Page 28

L’empresa

SIA Biosca estrena exposició a Vilafranca del Penedès amb moltes novetats

26

Exposició de la botiga de Vilanova i la Geltrú

La nova exposició, que s’obre aquest mes d’octubre, a la botiga de Vilafranca del Penedès mostrarà, en 1.200 m2 d’espai, des de banys, cuines, il·luminació fins a productes de domòtica, un ampli ventall tant per a professionals com per a particulars.

Una altra manera de mostrar els productes En els 18 anys d’existència de la darrera exposició han canviat completament tant la forma de mostrar el producte com els gustos o costums del consumidors. Segons explica el gerent de SIA Biosca, Xavier Montserrat, per exemple, ara la gent ja no compra tantes banyeres, es decanten més pels plats de dutxa. Ara, amb la forta crisi que hem viscut, les cases es pensen d’una altra manera i es busquen solucions molt pràctiques.

Amb aquest canvi en l’exposició dels productes, el que SIA Biosca ha volgut és oferir un model de presentació enfocat als gustos; en com el client tria els productes i orientat a anticipar-se a allò que demana com a solució per a la seva llar, per a facilitar la decisió de compra. Abans les exposicions es feien mostrant els productes que aquella marca o botiga tenia, i ara ens hem replantejat diversos punts de vista, des de com el client vol trobar-se el pro-

www.pastisserialagranja.com

Perspectiva 138  
Perspectiva 138  

La Perspectiva de la tardor

Advertisement