Page 1

Koopzondag 16 september Op koopzondag 16 september staan specialisten van Tempur voor u klaar! Tijdens deze koopzondag krijgt u bij uw order een dinercheque voor 2 personen kado. * niet in combinatie met andere acties.

Beddenspeciaalzaak over op derde generatie

JUBILEUMKRANT SEPTEMBER 2012

Van de Mortel, uitgerust in slaapcomfort krijgt nieuw elan Ruim vijftig jaar is Van de Mortel, uitgerust in slaapcomfort een Na de inzet van grootvader en vader, is de verantwoordelijkheid overgedragen vertrouwd adres in Deurne. Gedurende de halve eeuw van het bestaan is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een onderneming die alom bekend is om het specialistische advies, de gedegen service en het uitgebreide assortiment.

IN DEZE JUBILEUMKRANT O.A.: Pagina 3 Pagina 5 Pagina 7

Vol vertrouwen toekomst tegemoet Slaapadvies is maatwerk tot in detail Puntjes op de i met mooi beddengoed

op de zoon, Ard van de Mortel. Samen met zijn partner Ellie Berkers zet hij zich in om de prachtige zaak, met de ervaring van degenen die hem voorgingen en de inzichten en kennis nu, voort te zetten. Ard en Ellie zien de overname als een feestelijke aangelegenheid. In de krant die u onder ogen heeft, vertellen zij met enthousiasme over hun speciaalzaak op het gebied van slaapcomfort. Natuurlijk komt daarbij het uitgebreide assortiment in bedden, matrassen, beddengoed en slaapkamermeubels aan de orde. Ook hebben zij een aantal bijzondere aanbiedingen voor u in petto ter gelegenheid van de overname. Wilt u meer weten? Kom dan naar de uitgebreide showroom aan de Stationsstraat 12 in Deurne. Ard en Ellie informeren u graag over het belang van een goed bed. Uw belang om lekker en gezond te slapen is hun doel! Ard en Ellie heten u van harte welkom.

Openingstijden:

Van de Mortel, uitgerust in slaapcomfort

Di., wo., do.:

09.00 – 18.00 uur

STATIONSSTRAAT 12, 5751 HE DEURNE

Vrijdag:

09.00 – 21.00 uur

T: (0493) 31 28 12

Zaterdag:

09.00 – 17.00 uur

INFO@VDMORTEL.NL

www.vdmortel.nl


Ooooh!

Nederlands meest succesvolle boxspringset kan nu nóg mooier In Timeless Select komen de mooiste technische en esthetische oplossingen samen. Kijk alleen maar eens naar dat prachtig genopte hoofdbord. Maar ook aan lekker slapen is gedacht. Zo is de boxspring voorzien van pocketveren bijvoorbeeld, een superieur ventilerend Norma Timeless matras en een topper met comfortlaag naar keuze. Daarbij heeft u de keuze uit de allermooiste meubelstoffen voor de afwerking van boxspring, matras en hoofdbord. Kortom, Timeless Select is de overtreffende trap van Timeless.

2 hockers ter waarde van  198,- gratis

Silvana Support neksteunkussen €99,– 3 bovenvakken. Verschillende stevigheden voor een perfecte positie van het hoofd in elke lighouding. Gezichtjes. Laten zien hoe u Silvana Support op de juiste wijze gebruikt.

Wordt dit uw nieuwe TEMPUR® Bed?

Neksteun. Ondersteuning op de logische plek: de nekspieren kunnen ontspannen. Schoudercontour. Speciaal gevormde neksteun voor een perfecte pasvorm.

Nu anti-allergische moltonsloop cadeau t.w.v. €14,95 Verbetert de vochtregulatie en verlengt de levensduur van uw kussen. Voorzien van schoudercontour, dus perfect passend.

Zo moet een kussen zijn.

GRATIS BED t9.8w,.-v. e 1.2

* Vraag naar de voorwaarden.

