301, C-H0401 BRA: 80,9 m2 P-rom: 71,1 m2 Terrasse: 10,6 m2 Rom : 4 C-H0201, C-H0301, C-H0401 BRA: 80,9 m2 P-rom: 71,1 m2 C-H0201, C-H0301, C-H04012 Terrasse: 10,6 m Rom : 4 BRA: 80,9 m2 Sov. 3

P-rom: Terrasse: Rom : 4

Sov. 2

7,4 m2

6,8 m2

71,1 m2 10,6 m2 Terrasse 10,6 m2

Stue/Kjøkken 26,3 m2

Konvektor

Sov. 3

Sov. 2

7,4 m2

Bad

Gang

6,8 m2

4,7 m2

Bod

Omkl.rom

3,9 m2

8,7 m2

Terrasse 10,6 m2

Stue/Kjøkken

Aggregat

Sov. 3

Sov. 1

4,6 m2

V T

12,6 m2

26,3 m2

Sov. 2

7,4 m2

6,8 m2

Konvektor

Bad

Gang 12,6

4,7 m2

m2

3,9

m2

10,6 m2

4,6

Sov. 1

m2

8,7

m2

Konvektor

V T

Adkomst via svalgang

Terrasse

Stue/Kjøkken 26,3 m2 Omkl.rom

Bod

Aggregat

Bad

Gang

Bod

4,7 m2

3,9 m2

Omkl.rom 4,6 m2

Sov. 1 8,7 m2

V T

12,6 m2

Aggregat

Adkomst via svalgang

For kjøkkentegning henvises det areal er basert på foreliggende tegningsmateriell og det kan forekomme mindre justeringer under bygging.

e

Adkomst via svalgang Tiltakshaver:

Ti

Veidekke Eiendom AS

H0201, H0301, H0401 Gnr. / Bnr.:

Tegningsnr.:

Fase: Målestokk: Dato:

Salgstegning Saksnr.:

ROVIK BRYGGE BLOKK C For kjøkkentegning henvises det 112-2030 38/188 Hanaveien 72 C-A73-106 1:100 01.11.19 areal er basert på foreliggende tegningsmateriell og det kan forekomme mindre justeringer under bygging. Rev

Nr

Beskrivelse

Dato

Sign

Kontr

Storgt. 48

68 12 40 e51 post@arkvest.no www.arkvest.no

© Alle rettigheter tilhører ArkVest AS, kopiering eller bruk av disse tegningene er forbudt uten skriftlig samtykke

BIM modell ArchiCAD 20 NOR

Filplassering: /Volumes/Ark.Vest/FELT-BLOKKER-REKKEHUS/112-2030 ROVIK BRYGGE/00-PROSJEKTFILER/Blokk C.pln

A3


B YG G C, L E I L I G HE T: A

C

H02 0 2 , H 0 3 0 2 , H 0 4 0 2 P-rom: 66,3 m2

B Terrasse: 11,7 m2

Rom: 4

N

BRA: 74,4 m2

C A

B

N

C A

B

N

Gands

Gands

Gands

C-H0202, C-H0302, C-H0402 BRA: 74,4 m2 P-rom: 66,3 m2 Terrasse: 11,7 m2 Rom : 4 C-H0202, C-H0302, C-H0402

Aggregat

V T

Bad

Bod.

5,6 m2

Sov. 1

BRA: 74,4 m2 P-rom: 66,3 m2 C-H0202, C-H0302, C-H04022 Terrasse: 11,7 m Rom : 4 BRA: 74,4 m2

2,9 m2

11,4 m2

66,3 m2 11,7 m2

Sov. 3 6,9 m2

Stue/Kjøkken

Aggregat

V T

27,7 m2

Bad

Bod.

5,6 m2

Sov. Sov. 21 2

P-rom: Terrasse: Rom : 4

2,9

Terrasse 11,7 m2

Sov. 3

m2

6,9

m2

11,4 m2 7,5 m

Aggregat

Bad

5,6 m2

Sov. 1 11,4

Gang 7,2 m2

Konvektor

V T

Bod.

