Page 1

ABSI MAGASIN

4 ROLD STORKRO 6 Dorte Grann Fotografi 8 GARDIN LIS 10 Supra Media 12 VILSGAARD VISION 14 GRAPHIA REKLAME & MARKETING

16 24

MEDIEHUSET

ABSI LETLAND 5 ÅRS JUBILÆUM

18 B LOGIC

20

absi Letland så lyset for første gang juni 2009. Ieva Abike startede absi i Letland.

COMPELL

22

BROKERS CORNER

Så er det endnu engang tid til, at fortælle hvad der er sket i Handelscenteret siden sidst.

1

Vi er Danmarks eneste handelsforum hvor du betaler A B S I M A G A S I N · M A J 20 15 med dine egne varer.

1


ABSI MAGASIN

INDHOLD 24

22

ABSI LETLAND 5 ÅRS JUBILÆUM

BROKERS CORNER

absi Letland så lyset for første gang juni 2009. Ieva Abike startede absi i Letland.

Så er det endnu engang tid til, at fortælle hvad der er sket i Handelscenteret siden sidst.

Indhold 4

6

8

10

12

2

ROLD STORKRO Dette er noget ganske enestående for branchen i Danmark.

DORTE GRANN FOTOGRAFI Jeg har været i branchen siden 1992, og kunne ikke tænke mig at beskæftige mig med andet.

GARDIN LIS Det hele startede i 1984 på et lille loftrum i byen Voldum lidt udenfor Randers.

SUPRA MEDIA Søgemaskineoptimering – mere effektivt og billigere end annoncer

VILSGAARD VISION Sådan brænder du igennem med dit budskab

Indhold 14

GRAPHIA REKLAME & MARKETING 1. april 2014 så Graphia reklame & marketing sit første lys

16

18

20

MEDIEHUSET Hvis dine kunder er på Facebook, så bør du også være det

B LOGIC Verden ser noget anderledes, end den gjorde for 15 år siden.

COMPELL Bliv synlig online og boost din indtjening


LEDER

VEJRER DU OGSÅ FORÅR I LUFTEN? Vinteren er ovre – og sommeren står for alvor for døren. Det får uvilkårligt os alle til at føle os i bedre form.

E

fter mange års halv negativ form for den danske økonomi generelt, er stemningen nu heldigvis vendt blandt bankfolk og ikke mindst vismænd. absi´s medlemmer er fortrinsvis små- og mellemstore virksomheder – og når vi kanvasser mhp. at få flere medlemmer til – er prognosen fortsat klar: Jo der fornemmes en lille ændring til det positive – men det store opsving lader vente på sig! Uanset om tendensen i vores økonomi er på vej ned eller op – vil absi altid være et aktiv. Essensen er om din virksomhed har ”plads” til nye kunder. I ny og næ falder vi over, også blandt erfarne medlemmer, som har ”fortrængt” at spørge sig selv flg.: Hvad har min absi omsætning reelt kostet vores virksomhed? Den enkelte virksomhed har

n JESPER DANNEMARRE

jo - uanset medlemskab i absi faste udgifter såsom lønninger, husleje, forsikringer etc. I den kommende tid vil vores fokus fortsat være 1-1 mails, hvor medlemmernes feedback er overraskende positive. Vi tilstræber at gøre samtlige mails så relevante som mulig for den enkelte modtager. Generelt er de fleste medlemmer ”flinke” til at bruge Handelscenteret – men hvis endnu flere gør det er det den mest udbytterige form for såvel vores medlemmer og for absi. Et værdsat medlem for os er et medlem som:

VI ER DANMARKS ENESTE HANDELSFORUM HVOR DU BETALER MED DINE EGNE VARER. Endeligt vil jeg benytte lejligheden til at ønske alle en god sommer – og et fremragende salg! Med venlig hilsen Jesper Dannemarre absi a/s

Agerer med fair play. Holder sin profil opdateret. Kontakter Handelscenteret mht. indkøb og ved skift af leverandør.

A B S I M A G A S I N · M A J 2 0 15

3


, ROLD STORKRO

Takket være en fremsynet Københavnsk ingeniør ( Jørgen Glud ) blev der i 1958 bygget en kro i Danmarks største skov, Rold Skov. Kroen blev delvis bygget for Marchallån, lån der blev stillet af den Amerikanske stat for genopbygning af Europa efter 2. verdenskrig. I dag ville det nok ikke være muligt at få lov at bygge på denne helt unikke plads i skoven og tæt på Rebild Bakker Nationalpark, hvor man fejrer den Amerikanske uafhængigheds-dag, den 4. juli hvert år. Gennem årene har kroen udviklet sig til at blive en af de bedst kendte kroer i Danmark, ikke mindst takket være en stabil og høj kvalitet gennem

4

de 45 år den nuværende ejer har stået for driften. Kroen er i privat eje og tilbyder året rundt en bred vifte af tilbud, fra weekend ophold og ferie til kurser, møder, events og selskaber, hvortil man kommer fra hele landet og ikke så få fra de øvrige Skandinaviske lande. Julen, Nytåret, Påsken,

Pinsen og efterårsferien i uge 42, er nogle af højdepunkterne på Rold StorKro. Ved disse arrangeres guidede ture med spændende foredrag, sejlture på Lindenborg å, ture på cykel elle mountainbikes, skattejagter, middage under træernes kroner, natture,

2 VILDE DYR Rold Storkro ligger som en oase i Danmarks største skov, Rold Skov, med Rebild Bakker Nationalpark som nabo.


svampeture, underholdning, musik og dans. Rold StorKro har mere end 3.000 ”stamgæster”, der hvert år besøger kroen en eller flere gange, og for hver gang de besøger os, bliver opgraderet og får bedre og bedre tilbud.

W LÆKKERT MAD

Dette er noget ganske enestående for branchen i Danmark. Den nærmeste omegn til kroen har, foruden skoven og bakkerne et utal af seværdigheder at byde på, hvad enten man er til stille fornøjelser i de ”Små museers land” og besøg til nogle af Nordens vandrigeste kilder, eller man vil tilbringe timer i Vildmose Centret med ørne, vildsvin, urokser og kronvildt, Randers Regnskov, Fårup Sommerland, Aalborg Zoo, Vikingelandsbyen i Hobro eller tage børnene med til de børnevenlige strande ved Kattegatkysten eller det storslåede Vesterhav.

Der er opleverser for hele familien i mange dage omkring og tæt på Rold StorKro.

kanoer, dådyr indhegning samt udendørs terrasse med servering hele sommeren.

Rold StorKro har altid være et skridt foran andre i branchen, og mange er de der har fundet vores markedsføringstiltag så interessante at vi gang på gang er blevet plagieret.

Pejsestue, Skovridercafé, Bar og ikke mindst ”PANORAMARESTAURANTEN” med den enestående udsigt til ådalen, skoven og dyrene.

Og så må vi ikke glemme faciliteterne på kroen, som omfatter: Indendørs svømmebassin, sauna, Advanced Minigolf bane, udlejning af cykler og

Maden og betjeningen på Rold StorKro er kendt viden om, og vi sætter en ære i at skabe en atmosfære som får vore gæster til at ”føle sig hjemme”.

2 VILD NATUR Et enestående Himmerlandsk landskab med en flora og fauna som strækker sig fra skovsyre til orkideen “Fruesko” og fra bjergvipstjerten til hejre, fiskeørn og krondyr.

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

5


DORTE GRANN FOTOGRAFI

BRONZE-, SØLV-, OG GULDMEDALJER. Dorte Grann er medlem af PhotoDk / Dansk Fotografisk Forening og har vundet flere Bronze-, Sølv-, og Guldmedaljer. Hun har også været dommer i billedkonkurrencen..

SIDEN 1992 Jeg har været i branchen siden 1992, og kunne ikke tænke mig at beskæftige mig med andet

HER FASTHOLDES ØJEBLIKKE.

Jeg har været i branchen siden 1992, og kunne ikke tænke mig at beskæftige mig med andet. Det at kunne øse ud af mine ideer og se kunderne være tilfredse med de billeder, der kommer ud af samarbejdet mellem dem og jeg, siger Dorte Grann, der har haft atelier i Vejle siden 2003.

Ø

jeblikkene bliver fastholdt i det 157kvadratmeter store atelier, som har en port i den ene ende, så det også er muligt at få store emner ind under lamperne. Kundekartoteket består af diverse firmaer, store samt små, og private. Dorte Grann er en meget energisk og altid positiv person, hvilket gør det behageligt at arbejde sammen med hende på diverse opgaver. Såvel foran som bagved kameraet Dorte Grann afsluttede sin uddannelse i 1999, ved en reklam-

6

efotograf i København, og gik direkte på barsel. Da datteren, Taja Lili var ½ år startede Dorte op som selvstændig i faderens fabrikshal i Hedensted.

Virksomheden voksede stille og rolig og i 2003 flyttede hun sit firma til storparcellen i Engum, Vejle, hvor familien netop havde opført atelier og privatbolig. Dorte Grann Fotografi, fotograferer som nævnt både for firmaer og private. Der er ingen opgaver der er for små eller for store. Der fotograferes både til bøger, brochurer, nettet og der tages en del erhvervsportrætter. ”Mange kunder sender deres produkter til mig, som jeg


kan skyde på atelieret, og derefter får godkendt over mailen. Jeg kører også ud til diverse firmaer i hele landet og skyder både erhvervsportrætter og miljøbilleder hos dem.” Der har været en del kendte ansigter forbi linsen, og det er spændende hver gang. Der er en god / sjov historie til hvert et portræt. ”Jeg får rigtig mange gode oplevelser med mine kunder, og jeg føler mig ret privilegeret. Da jeg tilfældigvis fik til opgave at fotografere Ole Henriksen for 2. gang, blev jeg ret overrasket over at han kunne huske mit navn. Der var trods alt gået 3 år mellem de 2 optagelser.” ;-)

”Jeg har været medlem af absi i ca. 9 år, og er glad for mulighederne det giver mig. Jeg har fået en del spændende opgaver, som jeg ikke vil have fået hvis ikke jeg havde været medlem.

DORTE GRANN FOTOGRAFI

Nu er jeg selv på udkig efter ’Nice 2 have’ & ’Need 2 have’ virksomheder, hvor jeg kan bruge mine barter-kroner. Det er en dejlig fornemmelse. Det er også skønt at jeg kan forkæle mine kunder lidt ekstra med diverse jeg har købt igennem absi.”

OPGAVER Udfører diverse raklameopgaver for reklamebureauer, virksomheder, forfattere m.fl.

A BASBI SMI AMGAAGSAI S NI N · M· AMJA 2J 015 2 0 15

77


HVAD ER GARDINBUSSEN? ”Gardinbussen er vores rullende showroom, der kommer ud til kunderne og viser kollektionen frem. På den måde kan vi give den bedste løsning, når vi står med kunden og ser rummet og mulighederne for gardiner og solafskærmning.”

GARDINER

LIS FOR FULDE GARDINER! DET HELE STARTEDE I 1984 PÅ ET LILLE LOFTRUM I BYEN VOLDUM LIDT UDENFOR RANDERS. Lis Bilde var dengang ene kvinde på systuen og havde én montør ansat. Virksomheden har siden da taget form, og har udviklet sig til en af Danmarks største gardinleverandører,

8

med 30 medarbejdere og et domicil i Randers på 1.400 kvm. Fra at springe ud i at blive selvstændig og ikke vide noget om gardiner, har Gardin Lis nu en bred erfaring indenfor indvendig og udvendig solafskærmning både til private og erhverv. ”Vores kunder

MARKISER PERSIENNER MØRKLÆGNING

spænder bredt. Det er både hr. og fru Jensen, der skal have en ny gardinløsning - til store nybyggerier, hotel og restaurationsbranchen samt institutioner, hvor vi leverer totalløsninger.”


PRODUKTERNE ER ALT INDENFOR ALM. STOFGARDINER, PLISSÉ, RULLE OG LAMELGARDINER, PERSIENNER, MARKISER OG SCREENS M.V. Hos Gardin Lis tilbydes der vask og rens af gardiner i et moderne vaskeri. Der er også en tilknyttet en møbelpolstringsafdeling til virksomheden indenfor både privat- og erhvervsmarkedet. Grundideen for virksomheden har hele vejen igennem været at levere individuelle løsninger og høj kvalitet til kunderne. Vi har fastholdt egen systue, og derfor kan vi som en af de få i Danmark tilbyde klassiske gardiner og liftgardiner, syet på en dansk systue.

”INGEN OPGAVE ER FOR STOR ELLER FOR LILLE - VI ER ALTID KLAR TIL EN NY UDFORDRING.” .

En gennemgående ting i virksomheden er udvikling. Lis har den filosofi at ”Hvis ikke du udvikler, så afvikler du.” Lis er derfor hele tiden i gang med nye ideer og projekter. Det er en af grundene til, at virksomheden nu er landsdækkende i form af et samarbejde med i IDEmøblers 31 butikker, hvor vi har etableret en shop-in-shop løsning.

MED MERE END 30 ÅRS ERFARING I RYGSÆKKEN, VED VI I GARDIN LIS, HVAD VI SNAKKER OM..

KØB GARDINER OG SOLAFSKÆRMNING TIL DIG OG DIT HJEM

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

9


SØGEMASKINEOPTIMERING – MERE EFFEKTIVT OG BILLIGERE END ANNONCER PR-KONSULENT HAR SUCCES MED AT SYNLIGGØRE FIRMAER OG KOMMUNER PÅ NETTET Søgemaskineoptimering er ikke et spændende ord forbundet med interesse fra alle mennesker, men nu til dags bliver de fleste virksomheder nødt til at tage det seriøst, da der ikke er tale om et forbigående modebegreb. Søgemaskineoptimering handler blandt andet om at anvende de ord i hjemmesidernes koder, som brugerne søger på, når de ”surfer”. Eksempelvis ved at anvende Google.dk, når der skal købes boliger eller bryllupskager. Netop to af de ting, som absi-medlemmet Supra Media har hjulpet kunder med at generere interesse for på nettet. ”En hjemmeside uden besøg fra nye, potentielle kunder er lidt at sammenligne med et kedeligt papvisitkort, som de andre også har. Det fulde potentiale bliver aldrig forløst,” forklarer Søren F. Lillesøe, direktør i Supra Media. Som uddannet journalist stiftede han Supra Media i 2009 for at hjælpe de lidt mindre virksomheder, der mangler hjælp til at komme i medierne

PR-BUREAUET MED ONLINE-INDSIGT

eller vil have målrettet rådgivning, tekster og basisk kodning inden for søgemaskineoptimering. ”Der er tale om et firma, som hjælper virksomheder til at komme i medierne med deres budskab ligesom andre PR-bureauer, men har en anden approach, da priserne er lavere end inde i centrum af København – og samtidig udføres der søgemaskineoptimering. De to ingredienser er sjældent til stede ét sted med specialviden, da det danske uddannelsessystem tænker i kasser,” fortsætter Søren på 36 år.

Adwords-priserne er i den grad skudt i vejret herhjemme inden for de sidste par år

10


SEO ER ET EFFEKTIVT MARKETINGREDSKAB Søgemaskineoptimering (eller blot SEO – som det forkortes på engelsk) er bevist mere effektivt end Google Adwords-annoncer, så der er langt fra tale om et buzzword uden dokumenterbar effekt. Mere end otte gange oftere klikker folk på et redaktionelt søgeresultat udvalgt af Googles robot frem for en betalt annonce ifølge en amerikansk undersøgelse med 5000 hjemmesider. Noget andet er prisen for SEO. Normalt er serviceydelsen billigere at købe sig til – i hvert fald i længden. ”Adwords-priserne er i den grad skudt i vejret herhjemme inden for de sidste par år. Google anbefaler f.eks. en klikpris på 40 kr. inden for visse søgninger i advokatbranchen. Det kan hurtigt blive en MEGET dyr fornøjelse, hvis der er hård konkurrence om kunderne, eller de finder hjemmesiden frastødende af en eller anden årsag. Dygtige folk inden for SEO er derfor i høj kurs,” siger Søren.

Han forklarer, at offentlige myndigheder er langt bagud i forhold til private firmaer, når det handler om søgemaskineoptimering, men at visse steder evner at tænke nyt: ”Vi har hjulpet Tønder Kommune med at synliggøre en bosætningshjemmeside på nettet, nemlig Oplev Tønder. Et projekt, som delvist var finansieret Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter og havde som formål at oplyse om fordele ved at bo på landet. Blandt andet Danmarks Radio fandt hjemmesiden og spurgte om et interview ifølge kommunen.” Eksempler på samarbejder med kunder og forklaringer om firmaets SEO-ydelser kan findes på hjemmesiden.

T PRESSEOMTALE I BØRSEN Adform ApS producerer en international IT-platform inden for webannoncering. Firmaet blev omtalt på forsiden af dagbladet Børsen og på en helside i avisen under overskriften ”IT-virksomhed buldrer frem” efter et samarbejde med Supra Media

A B S I M A G A S I N · M A J 2 0 15

11


SÅDAN BRÆNDER DU IGENNEM MED DIT BUDSKAB Måske kender du til nervøsiteten og følelsen af utilstrækkelighed, når du skal tale offentligt foran andre mennesker. Måske er du også én af dem, der genkender følelsen af ikke, at have tid nok til forberedelse og angsten for om andre nu kan lide eller forstå dét, du siger. Når du ikke ligefrem elsker at stille dig op foran andre mennesker og sælge dit budskab, men er nødt til det, fordi det måske er en naturlig del af dit job, så kan det være en næsten uoverkommelig opgave at gøre det. Mest fordi der, for rigtigt mange mennesker, følger et væld af negative tanker med, der ofte handler om ”er jeg nu god nok”, ”kan jeg nu huske det hele”, ”synes de andre det er spændende nok” osv. Uanset hvordan du har det, er det vigtigt at huske på, at ALLE kan lære det. Gennemslagskraft er for alle – og ikke kun for de ekstroverte personligheder. Gennemslagskraft kan også DU lære. Faktisk er det ganske lidt der skal til. Public Speaker træner Lise Hansen fra Vilsgaard Vision giver her 5 konkrete råd til mere gennemslagskraft under din præsentation:

1.

Brug billeder og korte tekster på dine slides. Mennesker er visuelle væsener, og vi vil gerne selv tænke

T

og lægge betydning ind i de billeder vi ser, mens du taler. Det stimulerer nysgerrigheden og skærper interessen for dét, du fortæller. Du dræber budskab og interesse med teksttunge slides.

2.

Struktur. Improvisation er for de ganske få mennesker, der virkelig evner at fortælle historier, der fanger folk. Alle vi andre har brug for struktur for at skabe tillid og tryghed til publikum. Byg evt. dit budskab op over HHH modellen: HVAD vil du gerne fortælle? HVORFOR er det vigtigt for publikum at vide? HVORDAN vil du foreslå, at gribe det hele an?

3.

Sig det samme som din krop. 93% af dit budskab modtages via dit kropssprog og din stemmeføring. Påvirkning af dem, du taler til sker altså 93% via den måde du AGERER på, ikke den måde du verbalt udtrykker dig. Underbyg dine budskaber med det ikoniserende kropssprog. Dvs. at du f.eks. tæller på fingrene, hvis du nævner noget i retning af ”første gang…anden gang” osv. Eller at du bevæger hænderne fra den ene side til den anden side, mens du f.eks. fortæller om

12

Jeg har altid arbejdet med at flytte mennesker fra A til B


noget der er i bevægelse ”på den måde kom vi herfra og dertil”. Du kan også med hænderne forme en kugle, mens du f.eks. fortæller om noget, der skaber en helhed. Vær kreativ, og kig dit manuskript igennem og PLANLÆG hvor du kan bruge kroppen til at understrege dit budskab. Den mest effektive måde at påvirke andre mennesker er via kropssproget.

4.

Høj status er betegnelsen for den kropssproglige del af at have gennemslagskraft. Det betyder, at du retter ryggen, trækker skuldrene tilbage, står lige på begge fødder, står midt i rummet og taler til alle i rummet. Høj status cementerer din gennemslagskraft og din status som specialisten.

5.

Øjenkontakt. Det velkendte trick til at dæmpe din nervøsitet med at kigge væk, hen over hovederne på publikum, eller på deres fødder, virker ikke! Det har aldrig virket. Dét, der hjælper med til at kontrollere din nervøsitet er NÆRHED. Nærhed får du, når du tør se folk i øjnene og rumme deres direkte respons på din præsentation. Nærhed gennem øjenkontakt tager magten fra din nervøsitet. Og giver publikum følelsen af, at dit

budskab vedkommer dem. Jeg arbejder som Public Speaker træner hos Vilsgaard Vision, der er mit eget firma etableret i 2011. Jeg er forholdsvis ny i absi regi, og jeg måtte også have lidt betænkningstid, før jeg sagde ja tak. Dét der tiltaler mig meget ved dette netværk er den meget direkte facon – vi er her for at handle med hinanden, vi er her for at tjene penge. Ikke for at holde kaffemøder og sparre med hinanden. Cut the crap-princippet passer fortrinligt til mig, og jeg glæder mig meget til at modtage absi-medlemmer på mine kurser. Min dagligdag går med at træne mennesker, der lever helt eller delvist af at stå på en scene til bedre at brænde igennem med budskabet. Jeg arbejder med kropssprog, video- og performancetræning og gennemslagskraft og hjælper typisk ledere, sælgere, studieværter, foredragsholdere og forskellige former for rådgivere til at fremstå som stærke formidlere og præsentere budskabet med gennemslagskraft. En målgruppe som især har åbnet sig for mig i 2014 er sælgere. Det er min helt klare fornemmelse at de gængse salgskurser ikke længere er nok. Sælgere vil i dag arbejde med hvordan de kan påvirke kunden positivt via gennemslagskraft og non-verbal kommunikation, og de vil mestre kunsten at aflæse kundens ja og nej signaler, allerede inden kunden selv er opmærksom på dem. Det giver nemlig sælgeren en stor fordel. Ønsket fra sælgere generelt er at eliminere ”støj på linjen”, så man undgår den situation, hvor kunden takker nej pga. sælgeren – ikke pga. produktet. Jeg har altid arbejdet med at flytte mennesker fra A til B, og altid haft næse for at træne menneskers performance og gennemslagskraft foran andre. Min baggrund er fra universitet og udlandet, og derudover har jeg en solid erfaring med kommunikationstræning, medarbejderudvikling og ledelse på direktionsniveau. Læs mere på www.vilsgaardvision.dk Artiklen er skrevet af Lise Hansen. Public Speaker træner hos Vilsgaard Vision. Lise hjælper ledere, sælgere, studieværter, foredragsholdere og forskellige former for rådgivere til at blive bedre til at brænde igennem med budskabet og udstråle mere personlig gennemslagskraft. Hun har en baggrund fra universitet og udlandet, og derudover en solid erfaring med performancetræning, kommunikation og ledelse på direktionsniveau. Læs mere på www.vilsgaardvision.dk A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

13


GRAPHIA

EN DRØM BLEV TIL VIRKELIGHED L 1. april 2014 så Graphia reklame & marketing sit første lys.

14


Indehaver er Helle Hollen, erfaren mediegrafiker med 15 års erfaring inden for den grafisk branche i det trykte og det digitale medie. Helle har haft et ønske om at blive selvstændig igennem mange år, og for et år siden var tiden inde til, at alle de kreative tanker og idéer skulle realiseres; selvstændig med sit eget reklamebureau. Helle er udlært i 2005 på en lokal avis i Hobro og har efterfølgende været på mindre og større bureauer i Nord- og Midtjylland. Hun brænder for at skabe et kreativt grafisk arbejde, der skiller sig ud og bryder rammer.

gerne give vores kunder mere succes, så der opnås højere udbytte og virksomhedens synlighed forstærkes. Det handler om at gøre din virksomhed synlig og sende de rigtige signaler til den rigtige målgruppe. I design, men også i skrift og tale”. Vi ser på din virksomheds målgruppe, hvordan din virksomhed markedsfører sig i dag, og hvad der kan gøres af tiltag.

etværk og en betydelig mængde samarbejdspartnere i form af trykkerier, webbureauer, fotografer og tekstforfattere osv., da vores opgaver er af mange arter. Jeg har meldt mig ind i absi for at udvide mit netværk og kan se muligheder for nye forretningsforbindelser, både med samarbejdspartnere og kunder. Alle er super velkomne til at ringe for en uforpligtende snak om mulighederne.

Et bredt netværk – betaler sig. Reklamebureauet har et stort

Hun siger ”Jeg arbejder meget med den ”røde tråd”. For at kunden får mest værdi i sin markedsføring, er det vigtigt, at der er sammenhæng mellem ens markedsføringsmaterialer – dvs. alt lige fra hjemmeside til tryksager (visitkort, brochure, banner osv.)” Samtidig ønsker hun at yde en optimal kundeservice og vil gerne give sine kunder den bedste oplevelse af god service, god personlig rådgivning og individuel sparring.

FORM, FARVER OG STILMÆSSIGT UDTRYK SUPPLERER HINANDEN OPTIMALT, NÅR JEG KOMMER TIL SKÆRMEN.

Graphia reklame & marketing er et reklamebureau, der tilbyder totalløsninger i alt inden for det trykte og online medie. Vi designer den grafiske identitet i din virksomhed og sørger for at skabe genkendelighed i din virksomhed. Også en stærk sparringspartner Graphia laver ikke ”kun” grafisk opsætning: ”-vi rådgiver også omkring markedsføring og vil

”NÅR DU SOM KUNDE KOMMER TIL MIG, FÅR DU HJÆLP OG SPARRING, TIL HVORDAN DIN VIRKSOMHED KAN MARKEDSFØRE SIG PÅ BEDST MULIGE MÅDE.” UDTALER HELLE OG FORTSÆTTER ” JEG SKABER MERE SYNLIGHED, OG IDENTITETEN AF DIN VIRKSOMHED KOMMER TIL AT FREMSTÅ KLART OG TYDELIGT. PÅ DEN MÅDE FÅR DU DET BEDSTE RESULTAT, OG DU UNDGÅR AT INVESTERE I MARKEDSFØRING, SOM IKKE GIVER DIG VÆRDI.”

A B S I M A G A S I N · M A J 2 0 15

15


MEDIEHUSET

HVIS DINE KUNDER ER PÅ FACEBOOK, SÅ BØR DU OGSÅ VÆRE DET Markedsføring i dag handler ofte om at styrke tilstedeværelsen online. Målrettet online markedsføring er kommunikation direkte til jeres målgruppe på fx Google og Facebook.

P

å Googles online tjenester kan du målrette dit markedsføringsindhold i højere grad end med print, TV eller biografreklamer. Hvis du sammenligner Facebook med Google så er dine muligheder for at målrette din markedsføring endnu bedre på Facebook. Den afgørende forskel er, at ingen ved så meget om dig eller din målgruppe som Facebook gør. Vi Facebook-brugere fodrer hver dag Facebook med ny information om blandt andet vores interesser, præferencer og vaner. Al denne information kan vi i Mediehuset København bruge til at målrette dit markedsføringsindhold. Vil du som annoncør lige være en tand skarpere, så bruger du Facebook som kanal. Facebook er desuden

16

billigere at annoncere på end Google. Her i Danmark er vores tidsforbrug på internettet især fokuseret omkring Facebook og Google tjenester. Se grafen som viser danskernes gennemsnitlige samlede tidsforbrug på internettet per måned (målt i timer). Hvis dine kunder er på Facebook, så er der god grund til at din virksomhed også bør være det. Del indhold om din virksomhed med dine kunder på Facebook, så de kan dele dit indhold med deres netværk. På den måde skaber du synlighed om din virksomhed på Facebook. “Det er nemmere sagt end gjort” tænker du måske. Så lad os skabe omsætning i din virksomhed ved hjælp af Facebook-videoannoncer. Vi producerer videoen. Med en Facebook-videoannonce vil vi gennemsnitligt


MEDIEHUSET KØBENHAVN: MEDIEHUSET KØBENHAVN ER ET MEDIESELSKAB MED FACILITETER TIL BROADCASTING OG VIDEOPRODUKTION TIL CORPORATE VIDEO, STREAMING TV, FLOW-TV, LIVE-STREAMING TIL INTERNET, INTRANET, FACEBOOK OG YOUTUBE. MEDIEHUSET KØBENHAVN HAR SIDEN 1994 FUNGERET SOM PRODUKTIONSHUS (PRODUCTION FACILITY HOUSE) OG BROADCASTER (PROGRAMAFVIKLER) FOR ADSKILLIGE TV-STATIONER, DERIBLANDT TV-STATIONERNE PÅ KANAL HOVEDSTADEN. DOMICILET I VED KØBENHAVNS HOVEDBANEGÅRD RUMMER BLANDT ANDET 3-KAMERA HD-STUDIE MED GREEN-SCREEN OG DIGITALT DESIGNET STUDIEOPSÆTNINGER FOR PRODUKTIONER TIL TV, VIDEOPRODUKTION OG LIVE-STREAMING – BROADCAST-FACILITETER, HVOR DER BÅDE TRANSMITTERES UDSENDELSER DIREKTE OG FRA PLAYOUT-SYSTEMER (DIGITAL PROGRAMAFVIKLING).DET VIRTUELLE STUDIE ER ET COMPUTERSKABT STUDIE, HVOR STUDIEVÆRTER OG GÆSTER ”SÆTTES IND”. DET ER IKKE MINDST ANVENDELIGT NÅR DER SKAL PRODUCERES MANGE FORSKELLIGE PRODUKTIONER PÅ KORT TID, F.EKS. TIL ONLINE BRUG. DAGLIGT PRODUCERES DER TV-UDSENDELSER OG VIDEOER, LIGE FRA TIL TALK-SHOWS, DEBATUDSENDELSER, FORBRUGER-PROGRAMMER, MAGASININDSLAG OG NYHEDSINDSLAG – TIL VIRKSOMHEDSPORTRÆTTER, REKLAMER, SPONSORSKILTE, TRAILERS OG VIGNETTER.

kunne tiltrække 2-3 gange flere månedlige besøgende, som bruger dobbelt så lang tid på din hjemmeside end de gør nu. Vi kan også være dig behjælpelig med at indrykke annoncen. Et onlinemedie som Facebook gør det nemmere at målrette dit budskab og måle effekten af din Facebook-videoannonce. Du får lov til at kigge os over skulderen når vi målretter og konstant optimerer din Facebook-videoannonce. Alle resultater er synlige og tilgængelige for dig, fordi vi ved at Facebook-videoannoncer virker. Hør mere om Facebook-videoannoncer: telefon 70 20 66 20

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

17


B LOGIC

VERDEN SER NOGET ANDERLEDES UD,

N

end den gjorde for 15 år siden, da jeg startede B logic. En hjemmeside anno 2000 så noget anderledes ud end en hjemmeside gør i dag. Den skal kunne noget andet og mere end blot at være et visitkort, og i mange tilfælde kan den heller ikke stå alene. Besøgende forventer mere.

år kunder i dag kontakter en virksomhed har de allerede besluttet, om de vil købe noget eller ej. De har researchet grundigt og fundet alle de informationer, der er at finde om dig og din virksomhed. De har sammenlignet dig med dine konkurrenter, de har checket, hvad andre kunder synes om dig, de har helt styr på priser - de har måske abonneret på dit nyhedsbrev. Alt i alt har de et helt klart billede af, om du er værd at handle med eller ej. På mange måder gør det jo egentlig tilværelsen som selvstændig meget nemmere. Du skal bare lukke handlen, når kunderne ringer. Gid det var så enkelt. Virkeligheden er at benarbejdet bare har ændret karakter, fortæller Birgitte. Når du ser på kundernes ændrede købsadfærd, betyder det nemlig, at du nu skal sætte ind mange flere steder end tidligere for, at imødekomme kundernes behov for information og påvirke deres købsbeslutning. Og det giver en anden type udfordringer for virksomhederne - er min oplev-

else. Der stilles fx andre krav til brugervenlighed på din hjemmeside - for kundernes tålmodighed er kort. Du skal holde dem til med godt indhold på mange fronter, så du hele tiden får positioneret din ekspertise. For nogen falder det helt naturligt at udnytte de mange nye måder at kommunikere med sine kunder på - for andre virker det uoverskueligt. Og så bliver det bare noget man pakker i skuffen og lader ligge: den ”gamle” hjemmeside, ny-

hedsbrevet og Facebook profilen, der blev oprettet i et øjebliks entusiasme, men som siden er glemt - og gemt. Det er ærgerligt, for det betyder, at man sender trafik og kundehenvendelser lige i armene på sine konkurrenter. Et godt råd er at starte med at få hjælp til at samle trådene og prioritere de tiltag, der skal sættes i søen. Den tid man bruger her er nemlig godt givet ud. Ofte kan der bygges videre på noget af det man har i forvejen. Det kan være lige det, der skal til, for at skabe overblikket og få idéer til at komme i gang med fx den nye hjemmeside eller til at få sat nyhedsbrevet i system, så det kan begynde at generere leads og konverteringer. B logic er ganske ny i absi sammenhæng. Faktisk kendte jeg slet ikke til konceptet

18


før Elin fra Explicit introducerede mig til det tilbage i november, men jeg kunne hurtigt se idéen.

Køge Liftudlejning. De havde brug for en mobil- og brugervenlig hjemmeside til at afløse deres nuværende.

Geografi betyder ikke så meget i min branche, så jeg glæder mig til at hjælpe absi medlemmer i hele landet med at få styr på deres hjemmeside og øvrige markedsføring.

Målet har været at få præsenteret de mange maskiner og lifte Køge Liftudlejning udlejer, på en mere overskuelig måde - så kunder hurtigt og nemt kan finde det, de har brug for.

