Page 1

Wellnessophold 1 overnatning, morgenmad og adgang til spa for 2 personer VĂŚlg blandt mere end 15 hoteller

2

1


Sund livsstil En oplevelse for krop og sjĂŚl for 1 person VĂŚlg blandt mere end 40 oplevelser

1


EN HELT SPECIEL OPLEVELSE! Den bog, du nu holder i hænderne, har et budskab: Personen, som forærede den til dig, ønsker at give dig en speciel gave - en oplevelse. Hvilken oplevelse det bliver, er op til dig. Giv dig selv god tid til at bladre bogen igennem. Du vil helt sikkert finde noget, som falder i din smag. Alle oplevelserne er specielt udvalgt af Smartbox. Indimellem vil der blive tilføjet nye hoteller til udvalget. Gå ind på vores hjemmeside www.smartbox.dk og hold dig informeret om de seneste ændringer og opdateringer. Når du har valgt det hotel, du foretrækker, skal du foretage en reservation. Dette gøres direkte gennem Smart & Co ved at gå ind på www.smartbox.dk.

Har du spørgsmål, forslag eller kommentarer? Vi vil altid gerne høre, hvordan din oplevelse gik. Kontakt os på: Smart & Co Danmark Frederiksberg Allé 52 1820 Frederiksberg C T +45 70 26 41 00 oplevelser@smartbox.com |1


SÅDAN BRUGER DU DENNE SMARTBOX Bemærk, at der er en udløbsdato på din Smartbox – denne finder du på selve gavekortet. Bogen indeholder det aktuelle udvalg inden for temaet – du finder en opdateret oversigt på www.smartbox.dk. Udvalget i denne bog er således ikke bindende.

1. Boxen indeholder et gavekort og en bog. Bogen beskriver forskellige hotelpakker. Læs bogen igennem og vælg det hotel, som passer dig bedst. Tjek også vores hjemmeside, der vil være opdateret med nyheder. 2. For at reservere det ønskede hotel, skal du gå ind på www.smartbox.dk og klikke på “Bestil hotel eller vin”. Herefter skal du indtaste gavekortskoden, som står bag på gavekortet, og trykke “bekræft”. 3a. Alle hotellerne i denne Smartbox vil nu dukke op på skærmen. Vælg det foretrukne hotel og tryk på “reservér nu”. Her får du vist, hvilke dage hotellet har ledige værelser. Ved enkelte hoteller vil du blive henvist til Smartbox, hvor du også vil blive bedt om at oplyse koderne bag på gavekortet. 3b. Når du har fundet den ønskede ankomstdato, går du videre til reserveringsformularen, hvor du indtaster gavekortskoden og aktiveringskoden.

2|


3c. Du kan også foretage dit valg ud fra en bestemt dato. Kun de hoteller, som har ledige værelser på den valgte dato, vil da blive vist på skærmen. @

4. Få minutter efter din reservation vil du modtage en bekræftelse i din indbakke. Print dette dokument ud, og medbring det ved ankomst til hotellet. Derefter har du ikke længere brug for det originale gavekort. Bemærk: Hvis du ikke modtager bekræftelsen med det samme, så gå ind i din “uønsket mail” mappe. Nogle mailprogrammer opfatter visse e-mails som spam. Hvis du heller ikke finder bekræftelsen der, skal du ringe til Smart & Co. 5. Hvis du ikke har adgang til internettet, kan du også ringe til Smartbox på telefon +45 70 26 41 00 (mandag til fredag fra kl. 10-18.00, lørdag fra kl. 10.00-14.00).

N.B. Smartbox garanterer ikke, at den valgte arrangør kan tilbyde oplevelsen på den ønskede dato. Såfremt arrangøren ikke kan tilbyde den ønskede oplevelse på den pågældende dag eller tidspunkt, vil der være andre valgmuligheder inden for samme Smartbox tema. Der tages desuden forbehold for trykfejl samt ændringer i udvalget i denne bog.

GOD FORNØJELSE!

|3


OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 1. Vil jeg have yderligere omkostninger på hotellet? Du har ret til den pakkeaftale, som er beskrevet i bogen. Ekstra ydelser (f.eks. middag eller skønhedsbehandlinger) skal betales på stedet. Det er en god idé at bestille eventuelle ekstra ydelser, inden du ankommer til hotellet. Dette gøres ved at kontakte hotellet direkte. 2. Jeg har foretaget en reservation og vil nu gerne ændre datoen. Er det muligt? Du kan kun ændre datoen for din reservation, såfremt både Smart & Co og hotellet godkender dette. For at ændre datoen, skal du tage telefonisk kontakt til Smart & Co. VIGTIGT: Du kan ikke aflyse en reservation og bruge gavekortet til et andet hotel. 3. Kan jeg reservere en ekstra nat, efter jeg har foretaget min reservation? Vi kan anbefale, at du kontakter hotellet direkte for at høre om muligheden for yderligere reservation. 4. Kan jeg bytte min Smartbox til et af de andre temaer? Ja, du kan godt bytte din Smartbox i henhold til de almindelige bytte- og reklamationsbetingelser, mod forevisning af bon, og hvis emballagen er ubrudt. Du skal evt. betale en merpris, såfremt den nye Smartbox koster mere. 5. Kan jeg reservere lige inden min Smartbox udløber? Du kan i princippet foretage en reservation af det ønskede hotel få dage inden gavekortet udløber. Bemærk dog, at når udløbsdatoen nærmer sig, vil der være færre hoteller, som har ledige værelser. Derfor råder vi dig til at bestille i god tid. VIGTIGT: Både reservationen og oplevelsen skal finde sted inden udløbsdatoen.

4|


6. Hvis jeg gerne vil medbringe mine børn eller min hund, hvordan forholder jeg mig så? Gå ind på vores hjemmeside og få information omkring det enkelte hotels procedure. For yderligere information omkring priser m.m. anbefaler vi, at du ringer direkte til hotellet. Eventuelle tillæg skal altid betales på hotellet. 7. Kan jeg foretage en reservation med flere Smartboxe på samme tid? Det kan du godt, men kun såfremt der er ledige værelser på den ønskede dato. Du skal foretage en reservation ad gangen, og du modtager herefter en bekræftelse for hver enkelt booking. Disse skal bruges, når du checker ind på hotellet. Hvis du ønsker at booke flere værelser, anbefaler vi, at du kontakter Smart & Co først. 8. Kan jeg reservere et hotel eller en aktivitet, som ikke er beskrevet i bogen? Nej, du er bundet til det udvalg, som du finder i bogen, og derfor kan du ikke reservere et hotel, hvis det ikke er beskrevet i bogen. Der vil løbende blive tilføjet nye hoteller til Smartbox udvalget (findes på Smartbox hjemmesiden), og dit gavekort vil også kunne bruges til disse hoteller, medmindre andet er anført. Gå ind på www.smartbox.dk og se den opdaterede hotelliste.

