Page 1

CONSTRUCTII - Consultanta si Executie Oferim urmatoarele servicii :

- Consultanta in vederea achizitiilor de materiale. Materialele puse in opera in mod predominant sunt reprezentate de diverse sorturi de piatra, nisip, betoane si fier. In functie de pozitionarea investitiei, va putem ajuta in identificarea celei mai apropiate cariere si statie de betoane, urmarindu-se calitatea materialelor si serviciilor impreuna cu pretul acestora. - Alegerea antreprenorului general pentru executarea propriu zisa a lucrarii,

- Purtarea discutiilor si identificarea antreprenorilor generali posibili, - Recunoasterea si alegerea societatiilor capabile sa ofere servicii de calitate pe fiecare domeniu.


In cazul constructiilor civile si industriale, a Instalatiilor electrice, atat la faza de proiectare cat si in cea de executie Biroul Add-Energy va poate oferi: - Urmarirea subantreprenorilor alesi direct; - Management al proiectelor de constructie; - Consiliere in alegerea personalului tehnic atestat cerut prin normele in vigoare. - Consultanta pe santier in executia propriu zisa ( Urmarirea si controlul executiei )

In cadrul Biroului Add Energy activeaza personal atestat de catre Inspectoratul de Stat in Constructii: - Diriginte (inspector) de santier, - Responsabil tehnic cu executia (RTE), - C.Q., - Ingineri cu experienta in domeniu.

ADDEnergyRO prezinta canalul video dedicat pe Youtube ----- accesati link-ul -----

5 motive pentru a deveni PARTENER Add-Energy ----- accesati link-ul -----

Pentru mai multe detalii , pentru a deveni PARTENER Add-Energy sau pentru a Accesa serviciile oferite mai sus urmariti link-ul CONTACT si completati Formularul cu Solicitarile dorite !

CONSTRUCTII - Consultanta si Executie  

CONSTRUCTII - Consultanta si Executie

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you