Page 1

Waarde Aspirant – Leeden, Nog maar eventjes en we mogen jullie aanspreken met het woord: Leeden. Want u bent er bijna. Met trots hebben wij als Afroei commissie gekeken hoe u van kleine kuikentjes tot ware zwanen bent uitgegroeid. Op het EJW zat de spirit er al goed in en dit werd alleen nog maar beter. Ook afgelopen dinsdag op de Njord – Laga wedstrijden heeft u de fietsenmakers laten zien wat echte studenten nu eigenlijk doen. De heren wonnen overtuigend in hun finale en onze Njord-dames werden eervol tweede. Uiteraard moest Delft weer vals spelen door een boot het water op te sturen met daarin enkele heren verkleed als dames maar dat doet niks af aan de prestatie van onze meiden. Hiervoor dan ook een luid Bravo. Komende week staan er de laatste activiteiten op het programma. Zo is er aanstaande dinsdag de commissieborrel. Maakt kennis met de Leeden die zich inzetten voor onze Vereeniging en ontdek hoe u ook kunt behoren tot enkele van deze zeer illustere gezelschappen. Onder andere de Buffetcommissie en de Tap Commissie hebben al aangekondigd uitgebreid aanwezig te zijn dus dat belooft nog wat! Ook kunt aankomende zaterdag de eeuwige roem verdienen door de Corbokaal te winnen. Bewijs u zelf en neem die bokaal mee naar huis. Daarna verwachten wij u allen op het feest. Dit gaat legendarisch worden en wij met de AC hebben er ontzettend veel zin in. Met het thema ‘los in het sprookjesbos’ verwachten wij de meest waanzinnige outfits. De afroeiperiode mag daarna worden afgesloten met de woorden: ‘’En ze roeiden nog lang en gelukkig…., en hard’’

28 september 2013 Corbokaal Aanstaande zaterdag is het dan zover! Het FINAL event van deze legendarische afroeiperiode. Bewijst u dat u de beste Aspi van 2013 bent? Meet uw krachten met uw jaargenoten en kom daarna de lichting 2013 vieren bij het Corbokaalfeest!

‘’Bellen in de zaal, wat een grap! Die telefoon eindigt, plons, in de spoelbak!’’


Wist je dat? -

-

-

-

-

De AC heel veel zin heeft in de Corbokaal? En nog veel en veel meer zin heeft in het feest die avond? Dat dit een van de mooiste lichtingen in de geschiedenis van de K.S.R.V. is? Dat Laga erg bedroefd keek toen hun mannen verloren? Dat Laga naar het schijnt ook vrouwen had meegenomen? Maar het verschil vrijwel niet te zien was? Dat een van de aanwezige fietsenmakers wel nog even iemand zijn band hebben weten te plakken? Dat uw AC ook meegaat naar het Zeven Zonden Diner Dat binnenkort ook de bekendmaking van de lekkerste sjaars en AC’er is?

Deze week is het ook nog je laatste kans om punten te verdienen met je afroeiploegje. Grijp je kans en win deze felbegeerde titel en bijbehorende prijs!

Puntensysteem Afroeiploegje van het jaar

1. 5 punten voor elke voltooide trainingsweek 2. Taart bakken voor de AC 3. Njord stickers op de allergaafste plek plakken 4. Vang een muis op Njord (en maak hier een foto van) 5. Schrijf een ode aan je favoriete AC’er 6. Ontbijt brengen bij het bestuur (en maak hier een foto van) 7. Verhaal houden op tafel 8. Schrijf een ploeglied 9. Ga op de foto met twee zwanen 10. Ga met je ploeg eten en maak hier een foto van NB. - U vindt het stempelschema of naast de bestuurskamer of op het balkon. - Originaliteit wordt beloond wat betreft de foto’s en het verhaal op tafel. - We hebben nog geen taart gezien?

Een voorbode voor zaterdagavond?

Afroeicourantfinal  

De laatste van dit jaar

Afroeicourantfinal  

De laatste van dit jaar

Advertisement