Jeg havde kun været medlem i en uge, da den første kunde kontaktede mig, så lige nu er jeg ved at lægge sidste hånd på en ny hjemmeside til

Opgaven er et netop et eksempel på, at afstand ikke betyder noget.

B LOGIC HAR EKSISTERET I 15 ÅR INDEHAVER BIRGITTE SCHJØDTE STARTEDE UDELUKKENDE SOM WEBBUREAU, MEN I DAG LØSES MANGE FORSKELLIGE OPGAVER: SPARRING TEKSTER HJEMMESIDER NYHEDSBREVE SEO GRAFISK ARBEJDE/OPSÆTNING AF TRYKSAGER

A B S I M A G A S I N · M A J 2 0 15

19


s CLEAN LINES Odi comnimil idel is quas et vel imus eosa nation num faccum aut autat.

ONLINE SYNLIGHED = EKSISTENS Din eksistens i forbrugernes bevidsthed er direkte afhængig af din eksistens på nettet. Forbrugerne ved, hvad de går efter, og de finder oftest den information eller de tilbud, de søger online. Her lader de sig inspirere af bloggere, Facebook, annoncer eller specifikke Google- søgninger på produkter og services. Hvad finder de, hvis de søger på produkter eller services, som er relateret til din forretning eller virksomhed?

BLIV SET PÅ GOOGLE COMPELL

BLIV SYNLIG ONLINE OG BOOST DIN INDTJENING Vidste du at 80% af alle købsbeslutninger starter online? Din online tilstedeværelse er med andre ord alfa og omega for din eksistens i forbrugernes bevidsthed. Nutidens forbrugere har et kæmpe udvalg af produkter og services, der dækker ethvert tænkeligt behov. Og så er de kræsne. Så hvorfor skal de vælge dig frem for andre? Eller lad os i stedet prøve at spørge: Hvordan skal de vælge dig? Hele grundlaget for, at du bliver valgt frem for en af dine konkurrenter, ligger

20

nemlig i din online eksistens. For hvordan skal dine kunder vælge dig,

hvis du ikke eksisterer der, hvor de tilbringer størstedelen af deres tid?

Hos Compell er vi eksperter i online forretningsudvikling, og vi arbejder med de nyeste og mest effektive værktøjer, fx Google AdWords og Facebook annoncering, til at promovere din virksomhed online. Google AdWords er et annonceværktøj, som giver dig mulighed for at tiltrække nye kunder til din hjemmeside eller webshop baseret på specifikke søgeord. Når en bruger så indtaster et specifikt søgeord, så vil Google fremhæve en annonce for hjemmesider, som er relevante for dette søgeord – det kunne med andre ord være din forretning. AdWords-annoncerne er typisk placeret øverst samt i højre side af Googles søgeresultatside når brugeren har indtastet sine søgeord i Google og linker direkte ind til din hjemmeside. Hvis du ofte benytter Google, er du med garanti


stødt på flere af disse annoncer. Kunne det ikke være fedt, hvis din virksomhed var repræsenteret her? Med Google AdWords er det desuden muligt at påvirke potentielle kunder eller tidligere besøgende på din hjemmeside med diverse bannere på andre hjemmesider samt video-annoncer på Youtube.

MØD DINE KUNDER I ØJENHØJDE PÅ FACEBOOK Ifølge Facebooks annoncemotor er der ca 3.400.000 danskere på Facebook. Det svarer til 71% af alle danskere over 13 år. Kombineret med Facebooks annonceværktøjer gør det Facebook til en genial platform for dig, der gerne vil markedsføre din forretning online. Her får du muligheden for at lave annoncer og målrette dem mod specifikke segmenter – vælg fx en målgruppe baseret på alder og bopæl, politiske holdninger, fritidsinteresser, job, uddannelse, status og meget mere. Det gør, at du kan ramme lige præcis den målgruppe du ønsker og dermed kun betale for at nå ud til disse, idet du sorterer alle unødvendige interessenter fra. Facebooks annonceværktøj bliver hele tiden udviklet og forbedret. I dag optræder annoncerne i brugernes feed, altså deres startside, og i Facebooks højre side. Annoncerne ligner faktisk et almindeligt post fra venner og bekendte, hvorfor de fremstår som en naturlig del af det, brugerne er vant til – og forventer at se – på Facebook, som Værkets annonce for Beatles koncerten ’Come Togethter, du kan se på billedet her.

Facebook er desuden et eminent værktøj til interaktion mellem dig og dine kunder. Din eksistens på de sociale medier gør dig dermed ikke bare synlig, men også tilgængelig for dine kunder. Og tilgængelighed kan være afgørende, når en potentiel kunde skal afgøre om han vil vælge dig frem for en af dine konkurrenter.

BLIV – OG FORBLIV – SYNLIG ONLINE MED COMPELL Hos Compell får du den nødvendige rådgivning og service, så du kan blive synlig på nettet. Vi hjælper med at lægge et realistisk budget og sørger for, at du får mest muligt ud af din investering.

Vi opsætter, administrerer og vedligeholder både dine Google AdWords og Facebook annoncer for dig og hjælper desuden med daglig administration af aktiviteter på din Facebookside, så du kan koncentrere dig om at drive din forretning. Uanset om du blot ønsker hjælp i opstartsfasen eller har brug for en fast sparringspartner, der kan tage ansvar for at gøre din virksomhed synlig online og sørge for at den forbliver synlig, så har vi medarbejderne, erfaringen og ressourcerne til at hjælpe dig med at få en rigtig god start.

A B S I M A G A S I N · M A J 2 0 15

21


ABSI A/S

BROKERS CORNER t NYT I HANDELSCENTERET: Så er det endnu engang tid til, at fortælle hvad der er sket i Handelscenteret siden sidst. For det første vil vi meget gerne byde vores nye medarbejder Tasha velkommen til Handelscenteret. Vores team består nu af Malene og Tasha, som dagligt sidder og hjælper medlemmer og håndterer

forskellige opgaver i absi a/s. Tasha er kommet godt fra start og vi håber, at alle medlemmer vil tage godt imod hende. Vi har som de fleste ved, løbende arrangementer, såsom medlems - og handelsmøder. Vi afholdte i november 2014 medlemsmøder på henholdsvis Sjælland, Fyn og Jylland og vores opfattelse er at alle

SE MULIGHEDE FOR ENDEN AF BROEN

DU KOMMER IKKE SOVENDE TIL NOGET I LIVET

&

22


DER N

deltagende medlemmer var meget glade og tilfredse med udbyttet.

1 NYHEDSBREV Tilmeld din virksomhed og evt. øvrige kollegaer vores nyhedsbrev, så alle løbende kan følge med i gode tilbud, samt se nye medlemmer i absi. Derudover er der masser af inspiration til indkøb, samt potentielle nye kunder.

2 HANDELER Kig absi.dk i gennem og få Inspiration til nogle gode handler med dine absi kollegaere

3 ABSI MAGASIN HUSK at i hver gang magasinet udkommer har mulighed for, at få en gratis artikel i absi magasinet.

Vi afholder derfor allerede endnu et medlemsmøde – denne gang i Ålborg d.6 maj 2015, hvor vi håber på stor tilslutning og ser frem til en hyggelig og inspirerende aften. Til mødet vil Elin Nielsen, der til dagligt har virksomheden Explicit være der og Malene fra Handelscenteret. Derudover afholdte vi i januar et SEO arrangement i samarbejde med Marketing Manager, som bestemt viste sig at være en succes. Vi er jo meget interesseret i, at hjælpe jer som medlemmer med, at handle med hinanden og gøre opmærksomme på alle de muligheder, der er i absi. Derfor vil vi også fremover prøve så vidt muligt, at afholde forskellige medlemsmøder og andre arrangementer, så i har mulighed for, at møde hinanden og netværke lidt. Så meld gerne retur, hvis netop din virksomhed også har interesse i dette.

INSPIRATION OG SUCCES: Der er godt gang i handlerne i absi og vi er glade for, at se når der virkelig er virksomheder det benytter hinandens ydelser. Et eksempel herpå er: Bing & Nørgaard skulle have SEO optimeret deres hjemmeside og fandt Marketing Manager igennem absi. Da Marketing Manager havde udført opgaven til Bing & Nørgaard, kunne Marketing Manager f.eks. bruge barter kronerne på et kursus / ar-

rangement, som de afholdte hos Skovshoved Hotel. Skovshoved Hotel kunne da bruge deres barter kroner på nye tæpper til deres indgang og trapper og sådan fortsætter det fra medlem til medlem. Det hele handler jo om at se mulighederne og bruge de forskellige leverandører der er i absi handelsnetværket.

HUSK: At jeres profil i absi er jeres visitkort udadtil og at det er vigtigt, at holde jeres profil opdateret, såsom jeres produkter, absi % eller hvis i flytter. At tilmelde din virksomhed og evt. øvrige kollegaer vores nyhedsbrev, så alle løbende kan følge med i gode tilbud, samt se nye medlemmer i absi. Derudover er der masser af inspiration til indkøb, samt potentielle nye kunder. Send gerne tilbud til handelscenteret@absi.dk, hvis i har nogle tilbud i ønsker på vores tilbudsside eller, som skal med i vores ugentlige nyhedsbrev.

GRATIS ARTIKEL I ABSI MAGASINET: HUSK at i hver gang magasinet udkommer har mulighed for, at få en gratis artikel i absi magasinet. Alt i skal gøre er at sende den til pif@absi.dk og i kan inde på absi.dk se lidt mere information om hvad den skal indeholde af tekst og billeder.

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

23


25. September 2013 Venstres formand Lars Løkke Rasmussen

24

6. Maj 2008 Daværende Videnskabsminister Helge Sander

10. november 2005 Daværende Beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen

8. november 2006 Daværende Justitsminister Lene Espersen og Harald Nielsen

DANSKE MINISTRE TIL ABSI MØDER

25. august 2005 Daværende Skatteminister Kristian Jensen

3. marts 2011 Indenrigs- og Sundhedsminister Bertel Haarder

6. november 2008 Daværende Statsminister Anders Fogh Rasmussen

absi messe

3. November 2009 Beskæftigelsesminister Inger Støjberg

absi messe

7. juni 2007 Daværende Økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen


Koncentration skal der til!

Det der med at netværke, det er lige os!

Der bliver lyttet.

Money, money, money, det får du gennem absi!

Frugt er sundt.. Har vi hørt?

Lidt til den søde tand.

Mhhh..Lidt hygge i pausen.

Hvis i skulle blive lidt sultne..

Der bliver handlet.

Nye kontakter bliver skabt.

Tid til tale og vigtige ord.

Forfriskninger i pausen.

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

25


de aftalte straks et møde i januar i Danmark. Herefter aftalte at starte i Letland. I Februar begyndte Ieva at oversætte systemet mm. og allerede inden virksomheden var offentliggjort, landede hun sin første kontrakt med et medlem. I Juni 2009 blev absi Letland en realitet og hermed startede Ieva absi i Letland, som nu kører på 6. år i træk. I Letland er de idag 4 ansatte.

ABSI DANMARK OG ABSI LETLAND: ABSI LETLAND

LETLAND HAVDE 5 ÅRS JUBILÆUM SIDSTE ÅR – TILLYKKE absi Letland så lyset for første gang juni 2009. Ieva Abike startede absi i Letland. KORT OM IEVA: Ieva har en baggrund med en Bachelor uddannelse i kulturformidling mellem Danmark /Letland og arbejdet som dansk / lettisk tolk. Derudover har hun været i Danmark og studere i nogle år. Hun opdagede første gang lidt om barter systemet, da hun i 2000 læste virksomhedsledelse. Nogle år senere kom hun i tanke om det hun havde læst i den management bog og begyndte at undersøge

26

nærmere om barter selskaber i Letland og fandt et, hun lod derfor hendes ide ligge.

ABSI LETLAND SER DAGENS LYS: I 2008, da hun i december var på barsel, begyndte der at komme en masse snak om krise og hvad Letland skulle betale med, hvis de løb tør for penge. Hun kom endnu engang i tanke om det barter system, som hun havde læst om og undersøgte igen lidt

om det. Denne gang kunne hun ikke finde barter selskabet i Letland. Helt alene med hendes ide om et barter system, begyndte hun at søge på nettet og fandt absi Danmark. Hun tog kontakt til Direktør Peter Kisbye og

Ieva og Peter, så også straks mulighederne for at, handle på tværs af de to lande og få virksomhederne til at styrke deres import / eksport via absi. I dag er der heldigvis en stor interesse fra både danske og lettiske virksomheder om, at handle på kryds og tværs af hinanden. Et eks. på en mulighed, er for en dansk trælast virksomhed, at handle med en lettisk virksomhed, som er leverandør af træ. Det er derfor en god mulighed for f.eks. danske virksomheder, at samarbejde med lettiske virksomheder og i er altid velkommen til, at kontakte Handelscenteret for yderligere information eller


ABSI LETLAND hjælp til lettiske medlemmer.

ARRANGEMENTER: Sidste år til absi Letland’s 5 års jubilæum afholdte de et møde, som var for underholdningens og medlemmernes skyld. Her inviterede de alle medlemmer, samt deres danske kollegaer til Riga,

hvor der var mad, kager og en masse underholdning, samt interviews til de lokaler aviser. Ieva fik bl.a. en meget kendt komiker gruppe, som improviserer når de står på scenen til, at komme og underholde alle medlemmerne, hvilket var en stor success. Derudover netværkede medlemmerne med hinanden og

os danske kollegaer fik mødt mange af de lettiske medlemmer, som var rigtig hyggeligt. Ieva holder desuden medlemsmøder. Hun prøver så vidt muligt, at lave noget forskelligt hver gang, men som udgangspunkt afholder de 2 handels / regionsmøder om året, som regel finder sted i Riga eller omegn. Derudover har hun før

afholdt både markedsføringsarrangementer, økonomiarrangementer, samt netværksarrangementer, som har haft stor succes. Vi er glade for, at Ieva fandt og startede absi i Letland og vi ser frem til et fortsat langt samarbejde mellem absi Danmark og Letland.

REJS TIL LETLAND

LÆKKER NATUR

Husk du kan bruge dine barterkroner i RIGA Kontakt Ieva i Letland

Oplev den skønne letiske natur

LAV HANDLER

SIGHTSEEING

Der er god mulighed for at lave en god handle med de letiske medlemmer

Besøg flotte Riga og få en flot oplevelse

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

27


S

tartomkostningen ved at melde sig ind i absi, har tjent sig ind mange gange. På under 1 år fik vi et mersalg på op i mod en halv million barterkroner. Pengene bruger vi udelukkende hos leverandører, der er mindst lige så gode, som folk uden for netværket. Det er da en fin idé!

D

et har faktisk været rigtig givtigt at være medlem. Vi har fået mange nye kunder.” Stefan Jardorf Adm. Direktør

Henrik Mikkelsen Adm. Direktør

Gemini Koncept Huset A/S

Udtalelser og handler

Jardex

V

i er meget glade for at være medlem af absi. Jeg er virkelig imponeret af, hvor omhyggeligt de følger op på medlemmerne med råd, vejledning og løbende information.” Tofa Nadelmann Adm. Direktør

Mtilina quem haedo, ne in des rei pessme

Skovshoved Hotel

moli ferivir lost omnotemena.

H

os absi får vi altid det gode råd og vejledning til både at finde potentielle kunder og leverandører. Og hvis vi mangler noget ekstraordinært, er vores broker altid klar til at hjælpe, det bedste han/hun kan. Generelt er vi glade for den altid super professionelle og engagerede service, vi oplever hos absi.” Pouline Andersen Adm. Direktør

CityCallCenter

28

I

nden jeg blev medlem, havde jeg kun kunder i mit nærområde, men igennem absi får man til tider nye kontakter som, ikke begrænser sig til HELE Danmark, men også det øvrige Europa. Jeg har bl.a. arbejdet sammen med firmaer i Jylland, Fyn, hele Sjælland, Island og Letland. – absi sørger virklig for at man på en nemt måde kan udvide sit netværk.” Wouter van Dam - Direktør

Double U


K

øber Gardiner og tæpper Betaler med hotelophold og udlejning af mødelokaler

K

øber vingaver og rengørings ydelser Betaler med læsebriller og serviceydelser

Januar 2013

K

øber håndværks ydelser Betaler med kurser og salgstræning

April 2013

K

øber regnskabsassistance og søgemaskineoptimering Betaler med mødebooking

Februar 2013

Juni 2012

K

øber mødebooking og it produkter Betaler med Søgemaskineoptimering og webside-løsninger

Mtilina quem haedo, ne in des rei pessme

Marts 2013

moli ferivir lost omnotemena.

K

øber teltudlejning og firmagaver Betaler med bilfolie og skiltedesign

September 2013

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

29


Alfabetisk oversigt Firma navne

Side

Firma navne

5 Stjernet Tømrermester A Hereford Beefstouw A&B Industri-Service A/H Låsemontage ApS AB Havemøbler About Time AddRelation Admad Grafisk - Skilte Admad Grafisk - Trykkeri Admad Grafisk - Web Advokatfirma Kauffmann (H) Advokatfirmaet VOGEL Alarm & Sikring Aps Algekvit Danmark A/S Allégade 10 Restaurant Alverdens Fliser Amadeus Restaurant & Cafe Amager Busservice Amager Farve og Tapet Ama’r Web AmD Plus Group ApS Amesto AccountHouse Amesto Accounthouse Aarhus Andersen Bakery - Frederiksberg Andersen Bakery - Nimb Anlæg og Pleje Assistance - Hillerød Assistance - Kolding Assistance - Odense Assistance - Ringsted Assistance - Århus Assistance Personaleservice a/s Atelier Lina Murel Jardorf A-udlejning Autorudeservice.dk A-Z TAGTEKNIK B Company B Logic Ballerupbowling.dk BASIS-TRYK Bastionen + Løven Bech Poulsen A/S Benløse Kro Benniksgaard Bed’ inn Benniksgaard Hotel & Konferrence Berling Autolakering Best Western Hotel City Best Western Hotel ToRVEhallerne Best Western Kryb I Ly Bilagent ApS Bilgaard Byg Bilpavillonen Biludlejningen Autorental Biludlejningen Autorental Gladsaxe Biludlejningen Autorental Næstved Biløens Autoservice Bing & Nørgaard Catering Bispebjerg Blomster Aakanden BLH-Transport

77 101 88 33 93 122 122 111 88 97 33 33 33 98 103 91 101 117 47 86 84 106 106 49 49 78 123 123 123 123 123 124 53 117 36 78 57 97 62 119 103 49 103 73 74 36 74 74 74 37 78 37 117 117 117 36 45 47 118

BON COCA P/S 58 Bonjour Vietnam 101 Bosch Car Service Risskov 37 Brændstoft Lejrskole 107 Brøndby Autolakering 35 Brøndums Auto Service 37 Budget Rent A Car - Kbh. City 118 Buledoktor 36 Byens Chem-Dry 98 Bøge Storkøkken 54 Bøgeskov Lagerhotel 118 Børnehjælpsdagen 67 C. O. OLVER A/S 78 Café Bjørgs 44 Cafe Cire 43 Café G 43 Cafe Zest 43 CAFÉEN - DEN GAMLE ARREST ApS 43 Carl Møller - Trælast & Byggemarked 79 Cartec 36 Cartex 36 Cartex Erhvervs Systue 91 CAS A/S 86 Center for trivsel 122 Centertryk A/S - Holbæk 119 Chr. VI Overdrevskro 103 CineMagic A/S 68 City Gruppen 79 CityCallCenter ApS 108 Clean Line 98 Clean Supply A/S 99 Clear Channel Outdoor 95 Compell ApS 97 CompuGroup ApS 87 Continuous Growth 122 Custom Cake 45 Cykel-X-Perten - Valby Langgade 30 50 Cynope Internet 86 D´s Frisør 53 Dal Bastardo Ristorante 101 Dansk Auto Service 38 Dansk Brandteknik a.s. 109 Dansk Fitness Fredericia 114 Dansk Fitness Faaborg 114 Dansk Fitness Give 114 Dansk Fitness Gram 115 Dansk Fitness Løsning 115 Dansk Fitness Nykøbing F 115 Dansk Fitness Rødding 115 Dansk Fitness Svendborg 115 Dansk Fitness Århus C. 114 Dansk Kontor Center 89 DANSK LÅSE- & INDUSTRISIKRING 110 Dansk Netværks Akademi 62 Dansk Revision Viborg 106 DANVURDERING ApS 53 Dayz Ebeltoft - Øer Maritime Ferieby 69 Dayz Grønhøj Strand 69 Dayz Kattegat 70

30

Side Firma navne

Side

Dayz Rønbjerg 70 Dayz SeaWest Nymindegab 71 Dayz Søhøjlandet 71 DBN Malerfirma 79 DBS lys 91 De Frie Forsikringsmæglere 35 Degnbol Fotografi 94 Delta Rengøring & Service 98 Den lille gode slagter ApS 47 Dessouki Akupunktur 115 Det Danske Travselskab 62 Din Cykelmand 50 Din Cykelmand - Riiskov 50 Din låsesmed / Aabyhøj låseservice 79 Dinitrol Center Amager 38 DISU 110 Dorte Grann Fotografi 95 Double U 97 Dragsholm Slot 74 Dragør Strandhotel 101 Drømmekagen.dk 96 easyTableBooking 68 Eco Bilvask 38 Ege Blomster 47 Egå Slagteren 47 Ekspressen Grafisk Produktion ApS 120 Element Cafe og Lounge 43 EL-Gruppen A/S 79 elokal.dk 95 Emil Tonne Staal 54 EnergiSpareFolie 91 Enjoy Resorts Marina Fiskenæs 73 Enjoy Resorts Rømø 73 ENSTALL ApS 80 ErgoLift 91 Etiflex A/S 34 EuroPhoner 86 Euro-Scan 66 Explicit 88 FC Nordsjælland A/S 95 Fejekosten Ejendomsservice 98 Figaro 41 Fingertouch 116 Fiol Optik 53 FIRMAFRUGT 59 FIT&SUND RISSKOV/EGÅ ApS 115 FlexBiz Group 88 Flytte- og Vognmand John Hansen 118 Foliekniven.dk 112 formel B 103 FREDERIKSBERG MALERENTREPRISE 80 Frk. Trepile Blomster 50 FR-Kemi ApS 100 Frugt og grøntplantagen 50 Frøken Flora 50 Full-Service 98 Furniture Team ApS 94 Fynbo Biler A/S - AutoMester 38 Fysforfit 115

absi.dk


Side Firma navne

Firma navne

Galleri Atelier Fog/Ulrich 54 Galleri Brænderigården 54 GardinLis ApS 84 Gastrojob.dk 124 Gate2more 122 GIESSER DANMARK A/S 51 GJ Kød ApS 59 Glarmester Gunnar Jensens Eftf. ApS 80 Glistrup.DK ApS 108 Globus Vask ApS 99 Glumsø Bogtrykkeri A/S 120 GO HOSTING ApS 87 Graphia Reklame & Marketing 97 Green Valley Music 62 Græsted Revyen 107 Grønt Ekspressen 45 Guldsmed Apel 52 Gulv & Tæpper 77 Gyrstinge Skovkro 103 Gaarde Rengøring 98 H.H. Gulvafhøvling 80 H2R 99 Halo Tech 108 Headset Shop ApS 54 Headway IT 68 Helle Fæster 116 Helsehuset 52 HG Service A/S 80 Hjortgaard Smede og Montage 80 Horizon 99 Hornbeer Aps 45 Hornslet Autolak 38 Hotel Julsø 75 Hotel Medio 75 Hotel Nora Copenhagen 75 Hotel Sct. Thomas 75 Hotel Svanen 75 Hotpaper 80 Hover Møbelfabrik 52 Hugos vinkælder 41 ICS Int. Conference Services 107 Ide og tryk Fyn 95 IMEX DANMARK ApS 59 IMEX DANMARK ApS - Håndværker 59 IndoorSki DK 63 Indslev Bryggeri 59 Intellia 122 Ishøj Auto ApS 39 ISIS 122 Italiensk Gastronomi 44 IT-Direkte 88 J.A. Auto Aps 37 Jardex Detailbutikker 41 Jardex Erhvervsbeklædning 42 Jardex Lyngby 52 Jardex Roskilde 52 Jardex Rødovre 52 JE-Electro 80 Jessen og Co. 120 Jette Frölich Design 55

absi.dk

Side Firma navne

JMS Alarm 33 JOHN DREJER, LÅSE 34 Jonas A/S 118 Juelsminde Maskineudlejning Aps 91 Kaffeagenterne 108 Kai Thor Catering 46 Kanal Cafeen 102 Karrosserigården Auto 39 Karsten Juul Automobiler A/S 39 Kenson Reklame 97 Knud E. Dan A/S 101 Knud E. Dan A/S - Vest 101 Kokkeakademiet 122 Kombi Skilte A/S 112 Kontorgiganten 94 Kontorlinien.dk / Justmore 90 Krogs Fiskerestaurant 102 KT Isolering 77 Kulkranen 93 KW Service 81 Køge Autolakering 39 Køge Lift-udlejning ApS 92 La Buca 104 Lanes and Lounges Bowling 63 Language Support Centre ApS 88 LaserTryk.dk 120 LEGRO 56 LET’S DO BUSINESS 96 LH Bilcenter ApS 39 Lisbeth Holten Fotografi 95 Living Art A/S 85 Living Beautiful - Hvidovre 116 Living Beautiful - København Ø 116 Living Beautiful -Skovlunde 116 Lundgaard Tømrer og Snedker 81 Lyngens VVS 81 LÅSEMESTER 110 M.B Autocenter 39 Macrodot A/S 113 Madam Sprunck 104 MADSEN A/S PRINT & SKILTE 114 Marketing Manager 98 Dit Sønderjyske malerfirma 81 Maude’s 43 Mediehuset København 95 Mercoprint A/S 120 Mersk Comfort 81 MFComfort 82 Miang & Co. 97 Midtjysk Malerservice 82 MINDWEISS A/S 123 Mortalin A/S 108 Morten Damgaard Auto 39 MS Sikring ApS 34 Murerfirmaet Mollerup 82 Murermester Jens Sørensen 82 Nem Auto Glas 39 Nem-HR 35 Networking by Innovation Lab 55 Nice Home 94

Njor’s Festservice Njor’s smørrebrød NM Elservice NNTV Productions ApS Nordcolor Nordisk Brandsikring Nordsjællands konferencecenter Nordsjællands Serviceudlejning Notaplan Nyt Syn - Køge Office Center City OM FLAG ApS Onlineafdelingen ApS OOPS Optik Syd Optik Tilst Orientalia - City2 Otterup Bowlingcenter Outfitters Nation P. A. Savværk. Korinth Passagens Optik Pates Gulve Pava Herlev Peter Nielsen Planet-Huse A/S - Herning Planet-Projekt A/S - Herning Planet-Projekt A/S - Middelfart Planet-Projekt A/S - Ribe Planet-Projekt A/S - Roskilde PN-Auto PostMe ApS Poul Arne Poulsen og søn - Blokhus Poul Arne Poulsen og søn - Aalborg Power Racing Gokart Akademi PP entreprise Prags Prento PRIMA REVISION pro3hosting PRODESIGN A/S Producenten - Middelfart Producenten - Odense Profil Print Paarup Hansen Refurb Renè og Værsgo Restaurant Couloir Restaurant El Viejo Mexico Restaurant Elbjørn Restaurant Le Pagnol Restaurant Maharaja - Frederiksberg Restaurant Martino Restaurant NO 1 Restaurant Nuova Italia Restaurant Palæet Restaurant Quattro Fontane restaurant sletten Restaurant Vadestedet Result Management Revisionsfirmaet Asger Wiuff

Side

63 44 82 88 121 110 107 109 40 52 109 34 86 43 47 52 53 64 41 94 48 82 40 40 65 66 66 66 66 40 55 77 77 63 82 104 121 107 88 114 48 48 91 68 68 63 102 104 102 102 104 104 102 104 107 105 101 105 35 107

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

31


Firma navne

Side

Firma navne

Revisionsfirmaet Asger Wiuff - Køge Risskov Ost Ristorante Da Claudio Rold Storkro Rosie McGees Roskilde Teltudlejning ROTTEFÆNGEREN ApS Rudi & Harald Nielsen S/R Truck & Maskinservice Savoy Hotel ScandinavianBook Schillerup/Meny kaffe Kbh ApS Schiødte Drawings SERVICE MALERNE ApS Severin Kursuscenter SG8240 ApS SHABENAA ApS Shangri La Sjællands Automægler Ski Total A/S Skibhus Slagteren Skiltemand Skilte-online.dk Skjold Burne Vinhandel Odense Skov & Have service Skovbakken Restaurant Zoo Skovbakken Zoo Brugskunst Skovshoved Hotel SLAGTEREN I LYSTRUP SOLIDAN 2015 ApS Solo Grafisk A/S Sony Center Lyngby Strøby Turist ApS Supra Media Sv. Michelsen Chokolade A/S Svanen Grindsted Sylvest VVS a/s Tandlægerne Jagtvej 68 Tapas G Taxi Reklame DK ApS Tele-Mark A/S Termorudeservice.dk TH. Sørensen The Branch Thomas Tømrer Thrusty Artikler og tilbehør Tiboli ApS Time Vision ApS TN Fashion To Søstre TopCall Topflyt.dk Torvehallerne A/S Tranekær Gæstgivergård Trekantens Lyntryk Trekantens Låseteknik Tribeca NV TRY.dk Trævarer Fabrikkens Butik - Horsens Trævarer Fabrikkens Butik - Kolding

107 48 105 76 105 62 82 60 83 73 121 109 55 83 123 48 117 102 36 95 56 114 114 53 83 105 47 77 49 99 121 53 118 96 61 77 83 117 44 96 96 36 45 105 83 91 55 97 43 101 109 118 77 106 121 34 102 99 94 94

Trævarer Fabrikkens Butik 94 Tømrerfirmaet C. Sørensen 83 Tømrermester Munch 83 Ude-Spa.dk 117 Under Lindetræet 106 Unipart 53 Uthbroneé Gulv og Design ApS 83 Victor Cykler 49 Viebke & West Malerfirma A/S 84 Vilsgaard Vision 123 VinMedKant 62 Wabi Wabi - Bryggen 103 Wabi Wabi -Roskilde 103 Zen 41 Ø Kompagniet ApS 62 Ørum Nissen Invest 35 Østergaard Auto og Caravan ApS 40 Aaby Antirust 37 Århus Guld & Sølv Hus ApS 47 Aarhus Guldsmeden Hotel 73 Aarhus Hardball Bane 62 AASTRUP ApS - Aut. VVS & Kloakfirma 78

Side

32 absi.dk


ADVOKATFIRMA KAUFFMANN (H) Advokat - møderet for Højesteret

ADVOKATFIRMAET VOGEL Advokat Dalumvej 18-20 5250 Odense SV

Købmagergade 62 1150 København K

Telefon: 70202036 Fax: 70202836 www.advofyn.dk cv@advofyn.dk

Telefon: 33188521 Fax: 3393 9315 www.kauffmann.dk adv@kauffmann.dk 100% ABSI Kontaktperson: Michael v. Kauffmann, advokat (H)

Kontaktperson: Claus Vogel

100% ABSI

A/H LÅSEMONTAGE APS

ALARM & SIKRING APS

Låsesmed

Alarmsystemer

Smallegade 26 2000 Frederiksberg

Bakkegårdsvej 105 3050 Humlebæk

Telefon: 36 70 60 30 www.ah-laase.dk service@ah-laase.dk

Telefon: 70205085 Fax: 32218761 www.alarm-og-sikring.dk info@alarm-og-sikring.dk

Kontaktperson: Klaus Honore 100% ABSI

Kontaktperson: Allan Erbs

100% ABSI

GRATIS Tilbud

gs vågnin ntering r e v o 4 l. mo aer ink r e m a k + korder kre s i d 1 hard

.990,-

16

sikringstjeck

Kontakt JMS Alarm

60 21 85 60 www.jmsalarm.dk

JMS ALARM ApS er glade for nu at kunne kalde sig absi medlem. I den anledning vil vi naturligvis gerne forklare lidt om hvad vi kan. Vi beskæftiger os med alt indenfor sikring, tyverialarmer, videoovervågning og adgangskontrol. Det er vores kernekompetencer. Vi vil gerne tilbyde et GRATIS sikringstjeck af din virksomhed, som ofte kan vise sig at udgøre en væsentlig besparelse. Kontakt JMS Alarm så vi kan uddybe nærmere.

JMS-Alarm_172x136,5.indd 1

Edelgavevej 24, 2765 Smørum 100% absi

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

33

10/1/10 9:18:57 AM


SELSKABET AF 23. JUNI 2000 APS, C/O JOHN DREJER A/S

OM FLAG APS

Låsesmede og forhandlere af låse

Poseidonvej 82 9210 Aalborg SØ

Alsikevej 10 8920 Randers NV

Telefon: 98147520 Fax: 98147546 www.om-flag.dk info@om-flag.dk

Telefon: 8642 3877 www.john-drejer.dk gitte@john-drejer.dk Kontaktperson: Gitte Brøndum

Profilbeklædning

Kontaktperson: Ole Marcus 100% ABSI

100% ABSI

TREKANTENS LÅSETEKNIK Låse Fredericiavej 97 7100 Vejle Telefon: 75727144 Fax: 75727194 www.trekantens-laaseteknik.dk aj@trekantens-laaseteknik.dk Kontaktperson: Per Hansen

34

Industrivej 13-15 8653 Them TLF: 8684 7511 100% ABSI

www.etiflex.dk salg@etiflex.dk 100% ABSI


Result Management

Personlig kompetenceudvikling der giver ekstraordinære resultater Vi har skabt dokumenterede resultater igennem lederudvikling. Mere engagerede medarbejdere, der tager ansvar skaber bedre resultater på bundlinien, og har det samtidigt sjovere på jobbet.

