{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1

1


2


Nyt livet - det er din tur!

3


FOTO: TOM HAGA

4


Innhold Intro

37

Bygg A

10

Prosjektet

51

Bygg B

12

Mosvannet Park

57

Bygg C

14

Leilighetene

74

Bygg D

16

Kjøkkenet

86

Etasjeplanene

18

Badet

94

Nærområdet

22

Gjestehyblene

102

Steder i nærheten

23

Trimrommet

104

Et historisk tilbakeblikk

24

Selskapslokale og fellesstue

106

Arkitekten

26

Parken

108

Utbyggeren

36

Plantegningene

109

Eiendomsmegleren

6

5


Byens grønneste overblikk – en historisk mulighet I all ubeskjedenhet, må det være lov å si at Mosvannet Park virkelig er en sjelden mulighet. Så nær byen, men likevel så grønt. Både rundt boligene, og ikke minst der blikket lander: Utsikten ut mot vakre Mosvatnet, byens hjerte for alle som liker å røre på seg. Mosvannet Park består av 85 lekre leiligheter og 3 moderne hagehus med totalt 12 boliger, perfekte for familier, sør for leilighetsbyggene. Og mellom disse: Et fint beplantet hageog parkanlegg, med en rekke aktivitetsmuligheter, både for store og små naboer. Det første byggetrinnet består av 45 leiligheter som presenteres her. Med leilighet i Mosvannet Park, kommer ikke vennene dine bare til å bli grønne av misunnelse, de vil også bli grønne i blikket. Av utsikten til frodige Mosvatnet. Og du må heller ikke mange etasjene opp for å nyte utsikten inn i Ryfylkefjellene.

6


Nyt fantastisk hage, park og natur

7


Grønnere utsikt får du ikke så nær byen! 3D-Illustrasjon: Takstue m/terrasse og utsikt over Mosvatnet og Ryfylkefjellene

8


9


Sammen med Sjo Fasting arkitektene har vi jobbet mye med helheten. Et hjem er først og fremst innendørs, men den gode opplevelsen av et hjem forsterkes også av omgivelsene og arkitekturen. Fokuset på detaljene og helheten, med mål om å gi best mulig verdi ute og inne, har vært en drivkraft i prosjektet. De fleste leilighetene er gjennomgående hvor stue og/eller kjøkken er vendt, med store vindusflater, mot enten Mosvatnet eller parken. Interiør og eksteriør er av høy kvalitet med gjennomtenkte løsninger tilpasset de ulike leilighetstypene. Med fokus på deg som kjøper har vi jobbet for de gode løsningene. Terrassene er romslige med plass også når gjestene dukker opp. Muligheten for private soner er kjærkomment og finnes i mange varianter. Enten du trenger et kontor eller et bibliotek, en ekstra stue, eget vaskerom, omkledningsrom eller gjestetoalett, så finner du løsninger med en eller flere slike alternativer. Hva med en takstue hvor du har det godt og varmt, bare deg og utsikten, kanskje en god bok og noe godt i glasset og terrassen like utenfor? Mosvannet Park har mulighetene.

Prosjektet 10


3D-illustrasjon: Utsikt fra toppleilighet.


BYGG D

Mosvannet Park Mosvannet Park er en av Stavangers mest unike prosjekter med sine grønne omgivelser og flotte utsikt like utenfor sentrum. Med utsikt over frodige og vakre Mosvatnet, Stavangers mest populære turområde, og mot Ryfylkefjellene, bygger Mosvannet Park flotte boliger. Basert på kunskap og erfaring, og med gode innspill fra en markedsundersøkelse blant interessenter, har vi utviklet en helhet rundt boligene som vil heve livskvaliteten for beboerne. Her får man trimrom, selskapslokaler og gjestehybler for å nevne noe. Inspirert av parken i forkant, skapes det et flott hage- og parkanlegg midt blant og rundt byggene. Den grønne helheten og de gode solforholdene forsterker gleden av de private terrassene, balkongene og området.

12


BYGG C BYGG A

BYGG B

3D-illustrasjon: Fasade mot nord-vest.


3D-illustrasjon: Stue - en blant mange flotte stuer.


Leilighetene Livet i leilighet gir en enklere hverdag, og i Mosvannet Park blir det også en lekrere hverdag. Ikke mange leiligheter kommer med en tilsvarende helhet som du får her. Lys og romslighet er viktige faktorer når man skal bo i leilighet. Derfor har vi gitt dem en gjennomgående takhøyde på 260 cm med stuevinduer fra gulv til tak. Dette gir masse lys og en mer åpen og luftig opplevelse av rommene. Det gir også en større nærhet til de grønne og flotte nærområdene, for ikke å snakke om tilgjengeligheten til utsikten. På gulvet, boligens største møbel, legges det en lekker 1-stavs parkett som er tilgjengelig i flere utførelser. Under gulvene blir det vannbåren varme på stue og kjøkken, i tillegg til elektriske varmekabler på bad.

15


Kjøkkenet Kjøkkenet er midtpunktet i dagens boliger, slik som i Mosvannet Park. Med den moderne og åpne stue- og kjøkkenløsningen, må kjøkkenet fungere like godt til matlaging som til et samlingspunkt når en har gjester. Svane kjøkken har et stort utvalg kjøkken med høy kvalitet, smarte løsninger og lekre detaljer for en velfungerende hverdag. Her får du ren dansk design, solid håndverk og kvalitet i materialvalg. Våre utvalgte modeller er Vision Laminat i Granit grå og Nordic Finer Eik som standard, og Massiv Eik fronter for premium. Modellene har fokus på rene og varme linjer og det er flere tilvalgsmuligheter innenfor prisgruppene. Kjøkkenet leveres forberedt for hvitevarer. Som del av premiumpakken leveres også en quookerkran. Svane sitt sortiment er stort og kombinasjonsmulighetene nærmest ubegrenset, så her vil du, mot et eventuelt pristillegg, uansett finne ditt drømmekjøkken.

16


3D-illustrasjon: Massiv eik og Vision Laminat Granit grü kombinasjon fra Svane kjøkken.


3D-illustrasjon: Slik kan ditt nye baderom se ut.


Badet Badet er et viktig rom i hverdagen som ikke bare har en praktisk funksjon, men også er med på å skape en helhet i boligen. Badene på Mosvannet Park leveres helfliset med moderne og flotte Porcelanto fliser i 60 x 60 cm. I dusj legges det 5 x 5 cm mosaikkflis med slukrenne i bakkant og dusjvegger i glass. Toaletter blir vegghengt slik at en får sisternen skjult i veggen, noe som ikke bare ser veldig flott ut, men også er praktisk i forbindelse med rengjøring. Det vil bli store dusjer og flere av leilighetene vil også ha mulighet for badekar. Innredningen leveres av Svane kjøkken og kommer i en hvit utførelse med heldekkende servant og speil i innredningens bredde. Også her er utvalget hos Svane stort, slik at andre modeller kan velges mot eventuelt tillegg i pris.

19


20


3D-illustrasjon: Tversnitt leilighet – spennende rom ute og inne.

21


BT1 BT2

BYGG B: GJESTEHYBLER

Gjestehyblene I første byggetrinn kommer det 4 gjestehybler som er til disposisjon for beboere. Ekstra kjekt når en får gjester og trenger mer sengeplass. Her kan du tilby dine gjester et deilig og romslig krypinn med det meste de måtte trenge – nesten som å bo på hotell. Gjestehyblene ligger i bygg B, 2. etg.

Pros jekt:

Tegning:

Måles tokk:

Dato:

Mos vannet Park

2. Etas je

A4 = 1: 400

14.08.19

P r os jek t nr. : 1628

Tegnings nr. : S alg

22

Revis jon:


Trimrommet Mosvannet Park vil også ha et eget trimrom til bruk for sine beboere. Dette kan være et godt sted å starte dagen, eller et godt supplement til de mange deilige gåturene du kan ta i nabolaget. Viktigheten av å styrke kroppen i en tid da stadig mer skjer mens vi sitter og ser på, kommer vi ikke unna. Mosvannet Park gir deg flotte muligheter til bevegelse og trening med trimrom og nærhet til gode uteområder. Trimrommet ligger i bygg B, 1. etg., se neste side.

23


BT1 BT2

BYGG B: SELSKAPSLOKALE TRIMROM

Selskapslokale og fellesstue Av og til er det greit å kunne invitere større og bredere enn man gjør ellers i hverdagen. Kanskje er det et rundt år eller en begivenhet som skal markeres. Da er det et selskapslokale tilgjengelig for beboerne. Lokalet vil ellers fungere som en fellesstue hvor man kan treffe på naboene for en drøs eller lese litt. Selskapslokalet ligger i bygg B, 1. etg.

7, 00

% 10 , 00

% 7, 00

%

Pros jekt:

Tegning:

Måles tokk:

Dato:

Mos vannet Park

1. Etas je

A4 = 1: 400

14.08.19

P r os jek t nr. : 1628

Tegnings nr. : S alg

24

Revis jon:


En viktig faktor i prosjektet har vært å forsterke og utvide de grønne rammene som allerede finnes i området. Dronninga Landskapsarkitekter har utviklet en helhetlig plan med sterk karakter for Mosvannet Park. Målet er å skape en grønn og frodig hagefølelse uansett hvilken leilighet man har. Videre forsterkes parkgatepreget langs Henrik Ibsens gate og totalt sett utvides dermed grønnstrukturen rundt Mosvatnet. Så enten du sitter i din nye leilighet og ser ut, nyter godt vær i hagen eller kommer gående hjem, så vil du ha en klar opplevelse av det frodige og grønne.

Parken En gronn og frodig hagefolelse

26


3D-illustrasjon hage/park: Flotte uteomrĂĽder for store og smĂĽ.


Detaljene er viktig Parkanlegget får en flott helhet som løftes frem av detaljene. Trærne mot Henrik Ibsens gate som ikke blir høye nok til å stjele utsikten, flotte vannspeil for å løse overvannshåndtering, stilige mønster og mosaikker i belegningssteinen, pergolaer med klatreplanter mot inngangspartiene, varierte aktivitetsområder og mye mer. Med parken delt inn i soner får du stadig nye opplevelser og gleder, – kanskje en ny plass for hver dag i uken.

28


29


Blomstring gjennom sesongen I valget av planter, busker og trær til Mosvannet Park har vi søkt å finne en kombinasjon som skal gi blomstring gjennom mesteparten av sesongen. Den ene overtar der den andre er ferdig med sin blomstring, slik at det skal være flotte blomster å se på så lenge som mulig. Trollhassel i februarmars, praktmagnolia i april-mai, vårblomstrende løker, asal og rhododendron i juni, roser i juli og japanviftelønn for høsten, for å nevne noe. Gled deg! FOTO: DRONNINGA LANDSKAP


FOTO: DRONNINGA LANDSKAP

31


Grønnere utsikt og omgivelser får du ikke så nær byen. Vi har sagt det før og sier det igjen. For du kan faktisk spasere og sykle grønt og frodig inn til byen, ca. 3 km. En deilig tur fra Mosvatnet over gangbroen via Welhavensgate til Eiganesveien som, med sine flotte løvtrær og parker, leder deg inn til sentrum. På sykkelsetet tar det ca. 10 min., – til fots tar det en drøy halvtime, avhengig av tempo. Dermed er ikke byen langt unna og turen dit er trolig den vakreste i Stavanger. Og sentrum – flotte Stavanger sentrum som du sikkert kjenner godt – har mye å by på. De mange festivalene om sommeren, gamle stavanger med sine små hus og trange gater, havnen med båter og fiskeutsalg, gågatene med butikker og spisesteder, ja, listen tar ikke slutt med det første – akkurat som byen og turene dit.

Nærhet til sentrum

32


33 FOTO: TOM HAGA


MOSVANNET PARK

EIGANESTUNNELEN


Å stikke hodet i sanden er noe man gjør når man ikke vil innse realitetene. På Mosvannet Park må du nærmest stikke hodet i sanden for å se realitetene – hvor all trafikken er blitt av. Fra desember 2019 flyttes E39 trafikken under jorden i den nye Eiganestunnelen slik at hverdagen ved Mosvannet Park og nærområdet ellers blir stillere, tryggere og grønnere enn på mange mange år.