|5


INDHOLD • 1. Ruths Hotel i Skagen ____________________________________________________________ 9 • 2. Hotel Kong Arthur i København __________________________________________________ 13 • 3. Ystad Saltsjöbad i Ystad, Sverige __________________________________________________ 17 • 4. Comwell Kellers Park i Børkop ____________________________________________________ 21 • 5. Precise Dieksee Bad Malente i Bad Malente, Tyskland _________________________________ 25 • 6. Hotel Nørrevang i Væggerløse ____________________________________________________ 29 • 7. Gilleleje Badehotel i Gilleleje _____________________________________________________ 33 • 8. Hotel Viking Aqua Spa & Wellness Resort i Sæby _____________________________________ 37 • 9. Hotel Vejlefjord i Stouby _________________________________________________________ 41 • 10. Golf- & Wellnesshotel Zur Amtsheide i Bad Bevensen, Tyskland ________________________ 45 • 11. Comwell Borupgaard i Snekkersten ______________________________________________ 49 • 12. Best Western Hotel Scheelsminde i Aalborg ________________________________________ 53 • 13. Løgstør Parkhotel Spa & Wellness i Løgstør ________________________________________ 57 • 14. Ringhotel Birke i Kiel, Tyskland __________________________________________________ 61 • 15. andel’s Hotel Berlin i Berlin, Tyskland _____________________________________________ 65 • 16. Hotel Kommandørgården på Rømø ______________________________________________ 69

6|


1

8

12 13

7 11

2

4,9

3

16

5,10,14,15

6

|7


RUTHS HOTEL ***** SKAGEN – DANMARK Oplev stilheden, nyd naturen, lyset, den gode mad og hinanden på Ruths Hotel i det betagende Skagen. Ønsket om at tage en pause fra den travle hverdag og lade sig forkæle i luksuriøse omgivelser er noget, badehotellet Ruths Hotel har opfyldt i et helt århundrede. På Ruths Hotel inviteres du indenfor til badehotellets historiske tradition, der i dag er udvidet med sublim gourmetgastronomi og eksklusive wellness-faciliteter. På det traditionelle og moderne badehotel er du mere end blot turist – du er badegæst, sommergæst og feriegæst. Hotellet har smagfuldt indrettede værelser, suiter og opholdsrum, og i det eksklusive spaområde findes der moderne træningsfaciliteter, sauna, dampbad og det store terapibassin, hvorfra der er en flot udsigt direkte til Gl. Skagens klitter. Ruths Wellness er en gennemført oase for skønhed og velvære, der benyttes af både gæster på Ruths Hotel samt de lokale beboere i Skagen. Det er stedet for alle, der gerne vil helt tæt på velvære i verdensklasse. Personalet på Ruths Hotel ser frem til at byde dig velkommen til idyllen i Gl. Skagen.

|9


TIPS • Et stykke syd for Skagen ligger en af de største vandreklitter i Europa, Råbjerg Mile. Den rummer omkring 3,5 millioner m3 sand og danner en "miniørken" på ca. 1 km2. Klitten er bestemt et besøg værd! • Når du er i Skagen, er det et must at lægge vejen forbi Skagens Museum, hvor du kan opleve værker af de kendte Skagensmalere, som bl.a. P.S. Krøyer, Anna Ancher og Michael Ancher. • I området omkring Skagen findes en særpræget natur, som ikke opleves mange steder i Danmark. Så tag enten løbeskoene eller vandrestøvlerne på og kom af sted.

10 |


.KØRSEL PÅSMARTBOX LØBSAREALET MED RET EN ERFAREN KUSK VED DIN SIDE. INKL. KLARGØRING DENNE GIVER TIL

OG PÅKLÆDNING AF BÅDE HESTEN OG DIG SOM KUSK. INDEN DU KØRER FÅR DU EN 1 overnatning i standard dobbeltværelse for 2 personer. Inkl. morgenmad og adgang til

INTRODUKTION TIL KØRSLEN. wellnessafdeling. Der er lukket for bestilling i højsæsonen; uge 22-31.

VARIGHED I ALT CA. EN TIME (20 MIN. KØRSEL PR. PERSON).DENMARK/RACE_CARE/ PRINT/TRAVHEST03.JPG

ADRESSE

. Ruths Hotel ***** Hans Ruths Vej 1 9990  Skagen Danmark

Reservation foretages på www.smartbox.dk. Se yderligere information forrest i denne bog.

| 11


HOTEL KONG ARTHUR **** KØBENHAVN K – DANMARK Med ryggen til indre by og facaden mod Københavns idylliske søer, tilbyder det familieejede Hotel Kong Arthur en unik beliggenhed - kun 5 minutter fra city. Stilen er udviklet specielt til hotellet, inspireret af bl.a. legenden om Kong Arthur. Den kan bedst beskrives som klassisk modernisme, men med den tilføjelse at Kong Arthurs tidsalder kan fornemmes. Hotellets faciliteter er moderne, og som gæst vil du blive budt varmt velkommen til "familiære" og hyggelige rammer. Når du er blevet indkvarteret på det dejlige værelse, kan du kigge nærmere på byen og dens mange seværdigheder - eller besøge Ni'mat Spa og Vandtempel, som ligger i forbindelse med hotellet. Her har du gratis adgang til spa-området, der bl.a. byder på aromadampbad, sauna, boblebad, koldvandsbad og behandlingsrum til 1, 2 og 4 personer. Ni'mat tilbyder et vælg af dejlige behandlinger, som du kan købe - bl.a. lavastensmassage, thaimassage, 'regnvejrs'-massage, bodyscrub, ansigtsmassage, fodpeeling og meget mere. Husk at bestille i forvejen. Morgenmaden er hovedsageligt økologisk og inkluderer små lune retter. Den indtages i hotellets glashave, men er vejret til det, kan den også nydes under solen i den hyggelige gårdhave. Der er lagt op til et hyggeligt ophold i et skønt område af København - krydret med en velværeoplevelse ud over det sædvanlige!

| 13


TIPS • Gå en tur i Kongens Have, som er Københavns mest benyttede park. Den har været populær hos folket, siden kongen åbnede portene tidligt i 1700-tallet. Her solbades om sommeren, og der er mange, som holder picnic og fødselsdage i haven. • Du kan også tage i Københavns ældste, romantiske og smukkeste forlystelsespark Tivoli. Her er både oplevelser til gastronomielskeren, blomsterelskeren og musikelskeren. Prøv en af de mange forlystelser, gå en tur og nyd de smukke blomster, eller sæt dig på en af de mange bænke og betragt livet i haven.

14 |


.KØRSEL PÅSMARTBOX LØBSAREALET MED RET EN ERFAREN KUSK VED DIN SIDE. INKL. KLARGØRING DENNE GIVER TIL

OG PÅKLÆDNING AF BÅDE HESTEN OG DIG SOM KUSK. INDEN DU KØRER FÅR DU EN 1 overnatning i dobbeltværelse for 2 personer, inkl. morgenmad og adgang til Ni'mat Spa.

INTRODUKTION TIL KØRSLEN. Behandlinger kan tilkøbes, og skal bestilles i forvejen.

