Page 1


Met behulp van deze stijlvolle catalogus maakt u uw interieur persoonlijker dan ooit en creĂŤert u een echte thuis. Want uw huis ademt uw ziel. Inside helpt u graag die unieke toets aan uw woning te geven die u voor ogen heeft. Met puur Belgische producten van topkwaliteit en innoverend design gemaakt voor uw gemak. Bent u op zoek naar een gordijn dat meer is dan alleen stof, maar verwacht u ook sterke ontwerpen met de nodige persoonlijkheid? Vertrouw dan op Inside, de gordijndesigners.


Puur Belgisch design Ieder Inside-gordijn is een puur Belgisch designproduct. Uw gordijn wordt volledig in onze eigen ateliers ontworpen en met de beste Belgische stoffen vervaardigd. Door te kiezen voor één centrale productie in België kunnen we alles tot in de kleinste details controleren en de topklasse bieden die u verlangt. Samen met onze designers en technische specialisten verzekert Inside zo de hoogste kwaliteit mét garantie.

Inside ✱ ✱ ✱ ✱ ✱ gegarandeerde vijfsterrenkwaliteit ✱

Hoogste kwaliteit

Geniet van onze uitzonderlijke kwaliteit. U krijgt met Inside gegarandeerd het beste wat raamdecoratie vandaag de dag te bieden heeft. ✱

Altijd vernieuwend

U kunt vertrouwen op Inside als vernieuwer, wij zijn al meer dan 15 jaar pioniers in onze branche. Wij trachten ieder aspect van uw gordijn tot in de kleinste details te perfectioneren voor uw optimaal gebruik.

Tijdloos design

Kies het ontwerp voor uw gordijn geheel volgens uw eigen stijl. Maak uw interieur af met het perfecte dessin en de gewenste kleuren. Dankzij Inside wordt uw binnenhuisinrichting buitengewoon. ✱

Op maat gemaakt

Heeft u bijzondere vragen of wensen? Inside luistert naar u en biedt u de beste oplossingen. Van bediening tot onderhoud blijven wij zoeken naar nog betere systemen voor jarenlang genot. Voor u op maat gemaakt, telkens met dezelfde zin voor perfectie.

Energiezuinig en milieuvriendelijk

Inside denkt aan uw gebruiksgemak. Zo helpen Inside-gordijnen ook isoleren en vermindert u uw energieverbruik. Bovendien dragen de meeste van de Insidestoffen door hun ecologisch verantwoorde kwaliteit ook het Oekotex Standaard 100-label.


Producten Vouwgordijnen 9 Vouwgordijnen/big 20

Vouwgordijnen /erker 29

Paneelgordijnen 30 Roll-fix 32 Overgordijnen 34

Stoffencollecties Essential 40 Essential Pure / Essential Pure Classic 41 Midnight Sun / Alaska 42 M1 / Nonchalance 43 Nonchalance 44 CasaMia 45

Waarom Inside Productoverzicht 46 Opties / Accessoires 47 10 pluspunten van Inside 48 Geautomatiseerde gordijnen 49


Bespaar meer energie niet op schoonheid

Inside-gordijnen ogen niet alleen heel mooi, ze tonen zich ook milieu- ĂŠn budgetvriendelijk. Onze gordijnen helpen uw ramen beter isoleren en verminderen mee uw energieverbruik. In de winter houden Insidegordijnen namelijk de warmte binnen en de koude buiten. In de zomer doen ze net het omgekeerde en bezorgen ze u aangename koelte. Door te kiezen voor Inside bewijst u nog een extra dienst aan de natuur. Want vele van onze stoffen dragen het Oekotex Standaard 100-label, het ecologisch keurmerk voor textiel. Daarmee behoren ze tot de meest milieuvriendelijke in hun soort en zorgen ze ook voor een mooiere wereld. Met Inside zit u er dubbel zo warm bij: u profiteert van designgordijnen ĂŠn van een heel aangename energiefactuur. Bespaar dus niet op schoonheid, maar enkel op uw energiefactuur en kies voor Inside.