Stillere, tryggere og grønnere Stillere, tryggere og gronnere

35


Bygg A 13 leiligheter Fra 59 – 155 m2

37


A101

A101

A0101 m2 BRABRA: Bygg A66,2 Leilighet P-ROM: m2 66,2 m2 66,2 1. Balkong: etasje 6,1 m2 A101

BRA: 66,2 m2 P-ROM: 66,2 m2 Balkong: 6,1 m2

P ROM A0101 66,2 m2

TEGNING:

A101 Leilighet H0101

TEGNING:

MÅLESTOKK:

A101 Leilighet H0101

A3 = 1:100

MÅLESTOKK:

A3 = 1:100

DATO: BRA: 66,2 m2 14.08.2019

DATO:

14.08.2019

P-rom: 66,2 m

2

Balkong: 6,1 m2 1(2) soverom Stue/kjøkken Entré

Balkong 6,1 m2

Bad

Balkong 6,1 m2

Vaskerom/bod 4,1 m2

Vaskerom/bod 4,1 m2

Vaskerom/bod Balkong

Mulig soverom 7,0 m2

Stue/kjøkken 33,9 m2

Mulig soverom Bad 2 7,0 m2 4,8 m

Soverom Stue/kjøkken 2 13,2 m 33,9 m2

Entré 8,0 m2

N N Ø

V

Ø

V S S

38

BRA A0101 Bad 66,24,8mm 2 2

Sove 13,2

P ROM A0101 66,2 m2 Entré 8,0 m2


A102

Soverom 11,8 m2 Bad 5,3 m2

Stue 19,4 m2 Entré 5,0 m2

Stue/kjøkken 25,5 m2

Terrasse 13,9 m2

BRA: 78,2 m2 P-ROM: 78,2 m2 Terrasse: 13,9 m2 Hage: 17,6 m2 Overdekket

Hage 17,6 m2

Soverom 7,9 m2

Bygg A 1. etasje

Leilighet A102

5,7 m2

Bad 5,3 m2

BRA TA 34,9 m2

TEGNING:

Soverom 11,8 m2

A102 Leilighet H0102 MÅLESTOKK:

BRA: 78,2 m2

A3 = 1:100 DATO:

Entré 5,0 m2

14.08.2019

P-rom: 78,2 m2 Terrasse: 13,9 m2 Hage: 17,6 m2

Overdekket 5,7 m2

Soverom 7,9 m2 Stue 19,4 m2

BRA TA Stue/kjøkken 25,5m m2 34,9

Terrasse 13,9 m2

Hage 17,6 m2

2 soverom

Bad

Stue/kjøkken

Terrasse

Stue

Hage

2

Entré

Soverom 11,8 m2 Bad 5,3 m2 Entré 5,0 m2

4

5m

Overdekket 5,7 m2

Soverom 7,9 m2

S

BRA TA 34,9 m2

N

Ø

V

S

39


Bygg A 1. etasje

A103

Leilighet A103

A103

BRA: 59,4 m2 P-ROM: 59,4 m2 Terrasse: 13,8 m2 Hage: 17,0 m2

BRA: 59,4 m2 P-ROM: 59,4 m2 Terrasse: 13,8 m2 Hage: 17,0 m2

TEGNING:

A103 Leilighet H0103

BRA: 59,4 m

2 TEGNING:

MÅLESTOKK:

A103 Leilighet H0103

A3 = 1:100

MÅLESTOKK:

DATO:

P-rom: 59,4A3m= 21:100

14.08.2019

Terrasse: 13,8 m2 14.08.2019 DATO:

Hage: 17,0 m2 Soverom

34,9 m2

34,9 m2

Stue/kjøkken Entré

Terrasse 13,8 m2

Hage 17,0 m2

Bad Bad 6,3 m2

Terrasse

Bad 6,3 m2

Hage Soverom 18,2 m2

Stue/kjøkken 30,5 m2 Gang 3,2 m2

N

N

Ø

V

S

Ø

V

S

40 0

1

2

3

4

5m

Soverom 18,2 m2

Stue/kjøkken 30,5 m2 Gang 3,2 m2


Stue/Kjøkken 32,8 m2

Hage 15,6 m2

Bad 4,6 m2

A104 2

Soverom 16,3 m2

Vaskerom/bod 3,4 m2

Gang 3,6 m2

Entré 2,4 m2

BRA: 65,4 m P-ROM: 65,4 m2 Terrasse: 12,6 m2 Hage: 15,6 m2

Terrasse 12,6 m2

Stue/Kjøkken 32,8 m2

Bygg A 1. etasje

Hage 15,6 m2

Bad 4,6 m2

TEGNING:

A104 Leilighet H0104 MÅLESTOKK:

A3 = 1:100

P-rom: 65,4 m2

DATO:

16.08.2019

Vaskerom/bod 3,4 m2

BRA: 65,4 m2 Terrasse: 12,6 m2 Hage: 15,6 m2 Soverom Stue/kjøkken

Soverom 16,3 m2

Entré 2,4 m2

Gang 3,6 m2

Entré

Terrasse 12,6 m2

Bad Stue/Kjøkken 32,8 m2

Hage 15,6 m2

Bad 4,6 m2

Vaskerom/bod Terrasse Hage

Vaskerom/bod 3,4 m2

4

5m

N

Ø

V

S

41

Leilighet A104


Balkong 14,0 m2

A201

A201

2 Bygg A BRA: 104,8 mLeilighet P-ROM: 104,8 m2 2 2. etasjeBalkong: 28 m A201

BRA: 104,8 m2 P-ROM: 104,8 m2 Balkong: 28 m2

TEGNING:

A201 Leilighet H0201 MÅLESTOKK:

TEGNING:

A3 = 1:100

A201 Leilighet H0201

DATO:

MÅLESTOKK:

14.08.2019

BRA: 104,8 m

A3 = 1:100

2

DATO:

14.08.2019

P-rom: 104,8 m

2

Balkong: 28 m2

Kjøkken 14,9 m2

Kjøkken 14,9 m2

2 soverom Stue/kjøkken

Balkong 14,0 m2

Stue/kjøkken 50,2 m2

Entré 2 bad

Balkong 14,0 m2

Stue/kjøkken 50,2 m2

2 balkonger Soverom 12,2 m2

Bad 4,9 m2

Soverom 12,2 m2 Soverom 16,1 m2

Bad 4,9 m2

Bad 5,8 m2 Entré 13,4 m2

Bad 4,3 m2

Balkong 14,0 m2

Soverom 16,1 m2 Bad 5,8 m2

N

Entré 13,4 m2

Ø

V

N

S

Ø

V

0

1

Skala 1:100

2

3

4

5m

S

42

Bad 4,3 m2


m

WC 2,0 m2

Balkong 18,0 m2

A202

Kjøkken/stue 52,0 m2

BRA: 113,4 m2 P-ROM: 113,4 m2 Balkong: 33,5 m2

Vaskerom/bod 6,3 m2

TEGNING:

Omkledning Bad 6,1 m2 m2 6,6Kjøkken/stue

A202 Leilighet H0202

52,0 m2

MÅLESTOKK:

BRA: 113,4 m2

A3 = 1:100 Soverom 15,2 m2

Entré 8,4 m2

Bygg A 2. etasje

DATO:

14.08.2019

P-rom: 113,4 m2

Soverom 12,7 m2

Balkong: 33,5 m2

Vaskerom/bod 6,3 m2

WC 2,0 m2

2 soverom

Balkong 15,5 m2

Balkong 18,0 m2

Stue/kjøkken Entré

Soverom 15,2 m2

Bad WC Vaskerom/bod Kjøkken/stue 52,0 m2

Omkledning

Balkong 15,5 m2

4

5m

2 balkonger

Vaskerom/bod 6,3 m2

Soverom 15,2 m2

Balkong 15,5 m2

N

Ø

V

S

43

Leilighet A202


Bygg A 2. etasje

A203

A203

Leilighet A203

Bad 5,8 m2

BRA: 127,0 m2 P-ROM: 127,0 m2 Balkong: 11,4 m2

BRA: 127,0 m2

Entré 13,4 m2

A203 Leilighet H0203

A203 Leilighet H0203

P-rom: 127,0 m2

BRA TA 26,0 m2

BRA TA 26,0 m2

TEGNING:

TEGNING:

Entré 13,4 m2

Bad 5,8 m2

BRA: 127,0 m2 P-ROM: 127,0 m2 Balkong: 11,4 m2

MÅLESTOKK:

A3 = 1:100

MÅLESTOKK:

A3 = 1:100

Balkong: 11,4 m2

DATO:

DATO:

2 soverom

2 bad

Stue/kjøkken

Omkledning

Entré

Balkong

Soverom 17,0 m2

Soverom 17,0 m2

14.08.2019

14.08.2019

Entré 13,5 m2

Omkledning 8,7 m2

Entré 13,5 m2

Omkledning 8,7 m2

Vaskerom/bod Vaskerom/bod 4,5 m2

Vaskerom/bod 4,5 m2

Bad 6,2 m2

Bad 6,2 m2

Soverom 12,6 m2

Soverom 12,6 m2

Stue/kjøkken 54,1 m2

Stue/kjøkken 54,1 m2

N

Ø

V

N Balkong 11,4 m2

S

Ø

V

Balkong 11,4 m2

S

0

1

2

3

4

5m

44


m

A301 BRA: 157,4 m2 P-ROM: 157,4 m2 Balkong: 14,0 m2 Terrasse: 32,3 m2

Stue 85,2 m2 Soverom 12,5 m2

Vaskerom/bod 4,2 m2

Bygg A 3. etasje

Leilighet A301

Kjøkken 10,6 m2

Bad 7,6 m2

TEGNING:

A301 Leilighet H0301 MÅLESTOKK:

BRA: 157,4 m2

A3 = 1:100 DATO:

14.08.2019

P-rom: 157,4 m2

Terrasse 32,3 m2

Balkong: 14,0 m2

Soverom 12,5 m2 Bad 7,6 m2

Bad 5,8 m2

Vaskerom/bod 4,2 m2

Terrasse: 32,3 m2

Entré Kjøkken13,3 m2 10,6 m2

Bad 4,3 m2 Stue 85,2 m2

Entré 13,3 m2

Bad 5,8 m2

Bad 4,3 m2

Soverom 12,5 m2

4

Balkong 14,0 m2

Soverom 14,6 m2

Vaskerom/bod 4,2 m2

Balkong 14,0 m2

Soverom 14,6 m2 Kjøkken 10,6 m2

Bad 7,6 m2

5m

Bad 5,8 m2

Entré 13,3 m2

Bad 4,3 m2

Balkong 14,0 m2

Soverom 14,6 m2

N

Ø

V

S

45

2 soverom

Entré

Stue

2 bad

Kjøkken

Terrasse

Vaskerom/bod

Balkong


A302

A302

BRA: 112,8 m2 P-ROM: 112,8 m2 Balkong: 29,0 m2

BRA: 112,8 m2 P-ROM: 112,8 m2 Balkong: 29,0 m2

Bygg A 3. etasje

Leilighet A302

Bad 6,6 m2

Omkledning 6,1 m2

Bad 6,6 m2

TEGNING:

Balkong 13,0 m2

A302 Leilighet H0302

TEGNING:

MÅLESTOKK:

A302 Leilighet H0302

BRA: 112,8 m2 A3 = 1:100

P-rom: 112,8 m2

MÅLESTOKK:

Balkong: 29,0 m

DATO:

DATO:

Entré 8,4 m2

A3 = 1:100

14.08.2019

2

Soverom 12,7 m2

Balkong 13,0 m2 Entré 8,4 m2

Soverom 12,7 m2

14.08.2019

2 soverom

Vaskerom/bod

Stue/Kjøkken

Omkledning

Entré

2 balkonger

Omkledning 6,1 m2

WC 2,0 m2

WC 2,0 m2

Bad WC

Kjøkken/stue 52,0 m2

Kjøkken/stue 52,0 m2

Vaskerom/bod 6,3 m2

Vaskerom/bod 6,3 m2 Soverom 15,2 m2

N Balkong 16,0 m2

Soverom 15,2 m2

Ø

V

N S

Balkong 16,0 m2

Ø

V

S 0

1

Skala 1:100

2

3

4

5m

46


m

Entré Soverom 13,7 m m22 12,6

Omkledning 8,7 m2

A303

Bad 6,2 m2 Entré 13,3 m2

Bad 5,8 m2

BRA: 127,0 m2 P-ROM: 127,0 m2 Balkong: 12,1 m2

Vask/bod 4,5 m2

BRA TA 26,0 m2 Soverom 12,6 m2

TEGNING:

A303 Leilighet H0303 MÅLESTOKK:

BRA: 127,0 m2 P-rom: 127,0 m2

A3 = 1:100

Bad 6,2 m2

Bygg A 3. etasje

DATO:

Balkong: 12,1 m2

14.08.2019

Soverom 17,0 m2

Kjøkken/stue 54,2 m2

2 soverom Omkledning 8,7 m2

Balkong 12,1 m2

Stue/kjøkken

Entré 13,7 m2

Entré 2 bad

Vask/bod 4,5 m2

Vaskerom/bod Omkledning

Kjøkken/stue 54,2 m2 Soverom 12,6 m2

Balkong Bad 6,2 m2

Balkong 12,1 m2

4

5m

Kjøkken/stue 54,2 m2

Balkong 12,1 m2

N

Ø

V

S

47

Leilighet A303


A401A401 A401

se m2

2

2

155,8 m BRA: 155,8 m Bygg ABRA: 2 2 BRA: 155,8 2m2 4.etasje: 134,8Leilighet m 4.etasje: - Takstue: 134,820,9 m2 m - Takstue: 20,9 m 2 2 4.etasje: 134,8 m2 - Takstue: 20,9 m2 P-ROM: 155,8A401 mP-ROM: 155,8 m 4. etasje 2 Balkong: 14,4 mBalkong: 14,4 m2 Takterrasse: 40,0 Takterrasse: m2 40,0 m2 TEGNING:

P-ROM: 155,8 m2 Balkong: 14,4 m2 Takterrasse: 40,0 m2

TEGNING:

A401 Leilighet H0401 A401 Leilighet H0401 MÅLESTOKK:

MÅLESTOKK:

A3 = 1:100

A3 = 1:100

DATO:

DATO:

14.08.2019

TEGNING:

A401 Leilighet H0401 MÅLESTOKK:

14.08.2019

BRA: 155,8 m

2

A3 = 1:100 DATO:

14.08.2019

4.etg.: 134,8 m Takstue: 20,9 m 2

Takstue A 0401 20,9 m2

2

P-rom: 155,8 m2

Mulig soverom 8,1 m2

Mulig soverom 8,1 m2

Balkong: 14,4 m

2 Mulig soverom

Takterrasse: 40,0 m2

2 Stue/kjøkken 8,1 m 51,4 m2

2(3) soverom

2 bad

Stue/kjøkken

Balkong

Stue/kjøkken 51,4 m2

Stue/kjøkken 51,4 m2

Entré

Takstue

Vaskerom/bod

Takterrasse

Soverom 16,2 m2

Terrasse 40,0 m2

Soverom 16,2 m2 Vaskerom/bod 4,7 m2

Bad 8,3 m2

Bad 8,3 m2

Kjøkken Vaskerom/bod 11,5 m2 2 4,7 m

Terrasse 40,0 m2

Kjøkken 11,5 m2

Soverom 16,2 m2 Vaskerom/bod 4,7 m2

Kjøkken 11,5 m2

Bad 8,3 m2 Bad 5,8 m2

Entré 19,0 m2

Bad 5,8 m2

Entré 19,0 m2

Balkong 14,4 m2 Bad 4,3 m2

N

N

Ø

V

BRA TA 26,0 m2

Ø

1

Skala 1:100

2

03

14

Skala 1:100

Balkong 14,4 m2 Bad 4,3 m2

BRA TA 26,0 m2

25m

3

4

BRA TA 26,0 m2

Ø

V

0

Entré 19,0 m2

N

S

Takstue A 0401 20,9 m2

Soverom 14,6 m2

Bad 5,8 m2

V

S

Bad 4,3 m2 Soverom 14,6 m2

Takstue A 0401 20,9 m2

Balkong 14,4 m2

5m S

48

Soverom 14,6 m2


m

Entré 15,5 m2

WC 2,0 m2

A402 Kjøkken/stue 51,1 m2

BRA: 112,6m2 P-ROM: 112,6 m2 Balkong: 34,3 m2

Bygg A 4. etasje

Leilighet A402

Vaskerom/bod 6,3 m2

Bad 6,6 m2

Omkledning 6,1 m2

TEGNING:

A402 Leilighet H0402

Balkong 18,3 m2

MÅLESTOKK:

BRA: 112,6 m2

A3 = 1:100 DATO:

Kjøkken/stue Entré 51,12 m2

Soverom 12,7 m2

8,4 m

Soverom 15,2 m2

14.08.2019

P-rom: 112,6 m2 Balkong: 34,3 m2

Vaskerom/bod 6,3 m2 Entré 15,5 m2

WC 2,0 m2

Balkong 16,0 m2 Soverom 13,2 m2

Soverom 15,2 m2

Balkong 16,0 m2 Kjøkken/stue 51,1 m2

Soverom 13,2 m2

4

Vaskerom/bod 6,3 m2

5m

Soverom 15,2 m2

Balkong 16,0 m2 Soverom 13,2 m2

N

Ø

V

S

49

2 soverom

Entré

Stue/kjøkken

WC

Bad

Omkledning

Vaskerom/bod

2 balkonger


Takstue A 0403 20,9 m2

A403 Bygg A 4. etasje

Leilighet A403

BRA: 147,9 m2 Bad m2 4.etasje: 127,0 m2 -Bad Takstue: 20,9 5,8 m 5,8 m 2 P-ROM: 147,9 m 2 Balkong: 12,1 m2 BRA: 147,9 mBRA: 147,9 m2 2 2 2 4.etasje: 127,04.etasje: m - Takstue: 127,0 m 20,9- Takstue: m 20,9 m2 Takterrasse: 40,0 m2

A403 A403

2

P-ROM: 147,9P-ROM: m2 147,9 m2 Balkong: 12,1 Balkong: m2 12,1 m2 Takterrasse: 40,0 Takterrasse: m2 40,0 m2

2

MÅLESTOKK:

DATO:

14.08.2019

4.etg.: 127,0 m Takstue: 20,9 m2 A3 = 1:100

A3 = 1:100

DATO:

DATO:

14.08.2019

14.08.2019

BRA TA 26,0 m2

BRA TA 26,0 m2

A3 = 1:100

TEGNING:

A403 Leilighet H0403A403 2 Leilighet H0403 MÅLESTOKK:

Entré 19,0 m2

A403 Leilighet H0403

BRA: 147,9 m MÅLESTOKK:

Entré 19,0 m2

TEGNING:

2

TEGNING:

Entré 19,0 m2

Bad 5,8 m2

Soverom 13,3 m2

Soverom 13,3 m2

BRA TA 26,0 m2

Soverom 13,3 m2

P-rom: 147,9 m2

Omkledning 7,6 m2

Balkong: 12,1 m2

Omkledning 7,6 m2

Terrasse: 40,0 m2

Omkledning 7,6 m2

Entré 15,5 m2

2 Soverom

2 bad

Stue

Omkledning

Kjøkken

Balkong

Entré

Takterrasse

Entré 15,5 m2

Entré 15,5 m2

Vaskerom/bod 3,5 m2 Vaskerom/bod 3,5 m2

Takstue

Kjøkken 17,4 m2

Vaskerom/bod 3,5 m2

Takstue A 0403 Bad m2 m 2 20,95,6

Kjøkken 17,4 m2

KjøkkenBad 17,4 m25,6 m2

Bad 5,6 m2

Takstue A 0403 20,9 m2

Vaskerom/bod

Terrasse 40,0 m2

Stue 40,5 m2

N

Stue 40,5 m2

Stue 40,5 m2

N

N Ø

V

Balkong 12,1 m2

Balkong 12,1 m2

Balkong 12,1 m2

Ø

V

S

Soverom 13,2 m2

Ø

V

50 1

2

0

3

1

4

2

5m 3

4

5m

Soverom 13,2 m2

Soverom 13,2 m2

S

S

0

Terrasse 40,0 m2


Bygg B 5 leiligheter Fra 72 – 132 m2

51


B101 Bygg B 1. etasje

Leilighet B101

BRA: 90,9 m2 P-ROM: 90,9 m2 Terrasse: 13,2 m2 Hage: 17,5 m2 Soverom 12,9 m2

TEGNING:

Mulig soverom 7,0 m2

B101 Leilighet H0101 MÅLESTOKK:

BRA: 90,9 m

A3 = 1:100

2

DATO:

Stue/Kjøkken 36,9 m2

Omkledning 6,5 m2

14.08.2019

P-rom: 90,9 m

2

Terrasse: 13,2 m2 Hage: 17,5 m2 Bad 6,1 m2

2(3) soverom

Omkledning

Stue/Kjøkken

Terrasse

Entré

Hage

Bad 6,5 m2

Bad

Entré 11,4 m2

Kjøkken 20,7 m2

Soverom 13,5 m2

Terrasse 11,4 m2

N

BRA B0102 72,6 m2 P ROM B0102 72,6 m2

Ø

V

S

52

Terrasse 13,2 m2

Hage 17,5 m2


m

Omkledning 6,5 m2

BRA TB Entré 40,3 m28,0 m

B102

Entré 10,4 m2

Bod 3,0 m2

2

Bad 4,6 m2

BRA: 72,6 m2 P-ROM: 72,6 m2 Terrasse: 11,4 m2

Bad 6,1 m2

Soverom 13,2 m2

Bygg B 1. etasje

TEGNING:

Soverom 12,8 m2

Bod 3,0 m2

Entré 8,0 m2

Vaskerom 4,0 m2

Kjøkken 20,7 m2

Entré 10,4 m2

B102 Leilighet H0102 MÅLESTOKK:

Stue 20,1 m2

BRA: 72,6 m2

A3 = 1:100 DATO:

14.08.2019

P-rom: 72,6 m2 Terrasse: 11,4 m2

Soverom 13,2 m2 Vaskerom/bod 4,1 m2

Bad 4,6 m2

Soverom 12,9 m2

Overdekket Omkledning 8,0 m2

Vaskerom 4,0 m2

Stue

6,5 m2

Kjøkken 20,7 m2

BRA TB 40,3 m2

Soverom

Terrasse 11,4 m2

Kjøkken Entré Bad 6,1 m2

Bad Terrasse

Vaskerom/bod 4,1 m2

Entré 10,4 m2 Bod Overdekket 3,0 m2 8,0 m2

Entré 8,0 m2

5m Bad 4,6 m2

Terrasse 11,4 m2

Soverom 13,2 m2

Kjøkken 20,7 m2

Vaskerom 4,0 m2

Vaskerom/bod 4,1 m2

Overdekket 8,0 m2

Terrasse 11,4 m2

N

Ø

V

S

53

Leilighet B102


B103 Bygg B 1. etasje

Leilighet B103

BRA: 79,8 m2 P-ROM: 76,4 m2 Balkong: 6,2 m2

B103 BRA: 79,8 m2 P-ROM: 76,4 m2 Balkong: 6,2 m2

TEGNING:

B103 Leilighet H0103 MÅLESTOKK:

BRA: 79,8 m

2 TEGNING:

A3 = 1:100

B103 Leilighet H0103

DATO:

16.08.2019

P-rom: 76,4 m A3 = 1:100 MÅLESTOKK: 2 DATO:

Balkong: 6,216.08.2019 m2 1(2) Soverom Stue/kjøkken Entré Entré 8,0 m2

Bad

Stue/kjøkken 44,4 m2

Vaskerom/bod Omkledning

Mulig soverom 8,1 m2

Mulig soverom 8,1 m2

Bad 4,6 m2

Bod

Entré 8,0 m2

Stue/kjøkken 3,0 m2 44,4 m2

Soverom 13,2 m2

Bad 4,6 m2

Balkong Balkong 6,2 m2

Balkong 6,2 m2

N

N Ø

V

Ø

V S

S

54 0

1

2

3

4

5m

Vaskerom/bod 4,0 m2

Vaskerom/bod 4,0 m2


20,9 m2

B201

Entré 16,2 m2

Vaskerom/bod 4,6 m2 Bad

Bad 5,3 m2

3,8 m2

Leilighet B201

2

Takstue B0201 20,9 m2

: 20,9 m2

m

Bygg B BRA: 145,5 m2 2 2.etasje: 124,6 m - Solstue: 20,9 m2 2. etasje 2 P-ROM: 145,5 m Terrasse 40,0 m Balkong: 17,4 m2 Takterrasse: 40,0 m2

Bad 5,4 m2

Kjøkken 21,3 m2

Entré 16,2 m2

TEGNING:

B201 Leilighet H0201

Soverom 14,2 m2

MÅLESTOKK:

BRA: 145,5 m2

A3 = 1:100 DATO:

Soverom 9,7 m2

14.08.2019

2.etg. 124,6 m2 Takstue 20,9 m2

Bad 5,4 m2

Bad 3,8 m2

Soverom 12,7 m2

P-rom: 145,5 m2

Terrasse 40,0 m2

Balkong: 17,4 m2

Stue 43,9 m2

Takterrasse: 40,0 m2

Kjøkken 21,3 m2 Balkong 13,4 m2

Soverom 14,2 m2

Bad 5,3 m2

Balkong 17,4 m2 Vaskerom/bod 4,6 m2

Soverom 12,7 m2

Takstue B0201 20,9 m2

Bad 3,8 m2

5m

2 bad

Stue

Entré

Kjøkken

Balkong

Takstue

Takterrasse

Vaskerom/bod

Entré 16,2 m2

Balkong 13,4 m2

2 soverom

Balkong 17,4 m2

Bad 5,4 m2

B 3 Terrasse 40,0 m2

Kjøkken 21,3 m2

Soverom 14,2 m2

Soverom 14,2 m2

Soverom 12,7 m2

N Balkong 13,4 m2

Balkong 17,4 m2

B

Ø

V

S

55


B202

B202

m

2

Bygg B 2. etasje

Leilighet

BRA: 123,6 m2 P-ROM: 123,6 m2 Balkong: 26,5 m2

BRA: 123,6 m2 B202 P-ROM: 123,6 m2 Balkong: 26,5 m2

Balkong 13,4 m2

TEGNING:

TEGNING:

B202 Leilighet H0202

B202 Leilighet H0202

MÅLESTOKK:

MÅLESTOKK:

A32= 1:100

BRA: 123,6 m

A3 = 1:100

DATO:

DATO:

14.08.2019

14.08.2019

P-rom: 123,6 m

2

Balkong: 26,5 m2 Entré 16,2 m2

Mulig sov 9,5 m2

2(3) soverom

Mulig sov 9,5 m2

Stue

Bad 3,8 m2

Entre 12,7 m2

Kjøkken Entré

Balkong 13,1 m2

2 bad

Entre 12,7 m2 Stue 53,3 m2

Balkong 13,1 m2

Vaskerom/bod

Bad 4,3 m2

Stue 53,3 m2

Soverom 14,2 m2

Bad 4,3 m2

2 Balkonger Vaskerom/bod 3,7 m2

Soverom 12,7 m2

Vaskerom/bod 3,7 m2 Kjøkken 14,9 m2

Balkong 13,4 m2

Kjøkken 14,9 m2

N

Ø

V

N S

Ø

V

S 0

1

2

3

4

5m

56 Skala 1:100

Soverom 12,7 m2


Bygg C 16 leiligheter Fra 52 – 164 m2

57


C101 Bygg C 1. etasje

Leilighet C101

BRA: 109,7 m2 P-ROM: 106,8 m2 Terasse: 20,3 m2 Hage: 24,1 m2

C101 BRA: 109,7 m2 P-ROM: 106,8 m2 Terasse: 20,3 m2 Hage: 24,1 m2

Soverom 14,6 m2

TEGNING:

Stue 25,1 m2

Soverom 14,6 m2

C101 Leilighet H0101 MÅLESTOKK:

BRA: 109,7 m

2

A3 = 1:100

TEGNING:

Stue 25,1 m2

DATO:

C101 Leilighet 2 H0101

14.08.2019

P-rom: 106,8 m MÅLESTOKK:

Bad 6,3 m2

A3 = 1:100

Terrasse: 20,3 m2 DATO:

14.08.2019

Bad 6,3 m2

Hage: 24,1 m2

Bod 2,0 m2

Vaskerom/bod 3,7 m2

2 soverom

2 bad

Stue

Terrasse

Kjøkken

Hage

Bod 2,0 m2

Vaskerom/bod 3,7 m2

Bad 5,6 m2 Bad 5,6 m2

Entré

Kjøkken 24,0 m2

Vaskerom/bod

Kjøkken 24,0 m2

Soverom 11,2 m2

Terrasse 20,3 m2

Soverom 11,2 m2 Entré 11,6 m2

Terrasse 20,3 m2

N

N

Hage 24,1 m2

Ø

Hage 24,1 m2

Ø

V

V

S

S

58 0

1

2

3

4

5m

Entré 11,6 m2


m

4,2 m

Bad 4,4 m2

Entré 3,9 m2

C102

Vaskerom/bod

Bad 5,8 m2 Soverom 11,8 m2

Gang 7,9 m2

Kjøkken 21,6 m2

BRA: 95,6 m2 P-ROM: 95,6 m2 Terasse: 19,4 m2 Hage: 23,0 m2

Bygg C 1. etasje

Leilighet C102

Soverom 8,0 m2

Bad 4,4 m2

TEGNING:

C102 Leilighet H0102 MÅLESTOKK:

Soverom 11,8 m2

BRA: 95,6 m2

A3 = 1:100

Stue 22,3 m2

DATO:

Kjøkken 21,6 m2

P-rom: 95,6 m2

14.08.2019

Terrasse: 19,4 m2

Terrasse 19,4 m2

Hage: 23,0 m2

Vaskerom/bod 4,2 m2

Vaskerom/bod

Bad 5,8 m2

Entré 3,9 m2

Hage 23,0 m2

Gang 7,9 m2

Entré

Stue

Terrasse

Kjøkken

Hage

2 bad

Terrasse 19,4 m2 Bad 4,4 m2

Vaskerom/bod

Soverom 11,8 m2

Kjøkken 21,6 m2

Hage 23,0 m2

4

2 soverom

5m

Terrasse 19,4 m2

N Hage 23,0 m2

Ø V S

59


Bygg C 1. etasje

C103

Leilighet C103

BRA: 105,1 m2 P-ROM: 105,1 m2 Terasse: 21,1 m2 Hage: 25,2 m2

C103 BRA: 105,1 m2 P-ROM: 105,1 m2 Terasse: 21,1 m2 Hage: 25,2 m2

Stue 23,8 m 2

Soverom 14,3 m 2

Stue 23,8 m 2

TEGNING:

C103 Leilighet H0103

Soverom 14,3 m 2

MÅLESTOKK:

BRA: 105,1 m

2

A3 = 1:100

TEGNING:

DATO:

C103 Leilighet H0103 P-rom: 105,1 m2

14.08.2019

MÅLESTOKK:

Bad 6,4 m 2

A3 = 1:100 2

Terrasse: 21,1 m

BRA TC 37, 1 m2

DATO:

14.08.2019

Hage: 25,2 m2

Bad 6,4 m 2

2 soverom

Entré

Stue

2 bad

Kjøkken

Terrasse

Vaskerom/bod

Hage

BRA TC 37, 1 m2

Entré 9,3 m 2

Entré 9,3 m 2

Bad 5,7 m 2 Bad 5,7 m 2

Vaskerom/bad 3,9 m 2 Vaskerom/bad 3,9 m 2

Kjøkken 29,1 m 2

Kjøkken 29,1 m 2

Soverom 8,0 m 2

Soverom 8,0 m 2

Terrasse 21,1 m 2

Overdekket 5, 1 m2

Terrasse 21,1 m 2

Overdekke 5, 1 m

N

N

Hage 25,2 m 2

Ø

Ø

V

V

S

S

60 0

1

2

3

4

5m

Hage 25,2 m 2


m

5,9 m2

Soverom 11,2 m2

C104 BRA: 65,3 m2 P-ROM: 65,3 m2 Terasse: 12,2 m2 Hage: 15,7 m2

Gang 7,6 m2 Soverom 11,2 m2

Forstue 14,2 m2

Mulig soverom 9,5 m2

TEGNING:

C104 Leilighet H0104 MÅLESTOKK:

BRA: 65,3 m2

A3 = 1:100 DATO:

P-rom: 65,3 m2

14.08.2019

Stue/Kjøkken 24,5 m2

Terrasse: 12,2 m2

Terrasse 12,2 m2

Bad 5,9 m2

Mulig soverom 9,5 m2

Bygg C 1. etasje

Hage: 15,7 m2

Forstue 14,2 m2

1(2) soverom Stue/kjøkken Hage 15,7 m2 Terrasse 12,2 m2

Entré Bad

Gang 7,6 m2

Forstue

Soverom 11,2 m2

Terrasse Hage Hage 15,7 m2

4

5m

Forstue 14,2 m2

Mulig soverom 9,5 m2

Terrasse 12,2 m2

N Hage 15,7 m2

Ø V S

61

Leilighet C104


Bygg C 2. etasje

Leilighet C201

C201 BRA: 128,9 m2 P-ROM: 128,9 m2 Balkong: 12,0 m2

C201 BRA: 128,9 m2 P-ROM: 128,9 m2 Balkong: 12,0 m2

Soverom 12,0 m2

Soverom 12,0 m2

TEGNING:

Soverom 15,9 m2

C201 Leilighet H0201 MÅLESTOKK:

BRA: 128,9 m2

A3 = 1:100

Gang 5,2 m2

DATO:

P-rom: 128,9 m

2

14.08.2019

TEGNING:

Soverom 15,9 m2

C201 Leilighet H0201

Balkong: 12,0 m2

Bad 6,9 m2

MÅLESTOKK:

A3 = 1:100

Gang 5,2 m2

DATO:

14.08.2019

2 soverom

Stue 34,5 m2

Bad 5,3 m2

Stue 34,5 m2

Bad 6,9 m2

Stue

Bad 5,3 m2

Entré 10,3 m2

Kjøkken Entré

Entré 10,3 m2

2 bad

Vaskerom/bod 4,9 m2

Omkledning 4,2 m2

Entré 4,9 m2

Vaskerom/bod Balkong

Entré 4,9 m2

Vaskerom/b 4,9

Bad 5,3 m2

Omkledning 4,2 m2

Kjøkken 28,0 m2

Bad 5,3 m2

Kjøkken 28,0 m2

Soverom 9,9 m2 Soverom 9,9 m2

Stue 25,8 m2

Stue 25,8 m2

Balkong 6,9 m2

Balkong 6,9 m2 Balkong 12,0 m2

Balkong 12,0 m2

N

N

BRA C0201

Ø

Ø

V

V S

S

62

BRA C0201


m

10,3 m

C202 Entré 4,9 m2

Omkledning 4,2 m2 Bad 5,3 m2

Soverom 9,9 m2

Stue/Kjøkken 25,8 m2

Balkong 6,9 m2

BRA: 52,5 m2 P-ROM: 52,5 m2 Balkong: 6,9 m2

Bygg C 2. etasje

TEGNING:

C202 Leilighet H0202 MÅLESTOKK:

BRA: 52,5 m2

A3 = 1:100 DATO:

Soverom 9,9 m2

P-rom: 52,5 m2

16.08.2019

Stue/Kjøkken 25,8 m2

Balkong: 6,9 m2 Entré 10,3 m2

Soverom

Balkong 6,9 m2

Entré 4,9 m2

Stue/kjøkken Entré

Omkledning 4,2 m2

Bad

Bad 5,3 m2

Omkledning Balkong

Soverom 9,9 m2 Stue/Kjøkken 25,8 m2

4

5m Balkong 6,9 m2

N Ø V S

63

Leilighet C202


C203

C203

Bygg C Leilighet BRA: 83,4 m2 2. etasjeP-ROM: 83,4C203 m2

BRA: 83,4 m2 P-ROM: 83,4 m2 Balkong: 10,7 m2

Balkong: 10,7 m2

TEGNING:

TEGNING:

C203 Leilighet H0203

C203 Leilighet H0203

MÅLESTOKK:

MÅLESTOKK:

A3 =21:100

BRA: 83,4 m

A3 = 1:100

DATO:

DATO:

14.08.2019

14.08.2019

P-rom: 83,4 m2

Balkong: 10,7 m2 2 soverom Stue/kjøkken

Omkledning 6,1 m2

Bad 8,5 m2

Entré/bod

Entré/bod 11,2 m2

Omkled 6,

Bad 8,5 Soverom m2

Bad

Entré/bod 11,2 m2

10,1 m2 Soverom 7,5 m2

Omkledning Balkong

Soverom 10,1 m2 Soverom 7,5 m2

Stue/kjøkken 37,2 m2

Stue/kjøkken 37,2 m2

Balkong 18,0 m2

Balkong 10,7 m2

Balkong 18,0 m2

N Ø V

N S

Ø V S 0

1

2

3

4

5m

64 Skala 1:100

Balkong 10,7 m2


Gang 4,7 m2 Soverom 12,5 m2

BRA TC 34,7 m2

Bad 5,4 m2

Vaskerom/bod 3,8 m2

C204

Kjøkken 26,6 Entrém2 11,9 m2

Bygg C 2. etasje

Omkledning 6,1 m2

Bad 8,5 m2

Entré/bod 11,2 m2

BRA: 137,8 m2 P-ROM: 137,8 m2 Balkong: 18,0 m2

Leilighet C204

Soverom 10,1 m2 Soverom 7,5 m2 TEGNING:

Soverom 15,4 m2 Omkledning m2 9,7 Entré/bod

Bad 8,5 m2

Kjøkken 26,6 m2

C204 Leilighet H0204 Kontor 8,5 m2 Omkledning Stue/kjøkken 6,1 m2 37,2 m2

BRA: 137,8 m2

A3 = 1:100 DATO:

P-rom: 137,8 m2

14.08.2019

11,2 m2

Stue 28,6 m2

MÅLESTOKK:

Balkong: 18,0 m2

Soverom 10,1 m2 Soverom 7,5 m2

Balkong Bad 18,0 m2 4,2 m2 Gang 4,7 m2 Soverom 12,5 m2

Vaskerom/bod 3,8 m2

Balkong 10,7 m2

BRA TC 34,7 m2

Stue/kjøkken Bad 5,4 m2 37,2 m2

Balkong 18,0 m2

4

Entré

Kontor

2 bad

Stue

Omkledning

Kjøkken

Balkong

Vaskerom/bod

Entré 11,9 m2

Balkong 10,7 m2 Omkledning 6,1 m2

Bad 8,5 m2

Kjøkken 26,6 m2

2 soverom

Entré/bod 11,2 m2 Soverom 10,1 m2

5m

Soverom 7,5 m2

Stue/kjøkken 37,2 m2

Balkong 18,0 m2

Balkong 10,7 m2

N Ø V S

65


Bygg C 3. etasje

Leilighet C301

C301 BRA: 108,0 m2 P-ROM: 108,0 m2 Balkong: 18,7 m2

C301 BRA: 108,0 m2 P-ROM: 108,0 m2 Balkong: 18,7 m2

Kontor/soverom 7,9 m 2 2

BRA: 108,0 m

2

Soverom 13,0 m 2

TEGNING:

2

C301 Leilighet H0301 MÅLESTOKK:

Kontor/soverom 7,9 m 2 2

A3 = 1:100

2

Stue 21,7 m 2

Stue 21,7 m 2

2

DATO:

14.08.2019

P-rom: 108,0 m2

Soverom 13,0 m 2

TEGNING:

2

C301 Leilighet H0301

Balkong: 18,7 m

2 MÅLESTOKK:

A3 = 1:100

BRA TC 27, 2 m2

Gang 4,1 m 2 Bad 6,2 m 2

2

DATO:

14.08.2019

2 soverom

Entré

Kontor/soverom

2 bad

Stue

Omkledning

Kjøkken

Balkong

BRA TC 27, 2 m2

Gang 4,1 m 2 Bad 6,2 m 2

2

Vaskerom/bod 5,0 m 2

Entré 2 7,6 m 2

Vaskerom/bod

Vaskerom/bod 5,0 m 2

Entré 2 7,6 m 2

Entré 6, 3 m2 2

Entré 6, 3 m2

2

2

Bad 4,4 m 2

Omkledning 4, 3 m2

Bad 4,4 m 2

Omkledning 4, 3 m2

S overom 10, 3 m2

S overom 10, 3 m2

Kjøkken 35,0 m 2

Kjøkken 35,0 m 2

Soverom 8,0 m 2

Soverom 8,0 m 2

Balkong 6, 3 m2 Balkong 6, 3 m2

N N

Ø Ø

V

V S

S

66

Balkong 18,7 m 2

2

Balkong 18,7 m 2

2

2


m

Soverom 10,3 m2

Entré 6,3 m2

BRA: 69,6 m2 P-ROM: 69,6 m2 Balkong: 6,3 m2

Omkledning 4,3 m2 Stue/kjøkken 37,2 m2

Bad 8,3 m2

C302 Bygg C 3. etasje

Soverom 10,3 m2 TEGNING:

C302 Leilighet H0302 MÅLESTOKK:

Balkong A3m=2 1:100 6,3

BRA: 69,6 m2

DATO:

P-rom: 69,6 m2

14.08.2019 Stue/kjøkken 37,2 m2

Balkong: 6,3 m2 Soverom Stue/kjøkken

Balkong 6,3 m2 Entré 6,3 m2

Entré Bad

Omkledning 4,3 m2

Bad 8,3 m2

Omkledning Soverom 10,3 m2

Balkong

Stue/kjøkken 37,2 m2

4

5m Balkong 6,3 m2

N Ø V S

67

Leilighet C302


C303 C303

Bygg C 3. etasje

Leilighet C303 2

BRA: 111,6 m2 P-ROM: 111,6 m2 Balkong: 19,5 m2

BRA: 111,6 m P-ROM: 111,6 m2 Balkong: 19,5 m2

Soverom 12,5 m2

Stue 25,6 m2 TEGNING:

Stue 25,6 m2

C303 Leilighet H0303 TEGNING:

Soverom 12,5 m2

MÅLESTOKK:

C303 Leilighet H0303

BRA: 111,6 m2

A3 = 1:100

MÅLESTOKK:

DATO:

A3 = 1:100

14.08.2019

P-rom: 111,6 m2 DATO:

14.08.2019

Balkong: 19,5 m2 Bad 4,2 m2

Bad 4,2 m2

2 soverom Soverom 12,5 m2

Stue

Gang 3,9 m2

Kjøkken

Vaskerom/bod 3,8 m2

Soverom 12,5 m2

Bad 5,4 m2

Gang 3,9 m2

Vaskerom/bod 3,8 m2

Bad 5,4 m2

Entré Entré 12,0 m2

2 bad

Entré 12,0 m2

Vaskerom/bod Balkong Kjøkken 26,8 m2

Entré 6,3 m2 Bad 8,3 m2

Kjøkken 26,8 m2

En 6, Bad 8,3 m2

Stue/kjøkken 37,2 m2

Stue/kjøkken 37,2 m2

N

Balkong 19,5 m2

Ø

N

Balkong 19,5 m2

V

Ø S

V S

0

1

Skala 1:100

2

3

4

5m

68


Vaskerom/bad 5,0 m 2

Entré 8,3 m 2

Kjøkken 35,1 m 2

Soverom 8,0 m 2

Bad 4,4 m 2

C401 BRA: 108,0 m2 P-ROM: 108,0 m2 Balkong: 18,3 m2

Bygg C 4. etasje

TEGNING:

C401 Leilighet H0401

Stue 21,6 m 2

Kontor/soverom 7,9 m 2

MÅLESTOKK:

Kjøkken 35,1 m 2

BRA: 108,0 m2

A3 = 1:100

Soverom 13,0 m 2

DATO:

P-rom: 108,0 m2

14.08.2019 Balkong 18,3 m 2

Soverom 8,0 m 2

Balkong: 18,3 m2 2 soverom

Gang 4,1 m 2

Kontor/soverom

Bad 6,2 m 2

Stue Kjøkken Balkong 18,3 m 2

Entré

Vaskerom/bad 5,0 m 2

Entré 8,3 m 2

2 bad Vaskerom/bod

Bad 4,4 m 2

4

Balkong

Kjøkken 35,1 m 2

5m Soverom 8,0 m 2

Balkong 18,3 m 2

N Ø V S

69

Leilighet C401


C402

C402

BRA: 69,6 m2 P-ROM: 69,6 m2 Balkong: 6,2 m2

BRA: 69,6 m2 P-ROM: 69,6 m2 Balkong: 6,2 m2

Bygg C 4. etasje

Leilighet C402

TEGNING:

C402 Leilighet H0402

BRA: 69,6 m2

TEGNING:

MÅLESTOKK:

C402 Leilighet H0402

A3 = 1:100

P-rom: 69,6 m

MÅLESTOKK:

2

DATO:

A3 = 1:100

14.08.2019

DATO:

Balkong: 6,2 m

2

14.08.2019

Soverom

Entré 6,3 m2

Omkledning 4,4 m2

Bad 8,3 m2

Stue/kjøkken Entré

Entré 6,3 m2 Soverom 10,3 m2

Omkledning 4,4 m2

Bad 8,3 m2

Bad

Soverom 10,3 m2

Omkledning

Stue/kjøkken 37,9 m2

Balkong Stue/kjøkken 37,9 m2

Balkong 6,2 m2

Balkon 6,2 m

N Ø V

N

S

Ø V S 0

1

Skala 1:100

2

3

4

5m

70


Gang 6,2 m2

Soverom 12,5 m2

Vaskerom/bod 3,8 m2

C403

Bad 5,4 m2

Entré

Kjøkken 26,7 m2

6,3 m BRA: 111,6 m2 P-ROM: 111,6 m2 Balkong: 18,5 m2 2

Bad 8,3 m2

Entré 9,7 m2

Bygg C 4. etasje

TEGNING:

Soverom 12,5 m2

Stue 25,6 m2

Kjøkken 26,7 m2

Entré 6,3 m2 Bad 8,3 m2

Stue/kjøkken 37,9 m2

C403 Leilighet H0403 MÅLESTOKK:

BRA: 111,6 m2

A3 = 1:100 DATO:

P-rom: 111,6 m2

14.08.2019

Balkong: 18,5 m2 Bad 4,2 m2

Gang 6,2 m2

Soverom 12,5 m2

2 soverom

Balkong 18,5 m2

Stue/kjøkken Bad 37,9 m2 5,4 m2

Stue

Vaskerom/bod 3,8 m2

Kjøkken Entré 2 bad

Entré 9,7 m2

Vaskerom/bod Kjøkken 26,7 m2

4

Balkong 18,5 m2

Balkong

Entré 6,3 m2 Bad 8,3 m2

5m Stue/kjøkken 37,9 m2

Balkong 18,5 m2

N Ø V S

71

Leilighet C403


20,9 m2

C501

C501 C501

Bygg C 5. etasje

Leilighet C501 2

BRA: 183,7 m2 5.etasje: 162,8 m2 - Takstue: 20,9 m2 BRA: 183,7 BRA: m2 183,7 m Terrasse P-ROM: 183,7 m2 40,0 m 5.etasje: 162,8 5.etasje: m2 162,8 - Takstue: m2 - 20,9 Takstue: m2 20,9 m2 Balkong: 22,8 m2 P-ROM: 183,7 P-ROM: m2 183,7 m2 Takterrasse: 40,0 m2 Balkong: 22,8 Balkong: m2 22,8 m2 2

Takterrasse: Takterrasse: 40,0 m2 40,0 m2 TEGNING:

TEGNING:

C501 Leilighet H0501

TEGNING:

MÅLESTOKK:

C501 LeilighetC501 H0501 Leilighet H0501 MÅLESTOKK:

2 MÅLESTOKK:

BRA: 183,7 m

A3 = 1:100

A3 = 1:100

A3 = 1:100

DATO:

5. etg.: 162,8 m2 Takstue: 20,9 m2 16.08.2019 16.08.2019

16.08.2019

DATO:

DATO:

P-rom: 183,7 m2 Balkong: 22,8 m2

Trapp 5,6 m2

Takkterasse: 40,0 m

2

Trapp 5,6 m2

Trapp 5,6 m2

BRA TC 24,9 m2

BRA TC BRA TC 24,9 m2 24,9 m2

2 soverom

WC

Stue

Entré

Kjøkken

Omkledning

Takstue

Balkong

2 bad

Takterrasse

Entré 9,6 m2

Takstue C 0501 20,9 m2

Entré 9,6 m2

Entré 9,6 m2

Terrasse 40,0 m2

Vaskerom/bod

Terrasse 40,0 m2

Planløsning Planløsning utarbeides utarbeides i samråd imed samråd arkitekt med arkitekt

Planløsning utarbeides i samråd med arkitekt

N

N Balkong 22,8 m2

Ø

Balkong 22,8 m2

Ø

N V

Balkong 22,8 m2

V S

Ø

S

V S

0

1

02

13

Skala 1:100 Skala 1:100

24

3 5m

4

5m

72

Takstue C 0501 20,9 m2


Trapp 5,6 m2 Stue 31,7 m2

20,9 m2

Entré 9,6 m2

C502

Bad 5,5 m2

Gang/Omkledning 6,2 m2

BRA: 138,6 m2Terrasse Bygg C 40,0 m 5.etasje: 117,7 m2 - Takstue: 20,9 m2 5. etasje 2 P-ROM: 138,6 m Takstue Balkong: 17,7 m2 C 0502 m 20,9Takterrasse: 40,0 m2 2

Bad 5,4 m2 Kjøkken 24,5 m2

2

Leilighet C502

2

Entré 9,6 m2

TEGNING:

C502 Leilighet H0502 MÅLESTOKK:

Soverom 11,8 m2

BRA: 138,6 m2

A3 = 1:100

Terrasse 40,0 m2

DATO:

Bad 5,4 m2

5. etg.: 117,7 m2 Takstue: 20,9 m2

16.08.2019

Kjøkken 24,5 m2

P-rom: 138,6 m2 Soverom 12,5 m2

Balkong: 17,7 m2 Takkterasse: 40,0 m2

Trapp 5,6 m2 Stue 31,7 m2

Soverom Bad 11,8 m2Balkong 2 m2m 17,75,5

Gang/Omkledning 6,2 m2

Takstue C 0502 20,9 m2

Entré 9,6 m2

2 soverom

Entré

Stue

2 bad

Kjøkken

Balkong

Takstue

Takterrasse

Vaskerom/bod Balkong 17,7 m2

Terrasse 40,0 m2 Bad 5,4 m2 Kjøkken 24,5 m2

4

5m Soverom 11,8 m2

Balkong 17,7 m2

N Ø V S

73


Bygg D 10 leiligheter Fra 52 – 219 m2

74


Bad 5,8 m2

D101

Soverom 13,8 m2

Kjøkken 21,0 m2

Entré 6,9 m2 1,8 m2 Bad 4,5 m2

Soverom 11,0 m2

Omkledning 5,6 m2

BRA: 80,5 m2 P-ROM: 80,5 m2 Terasse: 12,7 m2 Hage: 15,0 m2

Bygg D 1. etasje

Leilighet D101

Stue 27,5 m2

TEGNING:

D101 Leilighet H0101

Soverom 13,8 m2

MÅLESTOKK:

Kjøkken 21,0 m2

DATO:

Overdekket 5,1 m2

BRA T5 36,3 m2

BRA: 80,5 m2

A3 = 1:100 Terrasse 12,7 m2

P-rom: 80,5 m2

14.08.2019

Terrasse: 12,7 m2

Mulig sov 8,2 m2

Hage: 15,0 m2

Bad 5,8 m2

Hage 15,0 m2 Overdekket 5,1 m2

Terrasse Entré m2 m2 6,9 12,7

1,8 m2 Bad 4,5 m2

Soverom 13,8 m2

Hage 15,0 m2

4

Kjøkken 21,0 m2

5m

Overdekket 5,1 m2

Terrasse 12,7 m2

N

Hage 15,0 m2

Ø V S

75

1(2) Soverom

Bad

Stue

Omkledning

Kjøkken

Terrasse

Entré

Hage


D102 Bygg D 1. etasje

Leilighet D102

BRA: 79,8 m2 P-ROM: 79,8 m2 Terasse: 20,0 m2 Hage: 23,9 m2

D102 2

BRA: 79,8 m P-ROM: 79,8 m2 Terasse: 20,0 m2 Hage: 23,9 m2

Soverom 11,0 m2

Kontor 7,6 m2 Soverom 11,0 m2

Kjøkken 17,6 m2

TEGNING:

Kontor 7,6 m2

D102 Leilighet H0102 MÅLESTOKK:

BRA: 79,8 m2

A3 = 1:100

Kjøkken 17,6 m2

DATO:

TEGNING:

14.08.2019

2 D102m Leilighet H0102 P-rom: 79,8

BRA T5 36,3 m2

MÅLESTOKK:

= 1:100 Terrasse: A3 20,0 m2 DATO:

14.08.2019

Hage: 23,9 m2

BRA T5 36,3 m2 Entré 6,0 m2

Soverom

Bad

Kontor

WC

Stue

Terrasse

Kjøkken

Hage

Entré 6,0 m2

Stue 26,2 m2 Stue 26,2 m2

WC 1,8 m2 Bad 4,5 m2

WC 1,8 m2 Bad 4,5 m2

Entré

Soverom 13,8 m2 Soverom 13,8 m2

Terrasse 20,0 m2

N

Terrasse 20,0 m2

N Hage 23,9 m2

Ø

Ø

Hage 23,9 m2

V

V S

S

BRA D0102

BRA D0102 76

0

1

2

3

4

5m


3,8 m

D103

Kjøkken 23,1 m2

BRA: 106,6 m2 P-ROM: 106,6 m2 Terasse: 19,8 m2 Hage: 23,6 m2

Bad 5,0 m2 Entré 10,7 m2

Soverom 10,2 m2

Soverom Vaskerom/bod 10,0 m2

Bygg D 1. etasje

Leilighet D103

3,8 m2

Kjøkken 23,1 m2

TEGNING:

D103 Leilighet H0103 MÅLESTOKK:

BRA: 106,6 m2

A3 = 1:100

Stue 29,8 m2

DATO:

14.08.2019 Entré 10,7 m2

SoveromOmkledning 4,3 m2 10,2 m2

P-rom: 106,6 m2

Terrasse 19,8 m2

Terrasse: 19,8 m2 Hage: 23,6 m2

Bad 4,4 m2

Hage 23,6 m2 Bad 5,0 m2Terrasse

19,8 m2 Vaskerom/bod 3,8 m2

4

Entré 10,7 m2

Entré

Stue

Omkledning

Kjøkken

Terrasse

2 bad

Hage

Vaskerom/bod

Kjøkken 23,1 m2

Hage 23,6 m2

2 soverom

Soverom 10,2 m2

5m

Terrasse 19,8 m2

N Hage 23,6 m2

Ø V S

77


D201 Bygg D 2. etasje

Leilighet D201

BRA: 104,0 m2 P-ROM: 104,0m2 Balkong: 17,2 m2

D201 BRA: 104,0 m2 P-ROM: 104,0m2 Balkong: 17,2 m2

Soverom 16,1 m2 Stue 37,2 m2

TEGNING:

D201 Leilighet H0201

Soverom 16,1 m2

MÅLESTOKK:

BRA: 104,0 m2

A3 = 1:100

TEGNING:

DATO:

D201 Leilighet H0201

14.08.2019

P-rom: 104,0 m2 MÅLESTOKK:

Stue 37,2 m2

A3 = 1:100

Balkong: 17,2 m2 DATO:

14.08.2019

BRA TD 32,0 m2

2 soverom

BRA TD 32,0 m2

Stue Kjøkken

Bad 5,8 m2

Entré

Bad 5,8 m2

2 bad

Entré 5,2 m2

Entré 5,2 m2

Balkong Bad 5,2 m2

Entré 4,5 m2

Bad 4,5 m2

Bad 5,2 m2

Entré 4,5 m2

Kjøkken 22,8 m2 Soverom 8,2 m2

Stue 26,1 m2

Balkong 17,2 m2

N

N Ø

Ø V

V

S

S

78 0

1

2

3

4

5m

Stue 26,1 m2

Bad 4,5 m2

Kjøkken 22,8 m2 Soverom 8,2 m2

Balkong 17,2 m2


Bad 5,2 m2

Entré 4,5 m2

D202

Soverom 14,8 m2 Stue/Kjøkken 26,1 m2

BRA: 52,3 m2 P-ROM: 52,3 m2 Balkong: 6,6 m2

Bygg D 2. etasje

Balkong 6,6 m2 Soverom 14,8 m2

TEGNING:

D202 Leilighet H0202 MÅLESTOKK:

Stue/Kjøkken 26,1 m2

BRA: 52,3 m2

A3 = 1:100 DATO:

16.08.2019

P-rom: 52,3 m2 Balkong: 6,6 m2

Balkong 6,6 m2

Soverom Entré 4,5 m2

Stue/kjøkken

Bad 5,2 m2

Entré Bad Balkong

Soverom 14,8 m2 Stue/Kjøkken 26,1 m2

4

5m

Balkong 6,6 m2

N Ø V S

79

Leilighet D202


D203 Bygg D 2. etasje

Leilighet D203

BRA: 128,8 m2 P-ROM: 128,8 m2 Balkong: 18,0 m2

D203 BRA: 128,8 m2 P-ROM: 128,8 m2 Balkong: 18,0 m2

Soverom 11,8 m2 TEGNING:

D203 Leilighet H0203 S overom 11, 8 m2

MÅLESTOKK:

BRA: 128,8 m

A3 = 1:100

2

DATO:

TEGNING:

Stue 46,7 m2

14.08.2019

P-rom: 128,8 D203 m2 Leilighet H0203 MÅLESTOKK:

2 = 1:100 Balkong: 18,0A3m DATO:

S tue 46, 7 m2

14.08.2019

2 soverom

Vaskerom/bod 3,8 m2

Stue Kjøkken

Vas kerom/ bod 3, 8 m2

Bad 4,0 m2

Bad 5,6 m2

Bad 4, 0 m2

Bad 5, 6 m2

Entré

Entré 10,1 m2

2 bad

Entré 10, 1 m2

Vaskerom/bod Balkong

Kjøkken 27,1 m2

Kjøkken 27, 1 m2

S overom 13, 9 m2

Balkong 18, 0 m2

N

N Ø

Ø V

V

S

S

80 0

1

2

3

4

5m

S overom 14, 8 m2

Balkong 6, 6 m2

Soverom 13,9 m2

Balkong 18,0 m2

Soverom 14,8 m2

Balkong 6,6 m2


Entré 7,6 m2

BRA TD 31,9 m2

Bad 4,5 m2 Bad 12,7 m2

D301 BRA: 104,3 m2 P-ROM: 104,3 m2 Balkong: 18,0 m2 Kjøkken

Bad 5,9 m2

Bygg D 3. etasje

21,3 m2 Entré 7,6 m2 Soverom 8,2 m2 Bad 4,5 m2

Soverom 16,1 m2

TEGNING:

D301 Leilighet H0301 MÅLESTOKK:

Stue 37,2 m2

BRA: 104,3 m2

A3 = 1:100 DATO:

Bad 12,7 m2

Soverom 22,8 m2

14.08.2019

P-rom: 104,3 m2

Kjøkken 21,3 m2

Soverom 8,2 m2

Balkong: 18,0 m2 2 soverom

Balkong 18,0 m2

BRA TD 31,9 m2

Stue Kjøkken

Soverom 22,8 m2

Entré

Bad 5,9 m2

2 bad Balkong

Entré 7,6 m2

Balkong 18,0 m2 Bad 4,5 m2 Bad 12,7 m2

Kjøkken 21,3 m2

4

5m

Soverom 8,2 m2

Soverom 22,8 m2

Balkong 18,0 m2

N Ø V S

81 5m

Leilighet D301


Bygg D 3. etasje

D302

D302

Balkong: 27,0 m2

BRA: 219,5 m2 P-ROM: 219,5 m2 Balkong: 27,0 m2 Takterrasse: 85,8 m2

Leilighet BRA: 95,4 m2 D302 P-ROM: 90,4 m2

TEGNING:

D302 Leilighet H0302

TEGNING:

MÅLESTOKK:

D302 Leilighet H0302

A3 = 1:100

MÅLESTOKK:

BRA: 95,4 m15.01.2020 DATO: 2

A3 = 1:100

P-rom: 90,4 m2

Entré 16,3 m2

Vaskerom/Bod 3,9 m2

DATO:

14.08.2019

K 1

Balkong: 27,0 m2

Terrasse 34,4 m2 Bad 4,9 m2

2 soverom

Entré 3,4 m2

Gang/Bod 5,3 m2

Stue 53,8 m2

Soverom 01 15,4 m2

Omkledning

Spisestue 37,2 m2

Stue/Kjøkken 2 bad

Bad 5,1 m2

Soverom 02 9,9 m2

Omkledning 4,9 m2

WC 2,5 m2

Kjøkken/stue 42,5 m2

Entré Kjøkken & Salong 29,7 m2

Bod Balkong Overdekket balkong 27,0 m2

Vaskerom 3,8 m2

Bad 3,7 m2

Terrasse 51,4 m2

Soverom 12,0 m2

Om

N Ø V

N

S

Overdekket balkong 27,0 m2

Ø V S 0

1

2

3

4

5m

82 Skala 1:100


Stue 36,7 m2

Vaskerom/Bod 3,9 m2

D401

Entré 16,3 m2

WC

2,4 m 142,5 m2 BRA: P-ROM: 142,5 m2 Gang/Bod Balkong: 17,65,3 mm2 2

Bad 5,5 m2

2

Bad 4,9 m2 Stue 36,7 m2

Terrasse 51,2 m2

Bygg D 3. etasje

Soverom 01 15,4 m2

Entré 16,3 m2

Vaskerom/Bod 3,9 m2

TEGNING:

D401 Leilighet H0401 MÅLESTOKK:

A3 = 1:100

Bad 4,9 m2 Terrasse 34,4 m2

Soverom 02 9,9 m2

DATO:

Omkledning 4,9 m2 Gang/Bod 5,3 m2

14.08.2019

Sov 01 12,2 m2

Soverom 01 15,4 m2

Omkledning 4,9 m2

P-rom: 121,7 m2 Takterrasse: 85,6 m2

Sov 02/Kontor 10,2 m2

Kjøkken/Spisestue 29,4 m2

Terrasse 51,2 m2

BRA: 121,7 m2

2 soverom Soverom 02 9,9 m2

Bad 5,5 m2

Overdekket balkong 27,0 m2

WC 2,4 m2

Stue Kjøkken/Spisestue Entré Bad

Stue 36,7 m2

Vaskerom/bod

Entré 16,3 m2

Vaskerom/Bod 3,9 m2

WC 2 Takterrasser

Overdekket balkong 27,0 m2

Bad 4,9 m2

4

5m

Gang/Bod 5,3 m2 Soverom 01 15,4 m2

Terrasse 51,2 m2

Soverom 02 9,9 m2

Omkledning 4,9 m2

Overdekket balkong 27,0 m2

N Ø V S

83

Leilighet D303


Bygg D 4. etasje

D402

Leilighet D401

BRA: 165,0 m2 5.etasje: 144,1 m2 - Takstue: 20,9 m2 P-ROM: 165,0 m2 Balkong: 25,0 m2 Takterrasse: 40,0 m2

D401 BRA: 142,5 m2 P-ROM: 142,5 m2 Balkong: 17,6 m2

Soverom 16,5 m2

TEGNING:

Kontor 9,0 m2

Stue 26,5 m2

Stue 36,9 m2

D402 Leilighet H0402 MÅLESTOKK:

BRA: 142,5 m2

A3 = 1:100

TEGNING:

D401 Leilighet H0401

DATO:

P-rom: 142,5 m2

14.08.2019

MÅLESTOKK:

A3 = 1:100

Balkong: 17,6 m2 14.08.2019 DATO:

Soverom 11,9 m2

2 soverom Stue

Bad 5,6 m2

Vaskerom/bod 4,4 m2

BRA TD 31,9 m2

Kjøkken gang 6,1 m2

Entré

Entré 6,3 m2

Vask/Bod 5,9 m2

Entré 16,3 m2

2 bad Vaskerom/bod

Bad 4,6 m2

Omkledning

Bad 4,9 m2

Bad 8,6 m2

Omkledning 6,4 m2

Balkong Kjøkken 31,5 m2

Omkledning 8,7 m2

Kjøkken 34,7 m2

Soverom 17,9 m2

N

Balkong 25,0 m2

N

Ø

Ø

V S

V S

84 0

Balkong 17,6 m2

1

2

3

4

5m

Soverom 10,5 m2


Soverom 11,9 m2

Bad 5,6 m2

Vaskerom/bod 4,4 m2

Bad 4,9 m2

D401

Omkledning 6,4 m2

Terrasse

BRA: 142,5 m2 40,0 m P-ROM: 142,5 m2 Balkong: 17,6 m2

2

gang 6,1 m2

Entré Kjøkken 16,3 m2 34,7 m2

2

stue: 20,9 m

Stue 26,5 m2

Soverom 10,5 m2

Kontor

Stue 26,5 m2

Kontor 9,0 m2

2

9,0 m Omkledning 6,4 m2

Bad 4,9 m2

Takstue D 0402 20,9 m2

Bygg D 4. etasje

Leilighet D402

TEGNING:

D401 Leilighet H0401

BRA: 165,0 m2

MÅLESTOKK:

A3 = 1:100

Terrasse 40,0 m2

DATO:

5.etg.: 144,1 m2 Takstue: 20,9 m2

14.08.2019

P-rom: 165,0 m2

Soverom 11,9 m2

Soverom 11,9 m2 Vaskerom/bod2 4,4 m

gang 6,1 m2

Bad Vaskerom/bod 5,6 m2 4,4 m2

gang 6,1 m2

Balkong 25,0 m2

Kjøkken 34,7 m2

4

Balkong: 25,0 m2

Soverom 10,5 m2

Kjøkken 34,7 m2

Bad 5,6 m2

Entré 16,3 m2

Bad 4,9 m2

Kjøkken 34,7 m2

Takterrasse: 40,0 m2

Balkong 25,0 m2

Takstue D 0402 20,9 m2

Entré 16,3 m2

Omkledning 6,4 m2 Bad 4,9 m2

Omkledning 6,4 m2

Soverom 10,5 m2

Soverom 10,5 m2

Terrasse 40,0 m2

Takstue D 0402 20,9 m2

Balkong 25,0 m2

N Ø V S

85 5m

Entré

Kontor

2 Bad

Stue

Omkledning

Kjøkken

Balkong

Takstue

Takterrasse

Vaskerom/bod

Terrasse 40,0 m2

5m

Balkong 25,0 m2

2 soverom


Etasjeplan

1. etasje

BT1 BT2

B102

B101

C104

C103

C102

C101

D103

D102

SELSKAPSLOKALE TRIMROM

B103

BYGG B

A101

BYGG C

BYGG D

A102

BYGG A A103

7, 00

A104

% 10 , 00

% 7, 00

%

86 Pros jekt:

Tegning:

MÃ¥les tokk:

Dato:

Revis jon:

D101


Etasjeplan

2. etasje

BT1 BT2

B201

C204

C201

D203

D201

GJESTEHYBLER

B202

C203

BYGG B

C202

D202

BYGG C

BYGG D

A201

BYGG A

A203

A202

87 Pros jekt:

Tegning:

MÃ¥les tokk:

Dato:

Revis jon:


Etasjeplan

3. etasje

BT1 BT2

B201

C303

C301

D303

D302

C302

BYGG B

A301

BYGG C

BYGG D

BYGG A

A303

A302

88

Pros jekt:

Tegning:

D301

MÃ¥les tokk:

Dato:

Revis jon:


Etasjeplan

4. etasje

BT1 BT2

C404

C402

D402

C403

BYGG B

A401

BYGG C

BYGG D

BYGG A

A403

A402

89 Pros jekt:

Tegning:

MÃ¥les tokk:

Dato:

Revis jon:

D401


Etasjeplan

5. etasje

BT1 BT2

C502

BYGG B

A401

C501

D402

BYGG C

BYGG D

BYGG A

A403

90 Pros jekt:

Tegning:

MÃ¥les tokk:

Dato:

Revis jon:


Etasjeplan

6. etasje

BT1 BT2

C502

C501

BYGG B

BYGG C

BYGG D

BYGG A

91 Prosjekt:

Tegning:

MÃ¥lestokk:

Dato:

Revisjon:


92


FOTO: LENE KORNELIUSSEN

93


STAVANGER SENTRUM

STORE STOKKAVANNET

3000 skritt

2400 skritt

MOSVATNET

300 skritt STAVANGER KUNSTMUSEUM

300 skritt

MOSVANNET PARK DAGLIGVARE AMFI MADLA

2400 skritt

10 skritt


Kan lykke males i meter?

