Page 1

104 06 08 10 12 14

Bo urbant, nytt og smart

Neste stopp, rett i nærheten!

Neste stopp, Stavanger sentrum!

Neste stasjon, det gode livet

Neste stasjon, velkommen hjem!

2-roms, 3-roms og 4-roms

16 22 46 50 51 58

Plantegninger 2-roms

Plantegninger 3-roms

Plantegning 4-roms

Utomhusplan

Etasjeplaner

Kvalitetskjøkken fra Aubo

60 61 62 64 66 66 68

Helt på høyden

Arkitekten har ordet

Velkommen til et nytt bydelsparadis

Steder i nærheten

Første stasjon, de pålitelige byggherrene

Trygghet og tillit. EiendomsMegler 1

Leveransebeskrivelse


Fasade. 3D-ill.: Avvik vil forekomme.


Bo urbant, nytt og smart

Neste stopp, en ny bydel!

Noen drømmer kan bli virkelige. Nå formes Paradis til en ny, urban bydel i Stavanger. Sentrumsnært, men like ved fjorden. Alt du trenger rett i nærheten, samtidig som tog, buss og el-sparkesykkel gjør at du enkelt kan komme deg dit du skal.

Paradis Stasjon bygges ut av K2 Bolig og Bane NOR Eiendom, med mål om å skape et attraktivt, sentrumsnært område der du kan bo, jobbe og ha tilgang til et aktivt bylivområde – samtidig som hvilepulsen aldri er langt unna.

Nå selger vi 44 smarte og effektive leiligheter som folk flest har råd til. Størrelsene varierer fra 46 til 108 kvadratmeter, hvor mange får utsikt vendt mot fjorden og Ryfylke både fra store vinduer, egen balkong og felles takterrasser.

Tett på Stavanger sentrum skal Paradis kombinere det urbane med hyggelige og bilfrie oaser. Her kan du rusle ned til promenaden, slappe av i parkområdene, spille ball eller trene på løkka – eller nyte området og utsikten fra din egen private balkong.

Her er det leiligheter for deg som skal kjøpe din første bolig, ønsker noe nytt eller som flytter fra noe større. Neste stopp, Paradis Stasjon!

I næringsbyggene «The Box Office» og «Stasjonsbygget» legges det til rette for inntil tusen arbeidsplasser. På det som beskrives som et av regionens aller beste kollektivknutepunkt, med sømløse forbindelser mellom buss, tog og annen transport.

4 | 5


3D-ill.: Avvik vil forekomme.

Neste stopp, rett i nærheten! Sentral beliggenhet betyr nærhet til både hverdags- og fritidstilbud. I Paradis er det umiddelbar nærhet til mye av det du har behov for til daglig. En mengde tilbud ligger en kort gå- eller sykkeltur unna. Innenfor ti minutters gange finner du blant annet dagligvarebutikker, spisesteder, kjøpesenter, legesenter, treningssenter og et godt utvalg andre butikker i mange bransjer. Og skal du lengre, er veien kort til tog og buss på stasjonen like ved. Nærhet til gode rekreasjonsområder som Godalen, Varden og Våland er en annen stor fordel med den nye bydelen. Her er grønne og maritime områder som inviterer til aktiviteter og sosialt samvær med venner og familie.

6 | 7Neste stopp, Stavanger sentrum! Fra Paradis Stasjon er det 2 min. med toget inn til sentrum. Har du god tid kan du også dingle gjennom villastrøk på Våland eller langs sjøen. Forbi båthavnen ved Hillevågsvatnet kan du se på båter og drømme deg ut på fjorden. Det som er sikkert er at Stavanger sentrum er en koselig plass med mange spennende ting å gjøre. Snakkes i byen!

8 | 9


MOSVATNET 25 min. gange UIS 13 min. m/buss

VÅLANDSTÅRNET 15 min. gange

SUS 6 min. m/buss KILDEN 3 min. m/buss 12 min. gange

VÅLAND BARNEHAGE 8 min. gange KIWI 3 min. gange

CIRKEL K 2 min. gange

BI 19 min. m/buss

FOLKEN 24 min. gange LEGESENTER 7 min. gange

VÅGEN 25 min. gange SANDNES SENTRUM 14 min. m/tog

GAUSEL

JÅTTÅVÅGEN

FARGEGATEN 29 min. gange

MARIERO STAVANGER SENTRUM 2 min. m/tog 7 min. m/buss 20 min. gange

KINO 27 min. gange

STAVANGER KONSERTHUS 35 min. gange

HURTIGBÅTTERMINALEN 16 min. m/buss

STAVANGER ØST 8 min. m/buss

Tog

Buss

Til fots

Enten du bruker 2 min. til Stavanger sentrum, 29 timer til Bodø, eller sommerferien på InterRail, så starter turen 2 min. hjemmefra.

Med 13 lokale bussruter, nattbuss og flybuss kun 2 min. hjemmefra, kommer du deg dit du vil.

Avstandene er korte til det aller meste, enten det er ting du trenger, eller bare vil gå en deilig tur. Med sykkel eller sparkesykkel går det enda raskere.

9


10 | 11


Neste stasjon, det gode livet

spisesteder og kjekke aktiviteter. Der kan du rusle gatelangs og kose deg. Er det derimot regn, så har Kilden Kjøpesenter hele 60 butikker under tak som sikrer shoppingturen. Du er med andre ord sikret. I tillegg finner du store kjedebutikker som Jula, Spinn Sykkelshop, Jysk, Stoff & Stil og mye mer i området.

Hvor er du i dag, hvor skal du i morgen? Ingen kan planlegge alt, men et godt sted å bo gjør mange av valgene enklere. Livet består av både praktisk og fantastisk, mens hverdagene ofte befinner seg et sted i mellom. Paradis blir et sted å jobbe, bo og leve – med alt det livet har å by på.

Bare 4 minutter unna med lett jogging kan du komme oppvarmet til trening hos Sats i Hillevåg. Trening bidrar til den gode følelsen. Du får mer energi og føler deg piggere. Ikke bare det, men du sover bedre, blir gradvis sterkere og presterer bedre på alle områder. Med det friskt i minnet er det lettere å komme i gang. For når du først har startet, kommer effekten av det veldig fort.

Måltidet

Hva skal jeg lage i dag, eller hva skal gjestene få? Vi er blitt flinke til å lage mat og har tilgang på utrolig mange spennende oppskrifter via internett. Så kommer handleturen. Velg mellom Kiwi som ligger rett over veien, lille Asia supermarket borti gaten eller Coop Mega på Kilden. På Kilden finner du også Vinmonopolet. Ikke alle har alt, men med denne firkløveren kommer du veldig langt.

Shopping

Her drar du fordelen av å bo med en super beliggenhet. Er det finvær eller opphold, er du bare en togtur unna Stavanger sentrum med koselig butikker, kjøpesentre,

Den gode følelsen

Den fine turen

Fra Paradis Stasjon har du nærhet til flotte og grønne områder. Vålandsparken med Vålandstårnet og Vålands-skogen er en fin tur. Eller gå enda noen minutter og nyt Stavangers mest populære turområde rundt Mosvatnet. På den andre siden av sjøen ligger flotte Godalen med turområder og en fin badeplass. Perfekt for å nyte en deilig sommerdag med sol og sjø, eller en frisk tur i herlige omgivelser. Varden er også et fint turområde. Den nye bydelen på Paradis vil jo også by på parkområder og promenader langs sjøen som leder deg inn på en flott turvei mot Vaulen badeplass. Her er det med andre ord mange muligheter for den fine turen.


