Katalog ADIVA programa vjernosti Vjerni zdravlju, 1.2.2023.-31.7.2023.

Page 1

VJERNI ZDRAVLJU

PROGRAM VJERNOSTI ADIVA LJEKARNI

NAGRADNI KATALOG

LJEKARNA

Ostanite vjerni zdravlju, izaberite najbolje za sebe i svoju obitelj! Ponuda kataloga vrijedi od 1. 2. 2023. do 31. 7. 2023. ili do isteka zaliha.

Preuzmite ADIVA mobilnu aplikaciju!

vjernizdravlju.adiva.hr adiva.hr

UVELI SMO NOVI SISTEM

BODOVANJA U ADIVA PROGRAMU VJERNOSTI.

ZADRŽALI SMO NAJBOLJE POGODNOSTI

1 € = 1 BOD

Koje je promjene u ADIVA programu vjernosti donio dolazak eura?

Zbog uvođenja eura promijenili smo uvjete sakupljanja i iskorištavanja bodova

sakupljenih u ADIVA programu vjernosti! Od 1. 2. 2023. model ADIVA programa vjernosti prilagođen je promjeni nacionalne valute u Hrvatskoj. Promjene se odnose na izmjenu vrijednosti boda, promjenu bodovnih razreda u katalogu Vjerni zdravlju te konverziju bodovnog stanja na svim postojećim ADIVA karticama, a prema stanju na dan 31. 1. 2023.

Sakupljanje bodova

Od 1. 2. 2023. kada pri kupnji u ADIVA ljekarnama predočite svoju ADIVA karticu za potrošen jedan euro ostvarujete pravo na jedan bod. Pravo na nagradne bodove, kao i ranije, nije moguće ostvariti na lijekove koji se izdaju na recept, medicinska pomagala koja se izdaju na teret zdravstvenog osiguranja, na sudjelovanje u cijeni lijeka i medicinskih pomagala te participaciju.

Nagrade

Kako bi atraktivnost nagrada ostala na istoj razini, potreban broj bodova za nagradne pogodnosti u ovom katalogu ADIVA programa vjernosti korigiran je prema modelu 1 euro = 1 bod.

Prijenos iznosa ranije sakupljenih bodova

Stanje bodova na dan 31. 1. u kasnim satima korigirano je kako bi odgovaralo modelu 1 euro = 1 bod. To znači da je ranije sakupljen ukupan iznos bodova podijeljen koeficijentom 7,53450, kolika je bila vrijednost prethodne valute za 1 euro, a bez decimalnog zapisa. Primjerice, ako ste na ADIVA kartici na dan 31. 1. 2023. imali 2896 bodova, nakon konverzije stanje bodova na ADIVA kartici je 384.

vjernizdravlju.adiva.hr adiva.hr

LJEKARNA
OD SADA
3 PARTNERI PAPER) PAPER) PAPER) PAPER Uncoated Ljubav prema vodi

OBITELJSKO ZDRAVLJE

ZDRAVLJE MALIŠANA

I KOSE

*Zamjenom navedenog broja bodova ostvarujete pravo na popust pri kupnji samo jednog komada (1 kom) odabranog proizvoda. Za kupnju više komada proizvoda na popustu potrebno je zamijeniti odgovarajući broj bodova. Navedeni popust je maksimalni iznos popusta koji je moguće ostvariti. S većim brojem bodova nije moguće ostvariti veći popust. Svoje bodove možete zamijeniti za popust prilikom kupnje u ljekarni. Za cijenu proizvoda upitajte svog ADIVA ljekarnika.

4
POPUST* %
PROIZVODI
5 22 28 34 41
ZDRAVLJE KOŽE
REKREACIJA I VITALNOST MEDICINSKA POMAGALA I
SADRŽAJ
OBITELJSKO ZDRAVLJE vjernizdravlju.adiva.hr LJEKARNA
Ponuda kataloga vrijedi od 1. 2. 2023. do 31. 7. 2023. ili do isteka zaliha.

OBITELJSKO ZDRAVLJE

KAPSULE ULJE KONOPLJE

Ulje konoplje je izvor omega masnih kiselina koje nisu životinjskog porijekla, čime se izbjegava unos lošeg kolesterola. Sensapharm soft gel kapsule ulja konoplje sadrže gotovo idealan omjer omega-3 i omega-6 masnih kiselina (1:3) te omega-9 masne kiseline. Ulje konoplje ima povoljan učinak na kardiovaskularni sustav, sudjeluje u očuvanju mozga i srca te smanjuje rizik od infarkta miokarda. Osim toga, može pomoći u normaliziranju metabolizma masti, smanjuje inzulinsku rezistenciju te ima protuupalno djelovanje. Zbog sadržaja gama-linolenske kiseline (GLA) pridonosi hormonalnoj ravnoteži te ublažava kronične bolesti kože (ekcem, psorijaza, akne). Soft gel kapsule su od biljne želatine te su prikladne za vegane i vegetarijance. (30 kapsula)

NAGRADA BR. 1

POPUST* 10%

5 BODOVA

COREGA EXTRA STRONG MINT

Corega Ekstra Jako Mint krema za pričvršćivanje zubne proteze. Pomaže u sprečavanju nakupljanja hrane ispod zubne proteze. S blagim okusom mente. Primjenjiva za totalne i djelomične proteze. Jedite, smijte se i živite. (40 g)

NAGRADA BR. 2

POPUST* 20%

5 BODOVA

MÖLLER'S TOTAL

Smanjuje slabost i iscrpljenost (vitamini B2, B3, B6, B12; folna kiselina; minerali Fe, Mg; korejski ginseng). Najviša koncentracija standardiziranog ekstrakta Panax ginsenga: 100 mg, s 8% ginsenozida. Potpora imunitetu (vitamini A, C, D; minerali Cu, Se, Zn; korejski ginseng). Kapsula i filmom obložena tableta sadrže ukupno 800 IU (međunarodnih jedinica) vitamina D. Održava zdravlje kardiovaskularnog sustava. Esencijalne omega-3 polinezasićene masne kiseline (DHA i EPA)* pomažu normalnom radu srca. Kombinirati u jednoj dnevnoj dozi 1 kapsulu omega-3 polinezasićenih masnih kiselina i 1 tabletu ekstrakta standardiziranoga korijena ginsenga s ostalim prirodnim ekstraktima, vitaminima i mineralima. (14 tableta + 14 kapsula)

* povoljan učinak postiže se dnevnom konzumacijom 250 mg EPA i DHA

6
5 BODOVA POPUST* 15% NAGRADA BR. 3

COREGA EXTRA STRONG NEUTRAL

Corega Ekstra Jako Neutral krema za pričvršćivanje zubne proteze. Pomaže u sprečavanju nakupljanja hrane ispod zubne proteze. Primjenjiva za totalne i djelomične proteze. Jedite, smijte se i živite. (40 g)

NAGRADA BR. 4

POPUST* 20%

5 BODOVA

KAPSULE KURKUMA MAX

Kurkumin iz kurkume povoljno djeluje kod čišćenja organizma od toksina. Primjenjuje se kod sprečavanja tromboze i krvnih ugrušaka, kožnih oboljenja poput ekcema i psorijaze te povoljno djeluje na probavu, upale i bol u zglobovima. U kombinaciji s vitaminom D3 i crnim paprom ostvaruje puno jači učinak u organizmu. Aktivne tvari u ovoj kombinaciji nalaze se u obliku miceliziranog kompleksa u soft gel kapsulama i otopljene su u maslinovu ulju, čime je postignuta 185 puta veća bioraspoloživost u odnosu na suhi ekstrakt. (30 kapsula)

NAGRADA BR. 5

POPUST* 10%

10 BODOVA

OPTI-FREE REPLENISH

Tekućina OPTI-FREE Replenish razvijena je za još veću udobnost pri nošenju kontaktnih leća. OPTI FREE Replenish dokazano učinkovito održava vlažan sloj na površini leće, što dovodi do osjećaja svježine tijekom dana. Kada se kontaktne leće pohranjuju u posudici s tekućinom OPTI-FREE Replenish, površina leće regenerirana je svake noći tako što apsorbira regenerativni sastav TearGlyde koji se nalazi samo u tekućini OPTI-FREE Replenish. Rezultat je održavanje prirodnog sloja filma na površini leće tijekom dana. Korištenje OPTI-FREE Replenish dokazano povećava udobnost mekih leća njihovim korisnicima koji su prije upotrebe te tekućine osjećali nelagodu prilikom dugotrajnog nošenja leća. OPTI-FREE Replenish regenerira leće, što korisnicima omogućuje jasniji vid na kraju dana. (90 ml) 10 BODOVA

NAGRADA BR. 6

30% 7 OBITELJSKO ZDRAVLJE
POPUST*

NAILDOC® FOOT SPREJ

Naildoc® FOOT sprej za atletsko stopalo medicinski je proizvod namijenjen za pomoć u liječenju i sprečavanju nastanka atletskog stopala (ljuštenje stopala ili tinea pedis). Sprej za atletsko stopalo medicinski je proizvod s prirodnim i prirodi sličnim sastojcima koji na koži stopala stvaraju zaštitni sloj. Kombinacija sastojaka prodire u gornji sloj kože i zadebljanje (kalus) te stvara nepovoljno okruženje za rast gljivica koje uzrokuju atletsko stopalo. Sadrži prirodni ester natilakt koji štiti i hidratizira kožu. Sprej dobro prianja uz kožu, što učvršćuje aktivne sastojke i osigurava dugotrajnu učinkovitost na pravome mjestu. Osim što pomaže u liječenju i sprečava nastanak atletskog stopala, sprej odmah zaustavlja svrbež i neugodne mirise. Nanosi se higijenski jer ne iziskuje kontakt s rukama. (25 ml)

NAGRADA BR. 7

POPUST* 15%

SILIMARIN ARTIČOKA

10 BODOVA

MAGNEZIJ NOĆ

Sačuvajte zdravlje svoje jetre uz Silimarin Artičoku. Dodatak prehrani iz Dietpharma s ekstraktima ploda sikavice i lista artičoke sadrži vitamin E, cink i selen. Za normalnu funkciju jetre tradicionalno se koristi silimarin, sastojak iz ekstrakta ploda sikavice, biljke koja raste i u našem podneblju. List artičoke također pridonosi normalnoj funkciji jetre, a posebno je važan jer sadrži 2% cinarina. Vitamin E, cink i selen svojim antioksidativnim učinkom protiv slobodnih radikala pridonose zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Uzima se 1 kapsula na dan. (30 kapsula)

NAGRADA BR. 8

POPUST* 20%

10 BODOVA

Za lakše utonuće u san i mirnije snove isprobajte Magnezij Noć! To je dodatak prehrani koji sadrži magnezij, vitamin B6, melatonin, valerijanu i patentirani sastojak Lactium®. Odabrani sastojci provjerene kvalitete kao što su valerijana i melatonin donose miran san te skraćuju vrijeme potrebno da zaspite. Preporučena doza za odrasle je 2 kapsule na dan, najbolje navečer kratko prije spavanja. (20 kapsula)

OBITELJSKO ZDRAVLJE
10 BODOVA NAGRADA BR.
POPUST* 20%
9
8

JAMIESON CINK 10 MG

Cink ima važnu funkciju kod plodnosti i razmnožavanja. Sudjeluje u metabolizmu vitamina A, masnih kiselina i ugljikohidrata. Ima ulogu u zaštiti vida, djelovanju imunosnog sustava, dijeljenju stanica te zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Ovaj mineral pridonosi očuvanju zdravlja kostiju, kose, noktiju i kože te sudjeluje u održavanju normalne razine muškog spolnog hormona u krvi. Proizvod ne sadrži šećere, škrob, gluten, laktozu, umjetne boje i arome. Primjeren je za vegetarijance. (100 tableta)

NAGRADA BR. 10

POPUST* 15%

10 BODOVA

ULJE CRNOG KIMA

Pročitate li stotine znanstvenih članaka koji su objavljeni o ljekovitim svojstvima crnog kima, jedna je činjenica jasna. Postoji jako malo problema kod kojih crni kim ne pomaže. Istraživanja potvrđuju da ulje crnog kima jača imunitet, tjera parazite, djeluje antibakterijski i antigljivično, čuva zdravlje srca i krvnih žila, sprečava urinarne infekcije, pomaže kod alergije i astme, regulira visoki tlak, regulira razinu šećera, smanjuje razinu štetnog kolesterola, pomaže kod problematične kože, psorijaze te otapa žučne kamence. Porijeklo ulja crnog kima je Egipat. (60 kapsula)

NAGRADA BR. 11

POPUST* 20%

10 BODOVA

CENTRUM AZ

Dodatak prehrani s vitaminima i mineralima za odrasle. B-vitamini (B1, B2, B6, B12) i magnezij doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije. Vitamini A i C, bakar i cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Vitamin A, cink, niacin i biotin doprinose održavanju normalne kože. Vitamin C, vitamin E, cink i selen doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa. (30 tableta)

NAGRADA BR. 12

POPUST* 20%

10 BODOVA

OBITELJSKO ZDRAVLJE
9

OBITELJSKO ZDRAVLJE

JAMIESON FOLNA KISELINA 1 MG

Folna kiselina pridonosi razvoju tkiva maternice tijekom trudnoće, a ima ulogu i u sintezi aminokiselina. Sudjeluje u nastajanju krvi, metabolizmu homocisteina, pridonosi normalnoj psihološkoj funkciji te funkcioniranju imunosnog sustava. Osim toga, pridonosi i smanjenju umora i iscrpljenosti te ima ulogu u diobi stanica. U proizvodu se ne nalaze soli, šećer, škrob, gluten, laktoza, umjetne boje i arome. Ne sadrži GMO sastojke. Primjeren je za vegetarijance. (100 tableta)

NAGRADA BR. 13

POPUST* 15%

10 BODOVA

CENTRUM SILVER

Dodatak prehrani s vitaminima i mineralima za odrasle 50+. B-vitamini (B1, B2, B6, B12) i magnezij doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije. Vitamini A i C, bakar i cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Vitamin A, B2 i cink doprinose održavanju normalnog vida. Kalcij je potreban za održavanje normalnih kostiju, a vitamin D i vitamin K doprinose održavanju normalnih kostiju. (30 tableta)

POPUST* 20%

NAGRADA BR. 14

10 BODOVA

NEOBIANACID

Inovativni medicinski proizvod, klase IIa, koji se temelji na prirodnim molekularnim kompleksima s jedinstvenim terapeutskim učinkom koji štiti sluznicu želuca. NeoBianacid stvara aktivni zaštitni sloj koji oponaša fiziološku zaštitu želuca i jednjaka. Sadrži Poliprotect®, molekularni kompleks koji zahvaljujući mukoadhezivnim svojstvima reproducira zaštitnu aktivnost fiziološke sluzi. NeoBianacid ne djeluje samo na uklanjanje želučane kiseline (uzimajući u obzir njegovu fiziološku važnost), nego pruža i stvarnu mehaničku

zaštitu želuca i jednjaka. Djeluje brzo i učinkovito, a mogu ga koristiti čak i trudnice i dojilje te djeca starija od 6 godina. Dostupna su dva oblika pakiranja, od 14 i od 45 tableta.