VARIGHED I ALT CA. EN TIME (20 MIN. KØRSEL PR. PERSON).DENMARK/RACE_CARE/ PRINT/TRAVHEST03.JPG

ADRESSE

6/8/2012 10:31:55: d_voucher changed Hotel Kong Arthur ****

. Nørre Søgade 11 1370  København K Danmark

Reservation foretages på www.smartbox.dk. Se yderligere information forrest i denne bog.

| 15


YSTAD SALTSJÖBAD **** YSTAD – SVERIGE Ystad Saltsjöbad er et udsøgt hotel, der ligger i Ystad, som er en af de sydligste byer i Sverige. Hotellet har siden 1897 været kendt som et sted, hvor rekreation og underholdning har været i centrum. Siden hen har hotellet udviklet sig i takt med tiden, fra et traditionsrigt badehotel til et moderne spa-hotel, og du vil helt sikkert blive fascineret af det charmerende hotel, som ligger i de mest fantastiske omgivelser! Hotellet ligger unikt, lige ud til stranden med udsigt over Østersøen, og som nabo har hotellet både Österlen og Ystad, hvor du kan slentre rundt i de hyggelige små gader med de flotte bindingsværkshuse. Du vil få fri adgang til Ystad Saltsjöbads luksuriøse og veludrustede spa-afdeling, og med stranden bare 20 meter neden for hotellet skaber havet og horisonten en rolig stemning, som du kan nyde i fulde drag. Hotellet rummer 139 hyggelige værelser, som vender mod alle verdenshjørner og tilbyder en naturlig ro. Indretningen er enkel og charmerende, og du tilbydes alle traditionelle bekvemmeligheder samt minibar. Nero er navnet på hotellets restaurant. Her kan du give dine sanser frit løb og lade dig lokke med smagsvarianter fra hele verden. Et besøg på Ystad Saltsjöbad er en unik begivenhed; et minde, som du kan have med dig resten af livet!

| 17


TIPS • Du kan tage dit golfudstyr med på dit Wellnessophold, da du ikke langt fra Ystad Saltsjöbad finder en fin golfbane. • I naturen omkring Ystad Saltsjöbad er der gode muligheder for at tage en vandretur, så husk dine vandrestøvler eller løbesko, hvis der skal mere fart på. • I Ystad by er der mulighed for at nyde en kop kaffe eller en bid mad på den hyggelige havn eller begive dig ind i de små gader, hvor du bl.a. kan besøge gallerier og meget mere.

18 |


.KØRSEL PÅSMARTBOX LØBSAREALET MED RET EN ERFAREN KUSK VED DIN SIDE. INKL. KLARGØRING DENNE GIVER TIL

OG PÅKLÆDNING AF BÅDE HESTEN OG DIG SOM KUSK. INDEN DU KØRER FÅR DU EN 1 overnatning for 2 personer inkl. morgenmad og indgang til spa-afdelingen. Behandlinger kan

INTRODUKTION TIL KØRSLEN. tilkøbes. Ønsker du dette, skal du informere hotellet i god tid forud for dit ophold.

VARIGHED I ALT CA. EN TIME (20 MIN. KØRSEL PR. PERSON).DENMARK/RACE_CARE/ PRINT/TRAVHEST03.JPG

ADRESSE

. Ystad Saltsjöbad **** Saltsjöbadsvägen 15 271 39  Ystad Sverige

Reservation foretages på www.smartbox.dk. Se yderligere information forrest i denne bog.

| 19


COMWELL KELLERS PARK ***** BØRKOP – DANMARK Comwell Kellers Park er Danmarks første femstjernede konference- og spahotel, smukt beliggende på en unik plet i Danmark omgivet af bøgetræer og med udsigt til Vejle Fjord. Med dit Wellnessophold får du, udover overnatning og morgenmad, adgang til hotellets lækre AquaSpa og fitness rum, som byder på 12 spa-faciliteter samt udendørs hot tub. Her kan du og din ledsager for alvor dyrke fornyelse og afkobling. For Comwell er spa noget vigtigt! Spa handler om bevægelse og energi, om stilhed og reflektion. Comwells spafilosofi baserer sig på de fire hjørnesten; bevægelse, hvile, næring og berøring, hvor alle dele er lige vigtige, og balancen mellem dem er grundlæggende for at opnå helheden. Filosofien kan sammenfattes i et eneste ord: velvære. Det er dog ikke blot i spa-området, at du bydes på velvære; også på værelserne kan du se frem til en god oplevelse. Indretningen er stilfuld og moderne, og din nattesøvn sikres med en Hästens seng. Herudover er der B&O fladskærm, læderstole, sikkerhedsboks, minibar, on-demand-video, gratis wireless internet og meget mere. Dette er ren wellness!

| 21


TIPS • Du kan tage en tur i Givskud Zoo, hvor du kan opleve mere end 900 dyr fordelt på 70 arter. Tag eksempelvis på safari i din egen bil eller hop på safaribussen og kør ud over den "afrikanske savanne". • Du kan også supplere dit ophold med en tur tilbage i tiden. Ikke langt fra Comwell Kellers Park ligger således Jellingestenene, som er et af Europas fornemste og bedst bevarede monumenter fra vikingetiden. De er desuden noteret på UNESCO´s Verdensarvsliste.

22 |


.KØRSEL PÅSMARTBOX LØBSAREALET MED RET EN ERFAREN KUSK VED DIN SIDE. INKL. KLARGØRING DENNE GIVER TIL

OG PÅKLÆDNING AF BÅDE HESTEN OG DIG SOM KUSK. INDEN DU KØRER FÅR DU EN 1 overnatning for 2 personer i standardværelse, inkl. morgenmad og adgang til hotellets AquaSpa

INTRODUKTION TIL KØRSLEN. og fitness rum. Behandlinger kan tilkøbes. Ønsker du dette, skal du informere hotellet i god tid

VARIGHED CA. EN TIME (20 MIN. KØRSEL PR. PERSON).DENMARK/RACE_CARE/ forud for ditI ALT ophold. PRINT/TRAVHEST03.JPG .

ADRESSE Comwell Kellers Park ***** H.O. Wildenskovsvej 28 Brejning 7080  Børkop Danmark

Reservation foretages på www.smartbox.dk. Se yderligere information forrest i denne bog.

| 23


PRECISE DIEKSEE BAD MALENTE **** BAD MALENTE – TYSKLAND Omkring halvanden times kørsel fra den danske grænse ligger Precise Dieksee Bad Malente, en sand perle i naturskønne omgivelser. Ved bredden af den smukke sø Dieksee ligger Precise Dieksee Bad Malente med en fantastisk udsigt over vandet. Når solens stråler funkler i vandet, kastes de op på hotellets facade, som lyser op i de flotte, grønne omgivelser - der er lagt op til et fantastisk Wellnessophold! Det overdådige hotel tilbyder perfekte rammer, hvor du kan trække dig tilbage og lade dig forkæle efter alle kunstens regler. I hotellets spaområde kan du glemme alt om dagligdagens stress og jag og få ladet batterierne helt op. Både din krop og sjæl kan se frem til healende pleje i bl.a. den flotte indendørs pool og i det lækre "stilleområde", hvor der er masser af luksuriøse faciliteter. Hotellet har 70 komfortable og hyggelige værelser, og fra det øjeblik du træder ind ad døren til dit værelse, vil du føle dig til rette. Så få det hele lidt på afstand og få en fantastisk oplevelse i Tyskland. Du har et uforglemmeligt ophold i vente på Precise Dieksee Bad Malente!

| 25


TIPS • Kun 20 minutter fra hotellet ligger Østersøen. Her kan du nyde vandet og den smukke, hvide sandstrand Timmendorfer Strand. • Fra Bad Malente er der kun en times kørsel til storbyen Hamborg og den historiske Lübeck. • Med de mange søer i området, er der rig mulighed for at give dig i kast med diverse vandsportsaktiviteter. • Byen Eutin ligger ikke langt fra hotellet. Her kan du opleve et smukt slot, flotte haver og høre jazzmusik.