Paradis Stasjon – fasade. Til høyre vises næringsbygget The Box. 3D-ill.: Avvik vil forekomme.


Neste stasjon, velkommen hjem! Himmelen er den samme uansett hvor vi bor. Likevel spiller utsikten og det skiftende lyset ved fjorden en stor rolle for både leilighetene og omgivelsene rundt Paradis Stasjon. Leilighetene er gjennomgående, noe som betyr at de får lys inn fra to sider. Store vinduer gir panoramafølelse og slipper inn rikelig med naturlig lys. På den overbygde balkongen blir den øverste delen av rekkverket i glass, sånn at du får godt utsyn til fjorden og Hillevågsvika. Også utendørs blir det godt å være. Nyt kveldssolen på en av de felles takterrassene – der den ene lages på barnas premisser, med lekeapparater i et trygt miljø. Med på kjøpet får du også en el-sparkesykkel, slik at enkelt kan ta turen til hyggelige steder i nærområdet. Leilighetene varierer i størrelse og innhold, sånn at du kan finne det som passer best for deg og din bosituasjon. På de neste sidene kan du lese mer om dem.

12 | 13


2-roms – et helt liv i en lekker og kompakt løsning

14 | 15

3-roms – en super oppgradering fra 2-roms, enten det er barne-, gjeste- eller gamingrommet du trenger


4-roms – med rom for hele den moderne familien, eller om en bare vil ha masse plass


2-roms | BRA 46,4 m2 6 av leilighetene er toromsleiligheter. Disse inneholder entré, stue og kjøkken i åpen løsning, bad og ett soverom. Selv om dette er de minste i prosjektet, er leilighetene åpne, lyse og med god romfølelse. Store vinduer og balkong med overbygg bidrar ekstra til akkurat det. Leilighetene har plassering i 2.– 6. etasje.

1 6 | 17Leil. I3: En lys og fin leilighet med utsikt mot Storhaug og innseilingen til Paradis. 3D-ill.: Avvik vil forekomme.

Hverdagen blir ikke bedre enn når alt er nytt, rent og lekkert. En helt ny leilighet er et lerret som bare er ditt. La deg inspirere!

18 | 19


19


1:100

2-roms 2020 (foreløpig plassering og utforming av vinduer)

1

2

5

Leil. I2

Entre 4.0 m²

Bad

LEILIGHET I2 5.3 m²

Kjøkken 7.6 m² TOTALT

AREAL (BRA): 46.4m2 P-ROM: 44.4m2 Sov. 9.8 m²

BRA: 46,4 m2 P-rom: 44,4 m2 Balkong: 10,9 m2 Stue 16.2 m²

1 soverom Stue/kjøkken Entré Bad/vaskerom Balkong

I2

Balkong 10.9 m²

20 | 21


1:100

2-roms 2020 (foreløpig plassering og utforming av vinduer)

1

2

5

Leil. I3 I4 I5 I6 I7

Entre 4.0 m²

Bad

LEILIGHET I3, 5.3I4, m²I5, I6, I7 Kjøkken 7.6 m²

TOTALT AREAL (BRA): 46.4m2 P-ROM: 44.4m2

BRA: 46,4 m2

Sov. 9.8 m²

P-rom: 44,4 m2 Balkong: 10,9 m2 Stue 16.2 m²

1 soverom Stue/kjøkken Entré Bad/vaskerom

I7 I6 I5 I4 I3

Balkong Balkong 10.9 m²

21 | 17


3-roms | BRA 56–66 m2 De aller fleste leilighetene, 37 stykker, er treromsleiligheter. Disse inneholder entré, stue og kjøkken, bad og to soverom. Noen av leilighetene har stue og kjøkken i åpen løsning, mens andre har dem mer atskilt. Enkelte av leilighetene har markterrasse i tillegg til balkong. Leilighetene har plassering i alle etasjene.

22 | 2 31:100

3-roms .2020 (foreløpig plassering og utforming av vinduer)

1

2

5 Markterrasse

Leil. A2

Sov. 7.8 m² Bad 4.8 m² Entre

LEILIGHET A2 6.6 m² TOTALT AREAL (BRA): 56.9m2 P-ROM: 55.8m2 Kjøkken 11.8 m²

BRA: 56,9 m2 P-rom: 55,8 m2 Balkong: 10,7 m2 2 soverom

Stue 14.3 m²

Stue/kjøkken Entré Bad/vaskerom Balkong

Markterrasse

A2

Markterrasse Balkong 10.7 m²

24 | 2 5

Sov.

Sov. 8.3 m²


Leil. A2 og A3: Praktisk endeleilighet med vindu på langsiden som gir fin utsikt og slipper inn sol og godt lys til kjøkken og stue. 3D-ill.: Avvik vil forekomme.


1:100

3-roms 2020 (foreløpig plassering og utforming av vinduer)

1

2

5

Leil. A3 A4 Sov. 7.8 m² Bad 4.8 m² Entre 6.6 m²

LEILIGHET A3, A4 TOTALT AREAL (BRA): 56.9m2 P-ROM: 55.8m2

Kjøkken 11.8 m²

BRA: 56,9 m2 P-rom: 55,8 m2 Balkong A3: 11 m2 Balkong A4: 10,7 m2 Stue 14.3 m²

2 soverom Stue/kjøkken Entré

A4 A3

Sov. 8.3 m²

Bad/vaskerom Balkong Balkong A3 11.0 m2 A4 10.7 m2

26 | 2 7

Sov.


Leil. A4: En lekker endeleilighet med god utsikt fra balkongen og rom for din nye hverdag. 3D-ill.: Avvik vil forekomme.


Effektive leiligheter med plass til liv, lys og lekre ting.

28 | 2 9


Leil. F4: Utsikt mot innseilingen til Paradis. 3D-ill.: Avvik vil forekomme.


1:100

1

3-roms

2

5

2020 (foreløpig plassering og utforming av vinduer) Markterrasse

Leil. C2 Sov. 5.5 m²

Entre 8.4 m²

Bad

Kjøkken 12.6 m²

4.8 m² LEILIGHET C2

TOTALT AREAL (BRA): 57.0m2 P-ROM: 55.8m2

BRA: 57,0 m2 P-rom: 55,8 m2 Balkong: 9,8 m2

Stue 13.9 m²

2 soverom Sov. 8.4 m²

Stue/kjøkken Entré Bad/vaskerom Balkong

C2

Balkong 9.8 m²

Markterrasse

Markterrasse

3 0 | 31

Sov. 5.5 m²

Entre 8.4 m²


1:100

1

3-roms 2020 (foreløpig plassering og utforming av vinduer)

2

5

Leil. C3 C4 Sov. 5.5 m²

Entre 8.4 m²

LEILIGHET C3, C4 Bad Kjøkken 2 TOTALT AREAL (BRA): 57.0m 4.8 m² 12.6 m² 2 P-ROM: 55.8m

BRA: 57,0 m2 P-rom: 55,8 m2 Balkong C3: 10,1 m2 Balkong C4: 9,8 m2 Stue 13.9 m²

2 soverom Stue/kjøkken Entré

C4 C3

Sov. 8.4 m²

Bad/vaskerom Balkong Balkong C3 10.1 m2 C4 9.8 m2

Sov. 5.5 m²


1:100

3-roms 2020 (foreløpig plassering og utforming av vinduer)

1

2

5

Leil. F2

Markterrasse

Sov. 5.5 m²

Entre 8.5 m²

LEILIGHET F2 Bad TOTALT AREAL (BRA): Kjøkken 57.2m2 4.8 m² 12.8 m² P-ROM: 56.1m2

BRA: 57,2 m2 P-rom: 56,1 m2 Balkong: 10,2 m2 2 soverom

Stue 13.9 m²

Stue/kjøkken Entré Bad/vaskerom Balkong

Sov. 8.4 m²

F2

Markterrasse Markterrasse

Balkong 10.2 m²

32 | 33

Sov.

