__MAIN_TEXT__

Page 1

B ro o d

F a stfo od

H a rtig

Zo et

We deliver a

Thousand smiles Everyday


Swedish designers of taste


INHOUDSTABEL Wie zijn we?

P03

Better Bread - Brood

P18

Easy-to-Eat - Fastfood P50 Easy-to-Eat - Hartig

P64

Sweet Moments - Zoet P72

WELKOM IN DE WERELD VAN LANTMÄNNEN UNIBAKE Als designer moet je exact weten wat je doet. Want elk detail telt en maakt het verschil. Je creaties moeten slim, puur en verrassend zijn. Een genot voor elke dag. Daarom is Zweeds design zo bijzonder. En dat geldt ook voor ons. Wij zijn Lantmännen Unibake, de tweede grootste bakkerijgroep van Europa. Met 36 industriële bakkerijen in meer dan 20 landen en authentieke Zweedse roots. Onze merken Pastridor & Schulstad zijn echte kwaliteitsreferenties.

Elke dag laten onze 6.000 medewerkers de hele wereld genieten van onze categorieën Better Bread (Brood), Easy-to-Eat (Fastfood & Hartig) en Sweet Moments (Zoet). We bieden hoogwaardige bakkerijproducten en innovatieve oplossingen aan. Zo creëren we elke dag waarde, veiligheid en plezier voor veeleisende klanten en consumenten. Dat is onze passie. Onze vorm van design. In deze catalogus inspireren we je om je klanten te verwennen met lekkere bakkerijproducten op elk moment van de dag, in jouw zaak of ‘on the go’. Van het ontbijt, de lunch, het diner, tot snacks en banqueting. We helpen je om de juiste producten aan te bieden op het juiste moment en om in te spelen op de laatste trends. Zo kan je perfect aan de wensen van de eigentijdse klant voldoen.

04


Transformeren om samen te groeien S A M E N

05

S T A A N

W E

S T E R K E R

BET T E R B RE AD

E AS Y-TO-E AT

E ASY-T O-E AT

SWE E T M OMEN TS

- B ROOD -

- FAS TF OOD -

- HART IG -

- ZOE T -

PASTRIDOR IS ONS MERK VOOR

SCHULSTAD IS ONS MERK VOOR

BROOD & FASTFOOD

HARTIG & ZOET


MEESTERBAKKERS & MERKENBOUWERS In deze snel veranderende wereld is het goed dat er authentieke en herkenbare merken bestaan. Ze scheppen vertrouwen en geven groeikansen aan. Bij Lantmännen Unibake bouwen we heel bewust aan de toekomst van onze merken. Hierin ligt onze meerwaarde voor jou en voor je klanten. Onze merken Pastridor & Schulstad staan garant voor kwaliteit. Om kwaliteit te leveren, moet je expert zijn en blijven. Daarom verbeteren we voortdurend onze service en zijn we gepassioneerd door innovatie. Zo slagen we erin om met een ruim productportfolio te blijven inspelen op de veranderende behoeften van de hedendaagse klant en jouw consument. In de dynamische bake off markt willen we immers voorloper zijn. Dat doen we door onze twee merken Pastridor & Schulstad actiever te promoten en te stroomlijnen, door hen in te delen in specifieke productcategorieën.

ACTIEVE BRAND BUILDING De merken Pastridor & Schulstad zetten we onder de sterke noemer Lantmännen Unibake in de kijker in jouw markt. Dit doen we via advertenties, public relations, online support, Unibake Academy en tal van andere commerciële initiatieven.

EEN GESTROOMLIJND, VERRUIMD EN TRENDY PRODUCTAANBOD Onder Pastridor & Schulstad kunnen we veel makkelijker en sneller de succesvolle producten aanbieden uit onze 36 internationale bakkerijen.

EEN ONDERSCHEIDENDE VISUELE IDENTITEIT We creëren twee zeer herkenbare merken, waardoor je sneller producten kan terugvinden in de catalogus, op de website, in de koelcel,…

06


We brengen onder de merknaam Pastridor voor het eerst afbakcroissants op de markt.

Pastridor wordt overgenomen door de Zweedse groep Lantmännen Unibake.

De bakkerij in Londerzeel brandt volledig uit.

09/10

2015

Het hoofdkwartier van de Zweedse Lantmännen Group beslist om de Pastridor bakkerij in Londerzeel na de brand terug op te bouwen en met de beste high tech productielijnen uit te rusten.

Al sinds jaren de n°1 in België in broodjeszaken met stokbrood dat volgens kenners niet te evenaren is.

2016

Introductie van een nieuw en uitgebreid “on trend” assortiment met tal van rustieke broden, ciabatta’s, sandwiches, gourmet hamburger buns en hot dog buns.

Vandaag is Pastridor ons merk voor Brood & Fastfood

07


135 JAAR MEER DAN

KONINKLIJK Ons internationale merk Schulstad staat voor het grootste en beste assortiment Royal Danish en French pastry ter wereld.

De oorsprong van het merk Schulstad gaat terug tot 1880 toen een 32-jarige Deense ondernemer, Viggo Schulstad, een bakkerij in het centrum van Kopenhagen runde. De Schulstad passie voor kwaliteit, vakmanschap en goede smaak is daar geboren.

1917

In Kopenhagen in 1917 ontstaat Schulstad officieel als bedrijf na de fusie van 4 industriële bakkerijen.

Het Belgische Pastridor lanceert de eerste echte botercroissant in Italië (voordien at men er enkel margarine croissants). Vandaag valt dit product onder de merknaam Schulstad.

Het Deense Schulstad wordt overgenomen door de Zweedse groep Lantmännen Unibake.

N°1 en bestseller bij Schulstad is de Maple Pecan waarvan er over de hele wereld miljoenen stuks worden verkocht.

LAAGJES Royal Danish pastry wordt wereldwijd gewaardeerd om zijn uitzonderlijk lichte, knapperige textuur en heerlijke smaak. Dit komt door de 24 laagjes bladerdeeg, die heerlijk smelten in je mond.

Vandaag is Schulstad ons merk voor Hartig & Zoet

08


09


Home Swede home Lantmännen Unibake is in handen van 25.000 Zweedse landbouwers. We behoren tot de grote Zweedse groep Lantmännen, een landbouwerscoöperatie die toonaangevend is in de sector van de landbouw, machinerie, bio-energie en voeding. Hierdoor staan we heel dicht bij de natuur en ligt zorg voor de planeet ons nauw aan het hart. Maar ook oog voor detail zit in onze Zweedse genen. Denk maar aan ons design dat slim, puur en verrassend is. Een genot voor elke dag, net als onze bake off producten. Lantmännen Unibake is de tweede grootste bakkerijgroep in Europa en dé expert in diepgevroren bakkerijproducten. De heerlijke crunch van ovenvers brood, dat is waar onze 6.000 werknemers in onze 36 wereldwijde bakkerijen elke dag met passie en vakkennis aan werken.

10


Love for nature Uit liefde voor ons bakkersvak hebben we een groot verantwoordelijkheidsgevoel met betrekking tot voedselveiligheid, kwaliteit, lokale werkgelegenheid en duurzaamheid. Dat we op de goede weg zijn, werd recent nog bewezen toen Lantmännen in Zweden de titel van “Sweden’s most sustainable brand” kreeg. Daarnaast zorgen onze bake off producten voor minder voedselverspilling, omdat je ze perfect kan doseren.

11


Palm oil Handle with care We dragen zorg voor onze producten en voor de natuur, van het veld tot in het schap. Daarom vinden we dat palmolie op verantwoorde wijze geproduceerd en ingekocht moet worden. We zijn een toonaangevend bedrijf in de ondersteuning van de ethische productie van palmolie. Sinds 2010 is Lantmännen Unibake lid van de Ronde Tafel voor Duurzame Palmolie. We gebruiken enkel nog gesegregeerde palmolie of ingrediënten zonder palmolie en checken altijd of onze ingrediënten van RSPO-gecertificeerde bronnen komen. Vanaf 1 juni 2016 voldoen al onze producten aan de Certified Segregated Palm Oil eisen. En daar zijn we best trots op.

12


We ondersteunen je op alle vlakken TRENDWATCHING & MARKTONDERZOEK Promoties Public relations

UNIBAKE ACADEMY NAAM NAAMS-

NIEUWE CONCEPTEN

BEKENDHEID

& OPLOSSINGEN

OP MAAT VAKBEURZEN

Online SALES TRAINING

MARKETING sponsoring INNOVATIE Advertenties &

CATALOGI POS-MATERIAAL SALES VISITS

13


Bakery Solutions KOFFIEHUIZEN & BISTRO’S

QUICK SERVICE RESTAURANTS Lantmännen Unibake is de favoriete partner voor fastfoodoplossingen. Enkele van de grootste fastfoodketens ter wereld zijn hiervan al overtuigd. Met ons klassiek en nieuw gourmet bun assortiment bieden we tal van mogelijkheden voor de ontwikkeling en vernieuwing van je traditionele fastfoodmenu.

HOTELS Wanneer je een hotelklant of deelnemer aan een conferentie vraagt wat de belangrijkste maaltijd van de dag is, zal hij ongetwijfeld ‘het ontbijt’ antwoorden. Nieuwe zintuiglijke ervaringen en verrassende smaken zorgen voor de perfecte start van de dag. Lantmännen Unibake is gespecialiseerd in ontbijtformules. Maar ook voor andere broodmomenten, zoals de lunch, het diner of het buffet bieden we interessante hoteloplossingen aan.

De koffiehuiscultuur floreert, cafés ontdekken de gourmet bun trend en brunchen is in. Wij begrijpen dat jouw klant van beleving houdt. Hij kiest niet alleen voor smakelijke en kwalitatieve producten, maar zijn oog wil ook wat. Daar kan jij handig op inspelen met onze klassiekers, zoals gewone of gevulde croissants, met ons rustiek brood en met tal van gourmet bun oplossingen.

VRIJE TIJD EN REIZEN De consument leeft steeds meer ‘on the go’. Hij wil een maaltijd die niet alleen snel en makkelijk gegeten kan worden, maar die ook licht en smakelijk is. Met ons modern Easy-to-Eat assortiment bieden we je de perfecte ‘on the go’ oplossingen, waarin we tijdwinst, meesterschap én kwaliteit verenigen.

TANKSTATIONS

CONVENIENCE SHOP De heerlijke bakgeur in je winkel verleidt je klanten en zorgt voor meer sfeer en levendigheid. Daarom helpen we je graag met een bake off broodafdeling, met het juiste productassortiment en met een professionele presentatie in je winkel. Zo verhogen we samen je sales.