NAGRADA BR. 15

POPUST* 20%

15 BODOVA

10

FLORADIX®

Floradix tonik tekući je dodatak prehrani s organskim željezom i vitaminima te biljnim ekstraktima. Ovaj proizvod sadrži prirodne sastojke te pruža nadopunu željeza, a prikladan je i za trudnice, dojilje, djecu, sportaše i vegetarijance. Osim željeza, Floradix sadrži i vitamin C, vitamine B1, B2, B6 i B12 te odabrane biljne ekstrakte i koncentrate voćnih sokova koji mu daju ugodan voćni okus. Željezo pridonosi smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica i hemoglobina. Vitamin C povećava apsorpciju željeza, a vitamini B1 (tiamin), B2 (riboflavin), B6 i B12 pridonose normalnom radu metabolizma za stvaranje energije. Ne sadrži alkohol, konzervanse, bojila, umjetne arome ni laktozu. Pogodan je i za vegetarijance. (250 ml)

NAGRADA BR. 16

POPUST* 15%

15 BODOVA

JAMIESON VITAMIN C 500 MG + D 500 IU

TABLETE ZA ŽVAKANJE S OKUSOM TREŠNJE

Dva važna vitamina C i D u obliku tableta za žvakanje s prirodnim okusom trešnje. Pridonose funkciji imunosnog sustava te očuvanju i razvoju kostiju i zubi. Kao izvor antioksidansa ovaj dodatak prehrani pridonosi očuvanju zdravlja. Ne sadrži soli, škrob, gluten, laktozu, umjetne boje, okuse i konzervanse. Primjena: žvakati 1 tabletu na dan. Za odrasle i djecu od 4. godine. (75 tableta za žvakanje)

NAGRADA BR. 17

POPUST* 15%

15 BODOVA

MELILAX ADULT

Inovativna linija klinički dokazanih medicinskih proizvoda koji se koriste u slučaju opstipacije (zatvora). Mikroklizma na osnovi meda i Promelaxina®, patentiranog prirodnog molekularnog kompleksa meda nektara i mediljke, obogaćenog polisaharidnom frakcijom iz aloe i sljeza. Medicinski proizvod, klase

IIb, ima dvostruko djelovanje: laksativno (uravnoteženo osmotsko djelovanje bez iritacije) i zaštitno (stvaranje zaštitnog sloja na sluznici ublažava iritaciju i smetnje prisutne kod opstipacije). Očekivano djelovanje Melilaxa je u kratkom roku od 20 minuta nakon primjene. Pogodan i siguran za sve, za trudnice i dojilje te osobe starije dobi. (6 x 10 g mikroklizmi)

NAGRADA BR. 18

POPUST* 20%

OBITELJSKO ZDRAVLJE
15 BODOVA
11

MAKULIN PLUS KAPSULE

Vaše oči trebaju snažnu zaštitu? Inovativni sastav Makulin® Plus kapsula iz Dietpharma bogat je snažnom antioksidativnom formulom koja sadrži: vitamine C i E, mineral cink i FloraGLO® lutein (najispitivaniji brend luteina na svijetu), ZeaOne zeaksantin te EPAX Omega-3 masnu kiselinu koja pridonosi održavanju normalne funkcije vida. Makulin® Plus kapsule namijenjene su osobama koje žele održati normalne funkcije vida. Uzima se 1 kapsula na dan, uz obrok. Cink i DHK (dokozaheksaenska kiselina) pridonose održavanju normalnog vida. Bakar te vitamin C i E pridonose zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Makulin - očigledno dobar. (30 kapsula)

NAGRADA BR. 19

15 BODOVA POPUST* 15%

JAMIESON VITAMIN C 500 S PRODULJENIM OSLOBAĐANJEM

Vitamin C pridonosi pravilnom funkcioniranju imunosnog sustava, smanjenju umora i iscrpljenosti, funkcioniranju živčanog sustava i normalnoj psihološkoj funkciji. Ovaj vrijedan nutrijent sudjeluje kod normalne sinteze kolagena, a pridonosi i normalnoj funkciji kardiovaskularnog sustava, kostiju, hrskavice i desni. Vitamin C ujedno štiti stanice od oksidativnog stresa te poboljšava apsorpciju željeza. Preporučena doza: 1 tableta na dan. (100 tableta)

HARTIKOL PLUS

Hartikol Plus prirodni je proizvod za održavanje normalnog metabolizma lipida te normalnu funkciju srca. U njegov sastav ulazi kombinacija fermentirane crvene riže, ekstrakt lista artičoke te dodatak kolina, tiamina i folne kiseline. Kolin pridonosi normalnom metabolizmu lipida i homocisteina te održavanju normalne funkcije jetre. Hartikol Plus obogaćen je vitaminima B1 i B9. Vitamin B1 (tiamin) pridonosi normalnoj funkciji srca, a vitamin B9 (folna kiselina) normalnom metabolizmu homocisteina. (30 kapsula)

OBITELJSKO ZDRAVLJE
NAGRADA BR. 21 15 BODOVA POPUST* 20%
POPUST* 15% NAGRADA
15 BODOVA
BR. 20
12

JAMIESON B12 1000 MGC TREŠNJA

Vitamin B12 pridonosi smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom psihološkom funkcioniranju. Ovaj nutrijent sudjeluje u metabolizmu homocisteina, funkcioniranju živčanog sustava i u pretvorbi energije metabolizma. Ima važnu ulogu u nastajanju crvenih krvnih stanica, djelovanju imunosnog sustava i diobi stanica. Poboljšana formula sadrži metilkobalamin koji karakterizira brže djelovanje u odnosu na cijanokobalamin. Tablete za žvakanje se bolje apsorbiraju kroz sluznicu membrane u usnoj šupljini te su tako učinkovitije jer ne dolaze u kontakt sa želučanom kiselinom. U proizvodu se ne nalaze gluten, laktoza, umjetne boje i arome. Primjeren je za vegetarijance. (100 tableta za žvakanje)

NAGRADA BR. 22 POPUST* 15%

MÖLLER'S OMEGACORE

15 BODOVA

Prirodna omega-3 u obliku triglicerida iz ribljeg ulja. DHA i EPA pridonose održavanju normalnih razina triglicerida u krvi.* EPA i DHA pridonose normalnoj funkciji srca.** Samo 2 kapsule na dan (PDU) sadrže najvišu koncentraciju prirodnih polinezasićenih esencijalnih omega-3 masnih kiselina - 1320 mg. (60 kapsula)

* koristan učinak postiže se dnevnim unosom 2 g EPA i DHA **koristan učinak postiže se dnevnim unosom 250 mg EPA i DHA

POPUST* 15%

NAGRADA BR. 23

15 BODOVA

JAMIESON BRUSNICA + D-MANOZA

Patentirana Cran-Max formula iz čistog, svježeg koncentrata brusnice. Proizvod sadrži samo prirodno prisutnu D-manozu. Ne sadrži soli, škrob, gluten, laktozu, umjetne boje ni arome. Bez GMO sastojaka. (60 kapsula)

NAGRADA BR. 24

POPUST* 15%

20 BODOVA

OBITELJSKO ZDRAVLJE
13

OBITELJSKO ZDRAVLJE

IMUNO ROYAL JELLY

Tekući dodatak prehrani s matičnom mliječi, vitaminima C i D, cinkom i selenom. Jača imunitet, podiže energiju i povećava otpornost organizma na infekcije. Ima dokazano antibakterijsko, protuupalno i antivirusno djelovanje, uspješno djeluje kod problema s dišnim putevima te pojačava tonus i otpornost kože. (16 x 25 ml)

NAGRADA BR. 25

POPUST* 20%

20 BODOVA

JAMIESON SABAL PALMA PROSTEASETM

Patentirana formula ProsteaseTM potpuno je biljnog porijekla. Sadrži ekstrakt sabal palme i bučino ulje. Proizvod ne sadrži škrob, gluten, laktozu, umjetne boje, arome ni konzervanse. (60 kapsula)

NAGRADA BR. 26

POPUST* 15%

20 BODOVA

SYSTANE® ULTRA MDPF

Systane® ULTRA MDPF su hidratantne kapi koje donose brzodjelujuće olakšanje za suhe, umorne i nadražene oči. Systane® ULTRA MDPF sadrže jedinstven dodatak HP Guar, a zbog bočice s jedinstvenom PureFlow tehnologijom ne sadrže konzervans. (10 ml)

NAGRADA BR. 27

POPUST* 30%

20 BODOVA

14

URO BALANCE

Uro Balance sadrži inovativnu kombinaciju ekstrakta brusnice, D-manoze, ptičjeg dvornika i vitamina C. Brusnica je prirodna pomoć kod čestih infekcija urinarnog trakta. D-manoza djeluje jednostavno, i to tako da se čvrsto veže na površinske izdanke bakterije E. coli. Afinitet vezanja na D-manozu veći je nego afinitet vezanja na stanice mokraćnog mjehura. Bakterija vezana na D-manozu mokrenjem se izbacuje iz tijela. Ptičji dvornik pomaže u izlučivanju vode urinarnim putem. Vitamin C pridonosi normalnoj funkciji imunosnog sustava. (250 ml)

NAGRADA BR. 28 POPUST*

BLUEIRON

Vaša dnevna doza nordijske vitalnosti. Tekući dodatak prehrani Blueiron sadrži ekstrakt niskogrmne nordijske borovnice i prirodnu vodu, čime je osiguran izvanredan okus. Svaka ukusna žlica Blueirona sadrži željezo koje pridonosi smanjenju umora i iscrpljenosti, kao i normalnoj funkciji imunosnog sustava. Uz željezo sadrži cink, biotin, vitamin C, vitamin B12 i folnu kiselinu. Bez umjetnih bojila. Pogodno za konzumaciju u trudnoći. Pogodno za vegane i vegetarijance. (330 ml)

POPUST* 20%

JAMIESON KVERCETIN + C

NAGRADA BR. 29

20 BODOVA

Kvercetin je flavonol iz potklase flavonoida koji predstavlja polifenolni biljni spoj. Nalazi se u mnogim biljnim izvorima hrane kao što su luk, kelj, zeleni luk, brokula, jabuke, jagode te u čajevima. Vitamin C pridonosi pravilnom funkcioniranju imunosnog sustava, smanjenju umora i iscrpljenosti, funkcioniranju živčanog sustava i normalnoj psihološkoj funkciji. Osim toga, pridonosi normalnoj sintezi kolagena, normalnoj funkciji kardiovaskularnog sustava, kostiju, hrskavice i desni, štiti stanice od oksidativnog stresa i poboljšava apsorpciju željeza. Kvercetin iz skupine bioflavonoida djeluje kao snažan antioksidans, a zajedno s vitaminom C čini savršeno funkcionalnu kombinaciju. Proizvod ne sadrži soli, gluten, laktozu, umjetne boje i arome. Primjeren je za vegane i vegetarijance. (45 tableta)

NAGRADA BR. 30

POPUST* 15%

20 BODOVA

OBITELJSKO ZDRAVLJE
20 BODOVA
20%
15

OBITELJSKO ZDRAVLJE

URO BALANCE FORTE

Brzo i učinkovito rješenje za urinarne infekcije. Proizvod sadrži 3 g D-manoze i 45 mg PAC-a iz brusnice. Sastojci su sigurni za trudnice i dojilje, a proizvod ne izaziva rezistencije bakterija i ne sadrži gluten. (10 vrećica)

NAGRADA BR. 31

POPUST* 20%

20 BODOVA

OPTI-FREE PUREMOIST

Višenamjenska tekućina OPTI-FREE PureMoist proizvod je pogodan za dezinfekciju, čišćenje, ispiranje, vlaženje i pohranjivanje silikon hidrogelnih i mekih kontaktnih leća. Zahvaljujući hidratantnom sastojku HydraGlyde omogućuje 16-satnu hidrataciju, čime se povećava udobnost nošenja kontaktnih leća. Učinkovit i blag sastav tekućine PureMoist djelotvorno uklanja lipide i proteine te uništava mikroorganizme. (300 ml)

NAGRADA BR. 32

POPUST* 30%

JAMIESON B KOMPLEKS ŠUMSKO VOĆE BOMBONI

20 BODOVA

Pojedini vitamini B skupine pridonose funkcioniranju živčanog sustava te imaju važnu ulogu za normalno psihološko funkcioniranje. Vitamini B skupine pridonose smanjenju umora i iscrpljenosti te povoljno djeluju na imunosni sustav. Biotin pridonosi očuvanju kose i kože, a folat djelovanju imunosnog sustava. Proizvod ne sadrži gluten, laktozu i umjetne boje. Primjeren je za vegane i vegetarijance. (90 tableta za žvakanje)

NAGRADA BR. 33

POPUST* 15%

25 BODOVA

16

D-MANOZA

Kliničke studije potvrdile su učinkovitost D-manoze, posebno u liječenju urinarnih infekcija kod žena. Bakterije koje dospiju u mokraćni mjehur uglavnom se uklanjaju tijekom mokrenja. No one koje ostanu u mjehuru uzrokuju pojavu infekcije. Većinu infekcija urinarnog trakta uzrokuje bakterija E.coli. Ta bakterija prirodno živi u crijevima čovjeka. Međutim, kada iz gastrointestinalnog trakta dospije u mokraćne kanale, uzrokuje zdravstvene probleme. Bakterija se širi i uzrokuje neugodne simptome poput učestalog mokrenja, pečenja nakon mokrenja i bolova u trbuhu. D-manoza u tom slučaju djeluje antibakterijski i blago antiseptično. (60 kapsula)

NAGRADA BR. 34

25 BODOVA POPUST* 20%

JAMIESON MLIJEČNO-KISELINSKE BAKTERIJE ZA ŽVAKANJE JAGODA

U laboratorijima Jamieson pobrinuli su se da tablete za žvakanje očuvaju stabilnost i kakvoću do isteka roka. To znači da ne zahtijevaju hlađenje te su idealne i za putovanja. Učinak mliječno-kiselinskih bakterija ovisi o kvaliteti sojeva, potom o broju mliječno-kiselinskih bakterija u samoj tableti za žvakanje te njihovu ispravnom načinu konzumacije. (60 tableta za žvakanje)

BONUREL

25 BODOVA

NAGRADA BR. 35 POPUST* 15%

Pet aktivnih sastojaka u jednom proizvodu omogućuje djelotvorniji učinak. Sadrži hibiskus, propolis, D-manozu, beta glukan i brusnicu. Prirodan je proizvod, bez nuspojava i interakcija s drugim lijekovima. Proizvod učinkovito olakšava tegobe izazvane urinarnim infekcijama. (30 kapsula)

NAGRADA BR. 36

30 BODOVA POPUST*

OBITELJSKO ZDRAVLJE
20%
17

OBITELJSKO ZDRAVLJE

SYSTANE® COMPLETE

Systane COMPLETE su hidratantne kapi za oči jedinstvene formule koje pružaju dugotrajno olakšanje nošenja, hidrataciju i udobnost. Sve zahvaljujući stabilizaciji sva tri sloja suznog filma (mucinski, vodeni i lipidni sloj). Systane COMPLETE kapi pružaju zaštitu od isparavanja suza te tako sprečavaju isušivanje očiju. Systane™ COMPLETE kapi sadrže nano čestice koje precizno popunjavaju praznine u suznom filmu i održavaju površinu oka zaštićenom od štetnih čimbenika iz okoliša koji ga mogu nadražiti. (10 ml)

