Page 1

JUNI 2011

I NS P I RAT I E

I N N OVATI E

I NS TA L L AT I E

In tien minuten een massage Douche met 3000 liter water in 10 minuten en toch maar 30 liter gebruiken!

NEFIT en Joop Elders houden Nederland warm!

Verander uw badkamer in een Health & Wellness Center Exclusieve massief stenen baden van Balteco

EER PROFAIT V N 13% BTW ! L VOORDEGEINA CHTERPA

KIJK OP DE A

AL M E E R D A N 4 0 J A A R U W T O TAALINSTALLATEUR www.j o o p el d ers.nl


Zomeraanbieding

De nieuwe LG HERO airconditioner 5 JA Deze wandunit van LG kan zowel koelen als

AR GARANTI E

verwarmen. Dus ook deze zomer zit u er heerlijk koel bij, dankzij deze stijlvolle unit. De LG Hero airconditioner is deze zomer te verkrijgen bij Joop Elders: •

5 jaar garantie

Zeer stille werking

1 systeem voor koelen en verwarmen

Unit voorzien van A/A label

Wees de warmte voor en creëer een heerlijk klimaat met een van onze top-airconditioners! Kijk voor onze openingstijden op www.joopelders.nl

Installatiebedrijf Joop Elders | Boeierstraat 2, Raalte | www.joopelders.nl

LG_77221_Hero_adv_Centercon_262*189.indd 1

25-05-2011 14:40:40

PUUR EN ELEGANT DESIGN O.A. IN ECHT GLAS TECEdrainline douchegoten Trendy kleuren glas: mintgroen, wit of zwart 7 modellen met design rooster van roestvast staal (geborsteld of glanzend) 1 “onzichtbare“serie voor natuursteen Model plate voor inleg tegels

TECEsquare wc-bedieningsarmaturen Trendy glas: mintgroen, wit of zwart Ook in wit gecoat metaal, geborsteld roestvast staal of glanzend chroom Ook model voor urinoirs

T: (0592) 41 50 74 E: info@tece-nederland.nl I: www.tece-nederland.nl

In uw badkamer is er niets zo vervelend als een koude vloer. Vloerverwarming is de meest ideale manier van verwarmen; snel, efficiënt en comfortabel. MAGNUM levert uitsluitend hoogwaardige, duurzame en energiezuinige vloerverwarmingssystemen met vaak een levenslange warmtegarantie. Laat u adviseren door Joop Elders Sanitair te Raalte, kijk op www.magnumheating.nl of bel 0166-609 300

MAGNUM_JoopElders_2011.indd 1

10-5-2011 10:46:33


Onderscheidend op elk gebied, passend bij elk budget Uw badkamer is dé plek in huis waar u zich ontspant, geniet en tot u zelf komt. Stijl, ontwerp, materiaal en vorm bepalen er de sfeer. Met Joop Elders creëert u de badkamer die bij u past. Bij Joop Elders vindt u geen standaardproducten, maar een unieke en onderscheidende collectie van diverse toonaangevende merken. Onderscheidend en afgestemd op uw budget en leefstijl.

In de showroom presenteren wij u graag alle mogelijkheden. Daarnaast verzorgen de specialisten van Joop Elders de complete renovatie en installatie van badkamer en toilet, van demontage tot oplevering. Onze passie voor installatietechniek vormt in feite de basis voor ons bedrijf. Bij Joop Elders houden we graag alles onder één dak. Eén aanspreekpunt, één afgesproken prijs, duidelijkheid! Niet voor niets zeggen we: totaalinstallatie met de nadruk op totaal. En uiteraard zorgen we indien gewenst ook voor het onderhoud.

VERANDER UW BADKAMER IN EEN HEALTH & WELLNESS CENTER

Noviteiten sanitair bij Joop Elders Balteco

Met Wellness wordt een ge-

Exclusieve massief stenen baden zorgen voor luxe, welzijn, plezier en ontspanning in de badkamer. Het oppervlak van de baden is zijdezacht door het prachtige nieuwe materiaal Onyx. Joop Elders is bijzonder verheugd deze prachtige exclusieve baden aan te mogen bieden.

zonde balans tussen lichaam en geest bedoeld; een algeheel gevoel van welzijn. Even een moment voor uzelf en uw lichaam, weg van de drukte en zorgen van alledag. Met Joop Elders tovert u uw badkamer om in uw eigen Health & Wellness center. Met de werkelijk

adembenemende

sanitairnoviteiten

van

tal

Sunshower Altijd al het hele jaar door willen genieten van een gezonde zomerse kleur en daarbij de positieve energie van de zon willen voelen? Met Sunshower brengt u infrarood én zonlicht in uw badkamer. Uw eigen zonnebank met ingebouwde UV- en infrarood lampen, compleet geïnstalleerd in uw eigen douche.

van toonaangevende merken creëert u uw eigen favoriete plek in huis. Joop Elders toont met trots een selectie van de vele mogelijkheden.

