Page 9

Mässguide: stora villamässan & vår trädgård

! r ä i m e r P Husdrömmar? Välkommen till Sparbanken Syd

Kundanpassade Stenhus

Hos oss blir du en stor kund i en mindre bank!

BOLÅN

Sparbanken Syd hjälper dig hela vägen från dröm till ny bostad - oavsett om din dröm handlar om ett stort eller litet boende. Hos oss får du: • Snabbt lånelöfte.

Ränte- och kostnadsfritt VÄLKOMNA I DAGARNA• TRE FÖR ATT SE hand penningslån i 3 månader. Klurar du på att bygga nytt?FINA Passa då på att besöka vårt fina hus Solid 168 • Bolån med trygghetsförsäkring. VÅRT VISNINGSHUS • Egen rådgivare.

som öppnar upp dörrarna denna söndag. Kom, ta en rundvandring, känn på Fredag lördag och söndag 15, 16 och 17/1 2016 mellan kl 11-15 har vi planlösningen och ta gärna hjälp av mig om du har några frågor.

öppet hus

MILJÖ- OCH RENOVERINGSLÅN

Nu kan du renovera och investera med gott Söndagen den 22 januari finns jag på plats mellan 12.00–14.00. samvete. Vårt unika miljö- och renoveringslån är bra både för din plånbok och för våra Hälsningar Miaoch Rydén, Hjältevadshus. bjuder på kaffe, saft och hembakade bullar framtida generationer. Eftersom detta lån är bra för miljön och gynnar ett hållbart samhälle vill vi också erbjuda bra villkor.

Besök oss på Stora Villamässan i Malmö

Invigningsyra! Välj tre kampanjer ur vårt kampanjblad!

2-5 mars i monter B27 www.provinshus.se 123x178_hemovilla_malmo.indd 1

2017-02-13 10:09:00

Vi ses i mon te A 12 r

Välkomna till Fingerörtsgården 12 i Häljarp, Landskrona.

BLI KUND

I Sparbanken Syd är du en stor kund i en mindre bank. Hos oss får du en egen rådgivare och tillsammans hittar vi de lösningar som är bäst för just dig.

Just nu får du vårt startpaket* kostnadsfritt under 6 månader.

* Startpaketet innehåller Privatkonto, Bankkort Visa, Internetbank, Mobilbank, Telefonbank och Swish. Kostnadsfritt tillval: Sparbanken Syds Visa Betal- & Kreditkort (sedvanlig kreditprövning krävs).

VEM ÄR VI?

Husdrömmar? Då vill vi hälsa er varmt välkomna till vårt visningshus, Solid 168 i Häljarp. Här träffar ni vår säljare Mia Rydén som tar emot er och svarar på alla era frågor.

www.hjaltevadshus.se

mia.ryden@hjaltevadshus.se

Istället har vi fokus helt på våra kunders bästa och kan därför välja produkter och tjänster från en rad olika samarbetspartners för att hitta de lösningar som är bäst för just dig. Vi har inga aktieägare som kräver vinstmaximeringar och utdelningar. Istället drivs vi sedan snart 200 år tillbaka av tanken att vår vinst istället ska användas till att utveckla tjänster som skapar värde för dig som kund och att förverkliga goda idéer som bidrar till tillväxten i vårt samhälle.

Adress: Fingerörtsgården 12, Häljarp, Landskrona. mia.ryden@hjaltevadshus.se Tel: 0737-15 39 97

Sparbanken Syd är den enda helt självständiga sparbanken i Sverige vilket innebär att vi är fria att själva sätta samman vårt produkt- och tjänsteutbud till skillnad från storbankerna som helst säljer sina egna produkter.

Mia Rydén säljare Skåne

Pssst... jag bjude Möt oss i monter B30. Välkommen! r på kaffe o ch bullar! www.sparbankensyd.se

9

Profile for Adfaktor

Massguide storavillamassan vartradgard 2017 lr  

Massguide storavillamassan vartradgard 2017 lr  

Profile for adfaktor