Page 1

Naily News seasonal magazine | autumn-winter 2013-2014

F INNISH

DARK ANGEL raju mutta romanttinen

MISTRESS & MAID mestarin taideteos

SPARKLES sinun hetkesi loistaa

kuvioitua kynsitaidetta GELLAKilla BY PROFESSIONAILS


KYNSIKOULUTUKSET

KEHITY NIIN TAITAVAKSI KUIN MAHDOLLISTA!

Hyvä lukija, Hyvä kynsimuotoilija, Hei taas! Tämä syksyn ja talven 2013-2014 Naily News –lehti on täynnä inspiroivia trendejä, tekstuureja ja tekniikoita, joita haluamme jakaa kanssasi. published by professionails nv Ruiterijschool 11

Luovuus on avainsana

B-2930 Brasschaat, Belgium

Tämän päivän muotoilijat luovat kulttuurillista perintöä kehittämällä teoksia, joilla on tarina. Menneisyyden runsaan koristeellisuuden inspiroimana ProNails tarjoaa sinulle värejä, kuoseja ja välkehtiviä tekstuureja moderniin tyyliin. Tämän lehden kolme vangitsevaa tarinaa: “Dark Angel” (musta enkeli), Mistress & Maid (rakastajatar & palvelustyttö) sekä Sparkles (loistavat) tuovat varmasti esille todellisen sisäisen taiteilijasi!

Fax: +32 3 669 93 27

Tel.: +32 3 669 61 67 info@pronails.com CREATIVE DIRECTORS: Catherine Claus, Sabine Callens NAILSTYLISTS:

Ole paras

Bianka Mai, Natalya Grudinina, Sandrine Roelants, Yohann Antignac, Chantal Thiry

Intohimonamme täällä ProNailsilla on inspiroida kynsimuotoilijoita ympäri maailman kehittymään parhaiksi mahdollisiksi tekijöiksi omalla alallaan! 200 ProNails-koulutuskeskustamme ympäri maailman ovat sinua varten. Sertifioidut kouluttajamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi ja auttavat sinua nousemaan työssäsi seuraavalle tasolle. Ota rohkeasti yhteyttä ja ilmoittaudu koulutuksiimme, joissa käydään läpi tässä lehdessä esiteltyjä kynsitaidetrendejä.

TRANSLATIONS: Gabrielle Allaire-Minari, Marta Vitorino, Marta Codato, Bojana Adamovic, Ana Milanko, Daniel Sousa PHOTOGRAPHY:

Vaali asiakkaasi palvelukokemusta ProNails haluaa inspiroida sinua kehittymään niin hyväksi kynsimuotoilijaksi kuin mahdollista. Lähiseudultasi löytyy ProNailskoulutuskeskus, joita on yhteensä yli 200 pistettä ympäri maailman, joissa voit hyödyntää koulutustarjontaa joka sopii parhaiten juuri sinun tarpeiseesi niin, että ammattitaitosi kehittyy. Anna urasi ja liiketoimintasi kehittyä todelliseksi menestystarinaksi! ProNails-akatemia tarjoaa markkinoiden laajimman ja yksityiskohtaisimman koulutusohjelman. Se on oikea valinta! Kysy lisää maahantuonnista.

www.pronails.fi

Margaux Grossen

ProNails haluaa tarjota kuluttajille parhaan mahdollisen kokemuksen, joka alkaa hoitolastasi. Korkea laatu, palvelutaso, uudet trendit, inspiroivat kuvamateriaalit ja korkealaatuiset tuotteet. Ei ole yllättävää, että ProNails Premium Salon –hoitolakonsepti on otettu niin hyvin vastaan sekä ammattilaisten että kuluttajien joukossa. Jatkuvasti kasvava ProNails Premium –salonkien joukko on etunenässä tarjoamassa parasta mahdollista palvelua kuluttajille. Ja kuluttajathan puhuvat ja levittävät sanaa…

Kathelijne Seeldraeyers PICTURES FASHION: Etienne Tordoir (CatwalkPictures) HAIR & MAKE-UP: Inge De Vos STYLIST:

Liity yhteisöön

Audrey Heselmans

Sinä, asiakkaamme olet suurin inspiraatiomme lähde! Arvostamme liiketoimintaasi ja sinun mielipiteitäsi. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sosiaalisen median tai sähköpostin kautta. Seuraa meitä myös uutiskirjeidemme kautta ja ole ensimmäisten joukossa saamassa tietoa siitä, missä mennään uusimpien trendien ja kehityksen osalta. Liity joukkoomme ja kerro kuulumisiasi. Mielipiteesi ovat tärkeitä meille nyt ja tulevaisuudessa.

LAY OUT: Android COPYWRITING: Catherine Claus, Birgit Serruys, Michael Van de put Copyright © August 2013

Loistavaa menestystä toivottaen, Paul Parein, CEO

PHOTOGRAPHY ASSISTANT:

Professionails NV

Catherine Claus, Creative Partner

All rights reserved. Nothing from this issue may be reproduced without the prior consent of the publisher.

https://www.facebook.com/PNpronails https://twitter.com/PN_Pronails http://pinterest.com/pronails/ http://instagram.com/pronails_hq# http://blog.pronails.com 

www.pronails.fi

|3


SISÄLLYS trendikokoelmat dark Angel Mistress & Maid sparkles

6 18 36

haastattelu

kynsimuotoilija Yohann Antignacin puheenvuoro

SOPOLISH

uudet värit syksy - talvi 2013 - 2014 

permanent nail colourS

uudet värit syksy - talvi 2013 - 2014

mestarin sivellin uudet värit syksy - talvi 2013 - 2014

special

kuvioitu kynsitaide sensation scrub magic toe file

mistress & maid

4 | PRONAILS NAILY NEWS autumn - winter 2013 - 2014

26

sopolish

30

permanent NAIL COLOURS

36

sparkles42

gellak

42

48 48

PRONAILS-markkinointi 

18

30

44

jalkojen hoito

dark angel

26

31

GELLAK

6

17

markkinointivälineet

52

messut

54

44

kuvioitu NAIL ART

52

markkinointityökalut

|5


Palavilla sydämillä varustettujen tummien enkelten talvi lähestyy is coming.

Dark  Angel

OLE VALMIINA ...  TYYLIN PIMEÄT ENKELIT OVAT SAAPUMASSA…

Tummien, palavasydämisten enkeleiden talvi on tulossa. Tytöt, joilla on kalpea iho, sumuisen mustat silmät, tummat ja pelottavat, mutta silti uskonnollisen muodikkaat. Älä hämäänny heidän niiteistä, piikeistä tai pääkalloista; he ovat nuoria ja herkkiä sieluja, jotka taistelevat sääntöjä vastaan mutta romanttiseen tyyliin. Uusina tyyliikoneina he omistavat kaupunkien, kuten Milanon, kadut. Tyylikkään vastarinnan sankareina he käyttävät vanhoja omistautumisen symboleja. Pohjavärinä tumman savun harmaa sävy yhdistettynä rajun siveettömään indigoon tai kummitusmaiseen vihreään. Kynnet ovat terävät ja piikikkäät kuin heidän kaulakorujen piikit. Neonkeltaista näkyy tehostevärinä printeissä, kankaissa ja kynsikoristeluissa.

6 | PRONAILS NAILY NEWS autumn - winter 2013 - 2014|7


PN Mini Nail Polish Collection Dark Angel 12 pcs: 325-326-327 ref. 28258 - also on p. 53

MINI DISPLAY card DARK ANGEL ref. 28254 - also on p. 53

ProNails BANNER HAUNTED GREEN 65 x 170 cm ref. 28288 - also on p. 55

PRONAILS NAIL POLISH COLLECTION DARK ANGEL PN Nail Polish n° 325 - Haunted Green - 10 ml - ref. 28251 PN Nail Polish n° 326 - Indecent Indigo - 10 ml - ref. 28252

327

326

325

PN Nail Polish n° 327 - Smokin’ Grey - 10 ml - ref. 28253

pictures fashion: Etienne Tordoir

Chanel

8 | PRONAILS NAILY NEWS autumn - winter 2013 - 2014

Haunted Green 25 - 10 m l - ref. 28 251 Gellak n° 123 - 10 m l - ref. 28 260

PN Nail P olish n° 3

Nails by

Natalya G

rudinina


AIKA TEROTTAA KYNTESI!

silver spikes

Jewel Skulls

Día de los Muertos

Nail Decoration - ref. 28219

Nail Stickers - ref. 28227

Nail Stickers - ref. 282288

Tämä talvi näyttää meille tummemmat, pelottavammat muodin kasvot... Alexander McQueen

HOPEISET NIITIT NÄIN NE TEHDÄÄN Levitä kaksi kerrosta Gellak n° 26 Black Saintia kaikille kynsille normaaliin tapaan. Koveta 6 minuutin ajan (tummia värejä pitää kovettaa pidemmän aikaa). Irrota niitit tarra-arkilta. Ennen kuin kiinnität niitä kynnen pintaan, poista tahmea pinta kynsistä Non-Acetone Polish removerilla kostutetulla kuitulapulla. Levitä yksi kerros Gellak Shine & Protectia kaikille kynsille. Älä koveta. Sijoittele niitit paikoilleen pinseteillä (Long Bended Tweezer). Voit liikutella niittejä Gellak Shine & Protectin päällä niin kauan kunnes olet kovettanut geelin. Koveta 2 UV-lampussa 2 minuutin ajan.