Entre


1:100 3-roms

1

2

5

2020 (foreløpig plassering og utforming av vinduer)

Leil. F3 F4 F5 F6

Sov. 5.5 m²

Entre 8.5 m²

LEILIGHET F3, F4, F5, F6 Bad

Kjøkken

4.8 m² 12.8 m²2 TOTALT AREAL (BRA): 57.2m P-ROM: 56.1m2

BRA: 57,2 m2 P-rom: 56,1 m2 Balkong F3/F5: 9,8 m2 Balkong F4/F6: 10,2 m2 2 soverom Stue/kjøkken Entré

Stue 13.9 m² F6 F5 F4 F3

Sov. 8.4 m²

Bad/vaskerom Balkong Balkong F3/F5 9.8 m2 F4/F6 10.2 m2

Sov.


34


Leil. E6: Opp i høyden kommer utsikten til sin rett. 3D-ill.: Avvik vil forekomme.

35


1:100

3-roms 2020 (foreløpig plassering og utforming av vinduer)

1

2

5 Markterrasse

Leil. D2

Sov. 5.5 m²

Entre 8.9 m²

LEILIGHET D2 Bad TOTALT AREAL (BRA): 59.9m2 4.8 m² Kjøkken P-ROM: 58.7m2 15.0 m²

BRA: 59,9 m2 P-rom: 58,7 m2 Balkong: 10,2 m2 2 soverom

Stue 13.9 m²

Stue/kjøkken Entré Bad/vaskerom Balkong

D2

Sov. 8.4 m² Markterrasse

Markterrasse Balkong 10.2 m²

36 | 35


1:100

3-roms 2020 (foreløpig plassering og utforming av vinduer)

1

2

5

Leil. D3 D4 D5 D6

Sov. 5.5 m²

Entre 8.9 m²

LEILIGHET D3, D4, D5, D6 Bad

Kjøkken

2 TOTALT AREAL (BRA): 59.9m 4.8 m² 15.0 m² P-ROM: 58.7m2

BRA: 59,9 m2 P-rom: 58,7 m2 Balkong D3: 9,9 m2 Balkong D4: 10,2 m2 Balkong D5: 9,8 m2 Balkong D6: 11,7 m

Stue 13.9 m²

2

2 soverom

D6 D5 D4 D3

Sov. 8.4 m²

Stue/kjøkken Entré

Balkong D3 9.9 m2 D4 10.2 m2 D5 9.8 m2 D6 11.7 m2

Bad/vaskerom Balkong

Sov. 5.5 m²

Entre 8.9 m²


1:100 3-roms

1

2

5

2020 (foreløpig plassering og utforming av vinduer)

Leil. H2

Markterrasse

Sov. 5.5 m²

Entre 8.9 m²

LEILIGHET H2 Bad

2 Kjøkken TOTALT AREAL (BRA): 59.9m 4.8 m² 15.0 m² P-ROM: 58.8m2

BRA: 59,9 m2 P-rom: 58,8 m2 Balkong: 10,2 m2 2 soverom

Stue 13.9 m²

Stue/kjøkken Entré Bad/vaskerom

Sov. 8.4 m²

H2

Balkong Markterrasse

Balkong 10.2 m²

Markterrasse

38 | 37

Sov.

Entre


1:100

3-roms 2020 (foreløpig plassering og utforming av vinduer)

1

2

5

Leil. H3 H4 H5 H6 H7

Sov. 5.5 m²

Entre 8.9 m²

LEILIGHET H3, H4, H5, H6, H7 Bad

Kjøkken

4.8 m² m² 2 TOTALT AREAL (BRA): 15.0 59.9m 2 P-ROM: 58.8m

BRA: 59,9 m2 P-rom: 58,8 m2 Balkong H3/H5/H7: 9,8 m2 Balkong H4/H6: 10,2 m2 2 soverom Stue/kjøkken Entré

Stue 13.9 m²

H7 H6 H5 H4 H3

Sov. 8.4 m²

Bad/vaskerom Balkong

Balkong H3/H5/H7 9.8 m2 H4/H6 10.2 m2

Sov.


Leil. G6: Din nye og lekre bolighverdag er nærmere enn du tror. 3D-ill.: Avvik vil forekomme.

4 0 | 391:100

3-roms .2020 (foreløpig plassering og utforming av vinduer)

1

2

5

Markterrasse

Leil. B2 Sov. 9.0 m² Sov. 5.9 m²

Entre 5.1 m²

LEILIGHET B2

Kjøkken 12.1 m² TOTALT

AREAL (BRA): 66.0m2 P-ROM: 64.8m2

BRA: 66,0 m2 P-rom: 64,8 m2 Balkong: 11,2 m2 2 soverom

Stue 25.1 m²

Stue/kjøkken Entré Bad/vaskerom Balkong Markterrasse

Bad 6.3 m²

B2

Markterrasse

Balkong 11.2 m²

Sov. 6.2 m²

42 | 41

Entre


1:100

3-roms .2020 (foreløpig plassering og utforming av vinduer)

1

2

5

Leil. B3 B4

Sov. 9.0 m²

Sov. 5.9 m²

Entre 5.1 m²

LEILIGHET B3, B4 Kjøkken 12.1 m²

TOTALT AREAL (BRA): 66.0m2 P-ROM: 64.8m2

BRA: 66,0 m2 P-rom: 64,8 m2 Balkong B3: 10,9 m2 Balkong B4: 11,2 m2

Stue 25.1 m²

2 soverom Stue/kjøkken Entré Bad/vaskerom

Bad 6.3 m²

B3 B4

Balkong Balkong B3 10.9 m2 B4 11.2 m2

Sov. 6.2 m² Entre


1:100 3-roms

1

2

5

2020 (foreløpig plassering og utforming av vinduer)

Leil. E2

Markterrasse

Sov. 9.0 m²

Sov. 5.9 m²

Entre 5.1 m²

LEILIGHET E2 Bad

2 TOTALT m² Kjøkken AREAL (BRA):6.366.0m 2 P-ROM: 12.1 m² 64.8m

BRA: 66,0 m2 P-rom: 64,8 m2 Balkong: 10,9 m2 2 soverom

Stue 25.1 m²

Stue/kjøkken Entré Bad/vaskerom Balkong Markterrasse

E2

Markterrasse

Balkong 10.9 m²

44 | 43

Sov. 6.2 m² Entre 2.7 m²


1:100

3-roms 2020 (foreløpig plassering og utforming av vinduer)

