Issuu on Google+

IBM •000-012 IBM Tivoli Usage & Accounting Manager V7.1 Implementation

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/000-012.html

Questions & Answers: 10


Question: 1 A customer wants to collect usage information for various types of databases in their environment. What are two database types for which a collector is provided with in the IBM Tivoli Usage and Accounting Manager V7.1 Enterprise Collector Pack? (Choose two.) A. DB2 B. mySQL C. Informix D. Oracle E. Sybase

Answer: A,D

Question: 2 What must be downloaded and installed in the Integrated Solutions Console in order to create and connect to the IBM Tivoli Usage and Accounting Manager V7.1 database? A. WebSphere B. database driver C. Enterprise Edition Pack D. Enterprise Collector Pack

Answer: B

Question: 3 When selecting a specific report per customer requirements, the Detail by Identifier report is located in which report category? A. Invoices B. Resource Detail C. Top Usage Reports D. Variance Reports Code

Answer: B

http://www.examcertify.com/000-012.html

Page 2


Question: 4 On the Create a Report panel, how many rate codes may be selected for a Resource report? A. six B. five C. four D. eight

Answer: D

Question: 5 Which report provides the total charges by each level of the account code structure for the parameters selected? A. Cost Trend B. Top 10 by Rate Code C. Detail by Multiple Identifiers D. Account Total Invoice Report

Answer: D

Question: 6 To verify the installation and check sample collector data loads in Load Tracking, each load will be composed of which files? A. only Summary, Detail,Ident B. only Summary, Detail,Ident, Rates C. only Summary, Detail,Ident, Resource D. Summary, Detail,Ident, Resource, Rates

Answer: A

http://www.examcertify.com/000-012.html

Page 3


Question: 7 When creating a new rate code using the IBM Tivoli Usage and Accounting Manager V7.1 Integrated Solutions Console, in which section should the rate value be entered on the Rate Maintenance panel? A. Rates B. Rate Shifts C. General Properties D. Resource Conversion

Answer: C

Question: 8 What is the maximum number of account code levels that can be assigned? A. 8 B. 96 C. 127 D. unlimited

Answer: C

Question: 9 Where are the user access rights to the IBM Tivoli Usage and Accounting Manager V7.1 web based reports assigned? A. System Maintenance -> Users B. Users and Groups -> Manage Users C. System Maintenance -> Users Groups D. Users and Groups -> Administrative User Roles

Answer: A

http://www.examcertify.com/000-012.html

Page 4


Question: 10 Using the IBM Tivoli Usage and Accounting Manager V7.1 Integrated Solutions Console, where are alternate account codes set in the Client table? A. Chargeback Maintenance -> Clients B. System Maintenance -> Configuration C. Chargeback Maintenance -> Calendar D. System Maintenance -> Account Code Structure

Answer: A

http://www.examcertify.com/000-012.html

Page 5


IBM •000-012 IBM Tivoli Usage & Accounting Manager V7.1 Implementation

Click the link below to buy full version as Low as $39

http://www.examcertify.com/000-012.html

IBM latest tests 000-005 000-012 000-019 000-022 000-027 000-030 000-034 000-037 000-041 000-044

000-050 000-015 000-020 000-023 000-028 000-031 000-035 000-038 000-042 000-046

http://www.examcertify.com/000-012.html

Page 6


000-012 Questions And Answers ExamCertify