6 energie


Inside zorgt voor uw veiligheid

Inside doet het maximum om aan de strengste veiligheidsvoorzieningen en -normen te voldoen. Toch is het goed om op een aantal zaken te letten om uw kind zo goed mogelijk te beschermen. Daarom hebben wij in ons gamma ook een kettingspanner (zie afbeelding). De Tension device (kettingspanner) houdt de ketting strak gespannen zodat kinderen hiermee niet kunnen spelen en de kettingen niet kunnen doen bewegen. Zo zorgen we voor een optimale veiligheid.

Een viertal praktische veiligheidstips: 1. Zorg dat bedieningskoorden buiten het bereik van kinderen blijven.

(Bij Inside zitten deze veilig in een speciaal opspan-systeem.)

2. Verwijder een kinderwiegje, bed, box of stoel die zich te dicht bij een gordijn bevinden. 3. Plaats geen stoelen of hoge objecten in de buurt van gordijnen. Kinderen kunnen

erop kruipen en zo verstrengeld raken in de bedieningskoorden.

4. Zorg dat u thuis altijd in de buurt bent van uw kinderen. Zo houdt u altijd een

oogje in het zeil en voorkomt u te vermijden ongelukken.

Vraag steeds raad aan uw erkend installateur om de beste en meest veilige keuze voor uw gordijn te maken. Zo kunt u zelfs kiezen voor de perfect veilige motorgestuurde oplossingen van Inside die perfect ge誰ntegreerd kan worden bij uw Inside gordijnen.

veiligheid 7


patented by

vouwgordijnen I Stof: Lasertech 10 - Collectie: Essential - baleinen achter


Vouwgordijnen Vouwgordijnen zorgen zowel in traditionele als in moderne interieurs voor een moderne, warme look. In combinatie met overgordijnen of sierpanden vormen vouwgordijnen een uitstekend geheel. Of waarom geen twee vouwgordijnen combineren? De eerste transparante stof laat overdag het licht binnen en de andere in gesloten stof zorgt ‘s avonds voor meer intimiteit. vouwgordijnen Stof: Loft 100 Collectie: Essential baleinen voor bies aan onderzijde in contrasterend kleur

Inside onderscheidt zich van andere merken door een gedetailleerde afwerking en voortdurende innovatie. Zo zorgt een zelfregulerend hulsje in de tunnels voor een constante spanning die de perfecte looks van uw vouwgordijn garandeert.

vouwgordijnen I Stof: Lasertech 110 - Collectie: Essential - baleinen voor

vouwgordijnen 9


vouwgordijnen I Stof: Canvas 100 - Collectie: Essential - baleinen achter - gevoerd Lasertech 10


vouwgordijnen I Stof: Moon - Dessin: 4100 - Collectie: Midnight Sun - baleinen voor

vouwgordijnen I Stof: Loft 120 - Collectie: Essential - baleinen voor

vouwgordijnen 11


vouwgordijnen I Stof: Lasertech 30 - Collectie: Essential baleinen achter - Slope (oblique) uitvoering Let op de gelijkmatige verdeling van de onderlinge baleinafstand.

12 vouwgordijnen


Ook voor schuine ramen biedt Inside de gepaste uitkomst. Dankzij de geavanceerde techniek van de Inside-optreksystemen is het nu ook mogelijk om in slope of oblique ramen vouwgordijnen op te hangen. Het vouwgordijn kan tot het laagste punt van de schuine kant opgetrokken worden. Inside heeft heel veel oog voor detail. Zo zorgen wij dat -indien u dit op voorhand vraagt- alle baleinen doorlopen voor een optimaal zicht.

vouwgordijnen 13


vouwgordijnen I Stof: Loft - Dessin: Venice - Collectie: CasaMia - baleinen achter - verduisterend gevoerd