1

2

Leil. E3 E4 E5 E6

5

Sov. 9.0 m² Sov. 5.9 m²

Stue 5.1 m²

LEILIGHET E3, E4, E5, E6 Bad

2 TOTALT AREAL (BRA):6.366.0m m² 2 Kjøkken 64.8m P-ROM:

12.1 m²

BRA: 66,0 m2 P-rom: 64,8 m2 Balkong E3/E5: 11,2 m2 Balkong E4/E6: 10,9 m2 2 soverom Stue/kjøkken Entré

Stue 25.1 m²

E6 E5 E4 E3

Bad/vaskerom Balkong Balkong E3/E5 11.2 m2 E4/E6 10.9 m2 Sov. 6.2 m² Entre 2.7 m²


1:100 3-roms

1

2

5

Markterrasse

2020 (foreløpig plassering og utforming av vinduer)

Leil. G2 Sov. 9.0 m² Sov. 5.9 m²

Entre 5.1 m²

LEILIGHET G2 TOTALT AREAL (BRA): Bad 66.0m2 6.3 m² Kjøkken 2 P-ROM: 64.8m 12.1 m²

BRA: 66,0 m2 P-rom: 64,8 m2 Balkong: 10,9 m2 2 soverom

Stue 25.1 m²

Stue/kjøkken Entré Bad/vaskerom Balkong

G2

Markterrasse

Markterrasse Balkong 10.9 m² Sov. 6.2 m² 46 | 45

Entre 2.7 m²


1:100

3-roms 2020 (foreløpig plassering og utforming av vinduer)

1

2

5

Leil. G3 G4 G5 G6 G7 G8

Sov. 9.0 m² Sov. 5.9 m²

Entre 5.1 m²

LEILIGHET G3, G4, G5, G6, G7, G8 TOTALT AREAL (BRA): Bad 66.0m2 2 6.3 m² P-ROM: 64.8m Kjøkken 12.1 m²

BRA: 66,0 m2 P-rom: 64,8 m2 Balkong G3/G5/G7: 11,2 m2 Balkong G4/G6: 10,9 m2 Balkong G8: 12,5 m2 2 soverom Stue/kjøkken

G8 G7 G6 G5 G4 G3

Stue 25.1 m²

Entré Bad/vaskerom Balkong

Balkong G3/G5/G7 11.2 m2 G4/G6 10.9 m2 Sov. 6.2 m² Entre 2.7 m²


4-roms | BRA 108,3 m2 En av leilighetene er en fireromsleilighet med tre soverom som utgangspunkt. Her får du to balkonger der du kan nyte utsikten og to bad for å dekke behovene. Du har også muligheten til å legge til et ekstra rom, enten du vil ha et ekstra soverom, et kontor, treningsrom, eller noe helt annet. Leiligheten ligger i 8. etasje.

4 8 | 47


1:100

4-roms 2020 (foreløpig plassering og utforming av vinduer)

1

2

5

Leil. H8 Entre 6.0 m²

Kjøkken 21.2 m²

Bad 4.6 m²

Sov. 9.6 m²

LEILIGHET H8 TOTALT AREAL (BRA): 108.3m2 P-ROM: 106.0m2

Bad 4.8 m²

BRA: 108,3 m2

Stue 34.3 m²

P-rom: 106,0 m2 Balkong 1: 10,9 m2

Sov. 13.1 m²

Balkong 2: 10,2 m2 3(4) soverom Stue/kjøkken

H8

Sov. 8.1 m²

Balkong 10.9 m²

mulig sov.

Entré 2 bad 2 balkonger Balkong 10.2 m²

1:100Leil. H8: Største leiligheter med tre soverom og mulighet for et fjerde. 3D-ill.: Avvik vil forekomme.

Veien til Paradis må du finne selv... Men det er mange lekre leiligheter når du kommer frem! 48 | 49


LAGÅRDSVEIEN BUSSHOLDEPLASS

elvei

Lagårdsveien 124

Sykk

Lagårdsveien 128 HOVEDINNGANG PLAN 4

Skjærabergveien 2 HVIT GRUS

HVIT GRUS

TEKASSE IFT

Lagårdsveien 130

MULIG PLAN TEKASSE IFT

MULIG PLAN

HOVEDINNGANG PLAN 2

LYDKRAV

LYDKRAV

GRØNT TAK

TAKTERRASSE MED LEKEPLASS

TAKTERRASSE HOVEDINNGANG

BETONG / BETONGHELLER

INNGANG PARKERING

ASFALT

BIINNGANG MARKTEGL

MULIG

LEKEPLASS 300M²

52 | 51

SAND

GRESS

RM

STØYSKJE

BED

REGN


ETASJEPLAN 2. ETG.

I2 H2 G2 F2 E2 G8

D2 C2 B2 A2

H8

G7

H7

I7

D6

E6

F6

G6

H6

I6

D5

E5

F5

G5

H5

I5

Leilighet

BRA

ROM

A2

56,9 m

2

3

B2

2

66,0 m

3

C2

57,0 m2

3

D2

59,9 m

3

E2

66,0 m

2 2

3

F2

2

57,2 m

3

A4

B4

C4

D4

E4

F4

G4

H4

I4

A3

B3

C3

D3

E3

F3

G3

H3

I3

G2

66,0 m2

3

I2

H2

59,9 m

3

I2

46,4 m

A2

B2

C2

D2

E2

F2

G2

H2

2 2

2


ETASJEPLAN 3. ETG.

I3 H3 G3 F3 E3 G8

D3 C3 B3 A3 54 | 53

H8

G7

H7

I7

D6

E6

F6

G6

H6

I6

D5

E5

F5

G5

H5

I5

Leilighet

BRA

ROM

A3

56,9 m

2

3

B3

2

66,0 m

3

C3

57,0 m2

3

D3

59,9 m

3

E3

2 2

66,0 m

3

F3

2

57,2 m

3

A4

B4

C4

D4

E4

F4

G4

H4

I4

A3

B3

C3

D3

E3

F3

G3

H3

I3

G3

66,0 m2

3

I2

H3

59,9 m

3

I3

46,4 m

A2

B2

C2

D2

E2

F2

G2

H2

2 2

2


størrelse og plassering av vinduer besluttes. LYD (KFR. rapport fra RIAku): Tette rekkverk med høyde 1,1m fra FG vil gi nok skjerming til balkongene mot øst. Plantekasser er tegnet med mindre høyde - det må vurderes om dette gir nok skjerming fra støy. Det må også påregnes absorbenter i takutstikk. Takterrasser må ha tett rekkverk med 1,2m høyde. Det er tegnet plantekasser som er lavere mot øst og netting med plantepotter på takterrasser mot vest. Det må vuderes hvis disse tiltakene gir nok skjerming. Støyskjerm med høyde ca. 2,6m (relativt til terreng) vil skjærme større del av utearealene. BRANN (KFR. rapport fra RIBr): Det må installeres fulldekkende sprinkleranlegg. Minimum fri bredde på svalgangsdekker: 1,2 m (flammeskjerm). Minimum fri bredde til og i rømningsvei for øvrig: 0,86 m Trapper skal ha fri bredde som rømningsvei generelt, men minimum som angitt i § 12-14. Minimum fri høyde i rømningsvei: 2,0 m Maks avstand til trapp/utgang i garasje: 50 m Maks avstand på svalgang med to rømningsretninger: 30 m (15 m med én rømningsretning).