JAMIESON MLIJEČNO-KISELINSKE BAKTERIJE

PROBIOTIC EXTRA SNAGA

Da bi osigurao optimalnu učinkovitost mliječno-kiselinskih bakterija, Jamieson čuva kapsule u blisterima. Mliječno-kiselinske bakterije EXTRA SNAGA vrhunski je proizvod s premium formulacijom koji u jednoj kapsuli sadrži čak 30 milijardi aktivnih mliječno-kiselinskih bakterijskih kultura iz čak 14 posebno kultiviranih bakterijskih sojeva. Sve su kapsule pakirane u kvalitetne blistere koji omogućuju istinski optimalnu učinkovitost sve do kraja roka trajanja. Učinak mliječno-kiselinskih bakterija ovisi o kvaliteti sojeva, broju mliječnokiselinskih bakterija u samoj kapsuli te o pravilnom načinu skladištenja mliječnokiselinskih bakterija. Proizvod ne sadrži GMO sastojke, kao ni škrob, gluten, laktozu, umjetne okuse i konzervanse. (30 kapsula)

POPUST* 15%

PRO BETA GLUKAN 1275 mg

Pro Beta Glukan® 1275 mg proizvod je stručnjaka PharmaS koji sadrži dnevnu dozu visokopročišćenog beta-(1,3/1,6)-D-glukana od čak 1275 mg. Uz to sadrži kulturu tindaliziranih bakterija mliječne kiseline: Streptococcus thermophilus HA-110 te dnevne doze vitamina C, vitamina D i cinka koji pridonose normalnoj funkciji imunosnog sustava. Zaštitite svoj imunitet pomoću jedne vrećice Pro Beta Glukana na dan. Svježe pripremljen napitak potrebno je popiti pola sata prije obroka na prazan želudac. (30 vrećica)

NAGRADA BR. 39

POPUST* 15%

40 BODOVA

NAGRADA BR. 38

30

BODOVA

BODOVA POPUST*
NAGRADA BR. 37
30
30%
18

NASALREX EXPRESS SPREJ ZA NOS

Nasalrex Express sprej za nos pruža olakšanje u samo dvije minute. Nježan je za sluznicu nosa te ublažava nazalnu kongestiju. Sadrži prirodnu otopinu morske vode, 22 g/l hipertonične koncentracije mineralnih soli, eterična ulja eukaliptus globulusa i niaulija te prirodni ekstrakt divlje metvice. Prikladan je za dugotrajnu primjenu - ne dulju od 30 dana. Mogu ga koristiti odrasli i djeca starija od 6 godina. Prije početka primjene proizvoda obavezno pročitati priloženu uputu za upotrebu. (20 ml)

NAGRADA BR. 40

200 BODOVA

NATURAL WEALTH® IMUNO FORTE D-C-CINK

Natural Wealth® Imuno Forte – snažna je formula koja sadrži tri važna sastojka za očuvanje imuniteta: vitamin D, vitamin C i cink. Svaka tableta osigurava snažnu dozu od 1000 mg vitamina C, 1000 I.J. vitamina D, te 10 mg cinka. Vitamini C i D te cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Pakiranje sadrži 20 šumećih tableta. Ugodnog je okusa naranče i grejpa. Oslonite se na dugogodišnje iskustvo i kvalitetu vodećeg branda i za svoje zdravlje birajte vrhunske Natural Wealth® proizvode. (20 šumećih tableta)

NAGRADA BR. 41

200 BODOVA GRATIS PROIZVOD

AQUA

MARIS CLASSIC SPREJ ZA NOS

AQUA MARIS CLASSIC sprej za nos izotonična je morska voda, 100% prirodni koncept zdravlja iz Jadranskog mora. Vlaži, čisti i obnavlja zdravu i nadraženu nosnu sluznicu. Namijenjen je svakodnevnoj higijeni nosa djece, odraslih, trudnica i dojilja. Sterilan je do posljednje kapi. (30 ml)

NAGRADA BR. 42

GRATIS PROIZVOD

200 BODOVA

OBITELJSKO ZDRAVLJE
GRATIS PROIZVOD
19

OBITELJSKO ZDRAVLJE

LACTACYD PHARMA SENSITIVE

Nudi posebnu njegu za osjetljivu sluznicu intimnog područja sklonu iritacijama s iznimno blagim sustavom njege bez mirisa. Sadržava prirodnu L-mliječnu kiselinu te pH vrijednošću 3,5 blago obnavlja prirodnu ravnotežu i zaštitu intimnog područja. Prije početka primjene proizvoda obavezno pročitati priloženu uputu za upotrebu. (250 ml)

NAGRADA BR. 43

250 BODOVA GRATIS PROIZVOD

BIORELA® BOULARDII

Biorela® Boulardii kapsule dodatak su prehrani koji sadrži snažnu dozu od 5 milijardi Saccharomyces boulardii uz dodatak vitamina D za zaštitu imuniteta. Saccharomyces boulardii je jedini soj koji se može uzimati istovremeno s antibiotskom terapijom. Preporučuje se u situacijama kad trebate brze rezultate i kod putovanja. Pogodne za djecu stariju od 6 godina i odrasle. Ne sadrže gluten i laktozu, te su pogodne i za vegetarijance. Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. (15 kapsula)

GRATIS

PROIZVOD

JAMIESON VITAMIN D3 1000 IU KAPSULE

NAGRADA BR. 44

300 BODOVA

Vitamin D je važan nutrijent koji pridonosi očuvanju kostiju i zuba, mišićnoj i funkciji imunosnog sustava, apsorpciji kalcija i fosfora. Pomaže održati pravilnu razinu kalcija u krvi, a sudjeluje i u diobi stanica. Kapsule vitamina D omogućavaju lakšu konzumaciju i bolju apsorpciju s obzirom na to da je punilo kapsule izrađeno od kokosova ulja najviše kvalitete s visokim udjelom srednjelančanih

triglicerida koji poboljšavaju apsorpciju prirodnog vitamina D3. Prirodan i kvalitetan izbor za vaš metabolizam. Preporučeno doziranje: 1 kapsula na dan. (180 kapsula)

NAGRADA BR. 45

300 BODOVA GRATIS PROIZVOD

20

PHYSIOMER NORMAL JET

Izotonična 100% morska voda za čišćenje i ovlaživanje nosne sluznice te sprečavanje infekcije pogodna je za odrasle i djecu stariju od 6 godina. Ne sadrži konzervanse i potisne plinove, a proizvod mogu koristiti i trudnice i dojilje. Nerazrijeđena morska voda u kojoj je očuvano gotovo 80 minerala je 100% prirodnog podrijetla i bez kemijskih aditiva. (135 ml)

OBITELJSKO ZDRAVLJE
NAGRADA BR. 46 370 BODOVA GRATIS PROIZVOD
21
vjernizdravlju.adiva.hr LJEKARNA
ZDRAVLJE MALIŠANA
Ponuda kataloga vrijedi od 1. 2. 2023. do 31. 7. 2023. ili do isteka zaliha.

BIOLEVEL KALCIJ+D3

Dodatak prehrani za djecu i odrasle u obliku čokoladnih medvjedića s izvrsnim okusom bijele čokolade. Djeci i odraslima kalcij je potreban za održavanje zdravlja kostiju i zubi, a pridonosi i normalnom prijenosu živčanih impulsa te funkciji probavnih enzima. Vitamin D pridonosi apsorpciji kalcija i fosfora te održavanju zdravih kostiju i zubi, kao i normalnoj funkciji imunosnog sustava. (20 komada)

NAGRADA BR. 47

POPUST* 20%

BIOLEVEL MULTIVITAMINI

Dodatak prehrani za djecu i odrasle u obliku čokoladnih medvjedića s izvrsnim okusom mliječne čokolade. Vitamin D pridonosi održavanju zdravlja kostiju i zubi kod djece, a vitamin A održavanju zdravog vida. Vitamini B6 i B12 pridonose normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Biotin, niacin, vitamin C, B6 i B12 sudjeluju u normalnom metabolizmu stvaranja energije. Biolevel Multivitamini u obliku čokoladnih medvjedića sadrže i željezo koje pridonosi održavanju kognitivnih funkcija pa tako imaju sve što je djeci potrebno. (20 komada)

POPUST* 20%

NAGRADA BR. 48

5 BODOVA

BIOLEVEL PROBIOTIC

Dodatak prehrani za djecu i odrasle u obliku čokoladnih medvjedića s izvrsnim okusom mliječne čokolade. Biolevel Probiotic sadrži dobre ili prijateljske bakterije koje su stanovnici našeg tijela. Crijevna flora ljudskog organizma sadrži više od 100 bilijuna bakterija, a među njima su i dobre bakterije koje pomažu tijelu u pravilnom funkcioniranju te su zaslužne za održavanje dobrog zdravlja. Kad je omjer dobrih bakterija neuravnotežen, počinju se pojavljivati problemi. Za povećanje broja dobrih bakterija te očuvanje ravnoteže u probavnom sustavu preporučuje se uzeti jednu čokoladicu na dan. (20 komada)

NAGRADA BR. 49

POPUST* 20%

5 BODOVA

ZDRAVLJE MALIŠANA
5 BODOVA
23

ZDRAVLJE MALIŠANA

MYLITTLEDOC® UŠI 2u1 SPREJ

Sprej za odstranjivanje i sprečavanje ušiju i gnjida mylittledoc® UŠI 2 u 1 medicinski je proizvod. Ne sadrži kemikalije, nije toksičan i njegovo se djelovanje temelji na učinku tri 100% prirodna sastojka. Ne sadrži insekticide i zato uši ne razvijaju otpornost na sastojke. Sprej mylittledoc® UŠI 2 u 1 pruža trostruko djelovanje u samo 15 minuta te služi za odstranjivanje ušiju i gnjida zajedničkim djelovanjem triju aktivnih sastojaka, odstranjivanje i uništavanje gnjida koje osigurava ekstrakt kvasije. Repelent i ulja u spreju stvaraju nepovoljno okruženje za uši i gnjide. (100 ml)

NAGRADA BR. 50

10 BODOVA

MELILAX PEDIATRIC

Inovativna linija klinički dokazanih medicinskih proizvoda koji se koriste u slučaju opstipacije (zatvora). Mikroklizma na osnovi meda i Promelaxina®, patentiranog prirodnog molekularnog kompleksa meda nektara i mediljke, obogaćenog polisaharidnom frakcijom iz aloe i sljeza. Medicinski proizvod, klase IIb, ima dvostruko djelovanje: laksativno (uravnoteženo osmotsko djelovanje bez iritacije) i zaštitno (stvaranje zaštitnog sloja na sluznici ublažava iritaciju i smetnje prisutne kod opstipacije). Očekivano djelovanje Melilaxa je u kratkom roku od 20 minuta nakon primjene. Upotreba kod djece odmah od rođenja. (6 x 5 g mikroklizmi)

NAGRADA BR. 51

POPUST* 20%

15 BODOVA

BECUTAN KIDS VITS MULTIVITAMINI

Becutan KIDS VITS Multivitamini tekući je dodatak prehrani s 9 vitamina i sladilima. Ima ugodan okus naranče. Proizvod je namijenjen nadopuni dječje prehrane. Sadrži vitamine C, E, A i D, te 5 vitamina B skupine (B3, B6, B2, B1 i B12). U sastavu se nalazi i vitamin D koji je potreban za normalan rast i razvoj kostiju djece, a doprinosi održavanju normalne funkcije mišića i normalnih zubi. Vitamini C, B6 i B12 doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti. (100 ml)

NAGRADA BR. 52

POPUST* 30%

15 BODOVA

24
POPUST* 15%

PRO BETA GLUKAN JUNIOR

Iz PharmaS obitelji stiže Pro Beta Glukan® Junior! Inovativan dodatak prehrani za imunitet djece odličnog (tutti-frutti) okusa, bez šećera. Proizvod sadrži 30 mekih žele pastila s Wellmune® beta glukanom i vitaminom D (400 IU) koji pridonosi normalnoj funkciji imunosnog sustava te je potreban za normalan rast i razvoj dječjih kostiju. Inovativna zaštita imuniteta u slatkom obliku za djecu od treće godine. Pro Beta Glukan® Junior meki žele bombon može se otopiti u ustima ili prožvakati. (30 mekih žele pastila)

NAGRADA BR. 53

20 BODOVA POPUST* 20%

BECUTAN KIDS VITS MULTIIMMUNO

Becutan KIDS VITS Multiimmuno dodatak je prehrani s vitaminima, mineralima i LGG kulturom mikroorganizma, ugodnog okusa naranče. Namijenjen je za poboljšanje dječjeg imuniteta. Proizvod se nalazi u vrećici s dvjema odvojenim pregradama, od kojih svaka sadrži prah za otapanje. U jednoj se pregradi nalazi prah koji sadrži vitamine i minerale, dok je u drugoj prah koji sadrži kulturu mikroorganizma (Lactobacillus rhamnosus GG). Oba praha otapaju se zajedno i u isto vrijeme. Vitamin D doprinosi normalnom razvoju imunološkog sustava kod djece, a potreban je za normalan rast i razvoj kostiju djece. (14 vrećica)

NAGRADA BR. 54

20 BODOVA POPUST* 30%

AVENT PRSNA SISALJKA S BOČICOM

Tehnologija Natural Motion za ugodno izdajanje, bez naginjanja naprijed. Mekani prilagodljivi silikonski jastučić odgovara 99,98% bradavica bez obzira na njihovu veličinu.

NAGRADA BR. 55

50 BODOVA POPUST* 20%

ZDRAVLJE MALIŠANA
25

ZDRAVLJE MALIŠANA

AVENT DUDA VARALICA ULTRA AIR, BROD, 0 – 6 MJESECI

Duda varalica Philips Avent Ultra Air sadrži posebno velike otvore za zrak kako bi koža djetetova lica ostala suha. Lagani štitnik dizajniran je za maksimalni protok zraka, a silikonski sisač, simetričnog oblika, prati razvoj bebina nepca, zubi i desni. Putna kutijica također je sterilizator. Sve što trebate učiniti jest uliti malo vode i staviti je u mikrovalnu pećnicu kako biste bili sigurni da je čista za sljedeću upotrebu. Veličina: 0 - 6 mjeseci.

(2 komada)

NAGRADA BR. 56

270 BODOVA GRATIS PROIZVOD

AVENT DUDA VARALICA ULTRA AIR, LEPTIR, 0 – 6 MJESECI

Duda varalica Philips Avent Ultra Air sadrži posebno velike otvore za zrak kako bi koža djetetova lica ostala suha. Lagani štitnik dizajniran je za maksimalni protok zraka, a silikonski sisač, simetričnog oblika, prati razvoj bebina nepca, zubi i desni. Putna kutijica također je sterilizator. Sve što trebate učiniti jest uliti malo vode i staviti je u mikrovalnu pećnicu kako biste bili sigurni da je čista za sljedeću upotrebu. Veličina: 0 - 6 mjeseci.