Een combinatie van een donker en een lichtdoorlatend vouwgordijn zorgt voor dubbel genieten. Zo laat u overdag getemperd licht binnen en heeft u geen last van inkijk. ‘s Avonds brengt het donker vouwgordijn sfeer en garandeert het perfect uw privacy.

vouwgordijnen I Stof: Casual 11 - Collectie: Essential Pure - baleinen achter - verduisterend gevoerd vouwgordijnen I Stof: 2200/00 - Collectie: Midnight Sun - baleinen voor

vouwgordijnen 15


vouwgordijnen I Stof: Casual 11 - Collectie: Essential Pure - baleinen achter - verduisterend gevoerd

vouwgordijnen I Vouwgordijn baleinen achter Stof 2200 kleur 2001 - CasaMia collectie

U kunt kiezen voor optrekkoordjes en bedieningskettingen in aangepaste kleuren, een speciale flap beschermt uw gordijn tegen verkleuring. De vouwgordijnen van Inside zijn tot in de kleinste details afgewerkt. Daarom durft Inside tot liefst 10 jaar garantie op de optreksystemen te geven. U heeft keuze tussen baleinen voor en achter. Bij de baleinen vooraan krijgt u bij het optrekken een compact pakket. Bij de baleinen achteraan wordt het opgetrokken pakket groter en hangt het onder het optreksysteem maar vermijdt u mogelijke valse plooien.

16 vouwgordijnen


vouwgordijnen I Vouwgordijn baleinen voor Stof 2200/00 - Midnight sun collectie

Wist u dat Inside gordijnen bijzonder eenvoudig te onderhouden zijn? Een afsteloogje en gepaten-teerde ultrasone knoopsgaten maken dat u het vouwgordijn makkelijk kunt afnemen en reinigen. Zo blijft u vouwgordijn er als nieuw uitzien.

vouwgordijnen 17


kussens I Stof: Loft - Dessin: klant - Collectie: CasaMia

18 vouwgordijnen


vouwgordijnen I Stof: Lasertech - Dessin: Charm - Collectie: CasaMia - baleinen achter gestikt

vouwgordijnen 19


Vouwgordijnen/big

vouwgordijnen I Stof: Lasertech 100 - Collectie: Essential baleinen voor - XXL uitvoering (br: 5m x h: 4,75m)

20 vouwgordijnen big


vouwgordijnen big 21


Heeft u een groot venster waar u ook een vouwgordijn wil? Dan is uw keuze voor Inside vanzelfsprekend want wij kunnen kwalitatieve vouwgordijnen leveren in extreem grote uitvoeringen. Het basisgamma kunt u verkrijgen tot 420 cm breed en 590 cm hoog. En met het Maxi XXL-gamma bedient u - zij het binnen een beperkt aantal stoffen - zelfs vouwgordijnen tot 10 meter breed en 320 cm hoog!

Net zoals alle andere vouwgordijnen van Inside kunt u ook deze Big versie zowel manueel als elektrisch bedienen. (zie p. 41)

22 vouwgordijnen big


Vouwgordijn I Stof lasertech 10 – Collectie: Essential – baleinen “voor” – XXL-uitvoering (br: 5m x h: 4.75m)


I like it


really

big


Vouwgordijn I stof lasertech 10 – collectie: Essential – baleinen “voor” – XXL-uitvoering (br: 9.8m x h: 2.8m)


Vouwgordijn I Stof: Loft 30 – Collectie : Essential – baleinen “achter” – erker (serre) uitvoering “op de dag” montage.