ETASJEPLAN 4. ETG.

OBS!

DET MÅ PROSJEKTERES ETASJEFORDELERE/ EL-SKAP. DISSE ER FORELØPIG IKKE VIST PÅ TEGNINGER. BOD OG SYKKELPARKERING PÅ PLAN 1 SKAL ENDRES (pga. RØMNINGSVEI).

E

I4 H4 G4 F4 E4 1 11.09.2020 Tegning etablert Rev Dato Tekst

Målestokk:

1 : 100

HN FG Tegn Kontr

Tegningsnr.:

1

A-P-20-03-00

G8

D4

Rev.:

Oppdragsgiver:

C4

BaneNOR Eiendom K2 Bolig AS

Entrepenør: KRUSE-SMITH ENTREPRENØR AS STAVANGER Kanalsletta 4, Postboks 8088, 4068 Stavanger Tel. www.kruse-smith.no

Prosjekt

Prosjektnr.:

Terrassehus Felt C Paradis

B4

2002

Tegningsstatus

Forprosjekt Tegningsnavn

Plan 3.etg. 1-100 ARK

A4

RIB

GHILARDI+HELLSTEN ARKITEKTER AS Møllergata 12, 2.et., 0179 Oslo Tel. +47 22 33 99 10 www.ghilardihellsten.com

RIE

FO R EL Ø PI G

RIR

RIA

G7

H7

I7

D6

E6

F6

G6

H6

I6

D5

E5

F5

G5

H5

I5

A4

B4

C4

D4

E4

F4

G4

H4

I4

A3

B3

C3

D3

E3

F3

G3

H3

I3

A2

B2

C2

D2

E2

F2

G2

H2

I2

BRA

ROM

A4

56,9 m2

3

B4

66,0 m2

3

C4

57,0 m

3

2

D4

59,9 m

2

3

E4

66,0 m2

3

F4

57,2 m2

3

G4

2

66,0 m

3

H4

59,9 m

2

3

I4

46,4 m2

2

RIV

RIBr

TØMMER

Dato:

Tegnet av:

11.09.2020

HN

Målestokk:

H8

Leilighet

Kontrollert av:

FG

Tegningsnr.:

Format:

A1

18


ETASJEPLAN 5. ETG.

I5 H5 G5 F5 E5 G8

D5

H8

G7

H7

I7

D6

E6

F6

G6

H6

I6

D5

E5

F5

G5

H5

I5

Leilighet

BRA

ROM

D5

59,9 m

E5

2

3

2

66,0 m

3

F5

2

57,2 m

3

A4

B4

C4

D4

E4

F4

G4

H4

I4

A3

B3

C3

D3

E3

F3

G3

H3

I3

G5

66,0 m2

3

I2

H5

59,9 m

3

I5

46,4 m

A2

B2

C2

D2

E2

F2

G2

H2

2 2

2

56 | 55

18


LYD (KFR. rapport fra RIAku): Tette rekkverk med høyde 1,1m fra FG vil gi nok skjerming til balkongene mot øst. Plantekasser er tegnet med mindre høyde - det må vurderes om dette gir nok skjerming fra støy. Det må også påregnes absorbenter i takutstikk. Takterrasser må ha tett rekkverk med 1,2m høyde. Det er tegnet plantekasser som er lavere mot øst og netting med plantepotter på takterrasser mot vest. Det må vuderes hvis disse tiltakene gir nok skjerming. Støyskjerm med høyde ca. 2,6m (relativt til terreng) vil skjærme større del av utearealene.

k+ 23.200

BRANN (KFR. rapport fra RIBr): Det må installeres fulldekkende sprinkleranlegg. Minimum fri bredde på svalgangsdekker: 1,2 m (flammeskjerm). Minimum fri bredde til og i rømningsvei for øvrig: 0,86 m Trapper skal ha fri bredde som rømningsvei generelt, men minimum som angitt i § 12-14. Minimum fri høyde i rømningsvei: 2,0 m Maks avstand til trapp/utgang i garasje: 50 m Maks avstand på svalgang med to rømningsretninger: 30 m (15 m med én rømningsretning).

ETASJEPLAN 6. ETG.

OBS!

DET MÅ PROSJEKTERES ETASJEFORDELERE/ EL-SKAP. DISSE ER FORELØPIG IKKE VIST PÅ TEGNINGER. BOD OG SYKKELPARKERING PÅ PLAN 1 SKAL ENDRES (pga. RØMNINGSVEI).

E

0

I6 H6 G6 F6 E6 1 11.09.2020 Tegning etablert Rev Dato Tekst

Målestokk:

1 : 100

HN FG Tegn Kontr

Tegningsnr.:

1

A-P-20-05-00

G8

D6

Rev.:

Oppdragsgiver: BaneNOR Eiendom K2 Bolig AS

Entrepenør: KRUSE-SMITH ENTREPRENØR AS STAVANGER Kanalsletta 4, Postboks 8088, 4068 Stavanger Tel. www.kruse-smith.no

Prosjekt

Prosjektnr.:

Terrassehus Felt C Paradis

2002

Tegningsstatus

Forprosjekt Plan 5.etg. 1-100 ARK

RIB

GHILARDI+HELLSTEN ARKITEKTER AS Møllergata 12, 2.et., 0179 Oslo Tel. +47 22 33 99 10 www.ghilardihellsten.com

RIR

RIE

RIA

RIV

RIBr

TØMMER

Dato:

Tegnet av:

11.09.2020

HN

Målestokk:

1 : 100

Kontrollert av:

FG

Format:

A1

Tegningsnr.:

A-P-20-05-00

Disiplin

Type

(Etg.) Løpe-nr.

H8

G7

H7

I7

D6

E6

F6

G6

H6

I6

D5

E5

F5

G5

H5

I5

Leilighet

BRA

ROM

D6

59,9 m

E6

66,0 m

2

3

2

3

F6

57,2 m

2

3

A4

B4

C4

D4

E4

F4

G4

H4

I4

A3

B3

C3

D3

E3

F3

G3

H3

I3

G6

66,0 m2

3

I2

H6

59,9 m

3

I6

46,4 m

A2

Tegningsnavn

FO R EL Ø PI G

8.06.2021

øst og soverom i 60+ m2 leiligehetene mot vest viser mindre vindusareal enn ved siste dagslysberegning (dat. 04.09.2020). Det er mulig at noen av disse soverommene ikke får nok dagslys. Det må gjøres ny dagslysberegning når størrelse og plassering av vinduer besluttes.

B2

C2

D2

E2

F2

G2

H2

2 2

2


ETASJEPLAN 7. ETG.