STEP BY STEP loistokkaat kynnet

1

2

3

4

5

1.

by Bianka Mai

Dolce & GabbanaLevitä ProNails Nail Polish 327 Smokin’Grey:ä kaikille kynsille ja anna kuivaa hyvin. 2. Kasta ProNails Gelinsky Stampart –sivellin seokseen, jossa on ProNails Waterbased Stripping Colour White:a ja vettä. Paina 3 suurta ympyrää kynnelle. 3+4 Maalaa kummatkin ristit kynsiin ProNails Kolinksky Art Brush 0 -siveltimellä. 5. Lisää ProNails Kolinsky Art Brush 0 –siveltimellä ja Propaint Fluo Yellow:lla väriä risteihin. 6. Viimeistele kynnet pyöreällä keskipisteellä ristien keskelle Propaint Sunsetilla ja edelleen samalla siveltimellä. 7. Lisää Propaint-muotoilulle suojaa ProNails Seco Secon avulla*. Viimeistele Matt Touchilla jos haluat saada aikaan mattailmeen. * VINKKI: älä käytä Matt Touchia suoraan Propaint-maalausten päälle, koska tämä saattaa vaikuttaa Propaint-maalaukseen.

| 11


mosaiIKKIHELMET NÄIN NE TEHDÄÄN

ProNails BANNER Little Prayer 65 x 170 cm - ref. 28289

Levitä kaksi kerrosta Gellak n° 79 Fleece the Fog Away:ä kaikkiin kynsiin normaaliin tapaan. Koveta 2 minuutin ajan. Levitä Matt Touchia kaikill kynsille ja anna kuivua. Kun Matt Touch on kokonaan kuivanut, levitä ProNails Gellak Shine & Protectia niihin kohtiin joihin haluat kiinnittää mosaiikkihelmiä. Liikuttele helmet yksi kerrallaan oikealle paikalle Deco Tool Deluxen avulla. Tämä työ vaatii paljon kärsivällisyyttä! Kun Gellak Shine & Protect on vielä märkä, voit siirrellä helmiä täydellisen kuvion aikaansaamiseksi! Koveta 2 minuutin ajan. Levitä kiiltäviin kohtiin Matt Touchia Slim Brush n° 1 –sivellintä käyttäen, jotta saat täydellisen mattapinnan mosaiikkikuvioinnin ympärille.

also on p. 55

Nails by Sand

rine Roelants

ProNails Mosaic PEARLS CARROUSEL 6 colours - ref. 28280

KULTAISET NIITIT näin ne tehdään Levitä kaksi kerrosta Gellak n° 79 Fleece the Fog Away:ä kaikille kynsille normaaliin tapaan. Koveta 2 minuutin ajan. Levitä Matt Touchia kaikille kynsille ja anna kuivaa. Ota tarvittavat kultapisteet ja kultanastat tarrapinnalta irti. Ennen kuin laitat pisteitä tai nastoja paikoilleen, varmista, että olet poistanut tahmean pinnan kynsiltä Non-Acetone Polish Removerilla ja kuitulapulla. Kun Matt Touch on täysin kuivanut, levitä pieni määrä ProNails Gellak Shine & Protectia niihin kohtiin joihin haluat lisätä nastoja tai pisteitä. Sijoittele ne yksi kerrallaan paikalleen pinsettien (Long Bended Tweezer) avulla. Voit liikutella pisteitä ja nastoja täydellisen kuvion aikaansaamiseksi niin kauan kuin Gellak Shine & Protect on vielä märkä! Koveta 2 minuutin ajan. Peitä kiiltävät kohdat Matt Touchilla Slim Brush n° 1 -sivellintä käyttäen jotta saat täydellisen mattapinnan pisteiden ja nastojen ympärille.

12 |

Nails by

pronails golden studs

pronails golden dots

ref. 28221

ref. 28222

nts

e Roela

Sandrin| 13


ProNails @Fashion Week Mikään ei ole sitä miltä näyttää! Kaikki tietävät, että muotiviikoilla saa tietää tulevan kauden trendeistä. Keväisin suunnittelijat valmistelevat seuraavan talven ilmettä ja syksyisin he eivät välitä kylmästä vaan keskittyvät täysin tulevan kevään ja kesän valikoimaan. He ovat aina askeleen edellä. Näinä päivinä myös kauneustrendit lanseerataan muotiviikkojen aikana. Suurimmat alan kynsimerkit, hiusmerkit ja meikkimerkit esittelevät täysin uuden ilmeen, jotka soveltuvat muotoilijan kokoelmaan. ProNails toteutti yhden taiteilijan osalta tätä työtä loistavasti!

Halusimme ottaa käyttöön tämän saman, selkeän mutta erittäin muodikkaan väriskaalan myös kynsimaailmaan ja olemme kovasti pyrkineet etsimään oikeanlaista tekstuuria… Mattapintainen nahkalook! Se näyttää aivan loistavalta tähän valikoimaan. Valitsimme ProNails Nail Polish n° 293 Patented Blackin sekä ProNails Nail Polish n° 327 Smokin’ Grey:n. Tumman harmaa on todellakin muodissa. A.F. Vandevorstilla näimme melkeinpä pelkästään erilaisia harmaan sävyjä, kun monet muotoilijat käyttivät myös paljon antrasiitin värejä. Keveyttä toimme mukaan ProNails Nail Polish n° 283 Urban Coolilla, jonka viimeistelimme Matt Touch -mattaviimeistelylakalla, jotta saimme aikaan mattaisen pinnan.

Belgialainen muotisuunnittelijaduo A.F. Vandevorst esittelivät näyttävän uuden talvikokoelmansa Pariisin muotiviikoilla maaliskuun alussa. He työskentelivät harmaan eri sävyillä: mustasta valkoiseen ja kaikkea siltä väliltä. Häivähdys tummaa violettia on läsnä, vaikka tämän kokoelman ytimenä näyttikin olevan erilaiset, rikkaat tekstuurit ja upeat, hienot kasmirkuvioinnit. Yhdistelmä useita kankaita, kuten silkkiä, nahkaa, kudottua villaa ja upeita printtejä saavat täyden huomion yksinkertaisilla väripaleteilla.

Teimme joillekin malleista aivan omanlaisen ilmeen maalaamalla heidän käsivartensa mustalla. Yhdistettynä mattapintaisiin kynsiin näytti siltä, kuin heillä olisi ollut erittäin ohuet, mustat hansikkaat. Katsojien oli tällöin katsottava ensimielikuvaa hiukan pidemmälle.

Display Manicure’s best files

327

293

For natural nails - ref. 28276

283

Tämän päivän muodissa mikään ei ole oikeastaan sitä miltä näyttää. Katsojanasi sinun tulee katsoa ensivaikutelmien taakse!

PN Nail Polish n° 283 Urban Cool - 10 ml - ref. 28054 A.F. Vandevorst

PN Nail Polish n° 293 Patented Black - 10 ml - ref. 28064 PN Nail Polish n° 327 Smokin’ Grey - 10 ml - ref. 28253| 15


kynsimuotoilija äänessä

Yohann Antignac Olen työskennellyt kynsimuotoilijana 8 vuoden ajan. Valmistuttuani kuvataideopinnoistani opiskelin vielä kauneudenhoitoalaa. Kun olin työskennellyt 5 vuoden ajan kauneushoitolassa päätin perustaa oman yritykseni, jonka nimi on ‘YohannArt’. Siitä lähtien olen työskennellyt liikkuvana kynsiteknikkona Nancyn alueella Ranskassa.

Tämän innostuksen ja intohimon kokeminen on niin inspiroivaa… tällaisen päivän jälkeen on mahdotonta palata kotiin ilman uutta inspiraatiota ja ideoita. Suurkiitokset ProNails-tiimille! Yohann

Yohann ProNails on kouluttanut minut tehtäviini alusta alkaen ja joka kausi odotan innolla heidän tuotteitaan ja trendejään. Käytän pääasiassa Perfection-sarjan tuotteita kynsien muotoiluun ja pidentämiseen ja viimeistelen kynnet aina Propaintilla. Inspiraatiotani saan muualtakin kuin muodin ja kauneuden alalta: kuten kuvitusmaailmasta, muotoilun maailmasta ja tatuoinneista. Nail Art -tyylini on enemmän taiteellinen ja kuvaava, vähemmän koristeellinen.

1

2

3

4

Jean Paul Gaultier

STEP BY STEP UNELMIEN YHTEENTÖRMÄYS

5

1.

Levitä 2 kerrosta ProNails Gellak n° 71 Bianchissimoa kaikille kynsille ja koveta 2 minuutin ajan. 2. Levitä koko kynnelle ProNails Nail polish n° 215 Step Out Of The Darkia ja anna kuivaa huolellisesti. Muotoile musta spiraali ProNails Striping Colour Waterbased Blackillä. 3. Ota käyttöön ProNails Nail Art Brush Crystal 00 sekä ProNails Propaint Night ja täytä kynnet pienillä pisteillä kuten kuvassa. 4. Ota käyttöön ProNails Gelinksky Stampart Brush –sivellin sekä ProNails Nail polish n° 326 Indecent Indigo –kynsilakkaa erittäin pieni määrä ja tuputa väriä kevyesti siten, että se häivyttyy alaspäin mentäessä. 5. Lisää valkoisia pisteitä Propaint Divinellä ja vihreitä pisteitä ProNails Nail polish n° 325 Haunted greenillä ja Deco Tool Deluxella. 6. Suojaa pinta levittämällä yksi kerros ProNails Gellak Shine & Protectia. Anna kovettua UV-lampun alla 2 minuutin ajan.* 7. Jos haluat kynsiin mattaviimeistelyn, levitä lopuksi ProNails Matt Touchia.