Sov. 3 2 6,9 mStue/Kjøkken

2,9 m2

27,7 m2

m2

Terrasse 11,7 m2

Sov. 2 7,5 m2

7,2 m2

Konvektor

Stue/Kjøkken Gang

27,7 m2

Terrasse 11,7 m2

Sov. 2

Gang 7,2 m2

Konvektor

7,5 m2

For kjøkkentegning henvises det areal er basert på foreliggende tegningsmateriell og det kan forekomme mindre justeringer under bygging. Tiltakshaver:

Ti

Veidekke Eiendom AS

H0202, H0302, H0402 Gnr. / Bnr.:

Tegningsnr.:

Fase: Målestokk: Dato:

Salgstegning Saksnr.:

ROVIK BRYGGE BLOKK C For kjøkkentegning henvises det 112-2030 38/188 Hanaveien 73 C-A73-105 1:100 01.11.19 areal er basert på foreliggende tegningsmateriell og det kan forekomme mindre justeringer under bygging. Rev

Nr

Beskrivelse

Dato

Sign

Kontr

e

Storgt. 48

68 12 40 e51 post@arkvest.no www.arkvest.no

© Alle rettigheter tilhører ArkVest AS, kopiering eller bruk av disse tegningene er forbudt uten skriftlig samtykke

BIM modell ArchiCAD 20 NOR

Filplassering: /Volumes/Ark.Vest/FELT-BLOKKER-REKKEHUS/112-2030 ROVIK BRYGGE/00-PROSJEKTFILER/Blokk C.pln

A3


B YG G C, L E I L I G HE T:

H02 0 3 , H 0 3 0 3 , H 0 4 0 3 BRA: 37,2 m2

P-rom: 34 m2

Terrasse: 10,0 m2

Rom: 2 C

A

B C B

N

N

A

C A

B

N

Gands

Gands

Gands

Konvektor

Terrasse

Stue/Kjøkken

10,0 m2

17,3 m2

Gang 4,2 m2

C-H0204, C-H0304, C-H0404

Konvektor

Bad

4,7 m2

Gang

Terrasse

Stue/Kjøkken Sov. 1 17,3 m2

BRA: 37,2 m2 P-rom: 33,7 m2 C-H0204, C-H0304, C-H04042 Terrasse: 10,0 m Rom : 2 BRA: 37,2 m2

10,0 m2

7,5 m2

V T

4,2 m2

Bad

Sov. 1 7,5 m2

V T

4,7 m2

Konvektor

Stue/Kjøkken Gang 2,7

Bad

4,7 m2

V T

19,1 m2

m2

P-rom: Terrasse: Terrasse Rom :2 10,0 m

33,7 m2 10,0 m2

2

C-H0203, C-H0303, C-H0403 Sov. 1 7,5 m2

BRA: P-rom: Terrasse: Rom : 2

For kjøkkentegning henvises det 74 areal er basert på foreliggende tegningsmateriell og det kan forekomme mindre justeringer under bygging.

37,2 m2 34 m2 10,0 m2

e


B YG G C, L E I L I G HE T:

H02 0 4 , H 0 3 0 4 , H 0 4 0 4 BRA: 37,2 m2

P-rom: 33,7 m2

Terrasse: 10,0 m2

Rom: 2 C

A

B C B

N

N

A

C A

B

N

Gands

Gands

Gands

Konvektor

Terrasse

Stue/Kjøkken

10,0 m2

19,1 m2

Gang 2,7 m2

C-H0203, C-H0303, C-H0403

Konvektor

Bad

4,7 m2

Gang

Stue/KjøkkenSov. 1 2 19,1 m

7,5 m2

Terrasse

BRA: 37,2 m2 P-rom: 34 m2 C-H0203, C-H0303, C-H04032 Terrasse: 10,0 m Rom : 2 BRA: 37,2 m2

10,0 m2

V T

2,7 m2

Bad

Sov. 1 7,5 m2

V T

4,7 m2

Konvektor

Stue/Kjøkken Gang

17,3 m2

4,2 m2

Bad

V T

4,7 m2

P-rom: Terrasse: Terrasse Rom :2 10,0 m

34 m2 10,0 m2

2

C-H0204, C-H0304, C-H0404 Sov. 1 7,5 m2

BRA: P-rom: Terrasse: Rom : 2

37,2 m2 33,7 m2 10,0 m2

OBS ! Ikke For kjøkkentegning henvises det 75 areal er basert på foreliggende tegningsmateriell og det kan forekomme mindre justeringer under bygging. OBS ! Ikke

e


B YG G C, L E I L I G HE T:

H02 0 5 , H 0 3 0 5 , H 0 4 0 5 BRA: 57,8 m2

P-rom: 49,8 m2

Terrasse: 19,8 m2

Rom: 3 C

A

B C B

N

N

A

C A

B

N

Gands

Gands

V T

Aggregat

Gang 3,6 m2

Bod.

