AD company katalog 2021 rev 210728

Page 1

REVIDERAD 2021-03-03


A D C O M PA N Y S O R T I M E N T S K ATA L O G 2 0 2 1

INLEDNING

REACH

Vi ser värdet av att vara nära, på alla plan.

Kemikalielagstiftningen – alltid på agendan.

SIDAN 6-7

SIDAN 14-15

A D VA L U E

ÅT E R V I N N I N G

Mervärden för ett givande samarbete.

Material med många liv sparar på miljön.

SIDAN 8-9

SIDAN 16

CSR

När vi kontrollerar på plats blir CSR på riktigt. SIDAN 10-13

AD TRADE

Vi löser så mycket mer än vårt standardsortiment.

AD BRELLA S I D A N 4 2 AD WORK S I D A N 5 2 AD TRADE S I D A N 6 0

CSR GENERELLA VILLKOR SIDAN 69

Vi märker våra produkter med denna CSR-symbol. Det betyder att de tillverkats i en CSR-reviderad fabrik, med godkänt resultat. Revisionen är en viktig byggsten i vårt arbete med socialt ansvarstagande och genomförs regelbundet.

AD company Sweden AB P.O. Box 3039. SE-550 03 Jönköping, Sweden Tel +46 (0) 36 18 85 85. info @ adcompany.se www.adcompany.se

5

• MADE AB N

AD CARE S I D A N 3 2

ANY SWED MP E O

Genom att välja produkter som tillverkats av återvunna material sparar vi på jordens resurser. Håll utkik efter vår markering ”Made from recycled material”. Den innebär att produkten är ett lite bättre val för miljön. Våra höga CSR-krav gäller såklart även här.

R ECY CL E D

C

A D C A R RY S I D A N 1 8

M O

AT

VÄ L J ÅT E R V U N N E T

M

VÅ R A P R O D U K T E R

FR

SIDAN 17


A D C O M PA N Y S O R T I M E N T S K ATA L O G 2 0 2 1

A D C O M PA N Y S O R T I M E N T S K ATA L O G 2 0 2 1

PSST!

Möjligen hade det varit enklare att hålla sig lite på avstånd. Säkert hade det varit mindre bökigt att nöja sig med att fråga en gång istället för två. För oss på AD company har det aldrig varit ett alternativ. För att veta att vi gjort allt vi kunnat för att det ska ha gått rätt till, vill vi veta allt om tillverkningsprocesser, anställningsvillkor och arbetsförhållanden. Inte för att ha ryggen fri, utan för att vi tycker att det är viktigt.

På adcompany.se har vi öppet dygnet runt.

TILLVERKNING

Lokalt, globalt, mentalt.

ÅTERFÖRSÄLJARE

HUVUDKONTOR

Vi hoppas att du som kund känner att vi finns nära till hands. Genom att finnas på plats på mässor, på nätet och där du behöver oss, ser vi till att lösningen på ditt behov hela tiden finns inom räckhåll. Mycket av det du hittar i den här katalogen ligger t ex redo på en hylla på vårt lager.

nära. Vi har kontakter och kunskaper som gör att vi brukar kunna lösa även de mest specialiserade önskemålen. Läs mer på s.15 och hitta inspiration i artiklar märkta med AD trade-märket. De dyker upp på produktsidorna längre fram i katalogen. Och du, testa oss gärna!

På sidorna 8-9 kan du läsa om hur vi arbetar med CSR genom att vara fysiskt närvarande på platserna där våra produkter tillverkas. Sedan ett par år tillbaka har vi ett kontor i Hanoi. Det ger oss ökade möjligheter att kontinuerligt besöka fabriker och ha löpande kontakt med våra tillverkare.

Med ett arbetssätt som bygger på närvaro krymper vi världen och skapar möjligheter för dig och dina kunder. Vår närvaro gör också att du kan veta att du erbjuder bra grejer, tillverkade under schysta förhållanden, till dina kunder.

“Med ett arbetssätt som bygger på närvaro krymper vi världen och skapar möjligheter för dig och dina kunder.” MÄSSOR / UTSTÄLLNINGAR

Med vår tjänst AD trade har du dessutom hela världens utbud

6

7


A D C O M PA N Y S O R T I M E N T S K ATA L O G 2 0 2 1 – A D VA L U E

för en bra affär Med oss som trygg samarbetspartner får du så mycket mer än ett blockomslag, en bomullskasse eller en reflexväst. Vi kallar det AD value.

Kvalitet: Sömmar, material, tekniker och tillverkningsmetoder – det är mycket att hålla koll på för att kunna leverera de bästa produkterna till konkurrenskraftiga priser. Med över fem decennier i branschen har vi den kollen. Miljö: På www.adcompany.se hittar du en utförlig miljöpolicy. Den säger kort och gott: Att inte bry sig om miljön eller ha koll på sin produktion är respektlöst mot kunder, medmänniskor och kommande generationer. CSR: Vi brinner för CSR, för vårt sociala ansvar i leverantörskedjan. Har man inte koll på sina leverantörer tar man en stor risk. Eftersom vi på AD Company vare sig riskerar att våra leverantörers anställda far illa eller att ditt eller dina kunders varumärke gör det, handlar du tryggt hos oss. Beställ vår CSR-folder i pocketformat eller ladda ner på adcompany.se Kemikalier: Vi REACH-testar vårt sortiment så du slipper obehagliga överraskningar med farliga kemikalier. Beställ vår REACH-folder i pocketformat eller ladda ner på adcompany.se

Ateljé: Vi är ingen reklambyrå, men vi har hög grafisk kompetens i huset som kan hjälpa dig och dina kunder med logotyper, idéer till brodyr eller tryck. Tryck: Det blir enklast för våra kunder om vi har allt på samma ställe. Därför har vi eget tryckeri i huset. På så vis sparar både du och vi tid och pengar, och inte minst sparar vi på miljön. Dessutom kan vi garantera högsta kvalitet.

Transfer: Vid flerfärgstryck, färgskiftningar, skuggor eller brodyrimitation lämpar sig transfer utmärkt. Rådfråga oss gärna! Service: Då kontor, lager och tryckeri ligger vägg i vägg och alla vet vad alla gör, kan vi alltid ge snabb service. Dessutom har vi tydliga logistiska processer, vilket betyder trygghet och snabb service för dig. Lager: Vårt välfyllda lager ligger dörr i dörr med kontor och produktion med tryck och brodyr. Därför går det snabbt mellan beställning och leverans. Vårt logistiska läge i Jönköping snabbar också på processen. Leveranser: Vi är vana vid snabba ryck. Beställningar som kommer till oss innan 14.00 går ut samma dag. Ska det profileras från lager är leveranstiden mellan två och tre veckor efter godkänt korrektur.

ERFARENHET OCH SPECIALISTKOMPETENS

CE: Våra reflexprodukter är CE-märkta enligt gällande standarder. Beställ vår CE-folder i pocketformat eller ladda ner på adcompany.se

Vi säljer endast via återförsäljare. För att det ska bli rätt från start har vi – precis som för allt annat vi gör – en tydlig rutin. Så här går det till:

ALLT UNDER ETT TAK

Brodyr: Precis som med tryck blir det så mycket enklare för dig att vi har eget broderi. Inga tidsödande och dyra leveranser – allt sker under samma tak.

ANSVAR HELA VÄGEN

Ny kund?

A D C O M PA N Y S O R T I M E N T S K ATA L O G 2 0 2 1 – A D VA L U E

Nätverk: Efter massor av år i branschen och på resande fot runt hela världen för att hitta de bästa leverantörerna, har vi ett nätverk av kompetens och erfarenhet som hjälper dig att få de bästa produkterna till rätt pris.

Kontakt: Så fort du kontaktat oss och blivit godkänd som återförsäljare får du ett bekräftande mail med information. Kit: Dagen efter skickar vi dig ett kit med allt du behöver veta om oss. Order: Din order stämplas med Ny Kund så att hela företaget vet vad som gäller. Uppföljning: Snart efter order eller leverans tar vi kontakt för att se att du är nöjd.

8

Trading: Har du eller din kund en speciell idé hjälper vi gärna till att förverkliga den. Vi jobbar med produktutveckling, design och skräddarsydda lösningar för att kunna erbjuda unika produkter. Läs mer under AD trade, på sid. 15

9


A D C O M PA N Y S O R T I M E N T S K ATA L O G 2 0 2 1 – C S R

A D C O M PA N Y S O R T I M E N T S K ATA L O G 2 0 2 1 – C S R

EN FRÅGA OM TROVÄRDIGHET

Att vara på

För oss är CSR-frågorna centrala och högt prioriterade, och vi kommer aldrig gömma oss bakom stämplar och certifikat. De är viktiga men garanterar tyvärr inte alltid att allt har gått rätt till. För att vara trovärdiga sätter vi därför stort värde i att också finnas på plats och titta ansvariga personer i ögonen. Vi har jobbat länge med CSR och lärt oss mycket på vägen. Lärdomarna har ibland kostat, men vi är stolta över att inte ha valt genvägar, utan gjort jobbet grundligt och fortsatt att syna processer, påsar och paraplyer isömmarna. På så sätt har vi skapat långsiktiga relationer med tillverkare som vi känner förtroende för. Det handlar i förlängningen om att vi ska kunna titta dig i ögonen, så att du kan titta din kund i ögonen. Jag besöker regelbundet alla de platser där vi har samarbeten med fabriker. Vi har ett väl inarbetat sätt att inleda och underhålla våra kontakter med tillverkare. Under åren har jag lärt mig värdet av att hitta dem som vill göra rätt och förbättra sin verksamhet. Där fungerar samarbetet bäst och gynnar alla. Ibland möter man människor som förstår och delar synen på vad som är viktigt. Sedan två år tillbaka är Jeffrey vår man i Vietnam. Vi träffades och såg snart fördelar med att arbeta tillsammans. Nu har vi ett kontor i Hanoi och möjligheten till daglig närvaro på en marknad som är viktig för oss. För AD company är det ett spännande sätt att ytterligare stärka vår närvaro på de platser i världen där vi gör goda affärer

KONTOR I HANOI Jeffrey Vu är vår man på plats i Vietnam. Han utgår från vårt Hanoi-kontor och gör täta besök hos våra tillverkare i regionen. Det är en trygghet för både oss och dig som kund.

Jan Hedenborn AD company

10

11


A D C O M PA N Y S O R T I M E N T S K ATA L O G 2 0 2 1 – C S R

A D C O M PA N Y S O R T I M E N T S K ATA L O G 2 0 2 1 – C S R

FRÅN CSR-GODKÄND FABRIK

– kräver närvaro hela vägen

Här ser du vår CSR-märkning. Den garanterar produktion från en CSR-godkänd fabrik. För att bli godkänd krävs det att man uppfyller en hel mängd punkter vilka alla har sitt ursprung i ILO:s konventioner (FN:s fackorgan för sysselsättnings- och arbetslivsfrågor) och FN:s mänskliga rättigheter. De handlar bland annat om självklarheter som att inget barnarbete får förekomma samt att FN:s mänskliga rättigheter om diskriminering följs. Men minst lika viktigt är frågor kring säkerhet, hälsa, mutor, korruption och utpressning.

INTRODUKTION

ATT GÖRA SIG FÖRSTÅDD

FÖR ATT KUNNA ARBETA AKTIVT OCH REGELBUNDET

CODE OF CONDUCT

MED CSR MED VÅRA LEVERANTÖRER HAR VI UTARBETAT SYSTEM OCH RUTINER FÖR DET SOCIALA ANSVARET I

Vi har tagit fram broschyrer om vårt arbete och våra målsättningar med CSR, CE och REACH. Dessa finns i olika språkversioner beroende på hur de används. CSR-broschyren finns exempelvis på svenska, engelska och kinesiska för att kunna delas ut till leverantörer och medarbetare hos våra producenter. Broschyrerna finns att beställa kostnadsfritt i pocketformat, eller för nedladdning på adcompany.se

LEVERANTÖRSKEDJAN.

INTERN SJÄLVUTVÄRDERING EXTERN SOCIAL REVISION EJ REDO FÖR EXTERN REVISION

EJ GODKÄND

HANDLINGSPLAN

CODE OF CONDUCT

REDO FÖR EXTERN REVISION NY SJÄLVUTVÄRDERING INOM 2 ÅR FÖR UPPFÖLJNING AV FÖRBÄTTRINGSARBETET

• B A R N A R B E T E FÅ R I N T E F Ö R E K O M M A .

HANDLINGSPLAN

EXTERN OMREVISION

• LÖNER SKA MINST UPPFYLLA LANDETS L A G S TA D G A D E M I N I M U M L Ö N . • A R B E T S T I D E N FÅ R I N T E Ö V E R S T I G A 4 8 T I M M A R I V E C K A N A N N AT Ä N I U N D A N TA G S FA L L .