I7 H7 G7

G8

58 | 57

H8

G7

H7

I7

D6

E6

F6

G6

H6

I6

D5

E5

F5

G5

H5

I5

Leilighet

BRA

ROM

I3

G7

66,0 m2

3

I2

H7

59,9 m2

3

I7

46,4 m

2

A4

B4

C4

D4

E4

F4

G4

H4

I4

A3

B3

C3

D3

E3

F3

G3

H3

A2

B2

C2

D2

E2

F2

G2

H2

2

18


LYD (KFR. rapport fra RIAku): Tette rekkverk med høyde 1,1m fra FG vil gi nok skjerming til balkongene mot øst. Plantekasser er tegnet med mindre høyde - det må vurderes om dette gir nok skjerming fra støy. Det må også påregnes absorbenter i takutstikk. Takterrasser må ha tett rekkverk med 1,2m høyde. Det er tegnet plantekasser som er lavere mot øst og netting med plantepotter på takterrasser mot vest. Det må vuderes hvis disse tiltakene gir nok skjerming. Støyskjerm med høyde ca. 2,6m (relativt til terreng) vil skjærme større del av utearealene. BRANN (KFR. rapport fra RIBr): Det må installeres fulldekkende sprinkleranlegg. Minimum fri bredde på svalgangsdekker: 1,2 m (flammeskjerm). Minimum fri bredde til og i rømningsvei for øvrig: 0,86 m Trapper skal ha fri bredde som rømningsvei generelt, men minimum som angitt i § 12-14. Minimum fri høyde i rømningsvei: 2,0 m Maks avstand til trapp/utgang i garasje: 50 m Maks avstand på svalgang med to rømningsretninger: 30 m (15 m med én rømningsretning).

ETASJEPLAN 8. ETG.

OBS!

DET MÅ PROSJEKTERES ETASJEFORDELERE/ EL-SKAP. DISSE ER FORELØPIG IKKE VIST PÅ TEGNINGER. BOD OG SYKKELPARKERING PÅ PLAN 1 SKAL ENDRES (pga. RØMNINGSVEI).

I8

G8

1 11.09.2020 Tegning etablert Rev Dato Tekst

Målestokk:

1 : 100

HN FG Tegn Kontr

Tegningsnr.:

Rev.:

1

A-P-20-07-00

G8 Oppdragsgiver: BaneNOR Eiendom K2 Bolig AS

Entrepenør: KRUSE-SMITH ENTREPRENØR AS STAVANGER Kanalsletta 4, Postboks 8088, 4068 Stavanger Tel. www.kruse-smith.no

Prosjekt

Prosjektnr.:

Terrassehus Felt C Paradis

2002

Tegningsstatus

Forprosjekt Tegningsnavn

Plan 7.etg. 1-100 ARK

RIB

GHILARDI+HELLSTEN ARKITEKTER AS Møllergata 12, 2.et., 0179 Oslo Tel. +47 22 33 99 10 www.ghilardihellsten.com

RIR

RIE

FO R EL Ø PI G

8.06.2021

øst og soverom i 60+ m2 leiligehetene mot vest viser mindre vindusareal enn ved siste dagslysberegning (dat. 04.09.2020). Det er mulig at noen av disse soverommene ikke får nok dagslys. Det må gjøres ny dagslysberegning når størrelse og plassering av vinduer besluttes.

RIA

RIV

RIBr

TØMMER

Dato:

Tegnet av:

11.09.2020

HN

Målestokk:

1 : 100

Kontrollert av:

FG

Format:

A1

Tegningsnr.:

A-P-20-07-00

Disiplin

Type

(Etg.) Løpe-nr.

H8

G7

H7

I7

D6

E6

F6

G6

H6

I6

D5

E5

F5

G5

H5

I5

A4

B4

C4

D4

E4

F4

G4

H4

I4

A3

B3

C3

D3

E3

F3

G3

H3

I3

Leilighet

BRA

I2

G8

66,0 m

H8

108,3 m

A2

B2

C2

D2

E2

F2

G2

H2

ROM 2 2

3 4(5)


60 | 59


Kvalitetskjøkken fra Aubo

Det er bare gøy å lage god mat når man har et flott kjøkken Med din nye leilighet får du et moderne og flott kjøkken fra Aubo. Her kan du velge mellom den nye Unik modellen, som i tillegg til å være et lekkert element i leiligheten din, også har en upåklagelig slitestyrke. Unik modellen kan du velge i fargene hvit, Arktis grå og Onyx Grå. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon om kjøkkenløsninger og tilvalg som kan gjøres for å gjøre et unikt kjøkken enda mer unikt.


Paradis Stasjon – fasade. 3D-ill.: Avvik vil forekomme.

Helt på høyden En ekstra stor fordel for beboerne er de store fellesområdene på taket. De to takterrassene skaper et frodig og hyggelig utendørsområde som kan benyttes til lek og rekreasjon. Den ene terrassen blir plir planlagt ut fra barn og barnefamiliers premisser, med lekeapparater i et trygt miljø. Den andre ligger to etasjer høyere, men de to områdene er koblet sammen via en stilig vindeltrapp. Nyt utsikt, kveldssol og sosialt fellesskap – stunder som kan løfte hverdagen til nye høyder.

6 2 | 61


Arkitekten har ordet «Leilighetsbygget fungerer som en overgang fra den historiske trehusbebyggelsen til de planlagte næringsbyggene ved togstasjonen. Bygget er derfor planlagt i en lys trekledning, mens de inntrukne balkongene vil få en varmere farge. Denne kontrasten mellom innside og utside er med på å understreke den horisontale formen på bygget og dermed skalere det ned i omgivelsene. Alle leilighetene er gjennomgående. De sikres utsyn mot fjorden med private balkonger, som er vendt mot syd for å ta inn sol og tilpasse seg nabobebyggelsen. Leilighetene er gitt god takhøyde og åpne løsninger, og er skjermet for innsyn. Beboere vil ha tilgang til to sjenerøse og solfylte takterrasser, samt felles uteareal på bakkeplan. Ned fra Lagårdsveien og langs bygget blir det anlagt et åpent og inviterende gatetun hvor det blant annet blir et trappeanlegg med mye grønt, sitteplasser og utsyn mot fjorden. Gatetunet leder beboere og besøkende frem til byggets tre ulike inngangsnivåer.»

M.Ark Heleri Nommik og Siv. ark. Ellen Hellsten, Ghilardi+Hellsten Arkitekter AS

Kunsten å skape et hjem


Velkommen til et nytt bydelsparadis

3D Næring: Tegmark/Ghilardi+Hellsten Arkitekter. Avvik vil forekomme. Tekst: Partner studio

Tett på Paradis stasjonen med utsikt over fjorden og Ryfylke skal det bygges 44 leiligheter og etableres nærmere 1000 arbeidsplasser, – og det er bare begynnelsen. For Paradis skal utvikles til en ny og urban bydel som skal preges av et pulserende liv fra morgen til kveld.

62 | 63

Ambisjonen – et nytt Paradis i byen

Paradis-området skal bli et attraktivt sted å være, enten man er på besøk, jobber eller bor her. Folk skal ha tilgang til både et aktivt bylivområde med kafeer, treningssenter og gode møteplasser, – og man skal kunne kjenne på hvilepulsen her. Om ettermiddagen kan du sykle ned til promenaden for et bad, slappe av i parkområdene, spille ball og trene på løkka, eller nyte fjorden fra din egen private balkong. Paradis skal kombinere det urbane med hyggelige bilfrie og stille oaser, tett på Stavangers sentrum. Paradis = mangfold.

10-minuttersbyen

En viktig idé har vært å skape en nær og fremtidsrettet bydel hvor alle daglige gjøremål er

å finne innen 10 minutters gange fra arbeid eller hjemmet. Denne idéen har også det prisvinnende arkitekt-firmaet Ghilardi+Hellsten Arkitekter tatt med seg inn i sin utvikling av området. Det handler om å skape noe som er formålstjenlig og bærekraftig, både for den enkeltes hverdag og for de kommende generasjoner. Dette forsterkes ytterligere av at Paradis bygges rundt et av regionens beste kollektivknutepunkt.

