Page 1

Magazine

NO: 01 2013

worn by • farah vintage • farah 1920 • original penguin • vårmoten 2013 original penguin dame • original penguin kids • vandrer by haaning & htoon • original penguin shoes • ace agency surf crew i biarritz

Surf Crew i Biarritz

side 28


1


innhold 6

Worn By

12

Farah Vintage

15

Farah 1920

20

Original Penguin

28

Surf Crew Biarritz

29

Original Penguin Shoes

32

Original Penguin Women

36

Original Penguin Kids

38

Vandrer

42

V책r/Sommer 2013

2


3


Vi her på Ace Agency elsker et aktivt liv med fokus på tradisjon, kvalitet og god stil. Derfor velger vi å jobbe med klesmerker som tar utgangspunkt i tradisjoner, kvalitet og anvendelighet. I dagens hektiske motebilde føles det betryggende med klassisk design og tradisjonsrike leverandører. Kolleksjonene til våre merker ser bakover for å skape det nye. En vintage feel med en moderne twist kaller vi det på godt norsk! Vi har siden starten i 2009 hatt stødig vekst og i dag finnes våre merker i butikker landet rundt. I 2012 flyttet vi inn i romslige lokaler i en gammel sveitservilla i Holtegaten, hvor vi ønsker å gi våre kunder en avslappende og inspirerende opplevelse. Ace Magazine er vår kanal utover de vanlige lookbookene, Facebook og hjemmesider. Her kommer vi til å ha fotoreportasjer, biografier om folk vi digger og litt mer dyptgående innsikt i merkene vi jobber med. I dette første nummeret introduserer vi samtlige av merkene våre, gir deg en kikk på hva vårt norske “Surf Team” har funnet på i Biarritz og i tillegg kan du ta en titt på vårens kommende kolleksjoner. Vi gleder oss allerede til neste nummer og til neste gang vi sees!

4


5

worn by a/w 2012 . Ace agency magazine


ace agency presenterer:

worn by Worn By er dedikert til å fange de mest ikoniske øyeblikkene i rock’n’roll historien. De finner inspirasjon over hele verden og arbeider tett med kunstnere, musikere og fotografer for å bringe tilbake originale bilder og plagg brukt av fortidens legender. Siden 2004 har Worn By blitt en ledende merkevare i mange av verdens premium motebutikker. Merket appellerer til musikkelskere i alle aldre som setter pris på stil og arven etter sine ikoner.

Hver t-skjorte kommer med sin egen unike Polaroidhangtag hvor detaljene rundt inspirasjonen beskrives på baksiden. Alle t-skjortene er laget av de beste stoffene med de mest behagelige vaskene, med flotte farger, stitchdetaljering og avanserte print-teknikker for å oppnå en virkelig autentisk finish som føles fantastisk å ha på seg. Alle Worn By plagg er sweatshop free, med etiske materialer og alle lables er 100% resirkulert.

Ace agency magazine. worn by a/w 2012

6


7

worn by a/w 2012 . Ace agency magazine


8

Ace agency magazine. worn by a/w 2012


9

worn by a/w 2012 . Ace agency magazine


10

Ace agency magazine. worn by a/w 2012


11

farah vintage a/w 2012 . Ace agency magazine


ace agency presenterer:

Farah vintage Farah har røtter helt tilbake til 1920-tallet og Farah Vintage er i dag deres kolleksjon der det beste fra arkivet møter dagens trender. “Farah buksen” var et bekrep på 70 og 80 tallet og i dag er den deres absolutt bestselger. Med markedet kanskje smaleste passform er Farah Vintage blitt et must for unge menn, med en stil som er klassisk uten å miste edge. Farah Vintage ble i 2011 vinneren av “Menswear Brand of the Year” på prestisjetunge Drapers Fashion Awards i London. Interessen for merket øker kraftig og Farah er i dag en toppselger hos noen av de største butikkene i England.

