Page 15

Investeren in de toekomst is investeren in talent

Stork als leerbedrijf Stork investeert in de toekomst. En dat

Innovatief denken brengt je verder. Als wereldwijd toonaan­ gevend maintenancebedrijf weet Stork Technical Services dat als geen ander. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we baanbrekende manieren om de kracht van de chemie te bundelen voor een veilige, schone en groene wereld. Voor de wereld van nu, maar zeker ook voor die van morgen. Dankzij doordachte korte­ en langetermijnstrategieën op locaties over de hele wereld brengen we een verantwoorde toekomst dichterbij.

betekent investeren in getalenteerde

De meerwaarde van mensen Een cruciale factor voor die toekomst zijn onze medewerkers. Wereldwijd telt onze organisatie meer dan 10.000 mensen. Via gedegen opleiding en een dynamische werkomgeving stimuleren we hen om meer uit zichzelf te halen en onze schat aan kennis niet alleen te borgen, maar voortdurend uit te breiden. Daardoor leveren we diensten van OEM­kwaliteit, of het nu gaat om algemeen onderhoud, volledige revisies of om adequaat ingrijpen bij noodsituaties. Stork staat voor de toekomst.

kwaliteit en veiligheid. Meer weten?

www.storktechnicalservices.com

en gemotiveerde jonge professionals. Daarom bieden we binnen de innovatieve cultuur van onze organisatie tal van interessante leer­werktrajecten. Praktijkgerichte opleidingen, aansprekende disciplines met alle aandacht voor vakmanschap,

Kijk op onze website.

Thinking and Doing P0292

Profile for Studio Addwork

Fnv werkwijzer rechten en plichten 2015 noord  

Fnv werkwijzer rechten en plichten 2015 noord  

Profile for addwork
Advertisement