BEDRIJFSRESTAURANTS Time is money. Dat geldt ook in je bedrijfsrestaurant. Met het bake off assortiment van Pastridor & Schulstad verwelkom je elke dag je klanten met de heerlijke geur van afgebakken brood. En dit met een minimum aan inspanningen. Gemak, verleiding en kwaliteit gaan daarbij hand in hand. Vraag zeker ook naar ons Spatelconcept!

Bake off brood is in tankstations een vaste waarde geworden om klanten te winnen en je omzet te vergroten. Lantmännen Unibake helpt storemanagers daarbij en traint je medewerkers om brood op de juiste manier af te bakken.

14


Maak kennis met onze chefs!

15


WORD EEN PROF IN BAKE OFF! Wat is de ideale baktijd voor een open kruim en een dunne knapperige korst? Hoe presenteer je je broodjes of je croissants zo smaakvol mogelijk? En hoe creëer je je eigen iconische gourmet burger of hot dog?

LEREN VAN DE BESTE

DE KNEEPJES VAN HET VAK

Als onderdeel van een internatio-

Onze opleidingen zijn ontworpen om alle professionals in onze waardeketen, de technische, operationele en culinaire kneepjes van het vak bij te leren. Die opleidingen worden gegeven op onze eigen locatie in Brussel (BE) of op aanvraag op jouw locatie.

naal netwerk van gecertificeerde opleidingscentra, helpt de Unibake Academy al sinds 2006 medewerkers, klanten, als anderen, de kwaliteit van het broodaanbod voor de consument te verbeteren. Onze culinaire adviseurs met jarenlange praktijkervaring helpen je om pro-

INTERESSE?

fessioneel te groeien en zo deel uit

Bekijk online ons cursusaanbod en schrijf je in voor een opleiding naar keuze.

te maken van een kwalitatieve en innovatieve broodcultuur.

LANTMÄNNEN UNIBAKE BELGIË-LUXEMBURG + 3 2 ( 0 ) 5 2 3 1 5 9 0 0 | R U S AT I R A L A A N 5 , 1 0 8 3 G A N S H O R E N , B E L G I Ë UNIBAKEACADEMY@LANTMANNEN.COM L A N T M A N N E N - U N I B A K E . B E | M Y PA S T R I D O R . B E 16


HANDIG RECEPTENBOEK Om je een handje te helpen, hebben we een uniek Spatelreceptenboek uitgebracht. Laat je inspireren door de verschillende recepten met diverse ingrediënten die goed bij elkaar passen op een broodje. Van heel eenvoudig tot luxe. Je kan natuurlijk zelf ook eindeloos variëren en je creatief uitleven met het Spatelconcept.

Beleg verse broodjes in een handomdraai ONTDEK LANTMÄNNEN UNIBAKE’S INNOVATIEVE SPATELCONCEPT Er gaat niets boven een knapperig broodje dat ter plaatse wordt belegd met verse ingrediënten. Maar op piekmomenten is daar niet altijd tijd voor. Bij Lantmännen Unibake bedachten we daar een oplossing voor: het Spatelconcept. En vandaag gaat het concept dankzij al zijn lokale successen internationaal! Met het innovatieve Spatelconcept kan je op ieder moment van de dag verse broodjes aanbieden, verspil je minder voedsel én werk je veel efficiënter. Ideaal voor de moderne ondernemer. Het Spatelconcept is hét antwoord op het probleem dat belegde broodjes slechts een aantal uur bewaard kunnen worden. Met de spatels van Lantmännen Unibake kan je het beleg op voorhand bereiden en bewaren in een gekoelde vitrine. Je klanten kiezen vervolgens hun favoriete beleg uit de vitrine en jij belegt er hun vers broodje mee. Zij proeven meteen het verschil en jij geniet van tal van voordelen!

17


MINDER FOOD WASTE, MEER RENDEMENT

DE VERKOOPCIJFERS ZIJN HET BESTE BEWIJS

“Sinds we het Spatelconcept gebruiken, verspillen we minder voedsel. De kwaliteit en de versbeleving van ons assortiment zijn er ook flink op vooruitgegaan. Bovendien wordt onze koude keuken nu veel beter aangestuurd en beheerst, doordat er veel werk voorbereid wordt. Het Spatelconcept van Lantmännen Unibake is voor ons dan ook zeer rendabel gebleken!”

“We hadden eerst onze twijfels over of dit concept wel zou werken en of gasten het wel zouden begrijpen in België, maar aan de verkoopcijfers te zien, gaat het uitstekend. De spatel triggert de gasten. Ze vinden het interessant, ze zien hun beleg veel beter en ze kopen dan ook meer. Gasten willen over hun eigen eten heersen.”

— Ahoy Rotterdam, Nederland

— Tom Clarysse, Commercial Manager Lantmännen Unibake België

DE VOORDELEN • Snel en efficiënt • HACCP-verantwoord • Tot 40% minder food waste! Dat is niet alleen milieuvriendelijk maar ook voordelig • Lagere personeelskosten • Hogere kassa-aanslag • Meer gebruiksgemak op de piekmomenten • Grotere visuele verleiding • Ruimtebesparend

18


Better Bread 19


BETT E R B R E A D - BR O O D -

Rustieke broden zijn helemaal in. Ze passen goed bij de heersende gezondsheidstrend. Alles wat ambachtelijk, authentiek en kwalitatief is, scoort. Daarom bieden we je een uitgebreid assortiment broden aan uit onze artisanale bakkerij. Ze zijn het resultaat van creativiteit, passie, vakmanschap en aandacht voor elk detail. Beleg ze met evenveel liefde. Daarnaast kan je uiteraard blijven kiezen voor onze klassieke stokbroden. Topproducten die hun waarde nooit verliezen en het altijd goed doen bij de consument.

PICCOLO WIT P20 | STOKBROOD WIT P21 | STOKBROOD BREED P22 PICCOLO BRUIN & MEERGRANEN P23 | STOKBROOD BRUIN & MEERGRANEN P24 RUSTIEK STOKBROOD & PICCOLO’S P25 | RUSTIEKE BRODEN P28 | RUSTIEKE BROODJES P30 | KEIZERBROODJES P31 | PISTOLETS P32 | BAGNATS P33 | CIABATTA’S P34 | GLUTENVRIJ P35 | ASSORTIMENTEN P36 | SANDWICHES P37 VIKINGBROOD P38 | PANINI P39 | SANDWINO P42 MINI BROODJES P43 | TOASTBROOD & ANDERE P44 20


16640003

PICCOLO WIT Gewicht 50 g Lengte 10 cm St/ds 165 Ds/pal 32 THT (m) 12 15’

PICCOLO WIT

16650003

16500013

MINI PICCOLO WIT

PICCOLO WIT

PICCOLO WIT

Gewicht 30 g Lengte 8 cm St/ds 260 Ds/pal 32 THT (m) 12

Gewicht 55 g Lengte 12 cm St/ds 130 Ds/pal 32 THT (m) 12

Gewicht 75 g Lengte 15 cm St/ds 100 Ds/pal 32 THT (m) 12

15’

15’ 170°-190°C

21160000

15’

15’ 170°-190°C

16810003

15’

15’ 170°-190°C

15510004

PICCOLO WIT

PICCOLO WIT

PICCOLO WIT

Gewicht 85 g Lengte 17 cm St/ds 80 Ds/pal 32 THT (m) 12

Gewicht 95 g Lengte 20 cm St/ds 75 Ds/pal 32 THT (m) 12

Gewicht 120 g Lengte 22 cm St/ds 55 Ds/pal 32 THT (m) 12

15’ 21

16670000

15’ 170°-190°C

15’

15’ 170°-190°C

15’

15’ 170°-190°C

18’ 170°-190°C


BROOD

STOKBROOD WIT 18810002

STOKBROOD WIT

15530000

STOKBROOD WIT Gewicht 135 g Lengte 26 cm St/ds 50 Ds/pal 32 THT (m) 12 15’

Gewicht 150 g Lengte 28 cm St/ds 50 Ds/pal 32 THT (m) 12 15’

18’ 170°-190°C

18’ 170°-190°C

15520003

STOKBROOD WIT

15630000

STOKBROOD WIT Gewicht 155 g Lengte 32 cm St/ds 40 Ds/pal 32 THT (m) 12 15’

Gewicht 220 g Lengte 57 cm St/ds 35 Ds/pal 32 THT (m) 12 15’

18’ 170°-190°C

18’ 170°-190°C

15550006

STOKBROOD WIT Gewicht 270 g Lengte 57 cm St/ds 28 Ds/pal 32 THT (m) 12 15’

18’ 170°-190°C 22


STOKBROOD BREED 15570001

FRANS STOKBROOD WIT 15470000

FRANS STOKBROOD WIT 15490000

PICCOBELLO WIT Gewicht 135 g Lengte 20 cm St/ds 45 Ds/pal 32 THT (m) 12

Gewicht 170 g Lengte 27 cm St/ds 40 Ds/pal 32 THT (m) 12

Gewicht 225 g Lengte 35 cm St/ds 28 Ds/pal 32 THT (m) 12 Breed 15’

18’ 170°-190°C

Breed 15’

18’ 170°-190°C

Breed 15’

15’ 170°-190°C

15460000

FRANS STOKBROOD BRUIN/TARWE 15440005

FRANS STOKBROOD WIT 15590001

FRANS STOKBROOD WIT Gewicht 320 g Lengte 57 cm St/ds 20 Ds/pal 32 THT (m) 12 Breed 15’

23

18’ 170°-190°C

Gewicht 420 g Lengte 57 cm St/ds 18 Ds/pal 32 THT (m) 12 Breed 15’

18’ 170°-190°C

Gewicht 180 g Lengte 27 cm St/ds 40 Ds/pal 32 THT (m) 12 Breed 15’

18’ 170°-190°C


BROOD

PICCOLO BRUIN & MEERGRANEN 16690000

PICCOLO BRUIN/TARWE 16520005

PICCOLO BRUIN/TARWE 16660002

MINI PICCOLO BRUIN/TARWE Gewicht 30 g Lengte 8 cm St/ds 260 Ds/pal 32 THT (m) 12 15’

Gewicht 55 g Lengte 12 cm St/ds 130 Ds/pal 32 THT (m) 12 15’

Gewicht 75 g Lengte 15 cm St/ds 100 Ds/pal 32 THT (m) 12 15’

15’ 170°-190°C

15’ 170°-190°C

15’ 170°-190°C

15480001

PICCOLO BRUIN/TARWE DUO 21170000

PICCOLO BRUIN/TARWE

22040000

PICCOLO MEERGRANEN

Gewicht 85 g Lengte 17 cm St/ds 80 Ds/pal 32 THT (m) 12 15’