Bad

Sov. 1

3,5 m2

4,7 m2

8,4 m2

Gands Aggregat

V T

Konvektor

Gang

Gang

3,6 m2

4,4 m2

Bod.

Bad

Sov. 1

3,5 m2

4,7 m2

C-H0205, C-H0305, C-H0405

8,4 m2

Stue/Kjøkken 22,3 m2

Konvektor

Sov. 2

BRA: 57,8 m2 P-rom: 49,8 m2 C-H0205, C-H0305, C-H04052 Terrasse: 19,8 m Rom : 3 BRA: 57,8 m2

Konvektor

6,4 m2

Gang 4,4 m2

Stue/Kjøkken 22,3 m2

Sov. 2

V T

Aggregat

6,4 m2 Konvektor

Gang 3,6 m2

Bad Terrasse 2 4,7 m 19,8 m2

P-rom: Sov. 1 8,4 m Terrasse: Rom : 3

Bod. 3,5 m2

2

Konvektor

49,8 m2 19,8 m2

Gang 4,4 m2

Terrasse 19,8 m2

Stue/Kjøkken

C-H0205, C-H0305, C-H0405

22,3 m2

Sov. 2

BRA: P-rom: Terrasse: Rom : 3

Konvektor

6,4 m2

57,8 m2 49,8 m2 19,8 m2

Terrasse 19,8 m2

For kjøkkentegning henvises det 76 areal er basert på foreliggende tegningsmateriell og det kan forekomme mindre justeringer under bygging.

e


B YG G C, L E I L I G HE T:

H02 0 6 , H 0 3 0 6 , H 0 4 0 6 BRA: 55,5 m2

P-rom: 48,1 m2

Terrasse: 15,2 m2

Rom: 3 C

A

B

A

B

C

B

N

N

N

C A

Gands

Gands Gands

V T

Aggregat

Bod

Bad

3,3 m2

5,0 m2

V T

Aggregat

3,3 m2

V T

Aggregat

Bod

Bad

Bod

5,0 m2

3,3 m2

5,0 m2

Gang

8,6 m2

Sov. 1 8,6 m2

C-H0206, C-H0306, C-H0406

Bad

Sov. 1

4,3 m2

Gang Sov. 2 4,3 m2 6,5Sov. m2 1

Gard. 3,4 Gang m2

8,6 m2

4,3 m2

Gang 3,6 m2

Sov. 2 6,5 m2

Gard. Sov. 2

3,4 m2

Gard. 3,4 m2Gang

6,5 m2

Gang Gang 4,4

3,6 m2

BRA: 55,5 m2 P-rom: 48,1 m2 C-H0206, C-H0306, C-H04062 Terrasse: 15,2 mC-H0406 C-H0206, C-H0306, Rom : 3 BRA: 55,5 m2 2 BRA: P-rom: 48,1 m255,5 m 2 Terrasse:P-rom: 15,2 m248,1 m 15,2 m2 Rom : 3Terrasse: Rom : 3

3,6 m2

Stue/Kjøkken

Stue/Kjøkken 20,3

m2

Gang 4,4

Konvektor

20,3

m2

Gang 4,4

Stue/Kjøkken

15,2 m2

Konvektor

Terrasse

Konvektor

20,3 m2

Terrasse 15,2 m2

Terrasse 15,2 m2

For kjøkkentegning henvises det 77 areal er basert på foreliggende tegningsmateriell og det kan forekomme mindre justeringer under bygging.