“ The judges should be looking for a menswear brand that consistently performs, offers the best sell-through or the best margin. This should be backed up by solid customer service to its wholesale stockists. The brand that has most improved or the one showing the most interesting design or marketing direction.” Caroline Nodder, Editor in Chief, Drapers

Ace agency magazine. farah vintage A/W 2012

12


13

farah vintage a/w 2012 . Ace agency magazine


14

Ace agency magazine. farah vintage A/W 2012


ace agency presenterer:

Farah 1920 15

Med sin 1920 kolleksjon viser Farah at de har mer å by på enn den smale 60-talls silhuetten som Farah Vintage er kjent for. Farah startet i Texas i 1920 og denne kolleksjonen er basert på arkivet av workwear fra denne tiden. Slitesterke chambrayskjorter, militære chinos, duffel-

farah 1920 a/w 2012 . Ace agency magazine

coater, kraftige strikkeplagg og poloer er alltid med. Med fokus på kvalitets materialer, imponerende detaljer og moderne passform er dette en allsidig kolleksjon for en mann som ønsker klær med en historie som er tilpasset dagens motebilde.


16

Ace agency magazine. farah vintage a/W 2012


17

farah 1920 a/w 2012 . Ace agency magazine


18

Ace agency magazine. farah vintage a/W 2012


19

original penguin a/w 2012 . Ace agency magazine


ace agency presenterer:

original penguin Original Penguin er et internasjonalt amerikansk sportswear brand etablert i 1955. Det er maskulint og ungdommelig, med innovativ design der subtile innslag av humor er viktig. Original Penguin mannen en en optimistisk fyr som elsker å oppdage uventede detaljer i plaggene sine. Han er opptatt av kvalitet, varighet og er i aldersgruppen 20 til 40+. Original Penguin er mest kjent for sine mange poloskjortemodeller, men har de siste årene blitt et fullstendig livsstil-brand med fantastiske skjorter, dresser, chinos, sko og tilbehør. Original Penguin er sett på filmstjerner som Jake Gyllenhaal, Brad Pitt, James Franco og Robert Pattinson. Her i Norge er Donkeyboy og Henrik Thodesen blant ambassadørene.

“Cool is subjective and personal, but ORIGINAL PENGUIN has been identified as a CoolBrand by the British public and a panel of influential opinion formers based on a wide criteria of factors. It is a huge achievement and implies it is a brand that most Brits wish to own. ORIGINAL PENGUIN is clearly delivering cool in the eyes of consumers and influencers alike.” Stephen Cheliotis, Chairman of the CoolBrands Expert Council

I tillegg til over 40 egne butikker, selges Original Penguin i prestisjeforretninger som Selfridges, House of Fraser, Bloomingdales og Saks Fifth Avenue. I Norge finnes Original Penguin i Oslo, Trondheim, Bergen, Drammen og Arendal.

Original Penguin kolleksjonen er omfattende og kan deles inn i fire segmenter: Casual : Moderne avslappet garderobe, basert rundt denim, med heritage elementer som er oppdatert på siste trend. Refined With a Twist: En stilren livsstil der basics av beste sort er viktige og garderoben imponerer like mye på møterommet som i baren etter jobb. Klassisk estetikk med en humoristisk vri. Penguin 75 : Vintage-delen av kolleksjonen som tar sin inspirasjon fra 70-tallet og Original Penguin sitt arkiv fra denne perioden. Core : Ett stort utvalg av bestselgere som alltid er tilgjengelige. Alt fra klassiske button-downs til fin-strikkede gensere i tidløse farger.

Ace agency magazine. original penguin a/W 2012

20


21

Core: Et stort utvalg av bestselgere som alltid er tilgjengelige. Alt fra klassiske button-downs til finstrikkede gensere i tidløse farger.

original penguin a/w 2012 . Ace agency magazine


22

refined with a twist: En stilren livsstil der basics av beste sort er viktige og garderoben imponerer like mye pü møterommet som i baren etter jobb. Klassisk estetikk med en humoristisk vri.

Ace agency magazine. original penguin a/W 2012


23

Casual: Moderne avslappet garderobe, basert rundt denim, med heritage elementer som er oppdatert p책 siste trend

original penguin a/w 2012 . Ace agency magazine


24

penguin 75: Vintage-delen av kolleksjonen som tar sin inspirasjon fra 70-tallet og Original Penguin sitt arkiv fra denne perioden.