GODKÄND REVISION

MANAGEMENT LETTER

• F N : S M Ä N S K L I G A R ÄT T I G H E T E R O M DISKRIMINERING MÅSTE FÖLJAS.

EJ GODKÄND

• E N S Å S Ä K E R O C H H Ä L S O S A M A R B E T S P L AT S S O M M Ö J L I G T S K A E F T E R S T R ÄVA S . • I N G E T A R B E T E FÅ R U T F Ö R A S O F R I V I L L I G T E L L E R U T I F R Å N T VÅ N G . • M I L J Ö P O L I C Y S O M V I S A R H U R M A N A R B E TA R F Ö R E N B ÄT T R E M I L J Ö .

TIDSÅTGÅNG FÖR BYTE AV LEVERANTÖR CIRKA 1 ÅR

BYTE AV LEVERANTÖR

12

• A L L A F O R M E R AV M U T O R , K O R R U P T I O N O C H U T P R E S S N I N G S K A M O TA R B E TA S .

13


A D C O M PA N Y S O R T I M E N T S K ATA L O G 2 0 2 1 – R E A C H

A D C O M PA N Y S O R T I M E N T S K ATA L O G 2 0 2 1 – R E A C H

– världens starkaste kemikalielagstiftning

Vilka material kan tänkas innehålla vad? Plast/gummi: Kan innehålla mjukgörare, ftalater, flamskyddsmedel, blyföreningar mm.

Det är en tidskrävande utmaning att sätta sig in i kemikalieförordningen REACH. Kraven och ansvarsfrågorna är komplexa och omfattar aktörer genom hela kedjan – från producent och importör till återförsäljare. Det innebär alltså att vi på AD company samt även våra kunder har ansvar för att lagen efterlevs – både vad gäller produkterna och dokumentationen.

Alltid på agendan För oss på AD company innebär REACH i korthet att vi måste ha koll på de kemikalier våra produkter innehåller. Vi arbetar kontinuerligt med kemikaliefrågor. Våra leverantörer har undertecknat vår kemikaliepolicy som utgår från EU-lagstiftningen. Det räcker långt. Men vi påkallar också egna laboratorietester för att säkerställa att produkterna verkligen är fria från, alternativt klarar gränsvärdena för kemikalierna i direktiven. Arbetet sker löpande enligt en plan vi gör tillsammans med vår kemikonsult. De allra flesta av våra produkter klarar laboratorietesterna utan anmärkning. I enstaka fall väljer vi att göra en fortsatt utredning på specifika produkter för att verkligen säkerställa att de är okej. Men arbetet slutar inte med att en produkt klarar en omgång tester. Som importör kan vi aldrig garantera att varje sändning är 100 % korrekt, men vi gör vårt yttersta för att det ska vara så genom att kontinuerligt arbeta med frågan samt genom

Textilier: Kan innehålla tungmetaller, vissa AZO-färgämnen, antimögel-, flamskyddsoch/eller impregneringsmedel mm. Papper: Kan innehålla färgämnen, tungmetaller, flamskyddsmedel mm. Metall: Kan innehålla tungmetaller som bly och/eller kadmium mm.

uppföljningstest. Granskning och påföljder Kemikalieinspektionen är den tillsynsmyndighet som kontrollerar att REACH-förordningen efterlevs. Myndigheten gör stickkontroller då de begär in produkter och dokumentation för testning och granskning. Påföljderna om det visar sig att en produkt innehåller otillåtna halter av kemikalier kan bli böter, säljförbud och/eller tillbakadragning av sålda produkter. Läs mer om kemikalier på myndighetens webbplats: kemi.se. Vad kan du göra för att efterleva lagstiftningen? • Ha tydliga inköpsrutiner. • Ha god hantering av inköpsvillkor och leverantörsdeklarationer. • Ha fastställda rutiner för produktoch leverantörsbedömning. • Använda leverantörer med rutiner kring kemikalier. • Testa regelbundet några produkter avseende problemämnen.

14

15


A D C O M PA N Y S O R T I M E N T S K ATA L O G 2 0 2 1 – ÅT E R V U N N E T

A D C O M PA N Y S O R T I M E N T S K ATA L O G 2 0 2 1 – A D T R A D E

AD

Vinster med

Har du en idé om en unik produkt som du skulle vilja erbjuda dina kunder? Med AD trade ger vi dig tillgång till hela vårt breda nätverk av tillverkare och vår långa erfarenhet. Vi har fått många innovativa och annorlunda förfrågningar genom åren, testa oss gärna med din idé! När du samarbetar med oss kan du dessutom vara säker på att produkterna du får är schysst producerade – tryggt både för dig och din kund. Välkommen att bolla din idé med oss!

RESURSSPARANDE SOM GÖR SKILLNAD

Återanvändning av material är en viktig del i ett resurseffektivt levnadssätt. När sådant vi tidigare behandlat som avfall istället kan användas som råvaror, sparar vi på världens resurser och minskar sopberget. För att göra det enkelt för dig att se om en produkt är återvunnen har vi tagit fram en märkning som belyser dessa artiklar lite extra.

regler för CSR och kemikalieanvändning följs på fabriken där produkten är tillverkad. Vi letar ständigt efter sätt att ersätta våra produkter med likvärdiga återvunna produkter. När vi hittar ett möjligt alternativ gör vi som vi brukar – vi går till botten med processen och tar reda på hur den ser ut, bakom fina och säljande ord om hållbarhet. På så sätt kan du som kund alltid lita på att vi granskat och ställt krav på de fabriker som tillverkar våra produkter.

R ECY CL E D

E AT C

N

AB

R I A L • AD

• MADE

M O

M

FR

De gröna pilarna i mitten känner du igen, de visar att produkten är gjord av återvunna material. AD company-ringen runt dem betyder att vi dessutom ställt alla våra ordinarie krav på att

Håll utkik efter AD trade produkter i katalogen Den här symbolen visar exempel på AD trade-produkter på följande sidor. Vi kan hjälpa dig med både idéer och utförande, bara fantasin sätter gränser.

ANY SWED MP E O

På sidorna 58-65 har vi också samlat de AD trade-produkter, som finns i vårt ordinarie tradingsortiment. De behöver du inte “uppfinna”, istället finns en grund, som du kan göra kundunik genom tillbehör, märkning och stora möjligheter i färgval etc.

16

17


Lagerfärger

AD

4413. Reflekterande kasse Safe Kombinera säkerhet, marknadsföring och hållbarhet i ett, med denna kasse. Den reflekterande ytan gör att användaren syns väl när det är mörkt ute. Handtagen är anpassade för att både kunna bäras på axeln och i handen. Invändig ficka, där kassen även kan vikas ner i, för att smidigt få plats i jackfickan till exempel.

Vissa saker går aldrig ur tiden hur digitala, moderna och uppkopplade vi än anser oss vara. Väskor, kassar, ryggsäckar och bagar hör till den kategorin. Att bära mat, datorer, och träningskläder måste vi alltid göra. AD carry är ett alldeles utmärkt sortiment för alla som vill lyfta fram varumärke och budskap på ett enkelt, kostnadseffektivt och snyggt sätt. Don’t get carried away.

Material: Reflekterande polyester Storlek: 30 x 40 cm Handtagslängd: 60 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida Antal –99 100 250 500 1000 Pris

67,00 63,00 58,00

54

50

Kontakta oss för tryckmöjligheter och pris!

ekRefl de n tera rial e t ma Den reflekterande kassen Safe och Paraply Glow (sid. 45) syns väl i mörkret.

Lagerfärger

4414. Reflekterande gympapåse Torch Reflekterande gympapåse som ger extra synbarhet i mörker. Den funktionella gymnastikpåsen har klassisk stängning med dragskolösning och snören som bär-remmar. Öljetter i metall ger extra hållbarhet. Framsidan är reflekterande och baksida, snören och topp svart. En bra gympapåse för extra trygghet hos både barn och vuxna. Material: Reflekterande polyester Storlek: 32 x 44 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm framsida Antal –99 100 250 500 1000 Pris

67,00 60,00 57,00 54,00 50,00

Kontakta oss för tryckmöjligheter och pris!

Gör mig unik Önskar du infärgade handtag eller en kundanppassad etikett? Den reflekterande kassen Safe kan vi skräddarsy från endast 300 st. Sänd oss din förfrågan!

18

19

Refl tera ekmat nde eria l


AD CARRY R-PET

A D C A R R Y VÄ S K O R

FR

Lagerfärger

R ECY CL E D E AT

C

N

AB

R I A L • AD

• MADE

M O

M

Se aktuellt lagersaldo på www.adcompany.se

4203. Jutebag Shop

ANY SWED MP E O

Shoppingbag i miljövänligt jute med greppvänligt handtag. Utmärkt väska att scanninghandla med - stadig och med lång livslängd. Material: Jute Storlek: 42 x 39 x 18 cm Handtagslängd: 40 cm. Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida Ett diskret tryck på sidobälgen berättar mer om kassens ursprung.

Antal –99 100 250 500 1000 Pris natur 48,00 43,00 41,00 39,00 37,00 Tryck/färg 32,00 22,00 18,00 16,20 14,20

Lagerfärger

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

4407. Bärkasse R-PET Flake Bärkasse i tålig R-PET woven. Ett material som kommer från återvunnen konsumentplast av t.ex. PET-flaskor. Ett diskret tryck berättar mer om kassens ursprung. Även etikett och hangtag förtydligar för att kassen är ett miljösmart val. Material: R-PET Woven, mattlaminerad Storlek: 35 x 40 x 13 cm Handtagslängd: 40 cm Tryckstorlek: Kontakta oss för förslag! Placering: Framsida / baksida

Jute Jute tillverkas av juteväxtens stjälkar. Processen att framställa tyg från juteväxten är generellt energieffektiv. Då jute inte är lika attraktiv för skadeinsekter behöver den heller inte kemikaliebesprutas så hårt.

Antal –99 100 250 500 1000 Pris

32,00 28,00 26,00 24,00 22,00

1-färg

20,60 18,00 16,00 15,00 14,00

Schablonkostnad 740 kr/ motiv.

Lagerfärger

Lagerfärger

4406. Bärkasse R-PET Flake XL

4404. PP Woven Ice

Bärkasse i tålig R-PET woven i större modell. Den har elastiska straps med kardborre för att underlätta packning i kundvagnen. Kassen är tillverkad i återvunnen konsumentplast som kommer från t.ex. PET-flaskor. Ett diskret tryck på sidobälgen berättar mer om kassens ursprung. Även etikett och hangtag förtydligar för användaren och omgivningen att kassen är ett miljösmart val.

Praktisk förvaringsbag i transparent PP Woven så man enkelt får en överblick i vad som ligger i väskan. Utrustad med dragkedja och dubbla handtag. Materialet gör den slitstark, vattenavstötande och tålig. Se aktuellt lagersaldo på www.adcompany.se

Lagerfärger

Material: R-PET Woven, mattlaminerad Storlek: 44 x 42 x 20 cm Handtagslängd: 40 cm Tryckstorlek: Kontakta oss för förslag! Placering: Framsida / baksida

4402. Multiväska Väska i tåligt material, 600 D polyester. Passar perfekt att bära tunga pärmar eller skidpjäxor i. Plastficka för visitkort på ena sidan. Extra krafig dragkedja med dubbla ”drag”.

Antal –99 100 250 500 1000 Pris

39,00 35,00 32,00 30,00 28,00

1-färg

20,60 18,00 16,00 15,00 14,00 R ECY CL E D E AT

C

N

AB

R I A L • AD

• MADE

M O

M

FR

Schablonkostnad 740 kr/ motiv.

Material: Polyester Storlek: 39 x 39 x 19 cm Handtagslängd 55 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida Antal –99 100 250 500 1000

ANY SWED MP E O

Pris

130,00 125,00 121,00 112,00 108,00

Tryck/färg 32,00 22,00 18,00 16,20 14,20

Material: PP Woven Storlek: 40 x 46 x 23 cm Handtagslängd: Korta ca 45 cm. långa 70 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm. Placering: Framsida / Baksida Antal –99 100 250 500 1000 Pris

56,00 52,00 50,00 48,00 43,00

Kontakta oss för tryckmöjligheter och pris!

PP Woven

PP Woven (polypropylen) tillverkas genom polymerisation av propen7. Monomeren uppfyller i nuläget inte urvalskriteriserna för farliga kemikalier. Fibrerna i plastmaterialet vävts samman och skapar ett lätt men starkt och tåligt material.