e


ROMSKJEMA Fellesrom

Gulv

Vegger

Himling

Hovedinngang

Fliser

Betong/gips, sparklet og malt

Systemhimling eller lydabsorbenter/malt betong/gips

Trapperom

Fliser i inntrinn og opptrinn

Betong/gips, sparklet og malt

Systemhimling eller lydabsorbenter/malt betong/gips

Garasjeanlegg

Betong

Betong/gips, støvbundet hvit

Betong, støvbundet hvit

Sirkulasjonsvifter

Sportsboder i 1. etasje

Betong

Nettingvegger, betong /gips, støvbundet hvit

Betong, støvbundet hvit

Avtrekk

Sluser i kjeller

Betong

Betong eller gips Støvbundet hvit

Betong støvbundet hvit

BK

Vinylbelegg

Betong eller gips malt hvit

Betong støvbundet hvit

Sykkel

Betong

Støvbundet hvit

Støvbundet hvit

Tekniske rom

Gulvbelegg

Støvbundet hvit

Støvbundet hvit

Leiligheter

Gulv

Vegger

Himling

Ventilasjon

Stue/Kjøkken

1-stavs parkett, eik, matt hvit

Betong/gips sparklet og malt hvit

Sparklet og malt hvit

Til-luft og avtrekk Kjøkkenventilator

TV-Stue

1-stavs parkett, eik, matt hvit

Betong/gips sparklet og malt hvit

Sparklet og malt hvit

Til-luft

Soverom

1-stavs parkett, eik, matt hvit

Betong/gips sparklet og malt hvit

Sparklet og malt hvit

Til-luft

Bod

1-stavs parkett, eik, matt hvit

Betong/gips sparklet og malt hvit.

Nedhimling med gips, sparklet og malt hvit

Avtrekk Aggregat kan plasseres her

Gang

1-stavs parkett, eik, matt hvit

Betong/gips sparklet og malt hvit.

Nedhimling med gips, sparklet og malt hvit

Aggregat kan plasseres her

Bad

Fliser 20 x 20 cm grå

Fliser, 30 x 60 cm, hvit

Lakkert aluminium i baderomskabiner

Avtrekk

WC

1-stavs parkett, eik, matt hvit

Betong/gips sparklet og malt hvit

Nedhimling med gips, sparklet og malt hvit

Avtrekk

Vaskerom

Fliser 20x20 grå med sokkelflis

Betong/gips sparklet og malt hvit

Sparklet og malt hvit

Avtrekk

Garderobe

1-stavs parkett, eik, matt hvit

Sparklet og malt hvit

Sparklet og malt hvit

Tilluft

Omkledningsrom Kott

Betong

Ubehandlet gips

Ubehandlet gips

Ingen leveranse

eller mellometasje

78

Ventilasjon


ROM S K J E M A Elektro

Sanitær/varme

Belysning Automatisk døråpning

Annet Postkasser

Belysning

Belysning Strømforsyning multiparkanlegg

Automatisk port

Stikkontakt, punkt for lys og brytere iht. NEK 400 Belysning

Belysning

Vann, avløp og utslagsvask

Belysning Stikkontakt Belysning

Sluk i gulv

Elektro

Sanitær/varme

Annet

Stikkontakter, punkt for lys og brytere iht. NEK 400. Komfyrvakt, ikke integrert 1 stk. svarapparat for porttelefon

Kjøkkenbatteri Viftekonvektor

Kjøkkeninnredning fra Sigdal iht. kjøkkentegning. Bygg A og B: Horisont Bygg C: Uno

Innfelte spotter i tak. Belysning over speil. Stikkontakter og brytere iht. NEK 400. Stikkontakter til vaskemaskin og tørketrommel kun et sted pr. leilighet.

Veggklosett, baderoms innredning som vist på tegning med servantbatteri, dusjdører, dusjgarnityr, dusjbatteri. Kun 1 stk. opplegg for vaskemaskin pr. leilighet. Dette plasseres på et bad eller i vaskerom.

Leveres som prefabrikkert baderomskabin. Det må brukes kondens tørketrommel. Varme i gulv.

Stikkontakter og brytere iht. NEK 400.

Veggklosett, servant med, bærejern, servantbatteri, lekkasjestopper

Stikkontakter, punkt for lys og brytere iht. NEK 400. Stikkontakter til vaskemaskin og tørketrommel.

Opplegg for vaskemaskin. Kun 1 stk opplegg for vaskemaskin pr. leilighet. Dette plasseres på et bad eller i vaskerom. Sluk i gulv.

Stikkontakter, punkt for lys og brytere iht. NEK 400 Stikkontakter, punkt for lys og brytere iht. NEK 400 Stikkontakter, punkt for lys og brytere iht. NEK 400 Stikkontakter, punkt for lys og brytere iht. NEK 400

Stikkontakter, punkt for lys og brytere iht. NEK 400. Ingen leveranse

Ingen leveranse

79

Det må brukes kondens tørketrommel.