(2 komada)

NAGRADA BR. 57

270 BODOVA GRATIS PROIZVOD

AVENT DUDA VARALICA ULTRA AIR, BROD, 6 – 18 MJESECI

Duda varalica Philips Avent Ultra Air sadrži posebno velike otvore za zrak kako bi koža djetetova lica ostala suha. Lagani štitnik dizajniran je za maksimalni protok zraka, a silikonski sisač, simetričnog oblika, prati razvoj bebina nepca, zubi i desni. Putna kutijica također je sterilizator. Sve što trebate učiniti jest uliti malo vode i staviti je u mikrovalnu pećnicu kako biste bili sigurni da je čista za sljedeću upotrebu. Veličina: 6 - 18 mjeseci. (2 komada)

NAGRADA BR. 58

PROIZVOD
270 BODOVA GRATIS
26

AVENT DUDA VARALICA ULTRA AIR, BALON, 6 – 18 MJESECI

Duda varalica Philips Avent Ultra Air sadrži posebno velike otvore za zrak kako bi koža djetetova lica ostala suha. Lagani štitnik dizajniran je za maksimalni protok zraka, a silikonski sisač, simetričnog oblika, prati razvoj bebina nepca, zubi i desni. Putna kutijica također je sterilizator. Sve što trebate učiniti jest uliti malo vode i staviti je u mikrovalnu pećnicu kako biste bili sigurni da je čista za sljedeću upotrebu. Veličina: 6 - 18 mjeseci.

(2 komada)

270 BODOVA GRATIS PROIZVOD

NUTRIPHARM VITAMIN C GUMMIES

NUTRIPHARM® VITAMIN C GUMMIES sadrži preporučenu dnevnu dozu vitamina C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. Nutripharm medvjedići odličan su saveznik vašoj djeci u odrastanju, namijenjeni su djeci od treće godine za svakodnevnu uporabu, ali i odraslima. Ugodan okus naranče i vesela žuta boja medvjedića, razlog su zbog kojeg će dijete odmah prihvatiti svoju dozu C vitamina. Ne sadrže želatinu, gluten te umjetna bojila i konzervans. (60 medvjedića)

280 BODOVA GRATIS PROIZVOD

NAGRADA BR. 59
ZDRAVLJE MALIŠANA
NAGRADA BR. 60
27
ZDRAVLJE KOŽE I KOSE vjernizdravlju.adiva.hr LJEKARNA
Ponuda kataloga vrijedi od 1. 2. 2023. do 31. 7. 2023. ili do isteka zaliha.

KOLAGEN

Jeste li ikada osjećali bol u nogama ili ukočenost? To je jedan od indikatora da vam nedostaje kolagena. Vaši ligamenti i zglobovi kreću se otežano, što rezultira bolom i ukrućenosti. Mekana poput gela, struktura kolagena omogućava nam da se krećemo bez bola. Pomaže zglobovima da se olakšano kreću. Smanjuje bol u zglobovima vezan uz starenje, čak može smanjiti rizik od propadanja zglobova. Poboljšava elastičnost kože. Kolagen u kapsulama je ribljeg porijekla, a sama kapsula je vege porijekla bez želatine. (60 kapsula) 15

NAGRADA BR. 61

PHARMACERIS A-CORNEO-SENSILIUM KREMA ZA OBNAVLJANJE KOŽE

Umirujuća krema za lice i tijelo CORNEO-SENSILIUM zaštićena je s dva patenta. Pruža olakšanje nadraženoj koži. SOS proizvod. Koristi se za redovitu njegu suhe, osjetljive i kože sklone iritacijama i alergijama. Namijenjena je koži nakon laserske terapije, estetskih zahvata, dermoabrazije, mezoterapije te mehaničkih zahvata poput brijanja ili epilacije. Pruža podršku pri liječenju perioralne iritacije (herpes). Corneo ublažava svrbež, smiruje iritacije i crvenilo te donosi olakšanje ublažavanjem nelagode kože. Može se koristiti za njegu suhe kože na osjetljivim dijelovima tijela kao što su pazusi i kapci. Sadrži sljedeće aktivne sastojke: 1% sukralfat, + 0,5% diosgenin, koloidno srebro, prebiotik 0,5%, ulje konoplje 1%, vosak masline 2,7%, shea maslac 5% i kandelila vosak. (75 ml)

NAGRADA BR. 62

POPUST* 15%

KOSA, KOŽA I NOKTI

Kapsule za kosu, kožu i nokte sadrže vitamine C i E te selen. Kombinacija navedenih vitamina i minerala osigurava učinkovitu brigu i njegu te pridonosi održavanju zdrave kose, kože i noktiju. Održava lijep i zdrav izgled kose, kože i noktiju, povećava elastičnost kože i vraća joj sjaj te hrani kosu i sprečava njezino pucanje. Kapsule su vege porijekla, bez želatine. (60 kapsula)

NAGRADA BR. 63

POPUST* 20%

15 BODOVA

15 BODOVA

ZDRAVLJE KOŽE I KOSE
BODOVA
20%
POPUST*
29

VIVANIA KOLAGEN

VIVANIA Beauty Shot tretman. Glatka, elastična i zdrava koža i kosa pružaju mladolik izgled te su ogledalo naših godina i odraz raspoloženja. Za čvrstoću i elastičnost kože odgovorna su kolagenska vlakna koja se zajedno s elastinom nalaze u dermi. Nakon 25. godine, kolagen počinje gubiti fleksibilnost pa se njegovo obnavljanje usporava. S godinama se povećava i aktivnost enzima koji razgrađuje kolagen, što se očituje gubitkom čvrstoće i fleksibilnosti kože te pojavom prvih bora na licu.

VIVANIA Kolagen - hijaluronska kiselina - vitamin C poboljšava ljepotu kože iznutra, pridonosi održavanju tonusa i elastičnosti kože te njezinoj zdravijoj strukturi. Okus breskve. Aktivni sastojci u dnevnoj dozi: kolagen 10000 mg, hijaluronska kiselina 100 mg, vitamin C 75 mg. (500 ml)

POPUST* 15%

NAGRADA BR. 64

15 BODOVA

SKINAGE COLLAGEN ADVANCED 5000

Kombinacija kolagena, hijaluronske kiseline i resveratrola hrani kožu iznutra, a vitamin C pridonosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože te pridonosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Starenjem se smanjuje sposobnost tijela da proizvodi kolagen i hijaluronsku kiselinu, što dovodi do smanjenja elastičnosti i gipkosti kože te u konačnici rezultira nastankom bora. Tijekom starenja kolagenska se vlakna počinju razdvajati, a međuprostori ispunjeni hijaluronskom kiselinom smanjuju se i prazne. Uzimanjem proizvoda skinage COLLAGEN ADVANCED osigurano je dodatno unošenje kolagena i hijaluronske kiseline u tijelo. Klinički je dokazano da uzimanje

5 g Naticola, hidroliziranog morskoga kolagena, tijekom osam tjedana smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost kože. Tekući oblik kolagena osigurava bržu apsorpciju i veću iskoristivost, što dugoročno pridonosi ljepoti kože. (500 ml)

NAGRADA BR. 65

POPUST* 20%

20 BODOVA

OPS BIOTICS+ VITAMIN C SERUM

Topikalno vitaminsko-antioksidativni koktel za energiziranje kože sadrži vitamin C punog spektra koji je inovativnom tehnologijom ekstrahiran iz cijelog ploda šipka. U ovom serumu kompleks vitamina C iz ploda šipka dodatno je ojačan vitaminima A, E, B3, B5 i F te mineralom ljepote MSM, hijaluronskom kiselinom i astaxanthinom, što ovaj reparativni serum čini pravom vitaminskom bombom. U koncentraciji od 10% s niskim pH nudi najviše koristi za kožu. Potiče sintezu kolagena, umanjuje bore, fine linije i mrlje, tonira, kondicionira i štiti. (30 ml)

POPUST* 15%

NAGRADA BR. 66

20 BODOVA

ZDRAVLJE KOŽE I KOSE
30

OPS BIOTICS+ 3 BIOTIC MICROBIOME FLUID

Snažan čuvar zdravlja kože u prirodnoj formuli s prebiotikom, probiotikom i postbiotikom te silimarinom i listom masline. Bioaktivna formulacija za staničnu obnovu, zaštitu barijere i kožni imunitet namijenjena je svakom tipu kože i dobi, od prvih koraka njege. Umanjuje sve faktore i posljedice stresa na koži. Pruža odmah vidljivu svježinu i vitalnost kože. Štiti od fotostarenja. Modulira imunitet kože, a pogodan je za suhu i masnu kožu. Neutralizira toksine i štetne bakterije koje izazivaju mikroupale u koži - mrlje, akne i crvenilo. Prve promjene vidljive su nakon četiri tjedna korištenja. Koža je zdravija, svježija te elastična i jedra. (30 ml)

NAGRADA BR. 67

POPUST* 15%

20 BODOVA

OPS BIOTICS+ 3 BIOTIC MICROBIOME ZAŠTITNA KREMA

Inteligentna zaštitna krema s prebiotikom, probiotikom i postbiotikom te ovlaživačima i fitonutrijentima. Dodatno pojačana ovlaživačima (natrij PCA, magnezij PCA, mangan PCA i cink PCA) i nutrijentima (sikavica i ulje sjemenki crnog grožđa) ova krema dubinski hrani i pomaže pri obnovi kože te daje poticaj novoj, zdravoj koži. Prebiotici i postbiotici imaju protuupalni učinak, čime utječu i na rast kože. Štiti, povećava i zadržava vlažnost, obnavlja i jača kožnu barijeru. Nakon 24 sata diže razinu hidratacije kože za 40%. Pruža kompletan hidratizirajući tretman za ten koji odiše ljepotom i zdravljem. (50 ml)

NAGRADA BR. 68

POPUST* 15%

20 BODOVA

BIO-OIL LOSION

Bio-Oil® losion za tijelo 175 ml za njegu suhe kože. Idealna hidratantna krema za tijelo trebala bi se apsorbirati odmah, bez masnih tragova i ostataka proizvoda, kako biste se nakon nanošenja proizvoda mogli odjenuti. Tehnički je to vrlo teško izvedivo jer za hidrataciju jedan uljni sloj treba ostati na koži kako bi se zadržala njezina prirodna vlažnost.

Bio-Oil® losion za tijelo formuliran je uz primjenu Bio-Oilove izvorne tehnologije protresanja prije upotrebe koja omogućuje da losion bude bogat uljem te u isto vrijeme iznimno lagan. Preporučuje se za njegu svakodnevno suhe kože te onu koja se peruta i svrbi. Losion pruža dugotrajnu hidrataciju te kožu čini svilenkasto mekom i glatkom. (175 ml)

NAGRADA BR. 69

ZDRAVLJE KOŽE I KOSE
20 BODOVA POPUST* 30%
UNCOATED PAPER) U PAPER) CVC PAPER) UNCOATED PAPER Uncoated 31

BLUEIRON BEAUTY

Blueiron dodatak prehrani s peptidima kolagena i mineralima za normalnu kosu, nokte i kožu. Sadrži divlje, ručno brane nordijske borovnice za izvrstan okus. Muči vas umor? Blueiron sadrži željezo, vitamine B12 i C te folnu kiselinu koja pridonosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Želite zdraviju kosu, nokte i kožu? Biotin u ovom dodatku prehrani pridonosi održavanju normalne kose i normalnih sluznica. Blueiron sadrži cink koji pridonosi održavanju normalne kose, kože i noktiju te peptide kolagena VERISOL®. Pogodno za upotrebu tijekom trudnoće. (250 ml)

POPUST* 20% NAGRADA BR. 70

SKINAGE COLLAGEN PRESTIGE 10000

Kombinacija kolagena, hijaluronske kiseline i vitamina B kompleksa hrani kožu iznutra, a vitamin C pridonosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože te pridonosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Starenjem se smanjuje sposobnost tijela da proizvede kolagen i hijaluronsku kiselinu, što dovodi do smanjenja elastičnosti i gipkosti kože te u konačnici rezultira nastankom bora. Tijekom starenja kolagenska se vlakna počinju razdvajati, a međuprostori ispunjeni hijaluronskom kiselinom smanjuju se i prazne. Uzimanjem proizvoda skinage COLLAGEN PRESTIGE osigurano je dodatno unošenje kolagena i hijaluronske kiseline u tijelo. Klinički je dokazano da uzimanje

10 g Naticola, hidroliziranog morskoga kolagena, tijekom šest tjedana smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost kože. Kombinacija sastojaka koja osigurava koži bržu obnovu štiti stanice od oksidativnog stresa, smanjuje bore i vraća mladenački izgled. Tekući oblik kolagena osigurava bržu apsorpciju i veću iskoristivost, što dugoročno pridonosi ljepoti kože. (500 ml)

NAGRADA BR. 71

POPUST* 20%

SKINAGE ELLEGANCE

35 BODOVA

Skinage Ellegance sadrži 10.000 mg hidroliziranog kolagena, 2000 mg MSM–a, ekstrakt zelenog čaja, koenzim Q10, 100 mg hijaluronske kiseline, 100 mg vitamina C, vitamine B kompleksa i cink. Nadoknađuje izgubljeni kolagen, potiče proizvodnju prirodnog kolagena te uspješno smanjuje bore. Hidratizira, vraća elastičnost i popravlja tonus kože, sprečava upale te smanjuje pojavu akni, rozaceje i crvenila kože. Skinage Ellegance ima detoksikacijski efekt i potiče izlučivanje štetnih tvari iz organizma te potiče rast i čvrstoću kose i noktiju. Osigurava energiju i bolje iskorištavanje nutrijenata. Bez šećera i glutena. (500 ml) 40

NAGRADA BR. 72

ZDRAVLJE KOŽE I KOSE
20%
BODOVA POPUST*
25 BODOVA
32

SKINAGE TRIACTIVE 20000

Yasenka Skinage Tri Active Collagen 20000 jedinstven je proizvod s tri razine djelovanja koji sadrži ceramide, aminokiseline, kolagen i elastin. Aktivni sastojci sežu u sve slojeve kože te osiguravaju njezinu obnovu i pridonose procesu zaustavljanja starenja. Ti su sastojci: 20000 mg kolagena, elastin, ceramidi, aminokiseline, MSM, hijaluronska kiselina, koenzim Q10 te beauty kompleks vitamina i minerala. Riječ je o najjačoj formulaciji na hrvatskom tržištu, a djeluje u svim slojevima kože, sprečava gubitak vode te osigurava elastičnost kože i smanjenje bora. Regulira pH kože i održava njezin zdrav mikrobiom, smanjuje gubitak kose i potiče rast nove, osigurava čvrstoću derme i hipoderme. Vitamin A koristi se protiv znakova starenja, pomaže kod smanjenja bora, zaglađuje teksturu kože, pomaže kod problema s aknama (smanjuje lučenje sebuma), kod psorijaze i hiperpigmentacije (smanjuje upalne procese u koži). Yasenka

Skinage Tri Active Collagen 20000 obnavlja hidrolipidnu barijeru i jača dermu te kožu čini otpornijom. Izgrađuje mrežu kolagenskih vlakana u hipodermi te sprečava pojavu obješenog lica, dubinski hrani kožu i potiče mikrocirkulaciju, uklanja nepravilnosti i osigurava mladenački izgled. (500 ml)

ZDRAVLJE KOŽE I KOSE
50 BODOVA POPUST* 20% NAGRADA BR. 73 33
vjernizdravlju.adiva.hr LJEKARNA
REKREACIJA I VITALNOST
Ponuda kataloga vrijedi od 1. 2. 2023. do 31. 7. 2023. ili do isteka zaliha.

ICE POWER TOPLO/HLADNI OBLOG

Oblog visoke kvalitete pogodan je za oblikovanje te višekratnu upotrebu. Može se koristiti za ublažavanje bolova, upala i oteklina. Kod bolova bez upale oblog se može zagrijati i primijeniti kao topla terapija.