Book et uforpligtende møde på www.resultmanagement.dk

Udvalgte referencer: Scandinavian Airlines System, Microsoft, Danske Bank, Novo Nordisk, SEB Diners, Tryg Forsikring, Det Kongelige Bibliotek, Radiometer, HSH Nordbank, Lærestandens Forsikring, Københavns Kommune, Canon, UNI-C.

Result Management - Havnegade 39 - 1058 København K - Telefon: 33 44 44 39 - an@resultmanagement.dk - www.resultmanagement.dk

Slotsgade 65C, 2.sal 3400 Hillerød

ØRUM NISSEN INVEST

Telefon : 70 26 60 06 Fax : 47 38 50 38

Rådgivning

www.defrie.net boch@defrie.net

Solskrænten 21 3540 Lynge

Kontaktperson: Bo Christensen

Telefon: 23 89 89 89 www.orumnisseninvest.dk info@orumnisseninvest.dk

DE FRIE FORSIKRINGSMÆGLERE

Kontaktperson: Henrik Ørum Nissen 100% ABSI

v/BO CHRISTENSEN A/S

100% ABSI

NEM-HR

BRØNDBY AUTOLAKERING

Personaleadministration

Autolakering

Roarsvej 24. k. tv 2000 Frederiksberg

Midtager 15 2605 Brøndby

Telefon: 31 15 51 55 www.nem-hr.dk info@nem-hr.dk

Telefon: 43630408 www.brondby-autolakering.dk info@brondby-autolakering.dk

Kontaktperson: Martin

Kontaktperson: Jan Sørensen 100% ABSI

100% ABSI A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

35


AUTORUDESERVICE.DK

CARTEC

Autoglas

Autopleje

Sorøvej 509 4700 Næstved

Aalborgvej 72 9700 Brønderslev

Telefon: 50570806 www.autorudeservice.dk simon@autorudeservice.dk

Telefon: 22 47 37 40 www.cartec-broenderslev.dk info@cartec-broenderslev.dk

Kontaktperson: Simon

Kontaktperson: Tom Madsen 100% ABSI

100% ABSI

CARTEX

SJÆLLANDS AUTOMÆGLER

Autopleje

Autoværksted

Oddervej 500 8340 Malling

Valhøjs Allé 154 2610 Rødovre

Telefon: 86 28 30 44 Fax: 86 28 38 39 www.cartex.dk hans@cartex.dk

Telefon: 36726580 www.autom.dk info@autom.dk

Kontaktperson: Hans Ole Larsen

Kontaktperson: Flemming Thostrup 100% ABSI

100% ABSI

TERMORUDESERVICE.DK

BERLING AUTOLAKERING

Glarmester

Autolakering

Sorøvej 509 4700 Næstved

Birkedommervej 35 2400 København NV

Telefon: 50570806 www.termorudeservice.dk simon@autorudeservice.dk

Telefon: 32570188 http://www.berlingautolakering.dk j-berling@mail.dk

Kontaktperson: Simon

Kontaktperson: Jimmy Berling 100% ABSI

BULEDOKTOR

BILØENS AUTOSERVICE Autolakering

Buleopretning

Gammel Kirkevej 104 2770 Kastrup

Uplandsgade 70 2300 København S

Telefon: 32506034 http://www.biloens-autoservice.dk/ bas@biloens.dk

Telefon: 50191688 www.buledoktor.dk info@buledoktor.dk

Kontaktperson: Hans Knudsen

Kontaktperson: Donatas Kairaitis 100% ABSI

36

100% ABSI

100% ABSI


J.A. AUTO APS

AABY ANTIRUST

Autoværksted

Rustbeskyttelse

Strandlodsvej 8 2300 København S

Søren Frichs Vej 46 8000 Aårhus C

Telefon: 32 57 06 19 www.dinbilpartner.dk amager@dinbilpartner.dk

Telefon: 42332148 Kontaktperson: Martin Jönsson

Kontaktperson: Henrik Pedersen 100% ABSI

100% ABSI

BILAGENT APS

POINT S - BRØNDBY

Annoncering

Autoværksted

Rugårdsvej 13 st 5000 Odense C

Sdr. Ringvej 33 2605 Brøndby

Telefon: 71997202 www.bilagent.dk rn@bilagent.dk

Telefon: 43757540 Fax: 43440606 www.point-s.dk/broendby ja@bilpavillonen.dk; fe@bilpavillonen.dk

Kontaktperson: Rasmus Nielsen 100% ABSI

BOSCH CAR SERVICE RISSKOV

Kontaktperson: Frank Ellegaard

100% ABSI

BRØNDUMS AUTO SERVICE Autoreparation

Stokagervej 27 8240 Risskov

Nibevej 4 9200 Aalborg SV

Telefon: 86172110 http://www.danskautoel.dk johnni@danskautoel.dk

Telefon: 96860906 http://brondums.dk jan@brondums.dk

Kontaktperson: Johnni Pabst

Kontaktperson: Jan Brøndum 100% ABSI

30% ABSI

Hver Krone Du forbruger i absi kommer tilbage i form af mersalg.

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

37


DINITROL CENTER AMAGER

ECO BILVASK

Rustbeskyttelse

Bilvask

Egensevej 29 2770 Kastrup

Arnold Nielsens Boulevard 65 2650 Hvidovre

Telefon: 32526066 www.dinitrol-amager.dk info@dinitrol-amager.dk

Telefon: 71992144 www.ecobilvask.dk bhs@ecobilvask.dk

Kontaktperson: Ole Dreier

Kontaktperson: Bilal Shafi 100% ABSI

100% ABSI

HORNSLET AUTOLAK

FYNBO BILER A/S AUTOMESTER

Autolakering

Autoværksted

Sortevej 6 8543 Hornslet

Industrivej 7 5550 Langeskov

Telefon: 86 99 47 16 www.hornsletautolak.dk grote@nypost.dk

Telefon: 70231350 Fax: 65382094 www.fynbobiler.dk info@fynbobiler.dk

Kontaktperson: Johnny Grote

Kontaktperson: Kenneth Lillelund

100% ABSI

50% ABSI

Ingen søforklaringer – hos os er en aftale en aftale Vi kan tilbyde dig følgende: Rep. af alle bilmærker Godkendt mærkeservice, privat- & erhvervsbiler Service & rep. af aircon & klimaanlæg Nye dæk & fælge Forsikringsskader, ruder & stenslag Bremse- og støddæmper testbane Periodesyn og omsyn Finansierings- og leasing af privat- & erhversbiler Specialist i problembiler, vi har benzin & diesel tekniker Mulighed for kundebil, så du og din familie kan forblive mobile

Lyshøjgårdsvej 80 • 2500 Valby • Tlf: 36 17 18 00 38

“Se vore s priser på danskau toservic e.dk”

Mere et It kval dre n I - M l! bøv

100% ABSI


KARROSSERIGÅRDEN AUTO OG SKADECENTER Autoværksted Rommes Ager 2 7100 Vejle Telefon: 75 85 21 28 www.karrosserigaarden.dk auto@karrosserigaarden.dk Kontaktperson: Per Thomsen 100 % absi

KARSTEN JUUL AUTOMOBILER A/S

50% ABSI

KØGE AUTOLAKERING Autolakering

Autoreparation

Tømrervej 4 4600 Køge

Saturnvej 1 6000 Kolding

Telefon: 56 63 14 06 www.koegeautolakering.dk kontakt@koegeautolakering.dk

Telefon: 75 58 16 46 www.karstenjuul.dk karsten@karstenjuul.dk

Kontaktperson: Morten Pedersen Kontaktperson: Karsten Juul

50% ABSI

50% ABSI

M.B AUTOCENTER – Vi laver alt mellem nummerpladerne

Autoreparation Samsøvej 28 8382 Hinnerup

- Speciale i Peugeot og Citroën - Autoreparation/Skadecenter - Salg af nye og brugte reservedele - Synshal/Bilsyn

Telefon: 86 98 89 44 www.mbautocenter.dk mb@mbautocenter.dk Kontaktperson: Michael Bjerregaard

Grønlandsgade 18 5000 Odense C Tel. 66193900 www.lhbilcenter.dk Kontaktperson: Henrik Hansen hh-lhbilcenter@mail.dk 100% absi

MORTEN DAMGAARD AUTO

84x66_absi_annonce.indd 1

100% ABSI

NEM AUTO GLAS

4/3/09 3:38 PM

Autoværksted

Autoruder

Tangmosevej 103 4600 Køge

Søledsvej 47 4684 Holmegaard

Telefon: 21 26 62 03 www.md-bilsalg.dk morten@md-bilsalg.dk

Telefon: 51686550 www.nemautoglas.dk info@nemautoglas.dk

Kontaktperson: Morten Damgaard

Kontaktperson: Nicolai Christensen 100% ABSI

100% ABSI

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

39


ØSTERGAARD AUTO OG CARAVAN APS

NOTAPLAN IT til værksteder

Autoværksted

Borgergade 10 7200 Grindsted

Baldersvej 2 7200 Grindsted

Telefon: 76720002 www.notaplan.dk esge@notaplan.dk

Telefon: 60612144 www..auto-caravan.dk info@auto-caravan.dk

Kontaktperson: Esge Christensen

Kontaktperson: Brian Østergaard 100% ABSI

DIT PERSONLIGE VÆRKSTED

PETER NIELSEN

AUTOREPARATION PLADEARBEJDE SERVICE FORSIKRINGSSKADER

Trailere Thistedvej 93 9400 Nørresundby Telefon: 98170489 Fax: 98170489 www.peter-nielsen.com info@peter-nielsen.dk Kontaktperson: Peter Nielsen

40

100% ABSI

Vi passer på dine penge Dag til dag service – her taler du med mester selv 50% ABSI

Pladesmed Peter Nielsen

Hellig Andersvej 37 KØB OG SALG AF BRUGTE BILER • ALT I AUTOREPARATION & SERVICE PLADEARBEJDE • FORSIKRINGSSKADER


ZEN Natklub - diskotek - bar Nørregade 41 1165 København K Telefon: 33136788 Fax: 33136702 www.zen.dk bo@zen.dk Kontaktperson: Bo Sandby

100% ABSI

FIGARO

OUTFITTERS NATION

Beklædning

Beklædning

Vestergade 8 8000 Århus

M.P.Bruuns Gade 25 8000 Aarhus C

Telefon: +45 86 19 93 24 www.figaro-aarhus.dk figaro.aarhus@gmail.com

Telefon: 86130050 .www.outfittersnation.com andersbobroebech@gmail.com

Kontaktperson: Pia Samsing

Kontaktperson: Anders Bo Brøbech 100% ABSI

100% ABSI A B S I M A G A S I N · M A J 2 01 5

41


42


100% ABSI

CAFE CIRE

Tøj til de aktive • • • • •

Cafe Valby Langgade 58 2500 Valby

JÆGER LYSTFISKER VANDRE FOLKET HUNDE FOLK NATUER ELSKER

www.pinewood.dk

Telefon: 36304567 www.cafecire.dk info@cafecire.dk T.N. FASHION

Kontaktperson: Tarkan Nart

HOLMEVEJ 17 • GUNDSØMAGLE 4000 ROSKILDE TLF. 0045 46 73 32 86 FAX. 0045 46 73 32 85

100% ABSI

CAFE ZEST

CAFé G Cafe

Cafe

Kejsergade 2 1155 København K

Egå Havvej 45 8250 Egå

Telefon: 33 11 70 10 www.cafeg.dk info@cafeg.dk

Telefon: 86 24 88 18 www.cafezest.dk kontakt@cafezest.dk

Kontaktperson: Cihan Atili

Kontaktperson: Kim Mølgaard 100% ABSI

100% ABSI

CAFÉEN - DEN GAMLE ARREST APS Cafe

Apotekergade 1 · Haderslev

Klostergade 1 7100 Vejle

I hjertet af Haderslev, på kanten af torvet, smider du blot skoene og slænger dig i sofaen, mens vi fikser dig en hjemmelavet iste, kaffe eller en forfriskende cocktail samt mad ud fra sæsonens råvare.

Telefon: 75829300 www.cafeen.nu mail@cafeen.nu Kontaktperson: Michael Lynge

Kort sagt; vi har, hvad hjertet begærer. 100% ABSI

www.tripadvisor.dk/ søg: LMNT www.facebook.com/LMNTCafeLoungeCocktailbar www.lmnt.dk

MAUDE'S

OOPS

Cafe

Bar

Gammel Kongevej 164 st 1850 Frederiksberg C

Frederiksgade 26 8000 Århus C

Telefon: 33 86 10 70 gittehyllested@live.com

Telefon: 53535380 nikolajt6@hotmail.com

Kontaktperson: Gitte Svenson

Kontaktperson: Nikolaj Trangbæk

100% ABSI

100% ABSI A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

43


TAPAS G Cafe Kejsergade 2 1155 København K Telefon: 33 11 70 10 www.tapasg.dk info@cafeg.dk Kontaktperson: Dihan Atili 100% ABSI

NJOR'S SMØRREBRØD

ITALIENSK GASTRONOMI

Smørrebrød

Catering

Liljevangsvej 6 A 2760 Måløv

Vesterbrogade 112 1620 København V

Telefon: 44616023 www.njors.dk njors@njors.dk

Telefon: 33 31 55 35 leos.pizza@hotmail.com Kontaktperson: Leonardo

Kontaktperson: Flemming Njor 50% ABSI

Brug Giv Et Smil gavekort til: Konkurrencer Promotions Bonusprogrammer Medarbejdere og meget andet

44

100% ABSI


TH. SØRENSEN

CUSTOM CAKE

Smørrebrød

Bagere

Amagerbrogade 41 2300 København S

Egebjerg Landevej 83 7250 Hejnsvig

Telefon: 32 95 02 76 www.ths.dk mail@ths.dk

Telefon: 75341012 www.customcake.dk linda.madsen@newmail.dk

Kontaktperson: Kristine Strange

Kontaktperson: Linda Madsen 100% ABSI

100% ABSI

Sæt jer bare til bords og glæd jer til frokost Et smagfuldt måltid mad er et af dagens højdepunkter i en travl arbejdsdag. Vi tænker naturligt over sundhed og gode råvarer – og vores kokke tager sig kærligt af indkøb, tilberedning og sammensætning af menuerne. Så sæt jer bare til rette og glæd jer til, at vores chauffør kommer og siger, go’ frokost. Velbekomme. BING & NØRGAARD CATERING Dortheavej 12 | 2400 København NV Telefon: 44 84 78 47 | www.boncat.dk | bon@boncat.dk | Kontaktperson: Jonas Bing

100% absi Ved handler over 25.000,- forhandles absi procenten

GRØNT EKSPRESSEN

HORNBEER APS

Frugt

Bryggeri

Haraldsvej 66C 8960 Randers SØ

Hornsherredvej 463 4070 Kirke Hyllinge

Telefon: 81 61 61 23 www.grontekspressen.dk info@grontekspressen.dk

Telefon: 40311580 www.hornbeer.dk gr@comvol.dk

Kontaktperson: Gezim Elshani

Kontaktperson: Gunhild Rasmussen 50% ABSI

50% ABSI A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

45


50% absi

Lad dit arrangement være i trygge hænder... Til hvert enkelt arrangement sammensætter vi en individuel løsning og planlægger hele forløbet i tæt samarbejde med kunden. På den måde er der fokus og tryghed omkring alle detaljer; lige fra location, service, oppyntning, underholdning, menu, drikkevarer og betjeningen til de mange øvrige ting, som skal sikre en god oplevelse for alle. Kai Thor Catering A/S har siden 1974 leveret arrangementer til erhvervslivet, kontakt os for et godt tilbud til jeres næste arrangement

Receptioner Sommerfest Firmafest Familiedag Kok amok/Teambuilding Kantinedrift Frokostordning

Kontakt Tina Jens en på telefo n 22 85 25 46 eller send en mail t il tj@3377 .dk

Kai Thor Catering A/S . Svendborgvej 243 . DK-5260 Odense S Tel. +45 6596 3377 . Fax +45 6596 3390 . ktc@3377.dk . www.3377.dk

46


ÅRHUS GULD & SØLV HUS APS

OPTIK SYD

Handelsfirma

Optikere

Sønder Alle 12 8000 Århus C

Kirketorvet 18 8310 Tranbjerg

Telefon: 87309200 Følger john@guldinvest.dk

Telefon: 86244999 www.optiktilst.dk optiktilst@c.dk

Kontaktperson: John Skov Larsen

Kontaktperson: Svend H. Christiansen 100% ABSI

100% ABSI

AMAGER FARVE OG TAPET Maling Amagerbrogade 139 2300 København S Telefon: 32 55 91 00 amagerfarver.dk af@mail.dk Kontaktperson: Martin Grønbæk 100% ABSI

BISPEBJERG BLOMSTER AAKANDEN

DEN LILLE GODE SLAGTER APS

Blomster

Slagter

Frederiksborgvej 118B 2400 København NV

Frederikssundsvej 205 2700 Brønshøj

Telefon: 28190972 http://www.bispebjergblomster.dk bispebjergblomster@gmail.com

Telefon: 38282808 denlillegodeslagter.dk terndrupvej@hotmail.com

Kontaktperson: Camillla Jørgensen

100% ABSI

Kontaktperson: Niels Frandsen

EGÅ SLAGTEREN

EGE BLOMSTER

Slagter

Blomster

Egå Havvej 2 B 8250 Egå

Egeparken 2 8600 Silkeborg

Telefon: 70260300 www.egaaslagteren.dk info@egaaslagteren.dk

Telefon: 86870606 www.egeblomster.com 6813@interflora.dk

Kontaktperson: Rasmus Kroer

Kontaktperson: Tina Andersen 100% ABSI

100% ABSI

100% ABSI

A B S I M A G A S I N · M A J 2 01 5

47


PASSAGENS OPTIK Optikere Skomagergade 15 4000 Roskilde Telefon: 46 37 37 77 www.passagensoptik.dk td@passagensoptik.dk Kontaktperson: Tonny Dupont 100% ABSI

RISSKOV OST

SG8240 APS

Ost

Fodtøj

Ellebjergvej 2 8240 Risskov

Baltikagade 19 8000 Århus C

Telefon: 61 85 71 85 www.risskovost.dk info@risskovost.dk

Telefon: 28687913 cg@onepiece.com Kontaktperson: Christian Gyldenøhr

Kontaktperson: Mark Abildskov 100% ABSI

48

100% ABSI


SLAGTEREN I LYSTRUP

VICTOR CYKLER

Slagter

Cykelhandler

Bygaden 8 8520 Lystrup

Skibhusvej 146 5000 Odense

Telefon: 86221023 www.slagterenilystrup.dk info@slagterenilystrup.dk

Telefon: 66111144 Fax: 66112278 www.victor-cykler.dk ulrik@victor-cykler.dk

Kontaktperson: Kim Mølgaard 100% ABSI

ANDERSEN BAKERY FREDERIKSBERG

100% ABSI

BECH POULSEN A/S Malere

Bagere

Ålekistevej 169 2720 Vanløse

Gl. Kongevej 148 1850 Frederiksberg C

Telefon: 40 10 50 70 www.bech-poulsen.dk kbh@malermester.dk

Telefon: 33224434 www.andersen-danmark.dk glk@andersenbakery.com Kontaktperson: Nanna Helsinghoff

Kontaktperson: Ulrik

Kontaktperson: Johnny Poulsen 100% ABSI

100% ABSI

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

49


CYKEL-X-PERTEN - VALBY LANGGADE 30

DIN CYKELMAND Cykelhandler

Cykelhandler

Otte Ruds Gade 98 8200 Århus N

Valby Langgade 30 2500 Valby

Telefon: 86 24 44 55 www.dincykelmand.dk mikkel899@hotmail.com

Telefon: 36163533 www.cxp.dk valby@cxp.dk

Kontaktperson: Michael Sørensen Kontaktperson: Thomas Simonsen

50% ABSI

100% ABSI

DIN CYKELMAND - RIISKOV Cykelhandler Frijsenborgvej 5 8240 Risskov Telefon: 86 17 88 86 www.din-cykelmand-aarhus.dk mikkel899@hotmail.com Kontaktperson: Michael Sørensen 100% ABSI

FRUGT OG GRØNTPLANTAGEN Frugt Ellebjergvej 2 8240 Risskov

Nørregade 53 - 8000 Århus C

Tlf. 86 12 60 15 flora@interflora.dk - www.frokenflora.dk

Telefon: 81616123 info@grontekspressen.dk

100% absi - Levering over hele landet Kontaktperson: Gezim Elshani

100% ABSI

HUSK! Vores svenske og lettiske medlemmer efter de dansk annoncer

50


www.giesser.dk

Knivskarpe kokkeknive i unikt og funktionelt design

GIESSER knive er produceret i Tyskland siden 1865 og repræsenterer den ypperste kvalitet indenfor knivproduktion. Vi er kendte for vores slidstærke stål og enestående kvalitet.

Professionelle kokkeknive Smedet eller udstanset

Vi gør din kokkekniv personlig

Dekorationsknive

n Få navn og logo ætset på klingen

Strygestål

n Få navn og logo trykt på grebet i vilkårlig farve

Tilbehør

n Mulighed for at vælge farvede greb

Stort og varieret sortiment

Ring og hør nærmere på 75 17 55 00 eller skriv til info@giesser.dk GIESSER Danmark A/S har haft eneforhandlingen af Giesser knive i Danmark siden 1934 og har distribueret disse udelukkende til slagterier, restaurationsbranchen, storkøkkener samt andre industrier.

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

51


GULDSMED APEL

HELSEHUSET

Guldsmed

Helsekost

Store Kongensgade 58 1264 København

Gl. Kongevej 92 1850 Frederiksberg C

Telefon: 33 13 28 31 www.guldsmedapel.dk info@guldsmedapel.dk

Telefon: 33214421 www.helsehus.dk mail@helsehus.dk

Kontaktperson: Thomas Kruse

Kontaktperson: Birthe Larsen 50% ABSI

100% ABSI

JARDEX LYNGBY

HOVER MØBELFABRIK V/KELD STEEN NIELSEN

Herretøj

Butikinventar

Lyngby Hovedgade 33 2800 Lyngby

Elvirasvej 4 7100 Vejle Telefon: 20950477 lucas@nielsen.mail.dk

Telefon: 4587 8900 www.jardex.dk cj@jardex.dk

Kontaktperson: Keld Steen Nielsen

Kontaktperson: Butikken 100% ABSI

50% ABSI

JARDEX ROSKILDE

JARDEX RØDOVRE

Herretøj

Herretøj

Algade 8 4000 Roskilde

Rødovre Centret 210 - på 1. sal 2810 Rødovre

Telefon: 4635 3700 www.jardex.dk cj@jardex.dk

Telefon: 3670 1400 www.jardex.dk cj@jardex.dk

Kontaktperson: Butikken

Kontaktperson: Butikken 100% ABSI

100% ABSI

OPTIK TILST

Optiker - kontaktlinser - designerstel

Nyt Syn - Køge Vestergade 5 4600 Køge

Telefon: 56 63 72 22 Fax: 56 63 51 22 www.nytsyn.dk koege@nytsyn.dk

Kontaktperson: Charlotte Friis / Lene Vandborg

52

100% ABSI

Anelystparken 19 8381 Tilst Telefon: 86244999 www.optiktilst.dk optiktilst@c.dk Kontaktperson: Svend H. Christiansen

100% ABSI


ORIENTALIA - CITY2

SKJOLD BURNE VINHANDEL ODENSE

Tæppebutik

Vinhandel

CITY 2, PLAN 3,BUTIK 358 2630 Tåstrup

Hjallesevej 6 5000 Odense C

Telefon: 43522650 Fax: 43522704 www.orientalsketaepper.dk orientaliacity2@gmail.com Kontaktperson: Tahir Ahmad

Telefon: 66126184 Fax: 66126188 www.bjerrevin.dk thomas@bjerre-vin.dk 50% ABSI

30% ABSI

Kontaktperson: Thomas Bjerre

HVIDEVARETERMINALEN Hårde hvidevarer Messingvej 20 D 8940 Randers SV Telefon: 86416040 www.hvidevareterminalen.dk allan.jeppesen@yoomail.dk Kontaktperson: Allan Jeppesen 100% ABSI

UNIPART

D´S FRISØR Frisør

Sønder Alle 12 8000 Århus C

Østergade 28 8000 Århus

Telefon: 72301304 john@guldinvest.com

Telefon: 86136467 zohalrah@hotmail.com

Kontaktperson: John Skov Larsen

Kontaktperson: Zohal Rahmatyar 100% ABSI

100% ABSI

k u n st n e r

FIOL OPTIK Briller Fiolstræde 40 1171 København K

Lina MureL J a rdor f

Telefon: 33 12 01 70 www.fioloptik.dk brian@fioloptik.dk

Æbleblomst Gård kollerød Bygade 36, Dk- 3450 Allerød

Kontaktperson: Brian Larsen

+45 23 99 18 99 www.Linasmil.dk 100% ABSI

Lina@Linasmil.dk blog www.LinaArt.dk

Oliemalerier & BrOnzeskulpturer A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

84x66_mm_Rubrik.indd 1

53 13/02/12 15.07


BØGE STORKØKKEN Storkøkkener

~Udstillinger | Portrætter |Abstrakte |Dekorationer~ ~Udlejning af malerier med forkøbsret~ ~Bestillinger~

Østmarken 4 2860 Søborg Telefon: 44662811 www.boege.dk jab@boege.dk Kontaktperson: Jacob Bøge 50% ABSI

Kunstner: Emil Tonne Staal Tlf: 26 60 80 45 Email : emil.staal@gmail.com

www.emilstaal.dk

GALLERI ATELIER FOG/ULRICH Kunst Colbjørnsensvej 26 5000 Odense C Telefon: 40161694 www.fog-ulrich.dk info@fog-ulrich.dk Kontaktperson: Kjeld Ulrich

100% ABSI

HEADSET SHOP APS Headset

Brug absi medlemmerne

Radbyvej 5 5792 Årslev

som underleverandører-

Telefon: 32 95 07 97 www.headsetshop.dk sc@headsetshop.dk

Det betaler sig

Kontaktperson: Sven Caning 50% ABSI

Brug absi's restauranter når du er i byen med kunder.

54


Jette Frölich Design Jette Frölich er berømt for sine elegante interiørdesigns og smukke dekorationer, og har i mere end 30 år kreeret nye klassikere til glæde for både store og små. Besøg www.jettefroelich.dk og se alle vores kollektioner Jette Frölich Design Toftebjergvej 3 2970 Hørsholm Denmark Tel.: +45 8617 2222 Mob.: +45 2826 2222 Website: www.jettefroelich.dk E-mail: jf@jettefroelich.dk Kontakt: Johan Frölich

Absi 100%

NETWORKING BY INNOVATION LAB Konference

POSTME APS Tøj/Mode Hørkær 34 2730 Herlev

Ny Kongensgade 9 1472 København K

Telefon: 32109721 www.postme.com art@postme.dk

Telefon: 31 11 00 00 www.ilab.dk Sheila@ilab.dk

Kontaktperson: Anders Riedel Kontaktperson: Sheila Hoffmann

100% ABSI

Schiødte drawing Jeg tilbyder akvareller og tegninger til: Udsmykning Firmagaver Brochurer Artikler Bøger Projekter Reklamer Præsentationer digitalt eller analog Peter Schiødte Gydebakken 5 3520 Farum 4045 8840 info@schioedte.dk www.schioedte.dk

100% ABSI

TIBOLI APS Fast ejendom Rungstedvej 9B 2970 Hørsholm Telefon: 28118608 Fax: 45765091 www.tiboli.dk privat@tiboli.dk Kontaktperson: Penny Odgaard

100% ABSI

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

55


HUSK! Vores svenske og lettiske medlemmer efter de danske annoncer

SKIBHUS SLAGTEREN

LEGRO

Slagter

Frugt og grønt, en gros

Skibhusvej 92 5000 Odense C

Sognevejen 14 2690 Karlslunde

Telefon: 66121695 www.skibhusslagteren.dk skibhusslagter@gmail.com

Telefon: 46151733 Fax: 46153361 www.legro.dk nh@legro.dk

Kontaktperson: René Langholm 100% ABSI

Kontaktperson: Niels Høgholt

Der er kommet flere nye medlemmer! Mød dem på www.absi.dk

0.00 % Det er renten, når du benytter absi indkøbskonto

56

100% ABSI


A B S I M A G A S I N 路 M A J 2 01 5

57


COCA Luxury Chocolate er indbegrebet af gode råvarer og godt håndværk. Kvalitet er alt afgørende og derfor anvendes primært belgisk luksus chokolade, som udmærker sig med et højt kakaoindhold på op til 77%. Vores marcipanprodukter produceres i Danmark efter egen opskrift - 66% mandler og op til 70% i den overtrukket chokolade. Chokoladen bliver forarbejdet efter originale opskrifter, hvor den fine gamle håndværkstradition bliver håndhævet. Hvert enkelt stykke chokolade har været gennem op op til 8 arbejdsprocesser, før det til sidst står et færdigt stykke COCA chokolade. Desuden har vi et stort udvalg af FairTrade og økologiske produkter. Vi sælger vores populære luksuschokolade og andre produkter til en lang række kunder inden for hotel og restaurationsbranchen, vinbutikker og andre specialbutikker. Desuden sælger vi til kunder indenfor firmagaver. Vi handler ikke direkte med virksomheder, men modtager gerne forespørgsler som vi sikrer varetages af en af vores samarbejdspartnere.

”Har man hjertet med i det, man gør, bliver verden et bedre sted at være. Vi har hjertet med i vores logo. Det forpligter til både vores gøren og laden. Og ikke mindst vores produkter”.

NYHED: Nyt og spændende produkt, findes i 3 varianter: sød, salt og økologisk lakrids. Velegnet som løssalg, minibaren, baren eller i receptionen.

58

Coca A/S Mosevej 7F - 6000 Kolding Tel: 75 54 33 32 www.coca.dk - info@coca.dk Peter Sørensen absi 100%


FÅ FRISK FRUGT lige til døren hver uge – 100 % betaling med absi

VÆLG MELLEM 3 STØRRELSER 4 kg. kurv 26 stk.+5 g druer kr. 124,6 kg. kurv 45 stk.+5 g druer kr. 154,10 kg. kurv 65 stk.+5 g druer kr. 194,Pris pr. uge, ekskl. moms og miljøafgifter (kr. 14.36)

Bestil nu ved David Andersen, da@firmafrugt.dk www.firmafrugt.dk FirmaFrugt ApS - Sivlandvænget 7A - 5260 Odense S

absi: 100 % 03575_FF_ann_absi.indd 1

21/08/13 11.51

GJ KØD APS

IMEX DANMARK APS

Kød

Autotilbehør og -reservedele

Kirstinehøj 75 2770 Kastrup

Industriområdet 111 8732 Hovedgård

Telefon: 33244374 www.gjkoed.dk gert@gjkoed.dk

Telefon: 76690909 www.imexdk.dk imexdk@mail.ck

Kontaktperson: Gert Jensen

Kontaktperson: Lars Heltborg 50% ABSI

IMEX DANMARK APS HÅNDVÆRKER

INDSLEV BRYGGERI Øl

El - Materialer og udstyr

Store Landevej 13 5580 Nørre Aaby

Industriområdet 111 8732 Hovedgård

Telefon: 64441507 www.indslevbryggeri.dk abr@indslevbryggeri.dk

Telefon: 76690909 www.imexdk.dk imexdk@mail.ck Kontaktperson: Lars Heltborg

100% ABSI

Kontaktperson: Anders B. Rasmussen 100% ABSI

50% ABSI A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

59


100 % absi

60


A B S I M A G A S I N 路 M A J 2 01 5

61


Ø KOMPAGNIET APS

VINMEDKANT

Vin og spiritus, en gros

vin, engros

Tværmolen 3, Hal 3 3700 Rønne

Sleppevangen 40 5270 Odense N

Telefon: 56949210 Fax: 56948210 www.okompagniet.dk Lars@okompagniet.dk

Telefon: 22 99 21 29 www.vinmedkant.dk ulrik@vinmedkant.dk

Kontaktperson: Lars Rasmussen

Kontaktperson: Ulrik Rønlev 100% ABSI

50% ABSI

ROSKILDE TELTUDLEJNING

AARHUS HARDBALL BANE

Teltudlejning

Spil

Korshavevej 25 2640 Hedehusene

Holmstrupgårdvej 18 8220 Brabrand

Telefon: 46593484 www.roskildeteltudlejning.dk roskildeteltudlejning@mail.dk

Telefon: 31 62 99 32 www.ahbb.dk ngc@danh@gmail.com

Kontaktperson: Tom Rasmussen

Kontaktperson: Danh Cong 100% ABSI

100% ABSI

BALLERUPBOWLING.DK

DANSK NETVÆRKS AKADEMI

Bowling

Netværk

Tempovej 35 2750 Ballerup

Solskrænten 21 3540 Lynge

Telefon: 30302782 www.ballerupbowling.dk ditte@ballerupbowling.dk

Telefon: 23 94 79 46 www.dansknetvarksakademi.dk hn@dansknetvarksakademi.dk

Kontaktperson: Ditte storm

Kontaktperson: Henrik Ørum Nissen 100% ABSI

DET DANSKE TRAVSELSKAB

GREEN VALLEY MUSIC

Events

Musiker

Travbanevej 10 2920 Charlottenlund

Lorensborgsgatan 5E 21761 Malmö

Telefon: 39 96 02 02 www.travbanen.dk tn@travbanen.dk

Telefon: 24 89 32 85 www.carsten.nu carsten@carsten.nu

Kontaktperson: Thomas Nielsen

Kontaktperson: Carsten Grøndahl 100% ABSI

62

100% ABSI

100% ABSI


HUSK! Vores svenske og lettiske medlemmer efter de danske annoncer

LANES AND LOUNGES BOWLING CENTER Bowling Englandsvej 337 2770 Kastrup Telefon: 32 52 05 20 www.lanesandlounges.dk jpn@cboe.dk Kontaktperson: Jesper Pagel SE SIMULATORERNE HOS INDOOR SKI, GOLF OG KONFERENCECENTER

100% ABSI

Egegårdsvej 76, 2610 Rødovre, T: 7025 2510, E: info@isgk.dk, W: www.isgk.dk

NJOR'S FESTSERVICE Teltudlejning

Brug Giv Et Smil gavekort til:

Liljevangsvej 6 2760 måløv

Konkurrencer Promotions Bonusprogrammer Medarbejdere

Telefon: 44971240 www.njors.dk njors@njors.dk Kontaktperson: Flemming Njor

og meget andet

50% ABSI

RENè OG VÆRSGO

POWER RACING GOKART AKADEMI

Entertainer

Gokartbane

Græsted Hovedgade 5 3230 Græsted

Lyskær 7 2720 Herlev

Telefon: 27448013 www.reneogvaersgo.dk richardt@tdcspace.dk

Telefon: 20337722 www.power-racing.dk info@power-racing.dk

Kontaktperson: Rene Richardt 100% ABSI

Kontaktperson: Jesper Gyldendahl Christensen

100% ABSI

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

63


Du finder ikke mindre priser end hos absi medlemmerne, for her betaler du med dine egne varer

64


PLANETHuse Det er godt 22 år siden, at PLANET-Huse så dagens lys I årenes løb har vi bygget VENUS, MARS, NEPTUN og JUPITER Huse overalt i det danske sommerland. I 2008 overtog vi Skarridsø, Møllebæk og Jeppesen Bjælkehuse. I dag er PLANET-Huse ubetinget Danmarks største producent af fritidshuse med erfaring fra mere end 14.000 fritidshuse i Danmark og det øvrige Europa.Et PLANET-Hus er gennemtænkt og skabt på baggrund af lange håndværksmæssige traditioner. Desuden er alle bygget ved hjælp af højteknologi.

