Page 1

inDIENEN TOT 16 september 2014

win wne innrer win wn inenre r

14 e editie Win een trip naar NY!

ADMB awards

ADMB.be/awards 17.10.’14 · Concertgebouw · Brugge

Bekroning voor wie uitblinkt in HR en preventie. Voor studenten, HR-managers en preventieadviseurs

4 awards

Blinkt ú uit?

categorieën HR + preventie

als HR-manager, preventieadviseur of student

Dan bent ú de persoon die wij zoeken!

HR-dienstengroep ADMB en zijn preventiedienst Provikmo reiken jaarlijks vier awards uit, verdeeld over de categorieën HR en preventie. Wij bekronen op 17 oktober 2014 een HR-manager en een preventieadviseur die zich in hun domein onderscheiden hebben van hun collega’s. In beide categorieën kennen we eveneens een award toe aan een student voor zijn of haar innoverend eindwerk over deze thema’s.

Waarom zou u deelnemen? Omdat u kans maakt op een trip naar het bruisende New York! In elke categorie bekronen we een laureaat met deze prijs. Bent u niet de ultieme winnaar, maar kon uw werk de jury toch bekoren? Dan kan u zich als runner-up uitleven in trendy Barcelona!

winner win n

er

Wij zetten hiermee graag het belang van een inspirerende samenwerking tussen deskundigen, academici en ondernemers extra in de verf.

Als blijk van erkenning ontvangt u bovendien een officiële award.

Wie kan

Hoe

deelnemen?

Professionals • U bent verantwoordelijk voor het personeelsbeleid (HR-manager, zaakvoerder, personeelsdirecteur, CEO, …) of het preventiebeleid (interne preventieadviseur niv. 1 of 2, interne arbeidsgeneesheer, bedrijfsergonoom of -psycholoog) binnen uw onderneming, organisatie of instelling. • Uw HR- of preventiebeleid biedt een sterke meerwaarde Studenten • U bent ingeschreven aan een erkend opleidingsinstituut, hogeschool of universiteit in België. • In het kader van uw studies maakt(e) u een innoverend eindwerk over een HR- of een preventiethema (voor preventie: veiligheid, gezondheid, ergonomie, psychosociaal welzijn of bedrijfshygiëne) Het volledige reglement en alle info vindt u op www.admb.be/awards

winnen?

1 2

Surf naar www.admb.be/awards en vul ten laatste op dinsdag 16 september 2014 het deelnameformulier in. U kan hier ook uw werk digitaal bezorgen.

Kom op 17 oktober 2014 naar de uitreiking van de ADMB Awards in het Concertgebouw in Brugge. Na uw deelname ontvangt u hiervoor een persoonlijke uitnodiging.

Checklist jury Een onafhankelijke jury, bestaande uit professionals en academici, kiest de laureaat op basis van deze criteria: vernieuwend / helder / origineel / combinatie theorie en praktijk

14 e editie Win een trip naar NY!

Proficiat! Dankzij uw deelname houdt u samen met HR-dienstengroep ADMB de vinger aan de pols in de domeinen van HR en preventie. Wij zetten met deze awards graag het belang van een inspirerende samenwerking tussen deskundigen, academici en ondernemers extra in de verf. 1150 ADMB-medewerkers ondersteunen dagelijks het personeelsbeleid van ruim 180.000 ondernemers en organisaties. Aan deze klanten bieden we op elk moment het gepaste HR-dienstenpakket: van opstart tot loonadministratie, van rekrutering tot preventie, van kinderbijslag over verzekeringen tot HR-advies.

ADMB Awards 2014  

ADMB en Provikmo bekronen op 17 oktober een HR-manager en een preventieadviseur die zich in hun domein onderscheiden hebben van hun collega’...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you