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

20

21


FR • MADE

AB N

C

C

ANY SWED MP E O

AB

R ECY CL E D R I A L • AD

R I A L • AD

N

M O

E AT

E AT

• MADE

R ECY CL E D

M

M O

A D C A R R Y ÅT E R V U N N E N B O M U L L

M

FR

A D C A R R Y ÅT E R V U N N E N B O M U L L

ANY SWED MP E O

Lagerfärger

Lagerfärger

4010. Bomullskasse Story återvunnen bomull

4009. Bomullskasse Recycle återvunnen bomull Bomullskasse tillverkad av återvunnen bomull. Tyger från restpartier, stuvbitar och dylikt trådas upp och vävs till nya kassar, istället för att kasseras. En kasse som är ett miljömedvetet val till ett riktigt bra pris. Material: 400 grams återvunnen bomull Storlek: 38 x 40 x 8 cm. Handtagslängd: 60 cm. Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida. Antal –99 100 250 500 1000 Pris natur 50,00 48,00 45,00 43,00 41,00 Pris grafit 54,00

50,00

48,00

45,00

43,00

Denna bomullskasse är tillverkad av 250 grams återvunnen bomull. Tyger från restpartier, stuvbitar och dylikt tas tillvara och vävs till nya kassar istället för att kasseras. Den återvunna bomullen bidrar till att världens sopberg hålls nere och att jordens resurser omhändertas på ett klokt sätt. Kassen är märkt med en fastsydd etikett på ena sidan. Hangtagen, som är fastsatt med hampasnöre, berättar om kassens bakgrund och informerar om vad vårt CSR arbete med socialt ansvarstagande står för. Material: 250 grams återvunnen bomull Storlek: 34 x 40 x 8 cm. 8 cm sidobälgar. Handtagslängd: 60 cm. Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida.

Tryck/färg 20,60 18,00 16,00 15,00 14,00

Antal

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Pris natur

–99 100 250 500 1000 48,00

44,00

42,00

40,00

38,00

Pris färgade 52,00 47,00 44,00 42,00 39,00 Tryck/färg 20,60 18,00 16,00 15,00 14,00

FR • MADE

AB N

• MADE AB N

ANY SWED MP E O

ANY SWED MP E O

Bidra till ett miljösmart val!

C

Kassen kan bäras tryggt, medvetet och hållbart - om och om igen.

C

Den återvunna bomullen bidrar till att världens sopberg hålls nere och att jordens resurser tas tillvara på ett klokt sätt.

R I A L • AD

R I A L • AD

Kassarna på detta uppslaget är tillverkade av återvunnen bomull. De är handsydda i södra Pakistan, i en fabrik där socialt ansvarstagande är viktigt. Där en hållbar produktion, utan skadliga kemikalier, är det givna valet.

R ECY CL E D E AT

E AT

Återvunnen bomull

M O

M

M O

R ECY CL E D

M

FR

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Lagerfärger

4016. Bomullskasse Brief återvunnen bomull Kraftig kasse (320 gram) i återvunnen bomull med dubbla handtag, ett infällt och ett par långa. Material: 320 grams återvunnen bomull Storlek: 28 x 38 x 14 cm Handtagslängd: 60 cm Tryckstorlek: 20 x 19 cm Placering: Framsida / Baksida Antal –99 100 250 500 1000 Pris grafit 67,00

63,00

56,00

54,00

52,00

Tryck/färg 20,60 18,00 16,00 15,00 14,00 Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

22

Hangtagen, som är fastsatt med hampasnöre, berättar om kassens bakgrund och informerar om vad vårt CSR arbete med socialt ansvarstagande står för.

23


AD CARRY

AD CARRY

FA I R T R A D E - M Ä R K T B O M U L L / E K O

Lagerfärger

S TA N D A R D B O M U L L

Lagerfärger

4007. Fairtrade-märkt bomullskasse Bag tillverkad i bomull som är certifierad i enlighet med internationella Fairtrade-kriterier. Sido- och bottenbälg gör formatet tilltalande och kassen kan bäras i handen och ha över axeln. Material: 310 grams bomull Storlek: 28 x 38 cm. 13,5 cm sido/bottenbälg Handtagslängd: 60 cm Tryckstorlek: 22 x 18 cm, Framsida / Baksida

4015. Fairtrade-märkt kasse i ekologisk bomull Bomullskasse med en ultimat sammansättning av tyger – både Fairtradecertifierad bomull och ekologiskt odlad. En rättvis odlad kasse på schysta villkor för både miljön och människan. Bärkasse i kraftig modell med bred bälg.

Lagerfärger

Lagerfärger

Lagerfärger

4017. Bomullskasse Cent 100g

4019. Load

4013. Bomullskasse Långa handtag

Mycket prisvärd kasse tillverkad av tunn 100 gram, följsam bomull. Enkel modell utan bälg med handtagslängd som passar att bära både på axeln och i handen.

En rymlig bärkasse av 140 g standardbomull med botten- och sidobälg.

Kasse i bomull med långa handtag att bära över axel, kraftig modell med bred bälg. Populär och användbar tygkasse i flera färger.

Material: 140 grams bomull. Storlek: 45 x 45 x 10 cm Handtagslängd: 60 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm. Framsida / baksida.

Material: 250 grams bomull Storlek: 41 x 45 x 17,5 cm Handtagslängd: 70 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida

Material: 220 grams bomull Storlek: 41 x 45 x 17,5 cm Handtagslängd: 35 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida

Material: 100 grams bomull Storlek 36 x 41 cm Handtagslängd: 75 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida

Pris svart 78,00 73,00 71,00 69,00 65,00

Antal –99 100 250 500 1000

Antal –99 100 250 500 1000

Antal –99 100 250 500 1000

Antal

Tryck/färg 20,60 18,00 16,00 15,00 14,00

Pris natur 58,00 54,00 52,00 48,00 43,00

Pris natur 22,00 17,00 15,00 14,00 13,00

Pris natur 43,00 39,00 37,00 35,00 32,00

Pris natur 50,00 40,00 38,00 37,00 36,00

Antal –99 100 250 500 1000 Pris natur 69,00 63,00 60,00 58,00 56,00

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

–99 100 250 500 1000

Pris svart 69,00 65,00 63,00 60,00 56,00

Pris svart 28,00 24,00 22,00 19,00 18,00

Pris svart 48,00 43,00 41,00 39,00 37,00

Pris färgade 54,00 44,00

Tryck/färg 20,60 18,00 16,00 15,00 14,00

1-färgstryck 20,60 18,00 16,00 15,00 14,00

Tryck/färg 20,60 18,00 16,00 15,00 14,00

Tryck/färg 20,60 18,00 16,00 15,00 14,00

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Lagerfärger

Lagerfärger

Lagerfärger

42,00

41,00

40,00

Lagerfärger Lagerfärger

4020. Fairtrade-märkt bomullskasse långa handtag 160 g

4008. Fairtrade-märkt bomullskasse korta handtag 160 g Bärkasse tillverkad i bomull som är certifierad i enlighet med internationella Fairtrade-kriterier. Finns i flera fräscha Lagerfärger. Material: 160 grams bomull Storlek: 38 x 40 x 8 cm Handtagslängd: 35 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida

Bärkasse tillverkad i bomull som är certifierad i enlighet med internationella Fairtrade-kriterier. Långa handtag och flera populära färger.

4001. Bomullskasse 140 g

4002. Bomullskasse 140 g

4003. Bomullskasse 250 g

Bärkasse i 140 g bomull, enkel modell utan bälg, passar bra till mässor.

Bärkasse i 140 g bomull med liten bälg. En omtyckt modell av både tygpåse och bomullskvalité.

Bärkasse i 250 g bomull, kraftig modell med bred bälg. Mycket populär och användbar tygkasse.

Material: 160 grams bomull Storlek: 38 x 40 x 8 cm Handtagslängd: 70 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida

Material: 140 grams bomull Storlek: 36 x 40 cm Handtagslängd: 35 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida

Material: 140 grams bomull Storlek: 38 x 40 x 8 cm Handtagslängd: 35 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida

Material: 250 grams bomull Storlek: 41 x 45 x 17,5 cm Handtagslängd: 35 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida

Antal –99 100 250 500 1000

Antal –99 100 250 500 1000

Antal –99 100 250 500 1000

Antal –99 100 250 500 1000

Pris färgad 50,00 45,00 43,00 41,00 39,00

Antal –99 100 250 500 1000

Pris natur 35,00 30,00 28,00 25,00 24,00

Pris natur 48,00 39,00 37,00 36,00 35,00

Tryck/färg 20,60 18,00 16,00 15,00 14,00

Pris natur 30,00 26,00 24,00 23,00 22,00

Pris svart 39,00 35,00 32,00 29,00 28,00

Pris färgad 52,00 43,00 41,00 40,00 39,00

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Tryck/färg 20,60 18,00 16,00 15,00 14,00

Tryck/färg 20,60 18,00 16,00 15,00 14,00

Tryck/färg 20,60 18,00 16,00 15,00 14,00

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Pris natur 43,00 39,00 37,00 35,00 32,00

Pris natur 41,00 37,00 35,00 32,00 30,00 Pris färgad 48,00 43,00 41,00 39,00 37,00 Tryck/färg 20,60 18,00 16,00 15,00 14,00 Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

24

25


AD CARRY

POCKET BAGS

Lagerfärger

Unika lösningar med AD

4415. Polyesterkasse Fold Återvunnen En prisvärd pocketbag gjord av svart återvunnen polyester 190T. Kassen viks enkelt ihop och stoppas ner i fickan som finns på insidan. Levereras plant, ej ihopvikt, och kan därmed tryckas på antingen fram- eller baksidan. Modellen är godkänd hos RISE för flergångsanvändning. Invändig ficka som kassen lätt packas ner i, för att ta så liten plats som möjligt, när den inte används.

Som du kan se i katalogen har vi ett brett lagersortiment på flergångskassar, shoppingbagar och väskor i olika material. Ibland efterfrågas något mer, en skräddarsydd lösning för kunden, som vi inte kan lösa på hemmaplan. AD trade erbjuder ett gränslöst utbud inom AD carry-kategorin. Som denna ryggsäck – isolerad för att bevara kylan för den medhavda matsäcken, sladdutgång och extra vadderade bärremmar med fäste för nycklar. Mottagaren av just denna väska får dessutom sin julklapp levererad i en fin tomtesäck. Vill du göra något liknande för dina kunder? Kontakta oss med dina önskemål och en förfrågan!

Material: Taffeta 190 T polyester Storlek: 45 x 42 x 15 cm. Handtagslängd: ca 22 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm Placering: Framsida / Baksida Antal –99 100 250 500 1000 Pris

36,00 28,00 26,00 24,00 22,00

R ECY CL E D E AT

C

N

AB

R I A L • AD

• MADE

M O

M

FR

Kontakta oss för tryckmetod och pris!

ANY SWED MP E O

Lagerfärger

4412. Pocket bag Drop Polyester Polyesterskasse i pocketmodell för flergångsanvändning. Påsen packas enkelt ihop i den insydda fickan, som är försedd med dragsko. Levereras plant, ej ihopvikt. Material: 190 T polyester Storlek: 38 x 39 cm, exkl. handtag. Handtagslängd: ca 40 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm Placering: Framsida / Baksida Antal –99 100 250 500 1000 Pris

48,00 41,00 39,00 37,00 32,00

Tryck/färg 20,60 18,00 16,00 15,00 14,00 Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Lagerfärger

4021. Pocket bag Drop i Fairtrade-märkt bomull En funtionell bomullspåse i pocketmodell som enkelt packas ihop i sin egen ficka, som är försedd med dragsko. Bomullen är Fairtrade-märkt i följsam 140 grams kvalitet. Levereras plant. Material: 140 grams bomull Storlek: 38 x 39 cm, exkl. handtag. Handtagslängd: ca 40 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm Placering: Framsida / Baksida påse

26

Antal –99 100 250 500 1000 Pris natur 50,00 43,00 41,00 39,00 35,00 Pris svart 60,00 54,00 52,00 50,00 45,00 Tryck/färg 20,60 18,00 16,00 15,00 14,00 Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

27


AD CARRY

NON WOVEN

AD CARRY NON WOVEN

Lagerfärger

Lagerfärger

Lagerfärger

Lagerfärger

4106. Non Woven Bag Press

4108. Non Woven Bag Max

4102. Non Woven Bag Store

4103. Non Woven Bag Beach

Formpressad kasse i Non woven i stort färgutval. Utan bälg och med infällda handtag. Plats för katalog och något informationsblad vilket gör det till en populär mässkasse.

Shoppingbag i Non woven material. Bälg i både botten och på sidorna och med förstärkta handtag gör detta till en lämplig modell för t.ex matbutiken.

Shoppingbag i Non woven material. Bälg i både botten och på sidorna och med förstärkta handtag gör detta till en av våra populäraste bärkassar!

Axelbag i Non woven material, vilket är vattenoch smutsavstötande som gör denna bag perfekt att packa badkläderna i till exempel!