Gewicht 115 g Lengte 22 cm St/ds 55 Ds/pal 32 THT (m) 12 15’

15’ 170°-190°C

15’ 170°-190°C

Gewicht 85 g Lengte 17 cm St/ds 80 Ds/pal 32 THT (m) 12 15’

15’ 170°-190°C

24


STOKBROOD BRUIN & MEERGRANEN

15600000

17810000

STOKBROOD BRUIN/TARWE

STOKBROOD MEERGRANEN

STOKBROOD FITNESS PLUS

Gewicht 135 g Lengte 26 cm St/ds 50 Ds/pal 32 THT (m) 12

Gewicht 165 g Lengte 26 cm St/ds 50 Ds/pal 32 THT (m) 12

Gewicht 165 g Lengte 26 cm St/ds 50 Ds/pal 32 THT (m) 12

15’

18’ 170°-190°C

15540000

15’

18’ 170°-190°C

18750000

15’

18’ 170°-190°C

14070001

STOKBROOD BRUIN/TARWE

STOKBROOD MEERGRANEN

STOKBROOD FITNESS PLUS

Gewicht 285 g Lengte 57 cm St/ds 25 Ds/pal 32 THT (m) 12

Gewicht 305 g Lengte 57 cm St/ds 25 Ds/pal 32 THT (m) 12

Gewicht 320 g Lengte 57 cm St/ds 25 Ds/pal 32 THT (m) 12

15’

25

14080002

18’ 170°-190°C

15’

18’ 170°-190°C

15’

18’ 170°-190°C


RUSTIEK STOKBROOD & PICCOLO’S 27260000

RUSTIEKE PICCOLO BRUIN 27250000

RUSTIEKE PICCOLO WIT 25360001

RUSTIEK STOKBROOD 25590000

PAN GALICIA MEDIA Gewicht 125 g Lengte 25 cm St/ds 50 Ds/pal 32 THT (m) 12

Gewicht 320 g Lengte 40 cm St/ds 18 Ds/pal 32 THT (m) 12 Steengebakken 15’

18’ 170°-190°C

Gewicht 100 g Lengte 17 cm St/ds 60 (4x15) Ds/pal 32 THT (m) 12 30’

4’ 170°-190°C

Gewicht 100 g Lengte 17 cm St/ds 60 (4x15) Ds/pal 32 THT (m) 12 30’

4’ 170°-190°C

NEW

NEW

Steengebakken 15’

8’ 170°-190°C

26


Bread on the move

27


T R E ND OP STEEN GEBAKKEN BROOD LAAT ALLE ZINTUIGEN ONTWAKEN De kwaliteit van ons rustiek brood kan je zien, ruiken, voelen en proeven. Het heeft een krokante korst, een luchtige kruim, een ambachtelijke look en wordt op steen gebakken in een roodgloeiende oven. Zo ontwaakt de natuur van echt brood. Schrijf mee geschiedenis met dit karaktervolle brood en laat je klanten genieten van onze nieuwe rustieke broodvarianten. Wedden dat ook zij verkocht zijn?

28


RUSTIEKE BRODEN (+350 g)

12600001

HOEVEBROOD WIT

25620000

PAIN D’ARTISAN

25600000

LINGOT ABRIKOZEN & VIJGEN

60’

15’ 170°-190°C

23930001

ZWEEDS SPELTBROOD

23950001

FILONE DONKER

HOEVEBROOD DONKER Gewicht 400 g Lengte 27 cm St/ds 10 Ds/pal 52 THT (m) 12 60’

29

15’ 170°-190°C

15’ 170°-190°C

Steengebakken

15’ 170°-190°C

22070000

60’

Gewicht 400 g Lengte 36 cm St/ds 20 Ds/pal 32 THT (m) 12

Gewicht 350 g Lengte 18 cm St/ds 2 x 6 Ds/pal 64 THT (m) 12 60’

Gewicht 400 g Lengte 27 cm St/ds 10 Ds/pal 52 THT (m) 12

Gewicht 500 g Lengte 26,5 cm St/ds 10 Ds/pal 32 THT (m) 12 Steengebakken 60’

15’ 170°-190°C

Gewicht 500 g Lengte 20 cm St/ds 12 Ds/pal 32 THT (m) 12 Steengebakken 60’

15’ 170°-190°C


23610001

MOLENAARSBROOD WIT 23600001

MOLENAARSBROOD MEERGRANEN Gewicht 800 g Lengte 28 cm St/ds 4 x 2 Ds/pal 32 THT (m) 9

Gewicht 800 g Lengte 28 cm St/ds 4 x 2 Ds/pal 32 THT (m) 9 Steengebakken 60’

15’ 170°-190°C

Steengebakken 60’

15’ 170°-190°C

25370001

ALPENBROOD

23940001

HAVERMOUTBROOD Gewicht 694 g Lengte 30 cm St/ds 8 Ds/pal 32 THT (m) 12

Gewicht 600 g Lengte 29 cm St/ds 14 Ds/pal 28 THT (m) 12 Steengebakken 60’

15’ 170°-190°C

Steengebakken 60’

15’ 170°-190°C

30


RUSTIEKE BROODJES 25440001

RUSTIEK RUITBROODJE WIT 26530000

MINI RUSTICO BRUIN 26520000

MINI RUSTICO WIT Gewicht 50 g Lengte 8 x 8 cm St/ds 2 x 20 Ds/pal 64 THT (m) 12

Gewicht 50 g Lengte 8 x 8 cm St/ds 2 x 20 Ds/pal 64 THT (m) 12

Gewicht 85 g Lengte 18 cm St/ds 80 Ds/pal 32 THT (m) 12 Steengebakken 15’

8’ 170°-190°C

Steengebakken 15’

4’ 170°-190°C

25660000

Steengebakken 15’

RUSTIEK BROODJE WIT

4’ 170°-190°C

25650000

NEW 26650000

RUSTICO BRUIN

NEW 26640000

RUSTICO WIT Gewicht 100 g Lengte 10 x 10 cm St/ds 30 (2x15) Ds/pal 64 THT (m) 12 Steengebakken 15’

4’ 170°-190°C

Gewicht 100 g Lengte 10 x 10 cm St/ds 30 (2x15) Ds/pal 64 THT (m) 12 Steengebakken 15’

RUSTIEK BROODJE BRUIN Gewicht 115 g Lengte 18,5 cm St/ds 35 Ds/pal 32 THT (m) 12 Voorgesneden

Gewicht 115 g Lengte 18,5 cm St/ds 35 Ds/pal 32 THT (m) 12 Voorgesneden Steengebakken 60’

/

Steengebakken 60’

/

4’ 170°-190°C 25380001

RUSTIEK RUITBROODJE MEERGRANEN Gewicht 80 g Lengte 17 cm St/ds 80 Ds/pal 32 THT (m) 12 Steengebakken 15’

31

8’ 170°-190°C


KEIZERBROODJES 15820008

KEIZERBROODJE SESAM 15810005

KEIZERBROODJE WIT Gewicht 70 g Diameter Ø 10 cm St/ds 80 (2x40) Ds/pal 32 THT (m) 9 15’

Gewicht 70 g Diameter Ø 10 cm St/ds 80 (2x40) Ds/pal 32 THT (m) 9 15’

8’ 170°-190°C

15830003

KEIZERBROODJE BRUIN/TARWE Gewicht 70 g Diameter Ø 10 cm St/ds 80 (2x40) Ds/pal 32 THT (m) 9

8’ 170°-190°C

15’

8’ 170°-190°C

15840008

KEIZERBROODJE MAANZAAD 25970002

KEIZERBROODJE MEERGRANEN Gewicht 70 g Diameter Ø 10 cm St/ds 80 (2x40) Ds/pal 32 THT (m) 9 15’

Gewicht 70 g Diameter Ø 10 cm St/ds 80 (2x40) Ds/pal 32 THT (m) 9 15’

8’ 170°-190°C

8’ 170°-190°C

32


PISTOLETS 16260002

BRUSSELSE VLOERPISTOLET WIT Gewicht 60 g Diameter Ø 10 cm St/ds 4 x 17 Ds/pal 32 THT (m) 12 15’

8’ 170°-190°C

24630000

TIJGERPISTOLET Gewicht 75 g Diameter Ø 10,5 cm St/ds 3 x 16 Ds/pal 32 THT (m) 12 15’

8’ 170°-190°C

25350001

SPELTBROODJE Gewicht 85 g Lengte 11,5 cm St/ds 80 Ds/pal 32 THT (m) 12 Steengebakken 15’

8’ 170°-190°C

24650000

VLOERPISTOLET WIT Gewicht 70 g Diameter Ø 10 cm St/ds 4 x 14 Ds/pal 32 THT (m) 12 15’

8’ 170°-190°C

24660000

VLOERPISTOLET BRUIN Gewicht 75 g Diameter Ø 10 cm St/ds 4 x 14 Ds/pal 32 THT (m) 12 15’

33

8’ 170°-190°C


BAGNATS

16540003

ENKEL ONTDOOIEN

PAIN BAGNAT BRUIN/TARWE 16550001

PAIN BAGNAT WIT 25740000

FLAGUETTE WIT GROOT Gewicht 100 g Diameter Ø 13 cm St/ds 28 Ds/pal 56 THT (m) 12

Gewicht 105 g Diameter Ø 13 cm St/ds 4 x 11 Ds/pal 32 THT (m) 12 60’ OF

Gewicht 105 g Diameter Ø 13 cm St/ds 4 x 11 Ds/pal 32 THT (m) 12 60’ OF

4’ 170°-190°C

4’ 170°-190°C

Steengebakken 15’

4’ 170°-190°C 12650001

MAXI BOL

16840001

ITALIAANSE BOL

25880000

PAIN BAGNAT PROKORN MEERGRANEN

Gewicht 100 g Diameter Ø 13 cm St/ds 4 x 11 Ds/pal 32 THT (m) 12 60’ OF

Gewicht 100 g Diameter Ø 13 cm St/ds 4 x 11 Ds/pal 32 THT (m) 12 60’ OF

4’ 170°-190°C

4’ 170°-190°C

Gewicht 105 g Diameter Ø 13 cm St/ds 2 x 11 Ds/pal 64 THT (m) 12 Prokorn 60’ OF

4’ 170°-190°C

34


CIABATTA’S

15860000

CIABATTA 15880004

RUSTIEKE CIABATTA 12450000

CIABATTA 12230004

MINI CIABATTA Gewicht 35 g Lengte 6 cm St/ds 3 x 23 Ds/pal 88 THT (m) 12 15’

35

4’ 170°-190°C

Gewicht 130 g Lengte 17 cm St/ds 60 Ds/pal 28 THT (m) 12 15’