26 |


.KØRSEL PÅSMARTBOX LØBSAREALET MED RET EN ERFAREN KUSK VED DIN SIDE. INKL. KLARGØRING DENNE GIVER TIL

OG PÅKLÆDNING AF BÅDE HESTEN OG DIG SOM KUSK. INDEN DU KØRER FÅR DU EN 1 overnatning for 2 personer i et standard dobbeltværelse. Inkl. morgenmadsbuffet og 3-retters

INTRODUKTION TIL KØRSLEN. menu (ekskl. drikkevarer), badekåbe, frugtskål og vand på værelset ved ankomst, adgang til

VARIGHED I ALTjacuzzi CA. EN MIN. KØRSELmassage PR. PERSON). DENMARK/RACE_CARE/ swimmingpool, ogTIME sauna,(20 samt 30 minutters (nakke, skuldre eller ryg). Yderligere PRINT/TRAVHEST03.JPG behandlinger kan tilkøbes. Ønsker du dette, skal du informere hotellet i god tid forud for dit ophold. Værelse med søudsigt kan bookes mod et tillæg på €20 pr. nat. Tjek evt. hotellets

. hjemmeside. Bemærk, at der vil være et mindre tillæg på €1-2 pr. person ved udtjek, som er byen Bad Malentes ‘city tax’.

ADRESSE Precise Dieksee Bad Malente **** Diekseepromenade 13-15 23714  Bad Malente Tyskland Reservation foretages på www.smartbox.dk. Se yderligere information forrest i denne bog.

| 27


HOTEL NØRREVANG *** VÆGGERLØSE – DANMARK Historien om Hotel Nørrevang går helt tilbage til 1500-tallet, hvor stedet oprindeligt startede som et landbrug for siden at blive til et pensionat og bageri. I dag er de smukke bindingsværksbygninger et topmoderne hotel, der har gennemgået en omfattende renovering, hvor respekten for den gamle stil og stemning er bevaret. Hotel Nørrevang har en idyllisk beliggenhed, kun få hundrede meter fra stranden i Marielyst. Byen byder på mange naturoplevelser samt et charmerende bymiljø med butikker, caféer og restauranter. Hotellet har også sin egen a' la carte restaurant, hvor menukortet er tilpasset årstiden og råvarerne altid er af bedste kvalitet - og næsten alt på kortet er hjemmelavet! Alle hotellets værelser har gennem de sidste fem år gennemgået en større renovering og fremstår i dag indbydende og hyggelige med forskellige indretninger. De har alle eget bad og toilet, trådløst internet, satellit-tv og telefon. Som noget nyt kan du nu få lækre wellness behandlinger på hotellet, som samarbejder med Pure Nature Wellness. Du har fri adgang til hotellets wellness område inkl. et mini-badeland med swimmingpool, vandrutschebane, spa og sauna. Mulighed for at tilkøbe wellness behandlinger; ring i forvejen og aftal dette med hotellet.

| 29


TIPS • Du kan vandre i smukke skovområder, bl.a. lige syd for Nykøbing F og ud for Bøtø strand syd for Marielyst. Hele Marielystområdet er, med sine kilometerlange hvide sandstrande og Bøtø-skoven i syd, en ægte naturperle. • Marielyst kan tilbyde mange sportsaktiviteter, såsom bowling, windsurfing, dykning, gocart m.m. • Besøg Nykøbing, som er en charmerende handelsby med en attraktiv gågade. • Er du historisk interesseret, kan du besøge Middelaldercentret i Sundby - et museumscenter med Middelalderen som emne.

30 |


.KØRSEL PÅSMARTBOX LØBSAREALET MED RET EN ERFAREN KUSK VED DIN SIDE. INKL. KLARGØRING DENNE GIVER TIL

OG PÅKLÆDNING AF BÅDE HESTEN OG DIG SOM KUSK. INDEN DU KØRER FÅR DU EN 1 overnatning for 2 personer i et dobbeltværelse, inkl. morgenbuffet og adgang til hotellets spa- &

INTRODUKTION TIL KØRSLEN. wellnessområde. Desuden mousserende vin, isvand og nødder på værelset ved ankomst og en

VARIGHED I ALT iCA. TIMEwellness (20 MIN. KØRSELDenne PR. PERSON). DENMARK/RACE_CARE/ lille overraskelse formEN af lækre produkter. Smartbox gælder for ankomst søndag PRINT/TRAVHEST03.JPG - fredag. Behandlinger kan tilkøbes. Ønsker du dette, skal du informere hotellet i god tid forud for dit ophold. 6/8/2012 10:55:52: d_voucher changed

.

ADRESSE Hotel Nørrevang *** Marielyst Strandvej 32 4873  Væggerløse Danmark

Reservation foretages på www.smartbox.dk. Se yderligere information forrest i denne bog.

| 31


GILLELEJE BADEHOTEL GILLELEJE – DANMARK På Sjællands fantastiske nordkyst finder du Gilleleje Badehotel, hvis historie går helt tilbage til 1895, hvor det blev opført som pensionat. Det charmerende badehotel fremstår nænsomt renoveret, og du vil opleve samme miljø og atmosfære som i starten af 1900-tallet. Så hvis du trænger til et pusterum fra hverdagens udfordringer, bør du tage til Gilleleje og opleve sand wellness på det idylliske badehotel. Hotellet har 24 smukke dobbeltværelser, heraf 8 i hotellets anneks. Alle værelser er indrettet i en klassisk, hyggelig stil og har bl.a. specialbyggede senge, trådløst internet, telefon samt eget bad og toilet. Hotellets smukke, autentiske spisesal har klassiske trægulve og almueblå møbler, og i køkkenet bliver der kræset om maden med fokus på danske og franske specialiteter. Gilleleje Badehotel har en lækker badeafdeling, som er tilgængelig for alle hotellets gæster. Her finder du faciliteter som mahognisauna, aromadampbad og tyrkisk bad, hvor du og din ledsager selv kan forkæle hinanden med egen hamam behandling. Du får rig mulighed for at trække stikket ud og slappe af efter alle kunstens regler.

| 33


TIPS • Mindre end tre kilometer fra hotellet ligger Gilleleje Golfklub, hvor du kan udfordre din ledsager på banens 18 huller. • Fra Badehotellet er der direkte adgang til en bred sandstrand, hvor du kan tage dig en dukkert i Kattegat. • Der er generelt mange gode oplevelser i lokalområdet, f.eks. naturområdet Heatherhill, Gilleleje Havn samt det historiske Esrum Kloster & Møllegaard.

34 |


.KØRSEL PÅSMARTBOX LØBSAREALET MED RET EN ERFAREN KUSK VED DIN SIDE. INKL. KLARGØRING DENNE GIVER TIL

OG PÅKLÆDNING AF BÅDE HESTEN OG DIG SOM KUSK. INDEN DU KØRER FÅR DU EN 1 overnatning for 2 personer på dobbeltværelse med udsigt over vandet, inkl. morgenbuffet

INTRODUKTION TIL KØRSLEN. og en flaske vin på værelset. Derudover er der adgang til badeafdelingen med sauna, dampbad

VARIGHED I ALThvor CA.I selv EN kan TIME (20 MIN. KØRSEL PR. PERSON). DENMARK/RACE_CARE/ og tyrkisk bad, forkæle hinanden med egen hamam behandling. Produkter til PRINT/TRAVHEST03.JPG behandlingen og massage/jacuzzi dækker din oplevelse med Smartbox ikke, men kan tilkøbes. Massage skal dog bestilles forud for dit ophold.

.