2

UITGERUST MET HELDERE COMMUNICATIE VOOR EEN NIEUWE GENERATIE ARD EN ELLIE, VAN HARTE!

*

WWW.SOULGOOD.NL

COMMUNICATIE & CREATIE


Ard van de Mortel over de achtergrond van zijn familiebedrijf:

“Vol vertrouwen gaan we de toekomst tegemoet” Ard van de Mortel is trots op het bedrijf dat zijn voorouders heb-

Na diverse assortimentswijzigingen, gooiden zij het echter over een andere boeg. In 1983 werd het een slaapkamerspeciaalzaak aangevuld met woningtextiel. Maar in 2003 was de zaak weer uit zijn jasje gegroeid. Het pand van de buren werd erbij betrokken. Het winkeloppervlak werd daardoor verdubbeld!” Ondertussen specialiseerde Ard zich in technisch slaapcomfort. Nu is het huidige assortiment aangepast op het moderne, gezonde slaapcomfort en wordt de zaak geleid door het jonge duo Ard en Ellie. Vol zelfvertrouwen gaan zij de nieuwe uitdaging aan. Ard zegt: “Goede nachtrust is uiterst belangrijk, omdat deze bijdraagt aan de lichamelijke en de geestelijke gezondheid! Op dat gebied onze klanten van dienst zijn, is onze missie.”

ben opgebouwd. Samen met Ellie is hij steevast van plan om de goede reputatie verder uit te breiden. Hij zal niet aan het oude blijven hangen, maar neemt wel al het goede uit het verleden mee. Ard: “Ruim vijftig jaar geleden startten mijn grootouders Harrie en Antoinette hun meubelzaak, hier aan de Stationsstraat 12. Mijn ouders Jo en Lenie voegden daar vloerbedekking en gordijnen aan toe.

Typisch Van de Mortel 1.

2.

50 jaar ervaring, 100% slaapcomfort Drie generaties deskundigheid en kwaliteit. Altijd eerlijk, betrouwbaar en persoonlijk. Advies op maat We nemen de tijd voor een goed advies. Maatwerk met behulp van innovatieve technieken. Uw bed moet immers passen als een handschoen.

3.

4.

5.

Gegarandeerde garantie Wij bieden meer dan de standaard productgaranties en CBW-zekerheden. Uw tevredenheid draagt immers weer bij aan onze nachtrust. 5 jaar service aan huis Vragen of problemen? Bel: 0493312812 en we komen naar u toe. Ook 5 jaar na uw aankoop. Gratis! Thuis kussens testen Bij ons kunt u kussens thuis gratis testen. Vraag naar de voorwaarden.

6.

Vanaf zeer betaalbare prijzen Vanaf zeer betaalbare prijzen dragen wij oplossingen aan. Onze hoogstaande service is zelfs gratis.

7.

Compleet en veelzijdig Wij zijn specialist in bedden, matrassen, kussens, dekbedden, beddengoed en opbergsystemen. Altijd compleet, veelzijdig en innovatief.

Koopzondag 16 september

Tempur kiezen op gevoel Op koopzondag 16 september staan specialisten van Tempur voor u klaar om u te begeleiden bij de keuze voor uw juiste Tempur matras. De kwaliteit van een Tempur matras is dankzij het gepatenteerde recept altijd gegarandeerd. Als enige geeft Tempur daarom maar liefst vijftien jaar garantie* op zijn producten (*vraag naar de voorwaarden). Omdat het beleven van comfort een heel persoonlijke zaak is, biedt Tempur drie verschillende matrascollecties met elk een eigen ligervaring. U bent van harte welkom op 16 september. Dan kunt u, met persoonlijk advies van professionele Tempurspecialisten, uitgebreid kennis nemen van dit kwaliteitsproduct.

www.vdmortel.nl

3


Bezoek onze Tempur-presentatie tijdens Feeling Female op 15 september van 16.00 tot 22.00 uur in Cultuurcentrum Martien van Doorne en maak in een sfeervolle ambiance kennis met het unieke Tempur gevoel. De entree is GRATIS!