Etro

by Yohann Antignac

NAIL art Nails by Yohann Antignac

ProNails’ Naily Newsiin tekemässäni työssä ‘Unelmien kohtaaminen’ pyrin yhdistämään ProNails Dark Angel -kokoelman värejä ja teemoja. Tehostin designeja lisäämällä tehoväriksi neonkeltaista väriä. Halusin välttää sitä, että tämä goottihenkinen kuvitus olisi liian pelottava tai aggressiivinen. Olin ilahtunut, kun ProNails kutsui minut työskentelemään yhdessä heidän kanssaan Naily News -lehden parissa ja sain mahdollisuuden työskennellä ProNails-tiimin kanssa. He toivottivat minut lämpimästi tervetulleeksi ja kuvaustyöskenteleminen heidän kanssaan oli rikastuttava kokemus. Oli mahtavaa saada mahdollisuus tavata ihmiset, joita olin ennen nähnyt vain Naily News –lehden sivuilta. Sain myös mahdollisuuden tutustua muiden kynsimuotoilijoiden vinkkeihin.

* VINKKI: älä levitä ProNails Matt Touchia suoraan Propaint-maalausten päälle, koska se saattaa vaikuttaa Propaint-maalaukseen. 16 | PRONAILS NAILY NEWS autumn - winter 2013 - 2014| 17


PN NAIL POLISH DISPLAY COLLECTION Mistress & maid 18 pcs: 313-314-315-316-317-318 ref. 28257 - also on p. 53

COLLECTION display card Mistress & maid ref. 28255 - also on p. 53 Object of Art PN Nail Polish n° 313 - 10 ml - ref. 28239 Sopolish n° 69 - 8 ml - ref. 28215 PNC n° 238 - 5 ml - ref. 28267

Flaamilainen ja hollantilainen alue ovat olleet jo vuosikymmenien ajan tyylin ja luovuuden kehtoaluetta.

MISTRESS & MAID 1600-luvun barokkimaalaajat, kuten antwerpeniläinen Anthony Van Dyck tai nykyajan muotisuunnittelijat kuten Raf Simons (Diorin pääsuunnittelija), Dries Van Noten, A.F. Vandevorst ja monet muut ovat tehneet laadukasta ja jalostunutta taiteellista työtä. Perustuuko suosikkimerkkiksi, antwerpeniläisen ProNails-merkin menestys tähän suureen kulttuurilliseen perinteeseen? Kenties? Totuus on se, että tätä kokoelmaa tehdessämme olemme saaneet inspiraatiota vanhoilta mestareilta. Heidän maalauksensa ovat innoittaneet meitä luomaan ainutlaatuisen väripaletin, äärimmäisen yksityiskohtaiset käsityönä tehdyt korut ja kuviot sekä kauniit kynnet, jotka viestivät aristokraattisten ladyjen eleganssia.

18 | PRONAILS NAILY NEWS autumn - winter 2013 - 2014| 19


318

317

316

315

314

313

PRONAILS NAIL POLISH COLLECTION MISTRESS & MAID PN Nail Polish n° 313 - Object of Art - 10 ml - ref. 28239 PN Nail Polish n° 314 - Clair Obscur - 10 ml - ref. 28240

Nail Art Strings Gold

PN Nail Polish n° 315 - Must Have Red - 10 ml - ref. 28241

ref. 28229

PN Nail Polish n° 316 - Mistress & Maid - 10 ml - ref. 28242

VINKKI Sijoita nauhat ensin paikoilleen. Leikkaa tämän jälkeen ylimääräiset osat pois kynsinauhojen tai kynsirajan läheisyydestä ProNails Scissors for Silk & Fiber -saksien avulla.

PN Nail Polish n° 317 - Shade of Jade - 10 ml - ref. 28243

318

317

316

315

314

313

PN Nail Polish n° 318 - Buckle Up Brown - 10 ml - ref. 28244

Syksy-Talvi 2013 valikoima on saanut vahvasti inspiraationsa näiden taulujen käsityöläisyydestä. Niissä näkyy vahvat vaalea-tumma -kontrastit, lämpimät väripaletit ruosteenruskeista syvän tummiin ja silkkisen oranssiin yhdistettynä vaaleanpunaista häivähtäviin ihonväreihin ja haalean vihreään. Tällä kaudella on näkyvissä näyttäviä yksityiskohtia, kuten suuria valkoisia pitsikauluksia, kultaisia filigraanisomisteita, brokát-kuviointeja, nahkaisia kohokuviointeja, renessanssin tyylisiä hiustyylejä… Ne antavat tämän päivän muodille sen aristokraattisen tyylikkään ilmeen, jota haimme.

ProNailsin Mistress & Maid -kokoelmassa on värejä, joita varten on haettu inspiraatiota vanhoilta mestareilta ja joita tämän päivänä muotirakastajat käyttävät. 20 | PRONAILS NAILY NEWS autumn - winter 2013 - 2014

ProNails Royal Pearls ref. 28223

Nails by Sandrine Roelants

Olemme hakeneet vanhojen mestareiden tekemissä maalauksissa olevista koruista inspiraatiota näitä koristeita luodessamme. Kynsistä tulee taidetta näiden hohdokkaiden koristeiden; nauhojen ja helmien avulla.VINKKI Sijoittele helmet paikoilleen ProNails Long Bended Tweezer -pinsettien avulla. Kiinnitä helmet pienellä määrällä Gellak Shine & Protectia ja koveta 2 minuutin ajan.

| 21


Emporio Armani

pronails nail art instant nail design

Mikään ei ole niin houkuttelevaa kuin pehmeän sametin tuntu.

Niin helppoa!

Kun muotialan kuningas, Giorgio Armani päättää pukea mallinsa päästä varpaisiin tummaan samettiin, on selvää, että kyseessä on tämän päivän trendi! Tätä syksyä ja talvea varten ProNails lanseeraa 3 uutta Fluffs to Puff –settiä joissa on väreinä intensiivinen musta, syvä punainen ja tummansininen. Täydelliset talvisävyt houkuttelevan pehmeään samettimanikyyriin.

Valentino

KÄYTTÖOHJEET Instant Nail Design Artist’s Muse - ref. 28274

Display Fantasy Files Dark Velvets - 36 pcs - ref. 28277

Fluffs to Puff Black - ref. 28218 - with ProNails Nail Polish n° 81 Noir de Noir Dark Red - ref. 28217 - with ProNails Nail Polish n° 58 Rouge Amour

1. Aloita pesemällä kätesi ja kyntesi huolellisesti ja kuivata ne hyvin. 2. Valitse jokaista kynttä varten oikean kokoinen tarra. Kiinnitä tarra kynsinauhojen läheisyyteen. Venytä tämän jälkeen tarra kyntesi reunoja kohti. Älä vedä tarraa liikaa, jotta se ei rikkoonnu. 3: Viilaa ylimääräinen tarra pois pystysuuntaisin vedoin Pronails Black Board Wood -viilalla.

Dark Blue - ref. 28216 - with ProNails Nail Polish n° 269 Gala Xika

TYYLIVINKKI Jotkut tarroista ovat läpinäkyviä. Jotta saisit aikaan tyylikkään lopputuloksen, levitä kynsille kontrastia lisäävää väriä ja kiinnitä tarra, kun kynsilakka on kuivanut.

269

58

VINKKI Jotta koristelu pysyisi pidempään, levitä tarran päälle päällystettä, esimerkiksi Pronails Gloss It Upia tai jos haluat oikein vahvan suojan, levitä päälle UV-geelipäällystettä ja koveta UV-valossa. Varmista, että olet levittänyt suojaavaa päällystettä kynsien kärkiin.

81

pictures fashion: Etienne Tordoir

Instant Nail Design Stickers -tarrat on helppo kiinnittää vain muutamassa minuutissa. Se on niin helppoa, että voit tehdä sen kotonasi! Saat niiden avulla kynsistäsi, joko pitkistä tai lyhyistä, taiteellisesti koristellut kynnet!

Instant Nail Design Silver Manuscript - ref. 28273 Golden Manuscript - ref. 28272

22 | PRONAILS NAILY NEWS autumn - winter 2013 - 2014| 23


Gellak n° 125 Buckle Up Brown + koristeita Copper Tones Glitter Tower -tornista

Glitter Tower Copper Tones - ref. 28238

Kupari on uusi kulta! Tässä tornissa on 6 eri variaatiota glittereistä, erikokoisia ja -muotoisia, kaikki rikkaan kuparin sävyissä. Tänä kautena runsaat koristelut ovat in, joten aloita jo Gellak-väriesi ja PNC-värien glitteröinti!

Instant Nail Design Florentine Leaves - ref. 28275 Sadie Williams

Gucci

Step by Step NAHKAKUVIO LUKSUSTYYLIIN 1.

by Sandrine Roelants

1

2

3

4

Ota käyttöön ProNails Gelinsky Premium 7 –sivellin ja levitä ProNails Gellak n° 125 Buckle up Brownia kaikille kynsille ja koveta kynsiä 2 minuutin ajan UV-lampussa. 2. Ota käyttöön ProNails Soft Finisher -viila ja tee kynsistä mattapintaiset ja poista pöly ProNails Pro Septicillä. 3. Ota käyttöön ProNails Deco Tool Deluxe sekä ProNails Propaint African Bronze ja muotoile näillä lehtien muotoja. 4. Ota käyttöön ProNails Slim Brush n°1 –sivellin ja muotoile suuret ympyrät lehtien ympärille 5. Ota käyttöön ProNails Deco Tool Deluxe ja lisää lehtien ja ympyrän väliin pisteitä. 6. Viimeistele koristelu ProNails Deco Tool deluxella lisäämällä puolikkaita lehtiä/pitkiä tippojaa kummallekin puolelle kynttä. 7. Suojaa ProNails Propaint –koristelut ja levitä yksi kerros ProNails Gellak Shine & Protectia. Koveta UV-lampussa 2 minuutin ajan. * 8. Mattapintaisen viimeistelyn aikaansaamiseksi levitä kynsille ProNails Matt Touchia. * VINKKI: älä käytä Matt Touchia suoraan Propaint-maalaustesi päälle, koska se saattaa vaikuttaa Propaint-kuvioon.