Leiligheter for de fleste

De 44 nye stasjonsleilighetene vil variere fra 46 til 108 kvadratmeter bruksareal. Enten du skal kjøpe din første bolig eller ønsker en enklere bolighverdag, vil dette være effektive og smarte boliger som folk flest har råd til. Det blir praktiske 2 og 3-roms alternativer og et romslig og raust 4-roms alternativ. Leilighetene er gjennomgående, noe som betyr at de får lys inn fra to sider. Store vinduer gir panoramafølelse og rikelig med naturlig lys inn i boligen.

Tomten har en unik beliggenhet og alle leilighetene får balkong ut mot fjorden. Mange av leilighetene er utnyttet slik at en får nyte godt av den fantastiske utsikten. Den øverste delen av rekkverket på balkongen blir glass, slik at du kan se fjorden, både innenfra og ute på balkongen. Det blir også to felles takterrasser. En hvor kveldsolen kan nytes i fulle drag, og en med kjempekjekk lekeplass for barna.

Fremtidsrettede arbeidsplasser

Både «The Box Office» og «Stasjonsbygget» blir fremtidsrettet og BREEAM NOR-sertifiserte næringsbygg av høy kvalitet. Sammen vil de oppleves som selve portalen til Stavanger sentrum fra syd. Her blir det plass til både små og store bedrifter som setter miljø og bærekraftige løsninger høyt. I flotte moderne lokaler kan en nyte byens beste fjordutsikt. Med tog, flybuss og kollektivtrafikk rett utenfor døren, blir dette kanskje den enkleste og mest effektive arbeidsplassen for din bedrift.


65


20 E39

21 18

Ullandhaugveien

19

11

13

14 15

16

17

10 8

22

1

2

7

6

ta

5

12 Pedersg a

s

ård

Lag

en vei

3 4

ua sbr øm Str

9

24 64 | 65

23


Steder i nærheten 1. Kiwi 2. Circle K bensinstasjon 3. Bysykkel 4. Paradis togstasjon 5. Food Arena / Lille Asia Ziri 6. Arctic Restaurant / Zhong`s Kitchen / Stavanger Drop In Pizza / Eko Market 7. Paradis legesenter 8. Våland barnehage 9. Hillevågsvannet 10. Våland Dampbakeri 11. Våland skole 12. Politistasjonen 13. Rogaland teater 14. Stavanger togstasjon 15. Breiavatnet 16. Stavanger domkirke 17. Stavanger kino 18. Vågen i Stavanger 19. Stavanger legevakt 20. Mosvatnet 21. Vålandsparken 22. Kilden kjøpesenter 23. Godalen strand 24. Stavanger Øst


Første stasjon – de pålitelige byggherrene K2 Bolig utvikler og tilbyr prosjekter til alle mulige målgrupper. Felles for prosjektene er ambisjonen om å skape gode boliger og gode bomiljøer. Det endelige målet er trivsel for alle framtidige beboere. Barn og ungdom så vel som voksne og gamle. Derfor gjør vi aldri ting ”halvveis”. Bane Nor Eiendom bidrar til bærekraftig by- og stedsutvikling ved å utvikle attraktive og effektive kollektivknutepunkt. Vi har et profesjonelt fagmiljø med ledende kompetanse i forvaltning og utvilking av eiendom.

Paradis Stasjon er tegnet av Ghilardi+Hellsten Arkitekter. Bane Nor Eiendom står også bak hovedutbyggingen av Paradis hvor Ghilardi+Hellsten Arkitekter vant arkitektkonkurransen. Dermed er Paradis Stasjon del av en større helhet. Prosjektet har en ideell beliggenhet for deg som ønsker et urbant og spennende liv med en helt ny bolig og nærhet til alt som skjer – og som skal skje.

Trygghet, tillit og tilgjengelighet For oss i EiendomsMegler 1 er det viktig å formidle at kvaliteten i våre tjenester skal reflektere kvaliteten i selve boligprosjektet. Det betyr at du skal få den beste kjøpsopplevelsen – og at du skal oppleve trygghet gjennom hele prosessen. At vi er tilgjengelige betyr i praksis at det skal være lett å komme i kontakt med oss og at vi har en god kommunikasjon underveis. EiendomsMegler 1 er et av Norges største eiendomsmeglernettverk, mye takket være inngående og verdifull kunnskap om nærmiljøene vi selger boliger i. Leiv Inge Stokka og Espen Grastveit er to svært erfarne meglere, som kjenner området godt. Nå er de klare for å svare på alt du måtte lure på om Paradis Stasjon. Ta derfor også gjerne kontakt hvis du trenger verdivurdering av din nåværende bolig. Med vårt samarbeid med Sparebank 1 SR-Bank kan vi hjelpe deg med å komme i kontakt med gode rådgivere med tanke på lån og finansiering.


Leiv Inge Stokka Eiendomsmegler MNEF leiv.inge.stokka@em1sr.no 952 10 773

Espen Grastveit Eiendomsmegler MNEF espen.grastveit@em1sr.no 997 03 170

6 6 | 69 67


Leveransebeskrivelse pr. 23.11.2020 GENERELT

Leveransebeskrivelsen er utarbeidet av selger for å orientere deg som kjøper om bygningens og leilighetenes viktigste funksjoner og hva som inngår i selgers leveranse. Dersom det skulle være avvik mellom leveransebeskrivelsen, øvrig salgsmateriell (salgstegninger, prospekt, illustrasjoner osv.) og/eller kontraktstegning, er det denne leveransebeskrivelsen som gjelder. Det vil tilbys tilvalg innenfor gitte tidsfrister og mot tillegg i prisen. Dette fremkommer av kjøpekontrakt og Bustadsoppføringslova. Alle arbeider/ leveranser er iht. NS 3420 normaltutførelse.

LEILIGHET GULV Det leveres 3-stavs parkett i hvitlasert eik, i alle rom utenom bad og wc. Det leveres fliser på bad. HIMLING Det leveres sparklet og malt hvit himling. Det kommer fuger mellom plattendekker. Overganger mellom tak og vegg fuges. VEGGER Innvendige vegger leveres i betong eller gips. Alle vegger i leiligheten vil bli sparklet og malt i standard hvit. DØRER OG VINDUER Innvendige hvite lettdører med flat standardterskel. Hvite karmer og dørvridere i børstet stål. Skyvedører leveres i samme kvalitet. Entredør leveres som solid ytterdør med FG godkjent lås. Vridere og beslag leveres i børstet rustfritt stål. KJØKKEN Kjøkkeninnredning type Unik Onyx fra kvalitetsleverandøren Aubo leveres som standard. Det vil også bli anledning til å velge mellom 3 ulike farger på frontene (Hvit S 0500-N, Arktis Grå S 4500-N 70 | 69

