Page 1

Interviu cu Sorin

1

De cand lucrezi la Accenture si ce rol indeplinesti?

Prima mea zi la Accenture a fost 17 Decembrie 2007. Mi-am inceput activitatea in cadrul unui proiect financiar-contabil din divizia de BPO. Dupa aproape un an de activitate, in noiembrie 2008 am avut oportunitatea de a lucra in cadrul unui alt proiect financiar-contabil, care isi incepea atunci activitatea. Apoi am simtit nevoia unei schimbari in cariera, iar din noiembrie 2012 sunt membru al echipei de Mobilizare.

2

Ce faci concret la job-ul tau? Cum arata o zi la serviciu?

Practic in momentul in care Accenture incepe un nou proiect in divizia de BPO, echipa de Mobilizare se asigura ca transferul activitatilor de la client catre echipa Accenture se desfasoara corect. Fiecare zi este diferita, dar toate zilele au un element comun – multe sedinte si discutii telefonice sau online.

3

Pe langa activitatile standard te implici si in alte programe interne? Povesteste-ne putin despre experienta ta si de ce ai ales sa te implici.

Pe langa activitatea de zi cu zi, fac parte din echipa locala de traineri – sustin traininguri de Microsoft Excel, atat la nivel incepator, cat si la nivel avansat. Acest training nu m-a atras la inceput, deoarece nu ma “incanta” ideea de a vorbi in fata colegilor, dar doream sa imi impartasesc cunostintele asa ca am acceptat provocarea. Dupa primul training nu


prea am mai avut voce si mi-au trebuit 12 ore de somn sa imi revin.  Am invatat treptat cum sa imi fac viata usoara, sa implic mai mult cursantii, iar acum sesiunile se desfasoara mult mai usor. Tot datorita cunostintelor de Microsoft Excel, m-am implicat si intr-un proiect intern de automatizare a rapoartelor de activitate. Acest program m-a ajutat sa inteleg mai bine ce inseamna sa coordonezi un proiect si m-a invatat sa fiu mai flexibil in gandire. Recent am inceput programul “Tech Masters”, pe care am placerea sa il si coordonez. Prin acesta am reunit colegi, din diferite proiecte din diviza de BPO, care doresc sa isi foloseasca creativitatea si abilitatile tehnice pentru a contribui la activitati interne din aria lor de interes.

4

Ce iti place cel mai mult la job-ul actual si la compania noastra?

Fiecare activitate noua este diferita de cea pe care tocmai am incheiat-o. Ceea ce am invatat ieri, imi va face viata mai usoara maine pentru ca interactionez cu oameni noi si stiluri de lucru diferite fata ceea ce am experimentat pana atunci. Imi place de asemenea una dintre valorile Accenture – One Global Network. La Accenture am senzatia ca intreaga planeta incape pe o fila A4.

5

Care este cea mai mare realizare a ta de cand lucrezi la Accenture?

Cea mai mare realizare ar fi cel de-al doilea proiect financiar-contabil in cadrul caruia am lucrat. Am fost implicat inca de la inceput si a trebuit sa iau totul de la zero si sa inventez rapoarte, mai mult sau mai putin complexe. Am avut multe provocari si cerinte,

dar cu ajutorul oamenilor din jur, al prietenului meu “Google search” si al catorva pahare de Cola, am reusit sa le depasesc. Desi toti colegii implicati in proiect au avut un program incarcat, am primit ajutor de fiecare data cand am avut nevoie.

6

Cum reusesti sa mentii echilibrul intre viata profesionala si cea personala?

Reusesc sa mentin un echilibru numai cu ajutorul si intelegerea celor din jurul meu. Sotia imi accepta serile petrecute in fata calculatorului, iar colegii imi inteleg nevoia unui program flexibil.

7

Care sunt hobby-urile tale?

Ma delectez cu o repriza de karting si cat mai multe plimbari cu masina. Pentru a-mi incarca bateriile prefer sa merg la munte si sa petrec o noapte in jurul focului.

www.facebook.com/accentureinromania ©2014 Accenture. All rights reserved

Interviu cu sorin  
Interviu cu sorin  

Prima mea zi la Accenture a fost 17 Decembrie 2007. Mi-am inceput activitatea in cadrul unui proiect financiar-contabil din divizia de BPO....

Advertisement