Page 1

RENAULT TE IN BRUSSEL, ÉÉN MERK, CONCESSIESTOT TOTUW UW DIENST. 3 CONCESSIES DIENST.

ONZE 150 110 OCCASIEWAGENS HEBBEN NIETS TE VERBERGEN. NEEM GEEN GEEN RISICO’S, RISICO’S,NEEM NEEMEEN EENRENAULT-OCCASIE. RENAULT-OCCASIE.

Bezoek onze onze concessies Renault inte Brussel Brussel ofof neem neem contact contact met met ons op om Bezoek concessies Renault om alle alle RenaultRenaultoccasies en andere anderemerken merkenteteontdekken. ontdekken. occasies RenaultinteBrussel Brussel heeft occasiewagens. Elk van onze 3 concessies Renault heeft eeneen grotegrote stockstock occasiewagens. Elk van onze 3 concessies garandeert garandeert u het vakmanschap dat enkel echte professionals u kunnen bieden. u het vakmanschap dat enkel echte professionals u kunnen bieden.

RENAULT DROGENBOS W. A. Mozartlaan 21 1620 Drogenbos T. +32 (0)2 370 12 00 www.rrg.be

Openingsuren: Tijdens de week: 8u30-19u Zaterdag: 9u-18u

RENAULT MEISER

Leuvensesteenweg 662/664 1030 Brussel T. +32 (0)2 702 14 11 www.rrg.be Openingsuren: Tijdens de week: 8u30-19u Zaterdag: 9u-18u

RENAULT PLEIN

Pleinlaan 21 1050 Brussel T. +32 (0)2 644 30 30 www.rrg.be Openingsuren: Tijdens de week: 8u30-19u Zaterdag: 9u-18u

OR

G ARANTIE GARANTIE

www.rrg.be www.rrg.be

www.rrg.be www.rrg.be


Om zeker te zijn dat een occasiewagen niets te verbergen heeft, koopt u ‘m best bij Renault in Brussel. Dankzij het label OR Garantie geniet u tot twee jaar garantie (in functie van het kilometeraantal en de leeftijd van het voertuig) op de occasiewagen van uw keuze : Renault, Dacia of andere merken. Bovendien profiteert u van de volgende diensten: • Garantie OR en Europese bijstand gedurende 24 maanden • Afleveringsklaar • Renault kwaliteitscertificaat: 82 punten • Gratis nazicht na 3 maanden • Financieringsmogelijkheden • Mogelijkheid tot verlenging van de garantie • Tevreden of omruilen

SOEPELE EN CREATIEVE FINANCIERINGEN Bij Renault in Brussel stellen we u niet één maar twee financieringsmogelijkheden voor: 1. KLASSIEK KREDIET: Een soepele financiering met de vrijheid om een voorschot te storten. In functie van uw bijdrage en de leeftijd van het voertuig, kunt u ook de maandaflossing en de duurtijd aanpassen aan uw budget. 2. BALLONKREDIET: Het ballonkrediet laat u toe een recent occasievoertuig aan te kopen met een lage maandaflossing. Aan het einde van de terugbetaling kunt u uw voertuig behouden of herverkopen aan uw concessiehouder van Renault in Brussel.

Financiering door RCI Financial Services in samenwerking met Alpha Credit (kredietverlener, Ravensteinstraat 60/15, 1000 Brussel). Opgelet: geld lenen kost ook geld.

OCCASIES De kortingsbon van € 500 BTWi is geldig op alle occasiewagens van Renault, Dacia en andere merken die uitgestald zijn in de 3 showrooms (meer dan 110 wagens), en dit van 19 tot 24 mei.

KORTINGSBON VAN

€ 500 GARANTIE

GARANTIE

DE OR GARANTIES (RENAULT-OCCASIES)

GELDIG VAN 19 TOT 24 MEI OP ALLE OCCASIEWAGENS UITGESTALD IN DE 3 SHOWROOMS VAN ONZE CONCESSIES RENAULT IN BRUSSEL

Geef deze bon af en krijg € 500 korting BTWi op een occasiewagen naar keuze, uitgestald in een van de 3 showrooms van Renault in Brussel (Renault Drogenbos, Renault Meiser, Renault Plein). Deze bon is geldig van 19 tot 24 mei 2014. Niet cumuleerbaar met andere promoties.

RENAULT IN BRUSSEL, EEN EXCLUSIEVE NAVERKOOPDIENST À LA CARTE Het 3+ programma is een exclusieve service van Renault in Brussel die een lange levensduur waarborgt voor uw Renault wanneer die ouder is dan 3 jaar. Met 3+ geniet u 3 keer meer voordeel: 1. Kortingen tot 20% op het onderhoud van uw wagen, naargelang de uit te voeren werken. 2. Herstelling en onderhoud door technici opgeleid door Renault en uitsluitend gebruik van originele Renault-vervangstukken. 3. 1 jaar garantie op de herstellingen, onbeperkt kilometeraantal voor stukken en werkuren.

De meeste van onze 110 occasiewagens vindt u op www.rrg.be

E244474 rrg leaflet mailing vo nl