STEP BY STEP CavalliAddiKTEILLE by Sandrine Roelants

1 1.

2

3

Levitä ProNails Nail Polish n° 317 Shade of Jadea kynsille ja anna kuivua huolellisesti.

2. Ota käyttöön ProNails Deco Tool Deluxe ja Propaint African Bronze ja tee suuria epäsäännöllisen muotoisia pisteita kynnelle. 3. Ota käyttöön ProNails Deco Tool Deluxe ja Propaint Night ja tee suuria epäsäännöllisen muotoisia pisteitä kynnelle. 4. Viimeistele ProNails Gloss it up:illa täydellisen kiillon aikaansaamiseksi.

24 | PRONAILS NAILY NEWS autumn - winter 2013 - 2014| 25


PRONAILS

Kauneushoitolat & parturi-kampaajat, Carpe diem!

SOPOLISH COLLECTION uudet värit syksy - talvi 2013 - 2014

Tartu tilaisuuteen! Koska kuluttajat siirtävät kasvohoitoaikojaan eteenpäin ja antavat hiustensa kasvaa, on aika erottua palveluvalikoimalla! Yksi asia on varmaa: kaikki haluavat olla ”In” ja värikkäät kynnet ovat muodissa! Tuo pieni, mutta erittäin näkyvä detalji, kynnet erottavat meidät massasta ja niiden avulla pysyy muodikkaana. Hintakaan ei ole korkea ja laittoaika on erittäin lyhyt. Tartu siis tilaisuuteen ja ota SOPOLISH valikoimiisi NYT!

Sopolish Display

Sopolish on pitkäkestoinen kynsilakka, joka kestää kiiltävän kauniina 2 viikon ajan. Asiakkaasi saavat nauttia 14 päivän ajan täydellisesti lakatuista kynsistä ilman, että heidän luonnonkyntensä vaurioituisivat. Tekniikan oppii helposti parissa tunnissa. Sitä käytetään kuten normaalia kynsilakkaa ja sen laittaminen kestää vain

30 minuuttia. Jokaiselle asiakkaalle löytyy juuri hänelle sopiva pohjalakka, jolloin tulokset ovat taattuja kaikille asiakkaille. Investointi ei ole suuri. Tarvitset vain tuotteet, lampun kovettamiseen, koulutuksen ja olet valmis tarjoamaan uutta palvelua. Sopolish on helppo poistaa vain 10 minuutissa ja asiakkaasi tulevat noin kahden viikon välein ottamaan kynsiinsä uuden värin. Kynsilakkojen myyminen näille asiakkaille antaa myös erinomaisen jälleenmyyntimahdollisuuden. Jatkuvasti uudelleen tulevia asiakkaita, nopeaa palvelua, jälleenmyyntimahdollisuuksia. Hyödynnä tilaisuutesi!

tulet ihastumaan siihen • Minimaalinen aloitusinvestointi • Helppo oppia ja käyttää! • Nopea palvelu (max 30 min) • Helppo poistsaa 10 minuutissa • Asiakkaat jotka palaavat varmasti luoksesi

MIKSI ASIAKKAASI PITÄVÄT SIITÄ • Täydellinen lakkaus 14 päiväksi • Väreihin sopivat kynsilakkavärit • Ei vahingoita luonnonkynsiä • Kestävä kiilto

KÄYTTÖOHJEET • Levitetään kynsilakan tapaan • Pohjalakka, 2 värikerrosta ja kiilto • Kynsi kerrallaan • Voit kovettaa 5 kynttä kerrallaan • Voit kovettaa joko LED- tai UVlampussa

8 pcs empty 8 colour sticks incl.

26 | PRONAILS NAILY NEWS autumn - winter 2013 - 2014

8 ml - ref. 28215

n° 69 - Object of Art

8 ml - ref. 28214

n° 68 - Clair Obscur

8 ml - ref. 28213

n° 67 - Château Margaux

8 ml - ref. 28212

n° 66 - Must Have Red

8 ml - ref. 28211

n° 65 - All Eyes On Us

8 ml - ref. 28210

n° 64 - Indecent Indigo

8 ml - ref. 28209

n° 63 - Buckle Up Brown

8 ml - ref. 28208

n° 62 - Waiting for Tonight

ref. 28298| 27


Valentino

Tämän päivän muoti on löytänyt uudelleen rikkaat kuviot.

NAIL ART Lace Art Interpretations by Chantal Thiry, Natalya Grudinina & Sandrine Roelants

PITSI

Elie Saab

STEP BY STEP PITSITAIDETULKINTAA 1

2

3

4

by Bianka Mai

1. Levitä ProNails Nail Polish n° 316 Mistress & Maid -lakkaa kaikille kynsille ja anna kuivua huolellisesti. 2. Ota käyttöön ProNails Propaint Divine ja sekoita sitä pieneen määrään vettä ja tee ProNails Kolinsky Nail Art Brush 0 –siveltimellä 2 puolikuun muotoista kaarta. Käytä samaa Propaintia ja ota käyttöön ProNails Gelinsky Stampart Brush. Tuputtele tällä siveltimellä pienen puolikuun sisäpuoli ja ison puolikuun ulkopuoli. 3. 4. Jatka maalaamista kuvan mukaisesti ja lisää myös pieniä pisteitä ProNails Deco Tool Deluxella. 5. Suojaa Propaint-maalaus ProNails Seco Seco*:lla. Jos haluat mattaviimeistelyn, käytä lopuksi Matt Touch -lakkaa. * VINKKI: älä käytä Matt Touchia suoraan Propaint-maalauksen päälle koska tämä saattaa vaikuttaa kuvioon.

28 | PRONAILS NAILY NEWS autumn - winter 2013 - 2014| 29


PRONAILS POSTER mistress & maid

MESTARIN SIVELLIN

50 x 70 cm ref. 28283 - also on p. 54

PRONAILS

PERMANENT NAIL COLOURS

Tee laadukasta työtä valitsemalla käyttöösi oikea sivellin. Jokainen ammattitason kynsimuotoilija tietää, että valitsemalla oikean siveltimen saadaan aikaiseksi täydellinen lopputulos. Tämän vuoksi ProNails tarjoaa laajan valikoiman siveltimiä eri käyttötarkoituksia varten: pohjan luomiseen, muodon rakentamiseen, viimeistelyyn sekä värien käyttöön. Unohtamatta tietenkään ProNails-kynsitaidesiveltimiä.

miksi todella pidät siitä! • Pitkäkestoinen ja luotettava värigeeli • Vahvapigmenttiset värit (86) • Täydellinen peitto 2 kerroksella • Voit sekoittaa keskenään ja luoda juuri haluamiasi värejä • Kokeneille ja luoville kynsimuotoilijoille

Miten siis tiedät, milloin käyttää mitäkin sivellintä? Tämä artikkeli antaa sinulle selkeän yleiskuvan ja hyviä käytännön vinkkejä. ProNails-siveltimet ovat 100% luonnollista Kolinsky-harjaa, synteettisiä harjaksia tai yhdistelmää näistä kahdesta. Niiden kiinnitys ja harjasten leikkaustapa antaa siveltimille niiden omintakeisen luonteen. Siitä riippuen, oletko vasta aloittanut kynsimuotoilija vaiko jo kokenut kynsimuotoilija, valitset käyttöösi erilaisen siveltimen. Myös henkilökohtaisilla mieltymyksilläsi on suuri merkitys. Kerrotaanpa aiheesta lisää…

miten sitä käytetään • Levitetään pohja- ja buildergeelin päälle • Täydellinen peitto 2 kerroksella • Koveta kynsi kerrallaan • Koveta 5 kynttä kerrallaan 2 min. • Poista tahmea kerros ennen viilausta tai kynsitaiteen tekemistä • Viimeistele Gloss Finishing Shinella pitkäkestoisen värin ja kiillon aikaansaamiseksi.

PERMANENT NAIL COLOURS COLLECTION new colours autumn - WINTER 2014

Gelinsky-SIVELTIMET Sekoitus luonnon Kolinsky-harjasta ja synteettistä harjasta. Jokaisella tämän ryhmän siveltimellä on oma suojakorkkinsa. Puhdista siveltimet aina Clinilotionilla käytön jälkeen.

240

n° 238 Object of Art 5 ml - ref. 28267

Gelinsky Precision n°3 - ref. 27206 Gelinsky Precision n°4 - ref. 27207 Gelinsky Precision n°8 - ref. 27208 Gelinsky Premium Brush n° 7 - ref. 27202 Gelinsky Premium Brush n° 8 - ref. 27203

Gelinsky Designer Brush - ref. 27205

238

239

GELINSKY PREMIUM Gelinsky Premium -sivellin sopii erityisesti värigeelien levittämiseen, koska sillä saadaan aikaan erittäin ohut kerros. Voidaan käyttää myös kiillon levittämiseen.

GELINSKY PRECISION Tällä siveltimellä voit levittää pohjageelin, rakennusgeelin ja värigeelin. Mitä korkeampi numero on, sitä suurempi sivellin on. Käytettävän siveltimen paksuus riippuu kynsipedin koosta. Mitä korkeampi numero on, sitä suuremmalle kynsipedille se sopii.