Richtinggeven

feeling

female

Feeling Female

2012 Zaterdag 15 sept.

Deurne

Van Lierop Adviesgroep is een financieel-

Gratis entree r Opening 16.00 uu r uu Afterpar ty 22.00

zakelijke dienstverlener voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en de agro-sector. Onze activiteiten bestaan uit accountancy, fiscale advisering en werkgeversservice. Bovendien

kan

de

ondernemer

w or ks ho ps

bij

ons terecht voor een breed scala aan

m od es ho w

adviseringen ten behoeve van zijn onderneming. Met een team van

pr es en tati es

ervaren en jonge professionals bedient Van Lierop Adviesgroep klanten met een

de m on st rati es

persoonlijke benadering. Van Lierop Adviesgroep B.V.

aw ar d ui tr ei ki ng

Derpsestraat 41 5751 KB Deurne

s ko rt in g co up on

T. 0493 69 89 00 F. 0493 69 89 07

ar tien van Doorne Cultuurcentrum M

info@vanlieropadvies.nl www.vanlieropadvies.nl

beddinghouse feliciteert Van de Mortel, uitgerust in slaapcomfort

adv. Texel

MON ACO HOOFDKUSSEN

Tegen inlevering van deze bon 10% korting op alle dekbedovertrekken van auping en beddinghouse. Geldig t/m 22 september 2012

4

Monaco het hoofdkussen van Cassenz, is een ergonomisch gevormd latex kussen dat afrekent met traditionele ongemakken van opschudden, verschuiven en draaien.

• Ergonomisch gevormd • Perfecte ondersteuning • Vormvast • Anti-Allergisch • Ingebouwde zones


Omdat ieder mens uniek is

Slaapadvies is maatwerk tot in detail Ieder individu heeft zijn eigen slaapwijze en geen lichaam is gelijk aan dat van een ander. Het juiste slaapadvies is dan ook een strikt persoonlijk advies. Daarom trekken wij veel tijd uit om samen met u te bepalen welk bed het beste bij u past.

Een slechte matras of een ondeugdelijk hoofdkussen kan leiden tot rugpijn, hoofdpijn, nek- en schouderklachten. Slechte nachtrust heeft vermoeidheid en concentratieproblemen tot gevolg. Een goed op u afgestemd bed draagt bij aan uw algemene gezondheid. Daarom moet het juiste comfortbed naadloos

aansluiten op uw persoonlijke lichaamsbouw, slaaphouding en slaapwijze. Wist u dat er diverse wetenschappelijke methoden zijn om te bepalen wat voor u het allerbeste slaapsysteem is? Zo beschikken wij onder meer over een speciaal computersysteem waarmee wij uw ideale slaapcondities kunnen berekenen. Dit zogenaamde ‘Slapen á la Carte’ is ontwikkeld door Kreamat, een van de merken waarvan wij dealer zijn. Maar wij beschikken over meer methoden waarmee wij uw optimale slaaphouding kunnen bepalen. Op de uitstekende kwaliteit van onze comfortbedden kunt u altijd vertrouwen.

Wij zijn dealer van onder meer gerenommeerde merken als:

Lekker en gezond slapen in het fijnste bed Met onze uitgebreide collectie bedden en matrassen creëren wij voor iedereen ultiem slaapcomfort. Met maatwerk maakt Van de Mortel, uitgerust in slaapcomfort het verschil. Wij zorgen ervoor dat u lekker en gezond kunt slapen in het fijnste bed. U treft in onze showroom een keur van bedbodems aan. Elk met zijn eigen unieke eigenschappen. Van veelgeprezen boxsprings, flexibele schotelbodems tot ondersteunende spiralen: het is maar net wat uw voorkeur is. Ook op het gebied van ledikanten vindt u vast iets van uw gading. Ze zijn er in vele uitvoeringen. Van vast tot deelbaar. Hoge en lage uitvoeringen. In vele kleuren. In gestoffeerde varianten, maar ook in (kunst)leder. De ledikanten zijn compleet te maken met spiraalbodems, boxsprings of schotelbodems.

