__MAIN_TEXT__

Page 2

ASSOCIACIÓ CATALANA SÍNDROME X FRÀGIL – Memòria econòmica i d’activitats 2013 Assemblea General – Maig 2014 - Barcelona 

GAM CONJUNT, Amb el nom de “GAM CON JUNTO CON” que varem inaugurar el 2012 i com que va ser in èxit aquest any el 27 de juny hem repetit l’experiència de fer un GAM conjuntament amb famílies de altres associacions. Assisteixen a mes a mes de les famílies de la nostra Associació, famílies de l’Associació Espanyola Cornelia de Lange, Associació Espanyola MPS i Associació Síndrome de Ret. Hi participen 25 persones i té lloc a la seu de l’Associació.

GAM per AVIS: els dies 9 de maig i 17 de setembre. Hi assisteixen un promig de 7 avis.

1.2 TALLERS 

TALLER GERMANS El 9 d’abril aprofitant una visita de la psiquiatra i mare de l’associació SXF de Rio de Janeiro Rut Rising, varem fer un taller a la seu de l’Associació per a GermanX al que hi van assistir 5 germans. El següent Taller de GermanX es fa el dia 6 de setembre a l’Associació al qual assisteixen 11 germans i van acabar amb un sopar. El 2 de novembre es fa una jornada intensiva amb els GermanX, amb activitats lúdicorecreatives a l’alberg In&Out, passant-hi tot el dia. Assisteixen 12 germans.

TALLERS A PROVINCIES Enguany els tallers organitzats a Girona, Lleida i Tarragona han estat sobre: “La autoestima de les famílies amb un fill amb discapacitat”.El taller de Tarragona es va realitzar el 8 de juny i van participar 2 families, el 15 de juny es va fer a Girona assistin-thi 5 persones i el 29 de juny es realitza a Lleida amb una assistència de 9 persones.

TALLER D’HABILITATS AMB NOIES SXF Els dies 25,26 i 27 es va celebrar al alberg In&Out la II Trobada Tallers d’Habilitats per a noies amb SXF, on hi van participar 10 noies de tot Espanya i va estar organitzat per la Federación Española de SXF.

TALLER BARCELONA El 9 de novembre es va organitzar a la Casa Elizalde el taller “Aspectes sanitaris, jurídics i socials propis de la SXF” on hi van participar com a ponents de la Dra. Mila del Hospital Clinic, la Dra. Roche de Parc Taulí en la part sanitària i en la jurídica, Jordi Simarro, jutge i Laura Enfedaque, treballador social

1.3 ATENCIÓ PSICOTERAPÈUTICA Des de l’associació seguim oferint a les famílies que ho requereixen; dues sessions de psicoteràpia gratuïtes a les famílies recentment diagnosticades per a que puguin afrontar els seus sentiments i enfilar el futur. En altres casos, el psicòleg de la entitat els hi fa un recolzament telefònic.

2

Profile for Associació Catalana Síndrome X Fràgil

Memòria anual ACSXF 2013  

Resum de la memòria anual del 2013

Memòria anual ACSXF 2013  

Resum de la memòria anual del 2013

Profile for acsxf
Advertisement