Page 1

RENAULT MÉGANE COUPÉ-CABRIOLET

DRIVE THE CHANGE

B_Megane_E95_Collection_2013.indd 1

07/12/12 15:35


DE WAARBORGEN Vanaf de datum van levering geniet Mégane Coupé-Cabriolet van twee jaar waarborg zonder kilometerbeperking, inclusief herstellingen vanwege gebrekkige onderdelen en/of fabricagefouten en wegbijstand. Tegen lakfouten en corrosie krijgt uw wagen respectievelijk 3 jaar en 12 jaar waarborg. Renault drukt ook de gebruiks- en verzekeringskosten met modellen die zich goedkoop laten herstellen en die een uitstekende bescherming tegen diefstal en inbraak bieden.

DE HERSTELLINGSWAARBORG Renault gaat zeer ver met de kwaliteitswaarborg. En dat voor het hele gamma. Deze waarborg behelst de onderdelen en werkuren van de betreffende tussenkomst gedurende 12 maanden.

DE SERVICECONTRACTEN Met het Easylife-contract blijft uw Renault steeds in topvorm en geniet u een maximale gemoedsrust. Voor een forfaitaire prijs biedt Renault u de mogelijkheid om uw oorspronkelijke waarborg op alle mechanische, elektrische en elektronische onderdelen (uitgezonderd slijtageonderdelen) uit te breiden. Uw Renault-verdeler geeft u graag informatie over de verschillende mogelijkheden om uw gemoedsrust te garanderen. Het onderhoudscontract wordt aangeboden voor een periode en kilometerstand “op maat” en omvat naast de onderhoudsbeurten en de vervanging van slijtageonderdelen ook de herstellingen die nodig zijn voor de goede werking van uw wagen en een wegbijstand. En dat voor een vaste prijs die de hele looptijd van uw contract dezelfde blijft. De servicecontracten zijn geldig in het hele Europese Renault-verdelersnet.

DE SERVICES VAN HET RENAULT-VERDELERSNET De services van Renault Minute (onderhoud zonder afspraak) en Renault Minute Carrosserie (werken aan de lak, lichten, voorruit, carrosserie, enz.) verzekeren de hoogste herstelkwaliteit en bovendien geniet u een jaar waarborg op alle uitgevoerde herstellingen en op de originele Renaultonderdelen.

WIE KAN ER, BETER DAN RENAULT, TEN DIENSTE STAAN VAN UW RENAULT? Heeft u een vraag en/of wenst u informatie? Renault staat te uwer beschikking via: - telefoon: +32 (0) 78/05 11 15 van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u, - internet: www.renault.be, - post: Renault België Luxemburg, Klantendienst, W.A. Mozartlaan 20, 1620 Drogenbos.

B_Megane_E95_Collection_2013.indd 2

07/12/12 15:35


AL 115 JAAR LANG DELEN WE DE VISIE DAT EEN AUTO, OM MEE TE ZIJN MET ZIJN TIJD, ALTIJD EEN VOORUITGANG MOET ZIJN, EEN DUURZAAM ENGAGEMENT, EEN BRON VAN ENTHOUSIASME EN DUURZAME MOBILITEIT VOOR IEDEREEN. Bij Renault zijn we van mening dat een auto zich moet aanpassen aan de levensstijl en verwachtingen van elke gebruiker. Die filosofie ligt ook aan de basis van onze “auto’s om in te leven”. Vandaag vertaalt die “eigentijdsheid” zich door het onderzoek naar een duurzame en milieuvriendelijke mobiliteit, veiligheid en toegankelijke kwaliteit voor een breed publiek. Gesterkt door die overtuiging hebben we Renault Tech opgericht, een entiteit die zich specialiseert in het ontwerpen, produceren en commercialiseren van voertuigen voor personen met beperkte mobiliteit. We willen de auto een andere richting geven, opdat hij een nieuwe, beter aangepaste plaats in onze maatschappij krijgt en opnieuw een bron van vooruitgang wordt voor de mens. In die geest ontwikkelen we vandaag de dag een gamma elektrische wagens voor iedereen.

DRIVE THE CHANGE.