4’ 170°-190°C

Gewicht 170 g Lengte 26 cm St/ds 45 Ds/pal 28 THT (m) 12 15’

4’ 170°-190°C

Gewicht 350 g Lengte 36 cm St/ds 20 Ds/pal 28 THT (m) 12 15’

4’ 170°-190°C


GLUTENVRIJ ENKEL ONTDOOIEN

LAC TO VRI SE J

26500000 LAC TO VRI SE J

24690000

LAC TO VRI SE J

24680000

GLUTENVRIJ BROODJE WIT Gewicht 60 g Diameter Ø 8,5 cm St/ds 24 Ds/pal 88 THT (m) 9

GLUTENVRIJ BROODJE MEERGRANEN Gewicht 60 g Diameter Ø 8,5 cm St/ds 24 Ds/pal 88 THT (m) 9

GLUTENVRIJE HAMBURGER BUN Gewicht 80 g Diameter Ø 11,5 cm St/ds 36 Ds/pal 64 THT (m) 12 Individueel verpakt 60’

/

Individueel verpakt 120’

/

Individueel verpakt 120’

/

36


ASSORTIMENTEN NEW 26970001

ASSORTIMENT BIOLOGISCHE BROODJES 16830008

ASSORTIMENT RESTO 20470000

ASSORTIMENT MINI SANDWINO Gewicht 35 g Lengte 6 x 6 cm St/ds 4 x 18 Ds/pal 88 THT (m) 10

Gewicht 30 g St/ds 5 x 20 Ds/pal 64 THT (m) 10 15’

Gewicht 70 g Diameter Ø 9 x 8,5 cm St/ds 75 (3x25) Ds/pal 32 THT (m) 12 15’

4’ 170°-190°C

4’ 170°-190°C

NEW

Sandwino 30’

/

27270000

ASSORTIMENT MINI RONDE BROODJES

12410000

ASSORTIMENT RECEPTIE

22090000

ASSORTIMENT PRESTIGE Gewicht 30 g St/ds 5 x 20 Ds/pal 64 THT (m) 10 15’

37

4’ 170°-190°C

Gewicht 27 g St/ds 4 x 18 Ds/pal 88 THT (m) 9 30’

/

Gewicht 35 g Diameter Ø 7 cm St/ds 60 (3x20) Ds/pal 64 THT (m) 9 30’ OF

4’ 170°-190°C

Producten uit dit assortiment zijn ook los verkrijgbaar: 27230000 MINI TIJGERPISTOLET (st/ds 5x20) 24410000 MINI BAGNAT BRUIN (st/ds 8x20) 27240000 MINI RUSTIEK BROODJE (st/ds 5x20)


SANDWICHES ENKEL ONTDOOIEN

16510000

SANDWICH WIT

16480000

MINI SANDWICH WIT 25180000

BOTER SANDWICH WIT

60’

/

Gewicht 25 g Lengte 8,5 cm St/ds 3 x 25 Ds/pal 88 THT (m) 9 30’

16410000

SANDWICH BAGUETTE WIT

/

Gewicht 45 g Lengte 14 cm St/ds 9 x 10 Ds/pal 32 THT (m) 9 60’

Gewicht 45 g Lengte 14 cm St/ds 4 x 25 Ds/pal 32 THT (m) 9

12300000

SANDWICH BAGUETTE WIT

/

16490000

SANDWICH BRUIN/TARWE

Gewicht 85 g Lengte 18,5 cm St/ds 60 Ds/pal 32 THT (m) 9 60’

Gewicht 130 g Lengte 26 cm St/ds 40 Ds/pal 32 THT (m) 9 60’

/

/

Gewicht 45 g Lengte 14 cm St/ds 2 x 25 Ds/pal 52 THT (m) 9 60’

/

38


PHOTOSHOP NOG AF TE WERKEN

VIKING

BREAD

VIKINGBROOD ENKEL ONTDOOIEN

16800001

16300000

16320000

VIKING ROUND

VIKING SQUARE

VIKING THINBREAD

Gewicht 55 g Diameter Ø 16,5 cm St/ds 12 x 6 Ds/pal 60 THT (m) 9

Gewicht 30 g Lengte 11 x 11 cm St/ds 150 Ds/pal 60 THT (m) 9

Gewicht 80 g Lengte 35 x 25 cm St/ds 4 x 10 Ds/pal 96 THT (m) 9 Rechthoekig

30’

39

/

30’

/

30’

/


PANINI ENKEL ONTDOOIEN

24700000

PANINI KRUIDEN GEGRILD 22730000

PANINI KRUIDEN

23690000

PANINI NATUREL Gewicht 120 g Lengte 26 cm St/ds 50 Ds/pal 32 THT (m) 12 60’

Gewicht 170 g Lengte 26 cm St/ds 45 Ds/pal 32 THT (m) 12

Gewicht 130 g Lengte 26 cm St/ds 50 Ds/pal 32 THT (m) 12 Voorgesneden 60’

/

Breed 60’

22460001

/

PANINI KRUIDEN GEGRILD

/

24420003

PANINI KRUIDEN GEGRILD 23550005

PANINI NATUREL GEGRILD 23440001

PANINI NATUREL GEGRILD Gewicht 110 g Lengte 21 cm St/ds 65 Ds/pal 32 THT (m) 12 60’

Gewicht 110 g Lengte 21 cm St/ds 65 Ds/pal 32 THT (m) 12

Gewicht 110 g Lengte 21 cm St/ds 65 Ds/pal 32 THT (m) 12

Gewicht 110 g Lengte 21 cm St/ds 65 Ds/pal 32 THT (m) 12 Breed 60’

/

Voorgesneden 60’

/

Voorgesneden 60’

/

/

40


TR EN D

Convenience EÉN SANDWINO, ZOVEEL TOEPASSINGEN.

#1

Sandwich Croque #2

Ideaal om te beleggen vooraf (te bewaren in de koeltoog) of à la minute. Met de verschillende soorten maak je in een handomdraai heerlijke belegde broodjes. Slechts 30 minuten ontdooien en 3 dagen houdbaar in de koeling. Zo vermijd je ‘waste’.

#3

panini

Sandwino’s zijn ook ideaal als Panini te gebruiken. Wist je dat een warm broodje je omzet boost? Voor een warm broodje kan je immers een hogere verkoopprijs vragen. Even in de oven of tussen de grill en je Sandwino panini is klaar.

#5

banqueting

Onze mini Sandwino’s zijn het ideale assortiment voor recepties, vergaderingen of lunches. Je kan ze enkele uren vooraf beleggen en blijven de hele dag lekker vers. De ideale broodjes voor je verrassingsmand!

#7

#4

fastfood

Sandwino als drager voor een hamburger of hot dog? Natuurlijk! De verschillende formaten en smaken bieden je een oplossing voor elke snack die je met een broodje wil combineren.

#6 bij de lunch of het diner Ideaal bij het buffet, de soep of salade of voorafgaand aan het diner. Ook heerlijk met tapenade of kruidenboter!

takeaway spatel

Beleg de Sandwino’s in de ochtend en bewaar ze in de koeltoog, zodat je je klanten snel kunt helpen op piekmomenten. Maak extra omzet door een take-away deal te maken, bijvoorbeeld een Sandwino in combinatie met een drankje.

41

Dankzij de verschillende Sandwino smaken maak je overheerlijke croques. Gaande van klassieker met ham & kaas tot een zuiderse of pittige croque, verras je klanten!

#8

In drie stappen een vers belegd broodje dankzij het Spatelconcept. Dankzij de vierkante spatels wordt het Sandwino concept compleet. Wist je dat je klanten sneller verleid worden met het Spatelconcept? Ze kiezen eerder voor een luxer beleg in plaats van bijvoorbeeld een broodje met kaas of ham.


OMZETVERHOGING

MAAK MEER WINST MET SANDWINO’S 1. Side dishes 5. PRESENTATIE Bied frietjes, gebakken aardappels, salades en sausjes aan bij de Sandwino en vraag een hogere verkoopprijs. Voor een klein extraatje, veel extra marge.

I. SNIJD IN 2 OF IN 4

2. Warme toepassingen Voor een warm belegd broodje is de klant bereid om meer te betalen. Voor jou betekent dit een hogere marge.

I . Prikkers

3. Combideals Combineer de Sandwino in combinatie met een drankje, dessert of stuk fruit. Maak de deal goed visueel zichtbaar.

4. UPSELLING

I I. Verrassingsmand

Stimuleer je medewerkers om vaker een Sandwino te verkopen in plaats van een klassiek stokbrood. Hiermee verhoog je automatisch de kassa-aanslag.

42


SANDWINO ENKEL ONTDOOIEN

18470001

SANDWINO CHILI BUN 15310000

SANDWINO ONION XL Gewicht 90 g Lengte 18 x 6 cm St/ds 2 x 15 Ds/pal 64 THT (m) 9

Gewicht 130 g Lengte 13 x 13 cm St/ds 22 Ds/pal 64 THT (m) 12 Voorgesneden 60’

/ 25920000

Voorgesneden 60’

SANDWINO CLASSIC BUN

/

18490001

SANDWINO HERB BUN 18480001

SANDWINO SUN BUN Gewicht 130 g Lengte 13 x 13 cm St/ds 22 Ds/pal 64 THT (m) 12

Gewicht 130 g Lengte 13 x 13 cm St/ds 22 Ds/pal 64 THT (m) 12

Gewicht 130 g Lengte 13 x 13 cm St/ds 22 Ds/pal 64 THT (m) 12 Voorgesneden 60’

/

Voorgesneden 60’

/

Voorgesneden 60’

/

25870000

SANDWINO PROKORN MEERGRANEN Gewicht 130 g Lengte 13 x 13 cm St/ds 22 Ds/pal 64 THT (m) 12 Voorgesneden Prokorn 60’ 43

/


MINI BROODJES

16480000

MINI SANDWICH WIT 26520000

MINI RUSTICO WIT 16650003

MINI PICCOLO WIT Gewicht 30 g Lengte 8 cm St/ds 260 Ds/pal 32 THT (m) 12 15’

Gewicht 50 g Lengte 8 x 8 cm St/ds 2 x 20 Ds/pal 64 THT (m) 12 15’

12230004

MINI CIABATTA

MINI RUSTICO BRUIN

Gewicht 30 g Lengte 8 cm St/ds 260 Ds/pal 32 THT (m) 12 15’

/

4’ 170°-190°C

26530000

MINI PICCOLO BRUIN/TARWE

30’