• Gelinsky Premium Brush n° 7 (4) • Gelinsky Premium Brush n° 8 (5) GELINSKY DESIGNER BRUSH Tällä siveltimellä voit tehdä erittäin tarkan ranskalaisen manikyyrin. Se on myös erittäin hyvä sivellin tietynlaisen kynsitaiteen tekemiseen. • Gelinsky Designer Brush (6)

• Gelinsky Precision n°3 (1) • Gelinsky Precision n°4 (2) • Gelinsky Precision n°8 (3)

3 2

5

1 4

6

n° 239 Must Have Red 5 ml - ref. 28268

241

n° 240 Mistress & Maid 5 ml - ref. 28269 n° 241 Chill Out blue 5 ml - ref. 28270 n° 242 Smokin’ Grey

242

5 ml - ref. 28271

30 | PRONAILS NAILY NEWS autumn - winter 2013 - 2014| 31


SYNTeettiset siveltimet 6 3

4

1 2 5

Synteettiset harjakset tuntuvat aavistuksen verran kovemmilta kuin luonnonharjakset. Nämä siveltimet sopivat aloittelevalle kynsimuotoilijalle, koska niillä saa tiukan otteen geelistä, jolloin muodon rakentaminen on helpompaa. Synteettiset harjakset leikataan siten, että niiden kova koostumus toimii kätevällä tavalla. Puhdista nämä siveltimet Clinilotionilla ja säilytä pölyltä Metallic Brush & File Box -rasiassa.

UV Gel Brush Square (3) Tämä on perinteinen sivellin neliskanttinen sivellin. Sivellin sopii aloitteleville kynsimuotoilijoille pohjageelin, builder-geelin, värigeelien ja kiillon levittämiseen.

Pyramid UV Gel Brush Crystal (1) Kolmionmuotoisen muotonsa ansiosta tämän siveltimen harjakset sopivat erittäin hyvin rakennegeelin levittämiseen ja helpottamaan tarkkaa sijoittelua.

UV Gel Brush Crystal MEDIUM (5) Ovaalinmuotoisen harjaksensa ansiosta tämä sivellin on täydellinen sivellin kynsinauhojen ympärillä ja kynsipedin päällä työskentelyyn. Se soveltuu pohjageelin, rakennusgeelin ja kiillon levittämiseen.

UV Gel Brush Crystal SMALL (4) Erityisellä tavalla leikatut harjakset tekevät tästä siveltimestä erinomaisen siveltimen ranskalaisen hymyn tekemiseen.

1

4 8 12

Clinilotion Spray 125 ml – ref. 31944 Metallic Brush & File Box – ref. 31498 Pyramid UV Gel Brush Crystal - ref. 32690 Pyramid UV Gel Brush Crystal Mini - ref. 30550 UV Gel Brush Square - ref. 30240 UV Gel Brush Crystal Small - ref. 30530

Pyramid UV Gel Brush Crystal Mini (2) Tässä siveltimessä on sama kolmionmuotoinen muoto. Se on pieni ja ohut, joten se sopii täydellisesti ranskalaisen hymyn tekemiseen.

UV Gel Brush Crystal Medium - ref. 30640

3

7

5

10

2

13 6

9

11

14

Uv Gel Brush Crystal LARGE (6) Tässä siveltimessä on sama leikkaus kuin medium-versiossa. Se sopii suurempien geelimäärien levittämiseen suuremmille alueille.

KYNSITAIDESIVELTIMET

UV Gel Brush Crystal Large - ref. 30642

Myös kynsitaidesiveltimissä on paljon erilaisia vaihtoehtoja synteettisistä siveltimistä luonnonharjassiveltimiin ja näiden sekoituksia. Jokaisella siveltimellä on oma käyttötarkoituksensa kynsitaiteen alueella.

Kolinsky-siveltimet 100% luonnonharjasta Tämäntyyppiset harjakset sopivat akryylin levittämiseen. Koska akryyli kovettuu ilmassa, tämä sivellin tulee puhdistaa huolellisesti Acryl Brush Cleanerilla ( Ref. 30135) käytön jälkeen. Puhdistamisen jälkeen saat siveltimeen pehmeyttä takaisin PoNails-käsivoiteella. Jos käytät tätä sivellintä UV-geelin levittämiseen, voit puhdistaa siveltimen Clinilotionin ( Ref. 31944) avulla. Student Square Acryl Brush n°8 (1), Tämä sivellin on ideaalinen aloittelevalle akryylikynsimuotoilijalle. Kolinsky Acryl Brush Oval n°3 (2), Tämä sivellin on suunniteltu erityisesti värillisiä akryylejä varten. Voit tehdä siveltimen kärjellä tai sivulla tarkimmatkin viimeistelyt.

Kolinsky Acryl Brush Oval n°8 (4) Koska tässä siveltimessä on samanmuotoinen leikkaus kuin Nr.4:ssä, se soveltuu erinomaisesti ranskalaisen manikyyrin tekemiseen kokeneelle akryylikynsimuotoilijalle

Student Square Acryl Brush n°8 - ref. 30220

GELINSKY NAIL ART sekoitus luonnon Kolinsky-harjasta ja synteettistä harjasta

Kolinsky Acryl Brush Oval n°3 - ref. 29420 Kolinsky Acryl Brush Oval n°4 - ref. 30210 Kolinsky Acryl Brush Oval n°8 - ref. 30230

• Gelinsky Stampart Brush (1) Tässä siveltimessä on pyöreä ja litteä muoto, joten se soveltuu ainutlaatuisen stampart-kuvioinnin tekemiseen jota et saa aikaiseksi millään muulla siveltimellä. • Gelinsky Designer Brush (2) Tämä sivellin on täydellinen tarkan ranskalaisen manikyyrin tai tarkan kynsitaiteen tekemiseen.

Kolinsky Acryl Brush Round n°7 - ref. 36690 Primer Brush n°0 - ref. 30200

Kolinsky Acryl Brush Round n°7 (5) Tässä siveltimessä on jonkin verran pidemmät harjakset ja terävänmuotoinen leikkaus, joten se sopii erittäin tarkkaa akryylityöskentelyä varten.

French Manicure Finish Brush - ref. 27562

Other Brushes with Kolinsky hair: Primer Brush n°0 (6) Primereiden ja Adhesive Promotorin levittämiseen. French Manicure Finish Brush (7) Pyöreänmallisen leikkauksen ansiosta saat tehtyä tämän siveltimen avulla täydellisen ranskalaisen hymyn. .

Kolinsky Acryl Brush Oval n°4 (3) Koska tämä sivellin on ovaalinmuotoinen se soveltuu täydellisen ranskalaisen hymyn tai muiden muotojen tekemiseen.

32 | PRONAILS NAILY NEWS autumn - winter 2013 - 2014

5 1 2

6

3 4

7

SYNTEETTISET KYNSITAIDESIVELTIMET 100% synteettisiä harjaksia • Graffity Brush Medium (3) • Graffity Brush XL (4) Viuhkamaisen raapivan värijäljen tekemiseen. Tällä siveltimellä on mahdollista saada aikaan erityisiä efektejä helposti.• Design Brush Off Cut Mini (5) • Design Brush Off Cut Small (6) • Design Brush Off Cut Medium (7) Ainutlaatuisten kynsitaidemuotoilujen tekemiseen.

Gelinsky Stampart Brush - ref. 27204 Gelinsky Designer Brush - ref. 27205 Graffity Brush Medium - ref. 29240 Graffity Brush XL - ref. 29250 Design Brush Off Cut Mini - ref. 27405 Design Brush Off Cut Small - ref. 29430

KOLINSKY NAIL ART 100% luonnon Kolinsky-harjasta

Design Brush Off Cut Medium - ref. 29440 Kolinsky Art Brush n°0 - ref. 27945 Kolinsky Art Brush n°2 - ref. 27946

• Kolinsky Art Brush n°0 (8) • Kolinsky Art Brush n°2 (9) • Kolinsky Art Brush n°3 (10) Siveltimen numero viestii sen kokoa. Nämä siveltimet on tarkoitettu erittäin tarkkaa kynsitaidetyöskentelyä varten. • Soft Liner Brush (11) Kokeneelle kynsimuotoilijalle joka haluaa tehdä erittäin tarkkoja viivoja esimerkiksi ProNails ProPaintilla. • Shape & Design Brush Small (12) • Shape & Design Brush Medium (13) • Shape & Design Brush Large (14) Neliönmallinen One Stroke -tekniikkaa varten. Soveltuu kokeneille kynsimuotoilijoille.

Kolinsky Art Brush n°3 - ref. 27947 Soft Liner Brush - ref. 26937 Shape & Design Brush Small - ref. 27406 Shape & Design Brush Medium - ref. 27407 Shape & Design Brush Large - ref. 26938

Tutustu näihin siveltimiin paikallisessa koulutuskeskuksessasi ja löydä itsellesi siveltimet, joiden avulla kehityt todelliseksi mestariksi!

| 33


STEP BY STEP RANSKALAINEN BROCáT-TYYLIIN by Natalya Grudinina

1.

2.

Dolce & Gabanna

3. 4. 5.

6.

NAIL FOIL

7.

1

2

3

4

5-7

Ota käyttöön ProNails Nail Polish n° 315 Must Have Red ja muotoile ranskalainen manikyyri, jossa on täydellinen hymy kaikkiin kynsiin. Luonnolliseen osuuteen: Ota käyttöön ProNails Kolinsky Art Brush 0 ja levitä ProNails Gellak n° 23 Chocolat Chipsiä kiemurtelevaan muotoon. Varmista, että muoto jää kolmiulotteiseksi! Koveta minuutin ajan. Geelin tulee jäädä tämän jälkeen tahmeaksi! Ota käyttöön ProNails Nail Foil Solid Gold -folio. Paina se kolmiulotteista kuviota vasten ja repäise irti. Huomaat, että kultainen folio tarttuu kiinni kynteen. Voit tehdä saman myös muiden luonnonväristen alueiden osalta. Kynnen keskellä oleva helmiäismäiskivimäinen kohta: sekoita ProNails Unicum Clearia pieneen määrään Propaint Neptunusta ja toiseen erilliseen purkkiin ProNails Unicum Clearia pieneen määrään Propaint Greengoldia. Ota pieni määrä valkoisia glittereitä ProNails Glitter Tower Sparklesista ja sijoita joitakin glittereitä tekemäsi kiven päälle. Tipauta tähän kohtaan tippa sekoitusta Unicum/Neptunus.