ADRESSE Gilleleje Badehotel Hulsøvej 15 3250  Gilleleje Danmark

Reservation foretages på www.smartbox.dk. Se yderligere information forrest i denne bog.

| 35


HOTEL VIKING AQUA SPA & WELLNESS RESORT *** SÆBY – DANMARK I slutningen af 1800-tallet blev Sæby kendt som kurby efter fundet af en helbredende jernkilde i udkanten af byen. Herefter blev flere badeanstalter og hoteller opført, og kurgæster valfartede til byen. I dag er Sæby atter kommet tilbage på Danmarkskortet som kur- og wellnessby. I denne perle af en by finder du Hotel Viking Aqua, Spa & Wellness Resort, som er et hyggeligt hotel i en lækker stil og med en dragende atmosfære. På hotellet kan du se frem til et eksklusivt wellnessophold, hvor du og din ledsager bliver forkælet efter alle kunstens regler. Og med hotellets unikke faciliteter, perfekte beliggenhed nær skov, strand og Nordjyllands mange seværdigheder, er der lagt op til en helt igennem uforglemmelig oplevelse. Oplev f.eks. hotellets fitnesscenter, hvor du kan prøve kræfter med forskelligt træningsudstyr og få gang i blodomløbet. Herefter kan du passende slappe af i Aqua, Spa & Wellness afdelingen, som både byder på inden- og udendørs faciliteter, herunder en stor spa på tagterrassen med udsigt over Kattegat - mulighederne er mange med et besøg på Hotel Viking Aqua, Spa & Wellness Resort. Du kommer til at bo på et af hotellets store, lyse business-dobbeltværelser med balkon, kabel-tv, internet, minibar samt badekåbe, badelagen og badetøfler til fri afbenyttelse.

| 37


TIPS • Sæby's gamle bydel er med de små gulkalkede huse, spændende butikker og caféer en unik by på alle årstider. • På Sæby havn findes der masser af muligheder for at slå sig ned for at nyde den hyggelige og maritime stemning. Havnen er en levende havn med lystbåde, røgeri, fiskehandlere, restauranter og caféer. • Derudover er naturen omkring Sæby rig på oplevelser. Kun to kilometer fra Hotel Viking finder du Sæbygård Skov, der er et yndet udflugtsmål.

38 |


.KØRSEL PÅSMARTBOX LØBSAREALET MED RET EN ERFAREN KUSK VED DIN SIDE. INKL. KLARGØRING DENNE GIVER TIL

OG PÅKLÆDNING AF BÅDE HESTEN OG DIG SOM KUSK. INDEN DU KØRER FÅR DU EN 1 overnatning for 2 personer i et business-dobbeltværelse, inkl. morgenmad og entré til hotellets

INTRODUKTION TIL KØRSLEN. Aqua Spa afdeling samt fitnesscenter. Behandlinger kan tilkøbes. Ønsker du dette, skal du

VARIGHED I ALT CA. ENtidTIME MIN. KØRSEL PR. PERSON).DENMARK/RACE_CARE/ informere hotellet i god forud(20 for dit ophold. PRINT/TRAVHEST03.JPG .

ADRESSE Hotel Viking Aqua Spa & Wellness Resort *** Frederikshavnsvej 70-72 9300  Sæby Danmark

Reservation foretages på www.smartbox.dk. Se yderligere information forrest i denne bog.

| 39


HOTEL VEJLEFJORD **** STOUBY – DANMARK Ganske enkelt – overraskende gode oplevelser! Omgivet af bøgeskov og med udsigt til Vejle fjord ligger det smukke Hotel Vejlefjord. Omkring år 1900 blev Vejle Sanatorium – senere Hotel Vejlefjord – etableret af Christian Saugman, og han valgte netop dette sted, da, som han sagde, "naturen her er smilende og af enestående skønhed". Siden da har hotellet gennemgået en stor udvikling, og kan i dag byde dig velkommen i den smukke, gamle hovedbygning i enestående omgivelser og med sanselige oplevelser i Kur og Spa-afdelingen, bl.a De Termiske Bade. I De Termiske Bade bydes du velkommen til en verden af sanseoplevelser, stunder af stilhed og plads til fordybelse. Syv bassiner er bygget af granit i brynet af bøgeskoven. De store flader af natursten former De Termiske Bade med sansebrus, saunaer og dampbade. Du mærker vandets terapeutiske og velgørende virkninger - det er meget svært at være stresset, når man ligger i et udendørs bassin med varmt vand, lytter til fuglefløjt og kigger ud over skov og fjord. Hotel Vejlefjords værelser er lyse og atmosfærefyldte. Alle værelser har store vinduer med udsigt til den betagende natur. Sengene er af god kvalitet, så du kan vågne veludhvilet, parat til at besøge hotellets spa-afdeling. De glæder sig til at byde dig velkommen til et sanseligt ophold på Hotel Vejlefjord.

| 41


TIPS • Vejlefjords arealer byder på mange dejlige naturoplevelser. Kort over området fås i receptionen. • Ønsker du at besøge de lokale seværdigheder, anbefaler hotellet havnemiljø i Juelsminde, shopping i Horsens og Vejle, fisketure ved fjorden eller benyt en af områdets golfbaner. • Der er omkring en times kørsel til seværdigheder som Den Fynske Landsby, Moesgård Museum og Kongernes Jelling.

42 |


.KØRSEL PÅSMARTBOX LØBSAREALET MED RET EN ERFAREN KUSK VED DIN SIDE. INKL. KLARGØRING DENNE GIVER TIL

OG PÅKLÆDNING AF BÅDE HESTEN OG DIG SOM KUSK. INDEN DU KØRER FÅR DU EN 1 overnatning for 2 personer i standard dobbeltværelse, inkl. morgenmad og adgang til De

INTRODUKTION TIL KØRSLEN. Termiske Bade (morgenkåbe, håndklæde og slippers er inkluderet). Behandlinger kan tilkøbes.

VARIGHED I ALT CA. ENinformere TIME (20hotellet MIN. iKØRSEL PR. PERSON). DENMARK/RACE_CARE/ Ønsker du dette, skal du god tid forud for dit ophold. PRINT/TRAVHEST03.JPG

OBS! Ingen ankomst på lørdage.

6/8/2012 11:9:0: d_voucher changed . ADRESSE Hotel Vejlefjord **** Sanatorievej 26 7140  Stouby Danmark

Reservation foretages på www.smartbox.dk. Se yderligere information forrest i denne bog.

| 43


GOLF- & WELLNESSHOTEL ZUR AMTSHEIDE **** BAD BEVENSEN – TYSKLAND Nu har du mulighed for en god spa- og wellnessoplevelse syd for den danske grænse! Du vil hurtigt føle dig velkommen i det privatejede golf- og wellnesshotel ''Zur Amstheide''. Hotellet ligger i byen Bad Bevensen, ca. en times kørsel fra Hamburg. Her bliver du indlogeret på rummelige værelser, som har alle moderne faciliteter. Hotellet har en 500 m2 lækker spa- og wellnessafdeling, hvor du bl.a. kan gøre brug af tre forskellige saunaer, indendørs pool, boblebad og fitnesslokale. Der kan mod ekstra tillæg også bestilles massage og forskellige skønhedsbehandlinger. Bl.a. tilbyder wellness afdelingen behandlinger fra Østen, f.eks. Ayurveda behandlinger. Hvad enten du er morgenmenneske eller holder af at sove længe, så får du en god start på dagen med hotellets store morgenbuffet. Når vejret tillader det, kan du nyde en kop kaffe og lidt af hotellets lækre hjemmebag på den udendørs terrasse. Du kan også nyde en delikat middag for dig og din ledsager i hotellets restaurant. Hvis du interesserer dig for golf, har hotellet sin egen golfbane, som ligger to kilometer derfra. Nyd et ophold for krop og sjæl.

| 45


TIPS • Omgivelserne byder på masser af skov og hedelandskab, og det er derfor oplagt at gå eller cykle en tur i området. • For dig, der har lyst til at se det hele lidt fra vandsiden, er der mulighed for at sejle i kano på floden Ilmenau. • Vil du have lidt mere action, anbefaler vi et besøg i klatreparken TreeTrek. • Hvis du er mere til storbylivet, kan du hoppe i bilen og sætte kurs mod f.eks. Hamborg, der ligger omkring en time fra hotellet.

