Page 1

TEN R DEN O TU

INKLIJKE S ON

K

Toproeiersborrel 10 september Kroegentocht 5 september

REENIGI N VE EI

Afroeicourant

Week 3

NJORD

G

K.S.R.V. ‘‘Njord’’

Agenda 24-26 augustus

Lieve Aspi’s Er staan weer schitterende zaken in het vooruitzicht! Na een mooie moresborrel waarin zowel de leden als de aspi’s een (opfris)cursus kregen in hoe de mores werken, was het afgelopen donderdag tijd voor de disputenavond. De disputen hadden alles uit de kast gehaald om er een fantastische avond van te maken. Hoewel de opkomst tegenviel was het een memorabele avond waar veel gelachen is en waarbij u kennis kon maken met de disputen. Aanstaande dinsdag kunt u kennis maken met onze toproeiers! Wat drijft hen, wat hebben ze bereikt en u kunt antwoord krijgen op misschien wel de belangrijkste vraag van allemaal: ‘Hoe word ik net als hen?’ Verder kunt u aankomende donderdag meedoen aan de nu al legendarische kroegentocht! Ga op stap met uw AC en verken het uitgaansgebied van Leiden!

Eerstejaars Weekend! 27 augustus After EJW Pyjama borrel 3 september Moresborrel 5 september Disputenavond 10 september Toproeiersborrel 12 september Kroegentocht 17 september Njord-Laga wedstrijden 28 september Corbokaal

Graag willen wij Broenink bedanken voor de fantastische foto’s die hij heeft geschoten tijdens het EJW. U kunt genieten van deze foto’s op zijn facebook of hier in de afroeicourant!

Foto: S.Broenink

‘‘Loopt u met blote schouders en bent u geen overgangs? Dan krijgt u er goed van langs’’


INKLIJKE S ON

Puntensysteem

Een paar van u heeft er misschien al van gehoord? U als aspirant-lid kunt met uw afroeiploegje punten NJORD verdienen om zo de felbegeerde titel ‘afroeiploegje van het jaar’ te winnen. Op de volgende pagina vind u een checklist met verscheidene onderdelen waarmee u punten kunt verdienen. Ook heeft u vast het wekelijkse stempelschema aangetroffen op de K.S.R.V. Na elke training kunt u afstempelen en zo punten verdienen! K

Wist je dat: Er een waanzinnige opkomst was bij de moresborrel? Dat dit goed te merken was aan de temperatuur binnen? Er ploegjes zijn die soms al om zeven uur ‘s ochtends trainen?

Wie is? Naam: Tristan Functie: Commissaris Roeien Aankomstjaar: 2010 Leeftijd: 20 Studie: Verpleegkunde Boord: Multi Dol op: Aspi’s Heeft zin in: Koekjes

Dat Marie-Anne Frenken wereldkampioen is geworden? En Nicole Beukers vierde op het WK? Er binnenkort dan ook een huldiging plaats vind? Het stempelschema nog te weinig gebruikt wordt? Het afroeiploegje van het jaar een mooie prijs wint? En eeuwige roem? Er zoveel meer moois aan komt?

Wie is? Naam: Vicky van der Bijl Functie: Ab-actis Aankomstjaar: 2009 Leeftijd: 23 Studie: Voeding en dietetiek Favoriete drank: La Chouffe Favoriete plek: Ouderejaarsbank Wilt wel: Eeuwig AC blijven doen!

REENIGI N VE EI

Afroeicourant

TEN R DEN O TU

G

K.S.R.V. ‘‘Njord’’


K.S.R.V. ‘‘Njord’’

INKLIJKE S ON

K

Op de vorige pagina is al gerefereerd aan het afroeiploegje van het jaar. Dit is het ploegje met de beste, geilste, mooiste en meest waanzinnige aspi’s van de lichting 2013. Wat moet u doen om tot deze bijzondere groep te behoren en zo eeuwige roem en glorie te verdienen? Simpel kijk naar de onderstaande lijst en doe uw best! Wij zijn benieuwd naar de resultaten.

NJORD

G

Afroeicourant

REENIGI N VE EI

TEN R DEN O TU

Puntensysteem Afroeiploegje van het jaar 1. 5 punten voor elke voltooide trainingsweek. 2. Taart bakken voor de AC 3. Njord stickers op de allergaafste plek plakken 4. Vang een muis op Njord (en maak hier een foto van) 5. Schrijf een ode aan je favoriete AC’er 6. Ontbijt brengen bij het bestuur (en maak hier een foto van) 7. Verhaal houden op tafel 8. Schrijf een ploeglied 9. Ga op de foto met twee zwanen 10. Ga met je ploeg eten en maak hier een foto van

NB. - U vindt het stempelschema of naast de bestuurskamer of op het balkon. - Originaliteit wordt beloond wat betreft de foto’s en het verhaal op tafel. - Van Gent houdt van appeltaart maar slagroomtaart is ook goed.

Foto: S.Broenink

Afroeicourantweek3perfecteversie  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you