Page 1

8 goede redenen om te kiezen voor Picard

Diepvries


We zijn er om uw leven eenvoudiger, lekkerder en creatiever te maken. We willen er zijn op de dagen dat u geen zin hebt om te koken maar ook op die dagen dat u zich een echte chef voelt. Om u de smaken van vroeger te brengen of om voor u de grote klassieken te bereiden. Kortom, we zijn er elke dag, dicht bij u, om elk moment nog meer smaak te geven.

Diepvries


1 Bij Picard,

heeft elke dag meer smaak. Het leven zit boordevol smaken en alle smaken vindt u ook bij Picard: We hebben meer dan 1000 producten en elk jaar creĂŤren we 200 totaal nieuwe recepten. Om dat allemaal voor elkaar te krijgen, ontwikkelt de afdeling Onderzoek & Ontwikkeling van Picard exclusieve recepten, met originele en gevarieerde smaken voor steeds nieuw eetplezier.


2 Bij Picard,

is versheid vanzelfsprekend. Groenten telen in volle grond, fruit oogsten wanneer het rijp is en alles zo snel het kan diepvriezen om de vitamines zo goed mogelijk te bewaren (en zelfs dezelfde dag voor de delicaatste groenten: spinazie, erwten, boontjes...). Vis diepvriezen binnen het uur dat hij gevangen wordt of aan land wordt gebracht. Bij elke stap respecteren we het natuurlijke ritme van onze producten zodat we u hun verse en echte smaak kunnen garanderen.


3 Bij Picard geldt,

hoe eenvoudiger, hoe gezonder! In onze producten vindt u geen smaakversterkers, zoetstoffen of transgene vetten. En ook geen GGO’s of bisfenol A in de verpakking van onze diepvriesproducten. En sinds 10 jaar zijn we heel voorzichtig met zout.


4 Bij Picard,

nemen we kwaliteitscontroles heel serieus. Elk jaar doen we meer dan 50 000 controles van onze producten in ons eigen laboratorium en in onafhankelijke laboratoria. Sinds maart 2013 worden ADN-controles uitgevoerd om na te gaan of ons vlees en vis- en schaaldieren conform zijn. De koude keten wordt gecontroleerd en in stand gehouden van de verwerking tot in de diepvriezers van de winkels.


5 Bij Picard,

is milieubescherming een dagelijkse bekommernis. De producten van Picard gaan niet op het vliegtuig en worden voor 70% verwerkt in Frankrijk. In ons assortiment garanderen we een veertigtal bio-artikelen en in de visafdeling hebben we 20 producten met het MSC-label, wat staat voor een duurzame en goed beheerde visserij. Om verspilling tegen te gaan, kunt u onze producten helemaal gebruiken. Dankzij hun kwaliteit en hun bewaringstermijn, wordt minder dan 1% ervan weggegooid tegen gemiddeld 20% voor andere voedingsmiddelen.


6 Bij Picard,

winnen we tijd en geld. Schillen, snijden, doppen, pellen, ontgraten‌ stop! Picard doet het voor u. Onze 320 niet bereide producten zijn gebruiksklaar: op die manier bespaart u tijd en geld want u betaalt alleen wat u verbruikt.


7 Bij Picard,

zijn de boodschappen altijd gemakkelijk. Met 1000 winkels in Frankrijk, BelgiĂŤ, ItaliĂŤ en Zweden, in de binnensteden of in winkelcentra, vindt u Picard altijd bij u in de buurt. U doet uw boodschappen in alle rust, in winkels op mensenmaat, zonder wachtrijen aan de kassa waar men uw aankopen voor u inpakt.


8 Bij Picard,

zijn de glimlach en het advies inbegrepen. Onze mensen staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, met de glimlach! En onze infodienst voor consumenten geeft een antwoord op al uw vragen, suggesties en opmerkingen, per brief of via e-mail.


Foto : Michaël Roulier, Jérôme Bilic, Getty Images - R.C.S. 784 939 688 Melun - Marketmind DDB° - September 2015 V.U.: Picard België – Louizalaan 475 – 1050 Brussel – BTW : BE 0843.904.780

Uw boodschappen en lekkere ideeën in enkele kliks op www.picard.be

Diepvries

Pic 30030 brochure 180x142 reassurance fiches nl  
Pic 30030 brochure 180x142 reassurance fiches nl