Steengebakken

15’ 170°-190°C

16660002

Gewicht 25 g Lengte 8,5 cm St/ds 3 x 25 Ds/pal 88 THT (m) 9

Gewicht 35 g Lengte 6 cm St/ds 3 x 23 Ds/pal 88 THT (m) 12 15’

4’ 170°-190°C

Gewicht 50 g Lengte 8 x 8 cm St/ds 2 x 20 Ds/pal 64 THT (m) 12 Steengebakken 15’

4’ 170°-190°C

15’ 170°-190°C

44


TOASTBROOD ENKEL ONTDOOIEN 13870003

TOASTBROOD PREMIUM COUNTRY 13880003

TOASTBROOD PREMIUM WIT 26100000

TOASTBROOD WIT

25830000

TOASTBROOD Gewicht 500 g Lengte 9 x 9 cm St/ds 8 Ds/pal 56 THT (m) 12 20 + 2 sn 60’

/

Gewicht 800 g Lengte 11 x 11 cm St/ds 4 Ds/pal 64 THT (m) 12

Gewicht 800 g Lengte 11,5 x 12 cm St/ds 7 Ds/pal 56 THT (m) 12

Gewicht 800 g Lengte 11,5 x 12 cm St/ds 7 Ds/pal 56 THT (m) 12 20 + 2 sn 60’

20 + 2 sn 60’

/

20 + 2 sn 60’

/

ANDERE BROODSPECIALITEITEN

25260001

22410000

BAGEL SESAM Gewicht 75 g Diameter Ø 11 cm St/ds 36 Ds/pal 80 THT (m) 12 60’

/

FOCACCIA MET KRUIDEN Gewicht 100 g Lengte 11 x 11 cm St/ds 4 x 16 Ds/pal 32 THT (m) 12 60’

45

/

/


46


RECE PT

BROODJE STILTON PRODUCT

BEREIDINGSWIJZE

Molenaarsbrood wit 2361

1 Neem een snee brood en beleg met rauwe ham, verbrokkelde Stilton kaas, vijg en walnoten. 2 Werk af met acaciahoning en fijne takjes tijm. 3 Leg de tweede snee brood er bovenop en herhaal.

BENODIGDHEDEN 2 sneetjes brood, 4 sneetjes rauwe Coppa ham, 2 schijfjes vijg, 50 g Stilton kaas, 20 g walnoten, acaciahoning, fijne takjes tijm

TIP Serveer met een wintersoepje.

47


48


RECE PT

BROODJE SALSA PRODUCT

BEREIDINGSWIJZE

Stokbrood wit 1555

1 Bak de scampi’s in olijfolie met rozemarijn en tijm. 2 Bereid de salse verde en de platte kaas. 3 Snij het witte stokbrood in twee en leg op een grill. 4 Besmeer één helft met platte kaas en een beetje salsa verde. 5 Leg er de gebakken scampi’s, de halve radijsjes en wat waterkers bovenop. 6 Sluit het broodje met de 2de helft en serveer.

BENODIGDHEDEN 6 scampi’s, rozemarijn en tijm, olijfolie, waterkers, 4 halve radijsjes, 2 eetlepels salsa verde (pijnboompitten, basilicum, olie, peper, zout, Parmezaanse kaas), 50 g platte kaas met peper, zout en een teentje knoflook

49


50


Fastfood 51


EAS Y- TO - E AT - FAS T F O O D -

Gourmet burgers veroveren wereldwijd de harten van miljoenen consumenten. Neem een stevige hap uit die premium fastfoodtrend en profiteer met ons assortiment van de premium marges. Want dankzij onze jarenlange bakkerstraditie staat er een nieuwe generatie hamburgers en hot dogs voor je klaar. Verleg je culinaire grenzen met onze hamburger en hot dog buns en gebruik je creativiteit om fastfood om te toveren tot nieuwe gastronomie.

CLASSIC HAMBURGER BUNS P52 | GOURMET HAMBURGER BUNS P54 FULLY BAKEDÂ P60 | HOT DOG BROODJES P61

52


24430000

GIANT HAMBURGER BUN SESAM Gewicht 100 g Diameter Ø 13,5 cm St/ds 2 x 12 Ds/pal 72 THT (m) 12 Voorgesneden 60’

/

CLASSIC HAMBURGER BUNS

HAMBURGER BUN SESAM

17840001

MINI HAMBURGER BUN SESAM

MINI HAMBURGER BUN RUSTIEK Gewicht 27 g Diameter Ø 7 cm St/ds 7 x 18 Ds/pal 52 THT (m) 9 30’

Gewicht 27 g Diameter Ø 7 cm St/ds 7 x 18 Ds/pal 52 THT (m) 9 30’

HAMBURGER BUN SESAM

20350000

ENKEL ONTDOOIEN

18180001

20360005

Gewicht 50 g Diameter Ø 10 cm St/ds 4 x 12 Ds/pal 88 THT (m) 12 60’

24040000

DUBBELDEKKER HAMBURGER BUN SESAM

20380000

HAMBURGER BUN NATUREL

Voorgesneden 60’

53

/

/

/

HAMBURGERBROODJE CLASSIC

Gewicht 50 g Diameter Ø 10 cm St/ds 4 x 12 Ds/pal 88 THT (m) 12

60’

/

20760000

HAMBURGER BUN NATUREL

Voorgesneden

Voorgesneden

/

20370000

Gewicht 89 g Diameter Ø 12 cm St/ds 4 x 6 Ds/pal 49 THT (m) 12

Gewicht 89 g Diameter Ø 12 cm St/ds 6 x 8 Ds/pal 49 THT (m) 12 Voorgesneden 60’

/

Gewicht 62 g Diameter Ø 11 cm St/ds 3 x 20 Ds/pal 32 THT (m) 12 Voorgesneden 60’

/

Gewicht 84 g Diameter Ø 10 cm St/ds 24 Ds/pal 72 THT (m) 12 Voorgesneden 60’

/


- FA S T F O O D -

BUN

De bun geeft je een eerste visuele indruk. De smaak en textuur maken of kraken je hamburger. Rooster het broodje altijd! Hierdoor heeft het broodje meer smaak en lijkt het recht uit de oven te komen. Gebruik een braadpan met wat olie of boter voor een goudbruine, knapperige korst. Zin in iets pittigers? Bak dan eerst spek met uitjes in de pan voor je er de gourmet bun in roostert. Zo worden alle smaken opgenomen!

GROENTEN Gebruik steeds verse, kwalitatieve ingrediënten. Snij de sla en groenten niet allemaal in één keer, zodat ze knapperig en smaakvol blijven.

KAAS

Kaas is belangrijk. Maar let op: kaas mag de rest van de ingrediënten niet overklassen, wel aanvullen.

HAMBURGER Gebruik zo vers mogelijke vlees- of visburgers. Vet geeft smaak, kies dus nooit voor vetarme hamburgers!

SAUZEN De sauzen kunnen alle andere smaken uitlichten of overheersen. Hoeveel saus je nodig hebt, is een kwestie van uitproberen. Kies gewoon de lekkerste.

Een gourmet burger is niet zomaar de som van alle ingrediënten. Het is uiteindelijk de synergie van smaken en texturen die van de burger een gourmet burger maakt. Hamburgerarchitectuur betekent dat een hamburger volgens de regels van de kunst, in de juiste volgorde wordt opgebouwd. Oog voor detail hierbij is wat de experts onderscheidt van de amateurs.

54


GOURMET HAMBURGER BUNS ENKEL ONTDOOIEN 24460000

CHILI HAMBURGER BUN 24160000

BRIOCHE HAMBURGER BUN

24080000

CAFÉ HAMBURGER BUN BRUIN 23620000

RUSTIEKE HAMBURGER BUN Gewicht 105 g Diameter Ø 12,5 cm St/ds 2 x 12 Ds/pal 72 THT (m) 12 Voorgesneden 60’ OF

55

2’ 170°-190°C

Gewicht 100 g Diameter Ø 12 cm St/ds 30 Ds/pal 52 THT (m) 12 Voorgesneden Steengebakken 60’ OF

2’ 170°-190°C

Gewicht 109 g Diameter Ø 11,5 cm St/ds 2 x 15 Ds/pal 56 THT (m) 12 Voorgesneden 60’ OF

2’ 170°-190°C

Gewicht 89 g Diameter Ø 12,5 cm St/ds 2 x 12 Ds/pal 72 THT (m) 9 Voorgesneden 60’ OF

2’ 170°-190°C


26480000

PRETZEL HAMBURGER BUN LAC T FREOSE E

26500000

NEW 26840001

PREMIUM BRIOCHE HAMBURGER BUN Gewicht 75 g Diameter Ø 11 cm St/ds 30 (2x15) Ds/pal 52 THT (m) 12

GLUTENVRIJE HAMBURGER BUN Gewicht 80 g Diameter Ø 11,5 cm St/ds 36 Ds/pal 64 THT (m) 12

2’ 170°-190°C 26450000

STEAKHOUSE HAMBURGER BUN Gewicht 80 g Diameter Ø 11,5 cm St/ds 5 x 6 Ds/pal 52 THT (m) 7

26380001

Voorgesneden

BLACK PEPPER HAMBURGER BUN 25760000

SESAM HAMBURGER BUN

Gewicht 100 g Diameter Ø 12 cm St/ds 30 Ds/pal 52 THT (m) 12

60’ OF

60’

60’

SKYR HAMBURGER BUN

Voorgesneden

Individueel verpakt

Voorgesneden

25770002

Gewicht 80 g Diameter Ø 11,5 cm St/ds 2 x 21 Ds/pal 56 THT (m) 12

Gewicht 100 g Diameter Ø 13 cm St/ds 35 Ds/pal 32 THT (m) 12

2’ 170°-190°C

Gewicht 90 g Diameter Ø 12,5 cm St/ds 3 x 12 Ds/pal 64 THT (m) 12 Voorgesneden 60’ OF

2’ 170°-190°C

Voorgesneden Steengebakken 60’ OF

2’ 170°-190°C

26990000

Voorgesneden

BURGER MIX PACK

Steengebakken 60’ OF

60’ OF

2’ 170°-190°C

NEW

Gewicht 80 g (bun) / 170g (vlees) Diameter Ø 11,5 cm St/ds 15 (bun) / 15 (vlees) Ds/pal 80 THT (m) 7 Voorgesneden Holstein Rundsvlees 60’ OF

2’ 170°-190°C

56


Fast food wordt fast good T R EN D SPRING MEE OP DE HAMBURGERTREND! Lantmännen Unibake is absolute leider in het ontwikkelen van gourmet buns. Wij bieden een zorgvuldige selectie van gourmet hamburger buns, speciaal ontwikkeld voor al de slimme chefs die willen inspelen op de groeiende burgertrend. Wij garanderen het. Gourmet burgers zijn een winstgevende en trendy aanvulling voor je zaak! Met onze gourmet buns vallen je culinaire creaties immers in de smaak bij alle burgerliefhebbers.

