Page 1

STUDIU DE INSORIRE ( UMBRA )

Spre deosebire de umbra clasica data de un obiect fix, orice obiect solid si opac provoaca umbra pe zonele din jurul lor, datorita razelor de soare. Anumite parti componente ale unei constructii, aflate in miscare, genereaza un efect numit “shadow flickering “ ( lumina intermitenta ). Studiu de Umbrire este necesar completarii documentatiei in vederea obtinerii Avizului favorabil pentru un Plan Urbanistic Zonal cat si pentru obtinerea Autorizatiei de Consturire. Acesta poate fi folosit ca si proba, in instanta, in cazul unor litigii. Ca si elemente specifice ce stau la baza calculului umbrei provocate de o cladire, va prezentam urmatoarele specificatii: - Pentru calculul umbrei se folosesc anumite software dedicate, - Se iau in considerare cele mai rele cazuri specifice constructiei studiate, - Unghiul minim de influenta este de 3 grade deasupra orizontului, - Altitudinea din jurul terenului ( coordonatele / nivelul z ) este luata in considerare. Studiul de insorire bine realizat va furniza solutii optime pentru partile implicate beneficiarul noilor constructii, beneficiarii constructiilor existente.


Biroul nostru de Proiectare colaboreaza cu Specialisti cu drept de semnatura, ce realizeaza studii de insorire in vederea obtinerii Autorizatiilor de Construire, sau orice alta analiza arhitecturala si urbanistica.

Pentru mai multe detalii, pentru a deveni PARTENER Add-Energy, sau pentru a Comanda un Studiu de Insorire, urmariti link-ul CONTACT si completati Formularul cu Solicitarile dorite !

Studiu de Insorire  

Spre deosebire de umbra clasica data de un obiect fix, orice obiect solid si opac provoaca umbra pe zonele din jurul lor, datorita razelor d...

Studiu de Insorire  

Spre deosebire de umbra clasica data de un obiect fix, orice obiect solid si opac provoaca umbra pe zonele din jurul lor, datorita razelor d...

Advertisement