Solid Gold - ref. 28236 Solid Silver - ref. 28235 Solid Copper - ref. 28237

STEP BY STEP CHESTERFIELD 3D-KYNNET Alexander McQueen

by Natalya Grudinina

1. 2.

3.

4.

5.

6. 7.

Maalaa kaikkiin kynsiin kaunis, ovaalinmuotoinen ranskalainen manikyyri. Levitä ProNails Gellak n° 129 T.G.I.F:ä keskisormen kynteen ja ProNails Gellak n° 71 Bianchissimoa kaikille muille kynsille. Ota käyttään ProNails Kolinsky Art Brush 0 ja ProNails Gellak n° 129 T.G.I.F ja maalaa neliöt. Älä maalaa enempää kuin 4 neliötä kerralla. Koveta muutaman sekunnin ajan ennen kuin jatkat seuraaviin neliöihin. Tee sama muille kynsille. Lisää nyt helmiä neljälle kynnelle, joissa on neliökuvioita. Nosta helmi ProNails Deco Tool Deluxella. Kostuta helmi ProNails Gellak Shine & Protectilla ja sijoita neliöiden väliin. Kynnen luonnollisessa osassa: Käytä ProNails Kolinsky Art Brush 0 -sivellintä ja levitä ProNails Gellak n° 23 Chocolat Chipsiä kiemurtelevan muotoisena. Varmista, että muodosta tulee 3D-mallinen! Koveta 1 minuutin ajan. Geelin tulee jäädä tahmeaksi! Ota käyttöön ProNails Nail Foil Solid Gold -folio. Paina se 3D-kuvioinnin päälle ja repäise irti. Huomaat, että foliota tarttuu kiinni kuviointiin. Viimeistele haluamallasi kiillolla, mutta vain kynnen luonnollisen alueen osalta.

1

34 |

2

3

4

5

6-8

Chloé


THE TIME TO SPARKLE IS NOW

Iltaan valmistautuminen on moneasti hauskempaa kuin itse juhliminen! Kokeilet, miten kengät, somisteet, meikki ja tietenkin kynsilakka sopivat yhteen juhlamekkosi kanssa. Näet, kuinka ystäväsi muuttuvat loistokkaiksi bileperhosiksi. Voitte unohtaa arjen murheet ja olla yön kuningattaria! ProNails SPARKLES -kokoelman avulla saat hetkeen loistetta. Mieti kuinka lakkojen kimalteet loistavat kuin pienet peilit. Yön juhlasävyinä ovat tumma violetti, turkoosinvihreä ja trendikäs sininen; ja kaikkien näiden päälle sopii kimalteleva päällyslakka. Jos haluat vieläkin lisää blingblingiä, lisää joukkoon Nail Facets -koristeita ja saat kynsiisi vieläkin enemmän kiiltoa. Tänä iltana kaikki katsovat sinua!

Marc Jacobs Vera Wang

324

n° 324

323

PRONAILS NAIL POLISH COLLECTION SPARKLES

n° 323

322

n° 322

321

n° 321

320

n° 320

319

n° 319

PN Nail Polish n° 319 - T.G.I.F - 10 ml - ref. 28245 PN Nail Polish n° 320 - Glitz & Glam - 10 ml - ref. 28246 PN Nail Polish n° 321 - All Eyes On Us - 10 ml - ref. 28247 PN Nail Polish n° 322 - Sparkles - 10 ml - ref. 28248 PN Nail Polish n° 323 - Chill Out Blue - 10 ml - ref. 28249 PN Nail Polish n° 324 - Waiting for Tonight - 10 ml - ref. 28250

36 | PRONAILS NAILY NEWS autumn - winter 2013 - 2014| 37


spottivalojen

iltaan

Jos haluat, että tänä iltana olet kaikkien katseiden kohteena, lisää kynsiisi Nail Facets -koristeita ja kiinnitä valo kynsiisi kaikista mahdollisista katsantokulmista.

NÄIN TEET SEN 1. Levitä 2 kerrosta ProNails-kynsilakkaa. 2. Vielä toisen kerroksen ollessa märkä sirottele ProNails NAIL FACETS -koristeita koko kynnelle kunnes koko kynsi on peittynyt. Työnnä kynsinauhojen ja kynsien päiden yli menneet koristeet takaisin kynnen alueelle. Paina kevyesti koristeita kynsipetiä vasten, jotta ne tarttuvat hyvin kiinni. Työskentele kynsi kerrallaan (lakka + koristeet), jotta lakka ei kuiva liian aikaisin. 3. Anna kuivua vähintään 15 minuutin ajan.

nail facets

ProNails BANNER CATCH THE LIGHT 65 x 170 cm p. 55 ref. 28287 - also on293

324

Nails by Bianka Mai

Nail Facets Blue Copper - ref. 28225

Nail Facets Black - ref. 28224

+ ProNails Nail Polish n° 324 Waiting For Tonight

+ ProNails Nail Polish n° 293 Patented Black

| 39


Älä pelkää LOISTAA vähän kirkkaammin, kultaseni.

Glitter Tower Sparkles ref. 28234

ProNails Sparkles kokoelma, ilman loistoa? Sehän ei tule kuulonkaan. Tässä tuotteessa saat 6 erilaista koristehilevalikoimaa, joista valita, ja jotka sisältävät erilaisia muotoja ja kokoja, kaikki juhlallisen upeita. Ne sopivat täydellisesti yhteen uuden ProNails Sparkles -kokoelman kanssa. Siispä, arvon leidit, älkää epäröikö, vaan antakaa ProNails Gellak tai PNC -värien loistaa hieman kirkkaamin tänä sesonkina!

Thank God it’s Friday gellak Gellak n° 129 – T.G.I.F. (Thank God It’s Friday!) 10 ml - ref. 28266

40 |

Nail Art Strings black

Nail Art Strings Silver

ref. 28230

ref. 28231


PRONAILS

GELLAK COLLECTION UUDET VÄRIT SYKSY - TALVI 2013 - 2014

Gellak n° 123 Haunted Green 10 ml - ref. 28260 Gellak n° 124 Waiting for Tonight

miksi pidät siitä? • Itsetasoittuva, helppo käyttää • Yli 100 upeaa väriä • Täydellinen peitto 2 kerroksella • Ei jää tahmeaksi kovetuksen jälkeen • Ei tarvitse viilata levittämisen jälkeen • Säästää aikaa

42 | PRONAILS NAILY NEWS autumn - winter 2013 - 2014

10 ml - ref. 28261

miten sitä käytetään

Gellak n° 125 Buckle Up Brown 10 ml - ref. 28262

• Levitetään pohja- ja builder-geelin päälle • Koveta hetki kynsi kerrallaan • Koveta 5 kynttä kerrallaan 2 min • Ei tarvetta poistaa tahmeaa pintaa eikä viilata. • Lisää suojaa GELLAK Shine & Protectin avulla pitkäkestoisen värin ja kiillon takaamiseksi.

Gellak n° 126 Indecent Indigo 10 ml - ref. 28263 Gellak n° 127 All Eyes On Us 10 ml - ref. 28264 Gellak n° 128 Château Margaux 10 ml - ref. 28265

123124

125

126

127

128

129

Gellak n° 129 T.G.I.F 10 ml - ref. 28266

| 43


Gellak n° 128 Château Margaux + Art Fluffs Black Trio Dark Velvets

STEP by STEP sametti-brokát koristellulla ranskalaisella by Sandrine Roelants

1

2

3

4

5

1.

Valentino

Elie Saab

NÄIN SE TEHDÄÄN • Levitä 2 kerrosta valitsemaasi ProNails Gellak-väriä normaaliin tapaan. Viimeistele Gellak shine & Protectilla. Varmista, että kynnet ovat täydellisen kuivat. • Luo haluamasi muoto ProNails Slim Brush n° 1 -siveltimellä ja Gellak-värillä joka sopii yhteen sopivan Art Fluff –tuotteen kanssa. Älä koveta. • Puuteroi muoto valitsemallasi Art Fluffs -tuotteella ja koveta 4 minuutin ajan. Poista ylimääräinen sametti ProNails Graffiti Brush extra-large siveltimellä.

Levitä yksi kerros ProNails Gellak n° 66 Pretty Babyä kaikille kynsille ja koveta 2 minuutin ajan. 2. Poista kiilto ProNails Soft Finisher file -viilalla. 3. Käytä ProNails Slim Brush n° 1 -sivellintä ja tee Gellak n° 29 Purple Train -värillä ranskalaiset kärjet ja koveta 2 minuutin ajan. 4. Maalaa kuvan mukaisesti alueet Slim Brush n°1:lla ja samalla värillä, Gellak n° 29:llä. Älä koveta. 5. Ripottele Art Fluffs Dark Rediä Gellakin päälle ja koveta 2 minuutin ajan. Poista ylimääräinen samettimassa kynneltä ProNails Graffiti Brush Extra Large -siveltimen avulla. 6. Ota käyttöön Propaint African Bronze ja maalaa luonnollisen väriselle alueelle kuviot ProNails Slim Brush n°1:llä kuvan mukaisesti. Lisää lopuksi pisteet ProNails Deco Tool DeLuxella ja Propaint California Bronzella. 7. Lisää suojaksi Gellak Shine & Protect* (vain luonnollisen väriselle alueelle) ja koveta. Mattapinnan aikaansaamiseksi levitä ProNails Matt Touchia kovettamisen jälkeen (vain luonnollisen väriselle alueelle). *VINKKI: Älä käytä Matt Touchia suoraan Propaint-maalausten päälle, koska tämä saattaa vaikuttaa maalaukseen.