57


58


Hot dogs T R EN D HOT DOGS ARE HOT! Kwalitatieve streetfood aanbieden is helemaal in. Leef je creatief uit met onze hot dog broodjes en combineer lokale specialiteiten met premium ingrediĂŤnten van over de hele wereld.

59


60


FULLY BAKED ENKEL ONTDOOIEN

12510000

FULLY BAKED PICCOLO WIT 23570000

FULLY BAKED FRANS STOKBROOD WIT 12470000

FULLY BAKED STOKBROOD WIT Gewicht 130 g Lengte 26 cm St/ds 50 Ds/pal 32 THT (m) 12

60’ OF

Voorgesneden 60’ OF

61

Gewicht 165 g Lengte 27 cm St/ds 20 Ds/pal 64 THT (m) 12 Breed

4’ 170°-190°C

4’ 170°-190°C

Gewicht 85 g Lengte 17 cm St/ds 80 Ds/pal 32 THT (m) 12 Voorgesneden 60’ OF

4’ 170°-190°C


18400000

HOT DOG BROODJE CLASSIC WIT Gewicht 72 g Lengte 17 cm St/ds 2 x 15 Ds/pal 64 THT (m) 12 60’ OF

4’ 170°-190°C

HOT DOG BROODJES ENKEL ONTDOOIEN 15310000

SANDWINO ONION XL 24030000

HOT DOG SESAM BROODJE 18990001

FRANSE HOT DOG MET GROTE HOLTE 26490000

BRIOCHE HOT DOG BUN Gewicht 80 g Lengte 20,5 cm St/ds 6 x 9 Ds/pal 64 THT (m) 12

Gewicht 66 g Lengte 19 cm St/ds 2 x 16 Ds/pal 64 THT (m) 9 60’ OF

Gewicht 77 g Lengte 17 cm St/ds 2 x 18 Ds/pal 56 THT (m) 12

Gewicht 90 g Lengte 18 x 6 cm St/ds 2 x 15 Ds/pal 64 THT (m) 9 Voorgesneden 60’

/

Voorgesneden 60’

/

4’ 170°-190°C

Insnijding bovenkant 60’

/

62


RECE PT

TEX MEX BURGER PRODUCT

BEREIDINGSWIJZE

Steengebakken Skyr hamburger bun 2577

1 Snij de rode ui en de jalapeños in dunne schijfjes en de wortel julienne. 2 Maak een sausje van mosterd, ketchup en sweet chilisaus. 3 Bestrijk het broodje met de saus en leg er wat sla bovenop. 4 Gril de rundvleesburger en leg hem op het broodje. 5 Voeg de ui, de jalapeños, de wortel en peterselie toe.

BENODIGDHEDEN Rundvleesburger, 1 doosje milde jalapeños, 1 rode ui, 20 g platte peterselie, 1 jonge wortel, 1 koffielepel mosterd en sweet chilisaus, ketchup, (radicchio) sla

63


64


Hartig 65


EAS Y- TO - E AT - H A RT I G -

Vandaag moet alles snel gaan. Iedereen probeert meer te doen in minder tijd en eten onderweg betekent tijdwinst. Vandaar het succes van ‘on the go snacking’. Profiteer hiervan en serveer ons Easy-to-Eat assortiment met heerlijke warme snacks. Lekker snel en makkelijk, ook voor jou!

HARTIGE BLADERDEEG SNACKS P66 HARTIGE SPECIALITEITEN EN PIZZA’ S P67

66


HARTIGE BLADERDEEGSNACKS HAL

AL

23520000

14930002

KIPPENWORSTENBROODJE HALAL Gewicht 160 g Lengte 19 cm St/ds 48 Ds/pal 80 THT (m) 9 60’

WORSTENBROODJE Gewicht 160 g Lengte 19 cm St/ds 48 Ds/pal 80 THT (m) 9 60’

25’ 170°-190°C

FRIKANDELBROODJE MET CURRY Gewicht 173 g Lengte 17 cm St/ds 42 Ds/pal 88 THT (m) 9 60’

21200001

KAASBROODJE Gewicht 104 g Lengte 14 cm St/ds 80 Ds/pal 80 THT (m) 12 25’ 170°-190°C

23430000

SAUCIJZENBROODJE (105 G)

KALFSSAUCIJZENBROODJE

Gewicht 105 g Lengte 14 cm St/ds 90 Ds/pal 64 THT (m) 6

Gewicht 110 g Lengte 14,5 cm St/ds 56 Ds/pal 120 THT (m) 12

60’

25’ 215°C

Roomboter 60’

67

25’ 170°-190°C

25’ 170°-190°C

23420001

60’

23360001

25’ 215°C


HARTIG

25480000

OLD AMSTERDAM SWIRL Gewicht 90 g Diameter Ø 9,5 cm St/ds 42 Ds/pal 80 THT (m) 9 15’

21’ 170°-190°C

HARTIGE SPECIALITEITEN & PIZZA 16900000

PIZZABODEM MET TOMATENSAUS 14920006

PIZZA-CIABATTA Gewicht 180 g Lengte 22 cm St/ds 18 Ds/pal 88 THT (m) 9

26690001

HAMKAASCROISSANT RECHT 24060001

KAASCROISSANT Gewicht 95 g St/ds 48 Ds/pal 80 THT (m) 9 15’

Gewicht 260 g Diameter Ø 26 cm St/ds 16 Ds/pal 72 THT (m) 12 15’

8’ 170°-190°C

Individueel verpakt 15’

10’ 200°C

Gewicht 95 g St/ds 48 (2x24) Ds/pal 80 THT (m) 9 15’

21’ 170°-190°C

21’ 170°-190°C

68


TRE N D

Snacks on the go Een assortiment hartige snacks voor onderweg past perfect bij de drukke levensstijl van de veeleisende moderne consument. Ideaal dus om gehaaste klanten te bedienen die van smaak en kwaliteit houden.

69

WIST JE DAT? 58% van de Europese consumenten koopt al ‘on the go’ snacks en dit aantal blijft jaarlijks groeien.


HARTIG

ONZE SNACKS ZIJN PERFECT OM: • de hele dag af te bakken, • impulsaankopen van je klanten te verhogen, • je sales te boosten, ook buiten de piekmomenten, • uit het vuistje te eten onderweg.

70


RECE PT

71


HARTIG

OLD AMSTERDAM SWIRL PRODUCT

BEREIDINGSWIJZE

Old Amsterdam swirl 2548

1 Bereid de guacamole. 2 Meng de tzatziki met de komkommerreepjes, zongedroogde tomaten en verse dille. 3  Bak de zalm. 4 Bestrijk de roll met de guacamole en leg de zalm erop. 5  Doe de tzatziki bovenop de zalm.

BENODIGDHEDEN 100 g zalmhaasje, 2 eetlepels tzatziki, komkommerreepjes, 6 zongedroogde tomaten, 10 g verse dille, guacamole (2 avocado’s, ½ theelepel limoensap, 1 teentje knoflook, peper, zout en 1 dl olijfolie)

72


Sweet Moments 73


S W EET MO ME N TS - Z O ET -

Ontdek ons ruime assortiment zoetigheden voor grote én kleine eters. De vraag naar miniformaten blijft stijgen, want meer en meer consumenten willen immers genieten zonder schuldgevoel. Voor hen zijn er kleine Mini Mania’s. Voor grotere verwennerij kan je kiezen uit klassieke viennoiserie, Royal Danish en French pastry, cakes, muffins en donuts,… als ontbijt, vieruurtje of tussendoortje.

PREMIUM VIENNOISERIE P74 | VIENNOISERIE P78 GEVULDE CROISSANTS P82 | MINI VIENNOISERIE P83 R O YA L D A N I S H PA S T RY P 8 8 | D O N U T S P 9 0 MUFFINS P91 | AMERICAN COOKIES & CAKES P92 NOG MEER ZOETE SPECIALITEITEN P94 74


17910009

PREMIUM

JUMBO PREMIUM CROISSANT GEBOGEN

N°1 IN TASTE

PREMIUM VIENNOISERIE

Gewicht 90 g Lengte / St/ds 2 x 18 Ds/pal 80 THT (m) 12 Roomboter 21% 15’

21’ 170°-190°C

De producten uit ons Premium assortiment

dragen met trots het ‘Premium N°1 in Taste’ logo. De combinatie van de perfecte rusttijd met volle boter zorgen voor een ultieme smaakbeleving.

17210000

18760001

24450001

PREMIUM CROISSANT RECHT

PREMIUM CROISSANT GEBOGEN

PREMIUM BALANSCROISSANT RECHT

PREMIUM FULLY BAKED CROISSANT RECHT

Gewicht 70 g Lengte / St/ds 48 Ds/pal 80 THT (m) 12

Gewicht 70 g Lengte / St/ds 48 Ds/pal 80 THT (m) 12

Gewicht 60 g Lengte / St/ds 2 x 26 Ds/pal 80 THT (m) 12

Gewicht 60 g Lengte / St/ds 48 Ds/pal 52 THT (m) 9

Roomboter 21%

Roomboter 21%

Roomboter 16%

Roomboter 22%

15’ 75

17900000

21’ 170°-190°C

15’

21’ 170°-190°C

15’

21’ 170°-190°C

60’

/


ZOET

24560002

17890008

17920000

16890000

PREMIUM CROISSANT GEBOGEN MET FRANSE BOTER

JUMBO PREMIUM BELGISCH CHOCOLADEBROODJE MELK

PREMIUM BELGISCH CHOCOLADEBROODJE PUUR

Gewicht 70 g Lengte / St/ds 2 x 24 Ds/pal 80 THT (m) 12

Gewicht 90 g Lengte / St/ds 2 x 21 Ds/pal 80 THT (m) 9

Gewicht 75 g Lengte / St/ds 48 Ds/pal 80 THT (m) 9

Franse roomboter 23%

Belgische chocolade

Belgische chocolade

Roomboter 18%

Roomboter 21%

15’

21’ 170°-190°C

15’

24440001

21’ 170°-190°C

25820003

15’

20950003

PREMIUM CHOCOCRÈME TWIST

Gewicht 65 g Lengte / St/ds 60 Ds/pal 52 THT (m) 9

Gewicht 90 g Lengte / St/ds 35 Ds/pal 80 THT (m) 12

Gewicht 100 g Lengte / St/ds 60 (3 x 20) Ds/pal 64 THT (m) 12

Belgische chocolade

Roomboter 16%

Roomboter 14%

15’

21’ 170°-190°C

15’

Roomboter 19% 15’

21’ 170°-190°C

16980000

PREMIUM BELGISCH CHOCOLADEBROODJE PUUR MET VANILLECRÈME

60’

Gewicht 80 g Lengte / St/ds 36 Ds/pal 80 THT (m) 9

21’ 170°-190°C

PREMIUM FULLY BAKED BELGISCH CHOCOLADEBROODJE PUUR

Roomboter 20%

PREMIUM BOTERKOEK MET ROZIJNEN

PREMIUM BOTERKOEK ZONDER ROZIJNEN Gewicht 70 g Lengte / St/ds 36 Ds/pal 80 THT (m) 12 Roomboter 21% 15’

21’ 170°-190°C

18’ 170°-190°C

/

21030004

PREMIUM SUISSE ROND Gewicht 105 g Diameter Ø 9,5 cm St/ds 36 Ds/pal 80 THT (m) 9 Roomboter 15% 15’

21’ 170°-190°C

76


RECE PT

77


ZOET

SANDWICH WITH A TWIST PRODUCT

BEREIDINGSWIJZE

Croissant gebogen 2185 - 1790 - 2456

1 Maak een sausje van Griekse yoghurt met honing, dille en verse munt. 2 Snij de venkel in dunne schijfjes en beleg de onderkant ermee. 3 Â Besmeer met een laagje Griekse saus. 4 Beleg rijkelijk met gerookte zalm. 5 Werk af met enkele flinterdunne schijfjes citroen en garneer met verse dille.