og Onyx grå S 6500-N), og 11 ulike benkeplater uten tillegg i pris (innen nærmere fastsatte frister). Takhøye skap kan bestilles i forbindelse med tilvalgsprosessen, under forutsetning av at det er plass til dette. Det leveres nedfelt/toppmontert 1 kums vask i stål. Kjøkkenet leveres forberedt for integrerte hvitevarer, med hel benkeplate uten hulltaking for platetopp, skap for innbygging av ovn/koketopp,samt front til oppvaskmaskin og skap til integrering av kjøl/ fryseskap. Hvitevarer leveres ikke som standard, men kan bestilles i forbindelse med tilvalgsprosessen Eventuelle endringer i valg av farge/utførelse tas av kjøper i tilvalgsprosessen. Egen kjøkkentegning for den enkelte leilighet vil bli utarbeidet og overlevert i forbindelse med tilvalgsmøte med hver enkelt boligkjøper. BAD Alle baderommene leveres med flislagt gulv og vegg, med 20x20cm flis av god kvalitet. Det vil være mulighet for tilvalg av farger, størrelser og kvaliteter på flisene. Servantskap på 80 cm med to skuffer. Servant med ett greps blandebatteri. Svingbare dusjvegger i glass 90x90 cm. Det leveres vegghengt toalett med softclose. Innfelt speil og downlights i tak. Det er avsatt plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel (forutsetter kondenstørketrommel) på bad. GARDEROBESKAP Det leveres ikke garderobeskap som standard, men dette kan bestilles i forbindelse med tilvalgsprosessen. Mulig plassering er antydet på tegning. Det tas forbehold om at plassering av garderobeskap må tilpasses detaljprosjekterte løsninger. TAKHØYDE Det leveres generelt innvendig takhøyde på 2,70 m. Tak i entre/gang/baderom og føringsveier for ventilasjon vil få lavere høyde, min. 2,2 meter.

Omfang av nedforede himlinger eller innkassinger kan justeres ettersom detaljprosjekteringen gjennomføres. ELEKTRISKE INNSTALLASJONER Det leveres skjult elektrisk anlegg, bortsett fra ved betong og lydvegger hvor det kan bli åpent anlegg, med stikkontakter og lampepunkter som dekker et normalt behov etter NEK400. I fellesareal bod leveres det fellesbelysning med klar avdekning. På balkong leveres armatur, samt stikkontakt. Sikringsskap leveres i leilighetene. Det vil fortrinnsvis plasseres i bod eller i garderobe. OPPVARMING OG VARMTVANN Fjernvarme. Vannbåren varme til viftekonvektor. Vannbåren varme i gulv på bad. VENTILASJON Boligene leveres med balansert ventilasjon. BALKONGER/ TERRASSER Dekke på balkong leveres i betong. Rekkverk leveres i tre og glass. LISTVERK Gulvlister i tilsvarende utførelse som parkett. Dør og vinduslister leveres hvite. TELEFON/ TV/INTERNETT Det leveres et felles digitalt nettverk for TV, telefoni og bredbånd. PORTTELEFON Det leveres ringeanlegg ved hovedadkomst med betjeningsforbindelse til hver leilighet. BRANNSIKRING Bygget er fullsprinklet. Det leveres boligsprinkleranlegg i alle leiligheter, med synlige sprinklerhoder. Det leveres sentralt brannalarmanlegg i hele bygget. Hver leilighet leveres med røykvarsler og alarmgiver.


BYGNING KONSTRUKSJON Bæresystemet i boligetasjene oppføres i betong med bærende avstivende vegger og kompletterende bæring i stål. Etasjeskiller i boliger utføres med betong dekker. Boligenes skillevegger utføres som betongvegger eller som gipsvegger med stålstenderverk. Yttervegger leveres iht. arkitektens tegninger. SPORTSBODER/KJELLERBODER Alle leiligheter leveres med sportsbod på ca. 3–5 kvm plassert i underetasje. Bodene vil være nettingboder med hengelås. Tildeling av boder vil skje etter plan utarbeidet av utbygger. Rørføringer og kanaler i bod arealene kan forekomme. SYKKELPARKERING Det etableres innendørs sykkelparkering i første etasje, i tillegg til utendørs sykkelparkering. TAKTERRASSER Det etableres private takterrasser på to tak. Se takplan for mer informasjon. Det vil på takene bli opparbeidet sosiale soner og lekeområder. RENOVASJON Det skal etableres felles nedgravde avfallsbeholdere med innkast fra bakkenivå utendørs. ELEKTRISKE INNSTALLASJONER Strøm i fellesarealer og sportsboder i kjeller går over felles måler til sameiet. FASADER Gavlvegger mot sør og nord leveres som sandwichelementer i betong. Fasade mot vest på svalgang leveres som hvitmalt platekledning Cembrit eller tilsvarende. Fasade mot øst på balkonger leveres i en kombinasjon av betong, tre og platekledning

HEIS Det leveres båreheis iht. forskriftskrav. POSTKASSER Plasseres sentralt ved inngangspartiet. NØKLER 3 stk. nøkler leveres til hver leilighet. PARKERING Det etableres et felles parkeringsanlegg i første etasje. Fri kjørehøyde vil være ca. 2,1 meter. Lokale nedforinger/ tekniske installasjoner vil forekomme. Adgang med heis fra parkeringsanlegget til leilighetsetasjene. Det vil bli tilrettelagt for lading av el-bil. TILVALG Det vil, i en tidsbegrenset periode, være anledning til å gjøre tilvalg. Mulige tilvalg og priskonsekvens av dette vil bli presentert av entreprenør i en tilvalgsprosess. Det vil komme 15% påslag på alle tilvalg.

Konferer med megler for nærmere informasjon. FDV Ved overtakelse leveres FDV/brukerveiledning til hver enkelt leilighet. FORBEHOLD Prosjektet er ikke ferdig detaljprosjektert. Opplysninger i denne leveransebeskrivelsen er derfor gitt med forbehold om rett til, uten forutgående varsel, å gjøre endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, uten at den planlagte generelle standarden forringes i vesentlig grad. Videre vil størrelsen på sjakter og veggtykkelser bli justert. Søyleplasseringer kan endres. Tekniske installasjoner er ikkje tegnet inn på plantegningene. Disse vil bli montert i henhold til normale retningslinjer og byggforskrifter. Omfang av nedforede himlinger og innkassinger kan justeres ettersom detaljprosjekteringen gjennomføres. Priser på usolgte boliger kan uten varsel justeres av selger.

Adgang til tilvalg er oppad begrenset til 15 % av kjøpesum i henhold til Bustadoppføringslova § 9. Alle tilvalg avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør i separat avtale. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør/underleverandør mot garantier iht. Bustadoppføringslova. Endringer ut over de som fremkommer i tilvalgsinformasjonen fra entreprenør, må på fritt grunnlag vurderes av selger, entreprenør og dennes underleverandører.

Bilder og illustrasjoner i salgsmaterialet kan vise elementer som ikke er i samsvar med faktisk leveranse, så som møblering, kjøkken- og garderobeløsning, fasadedetaljer, detaljer utomhus.

Det kan ikke påregnes at andre endringer kan foretas og de kan uansett ikke utføres om de er i strid med rammetillatelse, eller vil kunne medføre forsinkelse i prosjektets fremdrift. Inngås kjøpsavtale etter igangsetting av prosjektet, er interessent/kjøper kjent med at frister for tilvalg og endringer kan være utgått. Det må da tas forbehold i kjøpstilbudet dersom interessent/kjøper har ønske om tilvalg/endring som denne mener skal være mulig å få levert av selger.

Prosjektet bygges etter teknisk forskrift TEK17. Det tas forbehold om feil i beskrivelsen.

Det presiseres at kjøkken leveres iht. egen kjøkkentegning. Plantegningene er oppgitt i målestokk 1:100.