Page 27

Gent emprenedora

Judith Antolín «El secret de consolidar una empresa és esforçar-se molt i l’equilibri entre il·lusions i realisme» Què té el Gran Penedès que no tinguin altres territoris? Té un paisatge molt ric que combina vinyes i mar. A pocs minuts i quilòmetres podem gaudir d’aquests espais naturals tan diferents, que per a mi són una font d’inspiració i de serenor. La localització és potencial entre les dues capitals, Barcelona i Tarragona, i disposa de bones comunicacions, sobretot l’AP7, que creua tot el país.

26

Judith Antolín és una amant del disseny gràfic. Des que es va titular, l’any 2001, s’ha dedicat sempre a aquesta disciplina de manera professional. L’any 2008 va decidir establir-se com a freelance, des d’aleshores treballa al seu estudi per a oferir el millor en cada projecte des d’una visió global i mitjançant un tracte directe amb els clients. Té una metodologia que ella anomena “camí groc” basada en emoció, lógica i atreviment per a fer únic cada disseny.

Quines són les principals amenaces d’aquesta comarca? El perill de convertir-se en comarca dormitori i perdre autenticitat. Amb les pujades de preu immobiliari molta gent de Barcelona s’ha desplaçat cap a rodalies més allunyades. Com serà el futur paisatge del Gran Penedès? Doncs espero que mantingui els seus espais naturals. Tinc la sensació que l’Alt Penedès no es convertirà en una zona massa densa, la costa ja ho comença a ser. Un paisatge amb equilibri entre zones industrials, urbanes i agrícoles. Si pogués canviar-ho tot per on començaria? M’agradaria un món laboral on cadascú pogués desenvolupar les seves passions i habilitats, i amb més possibilitats per portar al seu equip de treball sense excessives jerarquies. També més equitatiu i que no castigués ni homes ni dones per la cerca de conciliació familiar.

Pel que fa al sector específic, com valora des de dins l’evolució del seu sector? El sector del disseny gràfic és un sector amb futur ja que, davant del volum d’impactes visuals que rebem, cada vegada és més necessari el fet que una empresa o un producte tingui la seva imatge ben treballada i definida per connectar amb els clients potencials i aportar valor i diferenciació. Amb l’evolució tècnica i informàtica, fa uns anys va semblar que qualsevol podia fer un “disseny” pel simple fet de tenir un ordinador i un software però s’ha demostrat que és imprescindible generar idees i estratègies, per això cal tenir formació i ser professional; no es tracta només de fer servir l’ordinador. Quants anys de l’empresa? Com va començar l’aventura? Just ara ha fet 10 anys, el febrer de 2008 em vaig fer autònoma. La motivació de crear el meu estudi va ser dissenyar amb el meu propi estil. També buscava poder tenir un contacte directe amb els clients per conèixer millor les seves empreses i oferir un disseny a mida que resolgui les seves necessitats gràfiques i de comunicació. Qui són els clients de Judith Antolín Studio? Els meus clients són sobretot empreses i autònoms, professionals de diferents sectors, normalment del Garraf, el Penedès i comarques properes. També treballo per a institucions, com ara l’Escola d’Enoturisme o el Consell Regulador del Cava.

www.necoserveis.com Tel. 902 07 09 74 neco@necoserveis.com PROFESSIONALS DE LA NETEJA I LA HIGIENE

Perspectiva 142  

La Perspectiva de la Nit

Perspectiva 142  

La Perspectiva de la Nit

Advertisement