Sealskin Xtreme Wellness

Mastella

Geniet in de privacy van uw eigen huis van een heerlijk ontspannende hydro- oftewel watermassage. De Wellnessdouche van Sealskin maakt al uw douchedromen waar.

Badkamer meubels van Mastella zijn een weelde in elke badkamer. Leverbaar in vele kleuren, multifunctionele opstellingen en vele top mogelijkheden. Met Mastella heeft u echt Italiaans topdesign in uw badkamer voor een betaalbare prijs.

www.j o o p el d ers.nl


CANYON

WARMTE VAN NU, CONCEPT VOOR MORGEN

SNEL

in één dag op maat

STRAK

en secuur afgewerkt

ENERGIEBESPARENDE RADIATOREN IN ALUMINIUM MET EEN SPECTACULAIRE WARMTEOVERDRACHT

Met of zonder aluminium handdoekbeugel

SCHOON

geen hak of breekwerk SNEL

in één dag op maat

WWW.VASCO.EU

Vasco canyon Elders.indd 1

17/05/11 13:32

STRAK

en secuur afgewerkt

SFEERVOL

met verlichting & lijsten

Haiku Collection

SCHOON

geen hak of breekwerk

De Haiku Collection is het resultaat van een vruchtbare samenwerking tussen de internationaal vermaarde ontwerper Marcel Wanders en oer-Hollandse fabrikant van badkameraccessoires Geesa.

SPANPLAFONDS SFEERVOL

De Haiku collectie bestaat uit meer dan 40 producten, allemaal vormgegeven binnen een herkenbare lijn. Haiku is poëzie voor de badkamer. Onweerstaanbare design juwelen, die overal zullen stralen.

TELEFOON

(0572) 394599

WWW SPANPLAFONDS

dreamplafonds.nl van DreamPlafonds

Geesa b.v. | Postbus 477

TELEFOON

3800 AL Amersfoort | Holland

(0572) 394599

Tel: +31 (0)33-4633214

WWW

geesa@geesa.nl | www.geesa.nl

GEES11015-01 Haiku adv Adapt Comm.indd 1

verlichting & lijsten vanmet DreamPlafonds

dreamplafonds.nl

01-06-11 14:23


Look sharp! MAGNUM Look geeft altijd een heldere kijk bij het scheren, kappen en opmaken. Er is geen veeg met een handdoek voor nodig om jezelf weer te zien in de spiegel na het douchen of bij gebruik van warm water. MAGNUM Look is een warmtefolie die op 230 Volt direct aan te sluiten is op de lichtschakelaar. Hierdoor vergeet u hem nooit uit te zetten.

Journey of Inspiration met Villeroy & Boch De Subway 2.0 van Villeroy & Boch is dé ontspanningsbadkamer voor lichaam en geest. Geef u over aan de tijdloze schoonheid van Subway 2.0. De moderne meubelen en keramische producten zijn harmonisch op elkaar afgestemd. Esthetische materialen en oppervlakken zorgen voor een sfeervolle ambiance en maken uw badkamer tot een plek ver verwijderd van de zorgen van alledag. Moderne tijdloze vormgeving en technische innovaties geven een statement voor eersteklas kwaliteit. De rechtlijnige vormentaal en de esthetiek van het materiaal zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de zintuigen. Een ervaring die niets aan het toeval overlaat, want hier is alles tot in het kleinste detail op elkaar afgestemd. De gezinsbadkamer voor groot en klein. Naast het bekende rechthoekige design, biedt Subway 2.0 in haar collectie een lijn met afgeronde vormen, waar je gerust eens tegenaan kunt stoten. Hoogwaardig materiaal dat is bestand tegen elke soort van vuil, maken van de collectie een badkamer voor dagelijks gebruik voor kleine en grote mensen. Hij is bijzonder onderhoudsvriendelijk en biedt veel speelruimte voor badeend & co.