RENAULT ENERGY

B_Megane_E95_Collection_2013.indd 3

07/12/12 15:35


ZUIVERE LIJNEN. VERFIJNDE DETAILS. UITNODIGENDE ELEGANTIE. MEER DAN EEN STIJL, LEVENSKUNST.

* Alu velgen 18" niet gecommercialiseerd in België

B_Megane_E95_Collection_2013.indd 4

07/12/12 15:35


* Alu velgen 18" niet gecommercialiseerd in België

DE LUCHT ALS ACHTERGROND, 365 DAGEN PER JAAR. DAK OPEN OF GESLOTEN ? RENAULT MÉGANE COUPÉ-CABRIOLET, SOMS EEN COUPÉ, ALTIJD EEN CABRIOLET. B_Megane_E95_Collection_2013.indd 5

07/12/12 15:35


B_Megane_E95_Collection_2013.indd 6

07/12/12 15:35


ZWART & CHROOM DETAILS DIE EEN STIJL CREËREN...

De soberheid van zwart. De glans van chroom. Met Mégane Coupé-Cabriolet wordt luxe tot in het kleinste detail opnieuw uitgevonden: een gordellijn en voorruitstijlen met chroomrand, glanzend zwarte buitenspiegels en dak... Materialen die perfect samengaan tot een unieke streling voor het oog. Onder het glazen dak strekt de hemel zich eindeloos uit. Een uitnodigend schouwspel, elke reis opnieuw...

B_Megane_E95_Collection_2013.indd 7

07/12/12 15:35


GROOT SCHERM DE HEMEL TREKT EINDELOOS VOORBIJ...

B_Megane_E95_Collection_2013.indd 8

07/12/12 15:35


Met het dak gesloten is Mégane Coupé-Cabriolet een sierlijk getekende coupé die al de blikken naar zich toe trekt. Zijn grote glazen oppervlakken en verlaagde voorruit bieden een panoramisch uitzicht op de hemel. Beschermd door het turbulentiewerend ruitje* het stuifwater inademen, zuurstof opsnuiven... Met open dak glijdt Mégane Coupé-Cabriolet langs de oceaan en vrijheid krijgt een nieuwe dimensie. * Het turbulentiewerend ruitje is een exclusiviteit van Renault in dit segment.

B_Megane_E95_Collection_2013.indd 9

07/12/12 15:35


Mégane Coupé-Cabriolet is uitgerust met alle technologische vernieuwingen van Renault zoals de handenvrije kaart, Carminat TomTom® LIVE navigatiesysteem, ...In het interieur van Renault Mégane Coupé-Cabriolet is alles erop gericht de zintuigen te verwennen.

B_Megane_E95_Collection_2013.indd 10

07/12/12 15:35


SOUNDTRACK

Met de nieuwe Radio uitgersut met handenvrije kit Bluetooth kunt u zorgeloos genieten van uw favoriete muziek. Het turbulentiewerend ruitje, dat luchtwervelingen onderdrukt, maakt het luisterplezier compleet... In MĂŠgane CoupĂŠ-Cabriolet is emotie nooit ver weg...

B_Megane_E95_Collection_2013.indd 11

07/12/12 15:35


MÉGANE GT/GT-LINE IN ACTIE SOMMIGE ONTMOETINGEN GEVEN ZIN OM VERDER TE GAAN.

Sportief design, Mégane GT & GT-Line maakt van plezier een levenskunst. Mégane GT-Line beschikt over exclusieve uitrustingen zoals een specifieke voor- en achterbumper, specifieke velgen Dark Metal, LED verlichting, analoge toerenteller, . . . De versie GT-Line is tevens ook beschikbaar in automatische versnellingsbak met dubbele koppeling (EDC). Het comfort van een automaat, de zuinigheid en de vinnigheid van een manuele versnellingsbak. De EDC automatische versnellingsbak is comfortabel en levendig, maar houdt het verbruik en de CO2-uitstoot binnen de perken. De technologie met dubbele koppeling en dubbel vliegwiel schakelt soepel, zonder schokken. De vloeiend schakelende EDC versnellingsbak heeft 6 versnellingen, automatisch of met tiptoetsen bediend. De GT uitvoering is uitgerust met een specifiek koetswerk ontworpen door Renault Sport en heeft 18'' aluminium velgen. Deze uitvoering is beschikbaar met een motor van 180pk benzine of 160pk diesel.