AINUTLAATUISTA

SAMETTI KYNSITAIDETTA

Art Fluffs Trio Dark Velvets - ref. 28220

Gellak-samettitaide Jotta pystymme vastaamaan odotuksiin rikkaista koostumuksista ja koristeellisista muodoista ja kuvioista, meidän piti kehittää uusia Nail Art – tekniikoita. Luovan kokeiluretkemme päätteeksi kehitimme täysin uniikin tekniikan kynsille, joka yhdistää uudet Art Fluffs – tuotteet yhteensopivaan Gellak väriin. Lopputuloksena on kaunis kokeileva muoto ja malli kynnelle.

TERVETULOA OPPIMAAN Haluatko oppia tekemään näitä kauniita koristeluita? Osallistu paikallisen ProNails-koulutuskeskuksesi järjestämään koulutukseen ja opetamme sinulle samettikynsitaiteen tekemisen. www.pronails.fi

44 | PRONAILS NAILY NEWS autumn - winter 2013 - 2014| 45


embossed leather looks by Bianka Mai & Chantal Thiry

AINUTLAATUINEN

NAIL ART -KUVIOINTI

gellak PAINATUKSELLA NAHKAHENGESSÄ MITEN SE TEHDÄÄN Tämä tekniikka on samankaltainen kuin Gellak Fluff Art -tekniikka, mutta sen sijaan että käyttäisit Gellak Shine & Protectia Gellakin päällä, luomme matta-viimeistelyn käyttämällä ProNails Soft Finisheriä Gellak värin päällä. Kun sitten lisäät muodon, käyttämällä edelleen samaa Gellak-väriä, saat ’kohokuvioisen’ nahka-lookin. Kontrasti mattapohjaisen pinnan ja kiiltävän kohokuvion välillä todellisen 3D-vaikutelman.

Jonathan Saunders

Frankie Morello

NAIL FOIL 1

Solid Gold - ref. 28236

1

2

3

Gellak n° 26 Black Saint

nahkakuvioinnit 3 vaiheessa

1. 2.

3.

Korostaaksesi tätä efektiä voit lisätä liukuvärjäyksellä ylimääräisen värin pohjavärin päälle.

4. 5. 3

4

5

by Natalya Grudinina

VINKKI!

2

3

STEP BY STEP gellak HIEKKAINEN KOSKETUS

By Sandrine Roelants

1

2

nail art dust ref. 28293

6.

Levitä ProNails Unicum Maskia kaikille kynsille. Ota käyttöön ProNails Gellak n° 125 Buckle Up Brown. Muotoile ProNails Kolinsky Brush 0 –siveltimellä ranskalainen manikyyri, täydellinen ovaalinmuotoinen hymy kaikille kynsillesi. Täytä ranskalainen manikyyri ProNails Graffiti Brush Medium -siveltimellä. Levitä 2 kerrosta. Koveta ensimmäistä kerrosta 2 minuutin ajan ja toista kerrosta vain 30 sekunnin ajan. Sen tulee jäädä tahmeaksi! Levitä tämän jälkeen ProNails Solid Gold nail foil –foliota ranskalaisen manikyyrin alueelle ja paina erittäin kevyesti sitä puhtaalla siveltimellä. Poista folio varovasti. Peitetyt alueet ja ei-peitetyt alueet tulevat näkyviin. Levitä tämän jälkeen haluamaasi kiiltoa koko kynnelle ja koveta. Ota käyttöön ProNails Kolinsky Brush 0 –sivellin ja ProNails Gellak n° 124 Waiting For Tonight. Maalaa muoto. Älä anna kovettua kokonaan vaan anna jäädä kosteaksi! Sirottele ProNails Nail Art Dustia ProNails Gellak n° 124 Waiting For Tonightin päälle ja anna kovettua UV-lampussa 2 minuutin ajan. Älä levitä päälle kiiltoa koska se tuhoaa tämän yhdistelmän, jossa on mattaa ja kiiltävää pintaa.

Gellak n° 86 Mythical Red + Gellak n° 110 Intuition

46 | PRONAILS NAILY NEWS autumn - winter 2013 - 2014| 47


3 in 1 Sensation Scrub kuorii – viilentää – ravitsee sokeri – eukalyptus & vihreä tee – shea-voi

SENSATION SCRUB ref. 28290

Ympäristöystävällinen: Olemme välttäneet tuotteessa kaikenlaisen muovin käyttämistä suojellaksemme ympäristö

SOS Sensation Scrub on “3 in 1” kuorintavoide, joka on erityisesti kehitetty jaloille. Sillä on stimuloiva ja virkistävä vaikutus, joka tuottaa puhtaan, silkinpehmeän lopputuloksen. Sokerikiteet poistavat tehokkaasti kuolleet solut ja pehmentävät kovaa ihoa ja kovettumia. Virkistävä vaikutus ja silkinpehmeän ihon saavat aikaan yhdistelmä seuraavia aineita – eucalyptys öljy, teepuun öljy, sekä shea-voi. Eukalyptusöljyllä on puhdistava ja rauhoittava vaikutus sisältäen myös antiseptisia ainesosia. Eukalyptysöljyn vaikutusta voimistetaan teepuun öljyllä, joka sisältää anti-mikrobiaalisia aineita, ja näin palauttaa ihon luonnollisen tasapainon. Shea-voi kosteuttaa, tuottaa elastisuutta ja sisältää myös hoitavia ominaisuuksia. Sokerin pehmeys : The SOS Sensation Scrub sopii kaikille ihotyypeille. Sokerikiteet vilkastuttavat verenkiertoa, poistavat kuolleet ihosolut ja pehmentävät jalkojen kovettumia. Sokerikuorinta on iholle huomattavasti pehmeämpi kuin vastaava suolalla. Sokerikiteet sisältävät alfa-hydroksia joka on välttämätöntä terveelle iholle. Se todella tuottaa puhtaan ja silkinpehmeän ihon.

MAGIC TOE FILE ref. 28233

• • • •

Käyttäjäystävällinen Turvallinen & tehokas Helppo puhdistaa Kestää ikuisesti

Oikeanlainen pedikyyri erottuu edukseen

luxe pedicure For a luxurious Pedicure use the ‘PN SOS Sensation Scrub’ after the footbath and rinse with water.

Smart salons and spa’s know how important and profitable a good pedicure can be. Offering good pedicure services can make a huge difference for your business. It’s not about offering complicated and complex services. For the customer the only thing that counts is an honest and effective pedicure with respect for their feet.

Customize your pedicure to your client. Those who have the time and are in need of a treat deserve a luxurious pedicure. Go for an effective basic pedicure for clients who are on a tight schedule.

luKSUSJALKAHOITO Tämä on se joka tekee eron Perusjalkahoidon ja Luksusjalkahoidon välille. Hemmottele asiakastasi unohtumattomalla jalkahieronnalla ja ProNails Massage Balm -voiteella!

Varpaita kunnioittaen

Magic Toe File

PERUSJALKAHOITO • Desinfioi jalat ‘PN SOS Foot Care A’Septicilla • Kylvetä jalkoja terapeuttisessa jalkakylvyssä, johon olet lisännyt ‘PN SOS Foot care Soakia (5-7 min) • Kuivata jalat • Leikkaa & viilaa varpaiden kynnet ‘PN Clinifile Green’illä • Suihkauta jaloilla ja kynsinauhoille ‘PN SOS Callus Off’ia. Älä huuhtele (anna vaikuttaa 2 minuutin ajan) • Työnnä kynsinauhat taakse ‘ProNails Cuticle Pusher’illa • Poista kovettumat ‘PN Magic Foot File’lla • Tee lyhyt hieronta ‘PN SOS Foot Care Massage Balm’in kanssa

VINKKI! Näytä asiakkaalle SOS Foot Care -jalkahoitovaahtojen kotikäyttö ennen hierontaa. Valitse asiakkaallesi hänen jaloilleen sopiva vaahto. Dry Foot Foam: kosteuttaa Cracked Heel Foam: halkeileville kantapäille ja jaloille

Tämä ergonomisesti muotoiltu yksipuolinen viila on kehitetty erityisesti suojelemaan varpaita ja poistamaan niiden kovettumat tehokkaasti. Erityisen muotoilunsa ja mitoituksensa ansiosta pääset helposti hoitamaan varpaan jokaista osaa vahingoittamatta ympärillä olevaa ihoa. Täydellisen pehmeät varpaat, joista kaikki kovettumat saat helposti pois. Vihdoinkin!

Intensive Care Foam: estää kuivaa jalkasientä Sensitive Foot Foam: estää märkää jalkasientä Näin asiakkaasi saa tietää vaahtojen hyödyt. Vaahtojen päivittäinen käyttö ehkäisee tulevia ongelmia.

“VIIMEINEN SILAUS”: väriä varpaiden kynsiin. Asiakkaasi voi valita varpaankynsiinsä geelin, Sopolishin tai kynsilakan. Asiakas, joka vaihtaa mieluiten useammin väriä sopii parhaiten kynsilakka. ProNailsin tuotevalikoimista löytyy laaja valikoima kynsilakkoja ja samansävyisiä geelivärejä. Kynsiä lakatessa tulee käyttää ensin pohjalakkaa, jotta lakan väri ei tartu kynsipetiin. Usein on tarvetta käyttää myös ‘Even Nails’ia jolla saadaan tasoitettua luonnonkynnen epätasaisuuksia. Lopuksi on syytä levittää 2 kerrosta päällyslakkaa pitkäaikaisen kiillon aikaansaamiseksi. Yleensä asiakkaat saavat nauttia täydellisesti lakatuista kynsistään useiden viikkojen ajan.