NAGRADA BR. 74

5 BODOVA POPUST* 20%

ICE POWER KREMA S MAGNEZIJEM

Mnogo ljudi pati od nedostatka magnezija. Krema Ice Power s magnezijem primjenjuje se kod povećane potrebe za magnezijem te njezina primjena ne izaziva nuspojave. Sadrži magnezij u sulfatnom obliku koji se dobro apsorbira u tijelu i mentol koji pruža lagani učinak hlađenja. Magnezij pridonosi normalnoj funkciji mišića. Krema je u obliku lagane emulzije. Dobro se i brzo upija. Kremu je potrebno umasirati u kožu 2 - 3 puta na dan ili prema potrebi (npr. na područje gdje se pojavljuje grč). (90 g)

NAGRADA BR. 75

POPUST* 20%

5 BODOVA

ICE POWER SPREJ

Raspršivač Ice Power s učinkom hlađenja pruža brzu i učinkovitu njegu u hitnim slučajevima za ozljede mekih tkiva kao što su istegnuća, uganuća i rupture. Učinak hlađenja počinje djelovati odmah i traje oko 15 minuta. Tretman hlađenjem nastavite primjenom hladnog obloga Ice Power ili gela Ice Power s učinkom hlađenja. (200 ml)

NAGRADA BR. 76

POPUST* 20%

5 BODOVA

REKREACIJA I VITALNOST
35

ICE POWER ARTHRO

Ice Power Arthro jedinstvena je krema s učinkom hlađenja za ublažavanje različitih problema sa zglobovima, kao što su bolni i otečeni zglobovi. Posebno osmišljena za ublažavanje bola i oticanja malih zglobova, no može se upotrebljavati na svim zglobovima. Mentol i ulje eukaliptusa osiguravaju učinak hlađenja. Krema sadrži i glukozamin, kondroitin i MSM. Dobro se upija i ne ostavlja kožu ljepljivom. (60 g)

POPUST* 20%

DOC NATURE‘S ARNIKA ROLL-ON

doc nature’s Arnika Roll-On koncentrirani je proizvod s 50% ekstrakta cvijeta i cvjetne vode arnike. Sadrži prirodni mentol i četiri eterična ulja: paprenu metvicu, ružmarin, čajevac i timijan. Osigurava jednostavnu i brzu njegu kože nakon (sportskih) ozljeda. Njeguje kožu u slučaju modrica nastalih zbog pada ili udaraca te oteklina. Vraća osjećaj ugode i obnavlja kožu. Primjena masažne kuglice pomaže pri opuštanju mišića vrata, ramena i leđa. Roll-On se jednostavno koristi, čak i u slučaju smanjenih tjelesnih sposobnosti. Ne prlja ruke, njeguje i krijepi kožu zahvaljujući djelovanju eteričnih ulja. (50 ml)

NAGRADA BR. 78

POPUST* 15%

10 BODOVA

JAMIESON MAGNEZIJ + B

Jamieson Magnezij 200 mg + vitamin B sadrži kombinaciju 200 mg magnezija te vitamina B6, B1 i B12. Magnezij pridonosi smanjenju umora, ravnoteži elektrolita i oslobađanju energije u metabolizmu, a znatno pridonosi mišićnoj i funkciji živčanog sustava.

Magnezij ima važnu ulogu u sintezi proteina, očuvanju kostiju i zuba te pri održavanju normalne psihološke funkcije. Zajedno s dodanim vitaminom B nudi optimalnu potporu i savršeno funkcionalnu kombinaciju (s obzirom na to da vitamin B6 pridonosi pretvaranju ugljikohidrata, proteina i masti u energiju). Ne sadrži gluten, laktozu, umjetne boje i okuse, kao ni GMO te je primjeren za vegane i vegetarijance. (50 tableta)

NAGRADA BR. 79

POPUST* 15%

10 BODOVA

REKREACIJA I VITALNOST
5 BODOVA NAGRADA BR. 77
36

DOC NATURE‘S VRAŽJA KANDŽA ROLL-ON

Medicinski proizvod doc nature‘s Vražja kandža Roll-On olakšava i ublažava bolove u mišićima i zglobovima te posttraumatsku bol. Karakterizira ga kombinirani učinak grijanja i hlađenja pa umiruje i brzo ublažava bolove. Upotrebljava se kod kontraktura (ukočenosti, ograničene pokretljivosti), dislokacija, uganuća, grčeva u mišićima, istegnuća, oteklina (smanjenja edema) te drugih ozljeda. Namijenjen je za upotrebu kod odraslih i djece starije od 7 godina. (50 ml)

NAGRADA BR. 80

POPUST* 15%

10 BODOVA

MAGNEZIJ 375 + B6 KAPSULE

Idealna kombinacija za zdravlje živčanog sustava. Magnezij 375 + B6 kapsule iz Dietpharma u preporučenoj dnevnoj dozi (1 kapsula na dan) sadrže 375 mg magnezija i 1,4 mg vitamina B6 koji pridonose normalnom funkcioniranju živčanog sustava, smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom metabolizmu stvaranja energije. Magnezij 375 + B6 kapsule namijenjene su svima koji traže potporu za zdravlje mišića i živčanog sustava. (50 kapsula)

NAGRADA BR. 81

POPUST* 20%

10 BODOVA

GAVEZ MAST

Gavez mast za njegu kože potiče regeneraciju kože, pomaže kod raznih bolova u zglobovima te ublažava simptome artritisa. Sadrži ekstrakt gaveza, stolisnika, crnog sljeza, hamamelisa te dodatak vitamina E. Pruža visoku djelotvornost zahvaljujući sadržaju biljnih ekstrakata. Gavez sadrži karotin, alkaloide, tanine, glikozide, sluzi, smole, eterično ulje, no najvažniji njegov sastojak je alantoin koji aktivira rast stanica. Gavez potiče regeneraciju stanica i obnavljanje tkiva, stolisnik regeneraciju kože, crni sljez pomaže kod epitelizacije kože, a hamamelis podupire sposobnost njezina obnavljanja. (50 ml)

NAGRADA BR. 82

10 BODOVA POPUST* 20%

REKREACIJA I VITALNOST
37

MAGNESIUM-DIASPORAL® 400 MG DIREKT

Granule s magnezijevim citratom kod povećane potrebe za magnezijem. Uzimaju se bez vode, pogodne su za putovanja, a imaju osvježavajući okus naranče s prirodnim koncentratom. Bez glutena i laktoze, bez umjetnih bojila i bez konzervansa. Magnezij pridonosi normalnoj funkciji mišića te normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Preporučena dnevna doza iznosi 300 – 400 mg, a povećan unos važan je za osobe koje su zbog posla ili sporta izložene intenzivnom tjelesnom i psihičkom stresu, kao i za mlade, trudnice i dojilje te starije osobe. Tijekom redukcijskih dijeta bilo bi dobro dodatno uzimati magnezij. Pridonosi smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnoj funkciji mišića, održavanju normalnih kostiju, održavanju normalnih zubi, funkcioniranju živčanog sustava i normalnoj psihološkoj funkciji. (50 vrećica)

NAGRADA BR. 83

15 BODOVA POPUST* 15%

MAGNESIUM-DIASPORAL® DEPOT

Magnesium-Diasporal® DEPOT dvofazni je magnezij u kombinaciji s vitaminima B1, B2, B6 i B12. Sadržaj magnezija podijeljen je u dvije faze, odnosno dva sloja tablete koja djeluju po načelu brzog i dugotrajnog oslobađanja (trenutna i dugotrajna faza). Kombinacija triju spojeva magnezija (hidroksid, karbonat, citrat) omogućuje prikladnu veličinu i stabilnost tablete. Magnezij i vitamini skupine B važni su u prevladavanju intenzivnog stresa u svakodnevnome životu. Magnezij pridonosi normalnoj funkciji mišića. Tiamin (B1), riboflavin (B2) te vitamini B6 i B12 pridonose normalnom funkcioniranju živčanog sustava i normalnom metabolizmu stvaranja energije. (30 tableta)

NAGRADA BR. 84

POPUST* 15%

15 BODOVA

OMNIFLEX FLEX VITAL

OMNIflex vital tekući dodatak prehrani sadrži kombinaciju aktivnih sastojaka kolagena, glukozamina, kondroitina i hijaluronske kiseline koji su prirodno prisutni u tijelu te imaju važnu ulogu u građi i zaštiti vezivnog tkiva. Osim toga, sadrži 100% preporučenog dnevnog unosa vitamina C i mangana koji pridonose normalnom stvaranju vezivnog tkiva i održavanju normalnih kostiju te stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice. (500 ml)

NAGRADA BR. 85

POPUST* 20%

20 BODOVA

REKREACIJA I VITALNOST
38

MAGNESIUM-DIASPORAL® 400 EXTRA, GRANULE

Vrećice s granulama s magnezijevim citratom za pripremu napitka s vodom za više rehidracije te kod povećane potrebe za magnezijem. Napitak ima osvježavajući okus naranče s prirodnim koncentratom. Bez glutena i laktoze, bez umjetnih bojila i bez konzervansa. Magnezij pridonosi normalnoj funkciji mišića te normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Preporučena dnevna doza iznosi 300 – 400 mg, a povećan unos važan je za osobe koje su zbog posla ili sporta izložene intenzivnom tjelesnom i psihičkom stresu, kao i za mlade, trudnice i dojilje te starije osobe. Tijekom redukcijskih dijeta bilo bi dobro dodatno uzimati magnezij. Pridonosi smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnoj funkciji mišića, održavanju normalnih kostiju, održavanju normalnih zubi, funkcioniranju živčanog sustava i normalnoj psihološkoj funkciji. (50 vrećica)

NAGRADA BR. 86

20 BODOVA POPUST* 15%

JAMIESON MAGNEZIJ PRAH LIMUN-LIMETA

Magnezij prašak limun-limeta, bez umjetnih sladila i okusa. Jednostavan je, brz i ukusan način dobivanja iznimno važnog minerala. Prednost je proizvoda što se pri otapanju u vodi pretvara u visoko apsorbirajući oblik magnezija - magnezijev citrat. Upotreba je jednostavna - pomiješajte s vodom i uživajte. Zašto je magnezij važan? Ovaj mineral pridonosi smanjenju umora i iscrpljenosti, ravnoteži elektrolita, oslobađanju energije pri metabolizmu, normalnom psihološkom funkcioniranju te djelovanju mišića i živčanog sustava. Također ima važnu ulogu u sintezi proteina i diobi stanica te pridonosi očuvanju zdravih zubi i kostiju. Kod fizičkih napora, pojačanog stresa, povećanog izlučivanja urina i znojenja tijelo izlučuje više magnezija pa ga treba dodatno unositi. Proizvod ne sadrži soli (NaCl), gluten, laktozu, umjetne boje, arome ni konzervanse. Ne sadrži GMO, kao ni umjetne zaslađivače. (228 g / 52 mjerice)

NAGRADA BR. 87

POPUST* 15%

KOLAGEN FLEX + KURKUMIN KAPSULE

Učinkovita podrška hrskavici i kostima. Kolagen Flex Kurkumin je proizvod s nativnim (nedenaturiranim) kolagenom, kurkumom, hijaluronskom kiselinom, vitaminima D i C te silicijem u kapsuli za podršku normalnoj funkciji hrskavice i kostiju. Sadrži patentirane sastojke iz kliničkih studija: nativni kolagen tipa II b-2cool® (iz pileće hrskavice) i hijaluronsku kiselinu

ExceptionHyal® Star (širokog spektra). Uz to, visoko bioraspoložive kurkuminoide Cavacurmin®, enkapsulirani ekstrakt bez aditiva s 40 puta većom apsorpcijom. S obzirom na učinkovitost apsorpcije, količina u ovom proizvodu jednaka je 1200 mg klasičnog ekstrakta s 95% kurkumina. Preporučuje se svima koji trebaju učinkovitu potporu za normalnu funkciju hrskavice i kostiju, osobama s prekomjernom tjelesnom težinom, svima koji se susreću s nelagodom u zglobovima tijekom i nakon tjelesne aktivnosti kao što su rekreativci i sportaši te svima koji biraju učinkovita prirodna rješenja. (40 kapsula)

25 BODOVA

I VITALNOST
REKREACIJA
25 BODOVA NAGRADA BR. 88 POPUST* 25% 39

REKREACIJA I VITALNOST

SKINAGE ACTIVE BODY DETOKS

Yasenka Skinage Active Body sadrži kombinaciju visoko koncentriranih sastojaka koji omogućavaju detoksikaciju organizma te pridonose bržem metabolizmu, sagorijevanju masti, uklanjanju suvišne vode iz organizma, višoj razini energije i čišćenju tijela od toksina. Glavni aktivni sastojci koji pružaju potporu i prvi korak transformacije su crna rotkva, mate čaj, enzimi ananasa i papaje, sikavica, artičoka i maslačak. Proizvod se preporučuje za detoksikaciju jetre i cijelog organizma, za aktivaciju metabolizma i bolju probavu, kod problema s visceralnom debljinom (masne naslage na području trbuha i bokova), kod problema zadržavanja vode i nakupljanja celulita, za povećanje učinkovitosti vježbanja i brže gubljenje suvišnih kilograma. (500 ml)

JAMIESON GLUKOZAMIN, KONDROITIN MSM

Prirodni ekstrakti s tri ključna sastojka važna za održavanje optimalnog stanja koštanog sustava i vezivnog tkiva. Osim glukozamina, proizvod sadrži kondroitin i MSM koji u sinergiji djeluju s glukozaminom. U proizvodu se ne nalaze soli, šećeri, škrob, gluten, laktoza ni umjetne arome. Nije primjeren za vegane. (120 tableta)

NAGRADA BR. 89
30
BODOVA
POPUST* 20%
35 BODOVA
40
NAGRADA BR. 90
POPUST* 15%
MEDICINSKA POMAGALA I PROIZVODI vjernizdravlju.adiva.hr LJEKARNA
Ponuda kataloga vrijedi od 1. 2. 2023. do 31. 7. 2023. ili do isteka zaliha.

MEDICINSKA POMAGALA I PROIZVODI

TOPLOMJER GERATHERM ECO CLASSIC

Toplomjer bez žive, s galijem - bezopasnom mjernom tekućinom, 100% vodonepropustan s easy flip dodatkom.

NAGRADA BR. 91

5 BODOVA POPUST* 20%

MICROLIFE VAGA WS 50

Microlife WS 50 digitalna vaga iznimno precizno mjeri tjelesnu masu. Njezin moderan dizajn upotpunjuje postolje izrađeno od čvrstog stakla. Namijenjena je osobama čija tjelesna masa nije veća od 150 kilograma.

MIC-FL-WS50-PAT-HR-02

SEA-BAND NARUKVICA PROTIV MUČNINA

NAGRADA BR. 92

10 BODOVA POPUST* 15%

Sea-Band narukvice za ublažavanje mučnine s klinički dokazanim djelovanjem. Ne sadrže dodane djelatne tvari za pomoć i ublažavanje simptoma mučnine i povraćanja povezanih sa svim oblicima kretanja, jutarnje mučnine, mučnine povezane s kemoterapijom i mučnine nakon operacije. Okrugli plastični dio narukvice vrši pritisak na akupresurnu točku Nei-Kuan na zapešću pomažući pri ublažavanju simptoma mučnine. Jednostavno nosite narukvicu na svakom zapešću koliko god je potrebno, s plastičnim dijelom okrenutim prema dolje iznad točke Nei-Kuan. Kako biste pronašli tu točku, stavite tri prsta s unutarnje strane zapešća te položite prste tako da je zadnji tik do pregiba ručnog zgloba. Nei-Kuan točka nalazi se točno ispod kažiprsta. Dostupni su oblici za dječake, djevojčice, mame i odrasle.