46 |


.KØRSEL PÅSMARTBOX LØBSAREALET MED RET EN ERFAREN KUSK VED DIN SIDE. INKL. KLARGØRING DENNE GIVER TIL

OG PÅKLÆDNING AF BÅDE HESTEN OG DIG SOM KUSK. INDEN DU KØRER FÅR DU EN 1 overnatning i suite for 2 personer, inkl. morgenmad og lækker candlelight dinner (ekskl.

INTRODUKTION TIL KØRSLEN. drikkevarer) - samt entré til wellnessfaciliteter som spa og det termiske bad. Behandlinger kan

VARIGHED I ALT du CA. EN skal TIMEdu(20 MIN. KØRSEL PR. tid PERSON). tilkøbes. Ønsker dette, informere hotellet i god forud forDENMARK/RACE_CARE/ dit ophold. PRINT/TRAVHEST03.JPG 6/8/2012 11:23:58: d_voucher changed ADRESSE 6/8/2012 11:24:31: d_voucher changed Golf- & Wellnesshotel Zur Amtsheide ****

. Zur Amtsheide 5+14

29549 Bad Bevensen Tyskland

Reservation foretages på www.smartbox.dk. Se yderligere information forrest i denne bog.

| 47


COMWELL BORUPGAARD **** SNEKKERSTEN – DANMARK Ved Snekkersten, et stenkast fra Strandvejen på Sjællands østkyst, finder du det pragtfulde Comwell Borupgaard. Den gamle herregård ligger naturskønt og næsten landligt - på trods af, at der kun er et par minutter til Helsingør. Alle 149 værelser er nyrenoverede og har alle et stort badeværelse, fladskærms tv, minibar og naturligvis mulighed for opkobling til internettet. Hos Comwell er spa noget vigtigt og naturligt. Det handler om bevægelse, hvile, næring og berøring. Alle dele er lige vigtige og balancen mellem dem er grundlæggende for at opnå helheden. Det handler simpelthen om VELVÆRE. Du har naturligvis også mulighed for at booke en af de mange skønne behandlinger, som de tilbyder her. Ring og bestil i god tid direkte til hotellet. I hotellets spa-afdeling bliver du inspireret af japansk enkelhed og skandinavisk renhed. Foruden flere forskellige saunaer er der tropical showers, lysterapi, fodmassagebad og en opkvikkende isfontæne. Desuden har hotellet en Spapark med Natursauna og panoramaudsigt udover søen og parken, det kolde gys og stor udendørs jacuzzi. Få et healende break fra dagligdagen med et wellnessophold på det udsøgte Comwell Borupgaard.

| 49


TIPS • Lidt nord for Comwell Borupgaard ligger Kronborg Slot, som kronen på værket i det flotte Nordsjælland. Dette betagende, historiske bygningsværk er noteret på UNESCO's Verdensarvsliste, hvilket ikke kan undre nogen. På slottet kan du bl.a. besøge Holger Danske, der sidder nede i kasematterne og venter på at forsvare landet. • Fra Helsingør kan du tage færgen til Sverige. Du lægger i havn i Helsingborg, der, ligesom Helsingør, er en by med et historisk vingesus. Samtidig er byen moderne og hyggelig, og du kan slå dig ned på en af de små pladser eller caféer og nyde en kop kaffe.

50 |


.KØRSEL PÅSMARTBOX LØBSAREALET MED RET EN ERFAREN KUSK VED DIN SIDE. INKL. KLARGØRING DENNE GIVER TIL

OG PÅKLÆDNING AF BÅDE HESTEN OG DIG SOM KUSK. INDEN DU KØRER FÅR DU EN 1 overnatning for 2 personer i et dobbeltværelse, inkl. morgenmad og adgang til hotellets spa-

INTRODUKTION TIL KØRSLEN. og wellness afdeling, Aqua Spa. Behandlinger kan tilkøbes. Ønsker du dette, skal du informere

VARIGHED I ALT (20 MIN. KØRSEL PR. PERSON).DENMARK/RACE_CARE/ hotellet i god tid CA. forudEN for TIME dit ophold. PRINT/TRAVHEST03.JPG .

ADRESSE Comwell Borupgaard **** Nørrevej 80 3070  Snekkersten Danmark

Reservation foretages på www.smartbox.dk. Se yderligere information forrest i denne bog.

| 51


BEST WESTERN HOTEL SCHEELSMINDE *** AALBORG – DANMARK BEST WESTERN SCHEELSMINDE ligger smukt og i nem afstand til både storby, landlige omgivelser og gode trafikforbindelser. Herregården - der lægger rammer til hotellet - er fra 1808 og har tidligere fungeret som landbrug. Siden 1960 har stedet fungeret som hotel, restaurant og konferencecenter – og har været ejet af en og samme engagerede familie, Bühlmann Jensen. 4. generation træder i dag sine barneår på stedet, og familien er fortsat klar til værne om - samt udfordre - stedets traditioner, og BEST WESTERN SCHEELSMINDE vil også fremover kunne tilbyde sine gæster omsorg, traditioner og gastronomi i herskabelige omgivelser. Her kan du være sikker på, at tingene fungerer – familien og personalet stiller høje krav til service, kvalitet og råvarer. Hotellet har 96 moderne værelser, som løbende bliver renoveret, opdateret og indrettet. Alle værelser er udstyret med alle moderne faciliteter såsom gratis trådløst internet og fladskærm med internationale kanaler. Hotellet er smagfuldt indrettet med mange lækre detaljer. Mærk den hyggelige atmosfære, tjek konferencefaciliteterne, nyd livet på den store terrasse, udfold dig i poolen eller på petanquebanen - eller gå en tur i den store park. Med din Smartbox Wellnessophold kan du se frem til en skøn overnatning i en rummelig juniorsuite og fri adgang til wellnessområdet, hvor du kan nyde en tur i spa, sauna og varmtvandsbassin.

| 53


TIPS • Mindre end en halv times kørsel fra Aalborg ligger en vildmark med imponerende og uberørt natur. Lille Vildmose byder på storladen skov, mose og lysninger. Her græsser kronvildt og vildsvin - ræve strejfer omkring - og højt oppe svæver hele Danmarks fritlevende bestand af den imponerende rovfugl, kongeørnen. Den består af to ynglende par. Lille Vildmose og dets fire observationssteder er et unikt udflugtsmål. • Vidste du at Jørn Utzon voksede op i Aalborg? Tag en tur ind til Aalborgs blomstrende havnefront og oplev Utzon Center; et formidlingssted, hvor arkitektur, design og kunst spiller sammen med udstillinger, undervisning, konferencer, møder og kulinariske oplevelser. Kombiner evt. din kulturelle oplevelse med en shoppetur i Aalborg Centrums hyggelige, brostenslagte gader. • Kun 3 km fra Hotel Scheelsminde finder du den spændende Aalborg Zoo, den grønne oase, hvor du kan opleve Danmarks eneste afrikanske elefanter - samt det splinternye og spektakulære rovdyranlæg.