Ja, om du tar steget GAMLINGEN

400 skritt

Som du sikkert har forstått, er Mosvannet Parks røde tråd grønn. Både i selve prosjektet, beplantningen av tomten og nærområdets kvaliteter ellers. Og om du vil, kan du strekke denne grønne ”tråden” og være omkranset av grønt og trær hele veien ned til byen, om du spaserer.

BRUSTADBUA/JOKER

400 skritt

95


Alt i nabolaget Fra Mosvannet Park kan du faktisk gå eller sykle til det aller meste. For eksempel en svømmetur på Gamlingen, ferskt brød hos Brustadbakeren, eller shopping i Amfi Madla. Eller… Du tar poenget. Alt du har lyst på, eller trenger, er kun en rusletur unna. Og enklest av alt: Innkjøp av dagligvarer. For det kommer en egen Rema 1000 i 1. etasje på Mosvannet Park. På Amfi Madla – Stavangers største kjøpesenter, finner du over 80 butikker og 640 parkeringsplasser. For skal du gjøre storinnkjøp, kan det være praktisk å ta med bilen – selv om også dette ligger i gåavstand, ca et kvarters gange fra Mosvannet Park. I Amfi Madla finner du absolutt alt som dekker hverdagslige behov – men også det lille ekstra for feinschmeckere som elsker å diske opp på hjemmebane.

96


Ferskt brød til frokost – eller noe til kaffen? Eller kanskje til brunsjen? Uavhengig av hvor tålmodig du er på morgenkvisten, er avstanden til ferske bakervarer forsvinnende liten. 400 hundre meter unna ligger populære Brustadbakeren, som har ferske brød eller noe søtt til kaffen, syv dager i uken. Så om du plutselig får gjester på besøk, kan du legge blandingsfølelsen av glede og fortvilelse bak deg, og være hjemme igjen og by på kaffemat nærmest før gjestene har rukket å sette seg.

97


FOTO: TOM HAGA

Morgendukkert – verdens beste start på dagen Det er mye som er fantastisk i nærheten av Mosvannet Park. Ikke minst utendørsbassenget Gamlingen. Det vil si: Nye gamlingen. Den gamle forsvant med Ryfast-utbyggingen. Vemodig for mange, så klart, men samtidig svært gledelig når vi ser den nye, flotte versjonen av Gamlingen.

FOTO: ELISABETH TØNNESSN / MÜST

Den ligger nå i Mosvatnsparken, kun fem minutter unna Mosvannet Park. Og har du ikke prøvd en morgendukkert før nå, kommer du garantert til å tenke: ”Hvorfor har jeg ikke gjort dette før?” Maken til god start på dagen får du ikke!

Kunsten å nyte livet Er det noen kunst? Egentlig ikke. I hvert fall ikke når du bor i Mosvannet Park. Og om du setter pris på kunst, i ordets rette betydning, ligger Stavanger kunstmuseum like ved Mosvatnet. Her kan du legge turen, med eller uten spasertur i sikte. Museet har også en egen kafé som har blitt et populært møtested, både for kunstinteresserte og de som bare vil ta en matbit i godt selskap.

98


FOTO: ELISABETH TØNNESSN / MUST

“Kunst er det man ikke kan. Hvis man kunne, var det jo ingen kunst”. – Storm P


I begivenhetenes sentrum Foruten turmulighetene rundt Mosvatnet, Store Stokkavatn, som heller ikke er langt unna, ligger mulighetene til aktivitet nærmest som perler på en snor rundt Mosvannet Park. Er du eller barna aktive innen idrett, har du SIF fotball og håndball, Stavanger Idrettshall og ishallene kun fem til ti minutter unna til fots – i likhet med ONS, om du vurderer å leie ut, eller vil invitere kollegene.


FOTO: ROY STORVIK

La deg rive med nĂĽr Oilers spiller hjemmekamp, bare en spasertur hjemmefra.

101


18

14

15 13 6 11 12 16 1

17 7 8

9 22 19 20

21

10


Steder i nærheten 1. Rema 1000 2. BrustadBakeren/BrustadBua 3. Gamlingen 4. Mosvangen Camping 5. Tjensvoll kapell 6. Stavanger Kunstmuseum 7. Solborg Barnehage 8. Solborg Folkehøyskole 9. Tjensvoll skole 10. Stavanger Sanitetsforening Bo- og Aktivitetssenter

5

11. Stavanger Idrettshall 12. Stavanger Tennisklubb 13. IMI-kirken 14. Bensinstasjon 15. St. Svithun Videregående skole

4

16. DNB Arena 17. Store Stokkavatnet

3

18. Madla Amfi 19. Tjensvoll legesenter 2

20. Post i Bunnpris & Gourmet Tjensvoll 21. Tjensvoll Hundepark 22. Tjensvoll kirke

103


Et historisk tilbakeblikk Man kan si mye om Mosvannet Park sin fantastiske beliggenhet – og det har vi. Men ut over den åpenbart vidunderlige utsikten og nærheten til Mosvatnet, Stavangers mest populære turområde, er det også spennende å se bakover i tid. Legendariske Alstor Hotell åpnet dørene her i 1950, etter først å ha vært kasino for offiserer under krigen. Hotellet ble raskt populært. Ikke bare blant reisende, men også som et møtested for siddiser som ville svinge seg til levende musikk. En liten fun fact: Som datidens høyestliggende hotell i Rogaland fikk det kallenavnet «Høyfjellshotellet». Når hotelldriften opphører, vil tomten igjen glede nye generasjoner livsnytere. For kvalitetene i og rundt Mosvannet Park innbyr virkelig til å nyte livet, akkurat så aktivt eller behagelig som du vil ha det. For det er lov å bare nyte utsikten – hvem sa noe annet?

104


1950 Hotel Alstor Stavanger


ARKITEKT: JONAS THOR ROALSØ


Mosvannet Park – Arkitektens ord På høyden langs Henrik Ibsens gate ligger Mosvatnet Park – langstrakt med en fantastisk utsikt over Mosvatnet, Stavanger by og Ryfylke i nord. Store og solfylte balkonger henvender seg mot parken i syd, og gjennomlyste leiligheter forbinder de to sidene. Kontrasten mellom den nære og langstrakte utsikten blir tydelig, og generøse vindusflater og god takhøyde gir beboeren god kontakt med omgivelsene. Parken er designet av de prisbelønnede landskapsarkitektene i Dronninga Landskap, og deler det store grøntområdet inn i soner hvor man kan møte sine naboer, eller trekke seg tilbake og nyte privatlivets fred. Egne innganger fører beboerne opp til sine private soner, enten fra et lukket parkeringsanlegg hvor heisen tar en direkte opp til sin leilighet, eller via inngangspartiene fra parken. Leilighetene på bakkeplan får egne balkonger og forhager som gir en følelse av privathet, samtidig som man blir en del av den store parken. Lenger opp i etasjene åpner den enorme utsikten seg mot det behagelige lyset fra nord, og takflatene benyttes som egne takterrasser med tilhørende takstuer for beboerne i de øverste etasjene. Vår arkitektur har som mål og fremstå som varig og tidløs. En kombinasjon av moderne og tradisjonelle kvalitetsmaterialer i metall, glass, tegl og tre benyttes. Forskjellig materialitet og en variasjon av høyder bryter ned prosjektets skala, og tilpasser bygget til sine omgivelser. Samtidig som det ivaretar menneskets behov for komfort og følelsen av et hjem.

107


Utbygger TPG – The Property Group AS har sin kjernevirksomhet innen utvikling og investering i eiendom. Med eierskap og interesser innen bolig-, næring- og hotellutvikling er TPG en aktiv partner og investor som tenker langsiktig. Vi ser muligheter der andre ser begrensninger, og sammen med våre leietakere og sluttbrukere optimaliserer vi eiendommens potensial. Med solid bransjeerfaring og løpende analyser av markedet vurderer vi mulighetene for verdiskapning både på bruker- og investorsiden.

108


Eiendomsmeglere EiendomsMegler 1 er et av Norges største eiendomsmeglernettverk, mye takket være inngående og verdifull kunnskap om nærmiljøene de selger boliger i. Sjur André Svihus og Tone Ween Fredriksen er to erfarne meglere, som kjenner området godt. Nå er de klare for å svare på alt du måtte lure på om Mosvannet Park. Ta også kontakt hvis du trenger verdivurdering av din nåværende bolig i forbindelse med boligkjøp på Mosvannet Park eller hjelp til finansiering.

Sjur André Svihus, Eiendomsmegler MNEF eiganes@em1sr.no, tlf. 414 00 400 Tone Ween Fredriksen, Eiendomsmegler MNEF eiganes@em1sr.no, tlf. 952 27 893

109


LEVERANSEBESKRIVELSE GENERELT Leveransebeskrivelsen er utarbeidet av selger for å orientere deg som kjøper om bygningens og leilighetenes viktigste funksjoner og hva som inngår i selgers leveranse. Dersom det skulle være avvik mellom leveransebeskrivelsen, øvrig salgsmateriell (salgstegninger, prospekt, illustrasjoner osv.) og/eller kontrakts-tegning er det denne leveransebeskrivelsen som gjelder. Det vil i tillegg tilbys tilvalg innenfor gitte tidsfrister og mot tillegg i prisen. Dette fremkommer av kjøpekontrakt og bustadsoppføringslova.

LEILIGHET GULV Det leveres 1-stav parkett, ferdig overflatebehandlet i alle rom utenom bad og wc. Hvitlasert eik leveres som standard. Det vil bli anledning til å velge 1-stavs eik natur uten tillegg i pris (forutsetter bytte i hele leiligheten og innen nærmere fastsatte frister). HIMLING Det leveres gips eller betong himling som sparkles og males hvit. Overganger mellom tak og vegg fuges. VEGGER Innvendige vegger leveres enten i betong eller gips med stålstendere. Alle lettvegger rundt toalett isoleres. Alle vegger i leiligheten vil bli sparklet og malt i standard hvit. Ut over dette kan det fritt velges fra 8 andre ulike farger, begrenset til en farge pr. rom. DØRER OG VINDUER Innvendige hvite kompaktdører med flat standardterskel i lakkert eik, type Swedoor Unique 01L eller tilsvarende. Hvite karmer og dørvridere i børstet stål. Entredør leveres som solid ytterdør iht perspektiv tegning med FG godkjent lås og kikkhull. Vridere

og beslag leveres i børstet rustfritt stål. Det leveres trevinduer og balkongdører med utvendig aluminiumskledning og energiglass iht. isolasjonskrav. Det forutsettes vindusvask med lift. KJØKKEN Kjøkkeninnredning type Vision Laminat med trekant i fargen Granit Grå og Nordic Finer Eik som standard. Det vil også bli anledning til å velge mellom 4 ulike farger og 4 ulike trestrukturer i modellen uten tillegg i pris (innen nærmere fastsatte frister) Som benkeplate på øy og forøvrig leveres 30 mm laminat i fargen grå. Her kan man velge mellom 18 farger uten tillegg i pris. På enkelte leiligheter leveres Massiv Eik fronter med lameller i heltre, samt 20 mm benkeplate. Se detaljert rombeskrivelse for den enkelte leilighet. Selger forbeholder seg rett til å levere kjøkken i tilsvarende kvalitet fra annen anerkjent leverandør. Eventuelle endring i valg av farge/utførelse tas av kjøper i tilvalgsprosessen. Egen kjøkkentegning for den enkelte leilighet vil bli utarbeidet og overlevert i forbindelse med tilvalgsmøte med hver enkelt boligkjøper. Overskap på kjøkken leveres i henhold til tegning. Takhøye skap kan bestilles i forbindelse med tilvalgsprosessen, under forutsetning av at det er plass til dette. Det leveres underlimt vask i Tectonite i fargen Carbon Black, ettgreps armatur samt avsatt plass og mulighet for tilkobling av oppvaskmaskin, kjøl/fryseskap og stekeovn. Kjøkkenet leveres forberedt for integrerte hvitevarer, med hel benkeplate uten hulltaking for platetopp, stekeovnsskuff/ skap for innbygging av stekeovn, samt skrog og fronter til oppvaskmaskin og kjøl/ fryseskap. Hvitevarer leveres ikke som standard, men kan bestilles i forbindelse med tilvalgsprosessen. BAD Alle baderommene leveres med flislagt gulv og vegg, med gjennomfarget flis av god kvalitet. Standard