Vouwgordijnen/erker Voor serres of erkerramen heeft Inside eveneens de geschikte oplossing. Uw vouwgordijnen worden gemonteerd in schuine oppervlakken met een hellingsgraad van minimum 35째. De makkelijk bedienbare gordijnen lopen in zijleidingsrails speciaal aangepast aan uw ramen. Zo krijgt uw erker een bijzonder elegante uitstraling.

vouwgordijnen I Stof: Lasertech 30 - Collectie: Essential baleinen achter - erker uitvoering (met zijgeleiding)

vouwgordijnen/erker 29


Paneelgordijnen De stijlvolle eenvoud van paneelgordijnen zorgt voor quasi onbeperkte mogelijkheden. Door meerdere sporen en panelen te combineren kunt u zo breed gaan met uw paneelgordijnen als u wilt. Paneelgordijnen of Japanse wanden worden vooral voor grote raampartijen of schuiframen gebruikt. Met deze raamdecoratie van Inside creĂŤert u een strak, hedendaags interieur.

30 paneelgordijnen


Houdt u van een strak interieur? Kies dan voor ingestikte baleinen, die geven uw interieur een stijlvolle en hedendaagse look.

paneelgordijnen I Stof: 2200/00 - Collectie: Midnight Sun panels zonder baleinen - 5 sporen

paneelgordijnen 31


overgordijnen I Stof: Casual 001 - Collectie: Essential Pure - enkele plooi (20 cm) rolgordijnen I Stof: 2200/00 - Collectie: Midnight Sun

Inside biedt u iets uniek. U kunt namelijk uit ĂŠĂŠn en dezelfde stof vouwgordijnen, rolgordijnen, overgordijnen en paneelgordijnen laten vervaardigen. Zo is uw interieur met Inside pas echt perfect afgewerkt. Inside roll-fix gordijnen vindt u ook in extreem grote afmetingen. Rolgordijnen in gesloten stoffen kunnen naadloos geleverd worden tot 300 cm breed op 250 cm hoog. En bij transparante rolgordijnen gaat u naadloos tot 360 cm breed op 260 cm hoog.

32 roll-fix


Roll-fix

vouwgordijnen I Stof: Loft 100 - Collectie: Essential - baleinen voor rolgordijnen I Stof: 2200/00 - Collectie: Midnight Sunn

roll-fix 33


Overgordijnen Bovendien kunt u overgordijnen in alle stoffen van het Insidegamma verkrijgen. U kiest uit tal van plooien: enkele plooi, dubbele plooi, triple plooi, Engelse plooi, retourplooi, ripple fold, fronslint en zeilringen. De voering wordt met de door Inside ontwikkelde knoops-gatmethode bevestigd. Daardoor heeft krimpen geen invloed op het uitzicht van uw overgordijn.

De overgordijnen zijn ideaal als combinatie met vouwgordijnen, roll-fixgordijnen of paneelgordijnen van Inside. Ze zien er niet alleen beeldig uit, ze vormen ook een extra isolerende buffer en helpen zo uw energieverbruik te verminderen

34 overgordijnen


overgordijnen I Stof: Moon - Dessin: Flaming Stripes - Collectie: CasaMia overgordijn met ingeslagen ringen


overgordijnen I Stof: Canvas 10 - Collectie: Midnight Sun - overgordijnen Ripple fold afwerking

36 overgordijnen


overgordijnen 37


38 overgordijnen


(foto p.30) Overgordijn dubbele plooi I Stof: Castle 002 - Collectie: Pure Classic - Verduisterend gevoerd (foto rechts) Overgordijn ripple fold I Stof: Moon 65 - Collectie: Midnight Sun - Niet gevoerd (foto linksboven) Overgordijn ripple fold I Stof: Carmen 004 - Collectie: Pure Classic - Niet gevoerd (foto linksonder) Overgordijn zeilringen 40mm I Stof: Alaska 4 - Collectie: Alaska - Gevoerd lasertech 10

overgordijnen 39


Collecties Bij het ontwerpen en produceren van de hoogwaardige stoffen is Inside altijd heel nauw betrokken. Samen met de meest vooruitstrevende textieldesigners wordt voortdurend gezocht naar nog betere en vernieuwende kwaliteitsstoffen voor het meest verfijnde gordijn. De verschillende Inside-collecties bieden u een enorme keuze van kwaliteitsvolle stoffen, dessins en kleuren. Van tijdloos klassiek tot eigentijds modern, de Inside-stoffen passen binnen ieder interieur. U kunt kiezen tussen gewone, transparante en zwaardere, verduisterende gordijnstoffen. En met de IRtechnologie geeft u uw gordijnen een geheel eigen gezicht mee.