Det betyder konkurrencedygtige priser, men vigtigst af alt en høj og ensartet kvalitet. Grundlaget for vores succes er moderne produktionsfaciliteter, et fornuftigt kapitalgrundlag, et team af medarbejdere med stor brancheerfaring samt en stærk ledelse. Kvalitet i alle led PLANET-Huse's moderne fabriksanlæg udgør mere end 8.500 m2 i Ribe, og 3.500 m2 i Tyskland. Her fremstilles husene i præfabrikerede elementer og komponenter. Før fremstillingen kan påbegyndes, gennemføres den nødvendige projektering. Overalt anvendes den mest moderne teknologi. Styring af temperatur og relativ luftfugtighed anvendes i produktionslokalerne, for at opnå den optimale kvalitet.

Til et hus medgår fx 12.000 komponenter, der er tilpasset, indfarvet, pakket og eventuelt monteret på fabrikken. Når huset transporteres til byggepladsen, er samtlige elementer og komponenter kontrolleret. Opførelsen på byggepladsen tager ofte kun et par uger for 2 af vore specialuddannede montører Alle PLANET-Huse fremstilles af dygtige vestjyske håndværkere i Danmarks mest moderne produktions-faciliteter for fritidshuse. Dette sikrer en høj og ensartet kvalitet.Selv de indvendige beklædninger er færdigfremstillet med specialsave på fabrikken. De skrå snit ville umuligt kunne tilskæres så flot ude på byggepladsen. Sammenlign PLANET-Huse's finish og kvalitet med et hvilket som helst andet hus. A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

65


PLANET-PROJEKT A/S HERNING

PLANET-PROJEKT A/S MIDDELFART

Huse og typehuse

Huse og typehuse

Vardevej 12A 7400 Herning

Hindsgavls Alle 2 5500 Middelfart

Telefon: 70277922 www.planethuse.dk info@planethuse.dk

Telefon: 70266411 www.planethuse.dk info@planethuse.dk

Kontaktperson: Torben Basse

30% ABSI

PLANET-PROJEKT A/S - RIBE Huse og typehuse

Kontaktperson: Torben Basse

30% ABSI

PLANET-PROJEKT A/S ROSKILDE Huse og typehuse

Ørstedsvej 57-59 6760 Ribe

Lykkegårdsvej 7 4000 Roskilde

Telefon: 76883800 www.planethuse.dk info@planethuse.dk

Telefon: 70266411 www.planethuse.dk info@planethuse.dk

Kontaktperson: Torben Basse 30% ABSI

Kontaktperson: Torben Basse

30% ABSI

EURO-SCAN Gl. Holstedvej 22 4700 Næstved

Jo mere du bruger i absi

Telefon: 75101775 Fax: 75101776 www.euro-scan.dk tom@euro-scan.dk Kontaktperson: Tom Schouggaard

- Jo mere salg får du!

100% ABSI

Der er kommet flere nye medlemmer! Mød dem påwww.absi.dk

66


BØRNEHJÆLPSDAGEN – HJÆLPER BØRN TÆT PÅ DIG Børnehjælpsdagen er en landsdækkende hjælpeorganisation, der året rundt arbejder for de 15.000 anbragte børn og unge i Danmark. Det er børn og unge, der ikke kan bo hjemme hos mor og far, og i stedet vokser op på døgninstitutioner eller hos plejefamilier.

Typisk skyldes anbringelser omsorgssvigt i form af vold og misbrug eller alvorlig sygdom i familien. Børnehjælpsdagen tilbyder anbragte børn og unge særlige oplevelser og aktiviteter, der har til formål at styrke deres selvværd og udvikle deres kompetencer.

Anbragte børn og unges styrker, talenter og drømme er Børnehjælpsdagens mærkesag

Støt Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn og unge i Danmark Læs mere på www.bhd.dk A B S I M A G A S I N · M A J 2 015 BHD_ABSI_Ann_291111.indd 1

67 29/11/11 16.18


CINEMAGIC A/S

EASYTABLEBOOKING

Fladskærme

Softwareprodukter

Plantagevej 8E 6330 Padborg

Arne Jacobsens Allé 7 5 2300 København S

Telefon: 74688448 www.cinemagic.dk ps@cinemagic.dk; henning@cinemagic.dk

Telefon: 26836568 www.easytablebooking.com mikkel@corsel.dk

Kontaktperson: Henning Lambert Pedersen

Kontaktperson: Mikkel Pedersen 30% ABSI

HEADWAY IT Kamera Gryderupvej 194 4242 Boeslunde Telefon: 26805886 www.headwayit.com voelund@headway-it.dk Kontaktperson: Martin Vølund 50% ABSI

68

100% ABSI


Weekendophold med familiehygge Kom torsdag eller bliv til mandag og spar 50%* Dayz Ebeltoft fra fredag-søndag 4+1 pers. fra

2.161,-

*XL weekend fra tors.-søn. el. fre.-man. Spar 50% på én overnatning.

Dage, som I vil... Læs mere på dayz.dk eller ring på tlf. 70 23 20 30

Weekendophold med familiehygge Kom torsdag eller bliv til mandag og spar 50%* Dayz Grønhøj Strand fra fredag-søndag 4 pers. fra

2.307,-

*XL weekend fra tors.-søn. el. fre.-man. Spar 50% på én overnatning.

Dage, som I vil... Læs mere på dayz.dk eller ring på tlf. 70 23 20 30 A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

69


Weekendophold med familiehygge Kom torsdag eller bliv til mandag og spar 50%* Dayz Kattegat fra fredag-søndag 4 pers. fra

1.897,-

*XL weekend fra tors.-søn. el. fre.-man. Spar 50% på én overnatning.

Dage, som I vil... Læs mere på dayz.dk eller ring på tlf. 70 23 20 30

Weekendophold med familiehygge Kom torsdag eller bliv til mandag og spar 50%* Dayz Rønbjerg fra fredag-søndag 4+2 pers. fra

2.538,-

*XL weekend fra tors.-søn. el. fre.-man. Spar 50% på én overnatning.

Dage, som I vil... Læs mere på dayz.dk eller ring på tlf. 70 23 20 30

70


Weekendophold med familiehygge Kom torsdag eller bliv til mandag og spar 50%* Dayz Seawest Nymindegab fra fredag-søndag 4+2 pers. fra

2.385,-

*XL weekend fra tors.-søn. el. fre.-man. Spar 50% på én overnatning.

Dage, som I vil... Læs mere på dayz.dk eller ring på tlf. 70 23 20 30

Weekendophold med familiehygge Kom torsdag eller bliv til mandag og spar 50%* Dayz Søhøjlandet fra fredag-søndag 4 pers. fra

2.284,-

*XL weekend fra tors.-søn. el. fre.-man. Spar 50% på én overnatning.

Dage, som I vil... Læs mere på dayz.dk eller ring på tlf. 70 23 20 30 A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

71


Hver krone du forbruger i absi kommer tilbage i form af mersalg.

72


ENJOY RESORTS MARINA FISKENÆS

ENJOY RESORTS RØMØ GOLF & WELLNESS

Hotel

Hotel

Fiskenæsvej 2 6300 Gråsten

Vestergade 31 6792 Rømø

Telefon: 30546799 www.enjoyresorts.dk ai@enjoyresorts.dk

Telefon: 74755655 www.enjoyresorts.dk ai@enjoyresorts.dk

Kontaktperson: Receptionen

100% ABSI

Kontaktperson: Anette Iversen

100% ABSI

AARHUS GULDSMEDEN

BENNIKSGAARD BED' INN

Hotel

Overnatning

Guldsmedgade 40 8000 Aarhus

Sejrsvej 101, Rinkenæs 6300 Graasten

Telefon: 86 13 45 50 www.guldsmedenhotels.com john@guldsmeden.dk

Telefon: 74650949 http://www.benniksgaardhotel.dk/default.asp?Id=176&lan=1 info@benniksgaardhotel.dk

Kontaktperson: John Aakjær

Kontaktperson: Renate Asmussen 100% ABSI

100% ABSI

Historisk bygning med masser af sjæl og charme 66 nyrenoverede stille værelser, lækker morgenmad, dedikeret personale… Er det rammerne for det næste besøg i København?

SAVOY

HOTEL COPENHAGEN

®

100% ABSI

Vi glæder os til at byde velkommen. Line og Christian

Savoy Hotel A/S Vesterbrogade 34 · 1620 København V · Tlf. 3326 7500

mail@savoyhotel.dk · www.savoyhotel.dk A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

73


diverse billeder.pdf diverse diverse billeder.pdf billeder.pdf1

1

05/09/13

11.20

105/09/13 05/09/1311.20 11.20

OPHOLD ER 50% ABSI

C

C

M

M

Y

Y

Y CM

MY

MY

CY

CY

CMY

CMY

K

K

C

C

M

M

M

Y

Y

Y

CM

CM

CM

MY

MY

MY

CY

CY

CY

CMY

CMY

CMY

K

K

K

C

M

CM

C

CM

WEEKENDOPHOLD

Weekendophold Weekendophold Weekendophold

Eftermiddagskaffe med · Velkomstdrink 3 retters aftenmenu Eftermiddagskaffe Eftermiddagskaffe med med kage kage ·kage Velkomstdrink · Velkomstdrink · 3 retters · 3 ·retters aftenmenu aftenmenu

Stor morgenbuffet Stor morgenbuffet morgenbuffet Eftermiddagskaffe med kage ·Stor Velkomstdrink · 3 retters aftenmenu 995,00 Pris pr. person ....................................................................... 995,00 995,00 Pris Pris pr. person pr. person ....................................................................... ....................................................................... Stor morgenbuffet

MY

CY

CMY

K

Weekendophold Weekendophold

Vi og golfophold. Vi og og golfophold. golfophold. Pris pr. person . . . . . . . . . . . . . . . . . .Vi. . .har . . .har .også . .har .også . . luksusophold, . også . . .luksusophold, . . .luksusophold, . . . . . . . . wellnessophold . . . .wellnessophold . . .wellnessophold . . . . 995,00 Se mere på vores hjemmeside: www.benniksgaardhotel.dk

Se mere Se mere på vores på vores hjemmeside: www.benniksgaardhotel.dk www.benniksgaardhotel.dk Vi har også luksusophold, wellnessophold oghjemmeside: golfophold.

Eftermiddagskaffe Eftermiddagskaffe med med kage kage · Velkomstdrink · Velkomstdrink · 3 ·retters 3 retters aftenmenu aftenmenu Weekendophold Stor Stor morgenbuffet morgenbuffet Eftermiddagskaffe med kage · Velkomstdrink · 3 retters aftenmenu Se mere på vores hjemmeside: www.benniksgaardhotel.dk Sejrsvej - Rinkenæs · DK-6300 Gråsten · 74 tel. Sejrsvej Sejrsvej 101101 - 101 Rinkenæs - Rinkenæs · DK-6300 · DK-6300 Gråsten Gråsten · tel. · tel. 74 6574 65 0965 09 4909 4949 Stor morgenbuffet 995,00 995,00 PrisPris pr. pr. person person ....................................................................... ....................................................................... e-mail: info@benniksgaardhotel.dk · www.benniksgaardhotel.dk e-mail: e-mail: info@benniksgaardhotel.dk info@benniksgaardhotel.dk · www.benniksgaardhotel.dk · www.benniksgaardhotel.dk

Pris pr. person ....................................................................... 995,00

Sejrsvej 101, Rinkenæs · DK-6300og Gråsten · Tlf. 74 65 09 49 · info@benniksgaardhotel.dk · www.benniksgaardhotel.dk Vi har Vi har også også luksusophold, luksusophold, wellnessophold wellnessophold og golfophold. golfophold.

Vi har også luksusophold, wellnessophold og golfophold.

Se Se mere mere på på vores vores hjemmeside: hjemmeside: www.benniksgaardhotel.dk www.benniksgaardhotel.dk

Se mere på vores hjemmeside: www.benniksgaardhotel.dk

BEST WESTERN HOTEL

Sejrsvej Sejrsvej 101 101 - Rinkenæs - Rinkenæs · DK-6300 · DK-6300 Gråsten Gråsten · tel. · tel. 7474 6565 0909 4949 TORVEHALLERNE e-mail: e-mail: info@benniksgaardhotel.dk info@benniksgaardhotel.dk · www.benniksgaardhotel.dk · www.benniksgaardhotel.dk

Sejrsvej 101 - Rinkenæs · DK-6300 Gråsten Hotel · tel. 74 65 09 49 e-mail: info@benniksgaardhotel.dk · www.benniksgaardhotel.dk

Best Western Hotel City Peder Skrams Gade 24 1054 København K T: +45 33 13 06 66 E-mail:kaare@hotelcity.dk Website: www.hotelcity.dk Kontakt, salg: Kåre Clausen

100 % absi

Kirketorvet 10-16 7100 Vejle Telefon: 79427900 Fax: 79427901 www.torvehallerne.dk tht@torvehallerne.dk Kontaktperson: Terje Thesbjerg

100% ABSI

BEST WESTERN KRYB I LY Hotel Kolding Landevej 160 7000 Fredericia Telefon: 75562555 Fax: 75564514 www.krybily.dk krybily@krybily.dk Kontaktperson: Terje Thesbjerg

74

DRAGSHOLM SLOT Restaurant · Hotel · Konferencer · Selskaber 100% ABSI 100% ABSI

Dragsholm Slot · Dragsholm Allé · 4534 Hørve 59 65 33 00 · info@dragsholm-slot.dk · www.dragsholm-slot.dk


HOTEL NORA COPENHAGEN Hotel Nørrebrogade 18 B 2200 København N Telefon: 35372021 www.hotelnora.dk info@hotelnora.dk;chh@hotelnora.dk Kontaktperson: Christian H. Hansen 100% ABSI

HOTEL SVANEN Hotel Nordmarksvej 8 7190 Billund Telefon: 75 33 28 33 www.hotelsvanen.dk lars@hotelsvanen.dk Kontaktperson: Lars Sørensen 100% ABSI

Hotel Medio

***

3 star hotel in the middle of Denmark. The Highway is only 1,5 km away.

Mødelokaler Konference Dagkursus Aftenkursus Døgnkursus Weekendophold

Håndværkertilbud Overnatning inkl. forplejning

Kolding landevej 6 - 7000 Fredericia - +45 7594 2238 - www.hotelmedio.dk A B S I M A G A S I N · M A J 2 01 5

75


SÅ BLIVER DET IKKE BEDRE – ELLER BILLIGERE! ROLD STORKRO tilbyder alle ABSI KOLLEGER følgende søndagsophold:

Vågn op – midt i Rold Skov

Ankom en hvilken som helst søndag i perioden fra NU, til og med 31. marts 2012. Indlogering på vore hyggelige værelser med al moderne komfort. Nyd en udsøgt tre retters menu i vores ”Panoramarestaurant” og slap af i de smukke omgivelser på og udenfor kroen. Man føler sig hjemme

Vi ligger som en oase i Danmarks største skov, Rold Skov, og med Rebild Bakker Nationalpark som nærmeste nabo. Det giver mulighed for at udfolde sig – fra små hyggelig ture ad stille skovstier til cykling, mountainbike-bane, MiniGolf, kanosejlads på Lindenborg Å og teambuilding i den helt store stil. Friske råvarer Mandag morgen har vi gjort det store morgenbord klar, inden man tager afsked for denne gang. Prisen for hele opholdet – ja, hold godt fast: Pr. person på dobbeltværelse

kr. 525,-

Benyt lejligheden til at invitere din elskede på miniferie, eller brug dette tilbud til personalefest, julefrokost, skovtur, kursus, møde og private fester med op til 80 personer. Kursus – i de rette omgivelser Og så er det 100% ABSI!

GrafikNord

På gensyn i Rold Skov!

76

Vælderskoven 13, 9520 Skørping Tlf. 98 37 51 00 . www.rold.dk


SVANEN GRINDSTED Hedemarken 22 7200 Grindsted Telefon: 75310155 www.hotelsvanen.dk lars@hh-group.dk Kontaktperson: Lars Sørensen 100% ABSI

TORVEHALLERNE A/S

GULV & TÆPPER

Hotel

Gulvtæpper

Kirketorvet 10-16 7100 Vejle

Middelfartvej 131 5200 Odense V

Telefon: 79427900 Fax: 79427901 www.torvehallerne.dk tht@torvehallerne.dk

Telefon: 66126310 Fax: 66126210 www.gulveogtaepper.dk info@gulveogtaepper.dk

Kontaktperson: Terje Thesbjerg

100% ABSI

50% ABSI

POUL ARNE POULSEN OG SØN - AALBORG

KT ISOLERING Isolering

Elektriker

Øslemaglevej 47 4600 Køge

Mølleparkvej 11 9000 Aalborg

Telefon: 43 46 11 47 www.ktiso.dk kontakt@ktiso.dk

Telefon: 98248733 www.pap-el.dk pap@pap-el.dk

Kontaktperson: Kim Thomsen 100% ABSI

POUL ARNE POULSEN OG SØN - BLOKHUS Elektriker

Kontaktperson: Svend Aage Poulsen

100% ABSI

5 STJERNET TØMRERMESTER Tømrere Nattergalevej 98 1 tv 2400 København NV

Højmarksvej 13 , Hune 9492 Blokhus

Telefon: 26213133 www.toemrermester.com 5stjernet@toemrermester.com

Telefon: 98248733 www.pap-el.dk pap@pap-el.dk Kontaktperson: Svend Aage Poulsen

Kontaktperson: Robin Haugsted Clausen

Kontaktperson: Nicolaj Tobias 100% ABSI

50% ABSI A B S I M A G A S I N · M A J 2 01 5

77


Tømrerfirmaet

A-Z Tagteknik A/S

- den bedste rådgivning

Nyt tag

Nye vinduer og døre

Rens og mal - før

Alt inden for • rens og mal af tage • nye tage • vinduer & døre • isolering • alle former for tømrerarbejde Du finder os overalt i Danmark med de bedste løsninger! A-Z Tagteknik A/S Søndersøvej 266 · 5462 Morud · Tlf. 64822960 info@aztagteknik.dk · www.aztagteknik.dk Sjællandsafd: Tømrerfirmaet Bakkegården ApS Gevninge Overdrev 10 · 4000 Roskilde · Tlf. 46402412 info@toemrerfirmaet-bakkegaarden.dk www.bakkegaarden-tagrens.dk 100% absi – ved handler over 25.000 kr. forhandles absi procenten!

Rens og mal - efter

AASTRUP APS - AUT. VVS & KLOAKFIRMA VVS

Telefon: 66122220 www.anlaeg-og-pleje.dk pj@anlaeg-og-pleje.dk

Telefon: 26195046 www.aastrupvvs.dk Kontakt@aastrupvvs.dk

Kontaktperson: Pia Jacobsen 100% ABSI

50% ABSI

BILGAARD BYG

C. O. OLVER A/S

Tømrere

El-arbejde

Æbleskivegyden 27 5270 Odense N

Dronning Olgas Vej 31 2000 Frederiksberg

Telefon: 20110636 www.bilgaardbyg.dk info@bilgaardbyg.dk

Telefon: 38103400 www.coolver.dk co@coolver.dk

Kontaktperson: Lars Bilgaard

Kontaktperson: Carsten Olver 100% ABSI

78

Anlægsgartner Munkerodgyden 11 5200 Odense V

Skovlundvej 3 8541 Skødstrup

Kontaktperson: Alan Sørensen

ANLÆG OG PLEJE

100% ABSI


KT

CARL MØLLER - TRÆLAST & BYGGEMARKED Trælast Vesterbrogade 149 1620 København V Telefon: 33212849 www.carlmøller.dk jonas@carlmoller.dk Kontaktperson: Jonas Aabo

30% ABSI

Energi- & miljørigtige EL-LØSNINGER

D FREMA TÆNK T GRØN TÆNK PENGE SPAR ERGI OG EN

Vil du også have en stærk grøn profil? Kontakt os på 3259 3772 eller se mere på el-gruppen.dk Hos el gruppen as får du altid en fremtids sikret el-løsning • • • • • • • • •

Privat/Sommerhus Landbrug/Erhverv Ejer & andelsforeninger Industri El-installation & Service Belysning Det intelligente Hus Indeklima/Varmepumper Elvarme/vandvarmer

• Alternativ energi • Alarm/overvågning • El-eftersyn/ installationseftersyn • It/netværk & Telefoni • Antenne • Hvidevare service • Styring • Døgnvagtordning

Vi sikrer dig nogle af markedets bedste produkter – vi ved hvad vi snakker om... Dit lokale TS-center

City København ∙ Holte/vedbæk Charlottenlund ∙ Køge Bugt Hvidovre/Valby ∙ Amager/Dragør www.el-gruppen.dk

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

79


FREDERIKSBERG MALERENTREPRISE APS Malere Pilegårdsvænge 49 2635 Ishøj Telefon: 22211963 www.fmmaler.dk fm-maler@live.dk Kontaktperson: Lasse Kristiansen

100% ABSI

H.H. GULVAFHØVLING Gulvbehandling Egestubben 4 C 5270 Odense N Telefon: 20603929 www.hhgulv.dk info@hhgulv.dk Kontaktperson: Mikael Thuesen 100% ABSI

HJORTGAARD SMEDE OG MONTAGE

HG SERVICE A/S VVS

Smede

Høffdingsvej 24 2500 Valby

Borsholmvej 21 3100 Hornbæk

Telefon: 33 24 72 12 www.hgservice.dk hgservice@hgservice.dk

Telefon: 49203038 http://www.hjortgaardsmed.dk/ hjortgaardsmed@mail.dk

Kontaktperson: Henrik Gemynthe 30% ABSI

HOTPAPER

50% ABSI

JE-ELECTRO

Isolering

Storkøkkener

Rågelundvej 168 5240 Odense

Solevadvej 7 5690 Tommerup

Telefon: 70277699 www.hotpaper.dk claus@hotpaper.dk

Telefon: 20 13 46 43 www.jeelectro.dk info@jeelectro.dk

Kontaktperson: Claus Mikkelsen

Kontaktperson: Jacob Eland 100% ABSI

80

Kontaktperson: Rene Hjortgaard

50% ABSI


KW SERVICE

LUNDGAARD TØMRER OG SNEDKER

Anlægsgartner

Tømrere

Algestrupvej 18 4340 Tølløse

Snedker Gangen 9 2690 Karlslunde

Telefon: 24238070 Følger.. lars@egehus.com

Telefon: +45 20 61 88 55 www.lundgaard-ts.dk kontakt@lundgaard-ts.dk

Kontaktperson: Karin Weihe 100% ABSI

Kontaktperson: Jens Lundgaard

LYNGENS VVS

MERSK COMFORT

VVS

Tømrere

Ølsemaglevej 15 4600 Køge

Skæring Havvej 29 8250 Egå

Telefon: 56654008 Fax: 56654526 www.lyngensvvs.dk lyngensvvs@mail.dk

Telefon: 40 33 77 33 www.merskcomfort.dk merskcomfort@gmail.com

Kontaktperson: Flemming K. Olesen

100% ABSI

40 års erfaring…vi favner bredt

Kontaktperson: Christian Røll

Maleropgaver både til Erhverv & privat 50% ABSI

100% ABSI

NÅR KVALITET OG AFTALE ER MERE END ORD… Med 40 års erfaring i alsidige maleropgaver, favner vi bredt. Vi udfører maleropgaver i alle størrelser, fra de små i de private hjem til de helt store erhvervs og offentlige byggerier. www.vimaler.dk

Kontakt: Lars Matthiesen Industriparken 10 6500 Vojens Tlf.: 73 543 543

100% absi A B S I M A G A S I N · M A J 2 01 5

81


MFCOMFORT

MIDTJYSK MALERSERVICE

Klimaanlæg

Malere

Finlandsgade 23-25 4690 Haslev

Hovedvejen 244 8361 Hasselager

Telefon: 56636010 Fax: 56636050 www.mfcomfort.dk info@mfcomfort.dk

Telefon: 41140093 www.midtjyskmalerservice.dk info@midtjyskmalerservice.dk Kontaktperson: Henrik Andersen

Kontaktperson: Mik Bolvig

30% ABSI

100% ABSI

MURERFIRMAET MOLLERUP

MURERMESTER JENS SØRENSEN

Murere

Murere

Fuglebækvej 4L 2770 Kastrup

Krebsvej 6 2650 Hvidovre

Telefon: 60214242 www.murerfirmaet-mollerup.dk info@murerfirmaet-mollerup.dk

Telefon: 20812762 www.murer-jens.s-11.dk krebsevej6@mail.dk

Kontaktperson: Frank Mollerup

Kontaktperson: Jens Sørensen 100% ABSI

30% ABSI

NM ELSERVICE

PATES GULVE

Elektriker

Overflade

Villershøjvej 20 4030 Tune

Lillegårdsalle 55 2730 Herlev

Telefon: 46136669 www.nm-elservice.dk niels@nm-elservice.dk

Telefon: 53621599 http://www.patesgulve.dk/ info@patesgulve.dk

Kontaktperson: Niels Mortensen

Kontaktperson: Morten Pate 100% ABSI

100% ABSI

ROTTEFÆNGEREN APS Kloakservice Flinterupvej 15 4480 St. Fuglede Telefon: 40 41 14 12 Fax: 59597787 www.rottefaengeren.dk kim@rottefaengeren.dk Kontaktperson: Kim Drud

82

100% ABSI


S/R TRUCK & MASKINSERVICE

SERVICE MALERNE APS

Udlejning af materiel og værktøj

Malere

Tinvej 10, postbox 260 4100 Ringsted

Smedebakken 21 5270 Odense N

Telefon: 57675271 Fax: 57675971 www.sr-truckservice.dk sr-gaffeltruck@firma.tele.dk

Telefon: 26199868 servicemalerne.dk servicemalerne@gmail.com

Kontaktperson: Søren Rasmussen

Kontaktperson: Michael Nissen 50% ABSI

100% ABSI

SKOV & HAVE SERVICE Anlægsgartner Vedskøllevej 86 4600 Køge Telefon: 56274019 www.skov-haveservice.dk lubcke@skov-haveservice.dk Kontaktperson: Henning Lübcke 100% ABSI

THOMAS TØMRER

TØMRERFIRMAET C. SØRENSEN

Håndværker

Tømrere

Brunhøj 10 7100 Vejle

Dalumvej 29 5250 Odense SV

Telefon: 29 72 60 00 www.thomas-t.dk kontakt@thomas-t.dk

Telefon: 26180646 www.c-sorensen.dk chris@c-sorensen.dk

Kontaktperson: Thomas Madsen

Kontaktperson: Chris Sørensen 100% ABSI

TØMRERMESTER MUNCH

50% ABSI

UTHBRONEé GULV OG DESIGN APS

Tømrere

Industrigulve

Dronning Olgas vej 34 1.th. 2000 Frederiksberg

Bavnevej 12 6580 Vamdrup

Telefon: 31541031 mestermunch@gmail.com

Telefon: 76300799 Fax: 76300782 www.gulvogdesign.dk bronee@gulvogdesign.dk

Kontaktperson: Anders Munch

100% ABSI

Kontaktperson: Thorben Uth

100% ABSI

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

83


VIEBKE & WEST MALERFIRMA A/S Malere Valhøjs Alle 155 2610 Rødovre Telefon: 45850606 Fax: 45850699 www.malerfirma.dk sales@malerfirma.dk Kontaktperson: Filip West

100% ABSI

Brug absi's restauranter når du er i byen med kunder.

84


hos living art får du

gard iner & mark iser

et uforpligtende tilbud professionel rådgivning Mulighed for at se produkterne hvor de skal anvendes udvalget er stort indenfor Energi-, lamel-, folde-, panel-, plissé-, rulle-, stof- og mørklægningsgardiner. Persienner, Markiser, afpassede tæpper og akustikløsninger.

BEStIl En gArdIndEkorAtør På tlf 72 20 70 03 EllEr SE MErE På www.livingart.dk

100% ABSI. Ved handler over kr. 25.000,- forhandler vi din ABSI %. A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

85


click-a-site

Ama’r Web giver dig og din virksomhed en nem og enkel plads på Internettet. Ama’r Web Kastanievej 3 2791 Dragør Telefon: Fax:

32 94 82 80 32 94 82 89

Email: byt@aunel.dk Website: www.amarweb.dk Kontaktperson: Flemming Aunel

100 % absi

ONLINEAFDELINGEN APS Adwords Skagensgade 37 1 2630 Taastrup Telefon: 70211710 www.onlineafdelingen.dk lr@onlineafdelingen.dk Kontaktperson: Lasse Rafen 100% ABSI

86


Et Full-Service IT hus | Hosting - IT Outsourcing - Web - Systemudvikling drift bliv set nemt design sikkerhed

stabilitet

skil dig ud brugervenligt

nye kunder modernet

hosting

fleksibilitet

no cure no pay

h酶j konvertering

stilrent

overskueligt

mobilt

konsulentydelser

adwords

dokumenterbart

shop service

nemt at komme igang

cloud

support

SPAR PENGE Gohosting.dk Norgesvej 22 C 6100 Haderslev

T: 70 23 30 05 E: absi@goh.dk w: www.gohosting.dk

IT WEB SEO

%100

A B S I M A G A S I N 路 M A J 2 01 5

87


FLEXBIZ GROUP

IT-DIREKTE

Teambuilding

Hardware

Danshøjvej 52 B 2500 Valby

Kastanievej 3 2791 Dragør

Telefon: 36173937 www.flexbiz.dk ABSI@FlexBiz.dk

Telefon: 32948280 Fax: 32948289 www.it-direkte.dk

Kontaktperson: Michael Smith Toftebjerg

Kontaktperson: Flemming Aunel 50% ABSI

50% ABSI EXLPICIT - ABSI ANNONCE 84X66 MM.:EXLPICIT - ABSI ANNONCE 84X66 MM.

PRO3HOSTING

01/10/09

2:52

Side 1

- fordi udtryk gør indtryk

Hosting

Genial konceptudvikling + Sublime ideer + Exceptionelle tekster _______________________________________ = Unik markedsføring, der rammer målgruppen lige i epi-centret!

Gydevang 39-41 3450 Allerød Telefon: 48130250 www.pro3hosting.dk mag@nokc.dk Kontaktperson: Mette Agerlin 100% ABSI

.........................................

v. Elin Nielsen

Nærkontakt med publikum + Medrivende performance + Afstemte, provokerende eksempler _______________________________________ = Fantastiske foredrag og peptalks til virksomheder, iværksættere og andre fora.