NAGRADA BR. 93 10 BODOVA

POPUST*
42
15%

MEDICINSKA POMAGALA I PROIZVODI

BRAUN PULSNI OKSIMETAR

Braunov pulsni oksimetar mjeri razinu kisika u krvi, što je važan pokazatelj zdravlja dišnog sustava. Ključni simptom bolesti dišnog sustava ili krvotoka je smanjena funkcija pluća, što može dovesti do niže razine kisika u krvi. Kad se kažiprst umetne u fotoelektrični senzor za vrh prsta, zaslon uređaja prikazat će izmjerenu vrijednost O2 i brzinu pulsa, a okomiti trakasti grafikon pokazat će amplitudu pulsa. Rotirajući OLED zaslon s pozadinskim osvjetljenjem omogućava prikaz rezultata iz svih kutova. Uređaj je prikladan za osobe (18+) kojima su dijagnosticirani KOPB, upala pluća ili apneja u snu.

NAGRADA BR. 94

GERATHERM BESKONTAKTNI TOPLOMJER

Mjerenje temperature bez kontakta novom infracrvenom tehnologijom. Za brzo i beskontaktno mjerenje temperature dovoljne su tri sekunde. Toplomjer je siguran i higijenski. Omogućava mjerenje tjelesne temperature, temperature okoline, tekućina i površina s proširenim rasponom mjerenja od 0 do 100 °C. Sadrži vizualni i zvučni indikator groznice te ima velik zaslon s pozadinskim osvjetljenjem s efektom leće. Klinički je testiran s visokom preciznošću +/- 0,2 °C.

NAGRADA BR. 95

POPUST* 20%

35 BODOVA

ORAL-B ELEKTRIČNA ČETKICA D100 VITALITY WHITE

Punjiva električna zubna četkica Oral-B Vitality pruža klinički dokazano nadmoćnu čistoću u usporedbi s pranjem običnom zubnom četkicom. Mjerač vremena ugrađen u dršku pomaže da pranje zuba traje dvije minute, u skladu s preporukama stomatologa. I što je najbolje, sve to omogućava Oral-B, marka zubnih četkica br. 1, koju upotrebljava najviše stomatologa diljem svijeta.

NAGRADA BR. 96 35 BODOVA POPUST* 25%
25
43
BODOVA POPUST* 15%

GERATHERM TENSIO CONTROL

Uređaj za automatsko mjerenje krvnog tlaka na zapešću s mogućnošću prepoznavanja aritmija. Odlikuje ga velik zaslon s povećim tipkama i s očitanjem triju vrijednosti. Mogućnost pohrane 80 očitanja.

35 BODOVA POPUST* 20%

BRAUN TLAKOMJER ZA NADLAKTICU EXACTFIT 1

Braun tlakomjer za nadlakticu Braun ExactFit™ 1 omogućit će vam da sami jednostavno i precizno izmjerite krvni tlak kod kuće. Tlakomjeri marke Braun, što je potvrdilo Europsko društvo za hipertenziju, nude klinički dokazanu točnost. Mjerenje tlaka je brzo i jednostavno. Braun ExactFit™ 1 ima veliki gumb za uključivanje i isključivanje. Njegov veliki LCD zaslon je praktičan i pregledan, a pokazuje posljednju izmjerenu vrijednost.

NAGRADA BR. 98

35 BODOVA POPUST* 15%

MICROLIFE BESKONTAKTNI TOPLOMJER NC400

Beskontaktni Microlife NC 400 termometar, osim svoje pouzdanosti, točnosti i jednostavnosti u primjeni, omogućuje nježno i neinvazivno mjerenje tjelesne temperature bez dodira pacijenta u samo 3 sekunde. Dizajniran u obliku dupina kako bi se ugodnije provodila mjerenja kod djece.

40 BODOVA POPUST* 15%

MEDICINSKA POMAGALA I PROIZVODI
NAGRADA BR. 99 NAGRADA BR. 97
44

GERATHERM TLAKOMJER DESKTOP

Tlakomjer za nadlakticu, jednostavan za upotrebu (jedna tipka), s velikim zaslonom i velikim brojevima. Periva manžeta.

NAGRADA BR. 100

POPUST* 20%

45 BODOVA

PHILIPS INHALATOR HOMENEB

Philips inhalator HOME NEB PLUS kompresorski je inhalator namijenjen za kućnu upotrebu. Preporučuje se za inhalaciju gornjih i donjih dišnih puteva. Uređaj je lagan, jednostavan za korištenje te pogodan za inhalaciju djece i odraslih. SideStream tehnologija raspršivanja lijeka omogućava ovom inhalatoru vrijeme terapije kraće od 6 minuta, a time i brzu i učinkovitu primjenu lijeka. Zahvaljujući dvostrukom Venturi efektu, prosječna veličina raspršenih čestica iznosi 2,72 µm, što je iznimno važno za postizanje terapijskog učinka u donjim dišnim putevima.

NAGRADA BR. 101

45 BODOVA POPUST* 15%

BRAUN TLAKOMJER ZA NADLAKTICU EXACTFIT 3

Braun tlakomjer za nadlakticu ExactFit 3 razvijen je za točno i udobno mjerenje krvnog tlaka. Točnost njegova mjerenja testirana je u vrijeme proizvodnje, a dokazana je kliničkim istraživanjima u skladu sa smjernicama ESH. Jednostavan je za korištenje i ergonomskog je dizajna. Zahvaljujući njegovoj preciznosti i indikatoru koji bojom upućuje na razinu krvnog tlaka, uređaj nudi brzo i jednostavno očitavanje. Detektira nepravilne otkucaje srca te ima mogućnost pohranjivanja do 40 mjerenja za dva korisnika. Povezuje se s aplikacijom Braun Healthy Heart preko Bluetooth veze u svrhu praćenja vašeg napretka.

NAGRADA BR. 102

50 BODOVA POPUST* 15%

MEDICINSKA POMAGALA I PROIZVODI
45

MICROLIFE TLAKOMJER BP B3 AFIB

Microlife tlakomjer BP B3 AFIB s funkcijom otkrivanja atrijske fibrilacije može pomoći/pridonijeti u prevenciji moždanog udara*. Opremljen je MAM tehnologijom, a omogućava tri mjerenja jednim klikom. Udobna manžeta prilagođava se gotovo svim veličinama ruke. Sadrži indikator aritmije pulsa. *atrijska fibrilacija čimbenik je rizika za nastanak moždanog udara

Microlife BP B3 AFIB ne postavlja dijagnozu atrijske fibrilacije te se za postavljanje dijagnoze treba obratiti liječniku.

NAGRADA BR. 103

55 BODOVA POPUST* 15%

NANO THERMO HEALTH T2 BESKONTAKTNI INFRACRVENI TOPLOMJER

Beskontaktni infracrveni toplomjer NANO Thermo Health T2 (JXB311) koristi najnoviju infracrvenu tehnologiju. Omogućuje precizno, sigurno i trenutačno mjerenje temperature.

NAGRADA BR. 104

55 BODOVA POPUST* 20%

LAICA KOMPRESORSKI INHALATOR NE2013

Kompresorski uređaj za aerosolnu terapiju pogodan je za korištenje s bilo kojim lijekom, uključujući masne proizvode poput kortizona, esencijalnih ulja i suspenzija. Inhaliranje pomoću inhalatora raspršivača jedan je od najboljih načina liječenja kašlja, bronhitisa i astme. Pomaže kod teškog produktivnog kašlja kada je iskašljavanje naporno i iscrpljujuće zbog gustog sekreta. Primjenjuje se tako da namjestite inhalator na masku koja vam odgovara, napunite ga odgovarajućom tekućinom, uključite u struju te vaše inhaliranje može početi. Pakiranje sadrži masku za odrasle, dječju masku, nastavak za nos, posudu za lijek, cijev za zrak, nastavak za usta i tri filtra.

NAGRADA BR. 105

55 BODOVA

MEDICINSKA
PROIZVODI
POMAGALA I
Ljubav prema vodi
46
POPUST* 20%

OMRON BESKONTAKTNI INFRACRVENI TOPLOMJER GENTLE TEMP 720

OMRON beskontaktni infracrveni toplomjer za čelo je medicinski uređaj koji omogućuje brzo, precizno i jednostavno mjerenje tjelesne temperature. Omogućuje 3 u 1 mjerenje (temperature tijela, prostorije ili površine - npr. dječje bočice s mlijekom). Mjerenje traje samo jednu sekundu.

NAGRADA BR. 106

POPUST* 20%

55 BODOVA

NANO KOMPRESORSKI INHALATOR

NANO ProAir kompresorski inhalator je proizvod razvijen za uspješno liječenje astme, KOPB-a, alergija i drugih respiratornih oboljenja. Opremljen je visokokvalitetnim kompresorom te optimalno kombinira vrijeme inhalacije s učinkovitom isporukom lijeka. U pakiranju su dvije maske (za djecu i za odrasle) te usni nastavak za odrasle.

NAGRADA BR. 107

60 BODOVA POPUST* 20%

BRAUN TLAKOMJER ZA ZAPEŠĆE ICHECK 7

Braun iCheck® 7 tlakomjer pametno i brzo mjeri krvni tlak te otkriva nepravilne otkucaje srca. Interpretira rezultate mjerenja pomoću različitih boja (simbol srca), ima jednostavan sustav pozicioniranja te pohranjuje do 100 mjerenja. Pohranjena mjerenja mogu se preuzeti kasnije na vašem pametnom telefonu pomoću aplikacije Braun Healthy Heart kako biste s lakoćom pratili svoj napredak putem dijagrama i grafikona, kalendarskog prikaza, dnevnih, tjednih i mjesečnih prosjeka. Ovaj uređaj nije namijenjen novorođenčadi i dojenčadi, trudnicama, kao ni preeklamptičkim korisnicima.

NAGRADA BR. 108

POPUST* 15%

60 BODOVA

MEDICINSKA POMAGALA I PROIZVODI
47

NANO PAIN RELAX PLUS RC1 UREĐAJ ZA ELEKTROTERAPIJU

Kombinirani uređaj za elektroterapiju - TENS, EMS i masaža. Pain Relax nudi siguran, učinkovit i bezbolan tretman protiv bolova. Uređaji za elektroterapiju s tri osnovne funkcije:

• TENS (transkutana električna stimulacija živaca) - važna je za ublažavanje bolova u mišićima i zglobovima. Koristi se za privremeno olakšanje bola uzrokovanog bolnim mišićima u području ramena, donjeg dijela leđa, zglobova, kukova, gornjih udova (ruke) i donjih udova (noge) zbog napornog vježbanja ili normalnih kućanskih aktivnosti.

• EMS (električna stimulacija mišića) - stimulira mišiće kako bi se poboljšao i olakšao rad mišića.

• PROGRAM MASAŽNE STIMULACIJE pruža opuštajuću vibrirajuću masažu mišića. Pain Relax Plus (RC1) 3 u 1 kombinirani uređaj za elektroterapiju.

NAGRADA BR. 109

60 BODOVA POPUST* 20%

NANO OVLAŽIVAČ ZRAKA EMA

Ema je proizvod namijenjen prostorima kojima je potrebna optimalna vlažnost. Uz malo vode i nekoliko kapi omiljenog eteričnog ulja pretvorite svoj dom ili ured u oazu za ublažavanje stresa. Podržava kapacitet od 4 l, preporučuje se za prostore od 40 m2, a ima izlaz od oko 300/200/100 ml u satu. Može se koristiti s eteričnim uljima po izboru, a radi od 2 do 12 sati. Ima rotirajuća LED svjetla u sedam boja te opciju odabira jakosti maglice.

NAGRADA BR. 110

60 BODOVA POPUST* 20%

LAICA ULTRAZVUČNI INHALATOR MD6026

Ovaj uređaj za ultrazvučnu aerosolnu terapiju jamči brzo i iznimno tiho raspršivanje. Jednostavan za upotrebu, njegov tihi rad čini ga savršenim rješenjem za djecu. Ultrazvučni uređaj pretvara električnu energiju u visokofrekventne vibracije te se one prenose na površinu otopine. Inhalator ima ugrađen timer i automatsko gašenje nakon 13 minuta. Način primjene: namjestite na inhalator masku koja vam odgovara, napunite ga odgovarajućom tekućinom, uključite u struju i vaše inhaliranje može početi. Pakiranje sadrži: masku za odrasle, dječju masku, dio za usta i zračnu cijev, 60 medicinskih čašica i adapter.

MEDICINSKA POMAGALA I PROIZVODI
NAGRADA BR. 111 70 BODOVA POPUST* 20%
Ljubav prema vodi 48

BRAUN BNT 400 TOPLOMJER

BNT400® digitalni termometar za mjerenje tjelesne temperature bez dodira i s dodirom. Brzo i jednostavno mjerenje u manje od dvije sekunde. Uređaj omogućuje mjerenje temperature hrane ili kupke, sadrži zaslon u boji te sustav i svjetlo za pravilnu upotrebu. U pakiranju se nalaze jedan Braun BNT400 toplomjer, dvije baterije AAA i upute. Namijenjen je za cijelu obitelj. Omogućuje mjerenje za manje od dvije sekunde, točan je i pouzdan, jednostavan za upotrebu te sadrži age precision prikaz u boji. Uređaj je namijenjen mjerenju tjelesne temperature ljudi (ZELENO: normalna temperatura; ŽUTO: vrućica; CRVENO: visoka vrućica), a ima i način mjerenja temperature hrane ili kupke. Za mjerenje hrane ili kupke toplomjer mora biti usmjeren izravno na hranu ili vodu za kupku – u razmaku od 6 cm.

ORAL-B ELEKTRIČNA ČETKICA iO4 QUITE WHITE

Električna zubna četkica iO4 donosi najbolju tehnologiju marke Oral-B. Okrugla glava četkice nadahnuta stomatološkom opremom pruža nježne mikrovibracije za osjećaj kao nakon profesionalnog čišćenja, a sve u udobnosti vašeg doma. Pametni senzor pritiska pomaže spriječiti presnažno ili prenježno četkanje za bolju zaštitu desni. Za najbolje rezultate glavu zubne četkice Oral-B iO zamijenite svaka tri mjeseca. Namijenjena je osobama s osjetljivim zubima i desnima. Četkica kombinira jedinstvenu okruglu glavu zubne četkice Oral-B s nježnim mikrovibracijama za svjež i čist osjećaj u ustima. U samo jednom tjednu desni su 100% zdravije u usporedbi s tretmanom običnom zubnom četkicom. Četkica pruža četiri načina rada za pranje zubi prilagođena vašim potrebama: Daily Clean (svakodnevno čišćenje), Whitening (izbjeljivanje), Sensitive (nježno) i Super Sensitive (iznimno nježno). Sadrži pametni senzor pritiska koji crvenom, bijelom i zelenom bojom javlja četkate li presnažno, preblago ili adekvatnom količinom pritiska.