Douchen met 3000 liter water in 10 minuten …en toch slechts 30 liter verbruiken! Sealskin noemt het Xtreme Wellness with a conscience: een echte Xtreme Wellness totaalbeleving. Hydromassage, aromatherapie, stoom, waterval, het zit er allemaal in en alle zintuigen komen aan bod. Langdurig genieten dus van wellness in uw eigen badkamer! En: zonder dat onnodig vers drinkwater verloren gaat. Want Sealskin biedt een programma van wellness recycle douches met een extreem krachtige circulatiepomp en vele op het individu af te stemmen mogelijkheden. De wellness cabines werken op een gesloten circuit, zodat de waterdruk gegarandeerd is zonder dat er schoon drinkwater wordt verspild. Er is zelfs een waterbesparing mogelijk tot meer dan 60 procent. Bovendien wordt het verwarmde water niet zomaar weggespoeld, maar rondgepompt. Dit betekent dat uw ketel niet steeds hoeft te blijven branden. De totale besparingen met Sealskin worden daarmee zelfs nog veel groter.

Onzichtbare douchegoten voor tegels en natuursteen

Stijlvolle FlatLine

U bent een liefhebber van tegels of natuursteen, maar wilt in de badkamer geen lelijke afvoerput in het zicht hebben. Dan heeft TECE voor u een mooie oplossing. Want TECE heeft de serie drainline douchegoten uitgebreid met een nieuwe serie douchegoten speciaal voor natuurstenen vloeren. U kunt elke dikte en elk formaat natuursteen gewoon toepassen. Het bijzondere is dat er geen delen van de onderliggende goot in het zicht te zien zijn. U ziet dus alleen het natuursteen in zijn volledige echtheid. Puur natuur!

De FlatLine van Vasco is een radiator zonder zichtbare laspunten en met de waterkanalen rechtstreeks verwerkt in de vlakke voorplaat. De FlatLine combineert deze toptechnologie met hoge interieureisen en is bovendien voordelig in aanschaf én in verbruik. In aanschaf, omdat een kleinere radiator volstaat voor een superieure warmte-afgifte; in energieverbruik omdat de FlatLine bijzonder geschikt is om aangesloten te worden op lage temperatuur verwarmingssystemen.

Libero en Hero van LG: uitlezen op uw smartphone Energiezuinigheid is een van de belangrijkste kenmerken van de nieuwe modellen Libero en Hero van LG. Maar de nieuwe wandunits uit de CS-serie zijn méér dan alleen bijzonder energiezuinig, ze zijn bovendien uiterst gebruiksvriendelijk en comfortabel.

Voor een gelijkmatige luchtverdeling werd de bestaande verticale en horizontale auto-swing aangepast en nog verder geoptimaliseerd. Door toevoeging van een elektro-statisch luchtreinigingsfilter zorgen de units bovendien voor het zuiveren van de lucht op onder meer stof, huismijt en pollen. Programmeren is optioneel. Voor iedere dag van de week zijn er verschillende combinaties van instellingen mogelijk, zodat iedere gebruiker de werking van de unit precies kan afstemmen op zijn individuele behoeften en gewoonten. Heel actueel: beide wandunits zijn uit te lezen via een smartphone.

www.j o o p el d ers.nl


Paneelradiatoren Badkamerradiatoren Decoratieve radiatoren

KIES HET BESTE, KIES BEIDE

Vloer ver warming

VOOR DE MEEST GESCHIKTE VERWARMINGSOPLOSSING HOEFT U NIET LANGER TE KIEZEN TUSSEN RADIATOREN OF VLOERVERWARMING, U KIEST BEIDE. Dit geeft u niet enkel een lager energieverbruik maar bezorgt u tevens ook een ongekend warmtecomfort.

Ambachtstraat 20 Postbus 223 7600 AE, Almelo T. 0546 – 545 020 ww.rwbwatersolutions.nl

Radson, Vogelsancklaan 250, B- 3520 Zonhoven

T +32 (0)11/81 31 41

info@radson.be

www.radson.com

NL_ADV_IMAGO_4_BEELDEN_2011.indd 1

15/03/11 16:27

maatwerk graniet meubelen

Natuurlijke materialen vormen de basis van de Sani-Art producten. Importeur voor Nederland: Sani-Art Benelux b.v. Lijnbaan 5 NL-9672 BL Winschoten 0031-597 418 478 tel email info@sani-art.nl

Met oog voor detail en unieke materialen ontstaan smaakvolle en natuurlijke producten voor de echte liefhebber. Sani-Art producten kunnen individueel aangepast worden inzake maat, materiaal, kleur en afwerking, alles in overeenstemming met uw persoonlijke wensen!