BENODIGDHEDEN Venkel, Griekse yoghurt, dille, munt, gerookte zalm, citroen, honing.

78


VIENNOISERIE

21850000

CROISSANT GEBOGEN Gewicht 70 g Lengte / St/ds 48 Ds/pal 80 THT (m) 12 15’

21’ 170°-190°C 21860000

CHOCOLADEBROODJE

20980000

ACHTKOEK MET VANILLECRÈME

Gewicht 75 g Lengte / St/ds 48 Ds/pal 80 THT (m) 9 15’

21’ 170°-190°C

Gewicht 115 g Lengte / St/ds 48 Ds/pal 88 THT (m) 12 15’

21’ 170°-190°C

22250004

SUISSE LANG

21810000

SUISSE ROND Gewicht 105 g Diameter Ø 9,5 cm St/ds 36 Ds/pal 80 THT (m) 12 15’

79

21’ 170°-190°C

Gewicht 100 g Lengte 13 cm St/ds 40 (2x20) Ds/pal 80 THT (m) 9 15’

21’ 170°-190°C


ZOET

80


NEW

Passion for pastry VOOR EEN NĂ“G BETER BEGIN VAN DE DAG

y a w e e r f A guilt day! to start the Iedereen houdt van croissants in de ochtend. Door voedzame ingrediĂŤnten aan het deeg toe te voegen, hebben onze meesterbakkers croissants ontwikkeld waar we zonder enig schuldgevoel van kunnen genieten.

81


ZOET

Premium NATUURDESEMCROISSANT

Deze croissant heeft zijn lichte, luchtige kruim en merkbaar nootachtige ondertoon te danken aan de natuurdesem van geroosterde rogge. Proef en ontdek!

26400000 Gewicht 75 g St/ds 48 THT (m) 12 Roomboter 21% 15’

21’ 170°-190°C

Premium MEERGRANENCROISSANT 26420000

Dankzij vijf zorgvuldig geselecteerde volle granen, rijk aan vezels en zaden, hebben we het traditionele recept tot een voedzamere variant gekneed.

Gewicht 75 g St/ds 48 THT (m) 12 Roomboter 21% 15’

21’ 170°-190°C

Premium HAVER-HONINGCROISSANT

Gezonde havermout gezoet met een vleugje honing - een wel heel bijzondere lekkernij.

26410000 Gewicht 75 g St/ds 48 THT (m) 12 Roomboter 21% 15’

21’ 170°-190°C

82


GEVULDE CROISSANTS

23630000

PREMIUM VANILLECROISSANT RECHT Gewicht 95 g Lengte / St/ds 48 Ds/pal 80 THT (m) 12

21820000

Roomboter 16%

HAZELNOOTCHOCO CROISSANT RECHT Gewicht 95 g Lengte / St/ds 48 Ds/pal 80 THT (m) 12 15’

21’ 170°-190°C

15’

21’ 170°-190°C

21830000

AMANDELCROISSANT RECHT Gewicht 95 g Lengte / St/ds 48 Ds/pal 80 THT (m) 12 15’

21’ 170°-190°C

20260000

PREMIUM ABRIKOZENCROISSANT RECHT Gewicht 90 g Lengte / St/ds 2 x 24 Ds/pal 80 THT (m) 12 Roomboter 17% 15’

83

21’ 170°-190°C


ZOET

MINI VIENNOISERIE 22270000

MINI CHOCOLADEBROODJE

22260000

MINI CROISSANT RECHT 18900002

PREMIUM MINI CROISSANT RECHT Gewicht 30 g Lengte / St/ds 3 x 50 Ds/pal 80 THT (m) 12

15’

Gewicht 30 g Diameter Ø 4,5 cm St/ds 3 x 50 Ds/pal 80 THT (m) 12 15’

PREMIUM MINI MEERGRANEN CROISSANT

ASSORTIMENT MINI VIENNOISERIE PREMIUM ASSORTIMENT GEVULDE MINI CROISSANTS

MINI SUISSE ROND

27040000

22320000

17300003

NEW

15’ 170°-190°C

15’ 170°-190°C

15’ 170°-190°C

22310000

15’

Gewicht 30 g Lengte / St/ds 3 x 50 Ds/pal 80 THT (m) 12

Roomboter 21% 15’

Gewicht 30 g Lengte / St/ds 3 x 50 Ds/pal 80 THT (m) 9

Gewicht 30 g Lengte / St/ds 3 x 50 Ds/pal 80 THT (m) 7 15’

Gewicht 30 g Lengte / St/ds 150 (3 x 50) Ds/pal 80 THT (m) 12 Roomboter 19% 15’

15’ 170°-190°C

15’ 170°-190°C

Gewicht 45 g Lengte / St/ds 3 x 36 Ds/pal 80 THT (m) 10 Roomboter ±17% Chocolade, amandel, abrikoos 15’

18’ 170°-190°C

15’ 170°-190°C

84


TRE N D

Geluk zit in de kleine dingen Verwen je klanten met onweerstaanbare heerlijkheden. Deze minizoetigheden met hun verleidelijke kwaliteiten zijn ideaal om af te bakken. Serveer tijdens een catering of zet je klanten aan tot een impulsaankoop bij een lekker kopje koffie. Deze kleine verwennerijen zijn gemaakt door onze grote meesterbakkers om alle zintuigen te prikkelen, schuldgevoelens te verkleinen en genot te vergroten.

85


ZOET

86


Ontdek ons nieuwe Mini Mania assortiment HEERLIJK GENIETEN ZONDER SCHULDGEVOEL Consumenten eten af en toe graag iets zoets. Omdat ze het verdiend hebben, voor de gezelligheid of gewoon omdat ze er zin in hebben. Ook als ze weinig tijd hebben, nemen ze graag iets lekkers bij de thee of koffie. Maar de moderne consument let ook op zijn gezondheid. Vandaar de toenemende vraag naar zoetigheden in miniformaat, met minder calorieën. Met ons nieuwe Mini Mania assortiment speel je perfect in op die vraag. Verwen je klanten met zalige zoetigheden in verschillende smaken. Laat ze ondeugend snoepen, zonder schuldgevoel. Deze kleine heerlijkheden zijn onweerstaanbaar. Niet alleen je klanten genieten ervan, maar ook je omzet heeft er deugd van. Gewoon proberen!

PROMOTIETIP! Bied een combideal aan met koffie of thee om extra crossselling te stimuleren.

87

Zoet doet goed.


ZOET

MI NI V I E N N O I S E R IE

MINI ROYAL DANISH SELECTION

M I N I S I GN ATURE S E LE C TI ON

MINI DON UTS

VIER HEERLIJKE MINI MANIA ASSORTIMENTEN OM VAN TE GENIETEN, TE DELEN, TE PROEVEN & AAN TE BIEDEN. PROBEER ZE NU!

Vijf redenen... ...om Mini Mania’s te serveren in jouw zaak.

1.

Een 10- of 4-uurtje gaat er bij iedereen wel in. Op dat tijdstip hebben we nood aan een energiek en smakelijk tussendoortje.

2.

In de helft van de gevallen combineren we een warme drank met iets zoets. Moderne consumenten zoeken naar een evenwicht tussen gezondheid en genot. Mini Mania’s zijn de ideale oplossing: kleine portie, grote verwennerij!

4.

De helft van de consumenten laat zich regelmatig verleiden en koopt impulsief zoetigheid.

5.

In 80% van de gevallen delen consumenten zoetigheden met elkaar. Maar er alleen van genieten, mag natuurlijk ook.

goedlachse vrouwen tussen 25 & 45 jaar.

IN BARS EN TEAROOMS Met ons Mini Mania assortiment bied je een mix aan zoete verleidingen aan, die de impulsaankopen zeker zullen verhogen.

IN RESTAURANTS

3.

Mini Mania’s, liefde op het eerste gezicht bij…

MINI MANIA’S, MAXI OMZET

stedelingen die van het leven houden.

Serveer de Mini Mania’s bij je warme dranken. Perfect als tussendoortje of als afsluiter van de maaltijd.

IN HOTELS EN CONGRESZALEN Maak van het ontbijt een moment van zoet genot en verras je klant tijdens hun break.

koffie- en theedrinkers die vallen voor zoete verleiding.

globetrotters die graag iets nieuws ontdekken.