Meer hoofdzaak dan bijzaak Zoveel mensen, zoveel wensen. Juist als het op hoofdkussens aankomt. Wilt u gewoon een lekker kneedbaar kussen? Of kiest u voor een wasbaar kussen, een anti-allergisch kussen of een kussen dat alleen van natuurlijke materialen is gemaakt. Van de Mortel vervult ieders wens. Hebt u moeite met het vinden van het juiste kussen? Met ons testkussen programma vindt u het kussen dat echt bij u past! Probeer het kussen thuis uit. Bevalt het niet, dan ruilt u het om voor een ander testkussen, net zolang tot u het juiste gevonden hebt. Ook op het gebied van hoofdkussens treft u bij ons de topmerken aan: Tempur, Silvana, Cassenz en Hanskruchen.

www.vdmortel.nl

5


MATR ASSEN

Texeler matrassenposter_A0.indd 1

01-12-11 16:58

Alleen de beste wol is goed genoeg voor “Texeler”. Daarom gebruiken wij uitsluitend Texelse schapenwol met de juiste vezeldikte. De voordelen van slapen onder de wol zijn al generaties lang bekend. Een wollen dekbed van Texeler is ventilerend, zorgt voor een optimale vocht en temperatuursregulatie en is tevens warm in de winter en koel in de zomer.

w: www.texelwool.nl | e: verkoop@texelwool.nl | t: 0222 - 32 05 99 | f: 0222 - 32 13 52

Feliciteert Hans Kruchen VAN DE adv. MORTEL hartelijk met hun jubileum WWW.NATURDAUNEN.DE

Kreamat, hèt persoonlijke slaapcomfort ! Wat goed is voor u, is niet vanzelfsprekend geschikt voor iemand anders. Kreamat beseft dat en ontwikkelt daarom flexibele slaapoplossingen die maximaal inspelen op uw individuele slaapbehoefte !

Uniek wetenschappelijk meetsysteem

www.kreamat.be

COLOFON DEZE JUBILEUMKRANT IS EEN UITGAVE VAN VAN DE MORTEL, UITGERUST IN SLAAPCOMFORT TE DEURNE EN WORDT VERSPREID IN EEN OPLAGE VAN 50.000 STUKS IN DE REGIO DEURNE. VAN DE MORTEL, UITGERUST IN SLAAPCOMFORT STATIONSSTRAAT 12 5751 HE DEURNE

MANDERS DEURNE BV Voltstraat 1 5753 RL Deurne

6

0493-312626 www.renaultmanders.nl

TEL: 0493-312812 INFO@VDMORTEL.NL PRIJS- EN

WWW.VDMORTEL.NL

MODELWIJZIGINGEN ALSMEDE ZET- EN

TECHNISCHE REALISATIE:

DRUKFOUTEN ONDER

ADAPT COMMUNICATIE BV

VOORBEHOUD

WWW.ADAPTCOMMUNICATIE.NL


Prachtig en ďŹ jn voor erop of eronder

Met mooi beddengoed zet u de puntjes op de i Het uitzoeken van beddengoed is leuk! U kunt er de sfeer in de slaapkamer geregeld mee veranderen. Van de Mortel heeft een prachtig assortiment overtreksets, hoeslakens, moltons en lakens. Het wordt nog moeilijk kiezen tussen zoveel moois!