Material: Non woven 80 gsm Storlek: 36 x 45 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida

Material: Non woven 80 gsm Storlek: 50 x 40 x 17 cm Handtagslängd 70 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida

Material: Non woven 80 gsm Storlek: 37 x 41 x 8 cm Handtagslängd: 43 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida

Antal –99 100 250 500 1000 Pris

Antal –99 100 250 500 1000

15,00 13,00 12,00 11,00 10,00

1-färg 32,00 10,50 8,00 7,00 6,40

Pris

Antal –99 100 250 500 1000

Schablonkostnad 740 kr/ motiv.

Pris

24,00 21,00 18,00 17,00 16,00

1-färg 32,00 10,50 8,00 7,00 6,40

22,00 19,00 17,00 16,00 15,00

Schablonkostnad 740 kr/ motiv.

1-färg 32,00 10,50 8,00 7,00 6,40

Material: Non woven 80 gsm Storlek: 51 x 30 x 13 cm Handtagslängd: 50 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida Antal –99 100 250 500 1000 Pris

22,00 19,00 17,00 16,00 15,00

1-färg 32,00 10,50 8,00 7,00 6,40 Schablonkostnad 740 kr/ motiv.

M O

R ECY CL E D M

C

N

AB

R I A L • AD

• MADE

E AT

FR

Schablonkostnad 740 kr/ motiv.

ANY SWED MP E O

Återvunnen Non Woven Vid fabriksbeställning kan vi ta fram Non Woven kassar i återvunnet material. Kontakta oss för mer information om minsta beställningsantal och pris.

Lagerfärger

Lagerfärger

4107. Non Woven Bag Mail

4112. Non Woven Bag Store Långa handtag

En ”cross over” kasse i slitstarkt Non woven material. Botten och sidobälg för extra utrymme. Handtaget är designat för att väskan ska kunna bäras diagonalt. Material: Non woven 80 gsm Storlek: 30,5 x 38 x 6 cm Handtagslängd: 106 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida

Färgutbudet är stort vid fabriksbeställning. Sänd din förfrågan och designidé till oss!

28

Kasse i Non woven material. Bälg i både botten och på sidorna. De långa förstärkta handtagen är anpassade i längd för att både kunna bäras över axeln och i handen. Material: Non woven 80 gsm Storlek: 37 x 41 x 8 cm Handtagslängd: 60 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida

Antal –99 100 250 500 1000

Antal –99 100 250 500 1000

Pris

Pris

19,00 17,00 15,00 14,00 12,00

26,00 23,00 21,00 19,00 18,00

1-färg 32,00 10,50 8,00 7,00 6,40

1-färg 32,00 10,50 8,00 7,00 6,40

Schablonkostnad 740 kr/ motiv.

Schablonkostnad 740 kr/ motiv.

Lagerfärger

4105. Non Woven Bag Bring Rejäl och praktisk kasse i kraftigt Non woven material med både korta och långa handtag. Knäppning med dubbla knappar gör kassen extra stabil att bära med mycket innehåll. Material: Non woven Storlek: 52 x 37 x 38 cm Handtaglängd: Långa 74 cm, korta 38 cm Knäppband: 11 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm, Framsida / Baksida

29

Antal –99 100 250 500 1000 Pris

56,00 50,00 48,00 45,00 43,00

1-färg 20,60 18,00 16,00 15,00 14,00 Schablonkostnad 740 kr/ motiv.


A D C O M PA N Y S O R T I M E N T S K ATA L O G 2 0 2 1 – T R A D I N G K A S S A R

A D C O M PA N Y S O R T I M E N T S K ATA L O G 2 0 2 1 – T R A D I N G K A S S A R

SKRÄDDARSY DIN KASSE - VÄLJ MELLAN FLERA MILJÖSMARTA ALTERANTIV.

uttrycket, minimera avtrycket! Kanske vill din kund kunna ha ett specialtryck över hela kassen, annorlunda handtag, fack på insidan, en egendesignad kylväska eller varför inte en kasse stripad med reflexer? Dessutom i moderna material – non woven, R-PET eller återvunnen bomull – så de minimerar koldioxidavtrycket. Valen är många, miljösmarta och goda.

R-PET Woven R-PET (polyethylene terephthalate) är ett material som kommer från återvunnen konsumentplast av t.ex. PET-flaskor. Materialet tvättas och mals ner till granulat som sedan pressas, skärs i remsor och vävs. R-PET blir väldigt slitstarkt och är ett miljösmart alternativ.

PP Woven PP Woven (polypropylen) tillverkas genom polymerisation av propen7. Monomeren uppfyller i nuläget inte urvalskriteriserna för farliga kemikalier. Fibrerna i plastmaterialet vävts samman och skapar ett lätt men starkt och tåligt material.

R-PET Polyethylene terephthalate som plasten heter används bland annat till petflaskor. Pantade flaskor kan sedan tvättas, malas ner och pressas samman till materialet R-PET. Till flergångkassar blir R-PET slitstarkt och avtorkningsbart.

Fairtrade-certifierad bomull All bomull kommer från Fairtradecertifierade producenter. Fairtrade innebär mer rättvisa handelsvillkor och möjligheter för bomullsproducenter i utvecklingsländer att investera i verksamhet och lokalsamhälle för en mer hållbar framtid.

Ekologisk bomull Ekologisk bomull är odlad utan bekämpningsmedel och inte utsatt för kemikalier. Produktionen ska vara energisnål.

Återvunnen bomull Bomullstyg som tillverkas av återvunnen bomull. Tyger från restpartier, stuvbitar, spill etc trådas upp och vävs till nytt tyg. Den stora vinsten med denna metod är en prisvärd kasse och att sopberget hålls nere.

PP Non woven PP Non woven tillverkas genom en spinnprocess där Polypropen (en termoplast) blir till ett vävmaterial. Tillverkningen är energieffektiv och materialet kan brytas ner. Non woven är vatten- avstötande, smutsavvisande, luftventilerande, eldfast och mjukt. Det finns olika kvalitetsnivåer på PP Non Woven, allt från återvunnen från PET till nytillverkad.

Beställ från oss – vi fixar det. Vi specialtrycker vad som helst. Våra möjligheter att snabbt få fram precis det du eller din kund vill ha är nästintill oändliga.

30

31


AD CARE

BRAND

AD Säkerhetssektorn är en av de globalt snabbast växande branscherna. Ju mer intryck och nyheter vi får om risker och faror, desto bättre vill vi kunna skydda oss. I vårt sortiment hittar du därför produkterna som bör finnas i var mans hem, bil, båt eller husvagn. Dessutom gärna av senaste modell för att fungera optimalt. Att profilera varumärke och medarbetare med omtanke och vardagsnytta är därför inte bara ett bra sätt att synas. Det är säkert också. Lagerfärger

Lagerfärger

Lagerfärger Instruktioner på framsidan

Instruktioner på baksidan

3605. Brandvarnare

3606. Brandvarnare Watch

3604. Brandfilt 120 x 120 cm

Brandvarnare med optisk detektionskammare med en stark larmsignal på minst 85 dB/3 meter Godkänd enligt CE, EN14604 Testfunktion och led-diod som blinkar vid normal funktion. Batteriskydd samt automatisk indikering för batteribyte.

Diskret brandvarnare - endast 44 mm i diameter. Inbyggt 10 års batteri med indikering för batteribyte. Larmsignal på minst 85 dB/3 meter Godkänd enligt CE, EN14604. En optisk brandvarnare reagerar snabbt på kall synlig rök från t.ex smältande plast. Levereras med skruv för montering.

Brandfilt av glasfiberväv godkänd enligt EN 1869:1997. Fodralen finns i tre olika färger; röd, vit, svart. Instruktioner på baksidan på svenska, norska, danska, finska och engelska.

Mått: 10 x 10 cm Tryckstorlek: 4 x 2 cm Placering: Nederkant

Mått: 4,2 cm hög, 4,4 cm i diameter. Plastbox med transparent lock: 66 x 80 x 52 mm Tryckstorlek: 5 x 6 cm. Placering: Plastbox

Material: Polyester, glasfiber Mått brandfilt: 120 x 120 cm Mått fodral: 18 x 31 cm Tryckstorlek: 13 x 5,5 cm Placering: Framsida fodral, över - / underkant

Antal –99 100 250 500 1000

Antal –99 100 250 500 1000

Antal –99 100 250 500 1000

1-års

127,00 120,00 115,00 110,00 105,00

10-års 218,00 198,00 192,00 186,00 178,00

Pris

Tryck/färg 21,00 16,00 14,00 11,00 10,00

Tryck/färg 21,00 16,00 14,00 11,00 10,00

Tryck/färg 32,00 22,00 18,00 16,20 14,20

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

190,00 181,00 175,00 166,00 160,00

Instruktioner på baksidan på fem olika språk.

Lagerfärger

Lagerfärger

2 kg Pulverbrandsläckare Standard

3701. Brandfilt 120 x 180 cm

Pulverbrandsläckare 2 kg, i vitt eller svart i design enligt ovan. Avsedd för hemmamiljöer, där användaren kan förväntas veta var släckaren är placerad.

Brandfilt av glasfiberväv godkänd enligt EN 1869:1997. Fodralen finns i tre olika färger; röd, vit, svart. Instruktioner på baksidan på svenska, norska, danska, finska och engelska.

Brandklass: ABC Effektivitetsklass: 13A 89B C Certifiering: CE För 1kg / 6 kg brandsläckare kontakta oss!

Material: Polyester, glasfiber Mått brandfilt: 120 x 180 cm Mått fodral: 21 x 33,5 cm Tryckstorlek: 15 x 8,5 cm Placering: Framsida fodral, över - / underkant

Antal – 99

Antal –99 100 250 500 1000

Pris vit/svart 2 kg

Pris

444,00

266,00 255,00 242,00 235,00 229,00

Tryck/färg 32,00 22,00 18,00 16,20 14,20 Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

32

33


AD TRADE

BRANDSKYDD

AD TRADE

Digitaltryckta

BRANDSKYDD

som gör skillnad. En del presenter är omtänksamma på riktigt. Brandfilten är en produkt som borde finnas i alla hem, men som inte så många går och köper sig. Här finns stora möjligheter att göra skräddarsydda lösningar och anpassa efter kundens behov. Sänd din förfrågan till oss.

Valfritt motiv från 100 st

Brandfilt med valfritt fotomotiv Brandfiltens fodral kan digitaltryckas i valfritt motiv från endast 100 st. Fodralet trycks med valfritt fotografi, eller annat motiv. Vi hjälper er med kvalitetsgranskning och layout. Med denna typ av tryckteknik går det också bra att tillverka fodralet i valfri PMS-nyans och att märka den med flerfärgad loga med rastrering till exempel. Vi hjälper er gärna att ta fram ett lämpligt fotografi med rättigheter att användas och är behjälpliga att göra skisser och bolla idéer på layout. Levereras med godkänd brandfilt storlek: 120 x 120 cm eller 120 x 180 cm

Mått brandfilt: 120 x 120 cm

Mått brandfilt: 120 x 180 cm

Material: Polyester. Glasfiber Mått fodral: ca 18 x 31 cm Tryckstorlek: Utfallande, dvs kant till kant. Placering: Framsida samt baksida.

Material: Polyester. Glasfiber Mått fodral: ca 22 x 33 cm Tryckstorlek: Utfallande, dvs kant till kant. Placering: Framsida samt baksida.

Antal

100

250

500

Pris 120 x 120 cm filt

218,00

209,00

196,00

Lev.tid: ca 6-8 veckor efter godkänt korrektur.

Antal

Psst. Brinner det i knutarna?

100

250

500

Pris 120 x 180 cm filt

308,00

293,00

275,00

Lev.tid: ca 6-8 veckor efter godkänt korrektur.

34

Vi har även brandfiltar för omgående leverans på lager, i två olika storlekar. Läs mer på sid. 31

Båtfrakt

Vi offererar gärna båtfrakt vid större order - kontakta oss för pris och aktuell leveranstid.