Stijlvol Natuurlijk Tijdloos Strak

Essential zijn vijf stoffen in 9 populaire kleuren, van wit over beige en bruin tot antraciet en zwart. De stoffen zijn wasbaar ĂŠn krimpvrij. Voor een perfect ogend resultaat zijn de stoffen kamerhoog (300cm) zodat u nauwelijks naden hebt. Deze lijn past zowel binnen moderne al meer traditionele kaders en hiermee schept u de nodige rust en klasse in uw woning.

40 collecties


Structuur Gezellig Dynamisch Design

Essential Pure is een structuurstof die uw ruimte karakter geeft. De verschillende stoffen werden speciaal samengesteld en ontworpen voor Inside, ge誰nspireerd op elementen uit de natuur. Zo brengt u de rust van buiten binnen en geniet u des te meer van uw interieur.

Inside blijft innoveren. Met zijn nieuwe Essential Pure Classic krijgt u het beste van twee werelden: de structuurstoffen van Essential Pure met daarop een klassevol dessin geweven. De afwisseling van structuurstof met daarin een motief in glanzende draad geeft uw gordijn onmiddellijk extra cachet en is het ideale decor voor een luxueus leven.

Contrast

De gordijnen zijn bijzonder krimpvrij

Glans

en wasbaar door de 100% polyester

Verfijnd

voor een perfect ogend interieur.

Luxueus

collecties 41


Transparant Elegant Licht Linnen look

Het ruime gamma van Midnight Sun zijn transparante & verduisterende, wasbare stoffen gemaakt van 100% PE. U heeft keuze tussen verschillende kleuren en looks, waaronder linnen look. Ontdek ons nieuw gamma aan voiles.

Levendig Fluweelzacht

In de collectie Alaska vindt u stoffen met een warme en zachte uitstraling. Deze zwaardere stof leent zich ideaal voor overgordijnen door haar mooie en soepele val. Maar u kunt de stof evengoed voor vouw-, rol- of paneelgordijnen gebruiken. Met Alaska creĂŤert u een heel aangenaam en geborgen gevoel.

42 collecties

Behaaglijk Eigentijds


Brandvertragend Brandhemmend Flame retardant Ignifuge

Inside Unlimited is een reeks brandvertragende, esthetische stoffen. De collectie met het M1-label is verkrijgbaar in een veelheid van populaire kleuren. U combineert ze dus zonder problemen met uw huidige interieur. Bovendien vindt u in de transparante, semi-transparante, verduisterende en structuurstoffen zeker uw zin. Inside creĂŤerde met Inside Unlimited een bijzonder gamma van karaktervolle stoffen die uw interieur niet alleen mooier maar ook veiliger maken.

Nonchalance raamdecoratie

verenigt met

stijlvolle

ecologisch

bewust design. De stoffencollectie is vervaardigd van zuivere linnen waardoor ze bijzonder natuurvriendelijk is. Bovendien valt de stof dankzij haar unieke karakter op een ietwat nonchalante, maar tegelijk royale manier. Mensen die opteren voor Nonchalance geven zo hun interieur niet alleen extra

Natural

cachet maar doen ook iets moois

Vivid

voor de natuur. Nonchalance, een

Stylish

puur product met pure klasse.