110

utførelse er Porcelanto flis 600x600 mm som tilpasses stedlige forhold. Det leveres mosaikkflis i dusjnisje 50x50 mm med slukrenne i bakkant. Utenfor dusjnisje bygges baderomsgulv flatt, dette muliggjør bruk av store fliseformat. Mindre vannansamling vil dog kunne forekomme på denne delen av baderomsgulv. Det kan velges mellom ulike fargesammensetninger. Med mulighet for tilvalg av farger, størrelser og kvaliteter. Det leveres vegghengt toalett og ettgreps servantog dusjarmatur. Dusjvegger i glass. Alle armaturer og beslag er i rustfritt stål. På bad leveres innredning med underskap i bredde som vist på kontraktstegning. Innredning fra Svane Kjøkken i hvit utførelse. Det finnes et stort utvalg modeller i baderomsmøbler, ønskede endringer tas i tilvalgsprosessen. Utbygger kan velge å levere baderomsinnredning i tilsvarende kvalitet fra annen leverandør. På bad leveres heldekkende servant. Videre leveres ettgreps servantbatteri, speil over baderomsinnredningens i innredningens bredde med LED-list innfelt eller utenpåliggende i himling over tak. Stikk på vegg ved innredning. LED downlights i himling, samt vegghengt toalett i hvitt porselen og med dempet toalettsete. Dusjvegg(er) i glass i ulike formater som vist på kontraktstegning. Ettgreps dusjbatteri og dusjarmatur med toppdusj og håndholdt løsning fra anerkjent leverandør. Dusjsone er nedsenket ca. en flishøyde. Der hvor det er stiplet badekar på plantegningen kan badekar, og øvrig opplegg for dette, bestilles i forbindelse med tilvalgsprosessen. Hvor det er ikke er eget vaskerom er det avsatt plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel (forutsetter kondenstørketrommel).


WC leveres med fliselagt gulv, hvor en kan velge mellom fliser 200 x 200 mm i ulike farger. Det leveres vegghengt toalett, ettgreps servantarmatur, servant, samt speil over servant. Alle armatur i rustfritt stål. GARDEROBESKAP Det leveres ikke garderobeskap som standard, men dette kan bestilles i forbindelse med tilvalgsprosessen. Mulig plassering er antydet på tegning. Det tas forbehold om at plassering av garderobeskap må tilpasses detaljprosjekterte løsninger. TAKHØYDE Det leveres generelt innvendig takhøyde på 2,60 m. Tak i entre/gang/baderom og føringsveier for ventilasjon vil få lavere høyde, min. 2,2 meter. Omfang av nedforede himlinger eller innkassinger kan justeres ettersom detaljprosjekteringen gjennomføres. ELEKTRISKE INNSTALLASJONER Det leveres skjult elektrisk anlegg, bortsett fra ved betong og lydvegger hvor det kan bli åpent anlegg, med stikkontakter og lampepunkter som dekker et normalt behov etter NEK400:2018. Brytere og hvite stikkontakter leveres i kvalitet Elko Pluss eller tilsvarende. El. anlegget leveres forberedt for smarthus- teknologi. I rom uten nedforet himling leveres lampepunkt på vegg. På bad/wc leveres det LED downlight med dimming. Over speil på bad leveres det LED-list innfelt eller utenpåliggende. I entré leveres downlights. I fellesareal bod leveres det fellesbelysning med klar avdekning. På balkong leveres armatur, samt stikkontakt. Sikringsskap leveres i leilighetene. Det vil fortrinnsvis plasseres i bod eller i garderobe.

OPPVARMING OG VARMTVANN Det leveres vannbåren gulvvarme i stue og kjøkken, i tillegg til elektriske varmekabler på bad. Bygget vil få energi fra egen energisentral plassert i bygget. Det vil bli synlig fordelerskap for varmerør med plassering i bod, bad eller entré, fortrinnsvis sammen med rørsystem for tappevann. VENTILASJON Boligene leveres med balansert ventilasjon. Luftbehandlingsaggregat planlegges plassert i bod i leilighetene. Fremføring av ventilasjonskanaler og reguleringsspjeld kan medføre innkassinger og luker. I leiligheter uten bod leveres det aggregat i forbindelse med kjøkkenvifte. Det leveres slimline ventilator på kjøkken som har overskap. leiligheter med kjøkkenøy leveres hovedsakelig med fritthengende ventilator, mens enkelte leveres med integrert ventilator i platetopp. Se detaljert rombeskrivelse for den enkelte leilighet. BALKONGER/ TERRASSER Dekke på balkong leveres som impregnert tredekke. Rekkverk leveres i stål eller glass iht. tegning. LISTVERK Hvitmalt listverk vokses. Gerikter på dører leveres malt med synlig spikerhull vokset.

BRANNSIKRING Bygget er fullsprinklet. Det leveres boligsprinkleranlegg i alle leiligheter, med synlige sprinklerhoder. Det leveres sentralt brannalarmanlegg i hele bygget. Hver leilighet leveres med røykvarsler og alarmgiver.

BYGNING KONSTRUKSJON Bæresystemet i boligetasjene tenkes oppført i betong med bærende avstivende vegger og kompletterende bæring i stål. Etasjeskiller i boliger er tenkt utført med betong dekker. Boligenes skillevegger er tenkt utført som betongvegger eller som gipsvegger med stålstenderverk. Yttervegger leveres i en kombinasjon av tegl og platekledning iht. fasadetegninger for den enkelte bygning. FELLESAREAL Hovedinngangsdør for alle trapperommene ligger på plan 1. Hovedinngangsdør vil bli i god kvalitet. Gulv og trapp planlegges utført i malt betong. Det leveres akustiske himlinger hvor nødvendig i forbindelse med lydkrav. Postkasser plasseres på egnet sted etter Postens henstilling.

TELEFON/ TV/INTERNETT Det leveres et felles digitalt nettverk for TV, telefoni og bredbånd. Det leveres med ett IKT uttak i stue.

SPORTSBODER/KJELLERBODER Alle leiligheter leveres med sportsbod på ca. 3 – 5 kvm plassert i underetasje eller i 1. plan. Tildeling av boder vil skje etter plan utarbeidet av utbygger. Rørføringer og kanaler i bod arealene kan forekomme.

PORTTELEFON Det leveres porttelefonanlegg med anropspaneler ved hovedinnganger til leilighetene. Svarpanel med fargemonitor i hver leilighet og ringeknapp utenfor leilighetsdøren. Porttelefonanlegget forberedes for styring via smarttelefon.

SYKKELPARKERING Det etableres sykkelparkering i nærheten av inngangspartier, i tillegg til utendørs sykkelparkering. Det blir tilrettelagt for lading av El-sykkel.

111


TAKTERRASSER Det etableres private takterrasser på noen tak. Se takplan for mer informasjon. Det vil på takene bli en rekke takoppbygg bl.a. til tekniske installasjoner, felles trapp og heisløp. Forøvrig legges det sedumdekke på store deler av takflatene. RENOVASJON Det planlegges etablert felles nedgravde avfallsbeholdere med innkast fra bakkenivå utendørs. ELEKTRISKE INNSTALLASJONER Strøm i fellesarealer og sportsboder i kjeller går over felles måler til sameiet. HEIS Leveres i god kvalitet. PARKERING Det etableres et felles parkeringsanlegg i parkeringskjeller. Til hver parkeringsplass leveres 1 stk. portåpner for åpning av garasjeport. I parkeringskjeller leveres asfalt, ingen sluk. Betongvegger og betonghimling sprøytemales/støvbindes. Fri kjørehøyde vil være ca. 2,1 meter. Lokale nedforinger/ tekniske installasjoner vil forekomme. Adgang med heis fra parkeringsanlegget til fellesarealene og leilighetsetasjene. Det vil bli tilrettelagt for lading av elbil. TILVALG Det vil, i en tidsbegrenset periode være anledning til å gjøre tilvalg. Mulige tilvalg og priskonsekvens av dette vil bli presentert av entreprenør i en tilvalgsprosess. Aktuelle tilvalg kan omfatte: Parkett, farger på malte vegger, kjøkkeninnredning inkl. hvitevarepakker og garderobe. Det vil også være mulig å gjøre tilvalg på baderomsinnredning, vegg og gulvflis, alternative

innerdører, endringer av elektroinnstallasjoner, herunder ekstra stikk, IKT uttak og smarthusteknologi. Adgang til tilvalg er oppad begrenset til 15 % av kjøpesum i henhold til bustadoppføringslova § 9. Alle tilvalg avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør i separat avtale. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør/ underleverandør mot garantier iht. Bustadoppføringslova. Endringer ut over de som fremkommer i tilvalginformasjon fra entreprenør må på fritt grunnlag vurderes av selger, entreprenør og dennes underleverandører. Det kan ikke påregnes at andre endringer kan foretas og de kan uansett ikke utføres om de er i strid med rammetillatelse eller vil kunne medføre forsinkelse i prosjektets fremdrift. Typiske endringer som ikke tillates er endring av fasade og vindusform, samt plassering av vann og avløp. Inngås kjøpsavtale etter igangsetting av prosjektet, er interessent/kjøper kjent med at frister for tilvalg og endringer kan være utgått. Det må da tas forbehold i kjøpstilbudet dersom interessent/kjøper har ønske om tilvalg/ endring som denne mener skal være mulig å få levert av selger. Konferer megler for nærmere informasjon. FDV Ved overtakelse leveres enkel FDV/brukerveiledning til hver enkelt leilighet. Ytterligere dokumentasjon vil ikke kunne påregnes. Ved forespørsler/ønske om ytterligere dokumentasjon kan dette bestilles av rådgiver/entreprenør mot godtgjørelse FORBEHOLD Prosjektet er ikke ferdig detaljprosjektert. Opplysninger i denne leveransebeskrivelsen er derfor gitt med forbehold om rett til, uten forutgående varsel, å gjøre endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, uten at den planlagte generelle standarden forringes i vesentlig grad. Videre vil størrelsen på sjakter og veggtykkelser bli justert. Søyleplasseringer kan

112

endres Tekniske installasjoner er ikke tegnet inn på plantegningene, disse vil bli montert i henhold til normale retningslinjer og byggeforskrifter. Omfang av nedforede himlinger eller innkassinger kan justeres ettersom detaljprosjekteringen gjennomføres. Priser på usolgte boliger kan uten forutgående varsel justeres av selger. Denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningenes viktigste bestanddeler og funksjoner. Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelsen og den øvrige salgsinformasjonen (herunder salgstegninger). I slike tilfeller er det alltid denne leveransebeskrivelsen som er gjeldende. Bildebruk og illustrasjoner i salgsmaterialet vil vise elementer som ikke er i samsvar med faktisk leveranse, så som møblering, kjøkkenog garderobeløsning, dør- og vindusform, fasadedetaljer, detaljer utomhus mv. Det presiseres særskilt at kjøkken leveres i henhold til egen kjøkkentegning. Tegninger i prospektet viser ikke den reelle leveransen, blant annet er ikke alle sjakter og vvs-føringer inntegnet. Det tas forbehold om at salgstegningene i prospektet ikke er egnet for måltaking, da det er de ferdig prosjekterte og detaljerte arbeidstegninger det bygges etter. Videre kan vindusplasseringen i den enkelte leilighet avvike noe fra de generelle planer, som følge av blant annet den arkitektoniske utformingen av bygget, krav til bæring av fasademateriell, isolasjonskrav osv. Boligprosjektet vil bygges etter teknisk forskrift TEK 17. Det tas forbehold om eventuelle feil i beskrivelsen.


Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsgrunnlaget. Alle illustrasjoner, perspektiver, tegninger og foto er kun ment å gi inntrykk av en ferdig bebyggelse og utendørsareal, og er ikke bindende for utformingen av endelig bebyggelse og utendørsareal. Det kan inneholde elementer som ikke inngår i utbyggers leveranse, både når det gjelder utvendige forhold og innredning. All informasjon er derfor gitt med forbehold om rett for utbygger til å foreta endringer. Endringene skal ikke ha innvirkning på satt standard. Dersom det er avvik mellom endelig leveransebeskrivelse og tegninger i prospektet er det den endelige leveransebeskrivelsen som gjelder.

IDÉ, TEKST OG DESIGN: AD. MOMENT

113

3D-ILLUSTRASJONER: EVE IMAGES


FOTO: LENE KORNELIUSSEN

Mosvannet Park - med rom for en bedre hverdag.


mosvannetpark.no

Profile for AD. Moment

Prospekt – Mosvannet Park  

Byens grønneste overblikk – en historisk mulighet! Mosvannet Park er et av Stavangers mest spennende boligprosjekter for tiden og består av...

Prospekt – Mosvannet Park  

Byens grønneste overblikk – en historisk mulighet! Mosvannet Park er et av Stavangers mest spennende boligprosjekter for tiden og består av...

Profile for admoment