35


AD CARE

F Ö R S TA H J Ä L P E N

AD TRADE

F Ö R S TA H J Ä L P E N

Unika lösningar med AD Vid fabrikstillverkning finns större möjligheter till skräddarsydda lösningar än vid lagerleverans. Präglingar, färger och innehåll kan anpassas efter kundens behov. Sänd din förfrågan till oss! Innehåll First Aid Box

Lagerfärger

3207. First Aid Box Förbandssats innehållande sårrengöring, bandage, tejp, sax, säkerhetsnålar, triangelbandage, filt, plåster m.m. Levereras i en box av stöttåligt EVA-foam med dragkedja och litet handtag. Material: EVA-foamplast Mått: 16 x 12 x 5 cm Tryckstorlek: 4 x 1,5 cm / 7 x 10 cm Placering: Framsida / Baksida

Antal –99 100 250 500 1000 Pris

124,00 114,00 108,00 100,00 94,00

Tryck/färg 21,00 16,00 14,00 11,00 10,00 Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

3208. First Aid Home Praktisk första hjälpen-väska av stöttåligt EVAfoam med upphängningsmöjlighet, dubbla dragkedjor och bärhandtag. Innehåller sårrengöring, olika kompresser, plåster, kirurgtejp, mitella, kylkompress, olika storlekar av elastiska förband och första hjälpen-guide. Material: EVA-foamplast Mått: 27 x 22 x 10 cm Tryckstorlek: 7 x 3,5 cm Placering: Framsida / Baksida Antal –99 100 250 500 1000 Pris

348,00 334,00 312,00 296,00 280,00

Tryck/färg 21,00 16,00 14,00 11,00 10,00 Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Innehåll First Aid Home

36

37


AD CARE

R E F L E X VÄ S TA R

AD CARE

R E F L E X VÄ S TA R

Lagerfärger

Lagerfärger

3005. Reflexväst Grip L/XL

3004. Reflexväst Zip L/XL

CE-godkänd flourecerande väst i unisexmodell med kardborre framtill. Reflexerna runt om västen är 55mm breda. Designad med förlängt bakparti som ger skydd och extra tryckmöjlighet. Varselvästen är godkänd enligt EN ISO 20471, klass 2. D.v.s. godkänd för att bäras på de flesta arbetsplatser som kräver extra synbarhet, dagsom nattetid. Levereras i fodral.

CE-godkänd flourecerande väst i unisexmodell med kraftig dragkedja i plast framtill. Varselvästen är godkänd enligt EN ISO 20471, klass 2. D.v.s. godkänd för att bäras på de flesta arbetsplatser som kräver extra synbarhet, dagsom nattetid. Levereras i fodral.

Material: Polyester Storlek: L/XL Mått: 63 x 69 - 81,5 cm Tryckstorlek: 10 x 10 cm fram. 26 x 19 cm bak. Vid egen märkning max tryckstorlek: Tryckstorlek: 200 cm2 framsida. 880 cm2 baksida Placering: Framsida / Baksida

Lagerfärger

3025. Reflexväst Grip S/M

3029. Reflexväst Zip S/M

CE-godkänd flourecerande väst i unisexmodell med kardborreknäppning framtill. Reflexerna runt om västen är 55mm breda. Designad med förlängt bakparti som ger skydd och extra tryckmöjlighet. Varselvästen är godkänd enligt EN ISO 20471, klass 2. D.v.s. godkänd för att bäras på de flesta arbetsplatser som kräver extra synbarhet, dag- som nattetid. Levereras i fodral.

Antal –99 100 250 500 1000 Pris

Lagerfärger

60,00 54,00 52,00 50,00 48,00

Tryck/färg 32,00 22,00 18,00 16,20 14,20 Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Storlek: S/M Mått: 61 x 65 - 77,5 cm Tryckstorlek: 10 x 10 cm fram. 26 x 19 cm bak.

Pris

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Antal –99 100 250 500 1000 Pris

65,00 60,00 58,00 56,00 54,00

Tryck/färg 32,00 22,00 18,00 16,20 14,20

Tryck/färg 32,00 22,00 18,00 16,20 14,20

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Lagerfärger

3005 / 3025. Reflexväst Grip CE-godkänd flourecerande reflexväst i unisexmodell med kardborreknäppning framtill. 55 mm breda fastsydda reflexer. Den gröna varselvästen är CE-godkänd enligt EN 1150, den orange enligt EN ISO 20471. Levereras i fodral.

Material: Polyester Storlek: L/XL, S/M Mått: 63 x 69 - 81,5 cm / 61 x 65 - 77,5 cm Tryckstorlek: 10 x 10 cm fram. 26 x 19 cm bak. Antal –99 100 250 500 1000 Pris

60,00 54,00 52,00 50,00 48,00

Tryck/färg 32,00 22,00 18,00 16,20 14,20 Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

3003. Reflexväst Kid Reflexväst i barnstorlek, CE- godkänd enligt EN 1150. Finns i fyra olika fluorescerande färger - grön, orange, gul och rosa. Extra breda reflexer, om 55 mm, är fastsydda på framsida och baksida. En längre rygg ger extra skydd och tryckmöjlighet. Elastiskt band i sidorna gör västen smidig att ta på och av. Passar användare upp till 121 cm.

Material: Polyester Storlek: XXS. Avser användare upp till 121 cm. Mått: 35 x 50 - 58,5 cm Tryckstorlek: Kontakta oss för tryckstorlek. Placering: Framsida / Baksida

Antal –99 100 250 500 1000 Pris

45,00 41,00 39,00 37,00 35,00

Tryck/färg 32,00 22,00 18,00 16,20 14,20 Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Lagerfärger

3015. Reflexväst Grip XXXL CE-godkänd flourecerande väst i extra stor unisexmodell med kardborreknäppning framtill. Reflexerna runt om västen är 55mm breda. Varselvästen är godkänd enligt EN ISO 20471, klass 2. D.v.s. godkänd för att bäras på de flesta arbetsplatser som kräver extra synbarhet, dag- som nattetid. Levereras i fodral. Storlek: XXXL. Mått: 68 x 72 mm Tryckstorlek: 10 x 10 cm fram. 26 x 19 cm bak. Antal –99 100 250 500 1000 Pris

65,00 60,00 58,00 56,00 54,00

Tryck/färg 32,00 22,00 18,00 16,20 14,20

Storlek: S/M Mått: 61 x 65 - 77,5 cm Tryckstorlek: 10 x 10 cm fram. 26 x 19 cm bak.

Pris

Lagerfärger

Antal –99 100 250 500 1000

CE-godkänd flourecerande väst i unisexmodell med kraftig dragkedja i plast framtill. Varselvästen är godkänd enligt EN ISO 20471, klass 2. D.v.s. godkänd för att bäras på de flesta arbetsplatser som kräver extra synbarhet, dag- som nattetid. Levereras i fodral.

Antal –99 100 250 500 1000 60,00 54,00 52,00 50,00 48,00

Material: Polyester Storlek: L/XL Mått: 63 x 69 - 81,5 cm Tryckstorlek: 10 x 10 cm fram. 26 x 19 cm bak. Vid egen märkning max tryckstorlek: 200 cm2 framsida. 880 cm2 baksida

69,00 65,00 63,00 60,00 58,00

Tryck/färg 32,00 22,00 18,00 16,20 14,20 Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

38

39

Baksida


AD CARE

R E F L E X VÄ S TA R

AD CARE

R E F L E X VÄ S TA R

Förpacka och förfina med AD Trade Vid fabrikstillverkning finns större möjligheter till skräddarsydda lösningar än vid lagerleverans. Förpackningar och tryck kan anpassas efter kundens önskemål. Det fluorescerande tyget däremot är CE-godkänt, och får inte lov att användas i vilken nyans som helst. Rådfråga oss om du är osäker kring design, CE-frågor eller tryckmöjligheter på västar från fabrik.

Lagerfärger

Lagerfärger

3030/3031. Reflexväst Race

3018/28. Reflex Ex

Smäcker löparväst som är funktionellt designad med krage och ficka med dragkedja. Lämpar sig lika bra i löparspåret som för stadspromenaden då den ger ökad synbarhet i trafiken. Godkänd enligt EN ISO 20471:2013 klass 1. Levereras i fodral.

Reflex i smäcker X-modell. Godkänd enligt EN 13356. Reglerbar i sidorna med kardborreknäppe för bästa komfort.Tryckyta i trianglarna fram och bak. Levereras i fodral.

Material: Polyester Storlek: 3030 S/M, 3031 L Mått: S/M 60 x 62 - 71 cm, L 63 x 69 - 79 cm Tryckstorlek: Kontakta oss för tryckstorlek. Placering: Framsida / Baksida

Material: Polyester Storlek: 3028. S/M, 3018 L/XL Mått: S/M 49,5 x 59,5 cm, L/XL 54 x 63 cm Tryckstorlek: 5 x 2 cm / 9 x 3 cm

Reflekterande tryck och skräddarsydda förpackningar är några av de möjligheter AD trade erbjuder.

Antal –99 100 250 500 1000 Pris

Antal –99 100 250 500 1000 Pris

108,00 104,00 102,00 99,00 97,00

Tryck/färg 32,00 22,00 18,00 16,20 14,20

84,00 80,00 73,00 71,00 69,00

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Tryck/färg 32,00 22,00 18,00 16,20 14,20 Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Så här läser du etiketten på din CE-godkända väst

Lagerfärger

3032. Reflexväst Hood Reflexväst med luva och förlängt bakparti för extra skydd och synbarhet. Luvan har flera reflexer, justeringssnören och fungerar dessutom som en praktisk förvaring då västen kan rullas ihop i luvan och förslutas med kardborrefästen. Godkänd enligt EN ISO 20471, d v s. godkänd för professionellt bruk. Material: Polyester Storlek: L/XL Mått: 63 x 69 - 81,5 cm Tryckstorlek: 10 x 10 cm fram. 26 x 19 cm bak. Vid egen märkning max tryckstorlek: 200 cm2 framsida. 880 cm2 baksida Antal –99 100 250 500 1000 Pris

106,00 102,00 99,00 97,00 95,00

Tryck/färg 32,00 22,00 18,00 16,20 14,20 Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

CE-märkning.

Namn och fullständig adress till tillverkaren.

Pictogram med minst två mått angivna.

Pictogram med klassbeteckning.

Modellbeteckning.

Pictogram som visar att det finns en informationsfolder.

Den totala tryckytan får inte tryckas på bara fram- eller baksidan. Den måste vara uppdelad.

Lagerfärger •

3016. Reflexväst Bib Enkel, prisvärd reflexväst i unisexmodell med resår i sidorna, 5 cm breda fastsydda reflexer enligt EN 1150.

Material: Polyester Storlek: L/XL Mått: 51 x 65 cm Tryckstorlek: Kontakta oss för tryckstorlek. Placering: Framsida / Baksida Antal –99 100 250 500 1000 Pris

48,00 43,00 41,00 39,00 37,00

Tryck/färg 32,00 22,00 18,00 16,20 14,20

www-adress där EU-försäkran om överenskommelse finns publicerad. Alternativt ska denna bifogas plagget. RISE är ett anmält organ och notified body som utför typkontroll. Databaserna NANDO och SWEDAC listar alla godkända ackrediteringsorgan.

Tvättsymbolerna ska följa ISO 3858.

Antal tvättar plagget är testat för.

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

40

41


INTRO

AD BRELLA

M O

R ECY CL E D

E AT

ANY SWED MP E O

C

N

AB

R I A L • AD

Handen på hjärtat. Hur många paraplyer har du glömt i år? Hur många gånger har du inte önskat att du hade ett till hands – hemma, på jobbet, på stan, i bilen eller i sommarstugan? Kort sagt. Det går inte att få för många paraplyer. Dessutom är paraplyet en utmärkt produkt att marknadsföra sig på. Inte bara för att varumärket blir en hjälpare i nöden när regnet öser ner. Möjligheterna att trycka på paraplyer är närmast obegränsade vid fabriksbeställning.

ANY SWED MP E O

Återvunnen PET Våra mest populära paraplyer finns nu som ett miljövänligt alternativ, där paneltyget är tillverkat av återvunnen PET, så kallad R-PET. Den återvunna plasten som paneltyget är vävt av, kommer från återvunnen konsumentplast av exempelvis PET-flaskor. En hangtag berättar om det återvunna materialet och ett tryck på strap och på insidan av panelen informerar om ursprunget.

Lagerfärger

2033. Paraply Key R-PET Ett stadigt vindtåligt kompaktparaply med grafitspröt och automatiskt uppfällning. 8 paneler och gummerat handtag. Paneltyget är tillverkat av återvunnen PET.

Antal –99 100 250 500 1000 Pris R-PET 138,00 130,00 124,00 118,00 114,00 Tryck/färg 34,00 26,00 22,00 20,00 18,00 Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

R ECY CL E D FR • MADE

AB N

AB N

ANY SWED MP E O

ANY SWED MP E O

Lagerfärger

Ett prisvärt golfparaply med 14 mm skaft och spröt i grafit. Vindtåligt för kraftiga vindar. Det har manuell uppfällning, EVA-foamhandtag och 8 paneler. Paneltyget är tillverkat av återvunnen PET, s.k. R-PET.

2019. Paraply Save R-PET

170,00 158,00 150,00 144,00 138,00 Pris R-PET Tryck/färg 34,00 26,00 22,00 20,00 18,00 Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Save finns nu i ett miljövänligt alternativ där paneltyget är tillverkat av återvunnen PET, s.k. R-PET. Ett mycket prisvärt, och stadigt 8-panels paraply med automatisk uppfällning. Svart stålskaft och rakt EVA-foam handtag. Material: Pongee, metallspröt Storlek: 102 cm i diameter, 83 cm ihopfällt Tryckstorlek: 26 x 10 cm Placering: Nederkant panel

43

Antal –99 100 250 500 1000 Pris R-PET 90,00 84,00 78,00 74,00 70,00 Tryck/färg 34,00 26,00 22,00 20,00 18,00 Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

C

C

2032. Paraply Mine R-PET

Antal –99 100 250 500 1000

R ECY CL E D

R I A L • AD

R I A L • AD

Lagerfärger

Material: Pongee, kraftiga grafitspröt Storlek: 130 cm i diameter, 97 cm ihopfälld Tryckstorlek: 26 x 12 cm Placering: Nederkant

M O

E AT

E AT

• MADE

Gör skillnad - handla återvunnet!!