Green minded

collecties 43


.

bringing nature inside

n at u r a l vivid

Inside zet opnieuw de toon voor raamdecoratie en introduceert Nonchalance, een designproduct voor ecologische bewuste mensen met smaak. De nieuwe stoffencollectie biedt meer structuur, body en natuurlijke kleuren, karakteristieken die ieders gordijnen echt doen leven. Mensen die opteren

stylish

voor Nonchalance geven hun interieur niet alleen extra cachet maar doen ook iets moois voor de natuur. De collectie is namelijk vervaardigd van zuiver linnen

green

minded

waardoor ze bijzonder natuurvriendelijk is. Bovendien valt de stof dankzij haar unieke karakter op een ietwat nonchalante, maar tegelijk royale manier.

www.insideblinds.com

44 collecties

Nonchalance, een puur product dat pure klasse uitstraalt.

beschikbaar lente 2011


Design with personality

Personaliseer uw gordijnen Met Inside CasaMia past u uw gordijnen aan volgens uw interieur en smaak. Deze collectie creĂŤert iets werkelijk uniek en laat u uw gordijnen als nooit tevoren personaliseren. 7 stofsoorten, ontelbare mogelijkheden CasaMia telt 7 stofsoorten, telkens verkrijgbaar in een reeks van 135 uni kleuren. Op die manier ontstaan er ontelbare combinaties en kunt u dus uit een zee van mogelijkheden kiezen. Makkelijk in onderhoud Qua gebruiksgemak geniet u maximaal: dankzij de 100% polyester samenstelling zijn de kamerhoge stoffen perfect wasbaar en krimpvrij. Zo maakt Inside het u heel makkelijk om uw gordijnen te onderhouden. Cascade, de looks van katoen

Ontwerp uw gordijn online

Inside CasaMia presenteert met Cascade een klas-

Op onze website www.insideblinds.com stelt u heel

sevolle innovatie op interieurgebied. Cascade lijkt met

eenvoudig uw eigen gordijnen samen. Met enkele

zijn canvaslook sterk op katoen en heeft dus ook meer

klikken verandert u het dessin, wijzigt u de kleurencom-

structuur dan andere CasaMia stoffen, wat voor extra

binatie en tovert u de mooiste resultaten op het scherm.

cachet zorgt.

Voelt u liever de verschillende stoffen in het echt, dan vindt u bij uw Inside verdeler 7 praktische staalhangers.

Silk Mood

Hiermee ondervindt u bijzonder snel hoe flexibel en hoe

Inside innoveert opnieuw met Silk Mood, een printstof

creatief CasaMia is.

met zijdelook. Dit uniek Inside concept zorgt voor een extra levendig effect en doet gepersonaliseerde interi-

Ontdek zelf de talloze mogelijkheden van CasaMia

eurs nog meer stralen.

en beleef hoe persoonlijk uw interieur kan worden.

collecties 45


Productoverzicht Baleinen achter

Baleinen voor

Geen Baleinen

Het gordijn wordt aan iedere balein opge-trokken. De pakkethoogte is minimaal. Voor de correcte pakkethoogte zie techniche fiche. Deze uitvoering geeft het gordijn een strakker uitzicht.

Het gordijn wordt om de 2 baleinen opgetrokken. De pakkethoogte is groter dan bij baleinen achter. Voor de correcte pakkethoogte zie onze techniche fiche. Deze uitvoering geeft het gordijn een strakker uitzicht.

Het gordijn wordt om de 15 cm opgetrokken. De pakkethoogte is minimaal. Voor de correcte pakkethoogte zie techniche fiche. Deze uitvoering geeft het gordijn een meer nonchalant uitzicht.

Dakraam uitvoering

Koepel uitvoering

Erker (serre) uitvoering

Vouwgordijnen met boord

vouwgordijn in opgetrokken toestand onderste boord nog zichtbaar.

46 productoverzicht

vouwgordijn in opgetrokken toestand onderste boord niet zichtbaar.