MEDICINSKA POMAGALA I PROIZVODI
NAGRADA BR. 112
70 BODOVA POPUST* 30%
100 BODOVA POPUST* 25% 49
NAGRADA BR. 113

VJERNI ZDRAVLJU

PROGRAM VJERNOSTI ADIVA LJEKARNI

ADIVA program vjernosti „Vjerni zdravlju“ donosi vam brojne pogodnosti prilikom kupnje u ADIVA ljekarnama. Kao član ADIVA programa vjernosti ostvarujete pravo na atraktivne nagradne proizvode i popuste na kupnju proizvoda iz nagradnog kataloga ADIVA programa vjernosti. Program vjernosti dostupan je i putem ADIVA mobilne aplikacije Vjerni zdravlju uz koju još lakše koristite sve pogodnosti programa vjernosti sa zaslona vašeg mobitela – brzo, jednostavno i praktično.

Popis ADIVA ljekarni možete pronaći na lokatoru unutar ADIVA mobilne aplikacije, na zdravstvenom portalu adiva.hr ili na internetskoj stranici vjernizdravlju.adiva.hr LJEKARNA

NAGRAĐUJEMO VAŠU VJERNOST ZDRAVLJU!

vjernizdravlju.adiva.hr adiva.hr

www.icepower.com Za brzo i učinkovito ublažavanje bola Ice Power Cold Gel + brzo i učinkovito ublažava bol i upalu + dugotrajni učinak hlađenja + učinkovito ublažava napetost mišića te bol u vratu, ramenima i donjem dijelu leđa + siguran za primjenu – čak i za dulje vrijeme liječenja + klinički dokazan učinak* Fysioline Oy Arvionkatu 2, Tampere Made in Finland * Efficacy of Cold Gel for Soft Tissue Injuries; A Prospective Randomized Double-Blinded Trial. Airaksinen et al. The American Journal of Sports Medicine, Vol. 31, No. 5

ADIVA APLIKACIJA VJERNI ZDRAVLJU

Pogodnosti programa vjernosti nadohvat ruke

Sakupljajte bodove uz ADIVA digitalnu karticu i zamijenite bodove za nagrade

Jednostavno pregledajte katalog Programa vjernosti

Postavite pitanje ADIVA ljekarniku

Čitajte zdravstvene novosti i savjete

Preuzmite aplikaciju, registrirajte se i osvojite 30 nagradnih bodova

LJEKARNA
www.adiva.hr

Pronađite vama najbližu ADIVA LJEKARNU

SREDIŠNJA HRVATSKA

ZU Ljekarne Mentapharm, Šestinski dol 5, 10000 Zagreb

Ljekarna Čelina - Zagreb, Dobri dol 49, 10000 Zagreb

ZU Ljekarne Štefanić - Zagreb, Ulica Vilima Korajca 3, 10000 Zagreb

ZU Ljekarne Štefanić - Đurđevac, Stjepana Radića 18, 48350 Đurđevac

ZU Ljekarne Štefanić - Virje, Đure Sudete 10, 48326 Virje

ZU Ljekarne Štefanić - Kloštar Podravski, Trg Svete obitelji 2, 48362 Kloštar Podravski

Ljekarne Dogan, Žitnjak 64, 10000 Zagreb

Ljekarne Talan - Zagreb, Cvjetna cesta 9, 10000 Zagreb

Ljekarne Talan - Varaždin, Trg slobode 1, 42000 Varaždin

Ljekarna Ljubić Šabić, Kauzlarićev prilaz 7, 10000 Zagreb

Ljekarne Filipović, Zagorska ulica 42, 10000 Zagreb

Ljekarne Vales - Zagreb, Dražićeva poljana 6, 10000 Zagreb

Ljekarna Šimac Terek, Nova cesta 120, 10000 Zagreb

Ljekarna Šimac Terek, Prilaz Gjure Deželića 38, 10000 Zagreb

Ljekarna Dubravka Štimac, Ljerke Šram 6, 10000 Zagreb

Ljekarna Dubravka Štimac, Ilica 81, 10000 Zagreb

Ljekarna Marušić, Maksimirsko naselje IV broj 21, 10000 Zagreb

Ljekarna Marušić 2, Fallerovo šetalište 44, 10000 Zagreb

ZU Ljekarne Dvoržak, Selska 153, 10000 Zagreb

Ljekarna Sonja Grbac Stublić, Remetinečki gaj 14, 10020 Zagreb

ZU Pablo - Ilica, Ilica 191c, 10000 Zagreb

ZU Pablo - Gospić, Dr. Ante Starčevića 16, 53000 Gospić

ZU Pablo - Poljanice, IV Poljanice 8, 10040 Zagreb

ZU Ljekarne Petrinec - Zagreb, Slavonska ulica 54, 10040 Zagreb

ZU Ljekarne Petrinec - Dubravica, Pavla Štosa 41, 10293 Dubravica

ZU Ljekarne Petrinec - Luka, Lučka cesta 39, 10296 Luka

Ljekarna Muhić-Car, Mrđen, Vrabečak 4, 10000 Zagreb

Ljekarna Falak, Bencekovićeva 40, 10000 Zagreb

Ljekarna Pernar, Naglić, Beblje, Pavla Lončara 1, 10290 Zaprešić

Ljekarna Naglić Šoštarčić, Trg Franje Tuđmana 2, 10290 Zaprešić

Ljekarna Galešić, Zagrebačka 104, 10340 Vrbovec

ZU Ljekarne Jagatić - Sesvete, Bjelovarska 48b, 10360 Sesvete

ZU Ljekarne Jagatić - Srednjaci, Srednjaci 14, 10000 Zagreb

LJU Ljekarne Sruk, Dragutina Domjanića 20, 10370 Dugo Selo

ZU Ljekarna Zubović - Sv. Ivan Zelina, Bočakova 5, 10380 Sv. Ivan Zelina

ZU Ljekarna Zubović - Novi Marof, Zagrebačka 8, 42220 Novi Marof

Ljekarne Zagrebačke županije - V. Gorica, Kralja Dmitra Zvonimira 3, 10410 Velika Gorica

Ljekarne Zagrebačke županije - V. Gorica, Trg kralja Petra Krešimira IV. 7, 10410 Velika Gorica

Ljekarne Zagrebačke županije - Samobor, Trg kralja Tomislava 11, 10430 Samobor

Ljekarne Čakovec - Centrala, V. Morandinija 1, 40000 Čakovec

Ljekarne Čakovec - Čakovec 2, Zrinsko-frankopanska 10, 40000 Čakovec

Ljekarne Čakovec - D. Kraljevec, Čakovečka 3, 40320 Donji Kraljevec

Ljekarne Čakovec - Mursko Središće, Trg bana Jelačića 6, 40315 Mursko Središće

Ljekarne Čakovec - Prelog, Sajmišna 1, 40323 Prelog

ZU Ljekarne Petek - Macinec, Glavna 26, 40306 Macinec

ZU Ljekarne Petek - Mala Subotica, Benkovac 9, 40321 Mala Subotica

ZU Ljekarne Petek - Sveti Đurđ, Braće Radića 1, 42233 Sveti Đurđ

Ljekarne Varaždinske županije - Ludbreg, Gundulićeva 1, 42230 Ludbreg

Ljekarne Varaždinske županije - Varaždin, Kolodvorska 18, 42000 Varaždin

Ljekarna Snježana Erlač, Vladimira Nazora 106, 42206 Petrijanec

Ljekarna Kliček, Male Ledine 1, 42202 Trnovec Bartolovečki

Ljekarna Vodopija Štorga, Braće Radića 1, 42220 Novi Marof

Ljekarna Friščić, Varaždinska 4a, 42240 Ivanec

Ljekarna Žulić, Trg kralja Tomislava 4, 42250 Lepoglava

ZU Ljekarna Bjelovar 1, Petra Preradovića 4, 43000 Bjelovar

ZU Ljekarna Bjelovar 2, Šenoina 12, 43000 Bjelovar

ZU Ljekarna Coner 1, Tomasa G. Masaryka 9, 43000 Bjelovar

ZU Ljekarna Coner 2, Trg Petra Zrinskog 10, 10340 Vrbovec

ZU Ljekarna Coner 3, Prilaz Andrije Hebranga 8a, 43000 Bjelovar

Gradske ljekarne Sisak - Centrala, S. i A. Radića 48, 44000 Sisak

LJU Ljekarne Župančić - Velika Ludina, Obrtnička 2, 44316 Velika Ludina

LJU Ljekarne Župančić - Popovača, Zagrebačka 49, 44317 Popovača

Ljekarna Karlovac - Dubovac, Bolnička 2, 47000 Karlovac

Ljekarna Karlovac - Centrala, Kralja Tomislava 19a, 47000 Karlovac

Ljekarna Čunović, Bana Josipa Jelačića 9a, 47250 Duga Resa

LJU Ljekarne IP Pharma - Duga Resa, Trg hrvatskih mučenika 3-4, 47250 Duga Resa

LJU Ljekarne IP Pharma - Mahično, Mahično 60, 47286 Mahično

Ljekarna Turkalj, Tomšić, Josipa bana Jelačića 3, 47300 Ogulin

LJU Ljekarne Škunca, Trg svetog Jurja 15, 48350 Đurđevac

Ljekarne Krapinsko-zagorske županije, Magistratska 11, 49000 Krapina

Ljekarne Krapinsko-zagorske županije, Matije Gupca 63, 49210 Zabok

ZU Ljekarne Lepeš - V. Trgovišće, Trg S. Tuđmana 4, 49214 Veliko Trgovišće

ZU Ljekarne Lepeš - T. Toplice, Ljudevita Gaja 4, 49215 Tuheljske Toplice

Ljekarna Herenčić, Vinogradska ulica 1, 42230 Ludbreg

Ljekarna Salus - Varaždin, Miroslava Krleže 48, 42000 Varaždin

Ljekarna Salus - Varaždin POS, Ulica hrvatskih branitelja 11, 42000 Varaždin

Ljekarna Salus - Sračinec, Varaždinska 87, 42209 Sračinec

ZU Ljekarne Koprivnica - Centralna, Florijanski trg 4, 48000 Koprivnica

ZU Ljekarne Koprivnica, Braće Radića 2, 48000 Koprivnica

DALMACIJA

Ljekarna Čelina - Dubrovnik, Vukovarska 17, 20000 Dubrovnik

ZU Ljekarne Antunica, Placa 5, 20000 Dubrovnik

Ljekarna Dubrovnik - Lapad, Mata Vodopića 30, 20000 Dubrovnik

Ljekarna Dubrovnik - Gruž, Obala pape Ivana Pavla II. 9, 20000 Dubrovnik

Ljekarna Dubrovnik - Kod Zvonika, Placa 2, 20000 Dubrovnik

ZU Ljekarna Draženović - Ploče, Vladimira Nazora 4, 20340 Ploče

ZU Ljekarna Draženović - Metković, Ante Starčevića 9, 20350 Metković

ZU Ljekarna Draženović - Metković, Put Narone 6, 20350 Metković

Ljekarna Cortex - Split, Šibenska 13, 21000 Split

Ljekarna Cortex - Imotski, Stjepana Radića 21, 21260 Imotski

Ljekarna Olujić, Domovinskog rata 48, 21000 Split

ZU Ljekarna Phyto Pharma - Firule, Dubrovačka 3, 21000 Split

ZU Ljekarna Phyto Pharma - Općina, Domovinskog rata 17, 21000 Split

ZU Ljekarna Phyto Pharma - Stepinčeva, Alojzija Stepinca 18a, 21000 Split

Ljekarna Balić, Svalina, Alojzija Stepinca 9, 21220 Trogir

Ljekarna Stojan, Špika, Alojzija Stepinca 17, 21220 Trogir

Ljekarna Đuzel, Dr. Josipa Mladinova 20, 21260 Imotski

Ljekarna Falak, Ante Starčevića 112, 21300 Makarska

Ljekarna Pivčević - Dobrota, Ante Starčevića bb, 21310 Omiš

ZU Ljekarne Polunić, Ulica Gospe u Siti 2, 21312 Podstrana

Ljekarna Dukić, Trg kralja Tomislava 3, 21315 Dugi Rat

Ljekarna Puharić, Mladena Vodanovića 24, 21400 Supetar

Ljekarna Šibenik - Centrala, Stjepana Radića 41, 22000 Šibenik

Ljekarna Šibenik - Baldekin, Stjepana Radića 56a, 22000 Šibenik

Ljekarna Šibenik - Varoš, Kralja Zvonimira 32, 22000 Šibenik

Ljekarna Šibenik - Vodice, Roca Pave 6, 22211 Vodice

ZU Ljekarna Plenča 1, Karla Vipauca 21, 22000 Šibenik

ZU Ljekarna Plenča 2, Stjepana Radića 137a, 22000 Šibenik

ZU Ljekarna Plenča 3, Kralja Zvonimira 138, 22000 Šibenik

Ljekarne Vales - Sukošan, Dr. F. Tuđmana 30b, 23206 Sukošan

ZU Farmapharm, Stjepana Radića 2c, 23250 Pag

LJU Ljekarne Kremić, Jurja Barakovića 5, 23232 Nin

ZU Pablo - Solin, Salona Mall, Matoševa 10, 21210 Solin

SLAVONIJA

Ljekarna Škugor - Osijek, Stjepana Radića 36, 31000 Osijek

Ljekarna Škugor - Slavonski Brod, Eugena Kumičića 34, 35000 Slavonski Brod

Ljekarna Cicvarić, Sjenjak 137, 31000 Osijek

Ljekarna Srce - Centar, Trg Ante Starčevića 7, 31000 Osijek

Ljekarna Srce - Đakovo, Ivana Pavla II. 26, 31400 Đakovo

Ljekarna Srce - Beli Manastir, Imre Nagya 4, 31300 Beli Manastir

Ljekarna Srce - Donji grad, Prolaz kod Snježne Gospe 1b, 31000 Osijek

Ljekarna Perman - Hrgić, Trg hrvatskog preporoda 2, 35250 Oriovac

Ljekarna Kovačević, Vukovarska 2, 31540 Donji Miholjac

LJU Ljekarna Iličić, A. Starčevića 40, 32000 Vinkovci

LJU Ljekarna Štrkalj, Kardinala A. Stepinca 8, 32000 Vukovar

Ljekarne Šibalić, V. Gortana 11, 32000 Vinkovci

DZ Vinkovci, Trg kralja Zvonimira 1, 32100 Vinkovci

ZU Ljekarne Baturina, Veliki kraj 108, 32270 Županja

DZ Županja, Aleja Matice hrvatske 37, 32270 Županja

Ljekarne Grgić, Ferde Rusana 14, 33000 Virovitica

ZU Ljekarne Berry, Ferde Rusana 4, 33000 Virovitica

Ljekarna Plantak, Bana Jelačića 8, 33520 Slatina

ZU Ljekarna Rajić, Matije Gupca 4, 34000 Požega

ZU Ljekarna Slavonski Brod - Centralna, Vukovarska bb, 35000 Slavonski Brod

ZU Ljekarna Slavonski Brod - Korzo, Trg I. B. Mažuranić 1, 35000 Slavonski Brod

ZU Ljekarna Furić, Stjepana pl. Horvata 28, 35000 Slavonski Brod

ZU Ljekarna Zubović - N. Gradiška, Relkovićeva 32, 35400 Nova Gradiška

ISTRA I KVARNER

ZU Ljekarne Jadran - Korzo, Korzo 22 , 51000 Rijeka

ZU Ljekarne Jadran - Kazalištu, Uljarska 3, 51000 Rijeka

ZU Ljekarne Jadran - Strossmayer, Petra Jurčića 2, 51000 Rijeka

ZU Ljekarne Jadran - Centar, Riva 18, 51000 Rijeka

ZU Ljekarne Jadran - Lovran, Šetalište maršala Tita 46, 51415 Lovran

ZU Ljekarne Jadran - Novi Vinodolski, Korzo hrvatskih branitelja 17, 51250 Novi Vinodolski