Nordkraft Dreamhouse, Nordkraft Kjellerups Torv 1, 6. niveau 9000 Aalborg 90006130 Aalborg TLF. 7022 Tlf. 6130 7022 explicit@elinnielsen.dk explicit@elinnielsen.dk www.elinnielsen.dk

Kommunikationsindianer UGH

www.elinnielsen.dk 100% ABSI

NNTV PRODUCTIONS APS Videoproduktion Carl Jacobsensvej 16, opgang 11, 3 sal 2500 Valby Telefon: 33141514 www.nntv.dk per@nntv.dk Kontaktperson: Per Schlichting 100% ABSI

s/h og farver

Agfa•Apollo•Apple British Telecom•Brother•Bull CalCom•Canon•Citizen•C.Itoh•Compaq Daewoo•Danafax•DataProducts•Dec• Dell•Develop•Digital Epson•Facit•Fujitsu GCC•Genicom•Gestetner Hermes•Hewlett-Packard (HP)•Hitachi•Honeywell IBM•Infotec•Kodak•Konica-Minolta•Kyocera Lanier•Lexmark Mannesmann-Tally (MT)•Memorex• Mita, Kyocera-Mita•Mitsubishi•Muratec•Mutoh Nakajima•Nashuatec•NEC•NewGen•Nixdorf Océ•Oki•Olivetti-Lexicon•Olympia Panasonic•Philips•Pitney Bowes•Primera• Printronix•Qume Rex Rotary•Ricoh Sagem•Samsung•Sanyo•Savin•Seikosha• Selex•Sharp•Siemens•Star Tally•Tec•Tektronix•Texas Instrument (TI)• Toshiba•Triumph-Adler (TA) Utax Wang Xerox

88

100% ABSI på blæk, toner og farvebånd

www.a-b.dk

Mere fleksibel – sjovere og billigere

Papirlinjen til kontoret brevpapir, konvolut, visitkort, foldere m.m. 100% ABSI

www.admad.dk · 43 330 500


Brug absi's restauranter når du er i byen med kunder.

Du finder ikke mindre priser end hos absi medlemmerne, for her betaler du med dine egne varer

Der er kommet flere nye medlemmer! Mød dem på www.absi.dk

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

89


www.JustMore.dk Telefon: 70 20 55 37 eller 51 51 65 56

Alt i kontorartikler

Kontorlinien.dk / JustMore Solvang 12 3450 Allerød (Intet lager på adressen) www.JustMore.dk eller www.Kontorlinien.dk info@kontorlinien.dk

For mere information eller bestilling kontakt os på: www.JustMore.dk eller www.Kontorlinien.dk eller Telefon: 70 20 55 37 eller 51 51 65 56 90

30% ABSI


THRUSTY ARTIKLER OG TILBEHØR

PÅLIDELIG OG INTELLIGENT DOKUMENTHÅNDTERING

Printertilbehør Blågårdsstræde 8 F 1sal 4000 Roskilde

100% absi

Telefon: 70701073 Fax: 70701074 www.thrusty.dk info@thrusty.dk

Profil Print ApS . Dronningensgade 23 . 5000 Odense C . info@profilprint.dk Besøg www.profilprint.dk eller ring til Carsten Spaabæk på 22 35 44 00 idag!

Kontaktperson: Jens Frederik Rossen

100% ABSI

ALVERDENS FLISER

CARTEX ERHVERVS SYSTUE

Fliser

Systue

Søborg Hovedgade 24 2860 Søborg

Oddervej 500 8340 Malling

Telefon: 39277755 Fax: 39277756 www.alverdensfliser.dk info@alverdensfliser.dk

Telefon: 86 28 30 44 www.erhvervssystue.dk hans@cartex.dk

Kontaktperson: Lars Brandt Hansen

Kontaktperson: Hans Ole Larsen 100% ABSI

50% ABSI

ENERGISPAREFOLIE Isolering Skørringe Skovvej 18 4930 Maribo Telefon: 70254711 www.isodk.dk kontakt@isodk.dk Kontaktperson: Hans Tegner 50% ABSI

ERGOLIFT palleløfter Marielundvej 48A 2730 Herlev Telefon: 44 60 04 40 www.ergolift.dk nv@ergolift.dk Kontaktperson: Nikolaj Vand 50% ABSI A B S I M A G A S I N · M A J 2 01 5

91


92


Pejsebutikken

Kulkranen

Overvejer du en ny brændeovn, så besøg os på: www.kulkranen.dk Besøg også vores udstilling i Byggecentrum i Middelfart

Brændeovne PEJSELAGERET Vejlevej 336 Brandrupdam 6000 Kolding Tlf.: 75 56 93 62 Mobil: 81 74 34 83

Gasovne

Pejseindsatse

PEJSEBUTIKKEN KULKRANEN Roersvej 33 A, 5000 Odense C (bag ved Silvan) Tlf.: 20 51 70 99 Fax.: 66 12 20 45

Pilleovne

PEJSEBUTIKKEN Odensevej 7 5690 Tommerup (overfor Kirken) Tlf.: 64 75 16 10

Røgsuger

Skorsten

HORSENS PEJSECENTER Vejlevej 1 B 8700 Horsens Tlf. 75 62 80 88

AB Havemøbler

mail@kulkranen.dk

Se os i hele Danmark på slotsmesser boligmesser etc. Rekvirer gratis fribilletter.

Se AKTIVITETSLISTEN 2012 på:

www.beringmoebler.dk Valsømaglevej 69 · 4100 Ringsted Telefon: 57 53 70 19 · 40 810 910 anne.bering@mail.tele.dk www.beringmoebler.dk

100% ABSI

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

93


T 62651009 www.pasavvaerk.dk info@pasavvaerk.dk Kaj Lykkesvej 13 - Korinth - 5600 Faaborg 100% ABSI

DEGNBOL FOTOGRAFI Fotograf Østre Alle 6 9530 Støvring

Vi producerer eksklusive

Telefon: 40700999 www.rasmusdegnbol.com rasmus@rasmusdegnbol.com Kontaktperson: Rasmus Degnbol 100% ABSI

FURNITURE TEAM APS

KONTORGIGANTEN

Konferencemøbler

Kontormøbler

A. P. Møllers Allé 9 A 2791 Dragør

Smedeland 8 2600 Glostrup

Telefon: 40297793 www.furnitureteam.dk kevin@furnitureteam.dk

Telefon: 25242322 Fax: 33913548 www.kontorgiganten.dk md@skkm.dk;mp@skkm.dk

Kontaktperson: Kevin Southwell

Kontaktperson: Michael Pedersen 50% ABSI

NICE HOME

TRÆVARER FABRIKKENS BUTIK - HORSENS

Møbler

Møbler

Fuglebakken 5 8870 Langå

Åboulevarden 74 8700 Horsens

Telefon: 23830969 www.nicehome.dk info@nicehome.dk

Telefon: 23 93 00 92 www.traeudsalg.dk hc@traeudsalg.dk

Kontaktperson: Ulrik Andersen 50% ABSI

Kontaktperson: Hans Christian Christensen

100% ABSI

TRÆVARER FABRIKKENS BUTIK - KOLDING

TRÆVARER FABRIKKENS BUTIK - KØBENHAVN

Møbler

Møbler

Låsbygade 42A 6000 Kolding

Store Kongensgade 85 1264 København K

Telefon: 23 93 00 92 www.traeudsalg.dk hc@traeudsalg.dk

Telefon: 23 93 00 92 www.traeudsalg.dk hc@traeudsalg.dk

Kontaktperson: Hans Christian Christensen

94

100% ABSI

100% ABSI

Kontaktperson: Hans Christian Christensen

100% ABSI


IDE OG TRYK FYN Reklame Lindevænget 1 5620 Glamsbjerg Telefon: 64723588 www.tryksen.dk lone@tryksen.dk Kontaktperson: Lone Storgaard 50% ABSI

MEDIEHUSET KØBENHAVN TV-reklame Reventlowsgade 14, 3. 1651 København V Telefon: 70206620 www.mediehuset-kbh.dk salg@mediehuset-kbh.dk; vogelius@mediehuset-kbh.dk Kontaktperson: Mediehuset København 100% ABSI

CLEAR CHANNEL OUTDOOR Outdoor reklame Grønningen 23, 2 sal. 1270 København K Telefon: 36440244 Fax: 36441850 www.clearchannel.dk khj@clearchannel.dk Kontaktperson: Kristian Henrik Jakobsen

100% ABSI

Udvid dit netværk

ELOKAL.DK Markedsføring

- bliv partner i FC Nordsjælland

Kirkebjerg Alle 84 2605 Brøndby Telefon: 30127466 www.elokal.dk jm@concor.dk Kontaktperson: Jesper Mikkelsen 100% ABSI

FC Nordsjælland Farum Park 2, Farum Tlf. 4434 2500 www.fcn.dk cn@fcn.dk Christian Nørkjær ABSI 100% A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

95


LET'S DO BUSINESS

SUPRA MEDIA

Magasin

PR

Irishaven 41 2765 Smørum

Borupvang 2C, 2. 2750 Ballerup

Telefon: 44645063 Fax: 44645062 www.letsdobusiness.dk rb@letsdobusiness.dk

Telefon: 36981797 www.supramedia.dk info@supramedia.dk Kontaktperson: Søren Lillesøe

Kontaktperson: Reda Belmadani

100% ABSI

100% ABSI

TAXI REKLAME DK APS

TELE-MARK A/S

Bilfolie

Telemarketing

Kuldyssen 14 2630 Taastrup

Carl Blochs Gade 37 8000 Århus

Telefon: 45586060 www.taxireklame.dk ss@trd.dk

Telefon: 70237238 Fax: 70237228 www.tele-mark.dk mk@tele-mark.dk

Kontaktperson: Søren Simonsen 100% ABSI

Kontaktperson: Mads Kudsk

50% ABSI

Besøg drømmekagen.dk      

Den perfekte fest / fødselsdags kage - som alle vil huske. Sjove og festlige cupcakes - som hunde, kaniner blomster m.m. Du kan bestille flotte og færdige kager og cupcakes. Bestille “Kageprint” som sætter prikken over i ‘et.  Bag selv dine cupcakes, og køb færdigt pynt. Det spiselige visitkort - logo kager / cupcakes

Hos drømmekagen.dk er alt pynt, kager m.m. håndlavet

DRØMMEKAGEN • SOLSKRÆNTEN 21 • 3540 LYNGE • TLF. 23 89 89 89 • WWW.DROEMMEKAGEN.DK

KONTAKT: HENRIK ØRUM NISSEN

96

100% ABSI


TIME VISION APS Reklamegaver Hørkær 30A 2730 Herlev Telefon: 39611470 Fax: 33611472 www.miang.com jo@miang.dk Kontaktperson: Jens Ole Miang

100% ABSI

HJEMMESIDER OG WEBSHOPS Professionelt design med fokus på brugervenlighed – lavet af reklamefolk.

100% ABSI

www.admad.dk · 43 330 500

Styr på din markedsføring Hjemmesider Nyhedsbreve Tekster SEO Grafisk arbejde Annoncer Sparring B LOGIC | BIRGITTE SCHJØDTE | BØNFELTVEJ 14 | 9510 ARDEN WWW.B-LOGIC.DK | BIRGITTE@B-LOGIC.DK | +45 31 71 63 12

COMPELL APS

100% Absi

design fotografi

Markedsføring Design annoncer • brochurer • foldere Konceptudvikling logodesign • brevpapir • visitkort Internet webdesign • programmering

Fredensgade 38 1 8000 Aarhus C Telefon: 61727145 www.compell.dk bb@compell.dk

Double U – grafisk design

Kontaktperson: Bjarke Bækhøj 100% ABSI

Baldersgade 14 • 2200 København N T: 22 52 72 74 E: wvd@double-u.dk W: www.double-u.dk Kontaktperson: Wouter van Dam

100% ABSI

Markedsføring der skaber synlighed Du får synlighed til din virksomhed og vi rådgiver dig med markedsføring der skaber succes. Hjemmesider · Logodesign · Tryksager · Rådgivning

Hvad kan vi hjælpe dig med ?

Lad os tage en uforpligtende snak - Ring 22 33 84 64

kontakt@graphiareklame.dk · www.graphiareklame.dk

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

97


MARKETING MANAGER SEO Ove Gjeddes Vej 27 5220 Odense SØ Telefon: 32 20 60 30 www.marketing-manager.dk kim@marketing-manager.dk Kontaktperson: Kim Thrane 50% ABSI

Byens Chem-Dry® er en Professionel Servicevirksomhed

Tæppe- Møbel & Gardinrens Vandskadeservice & Affugtning

Alle Behandlinger af Træ- & Linoleumsgulve Salg & Montage af Tæpper, Linoleum & Vinyl Byens Chem-Dry® · Mejeribakken 6C · 3540 Lynge tr@byenschemdry.dk · 50 % ABSI

Tlf: 48 14 44 21

Vi foretager vinduespudsning, erhvervsrengøring og ejendomsservice

for private virksomheder, koncerner, kæder, offentlige kontorer skoler og institutioner i hele Århus-området. Med CLEAN•line får du en professionel vinduespudser, firmarengøring og ejendomsservice til en altid stærk pris.

CLEAN•line | Skelagervej 202 C | 8200 Århus N | tlf 26166011 mail: post@clean-line.dk | www.clean-line.dk 100% ABSI

Kontaktperson: Tom Brun Jensen

DELTA RENGØRING & SERVICE Rengøring

Fejekosten Ejendomsservice Aps

Sundsholmen 5 9400 Nørresundby

DIN STABILE PARTNER

VI LAVER ALT INDEN FOR EJENDOMSSERVICE

Telefon: 46914022 www.deltaren.dk deltaren@deltaren.dk

kontakt: Claus Olsen på: 31 32 34 80 / claus@fejekosten.dk

Kontaktperson: Niels Jørgen Elbro 100% ABSI

Trekronergade 126G, 2500 Valby www.fejekosten.dk

FULL-SERVICE

GAARDE RENGØRING

Rengøringsmaskiner

Erhvervsrengøring

Tigervej 11 4600 Køge

Kastanie Alle 16 2720 Vanløse

Telefon: 20 90 85 50 www.full-service.dk info@full-service.dk

Telefon: 70220509 mg@ren-gaarde.dk

100% absi

Kontaktperson: Martin Gaarde Kontaktperson: Kim Blach 100% ABSI

98

100% ABSI


Globus Vask & Måtter Vask & udlejning af beklædning, måtter og linned Henrik, som er indehaveren af H2R rengøring, har mere end 15 års erfaring inden for branchen. Det er bestemt ikke tilfældigt, da der bliver sat en ære i at udføre et perfekt og tilfredsstillende stykke arbejde. H2R

M åt t e s e r v i c e |

i edserv ice | Linn Beklædningsser v

Fuglebakkevej 88 • 2000 Frederiksberg Tlf 50 200 222 • www.globusvask.dk Michael B. Andresen • mba@globusvask.dk

ygie ce | H

jnes

ce er vi

ABSI 100% op til 25.000 eller efter aftale

Telefon: Fax: Mobiltlf.:

70 21 21 08 70 21 21 09 23 21 06 20

Email: Website: Kontakt:

h2r@mail.dk www.h-2-r.dk Dina Doctermann

HORIZON

SOLIDAN 2015 APS

Tæpperens

Rengøring

Dalvangsvej 75 1 th 2620 Albertslund

Hovedvejen 244 8361 Hasselager

Telefon: www.horizon-service.dk horizon@horizon-service.dk

Telefon: 23906260 www.solidan.dk info@solidan.dk

Kontaktperson: Filip Bagger

Kontaktperson: Henrik Andersen 30% ABSI

100% ABSI

CLEAN SUPPLY A/S Rengøringsmidler

Økologisk rengøring til samme pris!

Rengøringsservice, tæpperens & ejendomsservice Virumgade 50 C 2830 Virum 40 93 95 97 try@try.dk www.try.dk Kontaktperson: Lars Jensen

Fabriksparken 10 A 2600 Glostrup Telefon: 43434455 Fax: 43434465 www.clean-supply.dk jf@clean-supply.dk

100% ABSI

Kontaktperson: Jørgen Friis

50% ABSI

Brug Giv Et Smil gavekort til: Konkurrencer Promotions Bonusprogrammer Medarbejdere og meget andet A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

99


Vi forhandler blandt andet: • Opvaskemidler • Vaskepulver • Rengørringsvogne • Diverse rengøringstilbehør • Støvsugere • Toiletpapir • Køkkenruller • Industriruller

Tlf: 59 43 55 03 - www.fr-kemi.dk

FR-Kemi Tåstruphøj 36 4300 Holbæk

100% ABSI

50 år med kemi + viden Har du brug for en seriøs samarbejdspartner? Hos os får du: Knud E. Dan A/S Lunikvej 40 2670 Greve

6 Totalløsning - så du kun skal handle ét sted 6 Rådgivning omkring kemi og det rette valg af produkter 6 Uddannelse i metoder og brug af produkterne

Tlf.: 43 69 24 22

6 Hjælp til udarbejdelse af arbejdspladsbrugsvejledninger

Kontaktperson:

6 In house kontaktperson og direkte levering til brugsstedet

Henrik Dan hd@knudedan.dk

6 Svanemærkede produkter 6 En aktiv partner i miljøarbejdet

www.knudedan.dk 6 Mulighed for at handle 24 timer i døgnet 6 Og meget mere...

TOTALLEVERANDØR AF RENSE– OG RENGØRINGSMIDLER TIL INDUSTRIEN OG SERVICEVIRKSOMHEDER 100 % ABSI 100


KNUD E. DAN A/S - VEST

RESTAURANT SLETTEN

Erhvervsrengøring

Restaurant

Håndværkervej 3 7120 Vejle Øst

Gl. Strandvej 137 3050 Humlebæk

Telefon: 43692422 Fax: 43690578 www.knudedan.dk pdp@knudedan.dk; hd@knudedan.dk

Telefon: 49191321 sletten.dk/#/forside/ info@formel-b.dk Kontaktperson: Kristian Møller

Kontaktperson: Henrik Dan

50% ABSI

100% ABSI

TO SØSTRE

A HEREFORD BEEFSTOUW

Frokostrestaurant

Restaurant

Dyrehavsbakken 33 2930 Klampenborg

Ved Stranden 7 9000 Aalborg

Telefon: 98127522 Telefon: 39639190 www.a-h-b.dk Fax: 39630258 hosboldt@gmail.com www.bakken.dk/bakkens_forretninger/cafeer_is_og_fastfood/kastanie_cafeen.html mia@dahlcity.dk

Kontaktperson: Mia

Kontaktperson: Hans Boldt 100% ABSI

100% ABSI

AMADEUS

BONJOUR VIETNAM

Restaurant

Restaurant

Store Kongensgade 62 1264 København K

Vesterbrogade 44 1620 København V

Telefon: 33 32 35 11 www.restaurant-amadeus.dk amadeus@restaurant.dk

Telefon: 53536797 www.bonjourvietnam.dk nick@choleva.com

Kontaktperson: Jesper Kristensen

Kontaktperson: Nicolai Choceva 100% ABSI

100% ABSI

DAL BASTARDO RISTORANTE Restaurant

DRAGØR STRANDHOTEL Restaurant

Løjtegårdsvej 99 2770 Kastrup

Strandlinien 9 2791 Dragør

Telefon: 50 12 44 19 www.dalbastardo.dk dalbastardo@gmail.com

Telefon: 32 53 00 75 www.dragoerstrandhotel.dk p@helgstrand.dk

Kontaktperson: Andreas Riis

Kontaktperson: Philip Helgstrand 100% ABSI

100% ABSI A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

101


KANAL CAFEEN

KROGS FISKERESTAURANT Restaurant

Frederiksholms kanal 18 1220 København K

Gammel Strand 38 1201 københavn K

Telefon: 33115770 www.kanalcafeen.dk kanal@cafeen.dk

Telefon: 33158915 www.krogs.dk werner@krogs.dk

Kontaktperson: Per Espersen

Kontaktperson: Werner Nymo 100% ABSI

100% ABSI

RESTAURANT COULOIR

RESTAURANT ELBJØRN

Restaurant

Restaurant

Amager Strandvej 112 2300 København S

Strandvejen 6B 9000 Aalborg

Telefon: 31797394 www.couloir.dk anders@couloir.dk

Telefon: 43 42 34 34 www.restaurantelbjoern.dk info@restaurantelbjoern.dk

Kontaktperson: Anders Vang

Kontaktperson: Lone Jellesen 100% ABSI

100% ABSI

RESTAURANT LE PAGNOL

RESTAURANT NO.1

Restaurant

Restaurant

Sønder Alle 29 8000 Århus C

Aarhusgade 1 2100 København Ø

Telefon: 86122471 www.lepagnol.dk post@lepagnol.dk

Telefon: 35254201 www.no-1.dk mail@no-1.dk

Kontaktperson: Maria Kikos

Kontaktperson: Morten Bech Køster 100% ABSI

100% ABSI

SHANGRI LA

TRIBECA NV

Restaurant

Restaurant

Kongevejen 194 2830 Virum

Brygmestervej 2 2400 København NV

Telefon: 45 83 01 07 www.restaurantshangrila.dk restaurantshangrila@hotmail.com

Telefon: 35851050 www.tribecanv.dk info@tribecanv.dk

Kontaktperson: Raymond Chaanhing

Kontaktperson: Søren Buchleitner 100% ABSI

102

100% ABSI


WABI WABI - BRYGGEN

WABI WABI -ROSKILDE

Sushi

Sushi

Islands Brygge 81 2300 København S

Algade 26 4000 Roskilde

Telefon: 43710000 www.wabiwabi.dk kevin@wabiwabi.dk

Telefon: 43 71 00 00 www.wabiwabi.dk kevin@wabiwabi.dk

Kontaktperson: Kevin Heeno

Kontaktperson: Kevin Heeno 100% ABSI

100% ABSI

RESTAURANT ALLéGADE 10

LØVEN + BASTIONEN

Restaurant

Restaurant

Allégade 10 2000 Frederiksberg

Christianshavns Voldgade 54 1424 København K

Telefon: 33311751 www.allegade10.dk restaurant@allegade10.dk

Telefon: 32950940 www.bastionen-loven.dk thomas@bastionen-loven.dk

Kontaktperson: Kjeld Frandsen

Kontaktperson: Thomas Gay 100% ABSI

100% ABSI

BENLØSE KRO

CHR. VI OVERDREVSKRO

Restaurant

Restaurant

Roskildevej 113 4100 Ringsted

Roskildevej 512 4100 Ringsted

Telefon: 57615412 www.benloese-kro.dk info@benloese-kro.dk

Telefon: 57528912 www.overdrevskro.dk info@overdrevskro.dk

Kontaktperson: John Skjødt

Kontaktperson: Søren Hansen 100% ABSI

100% ABSI

FORMEL B Restaurant Høj kvalitet i idylliske rammer

Vesterbrogade 182 1800 Frederiksberg C

Skovkroen ligger i idylliske omgivelser i udkanten af Lille Bøgeskov midt imellem Ringsted og Sorø.

Telefon: 33251066 www.formel-b.dk info@formel-b.dk

Kroen er efter en brand i 1972 istandsat, senere udvidet og moderniseret, så den i dag fremstår som en moderne og hyggelig kro med en dejlig atmosfære af “gamle dage”.

Kontaktperson: Kristian Møller 100% ABSI

Gyrstinge Skovhuse 33 4173 Fjenneslev Telefon: 57 84 56 52 Email:krebshuset@krebshuset.dk Website: www.skovkro.dk Kontaktperson: John Skjødt 100 % ABSI

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

103


LA BUCA Restaurant Godthåbsvej 209 2720 Vanløse Telefon: 38332022 www.labuca.dk Guido@labuca.dk Kontaktperson: Guido Lolli 100% ABSI

PRAGS

RESTAURANT MARTINO

Restaurant

Restaurant

Amagerbrogade 37 2300 København S

Marselisborg Havnevej 46B 8000 Århus C

Telefon: 32544444 www.prags.dk info@prags.dk

Telefon: 86181969 www.martino.dk martino@martino.dk

Kontaktperson: Jørgen Michelsen

Kontaktperson: Jette Schultz 100% ABSI

RESTAURANT EL VIEJO MEXICO

100% ABSI

RESTAURANT NUOVA ITALIA Restaurant

Restaurant

Tårnvej 215 2610 Rødovre

Store Kongensgade 61 1264 København K

Telefon: 36728129 www.nuova-italia.dk loran@live.dk

Telefon: 33930061 www.elviejomexico.dk restaurant@elviejomexico.dk

Kontaktperson: Gezim Emurli Kontaktperson: Sina Bolghari

50% ABSI

100% ABSI

Smag på Indien...

- det er nye spændende, anderledes og kulinariske smagsoplevelser der venter dig. Restaurant Maharaja er en indisk restaurant af høj kvalitet - 3 kokkehuer i Politiken. Vi holder den indiske madtradition i hævd - men vore specialiteter er krydret efter gæsternes individuelle behov og ønsker.

Indisk restaurant

maharaja ann absi2.indd 104

1

Stort udvalg af forretter, hovedretter og desserter.

Kontaktperson: Restaurant Maharaja Restaurant Maharaja Aurang Zeb Chohan. Amagerbrogade 15 Gammel Kongevej 86c 2300 København S 1850 Frederiksberg 100% ABSI Tlf. 32 95 44 07 Tlf. 33 21 10 03 Email: maharaja@restaurantmaharaja.dk Internet: www.restaurantmaharaja.dk 29/09/08 11:15:22


Vi tilbyder: A la carte til frokost og aften Receptioner Udflugter

Selskaber Kurser Mad ud af huset

Åben alle dage fra 12:00 Ring gerne og hør nærmere 100% ABSI

Strandmøllevej 249, 4300 Holbæk Tlf. 59437050 - www.restaurantvadestedet.dk

RISTORANTE DA CLAUDIO Restaurant Godthåbsvej 42 2000 Frederiksberg Telefon: 38872616 www.da-claudio.dk info@da-claudio.dk Kontaktperson: Fabio Adami 100% ABSI

SKOVBAKKEN RESTAURANT ZOO Restaurant

Mon.-Fri. 18:00 - 22:30 (Kitchen closes 21:45)

Sdr. Boulevard 314 5000 Odense C

The Branch Bar

Mon.-Fri.16:30 - 23:30 sat. - sun. 18:00 - 23:30

Telefon: 66121177 Fax: 66121237 www.skov-bakken.dk postmaster@skov-bakken.dk Kontaktperson: Lars Knudsen

The Branch Restaurant

100% ABSI

the branch

Quality Airport Hotel Dan • Kastruplundgade 15 • 2770 Kastrup 3251 1400 • info@thebranch.dk • www.thebranch.dk • 100% absi

Husk at benytte: absi søgeannoncer absi mobil absi tilbudsmodul absi sms-service

Køb ind og spar din egen avance A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

105


Restaurant

Tranekær Slotskro er velkendt for sin gæstfrihed, sit udsøgte køkken samt sine fremragende vine. Vi arbejder med de bedste råvarer. Vildtretter er husets specialitet, men der er mange andre gode bidder på kortet.

Tranekær Slotskro

Slotsgade 74

Hotel

Midt i Tranekær by - ved siden af Tranekær Slot ligger den hyggelige Slotskro. Vi har plads til 32 overnattende gæster. De nyindrettede og dejlige værelser i den nye fløj har alle solterrasse og direkte adgang til haven.

DK-5953 Tranekær

Tel: +45 62 59 12 04

RESTAURANT UNDER LINDETRÆET

info@tranekaerkro.dk

Arrangementer

Vi byder vore gæster velkommen til større arrangementer som fx • Familiefester • Bryllupper • Konferencer www.tranekaerkro.dk

• Receptioner • Personalefester og weekendophold

100% ABSI

AMESTO ACCOUNTHOUSE AARHUS Bogføring Banegårdspladsen 6,1. Sal 8000 Aarhus

RESTAURANT • MØDELOKALE • SELSKABER • GAVEKORT

Restaurant Under Lindetræet • Ramsherred 2 • 5000 Odense C 66 12 92 86 • restaurant@underlindetraet.dk www.underlindetraet.dk 100% ABSI

Telefon: 70229299 Fax: 70229399 www.amesto.dk mr@accounthouse.dk Kontaktperson: Mikael Rej

100% ABSI

AMESTO ACCOUNTHOUSE

DANSK REVISION VIBORG

Bogføring

Registrerede revisorer

Herlev Hovedgade 195, 3 sal 2730 Herlev

Agerlandsvej 16 8800 Viborg

Telefon: 70229299 Fax: 70229399 www.accounthouse.dk mr@accounthouse.dk

Telefon: 87255300 Fax: 86625099 www.danskrevision.dk hesv@danskrevision.dk

Kontaktperson: Mikael Rej

106

100% ABSI

Kontaktperson: Henrik Svenstrup

100% ABSI


HR REVISION - ROSKILDE

REVISIONSFIRMAET ASGER WIUFF ANDERSEN - KASTRUP

Bogføring

Registrerede revisorer

Ledreborg Alle 130 C, 1MF 4000 Roskilde

Fuglebækvej 1D 2770 Kastrup

Telefon: 72 44 03 55 www.hrrevision-roskilde.dk hbn@hrrevision.dk

Telefon: 3251 4221 www.rawa.dk aa@rawa.dk

Kontaktperson: Henrik Bonde Nielsen 100% ABSI

Kontaktperson: Asger Wiuff Andersen

100% ABSI

BRÆNDSTOFT LEJRSKOLE Overnatning

Revisionsfirmaet Asger Wiuff Andersen har serviceret erhvervslivet siden 1987 og har således adskillige års erfaring. Vi er idag 6 medarbejdere og sørger for at holde os på forkant med udviklingen med hensyn til IT og kurser. Revisionsfirmaet Asger Wiuff Andersen Nørregade 22 C 4600 Køge T: 56 65 04 00 F: 56 65 04 02

Sejrsvej 101, Rinkenæs 6300 Graasten Telefon: 74650949 http://www.benniksgaardhotel.dk/default.asp?Id=8&lan=1 info@benniksgaardhotel.dk Kontaktperson: Renate Asmussen

@: aa@rawa.dk W: www.rawa.dk Asger Wiuff Andersen 100 % absi

100% ABSI

GRÆSTED REVYEN

®

Restaurant

INTERNATIONAL CONFERENCE SER VICES®

Græsted Hovedgade 5 3230 Græsted

ICS MOTIVATIONAL EVENTS

Din konference, møde og eventarrangør i Danmark og i udlandet.

Telefon: 50 85 98 08 http://graestedrevyen.dk/index.php pki@absi.dk

Grupperejser til virksomheder Strandvejen 171 2900 Hellerup 3946 0500

Kontaktperson: René Richardt

info@ics.dk · www.ics.dk

100% ABSI

Kontaktperson: Peter Hermod

100% ABSI

NORDSJÆLLANDS KONFERENCECENTER Konference Gydevang 39-41 3450 Allerød

E

n dag i pompøse omgivelser... Alle former for selskaber, op til 300 pers.

Telefon: 48130240 www.nokc.dk mag@nokc.dk Kontaktperson: Mette Agerlin

100% ABSI

Nonnebakken 1 · 5000 Odense C · Tlf. 6612 2299 www.oddfellowfestmad.dk · E-mail. info@oddfellowfestmad.dk A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

Annonce 8/11-07.indd 1

107 12/11/07 9:47:07


100% ABSI

GLISTRUP.DK APS

Når smilet

Bestyrelsesarbejde

skal høres…

Krogvej 29 2830 Virum Telefon: www.glistrup.dk glistrup@privat.dk

Email: info@citycallcenter.dk Web: www.citycallcenter.dk Kontakt: Pouline Andersen

CityCallCenter Aps Hammerensgade 1 1267 København K Tel: 80 20 20 29 Fax: 33 93 69 22

Kontaktperson: Jørgen Glistrup 100% ABSI

HALO TECH

KAFFEAGENTERNE

Belysning

Kaffe og tilbehør

Gammelgårdsvej 85 3520 Farum

Mysundevej 3 8930 Randers NØ

Telefon: 70 26 12 61 www.halotechdesign.com aa@halotechdesign.com

Telefon: 70267139 www.kaffeagenterne.dk thomas@remmerogco.dk

Kontaktperson: Arslan Adliske

Kontaktperson: Thomas Remmer 100% ABSI

50% ABSI

SKADEDYRSERVICE & FØDEVARESIKKERHED

Mortalin er ekspert i skadedyr og fødevaresikkerhed. Vi har brede kompetencer og løser bl.a. følgende opgaver

Hoteller og kongrescentre

. . . .

Fødevare-, emballage- og medicinalindustri

Elektronisk egenkontrol, egenkontrolprogrammer Opdatering og revision af egenkontrol Hygiejnekurser og workshops Forebyggelse og bekæmpelse af skadedyr

Landsdækkende service med afdelinger i: HERNING KØBENHAVN NÆSTVED ODENSE

.

VAMDRUP AALBORG ÅRHUS

Engros- og detailhandel

www.mortalin.dk - der er viden til forskel

108

.

.

A/S MORTALIN Bråbyvej 74-76 4690 Haslev

.

Tel.: 56 31 10 69 Mail: pu@mortalin.dk Kontaktperson Preben Ullerichs

100 % ABSI


NORDSJÆLLANDS SERVICEUDLEJNING

OFFICE CENTER CITY Kontorhotel

Telt- og serviceudlejning

Hammerensgade 1, 2 1267 København K

Meterbuen 6-12 2740 Skovlunde

Telefon: 80202028 Fax: 33936922 www.officecentercity.dk info@officecentercity.dk

Telefon: 70222822 www.nsu.dk no@blh-as.dk Kontaktperson: Nicolai Otto

100% ABSI

Kontaktperson: Eunice Nielsen

100% ABSI

Vil du have flere kunder? Lad os tage de opkald, du ellers ville miste!

