Page 48

Tendals Busqu

et

s C. Doctor Marañ ón, 13-15 Sant Pere de Ri bes Tel. 938 960 24 7 tendalsbusquet s.com

bé poguéssim oferir la possibilitat de servir-li una taula i unes cadires ben boniques sota del tendal que li estàvem col·locant, explica Dani. Aquesta nova activitat els va permetre poder ampliar amb la compra de locals i obrir una franja de negoci cobrint tota la comarca. Avui dia poden presumir de ser de les poques empreses que ofereixen tot el servei complert; des de la confecció fins a la instal·lació. Tenim un taller de confecció propi on cosim la tela que ens ha triat el client, amb cosidores especialitzades, i molt bona maquinària que s’ha anat renovant amb els anys. Fins a aconseguir la màquina de soldar el teixit tècnic d’ultima generació, transpirable, ignífug i amb protecció UVA. A la botiga ubicada al nucli de Sant Pere de Ribes hi podem trobar una mica de tot; des d’una exposició de llits, matalassos, roba o articles per al descans, fins a mobles i objectes per crear un espai al jardí. A la botiga

realitzen un servei de 360 graus; assessorant de forma personalitzada, fabricant a mida, incorporant el transport i el muntatge al pressupost que et donen i fent el projecte que demana el client totalment a mida, gràcies a decoradors professionals que ajuden el client a aprofitar de la millor manera possible l’espai que volen decorar.

la crisi, avui dia encaren el futur amb molt optimisme i amb la possibilitat d’expandir el seu negoci. Sempre des de la precaució, explica el gerent estem passant una situació de crisi que considero que encara no s’ha acabat, en aquests moments volem reemprendre el que van deixar aturat fa un parell d’anys i ampliar el negoci.

Busquets treballa tant per a particulars com a la restauració de la comarca. Creem espais per habilitar-los. El client veu en nosaltres l’experiència, pels molts anys que portem en aquest sector, la serietat i el bon servei que oferim. De fet hi ha clients fidels, de fa molts anys, que han passat de generació en generació. Clients que els seus pares ja treballaven amb els nostres pares. I això és tota una satisfacció. Aquesta confiança és un valor que no té preu.

La il·lusió hi continua i l’empresa encara té somnis de consolidació i millora en els propers anys. En realitat fer 90 anys, ho diem així com molt alegrement, però quan veiem la cara de sorpresa de clients o proveïdors quan els hi expliquem, prenem consciència de que és una fita important haver arribat fins aquí. Dani Busquets sentencia hem agafat el relleu i volem passar dels 100 anys.

Malgrat que en els últims anys, com moltes empreses, han patit els moments difícils de

Ctra. Del Carç, 43 · 08810 Sant Pere de Ribes M. 696 962 264· Tel. 93 896 08 76 www.finquesmontmar.es

Marisol Garcia

49

Perspectiva 137  
Perspectiva 137  
Advertisement