88


ROYAL DANISH PASTRY 25710000

MIDI PECANNOTENKOEK

18320000

MINI PECANNOTENKOEK 18350000

MINI DANISH SELECTION Gewicht 43 g St/ds 5 x 24 Ds/pal 96 THT (m) 11

Gewicht 42,5 g St/ds 5 x 24 Ds/pal 56 THT (m) 11 /

Gewicht 73 g St/ds 4 x 16 Ds/pal 56 THT (m) 11 /

18’ 170°-190°C

incl. topping

18’ 170°-190°C

incl. topping

Vanille, pecan, framboos, kaneel, appel /

15’ 170°-190°C

incl. topping

25810000

MINI SIGNATURE SELECTION 18140001

DOUBLE CHOCO DANISH 18070007

PECANNOTENKOEK Gewicht 97,5 g St/ds 4 x 12 Ds/pal 56 THT (m) 11 /

21’ 170°-190°C

reeds geglazuurd

89

Gewicht 90 g St/ds 4 x 12 Ds/pal 56 THT (m) 11 /

21’ 170°-190°C

incl. topping

Gewicht 44 g Lengte / St/ds 5 x 24 Ds/pal 96 THT (m) 11 Caramel, aardbei, kokos, citroen, kers-chocolade /

15’ 170°-190°C

incl. topping


ZOET

NEW

NEW 27110000

KANEEL SWIRL

NEW 27100000

KARAMEL & PECANNOTENKOEK 27090000

CITROENFLAP Gewicht 94 g St/ds 48 (4x12) Ds/pal 56 THT (m) 11 /

21’ 170°-190°C

incl. topping

18080000

KANEELKOEK Gewicht 87 g Diameter Ø 9,5 cm St/ds 48 Ds/pal 56 THT (m) 11 /

Gewicht 103 g St/ds 48 (4x12) Ds/pal 56 THT (m) 11 /

21’ 170°-190°C

incl. topping

18090000

VANILLEKROON Gewicht 98 g Diameter Ø 11 cm St/ds 48 Ds/pal 56 THT (m) 11 /

Gewicht 125 g St/ds 36 (3x12) Ds/pal 56 THT (m) 11 /

21’ 170°-190°C

incl. topping

18110000

APPELKROON Gewicht 98 g Diameter Ø 11,5 cm St/ds 48 Ds/pal 56 THT (m) 11 /

21’ 170°-190°C

incl. topping

21’ 170°-190°C

incl. topping

21’ 170°-190°C

incl. topping

90


DONUTS ENKEL ONTDOOIEN

21680000

MINI MIX DONUTS

14620010

DONUT CHOCO

14630006

DONUT SUIKER

14750008

DONUT NATUREL Gewicht 50 g Diameter Ø 9 cm St/ds 28 Ds/pal 80 THT (m) 18 60’

/

Gewicht 58 g Diameter Ø 9 cm St/ds 4 x 12 Ds/pal 80 THT (m) 18 60’

/

Gewicht 53 g Diameter Ø 9 cm St/ds 4 x 12 Ds/pal 80 THT (m) 18 60’

/

25490000

MIX DONUTS Gewicht 57 g Diameter 9 cm St/ds 48 (4 x 12) Ds/pal 80 THT (m) 18 60’

91

/

Gewicht 30 g Diameter Ø 7 cm St/ds 3 x 30 Ds/pal 90 THT (m) 18 60’

/


ZOET

MUFFINS ENKEL ONTDOOIEN

21080000

MUFFIN NATURELCHOCOLADE Gewicht 80 g St/ds 40 Ds/pal 80 THT (m) 15 60’

/

21900000

MUFFIN APPEL-KANEEL

21060000

MUFFIN DUO CHOCOLADE 21070000

MUFFIN NATUREL

Gewicht 80 g St/ds 40 Ds/pal 80 THT (m) 15 60’

/

Gewicht 80 g St/ds 40 Ds/pal 80 THT (m) 15 60’

/

Gewicht 80 g St/ds 40 Ds/pal 80 THT (m) 15 60’

/

92


AMERICAN COOKIES ENKEL ONTDOOIEN

21040000

COOKIE DUO CHOCOLADE 21050000

COOKIE WITTE CHOCOLADE Gewicht 50 g Diameter Ø 9 cm St/ds 54 Ds/pal 80 THT (m) 18

Gewicht 50 g Diameter Ø 9 cm St/ds 54 Ds/pal 80 THT (m) 18

CAKES

Individueel verpakt 60’

/

ENKEL ONTDOOIEN

Individueel verpakt 60’

/

21110000

APPELKANEELTAART 21090000

MARBRÉCAKE Gewicht 1000 g Lengte 29 x 20 cm St/ds 4 Ds/pal 104 THT (m) 15

21130000

BOTERCAKE Gewicht 1000 g Lengte 29 x 20 cm St/ds 4 Ds/pal 104 THT (m) 15 Roomboter 120’

93

/

Roomboter 120’

/

Gewicht 1000 g Lengte 29 x 20 cm St/ds 4 Ds/pal 104 THT (m) 15 Roomboter 120’

/


ZOET

94


NOG MEER ZOETE SPECIALITEITEN

21370000

APPELKANEELTAART 23370000

GEVULDE KOEK MET AMANDELSPIJS 24540001

ABRIKOZENFLAP GESUIKERD 24550000

APPELFLAP GESUIKERD Gewicht 143 g Lengte 21,5 cm St/ds 40 Ds/pal 88 THT (m) 12 Met rozijnen 60’

95

35’ 170°-190°C

Gewicht 118 g Lengte 18,5 cm St/ds 40 Ds/pal 88 THT (m) 12 60’

35’ 170°-190°C

Gewicht 100 g Diameter Ø 11 cm St/ds 48 Ds/pal 120 THT (m) 12 15’

15’ 170°-190°C

Gewicht 1800 g Diameter Ø 26 cm St/ds 2 Ds/pal 80 THT (m) 12 Voorgesneden in 10 stuks 360’

/


ZOET

21730000

BERLIJNSE BOL

12200000

RIJSTTAARTJE

12210000

MATTENTAARTJE Gewicht 130 g Diameter Ø 11 cm St/ds 36 Ds/pal 80 THT (m) 12 60’

Gewicht 175 g Diameter Ø 10 cm St/ds 36 Ds/pal 80 THT (m) 12 60’

Gewicht 105 g Diameter Ø 8,5 cm St/ds 36 Ds/pal 72 THT (m) 8 180’

/

35’ 170°-190°C

35’ 170°-190°C

14120000

FRANGIPANE PALMIER Gewicht 100 g Lengte / St/ds 48 Ds/pal 88 THT (m) 9 15’

21’ 170°-190°C

96


Mypastridor.be UNIEK SPAARPROGRAMMA VOOR TROUWE KLANTEN

Mypastridor.be is een online community platform voor trouwe klanten met daarop nieuws, de laatste trends en een uniek spaarprogramma. Registreer je nu en krijg toegang tot onze webshop met: • professioneel POSmateriaal: snijplanken, stoepborden, krijtborden, vlaggen,… Smartphone, Senseo,… • gadgets: Smartphone, • receptendatabank met de nieuwste trends op culinair vlak. • fotodatabank waar je gratis beelden kunt downloaden. • Unibake Academy nieuws: tips & tricks om je zaak nog beter te beheren.

Verhoog je puntensaldo en spaar voor fantastische producten.

HOE MEEDOEN? Registreer in 3 stappen op www.mypastridor.be.

1

Spaar de codes die op elke Pastridor doos te vinden zijn.

2

Voer je codes regelmatig in op de ‘Krediet-tool’.

3 97

Ruil je punten in op onze webshop.

UNIEKE CODE OP AFNEEMBARE STICKER


Verkoopsteam België - Luxemburg

TOM CLARYSSE

KOEN DE SMET

Commercial Manager 0479 86 08 28 tom.clarysse@lantmannen.com

Commercial Manager National & Key Accounts 0498 58 62 03 koen.de.smet@lantmannen.com

NICOLAS VERGAERT

VERONIQUE NOELMANS

Regio Manager Oost-Vlaanderen 0475 78 17 99 nicolas.vergaert@lantmannen.com

Regio Manager Limburg, Vlaams Brabant 0473 53 49 34 veronique.noelmans@lantmannen.com

ANN-JULIE WITTEVRONGEL

LIEN FRANSEN

Regio Manager West-Vlaanderen 0478 94 37 36 ann-julie.wittevrongel@lantmannen.com

Regio Manager Antwerpen 0478 96 53 57 lien.fransen@lantmannen.com

PATRICK ILUNGA

ILSE DE LEPPÉ

Regio Manager Vlaams Brabant, Brussel 0479 72 24 79 patrick.ilunga@lantmannen.com

Regio Manager Antwerpen 0492 27 45 74 Ilse.de.leppe@lantmannen.com

DOMINIQUE MERKELBACH

VINCENT DUBOIS

Regio Manager Luik, Luxembourg, Groot Hertogdom Luxembourg 0479 72 20 79 dominique.merkelbach@lantmannen.com

Regio Manager Waals Brabant, Namen, Henegouwen 0471 06 95 04 vincent.dubois@lantmannen.com

CUSTOMER SERVICE +32 (0)52 31 59 00 ORDERS.BE@LANTMANNEN.COM W W W. L A N T M A N N E N - U N I B A K E . B E

98


NOTITIES


VRAGEN? Heb je nog vragen? We beantwoorden ze met plezier! T: +32 (0)52 31 59 00


Lantmännen Unibake, Partner in Your Success!

Waarom kiezen voor Lantmännen Unibake? De markt verandert voortdurend. Mensen eten steeds meer buitenshuis, ‘on the go’. De klassieke maaltijden worden vervangen door nieuwe eetmomenten. Wie daarop inspeelt, wint. Maar vanzelfsprekend is het niet. Je klant eist meer beleving en wil alles sneller. Je moet inspelen op de laatste trends: gezondheid, lokale producten, een veggie aanbod,… Ook de overheid is veeleisend en de regelgeving ingewikkeld. Alles bij elkaar is dit een hele boterham. Daarom wil Lantmännen Unibake ‘Partner in Your Success’ zijn.

Wat houdt dat in? We willen meer zijn dan alleen maar leverancier van kwalitatieve bake-off producten. We willen met je meedenken. Niet alleen over jouw assortiment en je kaart, maar ook over het succes van je zaak.

Hoe doen wij dat? 1. Trainingen voor jou en je personeel 2. Ondersteuning voor je marketing en sales 3. Inspiratie, zoveel je wilt!

En wat betekent dit dan voor jou? • Meer tevreden en loyale klanten • Meer omzet

• Lagere foodkosten en hogere marges • Meer kennis en inspiratie

The next step

CONTACT LAN T MÄN N E N UN I BAK E BEL GI Ë - L UXE MB UR G

Nijverheidsstraat 3 1840 Londerzeel T: +32 (0)52 31 59 00 E: info-be@lantmannen.com W: lantmannen-unibake.be W: mypastridor.be

Schrijf je in voor de Succes e-mails www.lantmannen-unibake.be/ campagnes/partner-in-your-success Volg één van onze Unibake Academy opleidingen. Meer op: www.lantmannen-unibake.be/ unibake-academy/workshops Neem contact op met je Regio Manager, want alles begint met een goed gesprek, mail ons op info-be@lantmannen.com of bel +32 (0)52 31 59 00

Profile for Bridgeneers

Lantmännen catalogus 2018 BE VL  

Lantmännen catalogus 2018 BE VL  

Profile for absoluut
Advertisement