M

M O

Att återvinna material är en vinst för miljön och en viktig byggsten i vårt hållbarhetsarbete. Paraplyerna är naturligtvis tillverkade i en CSR-godkänd fabrik och testade enligt REACH. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp.

M

FR

Material: Pongee, grafitspröt Storlek: 96 cm i diameter, 32 cm ihopfällt Tryckstorlek: 23 x 9 cm Placering: Nederkant panel

42

R ECY CL E D

• MADE

M O

M

FR

C

N

AB

R I A L • AD

• MADE

E AT

AD

ÅT E R V U N N E N P E T

M

FR

AD BRELLA


M O

K O M PA K T PA R A P LY E R

AD BRELLA

K O M PA K T PA R A P LY E R

R ECY CL E D M

Lagerfärger

C

N

AB

R I A L • AD

• MADE

E AT

FR

AD BRELLA

ANY SWED MP E O

2041. Paraply Stitch Ett stadigt vindtåligt kompaktparaply med grafitspröt och automatiskt uppfällning. De 8 panelerna kantas av reflekterande tråd. Gummerat handtag och grafitspröt.

Lagerfärger

Lagerfärger

Lagerfärger

Material: Pongee, grafitspröt Storlek: 98 cm i diameter, 31 cm ihopfälld Tryckstorlek: 23 x 8 cm Placering: Nederkant panel Antal –99 100 250 500 1000

2033. Paraply Key

2016. Paraply Wind

2026. Paraply Ply

Ett stadigt vindtåligt kompaktparaply med grafitspröt och automatiskt uppfällning. 8 paneler och gummerat handtag. Finns även i ett miljövänligt alternativ där paneltyget är tillverkat av återvunnen PET.

Vändbart kompaktparaply med åtta paneler. 3-delat skaft, manuell uppfällning, tippar och topp i svart metall. Svart rakt trähandtag med handledsrem. Levereras i fodral.

Kompaktparaply med åtta stycken 2-delade paneler, vilket gör det extra vindtåligt. Panelerna är kantade med ett 2 cm brett reflexband. Automatisk uppfällning, metallskaft och gummerat greppvänligt handtag med handledsstrap. Levereras i fodral med reflexkant.

Material: Pongee, grafitspröt Storlek: 96 cm i diameter, 32 cm ihopfällt Tryckstorlek: 23 x 9 cm Placering: Nederkant panel Antal –99 100 250 500 1000 Pris

130,00

120,00

116,00

110,00

104,00

Material: Pongee, metallspröt Storlek: 100 cm i diameter, 27 cm ihopfällt Tryckstorlek: 23 x 5 cm Placering: Nederkant panel Antal –99 100 250 500 1000 Pris

108,00 102,00 96,00 92,00 88,00

Pris

142,00 136,00 130,00 122,00 116,00

Tryck/färg 34,00 26,00 22,00 20,00 18,00 Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Reflekterande stygn!

Material: Pongee, metallspröt Storlek: 98 cm i diameter, 40 cm ihopfälld Tryckstorlek: 20 x 5 cm Placering: Nederkant panel Antal –99 100 250 500 1000

Pris R-PET 138,00 130,00 124,00 118,00 114,00

Tryck/färg 34,00 26,00 22,00 20,00 18,00

Pris

Tryck/färg 34,00 26,00 22,00 20,00 18,00

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Tryck/färg 34,00 26,00 22,00 20,00 18,00

198,00 190,00 178,00 170,00 160,00

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Lagerfärger

Lagerfärger

2040. Paraply Gram

2036. Paraply Quick

Ett ultralätt paraply på endast 90 gram. Ihopfällt är det inte större än 3 cm i diameter och 21,5 cm långt vilket gör att det kan förvaras i mindre handväska eller rockficka när det inte används. Perfekt att använda vid kortare sträckor då man behöver ett akut skydd mot regn. Manuell öppning.

Ett vändbart och extra vindtåligt kompaktparaply i “golfparaplystorlek” med automatiskt upp- och nedfällning. Ett stadigt 8 panelsparaply som ger mycket skydd vid regn och tar liten plats när det är ihopfällt.

Lagerfärger

Lagerfärger

2020. Paraply Skin

2038. Paraply Dry

Material: Pongee, metall/grafit-spröt Storlek: 122 cm i diameter, 35 cm ihopfällt Tryckstorlek: 26 x 10 cm Placering: Nederkant panel

Ett ihopfällbart kompaktparaply som både är exklusivt, kraftigt och extra vindtåligt. Sex paneler med automatisk upp och nedfällning. Handtag i greppvänligt gummi med handledsrem. Levereras med ett praktiskt designat fodral.

Material: Pongee, aluminiumram. Storlek: 84 cm i diameter, 21,5 cm ihopfällt Tryckstorlek: 25 x 7,5 cm Placering: Nederkant panel

Antal –99 100 250 500 1000 Pris

178,00 170,00 162,00 154,00 146,00

Tryck/färg 34,00 26,00 22,00 20,00 18,00

Antal –99 100 250 500 1000

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Pris

44

178,00 170,00 164,00 158,00 150,00

Material: Pongee, metall/grafit-spröt Storlek: 99 cm i diameter, 31 cm ihopfällt Tryckstorlek: 26 x 8 cm Placering: Nederkant panel

Unikt kompakt paraply som fälls ihop uppåt - tvärtom traditionellt vis.

Antal –99 100 250 500 1000

Antal –99 100 250 500 1000

Pris

Pris

190,00 180,00 176,00 170,00 164,00

Storlek: 93 cm i diameter, 30 cm ihopfällt Tryckstorlek: 26 x 8 cm 210,00 198,00 190,00 184,00 178,00

Tryck/färg 34,00 26,00 22,00 20,00 18,00

Tryck/färg 34,00 26,00 22,00 20,00 18,00

Tryck/färg 34,00 26,00 22,00 20,00 18,00

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

45


AD BRELLA

S TA N D A R D PA R A P LY E R

R ECY CL E D E AT

C

N

AB

R I A L • AD

• MADE

M O

S TA N D A R D PA R A P LY E R

M

FR

AD BRELLA

En hangtag berättar om det återvunna materialet. Även ett tryck på strap och på insidan av panelen informerar om ursprunget.

ANY SWED MP E O

Lagerfärger

2023. Paraply Joy Färgglatt paraply i 16 paneler i regnbågens alla nyanser. Svart metallskaft och EVA-foamhandtag. Panelfärger och placering kan variera.

2019. Paraply Save R-PET

Material: Pongee, metallspröt Storlek: 102 cm i diameter, 84 cm ihopfällt Tryckstorlek: 7 x 25 cm Placering: Stående panel

Save finns nu i ett miljövänligt alternativ där paneltyget är tillverkat av återvunnen PET, s.k. R-PET. Ett mycket prisvärt, och stadigt 8-panels paraply med automatisk uppfällning. Svart stålskaft och rakt EVA-foam handtag. Material: Pongee, metallspröt Storlek: 102 cm i diameter, 83 cm ihopfällt Tryckstorlek: 26 x 10 cm Placering: Nederkant panel

Lagerfärger

Antal –99 100 250 500 1000 Pris R-PET 90,00 84,00 78,00 74,00 70,00

Antal –99 100 250 500 1000 Pris

130,00 118,00 110,00 104,00 98,00

Lagerfärger

2039. Paraply Glow Ett reflekterande paraply som ger extra synbarhet i framförallt mörker. Det gula fluorescerande paraplyet ger även extra synbarhet i dagsljus.Manuell uppfällning med åtta paneler. Grafitskaft och grafitspröt gör paraplyet extra vindtåligt. Handtag i greppvänlig EVA-foam. Material: Pongee, grafitspröt Storlek: 100 cm i diameter, 86 cm ihopfällt Tryckstorlek: 23 x 5 cm Placering: Nederkant panel

Antal –99 100 250 500 1000

Tryck/färg 34,00 26,00 22,00 20,00 18,00

Tryck/färg 34,00 26,00 22,00 20,00 18,00

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Pris

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Tryck/färg 34,00 26,00 22,00 20,00 18,00

280,00 270,00 260,00 250,00 240,00

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Refl tera ekpar nde aply !

du - finns du!

Lagerfärger

2005. Paraply Force Vindtåligt och vändbart paraply med åtta paneler och ett skönt EVA-foam handtag. Reflexband påsytt i nederkant på varje panel för extra säkerhet. Material: Pongee, grafitspröt Storlek: 100 cm i diameter, 86 cm ihopfällt Tryckstorlek: 23 x 5 cm Placering: Nederkant panel Antal –99 100 250 500 1000 Pris

138,00 130,00 124,00 118,00 114,00

Tryck/färg 34,00 26,00 22,00 20,00 18,00 Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Lagerfärger

Det reflekterande paraplyet Glow syns väl i mörkret. Låt ditt varumärke lysa lika starkt!

2019. Paraply Save Ett mycket prisvärt, och stadigt 8-panels paraply med automatisk uppfällning. Svart stålskaft och rakt EVA-foam handtag. Material: Pongee, metallspröt Storlek: 102 cm i diameter, 83 cm ihopfällt Tryckstorlek: 26 x 10 cm Placering: Nederkant panel

46

Antal –99 100 250 500 1000 Pris

84,00 76,00 72,00 68,00 64,00

Tryck/färg 34,00 26,00 22,00 20,00 18,00 Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

47


AD BRELLA

S TA N D A R D PA R A P LY E R

R ECY CL E D E AT

C

N

AB

R I A L • AD

• MADE

M O

G O L F PA R A P LY E R

M

FR

AD BRELLA

ANY SWED MP E O

I änden på handtaget finns en tryckbar platta, som kan märkas med 1-färgstryck, så varumärket kan synas väl, även i paraplystället.

Lagerfärger Lagerfärger

2028. Paraply Vipp Vårt populära Save finns nu med infärgade ströt, skaft och handtag i starka accentkulörer. Ett prisvärt och stadigt 8-panels paraply med automatisk uppfällning. Stålskaft och rakt EVAfoam handtag. Material: Pongee Storlek: 102 cm i diameter, 83 cm ihopfällt Tryckstorlek: 26 x 10 cm Placering: Nederkant panel

2032. Paraply Mine Ett prisvärt golfparaply med 14 mm skaft och spröt i grafit. Vindtåligt för kraftiga vindar. Det har manuell uppfällning, EVA-foamhandtag och 8 paneler. Finns nu i ett miljövänligt alternativ där paneltyget är tillverkat av återvunnen PET, s.k. R-PET. Finns i lager i svart.

Antal –99 100 250 500 1000

Material: Pongee, kraftiga grafitspröt Storlek: 130 cm i diameter, 97 cm ihopfälld Tryckstorlek: 26 x 12 cm Placering: Nederkant

Pris

Antal –99 100 250 500 1000

176,00 160,00 156,00 152,00 144,00

Tryck/färg 34,00 26,00 22,00 20,00 18,00

Pris

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

170,00 158,00 150,00 144,00 138,00 Pris R-PET

130,00 124,00 118,00 114,00 110,00

Tryck/färg 34,00 26,00 22,00 20,00 18,00

Lagerfärger

2042. Paraply Grab Exklusivt golfparaply med stilrent mönster på det rejäla handtaget. Det åtta-panelade paraplyet är vindtåligt med flexibla spröt. Ett 14 mm grafitskaft och det greppvänliga gummerade handtaget gör paraplyet extra stadigt. Automatiskt uppfällning.

Material: Pongee, kraftiga grafitspröt Storlek: 128 cm i diameter, 98 cm ihopfälld Tryckstorlek: 25 x 12 cm Placering: Nederkant panel Antal –99 100 250 500 1000 Pris

180,00 172,00 164,00 156,00 148,00

Tryck/färg 34,00 26,00 22,00 20,00 18,00 Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Lagerfärger

Lagerfärger

Lagerfärger

Lagerfärger

Lagerfärger

Lagerfärger

2035. Paraply Cee

2017. Paraply Class

2015. Paraply Black

2024. Paraply Golf Push

2037. Paraply Beam

Stabilt 8-panelsparaply med ett grafitgrå-lackat skaft i aluminium. Automatisk öppning och vindtålig mekanism gör det extra tåligt i blåsigt väder. Det speciella handtaget är utformat för att kunna bäras på handleden, så man kan ha båda händerna fria.

