Page 1

Oefeninterland in de Mheenhal!!! Vrijdag 23 maart 2012 Zaal is open vanaf 19.00 uur Begin van de wedstrijd 20.00 uur

Dames Oranje

v Dames Tunesië Ter voorbereiding op een O.K.T. in Spanje (waarschijnlijk in Guadalajara op 25, 26 en 27 mei 2012; voor diegene die willen gaan aanmoedigen) en het EK eind dit jaar, spelen de dames van Oranje op 23 maart a.s. een oefenwedstrijd in de Mheenhal in EK-speelstad Apeldoorn. De tegenstander op deze avond is Tunesië. Nederland staat 15de op de wereldranglijst van 2011 en Tunesië op de 26ste. Net als Oranje nam Tunesië eind vorig jaar deel aan het WK in Brazilië, waar de ploeg uiteindelijk op een achttiende plaats eindigde, drie plekken onder Nederland. Ook Tunesië heeft overigens nog een kans op kwalificatie voor de Olympische Spelen. Zij moeten zich in mei tijdens een O.K.T. in Denemarken via duels tegen het gastland, Rusland en de Dominicaanse Republiek zien te plaatsen. Tunesië is net tweede geworden op de Afrikaanse Kampioenschappen. Kortom, de dames kunnen alle aanmoedigingen gebruiken. Kom naar de Mheenhal met vrienden en familie en juich of schreeuw ze naar de overwinning! Zoals iedereen wel weet, bestaat Achilles dit jaar 50 jaar. Een open deur misschien, maar het is wel de reden dat het bestuur van onze vereniging vindt dat de jeugd gratis naar binnen moet kunnen. Voorafgaand aan deze oefeninterland wordt er een clinic voor de jeugd georganiseerd. Volgens de laatste informatie komen enkele spelers van Heren Youth naar Apeldoorn om aan deze clinic invulling te geven. Nadere informatie volgt snel. Voor alle andere aardbewoners zijn de kaarten aan de deur van de Mheenhal verkrijgbaar. Voor volwassenen € 6,- en voor kinderen t/m 15 jaar € 3,-. Kom op tijd, want vol is vol! Het adres van de sporthal is: Sporthal Mheenpark, Zilverschoon 112, Apeldoorn.

Om zo’n gebeurtenis in goed banen te leiden, komt er nog al wat bij kijken. Tickets, programmaboekjes, posters en zaalhuur zijn een paar punten die geld kosten. Gelukkig is er één van onze shirt-sponsors, die zijn “hot wings” uit de mouwen steekt. Hij doet wat geld in de “buckets”, zodat wij dit samen met het NHV kunnen organiseren. Door de steun van KFC in Apeldoorn kunnen we zeggen: “It’s a wrap!” Het is geregeld!

2012 Oefeninterland Mheenhal  

Ter voorbereiding op een O.K.T. in Spanje spelen de dames van Oranje op 23 maart a.s. een oefenwedstrijd in de Mheenhal in EK-speelstad Apel...

Advertisement