Een dekbedovertrek is een belangrijke sfeerbepaler. In vele dessins en in diverse prijsklassen. U kunt kiezen voor katoen, luxe katoensatijn, linnen, jersey of behaaglijk flanel. Geregeld vernieuwen we onze collectie. Daarnaast leveren we vanaf staal en op bestelling maatwerk beddengoed. U kunt zelfs uw eigen

beddengoed ontwerpen en bestellen door via website www.vdmortel.nl op een speciale link te klikken. Voor elke matras is er een perfect passend hoeslaken in de kleur die helemaal bij uw beddengoed past. Van kreukvrije jersey of gladde en verkoelende katoen, percalkatoen of katoensatijn. Maatwerk is mogelijk. Het molton onderlaken beschermt de matras en is vochtabsorberend. Het is gemakkelijk wasbaar. Voor een frisse slaapervaring is een molton sloop om het hoofdkussen een aanrader. Gladde lakens onder een overtrek of een deken geven uw bed extra cachet. Leverbaar in vele maten en kleuren, met of zonder borduursel of kant. Gemaakt van de fijnste kwaliteit katoen, percalkatoen, katoensatijn of flanel.

Het ultieme dekbed is elk seizoen behaaglijk Een heerlijk dekbed verhoogt het slaapplezier. Maar ook hier is de persoonlijke voorkeur doorslaggevend. De een houdt van een zwaarder dekbed, terwijl de ander juist de voorkeur geeft aan minder zwaarwichtigheid tijdens de slaap. Bij Van de Mortel kunt u kiezen uit vier verschillende soorten dekbedden: dons, wol, synthetisch en dekbedden met outlast voor een verkoelende werking in de zomer en behaaglijkheid in de winter. U kunt kiezen voor anti-allergisch, climate control, wasbaar of puur natuur. Alle van gedegen fabricaat: Tempur, Texeler en Hanskruchen. Afhankelijk van uw slaapsysteem en persoonlijke voorkeur adviseren wij u graag.

Opgeruimd staat netjes en geeft rust Uitgekiende opbergmeubels zorgen voor orde en rust in de slaapkamer en dragen dus bij aan een uitgekiende, heerlijke nachtrust. De commode is een praktisch meubel met brede diepe lades. Passend bij elk ledikant. Nachtkastjes zorgen voor de finishing touch. We hebben ze in vele vormen en maten. Zelfs uitgevoerd in precies dezelfde stof als uw nieuwe boxspring. Prachtige linnenkasten zorgen voor orde en rust. Hebt u er wel eens aan gedacht om uw kast in een aparte ruimte te plaatsen of achter een slim gekozen wand? Bij van de Mortel kunt u uw kast geheel naar wens en maat samenstellen. Breng een tekening van uw ruimte mee en wij denken graag met u mee. Nieuw in onze collectie zijn de italiaanse garderobekasten van JESSE. Deze kunnen worden geleverd met schuif- of draaideuren. De afwerking in matte lak, hoogglans of hout. Uw kast wordt geplaatst door vakkundige monteurs.

voor straatjongeren Vier jaar geleden begon het als een grapje. Nu wordt SNURK beddengoed verkocht in meer dan 200 designwinkels binnen Europa. Ook bij Van de Mortel, uitgerust in slaapcomfort. Velen houden van kwaliteit en originaliteit op hun bed. Ook dit seizoen heeft SNURK zijn best gedaan om bijzondere fotoprints op mooie stoffen te creĂŤren. Bovendien steunt u met de aankoop van SNURK beddengoed zwerfjongeren in Nederland.

www.vdmortel.nl

7


NIEUW

IN DE COLLECTIE BIJ VAN DE MORTEL

Een goede nachtrust is goud waard

Ranomi Kromowidjojo was duidelijk goed uitgerust op haar Auping bed in Londen: ze won maar liefst 2x goud. Maar ook thuis slaapt ze heerlijk, dankzij de goede ventilatie en drukverlagende eigenschappen van haar eigen Auping. Net zo uitgerust wakker worden als Ranomi? Ga dan nu naar de Auping dealer en ontvang tijdelijk de 2e matras voor de halve prijs. * Actie loopt van 10 september tot en met 21 oktober 2012. Vraag uw Auping dealer naar de voorwaarden of kijk op www.auping.nl.

8

2 e ma halvetras prijs *

vd Mortel  

Meer dan 50 jaar ervaring