B_Megane_E95_Collection_2013.indd 12

07/12/12 15:35


B_Megane_E95_Collection_2013.indd 13

07/12/12 15:35


NAVIGATIE / TECHNOLOGIE (*) 1. CARMINAT TOMTOM® LIVE Carminat TomTom® Live verenigt een complete waaier permanente functies. Met de centrale bediening kunt u de verschillende functies op een intuïtieve en veilige manier gebruiken. De gebruiksvriendelijke toepassing TomTom® Home biedt u tal van downloadbare diensten. 1

2

3

2. LIVE-SERVICES Wenst u te genieten van realtime verkeersinformatie in hoge resolutie op basis van de innovatie en technologie van TomTom® en geïnformeerd te worden over mobiele flitscamera’s (raadpleeg de lokale wetgeving) op uw route of uw Points of Interest met Google Local Search op te zoeken en weersvoorspellingen voor vijf dagen binnen handbereik te hebben, kies dan voor de LIVE-Services! De LIVE Services zijn beschikbaar in combinatie met Carminat TomTom®. 3. R-PLUG&RADIO+ Het nieuwe radiogamma biedt talloze aansluitmogelijkheden voor mobiele toestellen: een jackaansluiting in het dashboard, een geïntegreerde Bluetooth functie om draadloos te bellen en spraakherkenning. Met het Plug & Music sluit u uw draagbare muziek- en mediaspeler aan op de USB- en jackingangen en kan u het systeem bedienen met de centrale toetsen.

COMFORT / OPBERGVAKKEN / VEILIGHEID (*) 1. HANDENVRIJE CONTACTKAART Het volstaat dat u de kaart bij u hebt. De auto wordt dan automatisch ontgrendeld en gestart zonder dat u de kaart in de lezer hoeft te steken. De deuren worden automatisch vergrendeld wanneer u van de wagen weg. 2. ANTI-TURBULENTIERUITJE Beschermt de 4 inzittenden tussen 50 en 90 km/u tegen luchtwervelingen in het interieur. 3. KOFFER Beschikt over een maximale inhoud van 417 dm3 in de coupéversie en 211 dm3 in de cabrioletversie. Het elektrisch slot maakt het openen en sluiten van de koffer gemakkelijk. Onder de koffervloer (behalve indien reservewiel) bevindt zich een in vakken van 33 dm3 ingedeelde opbergruimte. 4. VEILIGHEIDSSYSTEEM Omvat een volledige reeks airbags zoals: frontale auto-adaptieve airbags vooraan, gordijnairbags, zijdelingse airbags vooraan borstkas / bekken. Het Fix4sure systeem is een geheel pakket om u en de inzittenden optimaal te beschermen en een optimale veiligheid te garanderen.

1

2

3

* Uitrustingen standaard beschikbaar of als optie

4

B_Megane_E95_Collection_2013.indd 14

07/12/12 15:35


ACCESSOIRES 1. WINDSCHERM Dankzij het windscherm kan met open dak sneller dan 90 km/u worden gereden zonder hinder van luchtwervelingen (gebruik met 2 inzittenden). 6

2. TAPIJTEN De tapijten van Renault zijn op maat gemaakt en passen harmonieus in het interieur van uw auto. Ze zijn van uitstekende kwaliteit en bieden extra veiligheid.

1

3. SPORTVERSNELLINGSPOOKKNOP De Renault Sport versnellingspookknop van aluminium vormt een luxueuze afwerking van uw versnellingspook en maakt schakelen bijzonder aangenaam.

Velgen Asteria 16"

Velgen Avanza 16" grijs antraciet

Velgen Avanza 17"

Velgen Avanza 17" chromed shadow

4. MISTKOPLAMPEN MET BIES Trekken de aandacht en geven uw Mégane Coupé-Cabriolet een sportieve look.

2

5. VERCHROOMDE BUITENSPIEGELKAPPEN Passen ideaal op de standaardkappen en geven uw Mégane Coupé-Cabriolet een persoonlijk cachet. 6. VELGEN De Avanza en Asteria lichtmetalen velgen zijn niet alleen mooi, maar ook veilig en verlenen uw auto een dynamische sierlijkheid.