54 |


.KØRSEL PÅSMARTBOX LØBSAREALET MED RET EN ERFAREN KUSK VED DIN SIDE. INKL. KLARGØRING DENNE GIVER TIL

OG PÅKLÆDNING AF BÅDE HESTEN OG DIG SOM KUSK. INDEN DU KØRER FÅR DU EN 1 overnatning for 2 personer i juniorsuite, inkl. morgenmad samt kaffe og kage ved ankomst.

INTRODUKTION TIL KØRSLEN. Desuden fri adgang til wellnessområdet: Spa, sauna og varmtvandsbassin.

VARIGHED I ALT CA. EN TIME (20 MIN. KØRSEL PR. PERSON).DENMARK/RACE_CARE/ PRINT/TRAVHEST03.JPG

ADRESSE

. Best Western Hotel Scheelsminde *** Scheelsmindevej 35 9100  Aalborg Danmark

Reservation foretages på www.smartbox.dk. Se yderligere information forrest i denne bog.

| 55


LØGSTØR PARKHOTEL SPA & WELLNESS *** LØGSTØR – DANMARK Løgstør er kendt som muslingebyen med mange spændende aktiviteter. Så er du til natur, lystbåde, fiskebåde, himmerland, limfjorden og wellness, så skal du glæde dig til et ophold på Løgstør Parkhotel Golf & Wellness. Hotellet har 75 værelser, restaurant og Wellnessafdeling med adgang til spa, pool, dampbad og meget mere. Dertil tilbyder de en lang række spa-behandlinger med profesionelle behandlere - så de rigtige rammer er skabt til et dejligt wellnessophold. Med din Smartbox får du og din ven/veninde 30 minutters massage. Når du er færdig, har du adgang til poolen og centrets boblebad. Ren selvforkælelse, hvor du kommer til at føle dig som et nyt menneske! Bagefter er du måske frisk på at besøge muslingebyens hyggelige gader, eller måske tør du give dig i kast med den 18 hullers golfbane, som ligger lige ved siden af hotellet - og som strækker sig helt op til Limfjorden. Hotellets motto er ganske enkelt: Gæsterne skal føle, at du får lidt mere end forventet efter et besøg på Løgstør Parkhotel Golf & Wellness. God fornøjelse.

| 57


TIPS • Hvis vejret viser sig fra sin gavmilde side, er der kun få hundrede meter til Løgstør Golfklubs baneanlæg, som har en helt unik beliggenhed. • Du har heller ikke langt til vandet, hvor du kan gå en tur langs Limfjorden. På vej ned mod vandet krydser du Frederik den VII's Kanal, der er kåret som et an Nordjyllands syv vidundere. • Du kan også tage en tur ind til ''Muslingebyen'', hvor du f.eks. kan besøge Limfjordsmuseet eller Kunsttorvet, som begge ligger direkte ned til Limfjorden.

58 |


.KØRSEL PÅSMARTBOX LØBSAREALET MED RET EN ERFAREN KUSK VED DIN SIDE. INKL. KLARGØRING DENNE GIVER TIL

OG PÅKLÆDNING AF BÅDE HESTEN OG DIG SOM KUSK. INDEN DU KØRER FÅR DU EN En overnatning for 2 personer, inkl. morgenbuffet, ½ times massage pr. person, adgang til sauna,

INTRODUKTION TIL KØRSLEN. spa, dampbad, pool og motionsrum. Yderligere behandlinger kan tilkøbes, og skal bestilles i

VARIGHED forvejen. I ALT CA. EN TIME (20 MIN. KØRSEL PR. PERSON).DENMARK/RACE_CARE/ PRINT/TRAVHEST03.JPG .

ADRESSE Løgstør Parkhotel Golf & Wellness *** Toftebjerg Allé 6 9670  Løgstør Danmark

Reservation foretages på www.smartbox.dk. Se yderligere information forrest i denne bog.

| 59


RINGHOTEL BIRKE **** KIEL – TYSKLAND Velkommen til Ringhotel Birke i Kiel, byen ved Østersøen ikke langt fra den danske grænse. Du bydes indenfor på et hyggeligt hotel med venlige og professionelle medarbejdere. Her kan du opleve førsteklasses service og komfort, samt et fremragende køkken med bl.a. frisk fisk og sæsonens regionale råvarer. Hotellet ligger i smukke grønne omgivelser med hurtig forbindelse til motorvejen. I området omkring Ringhotel Birke venter der masser af gode oplevelser. Hop i løbeskoene eller vandrestøvlerne og tag en tur i skovene eller på Kiels dejlige strande. Luften, vinden, solen og smagen af salt på læberne er ren lise for sjælen. Efter de udendørs strabadser, kan du slappe af i Birke Day Spa. Spa betyder ''sanum per aquam'' - sundhed gennem vand, en flere hundrede år gammel indsigt, der i vore dage står for livsglæde og livslyst samt sundhed og balance mellem krop og sjæl. På Birke Day Spa træder du ind i en verden af afslapning og velvære, og samtidigt oplever du den nordtyske charme fra dens allerbedste side. Værelserne er klædt i varme farver og er tilsat en ordentlig portion rustik charme. Der venter dig desuden badekåbe, badesko og en flaske mineralvand på værelset - samt de mere klassiske tilbud som tv, bad, internet og minibar. Du kan ikke føle dig andet end godt tilpas hos Birke!

| 61


TIPS • Ringhotel Birke er beliggende i naturskønne omgivelser, og du kan bl.a. slikke sol på stranden eller gå en tur i skoven. • Kiel, hovedstaden i Slesvig-Holsten, er smukt beliggende ved Kielerfjorden. Det er en meget spændende by, og på hotellet står de klar med information om, hvad der sker i byen under dit ophold. • Godt en time fra hotellet ligger den tyske hansestad Lübeck, hvor den gamle bydel er smukt omkranset af kanaler. Byen er desuden opført på UNESCO´s Verdensarvsliste og byder på masser af historiske bygninger.