Ace agency magazine. original penguin a/W 2012


25

original penguin a/w 2012 . Ace agency magazine


26

Ace agency magazine. original penguin a/W 2012


Original Penguin

Surf Crew i Biarritz

Vi i Ace Agency elsker en aktiv livsstil, nye reisemål og naturopplevelser. Det gjør kompisgjengen som utgjør vårt uformelle surf crew også! Disse gutta surfer, skater og seiler seg gjennom verden utstyrt med kamera og baggen full av Original Penguin. Vi følger deres eventyr her i Ace Agency Magazine og på våre sosiale medier.

ace agency surf crew. Ace agency magazine


28

Ace agency magazine. ace agency surf crew


ace agency presenterer:

original penguin Shoes 29

original penguin shoes a/w 2012 . Ace agency magazine


30

Ace agency magazine. original penguin shoes a/W 2012


31

original penguin women a/w 2012 . Ace agency magazine


ace agency presenterer:

original penguin for Women Original Penguin har i årevis tilbudt klær for kvinner, men det har for det meste vært enkelte plagg for å komplementere herrekolleksjonen. I 2012 presenterte de sin første fullstendige kolleksjon til stor begeistring i New York. Det er en leken 50-talls preppy stil med en moderne vri, kolleksjonen er full av sporty kjoler, lekre topper og

spennende strikk i luksuriøse kvaliteter. Klassiske Original Penguin elementer som poloskjorten, chinoene og cardiganen er med, slik at kvinner med sansen for klassisk amerikansk stil nå endelig kan skaffe seg Original Penguins “Retro Preppy” look!

Ace agency magazine. original penguin a/W 2012

32


33

original penguin a/w 2012 . Ace agency magazine


34

Ace agency magazine. original penguin women a/w 2012


35

original penguin kids a/w 2012 . Ace agency magazine


ace agency presenterer:

original penguin Kids Barn elsker pingviner, så det er en glede å presentere denne kolleksjonen med baby og barneklær for gutter. For de aller minste er det bodyer og buksedresser med den ikoniske “The Earl” detaljer og for gutter i alderen 2 til 8+ er det Original Penguin klassikere som poloer,

skjorter, hettegensere. baseballjakker og chinos. En av våre ambassadører her til lands er Donkeyboy og de har jo slått skikkelig an blant barn, med sin fargerike stil. Nå er denne kolleksjonen endelig å få i Norge og vi gleder oss til å se de minste med “Pete the Penguin” på brystet!

Ace agency magazine. original penguin kids a/w 2012

36


VANDRER HAANING & HTOON

Thermals for the Scandinavian gentleman vandrer by haaning&htoon. Ace agency magazine


38 ace agency presenterer:

Vandrer Vandrer følger fotsporene til norgeshistoriens største oppdagere og våre lange tradisjoner innen sjøfartsliv som gjennom tidene har bragt med seg nye silhuetter, farger og eksotiske materialer inn i norske klestradisjoner. Vandrer kombinerer disse tradisjonene med et moderne uttrykk som er for kvinner og menn med et aktivt liv

profesjonelt og privat der funksjon-alitet, kvalitet og stil er viktig. De har behov for en garderobe som er komfortabel og samtidig presentabel i enhver setting. “Vandrer er tidløse klær som vil følge deg på dine mange reiser“

Ace agency magazine. vandrer by haaning&htoon


39

vandrer by haaning&htoon. Ace agency magazine


40

Ace agency magazine. vandrer by haaning&htoon


41


vår/

sommer

2013

Fra Original Penguins sommerdager i Nashville til Farah Vintage sin japanispirerte kolleksjon, er det mye flott å se frem til i den kommende vårsesongen. Ta en kikk på våre favoritter som snart er i butikk!

42


v책r/sommer 2013 Original Penguin. Lookbook S/S 2013

43


v책r/sommer 2013 Worn By Lookbook S/S 2013

44


v책r/sommer 2013 Farah Vintage Lookbook S/S 2013

45


v책r/sommer 2013 Farah 1920 Lookbook S/S 2013

46


showroom holtegata 14 | 0259 oslo tel +47 40 40 35 28 | mail info@aceagency.no aceagency.no

Ace Agency Magazine No. 1  

Våre merker og siste nytt fra Ace Agency

Advertisement