Importeur voor Nederland: Sani-Art Benelux b.v. Lijnbaan 5 NL-9672 BL Winschoten 0031-597 418 478 tel email info@sani-art.nl

Lijnbaan 7 • 9672 BL Winschoten • Tel. +31 597-418478 Email: info@sani-art.nl

Agent voor Nederland: Sani-Art Benelux b.v. Lijnbaan 5 NL-9672 BL Winschoten tel 0031-597 418 478 email info@sani-art.nl


Joop Elders, innovatief op het gebied van duurzaam Bij Joop Elders hebben we het

begrip

duurzaamheid

hoog in het vaandel staan. Het belang van duurzame energie wordt immers steeds groter in onze maatschappij. Daarom werken wij samen

Optimaal comfort in uw woning, maar wel op een milieuvriendelijke wijze. Dat kan onder meer met de zonneboilers en het noviteiten sanitair van Joop Elders. Onze Sunshower zorgt voor een optimaal comfort in de badkamer tijdens het douchen of het badderen, maar het is wel zo gemaakt dat het een stuk duurzamer en energiezuiniger is dan de ou-

derwetse zonnebank. Met de Xtreme Wellness van Sealskin wordt het verse drinkwater bespaard. Dit wordt in veel landen steeds schaarser. Daarom gaat Sealskin bewust om met het waterverbruik en hanteert in al haar Wellness douches een gesloten circuit. Een krachtige pomp haalt water uit een ingebouwd

met onze exclusieve merken voor een optimaal comfort in uw badkamer, maar wel op een zo duurzaam mogelijke wijze.

www.j o o p el d ers.nl

reservoir en stuwt dit rond. U hoeft dus gĂŠĂŠn vers water toe te voegen! Ook onze Balteco baden worden van hoogwaardig en duurzaam materiaal gemaakt, en is op deze manier erg vriendelijke voor het milieu.


! DĂŠ oplossing voor duurzame energie

Solinq: duurzame oplossingen voor duurzame energie! Met SUBWAY 2.0 geeft u uw badkamer karakter. Moderne vormgeving en technische innovaties geven een statement voor eersteklas kwaliteit. Het nieuwe strakke design van de Subway wastafels zijn perfect te combineren met het fraai vormgegeven nieuwe meubelprogramma. Een lust voor het oog, maar ook voor de zintuigen.

T +31 (0)475 566 767

w w w.solinq.com


STOER EN ROBUUST MET SANI-ART Natuurlijke materialen vormen de basis van de Sani-Art collectie. Zo wordt er veel met massief eikenhout gewerkt en creëert u een zeer robuuste, stoere sfeer in uw badkamer. Met oog voor detail en unieke materialen ontstaan smaakvolle en natuurlijke producten voor de echte liefhebber. Sani-Art producten kunnen individueel aangepast worden in elke gewenste maat, materiaal, kleur en afwerking, alles in overeenstemming met uw persoonlijke wensen.

PRIMABAD INTRODUCEERT NIEUWE LIJNEN Producent en leverancier van badkamermeubelen Primabad uit Veghel brengt twee nieuwe lijnen op de markt. Dreamz Wood en Rondolijn XL worden de trendsetters voor 2011. Eind april introduceerde Primabad haar nieuwe lijnen. Bezoekers konden als eerste kennismaken met de houten variant van de Dreamz collectie en het ronde alternatief voor de huidige strakke trend. DREAMZ WOOD Dreamz Wood combineert het moderne design en het optimale gebruiksgemak van de succesvolle Dreamz collectie met de warme uitstraling van duurzaam eikenhout. Deze sfeervolle meubellijn is leverbaar in de tinten Green, White Wash, Natural en Dark en wordt perfect afgewerkt met houten greeplijsten en bijpassende spiegels en kasten.

GEESA BY MARCEL WANDERS Nieuw in de collectie van Geesa: Haiku, spectaculaire accessoires ontworpen door topontwerper Marcel Wanders. Haiku staat voor verrassende combinaties van verschillende materialen als chroom, keramiek en wengé hout. Diverse artikelen zijn voorzien van een magneet, waardoor ze onverstoorbaar blijven staan. Behalve de artikelen die je in de badkamer verwacht, zijn er in de collectie ook een champagnekoeler, kandelaar, vazen en fotolijstjes opgenomen. Haiku is vanaf september leverbaar.