2025. Paraply Golf Vent

Klassiskt paraply med J-handtag och trädetaljer. Automatisk uppfällning med åtta paneler. Skaft, tippar, topp samt J-handtag i trä. Tränyansen kan variera.

Ett läckert helsvart paraply med J-format gummerat handtag för extra bra grepp. Automatisk uppfällning. Metallplatta på spännet för diskret tryck eller prägling (präglad logo endast vid specialorder).

Exklusivt och stadigt paraply med åtta stycken 2-delade paneler, vilket gör det extra vindtåligt. Automatiskt uppfällning, grafitskaft och greppvänligt EVA-foam handtag.

Ett golfparaply med neonfärgade spröt i mekanismen som ger paraplyet en unik design. De åtta 2-delade panelerna gör paraplyet extra vindtåligt. Automatiskt uppfällning, grafitskaft och greppvänligt EVA-foam handtag.

Ett extra vindtåligt paraply med dubbla paneltyger får både snygg och funktionell effekt med hålrum för luftflöde genom panelerna. Manuell uppfällning med kraftigt grafitskaft och greppvänligt gummerat handtag.

Material: Pongee, metallspröt Storlek: 106 cm i diameter, 86 cm ihopfällt Tryckstorlek: 25 x 7 cm Placering: Nederkant panel

Material: Pongee, kraftiga grafitspröt Storlek: 130 cm i diameter, 100 cm ihopfälld Tryckstorlek: 25 x 14 cm Placering: Nederkant panel

Material: Pongee, kraftiga grafitspröt Storlek: 130 cm i diameter, 100 cm ihopfälld Tryckstorlek: 25 x 14 cm Placering: Nederkant panel

Material: Pongee, kraftiga grafitspröt Storlek: 129 cm i diameter, 100 cm ihopfälld. Tryckstorlek: 26 x 12 cm Placering: Nederkant panel

Material: Pongee, grafitspröt Storlek: 102 cm i diameter, 86 cm ihopfällt. Tryckstorlek: 26 x 10 cm. Placering: Nederkant panel

Material: Pongee, metallspröt Storlek: 105 cm i diameter, 86 cm ihopfällt Tryckstorlek: 23 x 7 cm Placering: Nederkant panel

Antal –99 100 250 500 1000

Antal –99 100 250 500 1000

Antal –99 100 250 500 1000

Antal –99 100 250 500 1000

Antal –99 100 250 500 1000

Antal –99 100 250 500 1000

Pris

Pris

Pris

Pris

Pris

Pris

126,00 118,00 112,00 106,00 100,00

98,00 92,00 88,00 84,00 78,00

138,00 130,00 124,00 118,00 114,00

210,00 198,00 190,00 178,00 170,00

240,00 230,00 220,00 210,00 190,00

210,00 198,00 190,00 178,00 170,00

Tryck/färg 34,00 26,00 22,00 20,00 18,00

Tryck/färg 34,00 26,00 22,00 20,00 18,00

Tryck/färg 34,00 26,00 22,00 20,00 18,00

Tryck/färg 34,00 26,00 22,00 20,00 18,00

Tryck/färg 34,00 26,00 22,00 20,00 18,00

Tryck/färg 34,00 26,00 22,00 20,00 18,00

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

48

49


AD TRADE

A L L O V E R T R Y C K PA R A P LY E R

AD TRADE

A L L O V E R T R Y C K PA R A P LY E R

Digitaltryckta

utan begränsningar

Nu kan du skapa unika paraplyer med digital teknik. Fotomotiv på insidan och - eller utsidan, med ett eller dubbla lager för olika effekt och budskap. Kontakta oss för riktlinjer för tydligt tryck. Vi hjälper till med kvalitetsgranskning och layout. Vikan även hjälpa dig att ta fram lämpligt fotografi (med rättigheter att användas), göra skisser och bolla idéer.

Från 120st

Vid fabrikstillverkning finns större möjligheter till skräddarsydda lösningar än vid lagerleverans. Digitaltryckt motiv, handtag och fodral kan anpassas efter kundens behov. Sänd din förfrågan till oss!

Paneler i återvunnen PET

Vi har tre modeller som kan digitaltryckas (minimiantal 120 st): – Kompaktparaplyet Key – Storsäljande Save – Golfparaplyet Mine

Nyhet! Nu finns även våra digitaltryckta paraplyer som ett miljövänligt alternativ där paneltyget är tillverkat av återvunnen PET, så kallad R-PET.

Inspireras till unika paraply!

Bestä prov ll !

Vi har tagit fram två exempelparaplyer för att inspirera och underlätta vid specialorder från fabrik. Exempelparaplyerna visar på olika trycktekniker och material som kan göras från endast 300 st på i stort sett alla våra paraplymodeller och tillval. De ska tillsammans med en matchande prislista vara ett säljhjälpmedel för dig, så att du enkelt kan svara direkt när din kund vill skapa ett unikt paraply!

Valfritt motiv från 120 st

Valfritt motiv från 120 st

Valfritt motiv från 120 st

Paraply Key Standardtyg

Paraply Save Standardtyg

Paraply Mine Standardtyg

Ett stadigt vindtåligt kompaktparaply med grafitspröt och automatiskt uppfällning. Det har 8 paneler och gummerat handtag med handledsrem.

Ett mycket prisvärt, och stadigt 8-panels paraply med automatisk uppfällning. Svart stålskaft och rakt EVA-foam handtag.

Ett prisvärt golfparaply med 14 mm skaft och spröt i grafit. Vindtåligt för kraftiga vindar. Det har manuell uppfällning, EVA-foamhandtag och 8 paneler.

Material: Pongee, metallspröt Storlek: 102 cm i diameter, 83 cm ihopfällt

Antal 120 300

Antal 120 300

Enkelt lager Digitaltryck

Enkelt lager Digitaltryck

K ontakta oss för offert!

Kontakta oss för offert!

Antal 120 300 Enkelt lager Digitaltryck

Kontakta oss för offert!

Dubbla lager:

Dubbla lager:

Digitaltryckt + standardfärg

Kontakta oss för offert!

Digitaltryckt + standardfärg

Kontakta oss för offert!

Digitaltryckt + standardfärg

Kontakta oss för offert!

Digitaltryckt + digitaltryck

Kontakta oss för offert!

Digitaltryckt + digitaltryck

Kontakta oss för offert!

Digitaltryckt + digitaltryck

Kontakta oss för offert!

FR

FR • MADE

• MADE AB

N

AB

AB

N

ANY SWED MP E O

ANY SWED MP E O

Antal 120 300

Antal 120 300

Enkelt lager Digitaltryck

Enkelt lager Digitaltryck

Kontakta oss för offert!

K ontakta oss för offert!

Dubbla lager:

Dubbla lager:

Dubbla lager:

Digitaltryckt + standardfärg

Kontakta oss för offert!

Digitaltryckt + standardfärg

Kontakta oss för offert!

Digitaltryckt + standardfärg

Kontakta oss för offert!

Digitaltryckt + digitaltryck

Kontakta oss för offert!

Digitaltryckt + digitaltryck

Kontakta oss för offert!

Digitaltryckt + digitaltryck

Kontakta oss för offert!

C

Antal 120 300 Enkelt lager Digitaltryck

TRANSFER

Vid många färger, skiftningar och pass

DIGITALTRYCK

VÄVD ETIKETT

RECYCLED PONGEE

Passar vid fotografier och heltäckande tryck

Kan sättas på strap, eller inuti paraply.

Återvunnen pongee för den miljömedvetne

Valfritt motiv från 120 st

R ECY CL E D R I A L • AD

Paraply Mine R-PET

REFLEXKANT

Tryck eller påsydd kant i reflekterande material

E AT

C

Paraply Save R-PET

Kontakta oss för offert!

M O

REGNTRYCK

Skiftar färg vid väta från vitt till valfri kulör

M

R I A L • AD

C

N

R ECY CL E D E AT

R I A L • AD

Paraply Key R-PET

M O

M

E AT

• MADE

R ECY CL E D M

FR

Dubbla lager:

M O

ALLOVERTRYCK

I form av karta eller upprepad logo t ex.

Material: Pongee, kraftiga grafitspröt Storlek: 130 cm i diameter, 97 cm ihopfälld

ANY SWED MP E O

Material: Pongee, grafitspröt Storlek: 96 cm i diameter, 32 cm ihopfällt

SILVERCOATING

Ger glansig effekt på insidan.

Paraply Seamless Nu finns ett alternativt paraply för den som önskar 100 % passning! Med detta panelfria paraply skapas digitaltryckta alloverbilder utan skarvar. Det lite kraftigare tyget är i 260 T polyester, och spröten undertill är utformade för att spänna ut tyget utan sömmar. Kontakta oss för offert! Antal 120 300 500 Pris

Leveranstid ca 12-14 veckor efter godkänt prov. Önskas flygfrakt, dvs. leverans på ca 6-8 veckor efter godkänt prov. Kontakta oss för offert. 50

Kontakta oss för offert!

Vid tryck på övriga modeller, och om digitaltryck önskas blandat med andra trycktekniker eller tillval, är minimiantalet vid order 300 st.

51


AD WORK BLOCKOMSLAG

AD Trots en digitaliserad värld har vi fortfarande stort behov av att skriva och anteckna på papper. Dagligen. Som mäklare och konferensgäst, likväl som rörmokare och mässbesökare. I sortimentet AD work har vi samlat snygga blockomslag till konferensen, stilrena notebooks för mötet, praktiska PVC blockomslag till hantverkaren och färgglada anteckningsblock för giveaways. De har alla olika egenskaper; från ringmekanism och markörband till fickor, fack och avtagbara linjaler. Allt för att möta din kunds behov. Lagerfärger

7011/12. Blockomslag A6 Blockomslag i tålig PVC med plats för A6block. (ingår) Ficka på insidan. Populärt bland hantverkare, passar bra i benfickan.

Välj m e rutat e d ller linjera t block

Material: PVC Block: 7011. Linjerat A6 / 7012. Rutat A6 Mått: 11 x 17 cm Tryckstorlek: 9 x 14 / 7,5 x 11 cm Placering: Framsida / Baksida / Insida Antal –99 100 250 500 1000 Pris

37,00 33,00 32,00 31,00 30,00

Tryck/färg 19,80 11,00 9,50 8,00 7,40 Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Lagerfärger

Lagerfärger

7001. Blockomslag A7

7010. Notebook Touch A4

Tåligt omslag i PVC med plats för A7 block. (ingår). Transparent plastficka på insidan. Populärt bland hantverkare, passar bra i bröstfickan.

Blockomslag i A4 format, tillverkat i PU-material med silkeslen gummerad yta. Ett resårband håller boken stängd. Markörband och pennhållare gör anteckningsblocket extra användarvänligt. Innehåller linjerat block på 80 sidor med 80 g papper.

Material: PVC Block: Linjerat A7 Mått: 9 x 12 cm Tryckstorlek: 6 x 10 cm Placering: Framsida / Baksida Se aktuellt lagersaldo på www.adcompany.se

Antal –99 100 250 500 1000 Pris

30,00 28,00 26,00 25,00 24,00

Tryck/färg 19,80 11,00 9,50 8,00 7,40 Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

52

53

Material: PU Mått: Linjerat A4 Block: 21 x 29 cm Tryckstorlek: 16 x 26 cm Placering: Framsida / Baksida Antal –99 100 250 500 1000 Pris

48,00 41,00 39,00 37,00 32,00

Tryck/färg 21,00 16,00 14,00 11,00 10,00 Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.


AD TRADE

AD

Har du en helt egen idé?

I sortimentet AD trade presenterar vi produkter som möjliggör kundunika speciallösningar. Flexibla produkter med stora möjligheter till specialutformning, för en skräddarsydd touch. Dessa har vi inte på lager utan beställer direkt genom vårt breda nätverk. Leveranstiden kan i vissa fall blir något längre, å andra sidan är möjligheterna oändliga och kvalitet och service densamma som för vårt övriga sortiment. Tidigare i katalogen finns produkter märkta med AD trade-symbolen, hoppas de kan ge inspiration och idéer.

Hör av dig till oss - vi kan säkert hjälpa dig!

Valfri PMS-färg från 50 st

Bagagetag, gummerad 2D Bagagetag i mjuk gummiliknande PVC, med 2D-effekt. Adresskort på baksidan och strap för att fästa i väskan. Skräddarsy med egen PMSfärg och upphöjd logo redan från 50 st. Finns ej i lager - Leveranstid ca 3-4 veckor. Material: PVC Mått: Liten 8 x 5 cm / Stor 10,5 x 6,5 cm Tryckstorlek: 6,5 x 3,5 / 9 x 5 cm Placering: Framsida Antal

50 100 200 500 1000

Pris liten 89,00 56,00 42,00 36,00 24,00 Pris stor 102,00 60,00 46,00 40,00 25,50

Standardstrap svart. Infärgad strap + 6 kr

M O

R ECY CL E D M

C

N

AB

R I A L • AD

• MADE

E AT

FR

Schablonkostnad 740 kr/färg (bakgrund räknas ej)

ANY SWED MP E O

ven i Nu ä T! R-PE Valfri PMS-färg från 100 st Valfritt fotomotiv från 300 st

Bagageband standard / R-PET

Microfiberduk standard

Bagageband med kraftigt spänne. Skräddarsy med egen PMS-färg och tryck redan från 50st. Finns även i R-PET. Idealisk reklamplats och en prisvärd “försäkring” i väskhanteringen. Leveranstid ca 3-4 veckor.