3

7. KIT SPORT Een ruim assortiment van accessoires om het dynamisch design van uw Mégane Coupé-Cabriolet te versterken. U kiest zelf in welke mate u uw auto aan uw eigen smaak aanpast: mistkoplampen met bies, verchroomde buitenspiegelkappen, voorspoiler. Om het sportieve karakter van uw Mégane Coupé-Cabriolet te accentueren unt u ook de Avanza velgen kiezen.

4

7 5

B_Megane_E95_Collection_2013.indd 15

07/12/12 15:35


INTERIEUR

DYNAMIQUE Elegant en sober. Lederen versnellingspookknop en stuur, aluminium velgen 16'', Radio met handenvrije kit Bluetooth. Aan boord van Dynamique staat alles geheel in het teken van uw comfort.

GT / GT-LINE Stijl en sensaties. Sport zetels en alu-pedalen (niet beschikbaar op GT-Line in EDC uitvoering), speciale wijzerplaten, speciďŹ eke bumper vooraan, GT Dark Metal achterspoiler, speciďŹ eke aluminiumvelgen, Renault Sport chassis (op GT) ... Voltanken met emoties !

B_Megane_E95_Collection_2013.indd 16

07/12/12 15:35


GT / GT-LINE OPTIE LEDER Een leder pack donker carbon of donker carbon / rood is optioneel beschikbaar om uw Mégane CoupéCabriolet nog meer karkater te geven.

B_Megane_E95_Collection_2013.indd 17

07/12/12 15:35


BEPERKTE SERIE FLORIDE Een knipoog naar de charme van de jaren ’60 – Mégane Coupé-Cabriolet straalt een fijne pittige stijl uit. Gekleed in elegante, klassevolle kleuren – met een koetswerkkleur in ivoor of sterzwart en een donker lederen vintage interieur.

B_Megane_E95_Collection_2013.indd 18

07/12/12 15:35


STANDAARDUITRUSTINGEN

Belangrijkste basisuitrusting : ABS met remhulpsysteem Frontale adaptatieve bestuurders- en passagiersairbags Zijdelingse airbags borstkas / bekken vooraan Antidoorschuifairbags in de zitting van de zetels vooraan Veiligheidsgordels vooraan met krachtbegrenzer en dubbele gordelspanner 2 drie-punts veiligheidsgordels achteraan met krachtbegrenzer Anti-whiplash hoofdsteunen vooraan regelbaar in hoogte Dynamische stabiliteitsregeling ESC (ESP) met antislipsysteem (ASR) Automatische uitklapbare rolbeugels Automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Automatische airconditioning afzonderlijk instelbaar Centrale console met armsteun

GT-LINE = DYNAMIQUE + Hoofdsteunen vooraan met logo GT-Line en dashboard met monogram GT-Line Achterbumper GT-Line in koetswerkkleur en ge誰ntegreerde diffuser in Dark Metal Voorbumper GT-Line in koetswerkkleur met glanzend zwarte band, zwarte koplampkap en Day Time Running Lights LED

GT = GT-LINE + Hoofdsteunen vooraan met logo GT, dashboard met monogram GT en rode stiknaden op het stuur en versnellingsknop Achterbumper GT in koetswerkkleur en ge誰ntegreerde diffuser in Dark Metal

Beperkte Serie FLORIDE = DYNAMIQUE + Speciale kleur Ivoor of sterzwart Donker carbon lederen zetels vintage met Floride stiksel en verwarmde zetels vooraan Ge誰ntegreerde Carminat TomTom Live - SD kaart Europa - joystick

B_Megane_E95_Collection_2013.indd 19

Begeleidingsverlichting buiten Ruitenwissers vooraan met regensensor Ge誰ntegreerde LED STOP-achterlichten Gecombineerde interieurfilter (pollen & geuren) Short Drop functie : automatisch zakken van de ramen vooraan (enkele centimeters) bij het openen van de deuren voor een optimale geluidsdemping en waterdichtheid 16'' Aluminium velgen Eptius Bandenopblaaskit met compressor Elektrische ruiten met impulsbediening Deurgrepen in koetswerk kleur Koplampen met automatische ontsteking Mistkoplampen R-Plug&Radio+ (mono-CD MP3, AUX + USB aansluiting, handenvrije kit Bluetooth)