RONDOLIJN XL De Rondolijn XL is het trendy, ronde alternatief voor de strakke badkamermeubel lijnen die momenteel de markt domineren. De compacte vormgeving en vloeiende lijnen maken dit badmeubel geschikt voor ieder type badkamer. Primabad breidt met de introductie van deze twee schitterende lijnen haar assortiment verder uit en biedt hierdoor een ruime keuze aan badkamermeubelen in zowel het lage, midden- als hoge prijssegment. Naast de invoer van de nieuwe huisstijl investeert Primabad in de ontwikkeling van haar digitale communicatiemiddelen. Eind april is de Primabad Configurator gelanceerd. Deze webapplicatie stelt u in staat om zelf, thuis op de bank, uw badkamermeubel samen te stellen. Joop Elders heeft de beschikking over dezelfde applicatie zodat het ontwerp direct uitwisselbaar is.

DE VOORDELEN VAN ZACHT WATER Kalk is nog steeds één van de grootste ergernissen in het dagelijkse huishouden. Neem alleen al die aanslag op uw sanitair en uw serviesgoed. Water softeners verwijderen calcium en magnesium uit het leidingwater, waardoor er vrijwel geen kalkaanslag meer kan ontstaan. Culligan® heeft speciaal voor de huishoudelijke markt de Medallist waterontharders ontwikkeld. U bespaart op het gebruik van zeep, shampoo, wasmiddelen en wasverzachters. Zacht water verlengt de levensduur en voorkomt storingen aan apparatuur zoals wasmachines, vaatwassers, verwarmingsinstallaties en koffiezetapparaten. Bovenal vermijdt u schoonmaakactiviteiten voor het verwijderen van de hardnekkige kalkaanslag in uw badkamer en op uw sanitair. Ook wordt zacht water door mensen met een gevoelige huid als prettig ervaren.

www.j o o p el d ers.nl


Sphinx

345

Mijn badkamer Ma salle de bains My bathroom

architectuur en comfort gecombineerd. Sphinx 345 nodigt u uit tot een creatief spel met verschillende niveaus. Grafisch exacte contouren, organisch

www.sphinx.nl

Wastafel en meubel volgens persoonlijke denkbeelden door ruimtelijke

vloeiende vormen voor moderne, architectonische badkameroplossingen.

RADSON RADIATOREN VOOR LAGE TEMPERATUUR VERWARMINGSSYSTEMEN

HOGERE EFFICIテ起TIE BIJ LAGE TEMPERATUREN

GESCHIKT VOOR ALLE TEMPERATUREN

LAGE ENERGIEKOSTEN

HOGER COMFORT

COMBINEERBAAR MET VLOERVERWARMING

OPTIMALE BINNENKLIMAAT REGELING

GESCHIKT VOOR HERNIEUWBARE ENERGIEBRONNEN

100% RECYCLEERBAAR

GEZONDE LEEFOMSTANDIGHEDEN

ツーC LEVER

LAGE TEMPERATUUR RADIATOREN

Lage temperatuur - radiatoren voor optimaal comfort en hoog rendement Bouwprojecten, zowel nieuwbouw als renovatie, moeten tegenwoordig aan steeds hogere eisen voldoen. Niet alleen op gebied van energiebesparing, maar ook op vlak van persoonlijk comfort. Radson lage temperatuur - radiatoren leveren beide, ongeacht het verwarmingssysteem waarop deze worden aangesloten. Zeker als er met een verwarmingssysteem op lage temperatuur verwarmd wordt. Dat is niet alleen slim, dat is clever. Bel ons voor meer informatie of bezoek onze website www.radson.com

Radson, Vogelsancklaan 250, B-3520 Zonhoven Adv_262_189 mm - NL.indd 1

T +32(0)11 81 31 41

info@radson.be

www.radson.com 30/05/11 13:44


Subsidie op zonneboilers bij Joop Elders Wie kiest voor een zonneboiler bespaart maar liefst 6o procent energie op warm water. Een slimme keuze, gezien de hoge energieprijzen en de behoefte aan duurzame oplossingen. Bovendien kan de overheidssubsidie op zonneboilers vele honderden euro’s voordeel opleveren. Maar let op: de subsidieregeling is tijdelijk. Alle reden om nú contact op te nemen met Joop Elders!