Viilan kaareva pinta on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka ei aiheuta allergiaa, ja jossa on sopiva karheus saavuttaaksesi loistavan tuloksen. Viilan toinen puoli on valmistettu pehmeästä pinnasta suojellakseen varpaita ja ihoa. Pehmeäpintaisesta kädensijasta saat täydellisen otteen. Tämän viilan kestävyys on lähes ikuinen ja se on helppo pitää puhtaana. Puhdista viila lämpimällä juoksevalla vedellä kynsiharjalla hangaten. Koska viilassa ei ole reikiä, epäpuhtaudet eivät jää kiinni viilaan. Desinfioi viila vielä käyttämällä Clinilotionia, ja anna kuivua. .

48 | PRONAILS NAILY NEWS autumn - winter 2013 - 2014

luksusjalkahoito| 49


ProNails Premium Salonkeja avataan ympäri maailman, jotta voimme tarjota asiakkaillemme unohtumattomia kokemuksia. Asiakkaat rakastavast sitä, ja levittävät sanaa.

I ❤ my

ProNails Premium Salon “... He käyttävät hyviä, turvallisia ja laadukkaita tuotteita.” Lamia, Kreikka

‘...koska jokainen käynti on puhdasta rentoutumista.’ Rennes, Ranska

“... Olen varma, että löydän sieltä uusimmat trendit.” Bajina Basta, Serbia

“... Se on laadun ja ammattimaisuuden taivas.” Zwevezele, Belgia

pronails premium salon MINUN KOKEMUKSEN Viime maaliskuussa sain ensimmäisen ProNails Premium Salonki -kokemukseni Zwevezelessä (Belgia) ja todella rakastin sitä! Paikka on todellinen taivas, hiljainen ja rauhallinen. Jätin autoni läheiselle parkkipaikalle, ja astuin sisään moderniin ja virkistävään ympäristöön, ja ihastelin näkymään upeasti hoidettuun puutarhaan. Jo pelkästään sisään astuessani tunsin oloni ja mieleni rauhalliseksi ja mukavaksi.

INSPIROIVA YHTEISÖ Premium Salongin ammattilaiset muodostavat inspiroivan ystäväyhteisön. Yhdessä etsimme tapoja kehittää liiketoimintaamme jakamalla ajatuksia, kokemuksia, ja kouluttautumalla yhdessä.

Suunnittelutilanne Mechelen, Belgia

Haluaisitko liittyä ProNails Premium yhteisöön? Haluatko salonkisi olevan alueesi suosituin ja trendikkäin? Kysy lisää omalta maahantuojaltasi. www.pronails.fi

50 | PRONAILS NAILY NEWS autumn - winter 2013 - 2014

Seasonal Floor Display Card SPARKLES ref. 28226

Lämpimän tervetulotoivotuksen jälkeen minulle tarjottiin juotavaa ja ohjattiin hyvin suunniteltuun työpisteeseen. Voi mikä ihastuttava vaikutelma! Pelkästään Sopolish tarjoaa niin kattavan valikoiman erilaisia värivaihtoehtoja, joista voin valita mieleiseni! Onneksi Heidi osasi vielä auttaa minua: hän tietää kaiken viimeisimmistä trendeistä ja vaikka hän vasta tapasi minut ensimmäistä kertaa, hän tiesi tarkalleen mitkä värit parhaiten sopivat tyyliini! Trendikäs oranssi? Kyllä kiitos! lijani on todellinen “... koska kynsimuotoi Italia taiteilija.” Cremona, Hän kertoi minulle erikseen jokaisen työvaiheen: mitä tapahtuu seuraavaksi, ja mitä merkitystä sillä on, ja miten se vaikuttaa. Arvostan todella paljon tämän kaltaista ammattimaisuutta! Ja tietenkin rakastin lopputulosta: kahden viikon kynnet manikyyrin kera! Olin taivaissa. Omassa hellittelylistassani ProNails Premium Salonki siirtyi ykköseksi, sen jälkeen tulee kampaamo ja kauneushoitolani. Ei epäilystäkään!


YLEISKATSAUS MARKKINOINTITYÖKALUIHIN

TELINEET

Anna salonkisi erottua kilpailijoista uusimmilla ProNails-markkinointityökaluilla ProNailsin tarjoamat markkinoinnin apuvälineet ovat tärkeä tapa markkinoida hoitolaasi. Se on sinulle mahdollisuus näyttää ammattitaitosi ja ajantasaiset palvelusi, joita tarjoat salongissasi. Menestyneinä kynsimuotoilijoina kohtaamme joka päivä asioita, joita teemme parhaiten: tarjoamme laadukasta palvelua asiakkaillemme. Mutta samalla usein unohdamme itsestäänselvyyden: itse hoitolan. Miltä se näyttää? Onko se siisti ja viihtyisä, kyllä, mutta onko sen ilme ajan tasalla? Kuinka vanhoja julisteet seinillä ovatkaan? Ovatko värit haalistuneet vuosien saatossa? Ovatko trendit muuttuneet? Usko tai älä, mutta visuaalinen ilme kertoo paljon liiketoiminnastamme ja miten ihmiset arvostavat palveluamme. Älä unohda, että asiakkaat tulevat takaisin joka kuukausi ja tuijottavat samoja seiniä vuosi toisensa jälkeen. ProNailsin markkinointityökalut tarjoavat helpon ja edullisen tavan päivittää salonkisi ilme joka sesongin alkaessa. Pienet asiat ratkaisevat sen, että asiakas lähtee todella tyytyväisenä, ja haluaa tulla takaisin uudelleen. Inspiroivat lehtiset, julisteet, bannerit, ja tuotetelineet, lahjakortit, käyntikortit, makeiset, näytteet… ja vielä vaikka kupillinen hyvää kahvia? Tyytyväinen asiakas palaa aina uudelleen, ja on salonkisi paras mainos ja käyntikortti. Lähetä asiakkaallesi kotiin jotakin muistaaksesi häntä, ja jotta hän muistaa sinut, vaikka ProNails Kauneusopas, tai sesongin lehtinen. Näistä asiakas on kiinnostunut, ja seuraavalla käynnillään saattaa kysellä ja ostaa itselleen kotihoitotuotteita.

PN NAIL POLISH COLLECTION DISPLAY

PN NAIL POLISH COLLECTION DISPLAY

Mistress & Maid - ref. 28257

Sparkles - ref. 28259

Content 18 pcs:

Content 18 pcs:

3 x n° 313 - 3 x n° 314 - 3 x n° 315 - 3 x n° 316 - 3 x n° 317 - 3 x n° 318

3 x n° 319 - 3 x n° 320 - 3 x n° 321 - 3 x n° 322 - 3 x n° 323 - 3 x n° 324

Hurmaa asiakkaasi, pidä heidän innostuksena yllä, ja halunsa palata jälleen uudelleen

COLLECTION DISPLAY CARD

COLLECTION DISPLAY CARD

Mistress & Maid - ref. 28255

Sparkles - ref. 28256

PN MINI NAIL POLISH COLLECTION DISPLAY

Nail Polish Coloured Sticks AW13-14

Dark Angel - ref. 28258

ref. 28278

PN Salon Planner ref. 82665

Content 12 pcs: 4 x n° 325 - 4 x n° 326 - 4 x n° 327

MINI DISPLAY CARD Dark Angel - ref. 28254

AUTUMN WINTER 2013 - 2014

EN

Seasonal Consumer Booklet EN

Gift Certificates EN

Appointment Cards EN/FR

50 pcs - ref. 28071

ref. 82666

ref. 82278

52 | PRONAILS NAILY NEWS autumn - winter 2013 - 2014| 53


JULISTEET & BANNERIT JULISTEET 50 x 70 cm Mistress & Maid - ref. 28283 T.G.I.F - ref. 28285 Sparkles - ref. 28284 Chateâu Margaux - ref. 28282 My Nails? EN - ref. 28286

BANNERIT 65 x 170 cm Haunted Green - ref. 28288 Catch The Light - ref. 28287

MESSUT

Little Prayer - ref. 28289

Cosmetics Beauty Hair Bucharest, Romania 26.-29.9.2013

Salon Beauty Prof’s Palavas les flots, Ranska 29.-30.9.2013

LOOK International Madrid, Espanja 4.-6.10.2013

Estetika Bryssel, Belgia 5.-7.10.2013

MISTRESS & MAID NAIL POLISH N° 316 PNC N° 240

www.pronails.com

Kauneus 2013 (Beauty 2013) Helsinki, Suomi 11.-13.10.2013

International Cosmetics fair Touch of Paris Belgrad, Serbia 12.-13.10.2013 SOPOLISH the ultimate semi-permanent nail polish

trY It Out! ask your stylist!

54 | PRONAILS NAILY NEWS autumn - winter 2013 - 2014

T.G.I.F. THANK GOD IT’S FRIDAY NAIL POLISH N° 319 GELLAK N° 129

SPARKLES NAIL POLISH N° 322

CHÂTEAU MARGAUX GELLAK N° 128

www.pronails.com

www.pronails.com

www.pronails.comMY NAILS? 14 dAYS

perfectly polished, NAturALLY!

sCan & CheCk out all 64 Colours www.pronails.com

| 55


MINUN KYNTENI? SOPOLISH YLIVOIMAINEN KESTOLAKKAUS

www.pronails.fi

14 päiväksi

TÄYDELLISET LAKKAUKSET, LUONNOLLISESTI!

ProNails Naily News Finnish  

Nail magazine, kynsilehti, ProNails, Finnish, Suomeksi

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you