Snelheidsregelaar - begrenzer Elektrische en verwarmde buitenspiegels Zetelbekleding in combinatie van stof en imitatieleder Bestuurderszetel met lendensteunregeling In de hoogte regelbare bestuurders- en passagierszetel Isofix bevestigingssysteem op plaatsen achteraan Parkeerhulpsysteem achteraan Anti-turbulentie ruitje Lederen stuurwiel en versnellingsknop In de hoogte en in de lengte regelbaar stuurwiel

Renault handenvrije startkaart Omtrek voorruit, gordel koetswerk, deurgrepen en achteruitkijkspiegels in Dark Metal Omtrek verluchtingsmonden en handgrepen in geanodiseerd blinkend carbon 17" Aluminium velgen Celsium Dark Metal Aluminium pedalen

Elektrisch inklapbare buitenspiegels Analoge tachymeter en toerenteller op grijze achtergrond

DYNAMIQUE

GT-LINE

Voorbumper GT in koetswerkkleur met glanzend zwarte band, zwarte koplampkap en Day Time Running Lights LED Alu velgen 18'' Serdard Specifiek koetswerk Renault Sport

GT Achteruitkijspiegels in ivoor of sterzwart Windscherm Aluminium velgen 17" Sari gediamanteerd Ivoor Reservewiel Renault handenvrije startkaart

Elektrisch inklapbare achteruitkijkspiegels Identificatieplaat Floride Specifieke tapijtenset Floride

BEPERKTE SERIE FLORIDE

07/12/12 15:35


KLEUREN

KONINGSBLAUW (OV)

CASSIOPEAGIJRS (TE) (1)

STERZWART (TE)

NACRE WIT (TES)

MALTABLAUW (2) (TES)

IVOOR (3)

GRIS ÉCLIPSE (TE) (2)

OV = Niet-metaalkleur - TE = Metaalkleur - TES = Speciale metaalkleur (1) niet beschikbaar op GT / GT-Line - (2) enkel beschikbaar op GT / GT-Line - (3) enkel beschikbaar op Floride

VELGEN

VELG EPTIUS 16"

VELGEN GT- GT LINE

VELG PLENUM 17"

VELG SARI IVOOR

VELG GT LINE CELSIUM 17"

VELG GT SERDAD 18"

AFMETINGEN

B_Megane_E95_Collection_2013.indd 20

Volume (dm3) Koffervolume (VDA) in cabrio versie / coupé

211/417

Zijkant (mm) A Wielbasis B Totale lengte C Overbouw vooraan D Overbouw achteraan E Spoorbreedte vooraan F Spoorbreedteachteraan G Totale breedte G1 Totale breedte met opengeklapte achteruitkijkspiegels H Totale hoogte leeg H1 Totale hoogte met open achterklep J Totale laaddrempel leeg K Vrije hoogte geladen L Lengte van de binnenruimte M Breedte op ellebooghoogte vooraan M1Breedte op ellebooghoogte achteraan N Breedte op schouderhoogte vooraan N1 Breedte op schouderhoogte achteraan P Hoogte vooraan onder dak aan 14° Q hoogte achteraan onder dak aan 14° Y Maximum laadopening Y1 Laadopening onderaan Y2 Binnenbreddte tussen wielkasten Z2 Hoogte onder het bagagescherm in coupé / cabriolet versie

2 609 4 485 862 1 014 1 546 1 547 1 811 2 072 1 434 2 012 590 120 1 621 1 466 1 223 1 415 1 124 859 825 836 747 1 101 561/258

07/12/12 15:35


MÉGANE COUPÉ-CABRIOLET VERSIES MOTOR Fiscale PK Cilinderinhoud (cm3) Type Inspuitsysteem Brandstof Milieunorm Roetfilter (FAP) Boring & Slag (mm) Aantal cilinders / aantal kleppen Vermogen KW (pk) tr/min Max.koppel Nm tr/min Katalysator