In Nederlandse huishoudens gaat een steeds groter deel van de energiekosten naar de warmwatervoorziening. Woningen zijn steeds beter geïsoleerd, zodat er minder energie nodig is voor de centrale verwarming. Maar aan de andere kant stellen mensen hogere eisen aan warmwatercomfort. Het wordt steeds gewoner om een luxe bad of een stortdouche in huis te hebben. En hoe hoger het warmwaterverbruik, hoe meer gas een zonneboilersysteem bespaart.

KLIMAAT

SUBSIDIE

UNIEK

Duurzame zonne-energie is niet alleen prettig voor de energierekening. Het milieu profiteert mee. Wie een zonneboilersysteem aanschaft, bespaart zo’n dertig jaar lang 60% energie op warm water en stoot in die tijd bijna 12.000 kilo minder van het broeikasgas CO2 uit. Dat is niet niks: 400 bomen zouden die dertig jaar moeten groeien om deze hoeveelheid te compenseren! Vandaar dat de overheid op het ogenblik forse subsidie geeft op zonneboilersystemen.

Een zonneboilersysteem bestaat uit een één of meerdere collectoren, een SolarLine boiler en een HR-ketel. De hoogte van die subsidie hangt af van de opbrengst van het zonneboilersysteem, legt Erik Schut van Joop Elders uit. “Op een systeem met één zonnecollector krijg je al 700 euro subsidie en de subsidie kan oplopen tot meer dan tweeduizend euro bij drie zonnecollectoren. Wij installeren doorgaans systemen met één of twee zonnecollectoren. Dat is bij de meeste huishoudens genoeg om maximaal te profiteren van de zon.”

Erik Schut wijst erop dat er grote verschillen zijn tussen zonneboilersystemen onderling. “Wij adviseren altijd de Nefit SolarLine. Dat is veruit het meest verkochte zonneboilersysteem van Nederland, want het heeft een aantal unieke voordelen, zoals de beste prijs-prestatie en de meeste plaatsingsmogelijkheden. We kunnen het toepassen op praktisch elke woning en systeem werkt ook bij vrieskou. Onze klanten profiteren dus het hele jaar door van gratis zonne-energie.”

Joop Elders en Nefit houden Nederland warm NEFIT HR-KETELS Als uitvinder van de HR-ketel levert Nefit al jaren de meest betrouwbare en duurzame toestellen. Nefit ProLine is de meest economish keuze, Nefit TopLine is de ultieme HRlijn: bij aanschaf niet altijd het laagst geprijsd, op termijn wel het voordeligst.

NEFIT DUURZAAM

Nefit introduceerde als eerste ter wereld de Hoog Rendement (HR) cv-ketel en is sindsdien de nummer één in Nederland. Als betrouwbare basis voor duurzame toepassingen zal de HR-ketel nog vele jaren beeldbepalend zijn. Nefit levert een uitgebreid programma aan hoogwaardige, energiebesparende oplossingen.

Warm water dankzij gratis zonne-energie? Het meest geplaatste zonneboilersysteem is Nefit SolarLine. Past op vrijwel elke woning en levert het hele jaar de hoogste opbrengst. Tot 60% besparing op energie voor warm water. Sinds dit voorjaar levert Nefit ook CentroSolar systemen voor het thuis opwekken van elektriciteit met gratis zonne-energie. Daarnaast levert Nefit andere duurzame oplossingen, zoals warmtepompen en systemen voor warmteterugwinning.

NEFIT SERVICE Uniek in de branche is de Nefit serviceorganisatie. U en uw installateur kunnen altijd rekenen op uitgebreide ondersteuning door de specialisten van Nefit.

Wie kiest voor Nefit, kiest voor absolute zekerheid.

www.j o o p el d ers.nl


De overheid heeft andere plannen, maar ...

Raalte

*

www.joopelders.nl

6%

0572 36 11 11

Uw BTW tarief blijft:

Boeierstraat 4

De zomer treedt in. Letterlijk en ďŹ guurlijk hebben we weer zonneschijn in het vooruitzicht.

De BTW regeling van de overheid loopt echter van november 2010 t/m juni 2011. Vanaf 1 juli is het BTW tarief op arbeid dus weer gewoon 19%. Bij Joop Elders blijft de zon echter schijnen. De 6% BTW regeling blijft bij Elders van kracht, ook na de bouwvak. Bezoek nu onze showroom.

Omdat wij u een zonnige toekomst wensen!

* Vraag naar de voorwaarden

Joop Elders  

Al meer dan 40 jaar uw totaalinstallateur!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you