Page 4

Inbrekers gaan ook op vakantie Tegen alle verwachtingen in zijn inbrekers in de zomermaanden minder actief dan in de winter. Dat blijkt uit een inventarisatie van inbraakschademeldingen bij verzekeraar ASR. Van alle inbraken over de afgelopen drie jaar vonden de meeste plaats tussen december en maart. De minste inbraken vonden plaats in de periode juni tot september. Vooral in augustus laten inbrekers woningen links liggen. Uit de cijfers blijkt dat in deze zomermaand het aantal meldingen 15% lager ligt dan in de andere maanden. Vanaf oktober neemt de kans op inbraken weer toe, om vlak na de jaarwisseling te pieken. Zo zijn er in januari gemiddeld 28% meer schademeldingen door inbraak dan in augustus. Vanaf april neemt het aantal meldingen weer af.

Rechtshulpverzekering van Univé ‘Beste koop’ Meningsverschillen en conflicten kunnen flink uit te hand lopen. Denk bijvoorbeeld aan ruzie met uw buren. Komt u er samen niet uit? Dan kunt u een beroep doen op de rechtsbijstandverzekering van Univé. De Consumentenbond heeft Univé Rechtshulpverzekering Budget uitgeroepen tot ‘Beste Koop’. Deze verzekering heeft een lage premie en biedt het meest waar voor uw geld. Consumenten- medische en arbeidgerelateerde kwesties, verkeer en eigen woning, vallen allemaal binnen het Budgetpakket. En wilt u nog meer verzekerd zijn, dan is er ook het Optimaalpakket. Meer informatie vindt u op www.unive.nl/rechtshulp.

Univé beloont bewuste rijders In Nederland rijden al ruim 42.000 mensen in een hybride auto. Deze auto’s gebruiken, naast de normale brandstof, ook elektriciteit om op te rijden. Dat is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu! Rijdt u in een hybride auto? Dan heeft u het beste voor met het milieu. Univé waardeert dat en beloont bewuste rijders zoals u met 10% Hybridekorting op de autopremie. Meer weten? Ga naar www.unive.nl/hybride.

Grappige u it s p r a k e n :  B  ovendien heb ik voor mijn eerste ongeluk en na mijn laatste schadevrij gereden.

stolen heeft, Wie mijn portemonnee ge ngezien er van mijn kan ik u niet zeggen, aa urt was. familie niemand in de bu

 Intussen is het loopgips van mijn rechterarm verwijderd.

met de De andere auto kwam mij zijn bedoeling mijne in botsing zonder kenbaar te maken. 

Plus magazine Unive HAL nr 5  
Plus magazine Unive HAL nr 5  

Plus magazine Unive HAL nr 5

Advertisement