TCe 130 H4J 700 9 1397 Multipoint Benzine Euro 5 78 x 73,1 4/16 96 (130) 5500 190 Serie

Tce 180 F4R 870 11 1998 Multipoint Benzine Euro 5 82,7 x 93 4/16 132 (180) 5500 300 - 2250 Serie

Energy dCi 110 K9K 636 8 1461 Commonrail direct Diesel Euro 5 Serie 76 x 80,5 4/8 81 (110) 4000 260 - 1750 Serie

dCi 110 EDC K9K 837 8 1461 Commonrail direct Diesel Euro 5 Serie 76 x 80,5 4/8 81 (110) 4000 240 - 1750 Serie

Energy dCi 130 R9M 9 1598 Commonrail direct Diesel Euro 5 Serie 80 x 93 4/16 96 (130) 4000 320 - 1750 Serie

dCi 160 M9R 610 11 1995 Commonrail direct Diesel Euro 5 Serie 80 x 93 4/16 118 (160) 3750 380 - 2000 Serie

Manueel 6

Manueel 6

Manueel 6

EDC 6

Manueel 6

Manueel 6

Serie 10.95

Serie 10.95

Serie 10.95

Serie 10.95

Serie 10.95

Serie 10.95

280 260 Serie

296 260 Serie

280 260 Serie

280 260 Serie

280 260 Serie

296 260 Serie

22,5

22,5

VERSNELLINGSBAK Aantal versnellingen

STUURINRICHTING Elektrische variabele stuurbekrachtiging Draaicirkel tussen muren (m)

REMMEN Vooraan : geventileerde schijven diam. (mm) Achteraan : volle schijven diam. (mm) ABS

OPHANGING Voortrein Achtertrein diam. Antirolstaaf voor-achteraan (mm)

Pseudo Mc Pherson met een rechthoekige onderste draagarm Soepele achteras 22,5 22,5

22,5

22,5

205/55 R16 (91) H 205/50 R17 (89) H -

225/40 R18

205/55 R16 (91) H 205/50 R17 (89) H -

205/55 R16 (91) H 205/50 R17 (89) H -

205/55 R16 (91) H 205/50 R17 (89) H -

225/40 R18

417/210 60

417/210 60

417/210 60

417/210 60

417/210 60

417/210 60

200 10.7 32.0

225 8.6 29.4

190 12.4 33.8

190 13.2 34.7

210 10.8 32.1

215 9.4 30.6

7.3 5.8 10.0 169 D

8.1 6.3 11.2 188 D

4.5 4.2 4.9 115 C

4.8 4.2 5.8 124 C

4.4 3.9 5.3 115 C

6.7 5.6 8.6 175 E

1575 1864 2614 750

1615 1926 2676 750

1602 1985 2735 750

1610 1899 2649 750

1611 2017 2767 750

1700 1991 2741 750

BANDEN Standaardbanden (Dynamique) Standaardbanden (GT-Line) Standaardbanden (GT)

INHOUD Kofferinhoud configuratie coupé/cabriolet (l) Brandstoftank (l)

PRESTATIES Topsnelheid (km/u) 0 tot 100 km/u (s) 1000 m vanuit stilstand (s)

VEBRUIK (l/100 km) Volledige cyclus (l/100 km) Wegcyclus Stadscyclus met koudstart (ECE) CO2 (g/km) Categorie CO2/verbruik

GEWICHTEN (kg) Rijklaar rijgewicht Hoogst toegelaten gewicht Hoogst toegelaten gewicht van de sleep Aanhanger met / zonder remmen

Het comfort van een automaat, de zuinigheid en de vinnigheid van een manuele versnellingsbak. De EDC automatische versnellingsbak is comfortabel en levendig, maar houdt het verbruik en de CO2-uitstoot binnen de perken. De technologie met dubbele koppeling en dubbel vliegwiel schakelt soepel, zonder schokken. De vloeiend schakelende EDC versnellingsbak heeft 6 versnellingen, automatisch of met tiptoetsen bediend.