62 |


.KØRSEL PÅSMARTBOX LØBSAREALET MED RET EN ERFAREN KUSK VED DIN SIDE. INKL. KLARGØRING DENNE GIVER TIL

OG PÅKLÆDNING AF BÅDE HESTEN OG DIG SOM KUSK. INDEN DU KØRER FÅR DU EN 1 overnatning for 2 personer i komfort værelse, inkl. morgenmadsbuffeten 'Norddeutsche Art',

INTRODUKTION TIL KØRSLEN. badekåbe og -tøfler, adgang til Birke Day Spa samt en flaske mineralvand. Behandlinger kan

VARIGHED I ALT du CA. EN skal TIMEdu(20 MIN. KØRSEL PR. tid PERSON). tilkøbes. Ønsker dette, informere hotellet i god forud forDENMARK/RACE_CARE/ dit ophold. PRINT/TRAVHEST03.JPG 6/8/2012 11:46:31: d_voucher changed

ADRESSE

. Ringhotel Birke **** Martenshofweg 2-8 24109  Kiel Tyskland

Reservation foretages på www.smartbox.dk. Se yderligere information forrest i denne bog.

| 63


ANDEL'S HOTEL BERLIN ****+ BERLIN – TYSKLAND I Tysklands hovedstad finder du andel's Hotel Berlin, som er Berlins største design hotel. På dette unikke hotel er stilen gennemført og inspirerende, og du kan se frem til et fantastisk Wellnessophold. Friske farver, kvalitetsmaterialer og et koncept med åbne, lyse lokaler garanterer en perfekt oplevelse af komfort og velvære. Der er dog langt fra det skrevne ord til selv at stå midt i dette fascinerende hotel - det skal opleves! Hotellet har 557 værelser og suiter, der prydes af flot design og unikke farvekombinationer. Du vil opleve en retro-moderne atmosfære, der er skabt af arkitekt-duoen Jestico + Whiles. Denne atmosfære er, udover at være stilren og særegen, med til at skabe en følelse af velvære. På dit værelse kan du også lade dig forkæle af fladskærms-TV, klimaanlæg, minibar, trådløst internet og rummelige badeværelser. Det firestjernede luksushotel ligger i nærheden af Alexanderplatz i den østlige del af Berlin. Herfra har du et perfekt udgangspunkt, hvorfra du let kan komme rundt til alle byens mange flotte seværdigheder. Personalet på andel's Hotel Berlin glæder sig til at byde dig velkommen!

| 65


TIPS Der ligger et utal af spændende oplevelser og venter på dig i Berlin. Der kan bl.a. nævnes: • Berlinmuren • Brandenburger Tor • Alexanderplatz • Potsdamer Platz • Kurfürstendamm • Olympiastadion • Berliner Ensemble

66 |


.KØRSEL PÅSMARTBOX LØBSAREALET MED RET EN ERFAREN KUSK VED DIN SIDE. INKL. KLARGØRING DENNE GIVER TIL

OG PÅKLÆDNING AF BÅDE HESTEN OG DIG SOM KUSK. INDEN DU KØRER FÅR DU EN 1 overnatning i et deluxe værelse for 2 personer, inkl. morgenmadsbuffet, velkomstdrink

INTRODUKTION TIL KØRSLEN. i Sky Café. Desuden en 'Hotel Berlin' eller en 'Spa' treatment. Derudover adgang til spa og

VARIGHED I ALT CA. ENSpa' TIME MIN.dampbad, KØRSEL spabad, PR. PERSON). DENMARK/RACE_CARE/ wellnessområdet 'Afino med(20 saunaer, fitnessområde og 'relaxation' PRINT/TRAVHEST03.JPG terrasse samt gratis brug af badekåbe og tøfler. Behandlinger kan tilkøbes - ønsker du dette, skal du informere hotelletd_voucher i god tid forud for dit ophold. 6/8/2012 12:40:19: changed

.

ADRESSE andel's Hotel Berlin ****+ Landsberger Allee 106 10369  Berlin Tyskland

Reservation foretages på www.smartbox.dk. Se yderligere information forrest i denne bog.

| 67


HOTEL KOMMANDØRGÅRDEN RØMØ – DANMARK Rømø kan betegnes som et sandt himmerige af skønne naturoplevelser. Placeret mellem det temperamentsfulde Vesterhav og det enestående Vadehav er den friske luft og den høje himmel en oplevelse i sig selv - og midt i disse omgivelser finder du Hotel Kommandørgården, hvor du kan få din Smartbox-oplevelse. Alle værelserne på Kommandørgårdens hotel er hyggeligt indrettet og placeret omkring den store friluftspool (juni-september). Ønsker du at koble af og komme ned i gear, har du under dit ophold fri adgang til indendørs pool, dampbad & friluftspoolen, hvorfra du har en skøn udsigt over Danmarks nationalpark Vadehavet. Du kan mod betaling bestille en wellnessbehandling, f.eks. welldharamassage, dybdevirkende hot stone massage, tyrkisk hamambad eller bambusmassage. I restauranten sætter kokkene en ære i at anvende lokale råvarer, og derfor er menukortet også præget af egnsspecialiteter, og flere gange om ugen serveres alt godt fra havet i form af en udsøgt fiskebuffet. Glæd dig til et dejligt ophold, hvor de hyggelige rammer på Kommandørgården går op i en højere enhed med den unikke natur.

| 69


TIPS • Der er masser af spændende ting at opleve på Rømø, bl.a. museer, kunstudstillinger, hvalbenshegnet, strandsejlads, golf samt Nordeuropas bredeste strand m.m. • Du kan også tage en tur til en af de nærliggende øer som den tyske ø Sild eller den charmerende Mandø. Eller hvad med en tur på islandske heste? • Der er gode shoppemuligheder i Esbjerg, Ribe, Flensborg og Tønder.

70 |


.KØRSEL PÅSMARTBOX LØBSAREALET MED RET EN ERFAREN KUSK VED DIN SIDE. INKL. KLARGØRING DENNE GIVER TIL

OG PÅKLÆDNING AF BÅDE HESTEN OG DIG SOM KUSK. INDEN DU KØRER FÅR DU EN 1 overnatning for 2 personer i dobbeltværelse, inkl. morgenbuffet. Derudover frugtkurv,

INTRODUKTION TIL KØRSLEN. chokolade og mousserende vin på værelset ved ankomst, samt fri adgang til wellnesscentret

VARIGHED ALT Danmarks CA. EN TIME (20 MIN. KØRSEL10PR. PERSON). med udsigtI over nationalpark Vadehavet. % rabat på a laDENMARK/RACE_CARE/ carte i restauranten, PRINT/TRAVHEST03.JPG wellnessbehandlinger og ridning på islandske heste. Ønsker du at købe en wellnessbehandling, skal du bestille denne forud for dit ophold. Der er ofte musik og dans i weekenden (se hotellets

. hjemmeside). OBS! Annullering af opholdet skal ske minimum 7 dage før ankomst.

ADRESSE Hotel Kommandørgården Havnebyvej 201 6792  Rømø Danmark

Reservation foretages på www.smartbox.dk. Se yderligere information forrest i denne bog.

| 71


Sund livsstil En oplevelse for krop og sjĂŚl for 1 person VĂŚlg blandt mere end 40 oplevelser

1


Det, du nu står med i hånden, er faktisk ikke et gavekort, men en oplevelse. Kig bogen igennem, vælg det sted du foretrækker at tage hen, reservér og... forbered dig på en helt speciel oplevelse. I bogen finder du kun oplevelser, som er ærligt beskrevet. For at kunne lave disse beskrivelser, har vi i Smart & Co sendt vores medarbejdere ud til de forskellige oplevelser. Bogen er resultatet af vores personlige erfaringer og indtryk. Er det ikke rigtigt, at den bedste måde at finde ud af, om en oplevelse lever op til vores krav, er ved selv at teste den? Det er i hvert fald vores filosofi. Og det er derfor, vi tillader os at sige, at den Smartbox, du nu har fået, er mere end blot et gavekort; det er en garanti for en god oplevelse. Vil du vide mere om vores andre Smartboxe og de oplevelser, du kan vælge imellem, så gå ind på www.smartbox.dk.

Gaven der skal opleves WELLDK13D

Denne bog er trykt på genbrugspapir

Welldk13d booklet  
Welldk13d booklet