Putsduk av polyestermaterial – microfiber – för putsning av mobiltelefon, glasögon, kameralins, dataskärm m.m. Specialbeställs med möjlighet till digitaltryckt logo eller foto. Levereras med funktionsbeskrivning i plastkuvert. Finns ej i lager - Leveranstid ca 3-4 veckor. Kvalitet: 250 gsm Mått: 15 x 10 eller 15 x 15 cm Placering: Framsida / Baksida Tryck sida 2: + 6 kr

Material: Polyester / Återvunnen polyester Mått: 160 x 5 cm Tryckstorlek: Repeterat, max höjd 4,5 cm Placering: Bandet (repeterat 1-färgstryck ingår) Antal

100

200

500

1000

Pris standard 58,00 46,00 40,00 36,00 Pris R-PET

Antal 300 500 1000

62,00 50,00 44,00 40,00

(Pris inkl 1-färgstryck) Extra tryckfärg 5 kr/färg.

Pris 15 x 10 cm

24,50

21,50

19,50

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Pris 15 x 15 cm

26,50

23,50

21,50

Schablon 740 kr / sida

54

55


AD TRADE PINS

AD TRADE PINS

- en exklusiv bärare av varumärke

Tillbehör Pins kan fås med olika tillbehör. Fjärilslås är det vanligaste, men även nål, manschettknappsfäste och magnet finns som tillval.

Alla bär dem, alla uppskattar dem, alla ser dem. Från fotbollsfans och rocknördar till bankdirektörer och ordensbröder – enkel att ha på sig, exklusivt uttryck och uppskattad gåva. Självklart kan du få din pin precis som du vill ha den. Leveranstid ca 3-4 veckor efter godkänt korrektur.

Formskuren Formskuren pins, där vissa delar av metallen höjds upp och andra sänks ner, för att skapa en snygg effekt.

Leverera med stil Välj till en passande presentbox till ditt pin, dina manschettknappar eller slipsnål och höj den exklusiva känslan ytterligare. Du kan också leverera pinsen monterat på ett kort i kraftig papp. Då finns det möjlighet att komplettera budskapet med ett papperstyck också. Hör av dig, så offererar vi.

Syntetisk emalj Ett pins med exklusiv känsla. Vid syntetisk emalj är det ingen höjdskillnad mellan metallen och emaljen, utan den ligger i samma nivå.

3D Formgjuten

REACH för din trygghet

Formgjuten metall i 3D. Kan fås i olika ligeringar.

Mjuk emalj Stansad pins med mjuk emalj. Med eller utan epoxyöverdrag. Används när vissa detaljer ska vara “upphöjda” i metall och vissa i färg.

För oss på AD company innebär REACH i korthet att vi måste ha koll på de kemikalier våra produkter eventuellt kan innehålla.

Tryckt Offset-tryckta pins, med eller utan epoxyöverdrag, används vid detaljerade eller rastrerade logor.

Plast kan till exempel innehålla mjukgörare, ftalater, flamskyddsmedel, blyföreningar och andra hälso- och miljöpåverkande ämnen. Våra leverantörer har undertecknat vår kemikaliepolicy som utgår från EU-lagstiftningen. Det räcker långt. Men vi påkallar också egna laboratorietester för att säkerställa att produkterna verkligen är fria från eller klarar gränsvärdena för kemikalierna i direktiven. Så du och din kund ska känna sig trygga.

Nickelfritt! Vi levererar nickelfria pins. De är även REACH-testade för bly, kadmium och krom VI. För din trygghets skull!

Stansad Stansat pins med bakgrunden i matt plätering och upphödja detaljer i “glänsande” plätering. Används för att framhäva logon lite extra och skapa en spännande effekt.

56

57


AD TRADE

LOGOBAND

AD TRADE

Logoband

LOGOBAND

Valfri PMS-färg från 100 st

Snabbfäste + 1,70 kr

Logoband Standard

Valfri PMS-färg på både band och tryck från 100 st. Repeterat enfärgstryck, säkerhetsfäste och karbinhake ingår. Lev.tid 3-4 veckor från godkänt korrektur.

Logoband 900 mm långt, inklusive 1-färgstryck, karbinhake och säkerhetsfäste. Leveranstid ca 3-4 veckor efter godkänt korrektur. Antal 100 300 500 1000 18,30

12,50

10,20

8,50

15 mm

18,60

13,30

10,80

8,90

20 mm

18,80

14,10

11,10

9,60

25 mm

19,20

14,50

11,90

10,00

Extra tryckfärg: 0,80 kr/st

Extra soft + 1,00 kr

Valfri PMS-färg från 100 st

10 mm

Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Logoband R-PET

15,00

13,00

25 mm

23,40

19,30

16,00

14,00

FR • MADE

FR • MADE

AB N

AB N

ANY SWED MP E O

18,10

ANY SWED MP E O

22,80

R I A L • AD

12,00

20 mm

C

11,00

14,00

R ECY CL E D E AT

13,00

17,30

M O

M

16,70

C

21,40 22,20

R I A L • AD

10 mm

R ECY CL E D E AT

Antal 100 300 500 1000 15 mm

M O

M

Vävt logoband i återvunnen polyester, så kallad R-PET. 900 mm långt inkl. 1-färgstryck, karbinhake och säkerhetsfäste. Leveranstid ca 3-4 veckor efter godkänt korrektur.

Extra tryckfärg: 0,80 kr/st Schablonkostnad 740 kr/färg.

Valfri PMS-färg från 100 st

Logoband Sublimering

Valfri PMS-färg från 100 st

Sublimeringstryckt band, 900 mm. Extra soft band där trycker ligger i bandet. Lämpar sig för foto, flera färger och nyansskillnader.

Logoband Tubvävt Tubvävda logoband, 900 mm långt inklusive 1-färgstryck, karbinhake och säkerhetsfäste. Lev.tid ca 3-4 veckor efter godkänt korrektur.

Standard

R-PET

Antal 100 300 500 1000

Antal 100 300 500 1000

15 mm 21,00 19,00 14,40 11,80

15 mm 23,00 21,00 16,40 13,80

20 mm

20 mm

21,80

19,80

15,00

13,00

23,80

21,80

17,00

15,00

25 mm 23,00 21,80 15,80 13,80

25 mm 25,00 23,80 17,80 15,80

Startkostnad 1290 kr

Startkostnad 1290 kr

TILLVAL

Antal 100 300 500 1000 10 mm

18,30

13,90

11,00

12 mm

18,60

14,50

11,80

9,30 9,80

15 mm

18,90

15,30

13,10

11,00

Extra tryckfärg: 0,80 kr/st Schablonkostnad 740 kr/färg.

Snabbfäste + 1,70 kr

170 mm

Vi tar ansvar och levererar aldrig ett logoband utan säkerhetsfäste. Därför ingår det alltid när du handlar logoband hos oss!

Liten liggande plastficka

65 mm

148 mm

100 mm

115 mm

96 mm

96 mm

65 mm

Sänd oss din förfrågan, så kan vi inspirera!

För e end omgå ans e v le r

105 mm

70 mm

109 mm

Liten stående plastficka

Stor stående plastficka

Reflekterande tryck + 4,00 kr

8501. Logoband Lager Svart standardband med karbinhake och säkerhetsfäste, utan märkning, för omgående leverans.

PVC-fickor finns som extra tillval, men även i lager för omgående leverans.

58

Extra soft + 1,00 kr

Jojo + 14,00 kr

Sprängring + 0,90 kr

PVC FICKOR

80 mm

Logoband erbjuder stor möjlighet till en unik kundlösning. Reflekterande tryck och infärgade spännen är några exempel som går utanför standardlösningen.

Kraftig karbinhake + 3,60 kr

59

Antal Pris

–99 100 250 500 1000 18,00 17,00 16,00 15,00 14,00


AD TRADE - BRASSESTOL

BRASSESTOL - LAGER

Brassestol

Brassestol Tillgängliga igen försommaren 2022

Lagerfärger

Minsta orderantal: 100 st

5101. Brassestol m mugghållare Lager Stadig brassestol med tyg av 600D polyester och förstärkt stålram. Burkhållare och fällbar i två lägen för att göra det extra behagligt! Material: 600D Polyester Mått: 50 x 85 cm Tryckstorlek: 26 x 19 cm Placering: Framsida / Baksida Antal –99 100 250 500 1000 Pris

270,00 260,00 250,00 246,00 240,00

Tryck/färg 42,00 40,00 38,00 34,00 32,00 Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv.

Fabriksleverans

Välj på stort färgutbud från 100 st

Brassestol m mugghållare Trading Stadig brassestol med tyg av 600D polyester och förstärkt stålram. Burkhållare och fällbar i två lägen för att göra det extra behagligt! Material: 600D Polyester Mått: 50 x 85 cm Tryckmått standard: 30 x 30 cm Önskas större tryck lämnas offert. Leverans försommaren 2022. Kontakta oss för offert och beställ i god tid! Lev.tid ca 4,5-5 månader inkl. kinesiskt nyår.

Antal 100 300 500 1000

Minsta tryckantal: 25 st

Ramfärger

Tygnyanser

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

Prisindikation 250,00 240,00 230,00 218,00 Tryck/färg 8,00 6,00 4,00 4,00 Schablonkostnad 740 kr/färg och motiv

60

61


Vår sajt gör det enklare för dig Besök oss på webben. Som inloggad på AD companys webbplats aktiverar du ett kraftfullt arbetsverktyg som hjälper dig i din vardag, såsom lagersaldo, tidigare lagda ordrar, och korrekturmallar bland annat. Nu får du äntligen full kontroll över din affär.

Generella villkor • Angivna produktpriser i katalogen är rekommenderade cirkapriser, exklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar, tryckfel och slutförsäljning.

Öppe t dygne t runt!

På adcompany.se har vi öppet dygnet runt. Neutrala order som läggs innan kl 14.00 skickas alltid samma dag.

• Angivna tryckpriser avser ett tryck i en färg inom angiven tryckstorlek. Schablon-/ återuppsättningskostnad tillkommer per färg och motiv. • Angivna brodyrpriser avser en brodyr per produkt inom angiven brodyrstorlek. Brodyrkorts-/återuppsättningskostnad tillkommer per brodyr. • Underupplagetillägg tillkommer i de fall beställt antal är under tryckminimum. Generellt sett under 50 st, med undantag för några produkter. Se separat nettoprislista eller ring oss för mer information. • Kunden ansvarar för att insända original är riktiga, att korrektur och eventuella utfallsprov granskas och godkänns/kommenteras inom tre arbetsdagar för att leveranstiden inte ska påverkas. • Vår normala leveranstid på lagerprodukter med märkning är ca 2–3 veckor efter godkänt korrektur. Se din orderbekräftelse i samband med order för uppskattad leveransvecka. Lagerprodukter utan märkning skickas samma dag, då order inkommer före kl. 14.00. • Önskar du leverans direkt till slutkund med dig som avsändare, inga problem, vi löser det! Vill du ha leverans till en viss tidpunkt? Ange datum i din order. Vi gör allt för att möta dina önskemål. Närheten till eget tryckeri/broderi gör oss flexibla. • Fraktuppdelning är möjligt mot en tilläggskostnad. Kontakta oss.

26000 CSR Vår CSR-märkning garanterar produktion från en CSR-godkänd fabrik. För att bli godkänd krävs det att man uppfyller krav vilka har sitt ursprung ILO:s konventioner och FN:s mänskliga rättigheter.

Amfori Amfori, tidigare BSCI, är ett näringslivsdrivet initiativ för företag som vill förbättra arbetsvillkoren i sina globala leverantörskedjor. Amfori sammanför hundratals företag kring en gemensam uppförandekod.

ISO 26000 AD company är bl a verifierade i socialt ansvarstagande enligt ISO 26000. Enkelt uttryckt kan man säga att standarden beskriver planen för att skapa en bättre framtid.

AD company produktkatalog Ges ut av AD company Sweden AB Box 3039 550 03 Jönköping www.adcompany.se

Design GRAND PUBLIC Produktion AD company Foto Patrik Svedberg

Ansvarig utgivare Jan Hedenborn Tel. 036 - 18 85 85 E-post: jan@adcompany.se