Mégane Coupé-Cabriolet Renault voldoet aan de volgende drie voorwaarden: voertuig gebouwd in een fabriek met ISO 14 001 label en minimale milieueffecten, uitstoot lagen dan 120 g/km CO2, hergebruik van meer dan 85% van de massa op het einde van de levenscyclus en meer dan 7% van het gewicht van de gebruikte kunststof is gerecycleerde kunststof. Met , verbindt het merk zich voor de volledige levenscyclus van het voertuig. *Verbruik- en uitstootgegevens gehomologeerd volgens huidige wetgeving.

B_Megane_E95_Collection_2013.indd 21

07/12/12 15:35


UITRUSTINGEN EN OPTIES DYNAMIQUE

GT-LINE

GT

FLORIDE

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ACTIEVE EN PASSIEVE VEILIGHEID ABS met remhulpsysteem Antidoorschuifairbags in de zitting van de zetels vooraan Frontale auto-adaptatieve bestuurders- en passagiersairbags Zijdelings airbags (hoofd / borstkas / bekken) vooraan Automatische ontsteking van de knipperlichten bij noodstop Anti-whiplash hoofdsteunen regelbaar in de hoogte Automatische uitklapbare rolbeugels Veiligheidsgordels vooraan met krachtbegrenzer en gordelspanner 2 driepunts veiligheidsgordels achteraan met krachtbegrenzer Automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Dynamische stabiliteitsregeling ESC (ESP) met antislipsysteem (ASR) Passagiersairbags vooraan afkoppelbaar met drukknop Snelheidsregelaar - begrenzer Startblokkeersysteem met transponder ISOFIX bevestigingssysteem op plaatsen achteraan

RIJGEDRAG Elektrische en variabele stuurbekrachtiging Parkeerhulpsysteem achteraan Sportchassis GT Manuele parkeerrem Boordcomputer In de hoogte en in de lengte regelbaar stuurwiel

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

-

-

ã

-

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

COMFORT Comfort Pack : Renault handenvrije startkaart en elektrisch inklapbare buitenspiegels Buitentemperatuur aanduiding Centrale deur-, koffer-, tankdop- en handschoenkastjevergrendeling met afstandsbediening (Renault startkaart) Renault handenvrije startkaart Elektrische ruiten voor- en achteraan met impulsbediening en antiklembeveiliging vooraan Achteruitkijkspiegel positie dag / nacht Elektrische en verwarmde buitenspiegels Elektrisch inklapbare buitenspiegels Systeem “short drop” voor het sluiten van de ramen vooraan Tankdop met geïntegreerde opening Anti-turbulentie ruitje

¤

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

-

-

-

¤

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

-

ã

ã

ã

ã

-

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ZETELS Gemengde zetelbekleding imitatieleder - stof in donker carbon Gemengde zetelbekleding imitatieleder - stof in donker carbon met GT - GT_LINE stiksel Donker carbon lederen zetels met verwarmde zetels vooraan en windscherm Rood / Zwarte lederen zetels met verwarmde zetels vooraan en windscherm Donker carbon lederen zetels vintage met Floride stiksel met verwarmde zetels vooraan en windscherm In de hoogte regelbare bestuurders- en passagierszetel (bestuurderszetel ook met lendesteunregeling)

ã

-

-

-

-

ã

ã

-

-

¤

¤

-

-

¤

¤

-

-

-

-

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

¤

¤

¤

ã

¤

¤

¤

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

MULTIMEDIA R-Plug&Radio+ (mono-CD MP3, AUX + USB aansluiting, handenvrije kit Bluetooth) Geïntegreerde Carminat TomTom® LIVE - SD kaart Benelux - joystick SD kaart Europa voor Carminat TomTom®

OPBERGVAKKEN Centrale console met armsteun Handschoenenkastje (9 liter) Bekerhouder in centrale console Gesloten opbergvak onder centrale armsteun Opbergvakken in de deuren vooraan

B_Megane_E95_Collection_2013.indd 22

07/12/12 15:35


DYNAMIQUE

GT-LINE

GT

FLORIDE

ZICHTBAARHEID Koplampen met automatische ontsteking Verlicht handschoenenkastje Kofferverlichting Begeleidingsverlichting buiten (follow me home) Ruitenwissers vooraan met regensensor en automatische intervalregeling Achterlichten met LED Dagverlichting LED Mistkoplampen Halogeen koplampen Leesspot bestuurder en passagier