SCHILLERUP/MENY KAFFE KBH APS Kaffe og tilbehør Valnøddevej 3 4070 Kirke Hyllinge Telefon: 39643400 www.menykaffe.dk kbh@menykaffe.dk Kontaktperson: Michael Stig Hansen

50% ABSI

TopCall Banegårdspladsen 1 4700 Næstved

www.topcall.dk mail@topcall.dk Tlf. 48 22 10 00

100% ABSI

Professionel telefonpasning

Totalleverandør i brandsikring Specialbrandslukker til IT- og dataudstyr -

Dansk Brandteknik a.s.

Friturebrandslukker - eneste DS-specialslukker Unikt førstehjælpsudstyr Landsdækkende service El-afdeling

Rosenkæret 31 . 2860 Søborg . Tlf: 70 111 333 . www.danskbrandteknik.dk . mail@danskbrandteknik.dk . Kontakt: Kenneth Gransten

- Specialister i sikring siden 1947

100% ABSI

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

109


DANSK LÅSE- & INDUSTRISIKRING Låse Rødovrevej 34 2610 Rødovre Telefon: 36700325 www.dansklaase.dk service@dansklaase.dk Kontaktperson: Ronni Honore

100% ABSI

LÅSEMESTER

0.00 %

Låse Bakkegårds Allé 72 5550 Langeskov

Det er renten, når du benytter absi indkøbskonto

Telefon: 22114468 www.laasemester.dk laasemester@laasemester.dk Kontaktperson: Michael Klausen 50% ABSI

110


Alt i skilte, facader og bilreklame

Lysskilte, Facadebogstaver, Pyloner, Foliebogstaver, Taxa og bilreklame.

Designet og produceret specielt til dig på vores eget værksted!

e

red å k s d U

E SKILTAVER T S G O B PR. . STK

, 0 0 1

DE FRAED KØB AF.HMEOLMPSLA V

L

EKSK

BILREKL AME

FRA

4.900,- 1.650,LOGO OG REKL AMEBUDSKAB PÅ BILEN

MS

EKSKL. MO

F FR RA

EKSKL. MOMS

100% ABSI www.admad.dk · 43 330 500

Grafisk kommunikation til jordnære priser! A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

111


Refsvindinge byvej 3 - 5853 Ørbæk - Rune Fabricius

KOMBI SKILTE A/S Skilte P.O. Pedersensvej 27 8200 Århus N Telefon: 86784133 Fax: 86784377 www.kombiskilte.dk skilte@kombiskilte.dk Kontaktperson: Ole Bundgaard

Der er kommet flere nye medlemmer! Mød dem på www.absi.dk

absi kan levere gavekort som kan benyttes i over 250 forretninger

112

50% ABSI


KUN FORHANDLERSALG SLUTKUNDER HENVISES TIL VORES FORHANDLERE

10 GODE GRUNDE.. RING FOR AT HØRE MERE

7027 0088

.. TIL AT HANDLE MED OS

■■KUN FORHANDLERSALG - direkte kunder henvises til vores forhandlere ■■God service, høj kvalitet, samt hurtig og sikker levering ■■Ingen opstartsudgifter ■■Ingen minimumskøb ■■Neutral direkte levering, til DIN kunde, uden ekstra omkostninger ■■Neutralt website www.dinudstilling.dk som du frit kan bruge i din markedsføring ■■Neutralt online produktkatalog, som du kan sende til dine kunder ■■Online produktkatalog, med DIN egen forside og udsalgspriser ■■FTP server med marketingmaterialer, som du frit kan bruge i DIN markedsføring ■■FTP server hvor du kan oploade dine filer til print ”Havde brug for messe materiale i en pokkers fart - Macrodot sørgede for at vi fik alt materialet med og vi havde en god messe :)” ”Top professionelle! - Vores samarbejde har været fortræffeligt, netop det personlige ”touch” betyder meget i et samarbejde.” ”God service - hurtig levering til tiden. Meget professionel leverandør, gode priser og sikker levering.”

SE V ANME ORES LDEL SER PÅ TR USTP ILOT

Salgsafdeling:

Ditte Wandahl

Jesper Tellund

Bianca Langtved

Sean Jäpelt Holm

Ricki Nielsen

Salg / Tilbud

Salg / Tilbud

Serviceopkald

Salgsansvarlig

Produktionsansvarlig

dw@macrodot.dk

jt@macrodot.dk

bl@macrodot.dk

MACRODOT A/S, GLARMESTERVEJ 24, DK-6710 ESBJERG V, TLF. 7027 0088 WWW.MACRODOT.DK

HVEM LAVER SKILTENE TIL MÆLKEVEJEN?

Vi printer på (næsten) alt A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

113


MADSEN A/S PRINT & SKILTE

PRODESIGN A/S

Skilte

Solafskærmning

Favstrupvej 30 6070 Christiansfeld

Roskildevej 16 2620 Albertslund

Telefon: 70250080 www.madsenskilte.dk lars@madsenskilte.dk

Telefon: 43 430 435 www.prodesign.dk brian@prodesign.dk

Kontaktperson: Lars Madsen

Kontaktperson: Brian Henriksen 30% ABSI

50% ABSI

SKILTE-ONLINE.DK Skilte Saxovej 11 5210 Odense NV Telefon: 40255512 www.skilte-online.dk info@skilte-online.dk Kontaktperson: Kenneth Knudsen 100% ABSI

DANSK FITNESS ÅRHUS C. Fitnesscenter

Dansk Fitness Faaborg Lagonis Minde 20 • 5600 Faaborg Tlf. 62 61 24 24

Silkeborgvej 47 8000 Århus C

faaborg@danskfitness.dk www.danskfitness.dk Kontaktperson: Karina Nielsen

Telefon: 86 18 33 13 www.danskfitness.dk johnny@danskfitness.dk Kontaktperson: Jane Boilesen eller Torben 100% ABSI

100% ABSI

DANSK FITNESS GIVE

Dansk Fitness Frederica Prangervej 109 • 7000 Fredericia Tlf. 75 91 28 88

Fitnesscenter

fredericia@danskfitness.dk www.danskfitness.dk Kontaktperson: Kim Larsen

Hjortsvangen 84 7323 Give Telefon: 86 22 22 10 www.danskfitness.dk johnny@danskfitness.dk Kontaktperson: Bo Petersen 100% ABSI

114

100% ABSI


DANSK FITNESS LØSNING

Dansk Fitness Gram Kongevej 35 • 6510 Gram Tlf. 74 82 33 06

Fitnesscenter

gram@danskfitness.dk www.danskfitness.dk Kontaktperson: Gerda Feddern

Nybovej 16 8723 Løsning Telefon: 86 18 33 13 www.danskfitness.dk johnny@danskfitness.dk Kontaktperson: Michael Petersen 100% ABSI

100% ABSI

DANSK FITNESS NYKØBING F Fitnesscenter Slotsbryggen 11 4800 Nykøbing F Telefon: 86 22 22 10 www.danskfitness.dk johnny@danskfitness.dk Kontaktperson: Helle 100% ABSI

DANSK FITNESS SVENDBORG

FIT&SUND RISSKOV/EGÅ APS

Fitnesscenter

Fitness

Vestergade 42G 5700 Svendborg

Ådalsvej 27 8240 Risskov

Telefon: 86 22 22 10 www.danskfitness.dk johnny@danskfitness.dk

Telefon: 86 22 22 10 www.fitogsund.dk johnny@fitogsund.dk

Kontaktperson: Dennis eller Vivian

Kontaktperson: Johnny Boilesen 100% ABSI

FYSFORFIT

100% ABSI

DESSOUKI AKUPUNKTUR

Fysioterapi

Akupunktur

Skæringhedevej 2 8250 Egå

Rughavevej 4 2500 Valby

Telefon: 2812 2924 www.fysforfit.dk info@fysforfit.dk

Telefon: 36755580 www.dessouki.dk ines@dessouki.dk

Kontaktperson: Jane

Kontaktperson: Ines Dessouki 50% ABSI

100% ABSI A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

115


FINGERTOUCH Massage Sønderås 29 4200 Slagelse Telefon: 40304830 www.fingertouch.biz info@fingertouch.biz Kontaktperson: Sten Hansen 100% ABSI

LIVING BEAUTIFUL

LIVING BEAUTIFUL

Massage

Massage

Victor Borges Plads 14 2100 København Ø

Skovlunde Byvej 36 st. 2740 Skovlunde

Telefon: 39654885 www.livingbeautiful.dk bjarkehove@hotmail.com

Telefon: 39654885 www.livingbeautiful.dk bjarkehove@hotmail.com

Kontaktperson: Linda Lilje Hove

Kontaktperson: Linda Lilje Hove 100% ABSI

100% ABSI

100% ABSI

Spa & Wellness • Hudplejeklinik • Slank & Sund

TILBUD OM FIRMAMASSAGE

Fast firmamassør tilknyttet for kun 113 kr. pr. ansat for 30 min.

Strandholms Allé 23 2650 Hvidovre

Skovlunde Byvej 36 2740 Skovlunde

Victor Borges Plads 14 2100 Kbh. Ø

Tlf. 39 65 48 85 | www.livingbeautiful.dk | mail@livingbeautiful.dk 116


SHABENAA APS

TANDLÆGERNE JAGTVEJ 68

Skønhedsklinik

Tandlæger

Flæsketorvet 68 1711 København V

Jagtvej 68 2200 København N

Telefon: 28285058 www.shavesafe.dk mail@shavesafe.dk

Telefon: 35377217 følger tand@jagtvej68.dk

Kontaktperson: Nana Nielsen

Kontaktperson: Søren Meinertz 100% ABSI

100% ABSI

A-UDLEJNING

UDE-SPA.DK Spabade

Teltudlejning

Englandsvej 401 2770 Kastrup

Teglværksvej 25 5220 Odense SØ

Telefon: 32508281 Fax: 32508283 www.ude-spa.dk byt@aunel.dk

Telefon: 66122927 Fax: 66120828 www.audlejning.dk info@audlejning.dk

Kontaktperson: Flemming Aunel

Kontaktperson: Ulla Svendsen 50% ABSI

30% ABSI

AMAGER BUSSERVICE Buskørsel Ole Klokkers Vej 34 2770 Kastrup Telefon: 32 58 55 53 www.a-b-s.dk a.b.s@mail.tele.dk Kontaktperson: Lennart Rasmussen 50% ABSI

BILUDLEJNINGEN AUTORENTAL GLADSAXE

BILUDLEJNINGEN AUTORENTAL NÆSTVED

Biludlejning

Biludlejning

Gladsaxevej 22 2860 Søborg

Ringstedgade 88 4700 Næstved

Telefon: 70252670 Fax: 32540292 www.bilbooking.dk hst@nembil.dk

Telefon: 70252670 Fax: 32540292 www.bilbooking.dk hst@nembil.dk

Kontaktperson: Henrik Støvring

100% ABSI

Kontaktperson: Henrik Støvring

100% ABSI

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

117


BLH-TRANSPORT

BØGESKOV LAGERHOTEL

Flytning

Dækhotel

Meterbuen 6-12 2740 Skovlunde

Meterbuen 6-12 2740 Skovlunde

Telefon: 70222822 www.ebflytning.dk no@blh-as.dk

Telefon: 70222822 www.blh-as.dk no@blh-as.dk

Kontaktperson: Nicolai Otto

Kontaktperson: Nicolai Otto 50% ABSI

BUDGET RENT A CAR - KBH. CITY

50% ABSI

������ � ���������������������

Biludlejning Kampmannsgade 1 1604 København V

��� �������� �� �� ����������� ����� ������� ������ � �� ������� ������

Telefon: 33 55 05 00 Fax: 33 23 83 70 www.budget.dk k.jeppesen@avis.dk Kontaktperson: Berit Clasen

� �������� � ��������� � ���������� 50% ABSI

��� � ����

JONAS A/S

STRØBY TURIST APS

Flytning

Turistkørsel

Fabriksparken 3 2600 Glostrup

Tryggevældevej 4 , Varpelev 4652 Hårlev

Telefon: 36300222 www.jonas.dk jonas@jonas.dk

Telefon: 56578088 Fax: +45 56268090 www.stroebyturist.dk info@stroebyturist.dk

Kontaktperson: Jonas Andersen 100% ABSI

TOPFLYT.DK

50% ABSI

0.00 %

Møbeltransport Tuhavevej 28 8210 Aarhus V

Det er renten, når du benytter

Telefon: 53320332 www.topflyt.dk info@flyt-biludlejning.dk

absi indkøbskonto

Kontaktperson: Ali Reza Sakhizada 30% ABSI

118

Kontaktperson: Bjarne Nielsen


Kreative grafiske løsninger

NCHEN ■ 30 BRA

I BRANCHEN ÅR 30 ÅR I BRAN

DronninglunD · Tlf. 98 84 10 20 · www.basisTryk.Dk

EN CH

30 ÅR I

Tryksager med

SJÆL Vi tilbyder også: • Grafisk rådgivning • Lagerhotel • Alt indenfor tryk og grafisk kommunikation

– Ring og book et uforpligtende møde.

omtanke

&

50% ABSI MILJØMÆR

NOR DI

ING KN

SK

Centertryk A/S er ISO 14001 miljøcertificeret

Brøndby · Holbæk · Kalundborg 59 43 20 39 · www.centertryk.dk

5 4 1- 4 49

NOR DI

MILJØMÆR

5 4 1- 4 49

ING KN

SK

Svanemærket tryksag

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

119


JESSEN OG CO.

Vidste du...?

Carl Jacobsens vej 12 2500 Valby -

at at at at

vi vi vi vi

producerer næsten alle former for tryksager fokuserer på miljøet og er et svanemærket trykkeri skiftede navn fra Ekspressen Tryk og Kopicenter den 1. januar 2009 kan leverer fra time til time.....

Telefon: 36 44 21 50 www.jessen.nu fj@jessen.nu Kontaktperson: Finn Jessen

Nyholms Alle 31 I 2610 Rødovre T: 33 254 254 I E: post@ekspressen.dk kontaktperson: Jørgen Hildorf

100% ABSI

50% ABSI

100 % Absi

< for en snak < for et møde < for en pris < for en idé < for en løsningsmodel < for .......!

Østergade 17 B | 4171 Glumsø | Telefon 5764 6085 | gbtryk@gbtryk.dk | www.gbtryk.dk

120


NORDCOLOR

PRENTO

Trykkerier

Trykkerier

Gasværksvej 30 K 9000 Aalborg

Skalbakken 5 2700 Vanløse

Telefon: 98 12 77 11 www.nordcolor.dk kd@nordcolor.dk

Telefon: www.prento.dk ayub@prento.dk

Kontaktperson: Keld Ejsing-Duun

Kontaktperson: M. Ayub 100% ABSI

100% ABSI

Tryksager til ethvert formål Tryksager til ethvert formål Ødsted Sogn

SCANDINAVIANBOOK

��75 års

jubilæum� �

Bøger

��

1935 -

�� �

- 2010 31. oktober

-��

e Afdeling

� � � � �

Vejle | www.epskilte.dk EP-Skilte - Lanciavej 1A - 7100 - Konto nr. 3231743561 Danske Bank - Reg. nr. 9402 CVR-nr.: 19055108 | Konto:

Feb. 2011

– 2011

er - 2010

1935 - 31. oktob

e Afdeling

irke Ødsted K

Marts,

April

og Maj

RÅDGI

-�� �

Telefon: 87 303 813 Fax: 87303103 www.lasertryk.dk b@lasertryk.dk; emk@lasertryk.dk 50% ABSI

godt tilbud.

VENDE

INGEN

IØRER

A/S

57

Ølholm Bygade 57 7160 Tørring Tlf. 7580 1444 Fax 7580 1991 www.drias.dk

RÅDGIVENDE INGENIØRER A/S

irke

irke Ødsted K

Bygade Ølholm 7160 Tørring 1444 Tlf. 7580 1991 Fax 7580 www.drias.dk

DRIAS DRIAS DRIAS

2011

Læs om: Nr. 3 – 2011 Sporløs Juni, Juli og ..... Indsamling August ..... Ødsted. . Sogn ..... 2011 Babysalme til Folkekirke ..... ..... ns Nødhjælp Studiekred sang side 2 Rollespil s Adventsfa. . . . . . . . ..... miliegudst .... De Ni Læsninger jeneste . . . . . . . . Klokkekon . side Nr. 1 3 – 2010/11 cert Børn i kirken Dec. 2010, Nytårsafte i december Jan. og nsgudstjen MusikFeb. 2011 og Fortælleef kyndelmis este Kirkehøjsk termiddag segudstjen Læs om: este Indbydelse ole forår Præstens 2011 .... Nyt fra Indsamlingklumme menighed. . . . . . . . ..... Ødsted Sogn Informatio ..... Velkomme srådet . . . . . . . . . ..... . side Gudstjene n om adresser,. . . . . . n til sognemed . . . side Nyt fra 4-5 .. 2 gudstjene ster . klubber . . . . . side Minikonfi hjælper ..... 6 sten m.v. . ..... side 7 Salmesangrmander. ..... ..... sgudstjene. . . . . . . . side 8 Konfi ..... rmandgud ste . . . . side De syv 3 dødssyndestjeneste Nr. 2 Familiegud – 2011 r Marts, stjeneste- fortælleaf Kordag ten April og Maj Friluftsgud 2011 stjeneste Nyt fra menighed Årets Læs om: srådet konfi ..... Informatio rmander. Fint skal ..... ..... . side Forårets n om adresser, ..... Ny graverdet være.. 4-5 . og påskens Ødsted Sogn ..... klubber . . . . . side Fasteindsa ..... 6 gudstjene m.v. . ..... side . . side Korstævne mling ster. . 2 . . . side 7 Minikonfi 8 Friluftsgudrmander. . Pinseguds stjeneste . . . . . . . . . ..... . . side Rundstykk tjeneste 3 Læs om: Nr. 3 er i graverhus Kor – 2011 Sporløs Juni, et Babysalme Juli og ..... Indsamling ..... August I Paulus´ sang . . ..... ..... 2011 Babysalme til Folkekirke ..... ..... Menighedfodspor . ..... ..... ..... ns Nødhjælp . . side Studiekred sang . . . side .... Praktisk srådets 2 4 informatioklumme. . . . . . . . . . Rollespil s Sommeren ..... side 5 n. . . ..... Adventsfa. . . . . . . . s gudstjene ..... . side ..... ..... miliegudst .... De Ni ster . . . . side 6 Læsninger ..... jeneste . . . . . . . . 7 ..... Klokkekon . side side 8 3 cert Børn i kirken Nytårsafte i december nsgudstjen Musikog Fortælleef kyndelmis este Kirkehøjsk termiddag segudstjen Læs om: este Indbydelse ole forår Præstens 2011 ..... Nyt fra Indsamlingklumme ..... menighed . . .. ..... Informatio Velkomme ..... srådet . . . . . . . . . ..... . side ..... Gudstjene n om n til sognemed Nyt fra . side igen og… ogadresser, 4-5 ... igen 2 gudstjene ster . klubber . . . . . side Minikonfi hjælper ..... 6 sten m.v. . ..... side 7 Salmesangrmander. ..... ..... sgudstjene. . . . . . . . side 8 Konfi ..... rmandgud ste . . . . side De syv 3 dødssyndestjeneste Familiegud r stjeneste- fortælleaf Kordag ten Friluftsgud stjeneste Nyt fra Årets menighedsrådet Læs om: konfi ..... Informatio rmander. Fint skal ..... ..... . side Forårets n om adresser, ..... Ny graverdet være.. 4-5 . og påskens ..... klubber . . . . . side Fasteindsa ..... 6 gudstjene m.v. . ..... side . . side Korstævne mling ster. . 2 . . . side 7 Minikonfi 8 Friluftsgudrmander. . Pinseguds stjeneste . . . . . . . . . ..... . . side Rundstykk tjeneste 3 er i graverhus Kor et Babysalme I Paulus´ sang . . ..... ..... Menighedfodspor . ..... ..... . . . side .... Praktisk srådets 4 informatioklumme. . . . . . . . . . Sommeren ..... side 5 n. . . ..... s gudstjene ..... . side ..... ster . . . . side 6 ..... 7 ..... side 8

irke

RÅDGIV

ENDE IN GENIØ

Ølholm Bygade 57 7160 Tørring Tlf. 7580 Fax 7580 1444 1991 www.drias.dk

RER A/S

DRIA

RÅD

Bygade Ølholm 7160 Tørring 1444 Tlf. 7580 1991 Fax 7580 www.drias.dk

GIV

RÅDGI

VENDE

INGEN

IØRER

A/S

RÅDGIVENDE INGENIØRER A/S

RÅDGIV

END

E IN G

ENIØ

S

RER

A/S

Ølholm 7160 Bygade Tlf. Tørring 57 Fax 7580 1444 7580 www.dri 1991 as.dk

57

DRIAS DRIAS DRIAS

Ølholm Bygade 57 7160 Tørring Tlf. 7580 1444 Fax 7580 1991 www.drias.dk

ENDE IN GENIØ

RER A/S

Ølholm Bygade 57 7160 Tørring Tlf. 7580 Fax 7580 1444 1991 www.drias.dk

DRIA

RÅD

GIV

END

E IN GE

NIØ

S

RER

A/S

Ølholm 7160 Bygade Tlf. Tørring 57 Fax 7580 1444 7580 www.dri 1991 as.dk

Når du skal ses

Trekantens Lyntryk er kendt for hurtig og kvalitetsbevidst produktion af såvel små som større opgaver. Vi har et prisniveau, der er konkurrenceTrekantens Lyntryk erenkendt foraf Trekantens Lyntryk eryder kendt forhøjhurtig oghurtig kvalidygtig, og samtidig vi grad service. tetsbevidst produktionomfatter afproduktion såvelsåvel små som større og kvalitetsbevidst af såvel Vores produktion traditionelle opgaver. Vi har et sort/hvidprisniveau, derfarvekopiering, er konkurrence-af tryksager som og små som større opgaver. dygtig, samtidig yder vi en høj grad af service. højesteogproduktion kvalitet. Vores omfatter såvel Vores produktion omfatter såvel Kontakt os for ettraditionelle godt tilbud. traditionelle digitalprint, tryksager som tryksager sort/hvid- ogsom farvekopiering, af af højeste kvalitet. højeste kvalitet. Kontakt os for etfor godtettilbud. Kontakt Hans Peter Schack Vejle | www.epskilte.dk EP-Skilte - Lanciavej 1A - 7100 - Konto nr. 3231743561 Danske Bank - Reg. nr. 9402 CVR-nr.: 19055108 | Konto:

Kontaktperson: Esben Mols

Jan. og

irke Ødsted K

� � � � �

� � � � � � � � � � �

��- Vejl

irke Ødsted K

Dec. 2010,

Ødsted K

ehjælp Dansk Folk

– 2010/11

Nr. 2

��- Vejl

P.O Pedersens Vej 9 8200 Århus N

� � � � � � � � �

Nr. 1

ehjælp Dansk Folk

Ødsted K

Ødsted Sogn

jubilæum� �

Ødsted Sogn

� � � � � � � � � � �

��75 års

� � � � � � � � �

Når du skal ses

igen og igen og…

Flegmade 9D 7100 Vejle Tlf. 75 72 73 33 info@trekantenslyntryk.dk www.trekantenslyntryk.dk 100 % ABSI

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

121


Kokkekurser og kulinarisk teambuilding

ABOUT TIME Kurser Vermundsgade 13 2100 København Ø Telefon: 61333533 www.about-time.dk thijs@about-time.dk Kontaktperson: Thijs Van Tilburg

Amager Strandvej 112 2300 København S www.kokkeakademiet.dk

+45 23 83 77 34 mail@kokkeakademiet.dk

100% ABSI

100% ABSI

CENTER FOR TRIVSEL Stresshåndtering Stigsborgvej 2 9400 Nørresundby Telefon: 28802588 www.center-for-trivsel.dk post@center-for-trivsel.dk Kontaktperson: Merete Lindholmer 100% ABSI

Til dig, der har travlt med at drive virksomhed Gate2more Bønfeltvej 14 9510 Arden

S a l g s t ræ n i n g Stengårdsvænge 26 4300 Holbæk Tlf.: 20 22 09 35

Birgitte Schjødte +45 3171 6312 kontakt@gate2more.dk gate2more.dk

www.continuousgrowth.dk info@continuousgrowth.dk Kontaktperson: Carsten Gregaard

100 % ABSI

100% Absi

INTELLIA

Medarbejderpleje Er du ved at brænde ud? Eller har du en medarbejder, der er ved at brænde ud?

Kurser vitus4A Bering innovation Park, Chr. m. Østergaardsvej 8700 Horsens

Coachinguddannelse Vi uddanner nøglepersoner og/eller ledere i din virksomhed! Få coaching ind i huset

Telefon: 70251585 www.intellia.dk kaare@intellia.dk

Psykisk arbejdsmiljø Hvad er det? Kurser og foredrag tilbydes

Kontaktperson: Kåre bjørn Jensen 100% ABSI

122

Nørregade 1 9000 Aalborg Tlf. 98116400

Info@isis-online.dk www.isis-online.dk Kirsten Jensen

100 % ABSI


MINDWEISS A/S

SEVERIN KURSUSCENTER

Salgstræning

Konferencelokaler

Gersonsvej 33 2900 Hellerup

Skovsvinget 25 5500 Middelfart

Telefon: 70 26 27 17 Fax: 70 26 27 18 www.mindweiss.com ow@mindweiss.com

Telefon: 63419100 www.severinkursuscenter.dk ar@severinkursuscenter.dk

en mesid

Se hjem

Kontaktperson: Angelika Rosenberg k

.d Kontaktperson: visionOle Weiss gaard vils

rser elle ku

for aktu

50% ABSI

100% ABSI

ASSISTANCE - ÅRHUS Rekruttering og udvælgelse Viby Ringvej 5-11, 3. tv. 8260 Viby J Telefon: 33550090 Fax: 33795590 www.assistance.dk kb@assistance.dk Kontaktperson: Kirsten Boeriis

ASSISTANCE - KOLDING

ASSISTANCE - HILLERØD Personaleassistance

Personaleassistance

Langesvej 2, 1. sal 3400 Hillerød

Søndergade 32, 1. sal 6000 Kolding

Telefon: 33550090 Fax: 33795590 www.assistance.dk jane@assistance.dk

Telefon: 33550090 Fax: 33795590 www.assistance.dk cm@assistance.dk , rc@assistance.dk

Kontaktperson: Jane Skov

30% ABSI

30% ABSI

Kontaktperson: Charlotte Mikkelsen og Rikke Clausen 30% ABSI

ASSISTANCE - ODENSE

ASSISTANCE - RINGSTED

Rekruttering og udvælgelse

Rekruttering og udvælgelse

Mageløs 7 5000 Odense C

Nørregade 12 4100 Ringsted

Telefon: 33550090 Fax: 33795590 www.assistance.dk eo@assistance.dk, tm@assistance.dk

Telefon: 35105105 Fax: 33795590 www.assistance.dk do@assistance.dk

Kontaktperson: Else Offersen og Trine Hemmingsen 30% ABSI

Kontaktperson: Dan Olsen

30% ABSI A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

123


ASSISTANCE PERSONALESERVICE A/S

Brug absi gavekort til:

Rekruttering og udvælgelse

Konkurrencer Promotions Bonusprogrammer Medarbejdere

Lindevangs Allé 3 2000 Frederiksberg Telefon: 33550090 Fax: 33795590 www.assistance.dk amr@assistance.dk

og meget andet 30% ABSI

Kontaktperson: Anne-Marie Rødbroe

ANNONCERING OG REKRUTTERING Gastrojob.dk tilbyder rekruttering af køkken og restaurantpersonale. Vi har landets største kandidatdatabase indenfor køkken og restaurant, og du betaler kun så frem det fører til ansættelse. Ring direkte til Jan Frederiksen på 22 17 23 95 for et uforpligtigende tilbud. Hvorfor annoncere på Gastrojob.dk? • • • • •

Din jobannonce bliver også automatisk vist på Jobindex.dk, Ofir.dk og Jobzonen.dk Egen jobbeskrivelse på gastrojob.dk Over 8.000 besøgende på sitet hver måned og ca. 16.000 sidevisninger Ugentlig jobmail der udsendes som e-mail hver uge til ca. 4.000 personer Relevante kandidater der modtagere jobmailen - det er personer som i dag arbejder indenfor hotel- og restaurationsbranchen • Ved køb af Plus-annonce bliver dit job ekstra profi leret fast på højre side af sitet og i hver jobmail.

Basis

Plus

En enkelt annonce

2.500

4.000

Ubegrænsede annoncer (1 år)

10.000

15.000

Nyhedsbrev

----

Profilannonce

----

S T E D E T H V O R RE S T A U R A T Ø R O G K A N D I D AT M Ø D E S …

Gastrojob.dk Aps · Hammerensgade 1 · 1267 København K · Tlf.: 22 17 23 95 · E mail: kontakt@gastrojob.dk

absi kan levere gavekort som kan benyttes i over 250 forretninger

124

100% ABSI

Alle annoncer vises indtil jobbet er besat. Priser er bkr ex. moms.


