Page 18

Hulp bij pech onderweg Wilt u onbezorgd op reis met uw auto, motor, kampeerauto, caravan, vouwwagen of aanhanger? Met het Autohulppakket van Univé bent u verzekerd van gratis hulp bij pech of een ongeval in het buitenland (binnen Europa). Voor slechts € 18,50 per jaar verzekert u Autohulp mee op uw doorlopende reisverzekering. Wilt u het Autohulppakket liever los afsluiten? Ook dat is mogelijk. Alle informatie kunt u lezen op www.unive.nl/autohulppakket.

Medische hulp van De Vakantiedokter Tijdens een vakantie in het buitenland kan het zijn dat u twijfelt: wel of niet naar de dokter? Bijvoorbeeld als u al een paar dagen last van buikpijn heeft. Voor deze gevallen kunt u vanaf het vakantieadres bellen met De Vakantiedokter, telefoonnummer +31 72 527 72 52. U krijgt dan een Nederlands sprekende, ervaren verpleegkundige aan de lijn. En als dat nodig is, overlegt hij of zij met de arts. De Vakantiedokter is dag en nacht bereikbaar.

Ga ook zorgeloos op reis Gaat u op vakantie naar het buitenland? Neem dan uw Europese zorgverzekeringskaart mee. Daarmee kunt u zich identificeren als u in het buitenland medisch noodzakelijke zorg nodig heeft. Bovendien hoeft u dan meestal niets contant te betalen, omdat de buitenlandse zorgverlener (bijvoorbeeld de arts of het ziekenhuis) de rekening zonder uw tussenkomst met Nederland afrekent. Heeft u een zorgverzekering bij Univé en gaat u even het land uit? Neem dan uw

Grappige u it s p r a k e n :  A  lle rekeningen die ik ontvang, betaal ik nooit onmiddellijk, daar mij daarvoor eenvoudig het geld ontbreekt. De rekeningen worden integendeel in een grote trommel gestort waar ik er iedere maand geblinddoekt drie uit trek. Deze rekeningen betaal ik dan prompt. Ik verzoek u dan ook te wachten tot het lot u getroffen heeft.

plotseling van de Een voetganger kwam olgens zonder een stoep en verdween verv mijn auto. woord te zeggen onder

zorgpas mee. Vanaf 1 januari 2011 is uw zorgpas meteen uw Europese verzekeringspas (European Health Insurance Card). Kijk voor meer informatie op www.unive.nl/zorgverzekering/zorgverzekeringskaart.

18

 D  e tennisbal kwam elegant en zuiver aan (geslagen door mijn dochter). Helaas heb ik mijn hoofd in plaats van het racket er voor gehouden.

Plus magazine Unive HAL nr 5  
Plus magazine Unive HAL nr 5  

Plus magazine Unive HAL nr 5

Advertisement