Page 8

8

Mässguide: stora villamässan & vår trädgård

Hitta din hustillverkare

BYGG DITT DRÖMHUS Att bygga nytt är en spännande resa på otrampad mark. På Stora Villamässan finns många utställare som kan hjälpa dig på vägen till just ditt drömhus. Det finns många fördelar med ett nytt hus, till exempel får man lägre drift- och underhållskostnader och man slipper fastighetsavgift de första 15 åren. Dessutom har nybyggnationer bättre inomhusluft och lägre energiförbrukning än äldre hus. Men framförallt så får du det precis som du vill ha det. Du kan själv välja planlösning, material och inredning ner till minsta kakelplatta och dörrhandtag. Nytt, fräscht och personligt som funkar för just dig och din familj. På Stora Villamässan finns en rad hustillverkare som kan hjälpa dig att tryggt förverkliga dina husdrömmar. Kom och prata med dem!

HUSTILLVERKARE PÅ MÄSSAN 1:a Villan A28 A-hus K43 Anebyhusgruppen L48 Fiskarhedenvillan B19 Götenehus A16 Hjältevadshus A12 Myresjöhus/Smålandsvillan A06 Optimala Hem A58 Prefabriken K74 Provinshus B27 VårgårdaHus B16 Skanör Stenhus B09 Svenska Huscompagniet A17 Trivselhus B13

TÄVLING

Exempel på nytt stenhus

Hjälp oss!!! Vår uggla b ehöver ett Favoritnam namn. net vinner e tt par VR g lasögon.

Upplev stenhus i dansk design Få VR-Visning i monter A17

Kom till mo n

ter

I ett stenhus får du både högsta kvalitet och bästa miljön. När du bygger nytt stenhus investerar du samtidigt i framtiden. Huset är nästintill underhållsfritt, har låg energiförbrukning och ett högt andrahandsvärde. Det är detaljerna som skapar ett hem. Du berättar hur du vill ha det så visar vi hur det blir verklighet. Det är tryggt att prata hus med oss. Med kvalitet i fokus, genuint hantverk och harmoni mellan funktion och estetik har HusCompagniet blivit det ledande stenhusföretaget i Danmark och Skåne.

A17 - och delta i tävlingen. Eller håll utk ik efter ugg lan på mäss an.

Välkommen till monter A17 så berättar vi mer. Du får en virtuell visning i våra hus. MALMÖ TEL. 040-620 08 30

HELSINGBORG TEL. 042-600 51 20

Profile for Adfaktor

Massguide storavillamassan vartradgard 2017 lr  

Massguide storavillamassan vartradgard 2017 lr  

Profile for adfaktor