Page 1

Jatak-nytt, Vegg Jatak er størst i Norge på takstoler, og eneste landsdekkende kjede!

Jatak® Veggpakke - en suksess Ing. Steinar Heller AS Vi har brukt takstoler fra Jatak Are Brug i over 10 år, og i fjor testet vi for første gang ut Jatak sitt nyutviklede system for bygging av vegger. Jatak® Veggpakke. Dette var til en garasje, og etter dette har vi benyttet Jatak® Veggpakker i alle våre prosjekter hvor det benyttes treverk i byggkonstruksjonen. På spørsmålet om hvorfor Ing. Steinar Heller AS benytter Jatak® Veggpakke svarer ingeniør Stian Holmen at det er mange fordeler med dette. Vi får detaljerte byggtegninger fra Jatak. Her er alt målsatt og tilpasset. Det gjør det enklere og raskere for oss i vår egen planlegging og selvsagt også på byggeplassen. Tømrer bas Jostein Brattås legger til at Jatak freser spor i sviller og i stenderne. Dette gjør at vi raskt, riktig og effektivt monterer veggene i bygget. Og i tillegg er det alle de andre fordelene ved å få trekonstruksjonen ferdig kappet. Det blir god orden på arbeidsplassen med mindre støv og ikke minst er det godt å slippe å rydde og slippe å snuble i kapp. Det er to blide og fornøyde representanter for Ing. Steinar Heller AS vi møter i Storgt. 8 i Moss. Dette er et stort prosjekt hvor det er benyttet ferdigkappet reisverk i innvendige vegger. I tillegg har vi fått bunnsvill med ferdig frest spor med CC 60. Ing. Steinar Heller AS ble etablert i 1982 i Askim, og har i dag 15 fast ansatte. I tillegg til dette leies det inn personell etter behov.

Jatak® Veggpakke

Våre konstruktører arbeider målrettet med å finne løsninger som sparer tid for våre kunder. Dette gjelder gjennom hele byggeprosessen, fra planlegging til utførelse på byggeplassen. I Jatak® Veggpakke er dette satt i system. Våre nøyaktige tegninger overfører kapplister til effektive sagog fresanlegg. Dette gir ferdigvare med svært høy grad av nøyaktighet, og du får selvsagt frest spor på topp- og bunnsvill til stendere, og frest spor på stenderne for plassering av losholter til vinduer og dører.

Frest spor i svill

Tak skal du ha!

www.jatak.no

Tegningsgrunnlag fra Jatak Konstruktørene i Jatak benytter seg av programvaren Roofcon og Trusscon til alle konstruksjons og beregningsoppdrag. Dette gir nøyaktige målsatte tegninger som er god hjelp i planleggingen, og som også gjør arbeidet enklere på byggeplassen.

For ytterligere informasjon og pristilbud, kontakt oss eller se på jatak.no!

Jatak er Norges største leverandør av takstoler, Jatak® konstruksjonspakke og bjelkelag. Jatak har medlemsbedrifter i Askim, Larvik, Vegårshei, Kværneland, Kaupanger og på Støren. For ytterligere informasjon kan du besøke jatak.no, kontakte oss på e-post: post@jatak.no eller på telefon 948 39 950.

Jatak veggpakke  

Jatak veggpakke

Jatak veggpakke  

Jatak veggpakke

Advertisement