ROVIKBRYGGE.NO 80 – 81


PARK OG PROM ENADE LANGS BRYGGEKANTEN, BADET I KVELDSSOLENS GLØD – EN SMAK AV ROVIK BRYGGE.

3D-illustrasjon. Avvik kan forekomme.


B YG G C

ROVIKBRYGGE.NO 82 – 83

BY G G B


Fra Rovik brygge har du ikke mange meterene 책 g책 for 책 handle mat eller ta en tur p책 treningssenteret. To av mange gode tilbud du finner i nabolaget.

B YG G A

3D-illustrasjon. Avvik kan forekomme.


21

18 23 14 16 17 11

22 15

5

13 19

8

10

6

7 12

9

20 ROVIKBRYGGE.NO 84 – 85


4 1 2

S T E DE R I NÆR H E TE N S A NDNE S S E NT R U M 1. MULIG BÅTPLASS 2. COOP EXTRA

3

3. SATS HANA 4. HANATRAPPENE 5. SANDNES BRYGGE 6. SANDNES KULTURHUS 7. IDLAND 8. AMFI SANDNES 9. ODEON KINO 10. RUTEBILSTASJONEN 11. SANDNES STASJON 12. BYSTASJONEN, KJØPESENTER 13. HEREFORD AND FRIENDS 14. OLIVIERS & C0 15. ROSTRUP KAFFI & LITT TE 16. VILLA ROSA 17. SWEDISH GRACE 18. GÅGADÅ 19. VITENFRABRIKKEN 20. MAXI SANDNES 21. SKJULT 22. GAMLAVÆRKET 23. KANELSNURREN


OM R ÅDET Rovik Brygge ligger på solsiden i Sandnes. Men hvorfor er vi så opptatt av solen her til lands? Du har gjettet det allerede; fordi vi sjelden har den. Og når først godværet er på besøk, vil vi nyte solen leeeeeenge. Og det er nettopp det du kan om du bor på Rovik Brygge. Fra Rovik Brygge har du passelig avstand til det du trenger. Med passelig mener vi: Akkurat langt nok borte til at du hverken hører eller merker byen. Men likevel kort vei å gå, om dere skal ut på noe i byen, uten å ta med bilen. Og når dere rusler hjem fra byen, eller barna går til skolen, vil dere merke at dere har behagelig kort vei det meste. Og ikke minst: Du vil virkelig kjenne roen som hersker her ute.

ROVIKBRYGGE.NO 86 – 87


På Åsryggen like bak Rovik Brygge, i området mellom Hana og Dalsnuten, ligger er et langstrakt og viktig turområde med mange og varierte turmuligheter. Her finnes skog, myr, lyngheier, beitemark og åpent snaufjell med vid utsikt, særlig mot Gandsfjorden. Merkede og umerkede stier av ulik lengde og karakter går på kryss og tvers i området, – så det er bare å finne fram termos og tursko.

Utsikten fra Dalsnuten er alltid en opplevelse som stadig dukker opp i ny drakt.

ROVIKBRYGGE.NO 88 – 89


Stemningsfulle Sandvedparken kan man alltid vende tilbake til.


3D-illustrasjon: SPACEGROUP

D ET S K J E R I S A NDNE S Sandnes er kanskje det området i SørRogaland hvor det skjer mest. Byen har godt med plass, noe som gir mange muligheter. Med plass er det lett å tenke på områdene utenfor bykjernen hvor det er upløyd mark, men det er i sentrumsområdene det meste skjer. Ta for eksempel Ruten, den store og utskjelte plassen midt i byen som man har jobbet med å finne en god løsning på i mange år. Nå er arbeidet i gang for «Lysning», som er prosjektnavnet for Nye Ruten. «Lysning»

skal inneholde mye grøntarealer, og en stor lysende oval som trolig kommer til å sette Sandnes enda mer på kartet. I forlengelsen av sentrum og Nye Ruten, ned mot havnen, kommer det også en rekke nye prosjekter som Havneparken, det nye rådhuset, Elveparken og Havnespeilet. Alle disse vil bidra til å fornye og forskjønne Sandnes by, og særlig havneområdene. Dette blir områder med hovedsakelig nye bygningsmasser med variert og spennende uttrykk.

ROVIKBRYGGE.NO 90 – 91


3D-illustrasjon: SPACEGROUP

Det som er klart er at Sandnes står foran en stor byfornyelse som blir spennende å følge med på. Og akkurat det gjøres kanskje best fra Rovik Brygge, hvor en kan nyte solen – uten å miste den, se byen – uten å høre den og leve livet – slik det er ved fjorden.


