Page 1

Hvad har jeg lavet i JCI ? Her er kort opsummeret et udvalg af de mange aktiviteter jeg har haft i JCI Danmark gennem årene. Aktiviteterne er overordnet – Jeg brænder for JCI - jeg vurderer mine aktiviteter i JCI til ca. 4 aftner hver uge.

2012: Nomineret til årets JCI’er. Award for bedste JCI website 2012 (lavet sammen med Rasmus Lindgren og Maria Stoffer). Kurser: Achieve, Presenter og Trainer. Deltaget på EC, FK og NK. Lavet et nyt www.jci.dk website (layout og indhold sammen med den national kommunikationsgruppe og Anne Mette Frejsel). Mentor for 3 JCI’ere. Deltaget på det Nordiske Akademi. Kongresdirektør NK2013 (bud) www.succes2013.dk. Local President i JCI Wonderful Copenhagen. Hjulpet med JCI Hjem til Mad. Arrangeret generalforsamling. Udviklet Facebook siden for afdelingen: facebook.com/JCIWonderfulCopenhagen. Arrangeret JCI introkurser for gæster i region Hovedstaden. Deltaget på Local Leaders Training. Det nye layout af www.jci.dk:


www.Succes2013.dk - JCI National Kongres 2013 (bud)

2011: Årets JCI’er i JCI Wonderful Copenhagen. Uddannet dommer i Den Gyldne Mikrofon. Deltaget på det Europæiske Akademi. Deltaget på FK og NK. Deltaget ved konkurrencerne Den Gyldne Mikrofon og Snak’Så’Detbatter (semifinalen). Komitéformand og mødeplanlægger for CMC (CMC arrangerer månedsmøderne). Bestyrelsesmedlem. Arrangeret sommerfest. Opstart på bud for NK2013. Arrangeret kurset ”Debat-for-sjov”. Ansvarlig for den årlige julefrokost i afdelingen. Ansvarlig for kampagnen “I am Wonderful”, inklusiv design af logo, T-shirts, roll-up. Deltaget ved MentorMatchMentee. Hjulpet med introarrangement for gæster hos JCI Region Hovedstaden. Det Europæiske Akademi:


Dommer ved ”Den Gyldne Mikrofon” hos JCI Ørestad

2010: Indmeldt i JCI Wonderful Copenhagen. Medlem af IND komitéen (komité som arrangerer kurser for afdelingen og regionen). Ansvarlig for den årlige teambuilding. Ansvarlig for den årlige julefrokost i afdelingen.

Aktiviteter i JCI  

Et udvalg af hvilke aktiviteter jeg har været engageret i.