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

-

ã

ã

-

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

-

-

-

-

ã

-

-

-

-

-

ã

WIELEN Aluminium velg 16" “EPTIUS” Aluminium velg 17" “SELCIUM DARK METAL” Aluminium velg 17" “SARI IVOOR” Aluminium velg 17" “PLENUM” Aluminium velg 18" “SERDARD” Bandenopblaaskit met compressor Volwaardig reservewiel

¤

-

-

-

-

-

ã

-

ã

ã

ã

-

¤

¤

¤

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

-

ã

ã

-

-

ã

ã

-

¤

¤

¤

-

¤

¤

¤

-

-

-

-

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

ã

-

ã

ã

-

ã

-

-

ã

VERWARMING Automatische aircondtionning afzonderlijk instelbaar Gecombineerde interieurfilter (pollen en geuren)

PRESENTATIE EXTERIEUR GT / GT-LINE achterbumper in koetswerkkleur met diffuser in Dark Metal GT / GT-LINE voorbumper met glanzend zwarte band en zwarte koplamkap Metaalkleur Speciale metaalkleur Speciale tint Ivoor of metaalkleur sterzwart Zwart glanzend glazen dak

PRESENTATIE INTERIEUR Interieursfeer donker carbon Hoofdsteun vooraan en dashbord met logo GT / GT-LINE Numerieke tachymeter en analoge toerenteller Analoge tachymeter en toerenteller op grijze achtergrond Lederen stuurwiel

-

ã

ã

-

ã

ã

ã

ã

¤

¤

¤

ã

¤

ã

ã

¤

¤

¤

¤

ã

ACCESSOIRES Windscherm Dagverlichting LED Tapijten Set 㪪3TANDAARDªªªªªªªªäªª/PTIEªªªªªªªª ªª.IETªBESCHIKBAAR

B_Megane_E95_Collection_2013.indd 23

07/12/12 15:35


(www.renault.be)

CRÉDITS PHOTO : O. BANET, A. BERNIER, P. CURTET – PRINTED IN EC – REF NL 77 11 208 586 - REF FR 77 11 208 585 - JANUARI 2013 RENAULT S.A.S. SOCIÉTÉ PAR ACTIONS SIMPLIFIÉE AU CAPITAL DE 533 941 113,00 € / 13-15, QUAI LE GALLO - 92100 BOULOGNE-BILLANCOURT CEDEX - R.C.S. NANTERRE B 780 129 987 / TÉL. : 0810 40 50 60

RENAULT MÉGANE COUPÉ-CABRIOLET

Milieuinformatie [KB 19.03.2004] : w w w. d u u r z a m e - o n t w i k k e l i n g . r e n a u l t . b e

GEEF

VOORRANG AAN VEILIGHEID

Alles werd in het werk gesteld opdat deze publicatie exact up-to-date zou zijn op de dag van het drukken. Dit document werd opgesteld aan de hand van voorreeksen of prototypes. De foto’s en teksten gelden voor het hele gamma Renault. In het kader van zijn beleid van voortdurende verbetering van de producten, behoudt RENAULT zich het recht voor op elk moment wijzigingen aan te brengen aan de kenmerken en aan de beschreven en afgebeelde voertuigen. Deze wijzigingen worden zo snel mogelijk gemeld aan de officiële RENAULT-verdelers. Afhankelijk van het land waar zij verhandeld worden, kunnen de versies verschillen en kunnen bepaalde uitrustingselementen niet beschikbaar zijn (standaard, als optie of als accessoire). Raadpleeg uw plaatselijke RENAULT-verdeler om de meest recente informatie te krijgen. Vanwege de technische beperkingen bij het drukken, kunnen de in dit document afgebeelde kleuren lichtjes verschillen van de werkelijke kleur van de lak of de binnenbekleding. Alle rechten voorbehouden. De reproductie, in welke vorm of met welk middel ook, van het geheel of een gedeelte van deze publicatie is verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van RENAULT.

B_Megane_E95_Collection_2013.indd 24

07/12/12 15:35

Renault Mégane Coupé Cabriolet - NL