HER KAN DU OGSÅ BRUGE DIT ABSI KORT

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

125


DESIGN2PRINT

MRCOPY.DK

Storformatkopi og -print

Grafisk design

Bogensevej 36 5270 Odense N

Vesterbro 10 5000 Odense

Telefon: 66114414 Fax: 66114419 www.design2print.dk info@design2print.dk

Telefon: 66157050 www.mrcopy.dk info@mrcopy.dk

Kontaktperson: Maria Nissen

Kontaktperson: Nicki 100% ABSI

100% ABSI

THE COPY HOUSE

PAVA VEJLE

Lyntryk og print

Autopleje

Vesterbro 23 Kld 5000 Odense

Diskovej 20 7100 Vejle

Telefon: 66157050 www.thecopyhouse.dk info@thecopyhouse.dk

Telefon: 76401199 www.pavavejle.dk pavavejle@mail.dk

Kontaktperson: Nicki

Kontaktperson: Erik Holgersen 100% ABSI

100% ABSI

UNDERVOGNSTUNELLEN APS

HL AUTO - AUTOMESTER

Autolakering

Autoreparation

Halkjærvej 13 9200 Aalborg SV

Alsikevej 20 8920 Randers C

Telefon: 98181815 Fax: 98188030 www.undervognstunellen.dk undervognstunellen@tiscali.dk

Telefon: 86436262 Fax: 86436231 www.hlauto.dk hlauto@post6.tele.dk

Kontaktperson: Gert Gustavsen

100% ABSI

Kontaktperson: René Holst Laustsen

MOTORGÅRDEN

JAGUAR BAR

Motorcykler

Natklub

Mosevangen 12 9230 Svenstrup

Vestergade 68 5000 Odense

Telefon: 98383947 Fax: 98381045 www.motorgaarden-mc.dk motorgaarden@mail.tele.dk

Telefon: 26235575 jaguar@privat.tele.dk

Kontaktperson: Ole Ellern

126

100% ABSI

Kontaktperson: Henrik Lykke Nielsen

100% ABSI

100% ABSI


MØLLEN

PIANO BAR

Bar

Bar

Vestergade 68 5000 Odense

Vestergade 68 5000 Odense

Telefon: 26235575 jaguar@privat.tele.dk

Telefon: 26735575 Jaguar@privat.tele.dk

Kontaktperson: Henrik Lykke Nielsen

Kontaktperson: Henrik Lykke Nielsen

100% ABSI

100% ABSI

GHETTOBOYZ

HAVFRUEN FISKEHUS

Herretøj

Cafe

Ved Volden 2 8900 Randers

Fiskehus kaj 21-23 9990 Skagen

Telefon: 86410408 www.ghettoboyz.dk ghettoboyz@live.dk

Telefon: 98442882 mw@post.tele.dk Kontaktperson: Mads Westphal

Kontaktperson: Zofia Andersen 100% ABSI

100% ABSI

TVÆRGADE CAFé

BLOMSTER GALLERIET

Cafe

Blomster

Tværgade 6 B 8600 Silkeborg

Hestetorvet 7 4000 Roskilde

Telefon: 86803031 www.tvaergade.dk info@tvaergade.dk

Telefon: 46353380 Fax: 46320709 . f.nona@jubii.dk

Kontaktperson: Mads Pedersen 100% ABSI

Kontaktperson: Nona Foumashi

HAMM & STEENFELDT OPTIK

KOMBINATION

Optikere

Guldsmed

Dalumvej 70 5250 Odense

Åboulevarden 82 8000 Århus

Telefon: 66177400 Fax: 66177402 www.hammsteenfeldt.dk optik@hammsteenfeldt.dk

Telefon: 86215455 www.kombination.info bodh.design.guldsmed@mail.tele.dk

Kontaktperson: Lars Hamm

100% ABSI

Kontaktperson: Leif Bodh 100% ABSI

100% ABSI A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

127


MATHIAS MENS WEAR

MIRELLA LÆDERVARER

Herretøj

Tasker

Sct. Mathiasgade 72 8800 Viborg

Åboulevarden 84 8000 Århus C

Telefon: 86627222 www.mathiasmenswear.dk mathias@post1.tele.dk

Telefon: 27510666 www.mirella.dk info@mirella.dk

Kontaktperson: Ole, Knud, Bjarne

Kontaktperson: Susanne Dethlefsen 100% ABSI

100% ABSI

ROKOKO BLOMSTER

MUSIKHUSET

Blomster

Natklub

Gugvej 79 9210 Aalborg

Vestergade 68 5000 Odense

Telefon: 98149344 Fax: 98149345 www.rokokoblomster.dk rokokoblomster@mail.dk

Telefon: 41832700 www.musikhusetarkaden.dk musikhuset@cityarkaden.dk

Kontaktperson: Charlott Strauss

Kontaktperson: Henrik Pedersen / Michael Vilhelmsen 100% ABSI

NYBRO BÅD OG KANOUDLEJNING

GYLDENSTEEN GOLF Golf

Kanoudlejning

Kristianslundsvej 15 5400 Bogense

Nybrovej 384 2800 Lyngby

Telefon: 63433030 www.gyldensteengolf.dk tl@gyldensteengolf.dk

Telefon: 28143919 www.nybrokano.dk kontakt@nybrokano.dk Kontaktperson: Gorm Rasmussen

100% ABSI

Kontaktperson: Tanja Lindquist 100% ABSI

100% ABSI

GYLDENSTEEN GOLF FERIEBOLIGER Ferieboligudlejning Kristianslundsvej 15 5400 Bogense Telefon: 63433030 www.gyldensteengolf.dk tl@gyldensteengolf.dk Kontaktperson: Tanja Lindquist

128

100% ABSI


HOTEL SVEDSKEGYDEN

TIDENS HJEM

Hotel

Brugskunst

Svedskegyden2, Nordby 8305 Samsø

Baggersgade 4 5800 Nyborg

Telefon: 86596922 www.hotelsvedskegyden.dk info@hotelsvedskegyden.dk

Telefon: 29632133 www.tidenshjem.dk mail@tidenshjem.dk

Kontaktperson: Erik Bay Jensen

Kontaktperson: Henrik Kramer 100% ABSI

100% ABSI

SPONSORCAR A/S

R.V. RENGØRING

Marketing

Rengøringsprodukter

Snedkervej 12 2630 Tåstrup

Odensevej 18 5260 Odense S

Telefon: 70277019 Fax: 70251050 http://www.erhverv.sponsorcar.dk/ jm@sponsorcar.dk

Telefon: 65921201 Fax: 65921203 www.rv-rengoering.dk info@rv-rengoering.dk

Kontaktperson: Johnny Magnussen

100% ABSI

Kontaktperson: Anni

100% ABSI

M.G.PETERSENS FAMILIEHAVE

MYSPAZE WELLNESS

Restaurant

Wellness

Pile Allé 16 2000 Frederiksberg

Sct. Mortensgade 4 8900 Randers C

Telefon: 36161133 www.petersensfamiliehave.dk mail@petersensfamiliehave.dk

Telefon: 86414466 www.myspaze.dk info@myspaze.dk

Kontaktperson: Joachim

Kontaktperson: Ole Emmert Andersen 100% ABSI

100% ABSI

THOMAS CHRISTENSEN

Brug absi gavekort til: Stationsvangen 73 st 8541 Skødstrup

Konkurrencer Promotions Bonusprogrammer Medarbejdere

Telefon: pki@absi.dk Kontaktperson: Thomas Christensen

og meget andet 100% ABSI A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

129


130


LAGERSTEDTS BIL HANNINGE

LAGERSTEDTS BIL STOCKHOLM

Autoreparation Söderbytorpsgatan 5 13667 Vendelsö

Service & Reparationer Telefon: +46851005100

Telefon: 08-714 54 65 Fax: 08-702 08 75 www.lagerstedtsbil.se christer.lagerstedt@lagerstedtsbil.se Kontaktperson: Christer Lagerstedt

Tullgårdsgatan 12 11668 Stockholm . www.lagerstedtsbil.se 100% Absi E-post: c@lagerstedtsbil.se

100% ABSI

LAGERSTEDTS BIL - TYRESö

ALADDINS UTHYRNING AB

Autoreparation

Events

Radiovägen 13 13548 Tyresö

Tegeluddsvägen 29 10251 Stockholm

Telefon: 08-714 54 65 Fax: 08-702 08 75 www.lagerstedtsbil.se christer.lagerstedt@lagerstedtsbil.se

Telefon: 08-664 20 00 Fax: 08-663 25 00 www.aladdins.se au@live.se

Kontaktperson: Christer Lagerstedt

100% ABSI

Kontaktperson: Joakim Stafsén

100% ABSI

Allt för festen

LIORAS EVENTDESIGN AB Catering Högbergsgatan 16 116 20 Stockholm Telefon: 08-718 00 21 Fax: 08-718 03 11 www.lioras.se joacim@lioras.se Kontaktperson: Joacim Fellenius

100% ABSI

Tel: 08-622 98 40 www.westmans.se info@westmans.se Lintav. 4, BROMMA och Vendev. 90, DANDERYD Absi100%

BILLEBRO EVENTURE AB Udlejning af AV-udstyr Frejgatan 27 11349 Stockholm Telefon: 08-640 03 00 Fax: 08-640 08 75 www.billebro.se kent@billebro.se;katarina@billebro.se Kontaktperson: Kent Billebro

100% ABSI A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

131


MARTIN EKWALL FOTOGRAFI HB Fotografering Källtorpsvägen 61 13670 Vendelsö Telefon: 08-605 23 20 www.ekwallfoto.se martin@ekwallfoto.se Kontaktperson: Martin Ekwall

100% ABSI

ROSS ARKITEKTUR & DESIGN AB Arkitekter Alviksvägen 67 16753 Bromma Telefon: 08-84 84 82 Fax: 08-765 95 70 www.ross.se info@ross.se Kontaktperson: Pål Ross

100% ABSI

HUVUDSTADENS GOLF AB

CAPITAL GOLF - ÄNGSBANAN

Golf

Golf

Lindövägen 1 18692 Vallentuna

Lindövägen 1 18692 Vallentuna

Telefon: 08-511 750 00 Fax: 08-768 24 15 www.huvudstadensgolf.se bo.dahlberg@huvudstadensgolf.se

Telefon: 08-511 750 00 Fax: 08-768 24 15 http://www.huvudstadensgolf.se/page.asp?NodeID=1979&siteid=84& bo.dahlberg@huvudstadensgolf.se

Kontaktperson: Bo Dahlberg

132

100% ABSI

Kontaktperson: Bo Dahlberg

100% ABSI


CAPITAL GOLF - LöVSäTTRA

CAPITAL GOLF - RIKSTEN

Golf

Golf

Lindövägen 1 18692 Vallentuna

Lindövägen 1 18692 Vallentuna

Telefon: 08-511 750 00 Telefon: 08-511 750 00 Fax: 08-768 24 15 Fax: 08-768 24 15 http://www.huvudstadensgolf.se/page.asp?NodeID=1980&siteid=84&langid=1 http://www.huvudstadensgolf.se/page.asp?NodeID=1980&siteid=84&l bo.dahlberg@huvudstadensgolf.se bo.dahlberg@huvudstadensgolf.se Kontaktperson: Bo Dahlberg

100% ABSI

Kontaktperson: Bo Dahlberg

100% ABSI

CAPITAL GOLF -PARKBANAN Golf Lindövägen 1 18692 Vallentuna Telefon: 08-511 750 00 Fax: 08-768 24 15 http://www.huvudstadensgolf.se/page.asp?NodeID=1978&siteid=84&langid=1 bo.dahlberg@huvudstadensgolf.se Kontaktperson: Bo Dahlberg

100% ABSI

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

133


Välkommen till Sveriges största måleri-, fasad- och golvkoncern! Sandå är Sveriges största koncern inom måleri, fasad, golv, fönster, rostskydd, plåtmålning och mycket mer. Koncernen har ca 2 400 anställda med avdelningar från Malmö till Luleå. Besök gärna www.sanda.se för mer info. Passa på att utnyttja ROT-avdraget! Kontakta oss för prisförslag. Mer information om ROT-avdraget hittar du även på www.skatteverket.se.

Lefflersgatan 5 • 754 50 Uppsala Tel: 018-69 10 00 • www.sanda.se

ABSI 100%

ZITECH COMPUTER UTHYRNING Pc-udlejning Bilgatan 7B 44240 Kung Göteborg Telefon: 0046030358880 www.zcu.se kjo@zcu.se Kontaktperson: Kjell Johansson 100% ABSI

LINDö HOTELL BY CAPITAL GOLF Hotel Lindövägen 1 186 92 Vallentuna Telefon: 08-505 775 75 Fax: 08-511 737 15 www.lindohotell.se peter.asp@capitalgolf.se Kontaktperson: Peter Asp

134

100% ABSI


100% barter

Telefon 08-441 00 80 Utställning: Gjutargatan 12, 112 48 Stockholm www.persiennkompaniet.se

BEJA KONSULT

CAMARILLO AB

Profilbeklædning

Events

c/o Jan Arnetz, Grimstagatan 63 S-162 57 Vällingby

Kungstensgatan 22 11357 Stockholm

Telefon: 08-708 00 82 Fax: 08-200010 www.beja.com jan.arnetz@beja.com

Telefon: 08-32 48 80 www.camarillo.se info@camarillo.se Kontaktperson: Antonio Malave

Kontaktperson: Jan Arnetz

50% ABSI

100% ABSI

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

135


ALLT OM ENERGI

ALLT OM HOTELL & RESOR

Markedsføring

Markedsføring

Skalholtsgatan 2 16440 Kista

Skalholtsgatan 2 16440 Kista

Telefon: 08-663 15 00 Fax: 08-661 52 60 www.alltomenergi.com mikael@nextworld.se

Telefon: 08-663 15 00 Fax: 08-661 52 60 www.resorochhotell.se mikael@nextworld.se

Kontaktperson: Mikael Karlsson

100% ABSI

Kontaktperson: Mikael Karlsson

ALLT OM KLOCKOR & SMYCKEN

ALLT OM MöBLER

Markedsføring

Markedsføring

Skalholtsgatan 2 16440 Kista

Skalholtsgatan 2 16440 Kista

Telefon: 08-663 15 00 Fax: 08-661 52 60 www.alltomklockor.se/ mikael@nextworld.se

Telefon: 08-663 15 00 Fax: 08-661 52 60 www.alltommobler.se mikael@nextworld.se

Kontaktperson: Mikael Karlsson

100% ABSI

Kontaktperson: Mikael Karlsson

ALLT OM VILLOR & HUS

BAD & KöK GUIDEN

Markedsføring

Markedsføring

Skalholtsgatan 2 16440 Kista

Skalholtsgatan 2 16440 Kista

Telefon: 08-663 15 00 Fax: 08-661 52 60 www.alltomvillor.se/ mikael@nextworld.se

Telefon: 08-663 15 00 Fax: 08-661 52 60 www.badochkokguiden.se mikael@nextworld.se

Kontaktperson: Mikael Karlsson

100% ABSI

Kontaktperson: Mikael Karlsson

100% ABSI

100% ABSI

100% ABSI

LIFE STYLE MAGAZINE Markedsføring Skalholtsgatan 2 16440 Kista Telefon: 08-663 15 00 Fax: 08-661 52 60 www.lifestylemagazine.se/ mikael@nextworld.se Kontaktperson: Mikael Karlsson

136

100% ABSI


Vinresa, Wienresa eller vindslucka?

TEKNOLOG.NET

Magasinstitlar fĂśr livsnjutare och vetgiriga

Markedsføring

6C2Dn@2Â&#x2019;B@m<7<5Â&#x2019;6m:A=;/BÂ&#x2019;A6=>>7<5

T H E

V E R Y

B E S T

=60/0G

Â&#x2019;57=@57=/@ 43@@/@7Â&#x2019;1/D/Â&#x2019;D3<3275

HĂ&#x201E;LSA&SKĂ&#x2013;NHET T H E

W O R L D

H A S

T O

O F F E Râ&#x201E;˘

AB=@B BmD:7<5A <C;;3@

;/<7

allt oM �ig� �in gravi�itet och �in �a��

Skalholtsgatan 2 16440 Kista

9=::>n>:/AB79

I��e-�IR�RGIS�A INGRePP, S� f�N�AR deT

CHRISTOS 6n@A9=:/<

17BGABG:3 <3EG=@9

MASTERS

TA HANd O� �RONAN P� VeR�eT LYXGOLF UTAN DESS LIKE

53B7<B63H=<3 E/B16=CB

dIeTeN AllA PRATAR Oďż˝

74G=C1/<;/937B63@3ÂŹ

E

Dn@3<A9:=19<G63B3@

LIVET FRĂ&#x2026;N OVANSOM

�A�E ��

R

STO

16B D7n93@;/6=5<GG/ 7AB=196=:;A A9m@5n@2

OSCARSVINNAREN

9/B3 E7<A:3B â&#x20AC;?JAG VAR TVUNGEN ATT KOMMA TILLBAKA TILL MIG SJĂ&#x201E;LV OCH KOMMA UNDERFUND MED VEM JAG Ă&#x201E;Râ&#x20AC;?

McDreamy lO�IS V�ITTON

��RASTASe

dIOR

KONTAKT: EVA JAGENDAL STORGATAN 45 S - 171 52 SOlNA, SWedeN PHONe: +46 - 8 - 670 95 00 fAx: +46 - 8 - 670 95 99 eVA@NexTWORld.Se WWW.NexTWORld.Se

HU

Ny pool i sommar

* * * *

Träd gĂĽrdsspecial GRĂ&#x201E;SMATTA, VĂ&#x2026;RLĂ&#x2013;KAR TRĂ&#x201E;DGĂ&#x2026;RDSBELYSNIN

G

INGLASAT UTERUM â&#x20AC;&#x201C; NĂ&#x201E;RHET TILL NATUREN

HEMMA HOS

De bytte stadslivet mot ett hus pĂĽ landet Erik byggde sitt

AlexANdeR ����eeN

FINNS VĂ&#x201E;RRE PATRICK DEMPSEY: Âť DET MOT MATT DAMON SAKER Ă&#x201E;N ATT TĂ&#x201E;VLA SEXIGASTE MAN .ÂŤ OM TITELN SOM VĂ&#x201E;RLDENS

:743ABG:3B39< 792@G193@;

UID

SG

53<=;Dn5=@</ A=;3<@/99<7D

HELIKOPTERN KOMPLEMENT TILL BIL & YACHT

=23@3A=@9 :=19=@

drĂśmhus i lera och lin

Bygg din egen

Ă&#x2026;rets nya Altan husmodeller TIPS INFĂ&#x2013;R NYBYGGET

EXPERTE N SVARAR Âť ENERGIS NĂ&#x2026;LT

Âť GOLVVĂ&#x201E;R ME

Âť BERGVĂ&#x201E;R ME

100% ABSI

Telefon: 08-663 15 00 Fax: 08-661 52 60 www.teknolog.net/ mikael@nextworld.se Kontaktperson: Mikael Karlsson

STORGATAN 45, 171 52 SOLNA â&#x20AC;˘ TEL

BEST PERFORMANCE

Ă&#x2026;RSTA PARK KONTORSHOTELL AB

Coaching

Kontorhotel

Ă&#x2026;byholmsvägen 2 18636 Vallentuna

Byängsgränd 14 120 40 Ă&#x2026;rsta

Telefon: 08-511 777 70 Fax: 08-511 878 80 www.bestperformance.se lotta@bestperformance.se Kontaktperson: Ann-Charlotte KreĂźger

100% ABSI

Telefon: 08-50867061 www.arstaparkkontorshotell.se david.flam@arstaparkkontorshotell.se 100% ABSI

Kontaktperson: David Flam

30% ABSI

A B S I M A G A S I N ¡ M A J 2 015

137


FöRETAGSVäXTER AB ESKILSTUNA Blomster Eskilstuna Telefon: 08-34 24 24 Fax: 08-33 52 52 www.foretagsvaxter.com augustin.altozano@foretagsvaxter.com Kontaktperson: Augustin Altozano

100% ABSI

FöRETAGSVäXTER AB - FALUN

FöRETAGSVäXTER AB - GäVLE

Blomster

Blomster

Falun

Gävle

Telefon: 08-34 24 24 Fax: 08-33 52 52 www.foretagsvaxter.com augustin.altozano@foretagsvaxter.com Kontaktperson: Augustin Altozano

Telefon: 08-34 24 24 Fax: 08-33 52 52 www.foretagsvaxter.com augustin.altozano@foretagsvaxter.com 100% ABSI

FöRETAGSVäXTER AB GöTEBORG

Blomster Malmö

Göteborg

Telefon: 08-34 24 24 Fax: 08-33 52 52 www.foretagsvaxter.com augustin.altozano@foretagsvaxter.com

Telefon: 08-34 24 24 Fax: 08-33 52 52 www.foretagsvaxter.com augustin.altozano@foretagsvaxter.com 100% ABSI

Kontaktperson: Augustin Altozano

Blomster Örebro Telefon: 08-34 24 24 Fax: 08-33 52 52 www.foretagsvaxter.com augustin.altozano@foretagsvaxter.com

138

100% ABSI

Färsk frukt på jobbet!

FöRETAGSVäXTER AB ÖREBRO

Kontaktperson: Augustin Altozano

100% ABSI

FöRETAGSVäXTER AB - MALMö

Blomster

Kontaktperson: Augustin Altozano

Kontaktperson: Augustin Altozano

100% ABSI

Företagsväxter AB 100% ABSI Box 115, 741 23 Knivsta 08-34 24 24 www.foretagsvaxter.com


FöRETAGSVäXTER AB UPPSALA

FöRETAGSVäXTER AB VäSTERÅS

Planteservice

Blomster

Uppsala

Västerås

Telefon: 08-34 24 24 Fax: 08-33 52 52 www.foretagsvaxter.com augustin.altozano@foretagsvaxter.com Kontaktperson: Augustin Altozano

Telefon: 08-34 24 24 Fax: 08-33 52 52 www.foretagsvaxter.com augustin.altozano@foretagsvaxter.com 100% ABSI

Kontaktperson: Augustin Altozano

100% ABSI

SOLLENTUNA MARKIS CENTER AB Markiser Hammarbacken 6B, Box 579 192 05 Sollentuna Telefon: 08-594 699 90 Fax: 08-594 699 98 www.sollentunamarkis.se hasse@sollentunamarkis.se Kontaktperson: Hasse Persson

100% ABSI

AMO-TRYCK AB Lyntryk og print Backvägen 9 16955 Solna

Budcompaniett AB 08 – 648 88 90 www.budcompaniett.se info@budcompaniett.se

Sjöviksbacken 10, 117 43 STOCKHOLM * absi 100% Kontaktperson: Owe Larsson

Telefon: 08-82 52 10 Fax: 08-82 82 52 www.amotryck.se roger@amotryck.se Kontaktperson: Roger Öhrn

50% ABSI

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

139


Hver Krone du forbruger i absi kommer tilbage i form af mersalg.

140


A B S I M A G A S I N 路 M A J 2 015

141


ZVERINATA ADVOKATE ELINA GIRNE Advokat

STARK SIA Juridisk rådgivning. Jaunciema gatve 4-4 LV-1024 Riga

Ezermalas iela 13-34 LV1014 Riga

Telefon: sia-stark@inbox.lv

Telefon: elina.girne@girnes.lv

Kontaktperson: Stanislavs Ozolins

Kontaktperson: Elina Girne 100% ABSI

100% ABSI

SKVOSA DARZS SIA

ARTEKOMS SIA

Sportsklub

Grafisk design

Birzmali, Kekavas pagasts LV-2123 Kekavas novads

Ausekla iela 1 - 1 LV-1010 Riga

Telefon: +371-67699851 www.zanzibara.lv zane@zanzibara.lv

Telefon: +371-67814777 Fax: +371-67814776 www.artekoms.lv arturas@artekoms.lv

Kontaktperson: Zane Esenvalde 100% ABSI

Kontaktperson: Arturas Korsakas

50% ABSI

BALTIJAS FOTO SERVISS SIA Foto- og videotilbehør Pulkveza Brieza iela 3 LV-1010 Riga Telefon: +371-67324793 Fax: +371-67321597 www.bfs.lv vera@bfs.lv Kontaktperson: Roberts Tenass

100% ABSI

JURISKONSULTS RIHARDS PLOTKA (DARBINIEKU PARSTAVIS SIA)

ARTEKOMS DIZAINS SIA Grafisk design Valdemara iela 45-2 LV-1010 Riga

Juridisk rådgivning.

Telefon: +371-67814777 www.artekoms.lv girts@artekoms.lv

LV-1050 Riga Telefon: www.darbiniekuparstavis.lv info@darbiniekuparstavis.lv

Kontaktperson: Girts Smilskalns 50% ABSI

142

Kontaktperson: Rihards Plotka

100% ABSI


FRESHCAR AUTOMAZGATAVA (LABA DABA SIA) Bilvask

Bilvask Rigas iela 22a LV-2123 Kekava

Rigas iela 22a LV-2123 Kekava

Telefon: info@freshcar.lv

Telefon: www.freshcar.lv indra.gora@freshcar.lv Kontaktperson: Martins Strods

CLEANMOB SIA (FRESHCAR)

Kontaktperson: Indra Gora

100% ABSI

50% ABSI

MITAX SERVISS SIA

Brug absi's restauranter når du er i byen

Bilvask Slokas iela 124 LV-1067 Riga Telefon: +371-67160022 Fax: +371-67160033 www.mitaxauto.lv tarasov.mitax@gmail.com

med kunder.

Kontaktperson: Andrejs Tarasovs

SINTIJA AUTO SIA

BBS AUTOCENTRS SIA

Autoværksted

Autoværksted

Jaunciema gatve 320b LV-1015 Riga

Tallinas iela 4 LV-1001 Riga

Telefon: +371-67342048 Fax: +371-67342197 www.sintijaauto.lv info@sintijaauto.lv

Telefon: +371-67211049 Fax: +371-67211082 www.bbs-autocentrs.lv marcis.purvins@delfi.lv

Kontaktperson: Normunds Gailums

100% ABSI

Kontaktperson: Marcis Purvins

100% ABSI

50% ABSI

RIGAS RIEPU CENTRS SIA

Brug absi's restauranter når du er i byen med kunder.

Dækhotel Bukultu iela 1 LV-1005 Riga Telefon: www.rigasriepucentrs.lv riepas@rigasriepucentrs.lv Kontaktperson: Oto Atvars 50% ABSI

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

143


TRAVERT GROUP SIA

HCT AUTOMOTIVE SIA

Autoværksted

Værktøj og maskiner

Lizuma iela 5 LV-1006 Riga

Tiraines iela 2 LV-1058 Riga

Telefon: Fax: +371-67544279 www.traverts.lv travertss@inbox.lv

Telefon: +371-67702665 Fax: +371-67702664 www.hct.lv hct@hct.lv

Kontaktperson: Mareks Kikurs

50% ABSI

Kontaktperson: Ilgvars Lecis

50% ABSI

RIGA MASTER WORKSHOP SIA

SKORPIONS UN PARTNERI SIA

Klassiske biler

Autotilbehør og -reservedele

Vecpilsetas iela 19 LV-1050 Riga

Pernavas iela 33 LV-1009 Riga

Telefon: www.rmw.lv dszefirs@inbox.lv

Telefon: +371-67279579 Fax: +371-67311403 scorpions33@inbox.lv

Kontaktperson: Maris Bebris

Kontaktperson: Galina Bondareva 50% ABSI

AUTEX SIA

100% ABSI

GESTE SIA

Motorer

Autoværksted

Rigas iela 105a LV-2123 Kekava

Pildas iela 8 LV-1035 Riga

Telefon: +371-67701004 Fax: +371-67701004 www.perkins.lv guntis@perkins.lv

Telefon: +371-67139460 www.geste.lv info@geste.lv

Kontaktperson: Guntis Tigeris

Kontaktperson: Vita Geste 100% ABSI

TOSS BOULINGA HALLE (AKA INTERNATIONAL GROUP SIA)

DTS SIA Autotilbehør og -reservedele

Bowling

Vienibas gatve 18 LV-1004 Riga

Kengaraga iela 6 LV-1063 Riga

Telefon: +371-67610986 Fax: +371-67622575 www.dts.lv dts@dts.lv Kontaktperson: Janis Martinsons

144

100% ABSI

Telefon: +371-67135900 Fax: +371-67251488 www.toss.lv info@toss.lv 100% ABSI

Kontaktperson: Andrejs Vorotnikovs

100% ABSI


PICAS MEISTARS (STRELNIEKS KB SIA)

DAMBICON SIA Muffins

Restaurant

Gertrudes iela 9 LV-1010 Riga

Kugu iela 11 LV-1048 Riga

Telefon: www.muffinsandmore.lv dambicon@dambicon.lv

Telefon: +371-20491491 www.picasmeistars.lv strelniekskb@inbox.lv

Kontaktperson: Jack Hansen

Kontaktperson: Kristaps Berkis 100% ABSI

EDINASANAS SERVISS TIK TAK SIA

ELSTE UN VS SIA Stof

Catering

Terbatas iela 41/43 LV-1011 Riga

Valdemara iela 118 LV-1079 Riga

Telefon: +371-67273719 Fax: +371-67813400 www.elste.lv elste@inbox.lv

Telefon: www.tiktak.lv info@tiktak.lv Kontaktperson: Evija Vilistere

100% ABSI

100% ABSI

Kontaktperson: Sarmite Vilane

MAPLANT SIA

RV UN RV SIA

Kartografi

Autotransport

Merkela iela 21 LV-1050 Riga

Bauskas iela 16 LV-1004 Riga

Telefon: www.kurtuesi.lv maplant@maplant.lv

Telefon: +371-67935118 Fax: +371-67935118 www.rvunrv.lv rvunrv@inbox.lv

Kontaktperson: Dainis Kreilis 50% ABSI

Kontaktperson: Raimonds Valcs

100% ABSI

50% ABSI

FAVILLE SIA

VIESMILIBAS PROJEKTI SIA

Fyrv忙rkeri

Konsulentbistand

Skolas iela 25-1 LV-1015 Riga

Kazenu 4 LV-2008 Jurmala

Telefon: www.facebook.com/LtdFaville sia.faville@gmail.com

Telefon: viesmilibasprojekti@gmail.com Kontaktperson: Agita Krastina

Kontaktperson: Ilze Jakusa-Kreituse 100% ABSI

100% ABSI

A B S I M A G A S I N 路 M A J 2 015

145


EOSA ORGANIC BEAUTY SIA

THERMOKID SIA

Kosmetologer

Fritidsbeklædning

Stabu iela 14 LV-1011 Riga

Mukusalas iela 101 LV-1004 Riga

Telefon: www.eosabeauty.com info@eosabeauty.com

Telefon: www.thermokid.eu info@thermokid.lv

Kontaktperson: Kristina Oseniece

Kontaktperson: Juris Stikans 100% ABSI

RADOSO DARBU GALERIJA SIA

100% ABSI

AUTOEVAKUACIJA

Materialer for kunstnere Artilerijas iela 9 LV-1001 Riga

Ciaturas iela 33 LV-2150 Sigulda

Telefon: +371-67279108 Fax: +371-67279108 www.rdg.lv janis.trops@gmail.com

Telefon: www.auto24h.lv si20@inbox.lv

Kontaktperson: Janis Trops

Kontaktperson: Matiss Pukitis 100% ABSI

100% ABSI

MENDI - MOLS (PIE SKRODERA SIA)

Brug absi's restauranter

Skrædder Krasta iela 46 LV-1003 Riga

når du er i byen

Telefon: +371-67030367 pie.skrodera@inbox.lv

med kunder.

Kontaktperson: Inara Virsniece 100% ABSI

BALTIJAS DURVIS (EUROPARTNERI SIA)

REMOB.LV SIA Reparation af printere

Døre

A.Caka iela 24-3 LV-1011 Riga

A.Deglava iela 11 LV-1009 Riga

Telefon: www.remob.lv info@remob.lv

Telefon: www.baltijasdurvis.lv kenass@inbox.lv

Kontaktperson: Artjoms Kazahovs 50% ABSI

146

Kontaktperson: Aigars Rucevskis

50% ABSI


IZAUGSMES FORUMS, BIEDRIBA

CONCIERGE LATVIA SIA Tolkebistand

Virksomhedsudvikling

Zemit?na iela 2B LV-1012 R?ga

Rupniecibas iela 19-2 LV-1010 Riga

Telefon: +371-67165013 Fax: +371-67161813 www.conciergelatvia.lv tina@conciergelatvia.lv

Telefon: www.izaugsmesforums.lv info@izaugsmesforums.lv Kontaktperson: Jaroslavs Romanovics

100% ABSI

Kontaktperson: T?na Borisova

CAPITAL TRADING LTD SIA

FOTOCENTRS SIA

CRM-systemer

Fotoprint

Baznicas iela 34-1 LV-1010 Riga

Avotu iela 36 LV-1009 Riga

Telefon: www.capitaltrading.lv info@capitaltrading.lv

Telefon: +371-67272745 Fax: +371-67272745 www.fotocentrs.lv tenass@bfs.lv

Kontaktperson: Evija Eihvalde 50% ABSI

Kontaktperson: Andris Tenass

100% ABSI

50% ABSI

IMAGESTUDIO

BEBELV SIA Børnehave

Konsulentbistand

Zemes iela 2 LV-2123 Kekava

Skolas iela 2 LV-1010 Riga

Telefon: www.bebe.lv bebe@bebe.lv

Telefon: +371-26448931 www.imagestudio.lv image-studio@inbox.lv

Kontaktperson: Juris Stikans

Kontaktperson: Jolanta Karele 100% ABSI

100% ABSI

MU SIERS SIA

LENKIS ALFA SIA

Delikatesser

Værktøjssliberi

Rigas iela 61-11 LV-4401 Gulbene

Rigas iela 57a LV-2169 Salaspils

Telefon: +371-28368873 www.facebook.com/musiers muusiers@gmail.com

Telefon: www.lenkisalfa.lv lenkisalfa@inbox.lv

Kontaktperson: Vita Kence

Kontaktperson: Andris Kurmeljevs 100% ABSI

100% ABSI

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

147


SALONS BERTA (MANS SALONS SIA) Frisør

Ansigtsbehandlinger Kurzemes prospekts 7 LV-1067 R?ga

Nometnu iela 47 LV-1002 Riga

Telefon: +371-66118778 www.amarina.lv info@amarina.lv

Telefon: +371-67401393 www.salonsberta.lv elita.leimane@gmail.com Kontaktperson: Elita Leimane

AMARINA SIA

Kontaktperson: Toms Š?akota 100% ABSI

100% ABSI

MM STUDIJA SIA

KULTURMARKA Kulturarrangementer

Kr. Valdemara iela 33 - 18a LV-1010 R?ga

Matisa iela 13 - 22 LV-1001 Riga

Telefon: www.mmstudija.lv maris.millers@mmstudija.lv

Telefon: +371-67279225 www.kulturmarka.lv baumane.laila@gmail.com

Kontaktperson: Maris Millers

Kontaktperson: Laila Baumane 50% ABSI

100% ABSI

INFRARED SUN SIA Margrietas iela 7 LV-1046 Riga

Jo mere du bruger i absi

Telefon: +371-67612460 www.ufoterm.lv info@ufoterm.lv

- Jo mere salg får du!

Kontaktperson: Normunds Krastins 30% ABSI

REI?A TRASE (VECKALNS SIA)

DYNAMIC SMS SIA Regnskabsprogram Ernestines iela 12 LV-1046 Riga

Kalnza?i, Krimuldas pag., LV-2144 Krimuldas novads

Telefon: www.informatics.lv dairis@informatics.lv

Telefon: www.reinatrase.lv austris@reinatrase.lv

Kontaktperson: Dairis Kuciks 100% ABSI

148

Kontaktperson: Austris Brut?ns

100% ABSI


AUTO DIZAINS IDU

KARALAVOTU UDENS 8 SIA

Bilreklamer

Drikkevand

Kakasekla dambis 2/3 LV-1045 Riga

Rencenu iela 10a LV-1073 Riga

Telefon: www.autodizains.lv olafs@autodizains.lv

Telefon: +371-67818177 Fax: +371-67818174 1ab.starts@gmail.com

Kontaktperson: Olafs Ceplevics

Kontaktperson: Baiba Akmentina-Petrika 100% ABSI

50% ABSI

MUHAMORS (DAVANAS SIA)

SMILE LINE SIA

Gaver

Sightseeingture

Baznicas iela 14 LV-101 Riga

Ratslaukums 1, Rates pasaza LV-1050 Riga

Telefon: www.muhamors.lv dace@muhamors.lv

Telefon: www.smileline.lv info@smileline.lv

Kontaktperson: Dace Draveniece

Kontaktperson: Edite Sile 100% ABSI

100% ABSI

TESSIKA SIA

SALONS PIE SKRODERA (MENDIKA SIA)

Selskabsarrangør

Skrædder

Purvciema iela 18, 2 stavs LV-1035 Riga

Zirgu iela 3 LV-1050 Riga

Telefon: www.tessika.lv tessika@inbox.lv

Telefon: +371-27588668 http://www.pieskrodera.lv/ pieskrodera@inbox.lv

Kontaktperson: Irina Kurpniece Kontaktperson: Inara Virsniece

100% ABSI

100% ABSI

GLASS & WOOD SIA

FILTRI SIA

Udstillingstelte

Luftrensningsanlæg

Rosalia, Sauriesi LV-2118 Salaspils pg., Salaspils nov.

Balta iela 7 LV-1055 Riga

Telefon: Fax: +371-67708447 www.gwhome.lv info@gwhome.lv

Telefon: +371-67466674 Fax: +371-67466652 www.filtri.lv filtri@filtri.lv

Kontaktperson: Janis Garancs

50% ABSI

Kontaktperson: Lienite Bite

100% ABSI

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

149


LORDS & CO AS

LICEZERS AT SIA

Arbejdstøj

Domolit spilnter

Stipnieku cels 34A LV-2167 Marupe

Ezerlici, Tinuzu pag. LV-5015 Ikskiles nov.