Opties / Accessoires X-profielen

Batterij-profielen

verkrijgbaar in wit - grijs - bruin of mits toeslag in alle RAL-kleuren [ 30 x 33 mm ]

verkrijgbaar in wit - grijs - bruin of mits toeslag in alle RAL-kleuren [ 60 x 60 mm ]

Finesse-profielen

Maxi-profielen

verkrijgbaar in wit - grijs - bruin of mits toeslag in alle RAL-kleuren [ 30 x 33 mm ]

verkrijgbaar in wit of mits toeslag in alle RAL-kleuren [ 60 x 60 mm ]

Voorsprongsteun

metal nikkel I transparant I wit I grijs I zwart

Montage op raam zonder boren

zwart I grijs I wit I transparant

Opties / accessoires 47


10 pluspunten van Inside 5 3 patented

4

1

6

7 patented

2 8

optreksys eel te

10 nu

em

ma

10

9

GARANTIE

➀ Een zelfregulerend, gepatenteerd hulsje bestaande uit een veer en een hulsje houdt de stof mooi strak. Ieder gordijn krijgt naargelang het gewicht van de stof een specifiek veertje voor het meest optimale resultaat. ➁ Een gepatenteerd, ultrasoon knoopsgat zonder rafels zorgt dat de baleinen op een eenvoudige manier uitgenomen kunnen worden voor het reinigen van het gordijn.

➅ De baleinen worden uit glasvezel vervaardigd. In tegenstelling tot aluminium exemplaren zijn glasvezel baleinen onvervormbaar. ➆ De transparante ringetjes zijn UV-bestendig en vervaardigd uit hoogwaardig, kleurvast polycarbonaat. Bovendien zijn het de kleinste in hun soort waardoor ze nog minder opvallen.

➂ De versterkte oogjes verhogen de kwaliteit nog meer. Loskomende oogjes behoren tot het verleden dankzij een extra versteviging.

➇ Een opening bovenaan de onderzoom laat het toe om de onderlat zonder gereedschap te verwijderen. Zonder naaigerief kunnen alle onderdelen gemakkelijk verwijderd worden om uw gordijn te reinigen.

➃ De zijzomen worden bovendien blindgestikt. Op deze manier zijn er vooraan geen stikkingen zichtbaar en blijft de stof mooi egaal. Dit wordt op bijna alle stoffen uit de Inside-collectie toegepast.

➈ Een speciale flap voorkomt dat de gordijnstof bij het optrekken verkleurt.

➄ De universele wand- en plafondsteun maakt dat een Inside-gordijn plaatsen kinderspel wordt. In- en uitklikken gebeurt simpelweg zonder gereedschap en zonder beschadigingen aan uw plafond of wand.

48 10 pluspunten van Inside

➉ De zomen van het vouwgordijn zijn overal 3 cm breed om een mooie, egale afwerking te bekomen.


Geautomatiseerde gordijnen Voor uw gebruiksgemak levert Inside uw vouwgordijn ook met geautomatiseerde besturing. Kies tussen een gewone motor met schakelaar, een motor met afstandsbediening of aangesloten op uw eigen domoticasysteem. U kunt ook kiezen voor een systeem met timer voor bediening bij afwezigheid of met een ge誰ntegreerde sensor zodat bij fel zonlicht uw vouwgordijn automatisch naar

optreksy sch ste tr i

5

GARANTIE

Op alle elektrische onderdele krijgt u van Inside bovendien standaard 5 jaar garantie. Zo hoeft u aan niets anders te denken dan genieten.

Het batterijsysteem van Inside maakt het u bijzonder gemakkelijk. Met de afstandsbediening bedient u vlot en zonder moeite al uw gordijnen. Bovenaan de gordijnophanging zit het batterijsysteem in een bakje dat verkrijgbaar is in wit, zwart of grijs. De batterij is bovendien eenvoudig vervangbaar. Door dit simpel maar ingenieus systeem vermijdt u dus dure, ingrijpende werken en kunt u volop genieten.

Uw dealer

em

ele k

beneden gaat.


www.insideblinds.com

INSIDE  
INSIDE  

Met behulp van deze stijlvolle catalogus maakt u uw interieur persoonlijker dan ooit en creëert u een echte thuis. Want uw huis ademt uw zie...

Advertisement