ZU Ljekarne Jadran - Brajda, Krešimirova 24, 51000 Rijeka

ZU Ljekarne Jadran - Zamet, Avelina Turka 2, 51000 Rijeka

ZU Ljekarne Jadran - Riva Boduli, Zagrebačka 23c , 51000 Rijeka

ZU Ljekarne Jadran - Škurinje, Osječka bb, 51000 Rijeka

ZU Ljekarne Jadran - Vrbovsko, Dobra 12, 51326 Vrbovsko

ZU Ljekarne Jadran - Bakar, Weberova 147/a, 51222 Bakar

ZU Ljekarne Jadran - Šilo, Stara cesta 4, 51515 Šilo

ZU Ljekarne Jadran - Cres, Trg Frane Petrića 4, 51557 Cres

ZU Ljekarne Jadran - Belveder, Tizianova 5c, 51000 Rijeka

ZU Ljekarne Jadran - Vežica, Kvaternikova 65b, 51000 Rijeka

ZU Ljekarne Jadran - Volosko, Maršala Tita 2, 51410 Opatija

Ljekarne Pahor - Viškovo, Gornji sroki 15, 51216 Viškovo

Ljekarne Pahor - Klana, Klana 225, 51217 Klana

Ljekarna Ivandić, Dražičkih boraca 64, 51218 Dražice

ZU Ljekarna Smeraldo, Glavani 89a, 51221 Kostrena, Rijeka

ZU Ljekarna Smeraldo - Hreljin, Hreljin 225, 51226 Hreljin

Ljekarna Matejčić, Boras - Devčić, Trg Stjepana Radića 1, 51260 Crikvenica

Ljekarna Stjepčević, Maršala Tita 91/1, 51410 Opatija

Ljekarna Ćus, Tončinić, Cotman - Tomac, Šetalište Pazinske gimnazije 4, 52000 Pazin

Ljekarne Valun - Kamenjak, Kamenjak 3, 52100 Pula

Ljekarne Valun - Kaštanjer, Zagrebačka 29, 52100 Pula

Ljekarna Irena Grahovac, Trg 1. istarske brigade 5 , 52100 Pula

Ljekarna Ornela Majetić, Palladiova 20, 52100 Pula

Istarske ljekarne - Centar, Giardini 14, 52100 Pula

Istarske ljekarne - Medulin, Centar 214a, 52203 Medulin

Istarske ljekarne - Umag, Ernesta Miloša 2c, 52470 Umag

ZU Bobanović - Vujnović, Monte Paradiso 5a, 52100 Pula

ZU Bobanović - Vujnović, Marčana 158a, 52206 Marčana

Istarski domovi zdravlja - Rovinj, Matteo Benussi bb, 52210 Rovinj

Istarski domovi zdravlja - Buzet, Naselje Goričica 1, 52420 Buzet

Istarski domovi zdravlja - Labin, Ul. sv. Mikule 2, 52220 Labin

Ljekarna Eror, Riva 9, 52215 Fažana

Ljekarna Salus - Poreč, Mate Vlašića 26/47, 52440 Poreč

LJU Ljekarna Kaštel Farm, Štrmac 112, 52231 Nedešćina

Ljekarna Lisjak Vanja, Mutilska 115, 52100 Pula

LJEKARNA

Uz adiva.hr

živjeti zdrav život nikada nije bilo lakše!

Predstavljamo vam

zdravstveni web

portal www.adiva.hr, jedini ljekarnički zdravstveni portal na hrvatskom tržištu

LJEKARNA

ADIVA portal nudi relevantan, zanimljiv i lako razumljiv zdravstveni sadržaj iza kojeg stoji stručnost ADIVA ljekarnika. Slijedeći potrebe suvremenog čovjeka, ljekarnički savjeti su još dostupniji svim čitateljima koji redovito brinu o svom zdravlju i zdravlju svoje obitelji.

VJERNI

ZDRAVLJU

PROGRAM VJERNOSTI ADIVA LJEKARNI

OPĆI UVJETI KORIŠTENJA ADIVA KARTICE

Bodovna kartica

Izdavatelj i vlasnik ADIVA kartice te nositelj ADIVA programa vjernosti je PHOENIX Farmacija d.o.o., Ozaljska ulica 95, 10000 Zagreb, OIB: 36755252122 (dalje u tekstu: PHOENIX Farmacija d.o.o.). Bodovna kartica omogućuje korisniku da kupnjom u ADIVA ljekarnama ostvaruje određene pogodnosti unutar ADIVA programa vjernosti. Bodovna kartica i nakon izdavanja korisniku ostaje u vlasništvu PHOENIX Farmacije d.o.o., koja zadržava pravo da u bilo kojem trenutku, bez posebne obavijesti i bez navođenja razloga, povuče karticu iz optjecaja i obustavi program vjernosti. U tom će slučaju PHOENIX Farmacija d.o.o. omogućiti korisniku korištenje pogodnosti u razdoblju od najmanje 1 mjesec od dana donošenja odluke o povlačenju. PHOENIX Farmacija d.o.o., nositelj promocije, u bilo kojem trenutku i u bilo kojem omjeru zadržava pravo izmjene pravila sudjelovanja u programu vjernosti uz prethodnu i odgovarajuću obavijest korisnicima.

Pristupanje programu i korištenje kartice

Korisnik ADIVA kartice vjernosti može postati svaka fizička punoljetna osoba s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koja na izričit, pisani način da svoju suglasnost i privolu za učlanjenje popunjavanjem i potpisivanjem pristupnice ili registracijom unutar ADIVA mobilne aplikacije. Kartica se korisniku izdaje besplatno. Fizičku karticu izdaje zaposlenik ADIVA ljekarne nakon što mu osoba koja udovoljava gore navedenim uvjetima preda pravilno ispunjenu pristupnicu, a digitalna kartica unutar ADIVA mobilne aplikacije se generira te aktivira nakon što korisnik popuni sve potrebne podatke i potvrdi aktivacijski link poslan na upisanu e-mail adresu. Kartica se izdaje na neodređeno vrijeme i vrijedi do opoziva. Kartica ne obvezuje korisnika na kupnju. Kartica nije sredstvo plaćanja.

Prikupljanje bodova

Pravo na nagradne bodove korisnik ostvaruje pri kupnji u ADIVA ljekarnama u Republici Hrvatskoj. Za jedan potrošen euro korisnik ostvaruje pravo na 1 bod. Pravo na nagradne bodove nije moguće ostvariti na lijekove koji se izdaju na recept, medicinska pomagala koja se izdaju na teret zdravstvenog osiguranja, na sudjelovanje u cijeni lijeka i medicinskih pomagala te participaciju. Članstvom u ADIVA programu vjernosti korisnik bezuvjetno prihvaća ova pravila, načine prikupljanja nagradnih bodova, vrijednost nagradnih bodova, kao i načine njihova iskorištavanja.

Nagrade

Osvojeni bodovi pripisuju se bodovnoj kartici pri plaćanju na blagajni te se ukupno stanje prikazuje na izdanom računu. Ako ADIVA kartica nije evidentirana prije zaključenja računa, naknadni upis bodova nije moguće ostvariti. Nakon prikupljenog odgovarajućeg broja bodova moguće ih je zamijeniti za nagradni proizvod ili vaučer za ostvarenje popusta pri kupnji proizvoda u ADIVA ljekarnama iz nagradnog kataloga ADIVA programa vjernosti. Ponudu nagradnih proizvoda i popusta moguće je provjeriti na internetskom portalu vjernizdravlju.adiva.hr ili u ADIVA mobilnoj aplikaciji odabirom opcije Katalog. Stanje bodova moguće je provjeriti nakon svake kupnje u ADIVA ljekarni na izdanom računu, kao i na internetskom portalu vjernizdravlju.adiva.hr ili u ADIVA mobilnoj aplikaciji odabirom opcije Profil. Za nagradne proizvode vrijede službena jamstva proizvođača te je nagradu moguće podići ili realizirati kupnju u bilo kojoj ADIVA ljekarni koja sudjeluje u programu vjernosti, a koja ima na stanju proizvod ako je riječ o kupnji proizvoda na popustu. Za isporuku nagrade dovoljno je na internetskom portalu ili u ADIVA mobilnoj aplikaciji označiti proizvod ili vaučer za koji želite zamijeniti bodove ili zatražiti od ADIVA ljekarnika da to učini umjesto vas pri dolasku u ADIVA ljekarnu. Nagrada će biti isporučena u roku od nekoliko radnih dana, a najviše unutar 60 dana od dana podnošenja zahtjeva, odnosno zamjene bodova. Rok za iskorištavanje vaučera za popust pri kupnji proizvoda u ADIVA ljekarni na proizvode iz nagradnog kataloga ADIVA programa vjernosti jest 30 dana od datuma isteka roka važenja nagradnog kataloga ADIVA programa vjernosti. Prikupljeni bodovi na ADIVA kartici mogu se iskoristiti unutar dvije godine od dana kad su prikupljeni. Nakon isteka tog roka, svi bodovi stariji od dvije godine brisat će se u pravilnim vremenskim razmacima od tri mjeseca. Preostali bodovi koji se ne iskoriste ne mogu se prenijeti na drugu karticu. U slučaju obustave ADIVA programa vjernosti, PHOENIX Farmacija d.o.o., kao nositelj programa vjernosti, nije obvezna ni na koji način nadoknaditi prikupljene, a neiskorištene bodove. Stečene nagradne bodove

možete iskoristiti iz ponude važećeg nagradnog kataloga ADIVA programa vjernosti. PHOENIX Farmacija d.o.o. zadržava pravo izmjene proizvoda iz nagradnog kataloga ADIVA programa vjernosti bez prethodno najavljenog razloga i objašnjenja. Količine nagradnih proizvoda su ograničene, a mogućnost njihova korištenja traje do isteka zaliha. Prikupljeni bodovi ne mogu se zamijeniti za novac.

Prestanak članstva

Korisnik ima pravo u svako doba u pisanom obliku otkazati korištenje kartice putem e-mail adrese vjerni.zdravlju@adiva.hr. Otkaz vrijedi od trenutka kada PHOENIX Farmacija d.o.o. primi pisanu obavijest o otkazu. Preostali bodovi na kartici se poništavaju i ne mogu se koristiti ili prenijeti na drugu karticu. U slučaju sumnje da korisnik koristi karticu protivno Općim uvjetima korištenja ADIVA kartice, izdavatelj može isključiti korisnika iz ADIVA programa vjernosti. U slučaju gubitka ili krađe kartice, korisnik je obvezan nestanak kartice prijaviti na info telefon 0800 33 52 ili na e-mail vjerni.zdravlju@adiva.hr. Kako bi korisnik mogao i dalje koristiti karticu ADIVA programa vjernosti te prethodno prikupljene bodove, potrebno je od ADIVA ljekarnika zatražiti izdavanje nove ADIVA kartice ili izvršiti novu registraciju unutar ADIVA mobilne aplikacije te pisanim putem zatražiti spajanje stare i nove kartice. Zahtjev za prebacivanje bodova sa stare na novu karticu bit će izvršen u roku od 30 dana od dana zaprimanja zahtjeva.

Osobni podaci

Podaci korisnika (ime i prezime, adresa, spol, datum rođenja, broj telefona, e-mail adresa) prikupljaju se, obrađuju i koriste u marketinške i statističke svrhe na temelju izričite, slobodne i dobrovoljne privole korisnika koja je navedena na fizičkoj i/ili digitalnoj pristupnici te za koju korisnik potvrđuje suglasnost vlastoručnim potpisom, odnosno davanjem suglasnosti i prihvaćanjem Općih uvjeta korištenja ADIVA kartice unutar mobilne aplikacije, a sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka. Članstvom u ADIVA programu vjernosti korisnik bezuvjetno prihvaća ova pravila, načine prikupljanja i obrade osobnih podataka. PHOENIX Farmacija d.o.o. obvezuje se štititi osobne podatke kao poslovnu tajnu. Podaci će biti pohranjeni u sustavu PHOENIX Farmacije d.o.o. do završetka programa ili do opoziva privole korisnika programa. Više informacija o zaštiti osobnih podataka možete pronaći na internetskoj stranici https://vjernizdravlju.adiva.hr/Home/PersonalDataProtection. U svakom trenutku imate pravo zahtijevati pristup, dopunu, izmjenu ili brisanje vaših osobnih podataka te ostvariti pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka, kao i pravo opozvati suglasnost, bez štetnih posljedica za vas. U potonjem slučaju vaši osobni podaci bit će obrisani i njihova će obrada prestati u najkraćem objektivno mogućem roku računajući vrijeme od primitka vašeg pisanog zahtjeva. Također imate pravo na podnošenje prigovora nadzornom tijelu. Sva vaša pitanja i zahtjeve u vezi s obradom vaših osobnih podataka od strane PHOENIX Farmacije d.o.o. te ostvarivanja vaših prava možete dostaviti Službeniku za zaštitu osobnih podataka putem e-mail adrese: dpo@phoenix-farmacija.hr ili na adresu: PHOENIX Farmacija d.o.o., Ozaljska 95, Zagreb, uz naznaku: „Za službenika za zaštitu podataka“.

Izmjene Općih uvjeta korištenja kartice

PHOENIX Farmacija d.o.o. zadržava pravo izmjene i dopune Općih uvjeta korištenja ADIVA kartice. O svakoj izmjeni Općih uvjeta korištenja ADIVA kartice izdavatelj kartice obavijestit će korisnike ADIVA programa vjernosti putem internetske stranice Vjerni zdravlju https://vjernizdravlju.adiva.hr/. Izmjene stupaju na snagu protekom roka od 8 dana od dana objave na navedenoj internetskoj stranici. Nastavkom korištenja kartice, odnosno usluge nakon promjene Općih uvjeta smatrat će se da korisnik pristaje na takve izmijenjene ili dopunjene Opće uvjete korištenja kartice. Aktualni Opći uvjeti korištenja ADIVA kartice dostupni su na internetskoj adresi https:// vjernizdravlju.adiva.hr/Home/About

Kontakt

Za sva dodatna pitanja i detaljnije informacije na raspolaganju smo na e-mail adresi vjerni.zdravlju@adiva.hr ili putem besplatnog info telefona 0800 33 52.

Posljednja dopuna na dan 1. veljače 2023.

Ponuda kataloga vrijedi od 1. 2. 2023. do 31. 7. 2023. ili do isteka zaliha Popis ADIVA ljekarni koje provode program vjernosti VJERNI ZDRAVLJU potražite na str. 57 ili na web stranici vjernizdravlju.adiva.hr

VJERNI ZDRAVLJU PROGRAM VJERNOSTI ADIVA LJEKARNI

BESPLATNI INFO-TELEFON: 0800 3352

vjernizdravlju.adiva.hr

LJEKARNA