Telefon: +371-67615606 Fax: +371-67615782 www.lords.lv valdis@lords.lv

Telefon: www.licezers.lv licezers@inbox.lv

Kontaktperson: Valdis Veveris

Kontaktperson: Aigars Taukulis 50% ABSI

100% ABSI

SAVITA SIA

LARUA SIA

Blomster

øko lys

Pernavas iela 35 LV-1009 Riga

Avotu iela 25 LV1011 R?ga

Telefon: +371-67298063 www.ziediem.lv salonsegle@inbox.lv

Telefon: www.larua.lv kristine@larua.lv

Kontaktperson: Laura Bite

Kontaktperson: Krist?ne T?lika 50% ABSI

50% ABSI

BALTIC3D.EU SIA

AV ALPINA SIA

3D modellering Emmas iela 3a-24 LV-1015 Riga

G. Zemgala gatve 64 LV1039 Riga

Telefon: +371-26781203 Fax: +371-29505433 www.avalpina.lv info@avalpina.lv

Telefon: www.baltic3d.eu janis@baltic3d.eu Kontaktperson: Janis Jatnieks

Kontaktperson: Ainis Brincs

50% ABSI

50% ABSI

GRIVA GROUP SIA

SELECTA SIA

Industrigulve

Kaffe og tilbehør

Valmieras iela 43 - 5 LV-1009 Riga

Piedrujas iela 7 LV-1073 Riga

Telefon: +371-29461471 www.grivagroup.lv info@grivagroup.lv

Telefon: +371-67325295 Fax: +371-67321322 www.selecta.lv andrejs.fjodorovs@lv.selecta.com

Kontaktperson: Andis Silinieks 50% ABSI

150

Kontaktperson: Andrejs Fjodorovs

100% ABSI


MARANA PRODUCTIONS SIA

NAKTSMAINA SIA

Video studio

DJ

Br?v?bas 84-10 LV-1001 R?ga

Vitolu iela 1, Alejas LV-2111 Kekavas pag., Kekavas nov.

Telefon: www.marana.lv dace@marana.lv

Telefon: www.naktsmaina.lv naktsmaina@inbox.lv

Kontaktperson: Dace P?ce

Kontaktperson: Janis Teivans 50% ABSI

100% ABSI

PIRAIJA GROUP SIA

MIKROFONA IERAKSTI SIA

Arrangementer

Musik-cd'er

Terbatas 33/35, 2.k. LV-1011 Riga

Selpils iela 2C LV-1007 Riga

Telefon: www.piraija.lv oskars@piraija.lv

Telefon: +371-67409911 Fax: +371-67409909 www.micrec.lv elita@micrec.lv

Kontaktperson: Oskars Slakota 50% ABSI

Opsætning af lys og lyd

Selskabsarrangør

Ventspils iela 50 LV-1002 Riga

Liepu iela 3-29 LV-2163 Carnikava

Telefon: +371-67408256 Fax: +371-67408259 www.gaco.lv gatis@gaco.lv

Telefon: juris.kozlovskis@inbox.lv Kontaktperson: Juris Kozlovskis 100% ABSI

100% ABSI

DDT COMPANY SIA

VIESU NAMS MAZS?LIJAS (VNMS SIA)

Ejendomshandel

Gæsthus

Krustpils iela 105 LV-1057 Riga

Viesu nams Mazs?lijas, Sn?peles pag., LV-3328 Kuld?gas novads

Telefon: cjuksadeivids@gmail.com

Telefon: www.mazsalijas.lv vnmazsalijas@inbox.lv Kontaktperson: Gunita Štorha

100% ABSI

JURIS KOZLOVSKIS, PASAKUMU VADITAJS

GACO SIA

Kontaktperson: Gatis Kidals

Kontaktperson: Liga Markova

Kontaktperson: Deivids Cjuksa

100% ABSI

100% ABSI

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

151


SMART PROPERTY MANAGEMENT SIA Rådgivning

Jo mere du bruger i absi

M. Nomet?u iela 31 LV-1002 R?ga

- Jo mere salg får du!

Telefon: Fax: +371-67319013 www.smartproperty.lv egija@smartproperty.lv Kontaktperson: Egija Re?a

30% ABSI

TASTE CAPS! SIA

MUZIKAS UN MAKSLAS ATBALSTA FONDS, NODIBINAJUMS

Firmagaver

Kulturprojekter

Ganibu dambis 21b LV-1005 Riga

Sudarbu Edzus iela 16 - 10 LV-1014 Riga

Telefon: www.tastecaps.com ilze@tastecaps.com

Telefon: www.kulturmarka.lv sandrazand@inbox.lv

Kontaktperson: Ilze Garanca 100% ABSI

LATVIJAS DATORU CENTRS SIA Kopiering

BURTI SIA Økonomisystemer

Telefon: +371-67808240 Fax: +371-67808243 www.burti.lv julija.brjuhanova@burti.lv

Telefon: +371-67287983 Fax: +371-67821474 www.ldc.lv oskarsz@ldc.lv 100% ABSI

Kontaktperson: Julija Brjuhanova

UCS SIA

DCP SIA

Kassesystemer

Computerkomponenter, en gros

Lokomotives iela 34 LV-1057 Riga

Smerla iela 3 LV-1006 Riga

Telefon: +371-67409470 Fax: +371-67409472 www.ucs.lv m.kalnins@ucs.lv

Telefon: +371-67790344 Fax: +371-67790345 www.dcp.lv inese@dcp.lv

Kontaktperson: Maris Kalnins

152

100% ABSI

Maza Nometnu iela 47 - 302 LV-1002 Riga

Kr.Barona iela 23 LV-1011 Riga

Kontaktperson: Peteris Cers

Kontaktperson: Sandra Zandberga

30% ABSI

Kontaktperson: Inese Strazda

50% ABSI

30% ABSI


SKRUNDAS MUIžA AS

HOTEL NB (TITUL SIA)

Hotel

Hotel

Pils iela 2 LV-3326 Skrunda

Slokas iela 49 LV-1007 Riga

Telefon: +371-63370000 www.skrundasmuiza.lv edgars.vizulis@skrundasmuiza.lv

Telefon: +371-67815333 Fax: +371-67815222 www.nb.lv hotel@nb.lv

Kontaktperson: Edgars Vizulis 100% ABSI

Kontaktperson: Sanda Lisova

100% ABSI

INTERAKTIVAIS PARKS SIA Videospots Neretas iela 2 - 103 LV-1004 Riga Telefon: +371-67500015 www.tvparks.lv ugis@zparks.lv Kontaktperson: Ugis Kocers 100% ABSI

VIESU NAMS MAZSALIJAS SIA Gæsthus

AUGSTROZES RAISKUMA MUIZA SIA Konferencelokaler

Viesu nams Mazsalijas, Snepeles pag. LV-3328 Kuldigas novads

Ezernieki LV-4146 Raiskums, Pargaujas novads

Telefon: www.mazsalijas.lv vnmazsalijas@inbox.lv

Telefon: www.augstrozes.com augstrozes@inbox.lv

Kontaktperson: Gunita Storha 100% ABSI

Kontaktperson: Laura Johanna Gruninga

HOTEL A1 (TITUL SIA)

METALDARBNICA SIA

Hotel

Trapper

Caka iela 38 LV-1011 Riga

Lacpelsa iela 116 LV-1003 Riga

Telefon: +371-67282942 Fax: +371-67455041 www.hotela1.lv info@hotela1.lv

Telefon: +371-67274797 Fax: +371-67274796 www.metaldarbnica.lv info@metaldarbnica.lv

Kontaktperson: Agnese Silva-Liepina

100% ABSI

Kontaktperson: Guntis Kalsnavs

100% ABSI

50% ABSI

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

153


IL 55 SIA

AB-RENT SIA

Have- og parkmaskiner, have tilbehør

Entreprenør maskiner

Kurzemes pr. 3c LV-1067 Riga

Duntes iela 10 LV-1013 Riga

Telefon: +371-67411703 www.tehnikasremonts.lv linards.il55@gmail.com

Telefon: +371-67387820 Fax: +371-67387821 www.ab-rent.lv martins@ab-rent.lv

Kontaktperson: Linards Incs 50% ABSI

DELMER SIA

Kontaktperson: Martins Bikis

SMART DESIGN AND ARCHITECTURE SIA

Webshop

Tegnestue

Virsu iela 11-52 LV-1035 Riga

M. Nomet&#326;u iela 31 LV-1002 R&#299;ga

Telefon: www.pasutitmebeles.lv info@delmer.lv

Telefon: +371-26184417 Fax: +371-67319013 www.smartproperty.lv egija@smartproperty.lv

Kontaktperson: Natalija Angelovska 50% ABSI

Kontaktperson: Egija Re&#269;a

IT-serviceydelser

Lager- og opgørelses programmer

Snikeres iela 17 - 2 LV-1067 Riga

Turaidas iela 2 LV-1039 R?ga

Telefon: +371-67808050 Fax: +371-67808099 www.elfi.lv info@elfi.lv

Telefon: +371-67788054 www.norgate.lv maris.zakss@gmail.com Kontaktperson: M?ris Zakss 50% ABSI

100% ABSI

DIGITAL MARKETING GROUP SIA

VISASLOTERIJAS.LV Organisering af lotterier

Adwords

Valguma iela 5 - 3 LV-1048 Riga

Antonijas iela 22 LV-1010 Riga

Telefon: +371-67274479 www.visasloterijas.lv janis@sales.lv

Telefon: www.marketing.lv marta@marketing.lv

Kontaktperson: Janis Elsts 100% ABSI

154

30% ABSI

NORGATE.LV SIA

ELFI SIA

Kontaktperson: Maris Senne

100% ABSI

Kontaktperson: Marta Elste

100% ABSI


VALODU MACIBU CENTRS SIA Sprogundervisning

Intern/ekstern virksomhedskommunikation

Kr.Barona iela 64 - 2 LV-1011 Riga

Republikas laukums 3 - 124 LV-1010 Riga

Telefon: +371-67314236 Fax: +371-67213780 www.vmc.lv vmc@latnet.lv Kontaktperson: Saiva Liepina

COMMUNICATION MANAGEMENT SIA

Telefon: www.olsen.lv gints@olsen.lv 100% ABSI

Kontaktperson: Gints Lazdins

100% ABSI

VISS.LV SIA

A.W. OLSEN & PARTNERS

Webportal

Intern/ekstern virksomhedskommunikatio

A.Deglava iela 7 - 7 LV-1009 Riga

Citadeles iela 2-301 LV-1010 R?ga

Telefon: +371-63620174 www.viss.lv dainis@viss.lv

Telefon: www.olsen.lv gints@olsen.lv

Kontaktperson: Dainis Priednieks

Kontaktperson: Gints Lazdi?š 100% ABSI

BALTIJAS BIROJU SERVISS SIA

DAILRADE EKSPO SIA Kontorforsyning

Blækpatroner

Ciekurkalna 1.linija 11 LV-1026 Riga

Sliezu iela 6c LV-1005 Riga

Telefon: +371-67501501 Fax: +371-67501539 www.ekspobirojs.lv vija@dailrade.lv Kontaktperson: Vija Jansone

100% ABSI

Telefon: +371-67844500 Fax: +371-67291184 www.labakie.lv janis@labakie.lv 50% ABSI

Kontaktperson: Janis Brikmanis

100% ABSI

S.A.N. GRUPA SIA Blækpatroner Klij?nu iela 7 LV-1012 R?ga Telefon: www.ploteri.lv info@ploteri.lv Kontaktperson: Aija Z??ere 100% ABSI

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

155


TODANOLIGLASS SIA

RIVERS 5 SIA

Glarmester

Loft

Maz? Nometnu iela 57 LV-1002 Riga

Vestienas iela 2 LV-1035 Riga

Telefon: +371-67624595 Fax: +371-67624595 www.todanolistikli.lv todanoli@inbox.lv

Telefon: +371-67802007 Fax: +371-67802006 www.armstrong.lv rivers5@delfi.lv

Kontaktperson: Liga Berzina

50% ABSI

Kontaktperson: Uldis Pauls

OBICON SIA

GRANDEG SIA

Plast

Fyr

Izstazu komplekss Ramava, Valdlauci LV-1076 Kekavas novads, Kekavas pag.

Brivibas gatve 439 LV-1024 Riga

Telefon: +371-67324979 Fax: +371-67324980 www.obicon.lv info@obicon.lv

Telefon: +371-67185959 Fax: +371-67185958 www.grandeg.lv bill@grandeg.lv

Kontaktperson: Kaspars Obersts

Kontaktperson: Andris Lubins 100% ABSI

El - Materialer og udstyr

Granit

Jelgavas iela 44/46 LV-1004 Riga

Bauskas iela 184 LV-1004 Riga

Telefon: +371-67602026 Fax: +371-67602028 www.emt.lv dzintars@emt.lv

Telefon: +371-67620769 Fax: +371-67600669 www.ulle.lv info@ulle.lv Kontaktperson: Uldis Leilands 100% ABSI

GATELINE SIA

LAT GRAND SIA

Hegn, port og portstolpe

Fittings og tilbehør

Mukusalas iela 45/47 LV-1004 Riga

Kalnciema iela 117/119 LV-1046 Riga

Telefon: +371-66902550 www.gateline.lv info@gateline.lv

Telefon: +371-67451903 Fax: +371-67451903 www.latgrand.lv lat.grand@inbox.lv

Kontaktperson: Raivis Zandbergs 50% ABSI

156

50% ABSI

ULLE SIA

EMT SIA

Kontaktperson: Dzintars Mednis

50% ABSI

Kontaktperson: Deniss Holters

50% ABSI

50% ABSI


KVEILA M SIA Møbler Smilskalni, Cenu pag. LV-3018 Ozolnieku novads

Jo mere du bruger i absi

Telefon: www.kveila.lv siakveila.m@gmail.com

- Jo mere salg får du!

Kontaktperson: Juris Volmanis 100% ABSI

SPALS SIA

RIA TOURS SIA

Møbler

Rejser

Ratnieki LV-3913 Iecavas novads

Caka iela 76 LV-1011 Riga

Telefon: +371-63960550 Fax: +371-63960551 www.spals.lv info@spals.lv

Telefon: +371-67364515 Fax: +371-67364514 www.riatours.lv aija@riatours.lv

Kontaktperson: Sintija Nudiena

100% ABSI

50% ABSI

AKANTI SIA

VIRSOTNE (R.A. SERVISS SIA )

Reklamegaver

Turistartikler

A.Caka iela 118A LV-1012 Riga

Cesu iela 41 LV-1012 Riga

Telefon: +371-67378462 www.akanti.lv akanti@akanti.lv

Telefon: +371-67506152 Fax: +371-67506153 www.virsotne.lv andris@virsotne.lv Kontaktperson: Andris Balodis

Kontaktperson: Aija Klavina

Kontaktperson: Ieva Treimane 50% ABSI

100% ABSI

RIMON SIA

DARZS UN VIDE SIA

Magasin

Online markedsføring

Stabu 30 LV-1011 Riga

Braslas iela 20 LV-2167 Marupe

Telefon: www.rimon.eu vladimir@letsfly.lv

Telefon: www.darzs.lv agnis@darzs.lv

Kontaktperson: Vladimirs Galperins

Kontaktperson: Agnis Graudulis 100% ABSI

100% ABSI A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

157


WWW.ICELO.LV

LMZT SIA

Reklame A. Caka iela 133-46 LV-1012 Riga

Krastupes 10-16 LV-2164 Adazi

Telefon: www.icelo.lv redakcija@icelo.lv

Telefon: www.jaunslikums.lv info@jaunslikums.lv

Kontaktperson: Edgars Bomiks

Kontaktperson: Maris Trops 100% ABSI

50% ABSI

IDEJU PARKS SIA

MEDIJU GRUPA SUPER FM SIA

Reklame

Radioreklamer

Maskavas iela 240 - 514 LV-1063 Riga

Elijas iela 17 LV-1050 Riga

Telefon: www.receptes.lv aivars@receptes.lv

Telefon: +371-67559621 Fax: +371-67204407 www.radioreklama.lv anastasija@superfm.lv

Kontaktperson: Aivars Lipenitis 100% ABSI

100% ABSI

SALONS DIMENSIJA (RIPO IT SIA)

IZDEVNIECIBA IKK SIA Erhvervsmagasin

Fittings og tilbehør

Marijas iela 2 - 4.st. LV-1050 Riga

Slokas iela 36 - 2 LV-1048 R?ga

Telefon: +371-67029377 Fax: +371-67357584 www.kapitals.lv marketings@kapitals.lv Kontaktperson: Dace Salmane

Kontaktperson: Zane Valuna

Telefon: +371-67602300 www.e-dimensija.lv info@e-dimensija.lv Kontaktperson: ?riks Pukss 100% ABSI

LIETIš?IE MULTIM?DIJI SIA

D SHOP SIA

Mediabureauer

Reklame

Ventspils šoseja 32 LV-2011 J?rmala

Dzirciema iela 72-13 LV-1055 Riga

Telefon: arvids@pieriga.eu

Telefon: www.dshop.lv dizains@dshop.lv

Kontaktperson: Arv?ds De?is

50% ABSI

Kontaktperson: Ieva Berga 50% ABSI

158

100% ABSI


REKLAMAS UN ZIMOGU FABRIKA AS

DIGIZOOM (INTERNET MARKETING SERVICES SIA)

Reklameartikler

Grafisk design

Merkela iela 11 LV-1050 Riga

A. Caka iela 133-46 LV-1012 Riga

Telefon: +371-67073507 Fax: +371-67073554 www.reklamdruka.lv ruta@reklamdruka.lv

Telefon: www.digizoom.lv edgars@digizoom.lv

50% ABSI

Kontaktperson: Andis Sarkans

Kontaktperson: Edgars Bomiks

ZETA GD SIA

BRIGHT SIA

Reklame

Web-udvikling

J. Asara iela 6 LV-1009 Riga

Brivibas gatve 214m-415 LV-1039 Riga

Telefon: +371-67506252 Fax: +371-67506293 www.zetagd.lv birojs@zetagd.lv

Telefon: www.bright.lv zane.sneidere@bright.lv

50% ABSI

Kontaktperson: Zane Sneidere Kontaktperson: Inita Silina - Skarbovska

50% ABSI

VIRVE / DIZAINA STUDIJA (VIRVE SIA) Reklamebureau

100% ABSI

MARKETING ANGELS SIA Marketing Kr. Valdemara iela 33-11 LV-1010 Riga

Gustava Zemgala gatve 67 LV-1039 Riga

Telefon: www.marketingangels.lv info@marketingangels.lv

Telefon: www.virve.lv info@virve.lv

Kontaktperson: Liga Busa-Lehtonena Kontaktperson: Mikus Mezitis

50% ABSI

100% ABSI

NOBO SIA

FOTOPANO SIA Web-design

Grafisk design

Lacplesa iela 48/50 LV-1011 Riga

Pulkveza Brieza iela 41 LV1045 Riga

Telefon: +371-22555353 www.fotopano.lv info@fotopano.lv

Telefon: www.nobo.lv maris@nobo.lv

Kontaktperson: Auseklis Sarkans

Kontaktperson: Zane Ziedina 100% ABSI

100% ABSI

A B S I M A G A S I N 路 M A J 2 015

159


SOMESE BALTIC SIA

AMBER LAND ENTERPRISES SIA

Reklamebureau

Aftørringspapir og klude

Blaumana iela 5a-42 LV-1011 Riga

Lubanas iela 17 LV-1019 Riga

Telefon: +371-67332062 Fax: +371-67332063 www.somese.org anna@somese.lv Kontaktperson: Anna Apsiniece

Telefon: +371-67142064 Fax: +371-67142064 www.rikra.com rikra@sveiks.lv 100% ABSI

IMPEL SERVIKS SIA (BIJ. SERVIKS RIGA)

100% ABSI

RESTORANS FAZENDA BAZARS (KRIPATINAS KONDITOREJA SIA)

Erhvervsrengøring

Restaurant/Cafe

Sporta iela 15 LV-1013 Riga

Baznicas iela 14 LV-1010 Riga

Telefon: +371-67372729 Fax: +371-67374576 www.serviks.lv ligita.duka@serviks.lv Kontaktperson: Ligita Duka

Kontaktperson: Valentins Mucenieks

50% ABSI

Telefon: +371-67240809 Fax: +371-67240809 www.fazenda.lv info@fazenda.lv

100% ABSI

Kontaktperson: Artis Ulmanis

VANAGA LIGZDA (?ILLI SIA)

RESTOR?NS YOLO (YOLO SIA)

Catering

Catering

Vanagi, Baltezers LV-2164 ?dažu novads

Palasta iela 10 LV-1050 R?ga

Telefon: www.vanagaligzda.lv vanagaligzda@inbox.lv

Telefon: www.yolobars.lv lauris@svetki-jums.lv

Kontaktperson: Laila Eiduka

Kontaktperson: Lauris Stre??e 100% ABSI

50% ABSI

RESTORANS ARONIA

ACCOUNT-LINE COMPANY SIA

Restaurant

Regnskaber

Elizabetes iela 10B LV-1010 Riga

Ciaturas iela 33 LV-2150 Sigulda

Telefon: +371-26188623 www.aronia.lv janis@jurisconsultus.lv

Telefon: grmv.ineta@gmail.com Kontaktperson: Ineta Pukite

Kontaktperson: Janis Uzulens 50% ABSI

160

50% ABSI


CL SERVISS SIA

SMARTNET SIA

Bogføring

Bogføring

Brivibas iela 214b - 509 LV-1039 Riga

Neretas iela 2-102 LV-1004 Riga

Telefon: +371-67311025 www.clserviss.lv info@clserviss.lv

Telefon: iveta@vendomar.lv Kontaktperson: Iveta Kocere

Kontaktperson: Kristaps Spruntulis 50% ABSI

50% ABSI

BENDIKAS KANTORIS SIA Regnskaber Baznicas iela 14, 2.st. LV-1010 Riga Telefon: +371-67240818 Fax: +371-67240818 www.bendikaskantoris.lv anna.bendika@bendikaskantoris.lv Kontaktperson: Anna Bendika

100% ABSI

POSTSERVICE SIA

PORTATTIVA EKSPRESS BIZNESA HALLE SIA

Kurerservice

Lokaler og kontorer

Jaunbumani LV-2130 Dreilini, Stopinu novads

Duntes iela 15A LV-1005 Riga

Telefon: +371-67853053 Fax: +371-67853079 www.postservice.lv info@postservice.lv

Telefon: +371-22860000 Fax: +371-66004200 www.portattiva.lv info@portattiva.lv Kontaktperson: Jelena Andre

100% ABSI

Kontaktperson: Nadezda Razumova

SMART ENERGY SIA

SOFTHOUSE SIA

Bygning

Vinduespudsning

Br&#299;v&#299;bas iela 47 - 5 LV-1010 R&#299;ga

Pulkv. Brieza 7-312B LV-1010 Riga

Telefon: +371-67289883 Fax: +371-67289848 smart@smartenergy.lv

Telefon: www.cleancity.lv eriks@vide.lv

Kontaktperson: Anete Glu&scaron;&#326;eva

Kontaktperson: Eriks Jurevskis 50% ABSI

100% ABSI

100% ABSI

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

161


VIA BARTER (ABSI LETLAND)

MEDIA CONTROL SIA

Bartervirksomhed

Arbjdssikkerhed

Valki, Valdlauci, Kekavas pagasts LV-1076 Kekavas novads

Blauma&#326;a iela 5A - 5 LV-1011 R&#299;ga

Telefon: 67600585 Fax: +371-66002785 www.absi.lv ieva.abike@absi.lv

Telefon: +371-67289882 Fax: +371-67289848 www.mediacontrol.lv info@mediacontrol.lv

Kontaktperson: Ieva Abike

100% ABSI

Kontaktperson: Rud&#299;te Kr&#363;ga&#316;au&#382;a 100% ABSI

LINEARIS SIA

CV-ONLINE LATVIA SIA

Tolkebistand

Rekruttering og udvælgelse

Kr.Barona iela 59/61 LV-1001 Riga

Kr.Valdem&#257;ra iela 33 - 33 LV-1010 R&#299;ga

Telefon: +371-67277260 Fax: +371-67277260 www.linearis.lv linearis@linearis.lv

Telefon: +371-67356110 Fax: +371-67356113 www.cv.lv aivis@cv.lv

Kontaktperson: Nadezda Petersone

100% ABSI

100% ABSI

BPO LIEPAJA SIA

KAFEJNICA CELOJUMS AUTOBUSA (4DG SIA)

Telemarketing

Mad ud af huset

Tirgonu iela 24 LV-3401 Liepaja

Ramavas iela 3-1 LV-2111 Ramava, Rigas raj., Kekavas nov.

Telefon: +371-67889610 Fax: +371-67889626 www.bposervices.lv kristians@bposervices.lv

Telefon: www.celojumsautobusa.lv celojumsautobusa@gmail.com Kontaktperson: Sanda Krumina

Kontaktperson: Aivis Brodi&#326;

Kontaktperson: Kristians Lipse 100% ABSI

50% ABSI

LATAKVA SERVISS SIA

D DROŠ?BA SIA

Brandsikring Zemit?nu iela 2b LV-1012 R?ga

Maskavas iela 156/158 LV-1003 Riga

Telefon: www.ddrosiba.lv birojs@ddrosiba.lv

Telefon: +371-67113234 Fax: +371-67248925 www.latakva.lv artis@latakva.lv

Kontaktperson: Sandra G?tfrice 50% ABSI

162

Kontaktperson: Artis Kronbergs

100% ABSI


OLIMPISKAIS SPORTA CENTRS SIA

Brug absi's restauranter

Swimmingpool

n氓r du er i byen

Grostonas iela 6b LV-1013 Riga

med kunder.

Telefon: +371-67387710 Fax: +371-67387711 www.ocriga.lv daina@ocriga.lv Kontaktperson: Eduards Slaukstins

WWW.PIRTS-PIRTNIEKS.LV

MD ZOBU TEHNIKA SIA

Sundhed

Tandproteser

A. Caka iela 133-46 LV-1012 Riga

Bikernieku iela 81 - 41 LV-1039 Riga

Telefon: www.pirts-pirtnieks.lv info@pirts-pirtnieks.lv

Telefon: www.zobutehnika.lv mdzobi@inbox.lv

Kontaktperson: Edgars Bomiks

Kontaktperson: Modris Daugste 50% ABSI

100% ABSI

100% ABSI

SAULES SALONS SIA Ansigtsbehandlinger Brivibas iela 52 LV-1011 Riga Telefon: +371-67287203 www.saulessalons.lv info@saulessalons.lv Kontaktperson: Aija Simkuss 50% ABSI

DZINTARA DZIEDNICA (VILNIS BRILS)

INNOVITA SIA Spa-bad

Massage

Ausek&#316;a iela 11 LV-1010 R&#299;ga

Gertrudes iela 103 LV-1009 Riga

Telefon: www.watermovements.lv elena@aquafit.lv

Telefon: +371-66202626 www.amberhealing.lv vilnisbrils@inbox.lv

Kontaktperson: Je&#316;ena Silova 100% ABSI

Kontaktperson: Vilnis Brils

100% ABSI

A B S I M A G A S I N 路 M A J 2 015

163


M.BERZINA ZOBARSTNIECIBAS PRIVATPRAKSE SIA Tandplejere

Telefon: +371-27068777 www.figura-line.lv info@figura-line.lv

Telefon: +371-67650517 Fax: +371-22523222 www.zobarstnieciba.lv mbprivatprakse@inbox.lv

Kontaktperson: Laura Dekšenieks 100% ABSI

50% ABSI

ATLETIKA MNGT SIA

BALTIJAS FIZIOTERAPIJA SIA

Fitnesscenter

Fysioterapi

Barona iela 70, 3.st. LV-1011 Riga

Ganibu Dambis 25d, Grostonas iela 6b-236.kab LV-1005 Riga

Telefon: +371-67898022 Fax: +371-67898020 www.atletika.lv info@atletika.lv Kontaktperson: Tatjana Panova

Sundhed Kr?zes iela 37a-4 LV-1002 R?ga

Agenskalna iela 29 LV-1046 Riga

Kontaktperson: Sondra Sproge

FIGURA LINE SIA

Telefon: +371-67381471 Fax: +371-67381471 www.fizio.lv elita.salgrave@fizio.lv 100% ABSI

Kontaktperson: Elita Salgrave

100% ABSI

SIMSONS IK

POSTSERVICE - KURZEME SIA

transportservice

Post station

Malienas iela 72-35 LV-1064 Riga

Jaunbumani, Dreilini LV-2130 Stopinu novads

Telefon: www.kravastaksometrs.lv simsons@simsons.lv

Telefon: +371-67853026 Fax: +371-67853079 www.pastastacija.lv anna.rate@postservice.lv

Kontaktperson: Maris Simsons 100% ABSI

Kontaktperson: Anna Rate

LATFIN TRANSPORT SIA

TRANSFERS-IN-EUROPE

Fragtmænd og fragtcentraler

Transfers

Krustpils iela 12-309 LV-1073 Riga

A. Caka iela 133-46 LV-1012 Riga

Telefon: +371-67139514 Fax: +371-67139515 info@latfin.lv

Telefon: www.transfers-in-europe.com info@transfers-in-europe.com

Kontaktperson: Aigars Jeluskins

Kontaktperson: Edgars Bomiks 50% ABSI

164

100% ABSI

50% ABSI


VERSADA SIA

RIGAS TAKSOMETRU PARKS AS

Fragtmænd og fragtcentraler

Taxikørsel

Flotes iela 16 LV-3405 Liepaja

Kr. Valdemara iela 51 LV-1010 Riga

Telefon: +371-63441761 Fax: +371-63422748 logistika@versada.lv

Telefon: +371-66119902 Fax: +371-66119911 www.rtp.lv rtp@rtp.lv

Kontaktperson: Kristaps Giertmanis

Kontaktperson: Anita Pakalniece 50% ABSI

100% ABSI

CAR4RENT (RNF SIA) Biludlejning A.Caka iela 52 - 14 LV-1011 Riga Telefon: +371-67316185 www.car4rent.lv info@car4rent.lv Kontaktperson: Andris Jucmanis 100% ABSI

MICRODOT SIA

AIRPRINT SIA

Trykkerier

Trykkerier

Jurkalnes 15/25 LV-1046 Riga

Priekulu iela 7 LV-2167 Marupe

Telefon: +371-29117127 Fax: +371-67370074 www.imanta.lv janis.krakops@microdot.lv

Telefon: +371-67202788 www.airprint.lv airprint@airprint.lv Kontaktperson: Kaspars Kocins

Kontaktperson: Maris Bulats

BIZNESA VADIBAS KONSULTACIJAS SIA

DRUKATAVA SIA Digitaltryk

Kurser

Bauskas iela 145 LV-1004 Riga

Dagdas iela 4 LV-1003 Riga

Telefon: +371-67628875 Fax: +371-67368189 www.drukatava.lv valdis@drukatava.lv Kontaktperson: Valdis Jirgens

50% ABSI

50% ABSI

Telefon: +371-28466434 www.macibuiestade.lv eduards@universalservices.lv Kontaktperson: Eduards Kobiluks 100% ABSI

100% ABSI

A B S I M A G A S I N · M A J 2 015

165


LILITA BUROVA

KIC (KOMERCIZGLITIBAS CENTRS) SIA

Uddannelse

Uddannelse

Nicgales iela 33-24 LV-1035 Riga

Skolas iela 11 LV-1010 Riga

Telefon: +371-26175588 burovalilita@gmail.com

Telefon: +371-67240562 Fax: +371-67240564 www.kic.lv kic@kic.lv Kontaktperson: Karina Dzenite

Kontaktperson: Lilita Burova

100% ABSI

100% ABSI

ADVANCED TRAINING & DEVELOPMENT SIA

M?C?BU UN KONSULT?CIJU CENTRS ABC SIA

Kurser

Uddannelse for juridiske og fysiske pe

Brivibas iela 90 - 90 LV-1001 Riga

Blauma?a iela 5A - 5 LV-1011 R?ga

Telefon: +371-67310310 Fax: +371-67310310 www.advanced.com.lv inguna@advanced.com.lv

Telefon: +371-67287130 Fax: +371-67289848 www.abc.edu.lv abc@abc.edu.lv

Kontaktperson: Inguna Ozolniece

100% ABSI

Kontaktperson: Rud?te Kr?ga?au탑a

100% ABSI

NORDIC GROUP SIA Kurser Marupes iela 16 LV-1002 Riga Telefon: +371-67316888 Fax: +371-66015475 www.nti-group.net birojs@nti.lv Kontaktperson: Roberts Kecko

100% ABSI

ALTER EGO SIA

PROGRESSIO SIA

Kurser

Coaching

Rozu iela 13 LV-2167 Marupe

Valki, Valdlauci LV-1076 Riga

Telefon: www.alterego.lv lilita_danilane@inbox.lv

Telefon: vitins.janis@gmail.com Kontaktperson: Janis Vitins

Kontaktperson: Lilita Danilane 100% ABSI

166

100% ABSI


ADDO SOLUTIONS SIA

PERSONIBAS PILNVEIDOSANAS CENTRS SIA

HR konsulent

Coaching

Gertrudes iela 10/12-16 LV-1010 Riga

Matisa iela 103a (2. stava) LV-1009 Riga

Telefon: +371-26535001 www.addo.lv ineta.portnova@addo.lv

Telefon: 67292808 Fax: 67292808 www.nlpcentrs.lv info@nlpcentrs.lv

Kontaktperson: Ineta Portnova 100% ABSI

Kontaktperson: Arturs Zeltins

100% ABSI

A B S I M A G A S I N 路 M A J 2 015

167

absi magasin Maj 2015  

absi magasin Maj 2015

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you