ROVIKBRYGGE.NO 92 – 93


3D-illustrasjon: SPACEGROUP


VEIDEKKE – VI BYGGER VERDIFULLE NABOLAG! Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer byggog anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Som utbygger er vi genuint opptatt av å bevare stedets sjel, takke og applaudere historien for det den har gitt oss, erkjenne tiden vi lever i – og ønske framtiden velkommen. Det er slik man bygger bosteder, det er slik man bygger kultur. Veidekke er opptatt av å skape verdier tuftet på det som var, det som er – og det som kommer. Skape varige verdier for oss – og for de som kommer etter oss. Rovik Brygge skal bli ren glede og lyst. For deg som er – og for de som kommer.

ROVIKBRYGGE.NO 94 – 95


T RY GGH E T, T I L L I T OG T I L GJ E NGE L I GH E T For et unikt boligprosjekt vi nå har for salg! Eiendommen på Rovik Brygge er praktfull, med en beliggenhet av de helt sjeldne – i et maritimt miljø og med en spennende historie som bakteppe. For oss i EiendomsMegler 1 er det viktig å formidle at kvaliteten i våre tjenester skal reflektere kvaliteten i selve boligprosjektet. Det betyr at du skal få den beste kjøpsopplevelsen – og at du skal oppleve trygghet gjennom hele prosessen. At vi er tilgjengelige betyr i praksis at det skal være lett å komme i kontakt med oss og

Leiv Inge Stokka Eiendomsmegler MNEF leiv.inge.stokka@em1sr.no Mob. 952 10 773

SR-Eiendom Svend Tjelta Eiendomsmegler MNEF/ Bruktmegler svend.tjelta@em1sr.no Mob. 980 17 222

at vi har en god kommunikasjon underveis. EiendomsMegler 1 er et av Norges største eiendomsmeglernettverk, mye takket være inngående og verdifull kunnskap om nærmiljøene de selger boliger i. Leiv Inge Stokka og Olav Kristensen er to svært erfarne meglere, som kjenner området godt. Nå er de klare for å svare på alt du måtte lure på om Rovik Brygge. Ta derfor også gjerne kontakt hvis du trenger verdivurdering av din nåværende bolig i forbindelse med boligkjøp på Rovik Brygge eller hjelp til finansiering.

Olav Kristensen Eiendomsmegler MNEF olav.kristensen@em1sr.no Mob. 900 86 442

Hilde Elin Stensøy Bjelland Autorisert finansrådgiver hilde.bjelland@sr-bank.no Mob. 412 34 452

ROVIKBRYGGE.NO 96 – 97

Lene Folkestad Soltvedt Autorisert finansrådgiver line.soltvedt@sr-bank.no Mob. 908 46 336


Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsgrunnlaget. Alle illustrasjoner, perspektiver, tegninger og foto er kun ment å gi inntrykk av en ferdig bebyggelse og utendørsareal, og er ikke bindende for utformingen av endelig bebyggelse og utendørsareal. Det inneholder elementer som ikke inngår i utbyggers leveranse, både når det gjelder utvendige forhold og innredning. All informasjon er derfor gitt med forbehold om rett for utbygger til å foreta endringer. Endringene skal ikke ha innvirkning på satt standard. Dersom det er avvik mellom endelig leveransebeskrivelse og tegninger i prospektet, er det den endelige leveransebeskrivelsen som gjelder.

AD. MOMENT. 3D: EVE IMAGES & RIFT.

ROVIKBRYGGE.NO 98 – 99


For mer informasjon kontakt: Leiv Inge Stokka Eiendomsmegler MNEF leiv.inge.stokka@em1sr.no Mob. 952 10 773 Olav Kristensen Eiendomsmegler MNEF olav.kristensen@em1sr.no Mob. 900 86 442

100

Profile for AD. Moment

Rovik Brygge – Prospekt  

Nyt solen – uten å miste den. Se byen – uten å høre den. Lev livet – slik det er ved fjorden. Rovik Brygge består av totalt 70 lekre leilig...

Rovik Brygge – Prospekt  

Nyt solen – uten å miste den. Se byen – uten å høre den. Lev livet – slik det er ved fjorden. Rovik Brygge består av totalt 70 lekre leilig...

Profile for admoment