Page 35

​Slukefter Kro in V ​ ojens

11

​SLUKEFTER KRO ​V OJENS

​ or 2 personer: F • 1 overnatning i dobbeltværelse • morgenmad • dagens ret • ekskl. drikkevarer OBS: der er mulighed for tilkøbs-opgradering fra dagens ret til 3-retters gourmetmenu for 150 kr. pr. person.

VÆRD AT VIDE

Du kan tilkøbe et De Lux værelse for 150 kr. pr. nat eller en suite med spabad for 300 kr. pr. nat. Opgraderinger skal aftales med kroen i forbindelse med bookingen og kan ikke foretages på ankomstdagen. ​Slukefter Kro, ​Tøndervej ​16​, ​6500 ​Vojens, ​Danmark​

Se, hvordan du booker dit hotel forrest i bogen.

​6/07/2016 11:44:29: ChangedADRESSE the theme template7/6/2016 13:34:44: voucher_value

​S YDDANMARK

I​ Vedsted, tæt på Vojens by, kun få minutter fra motorvejen, finder du den hyggelige Slukefter Kro. Her kan man tale om den danske kro, når den er bedst; servicen er god, maden er af høj kvalitet og rammerne er gamle og hyggelige. Slukefter Kro har været igennem en grundig renovering indenfor, og alligevel har man formået at bevare den gamle stil i respekt for bygningens historie. Køkkenet er moderne og toptrimmet, og her både sylter og bager de selv. Kroen kan tilbyde 48 værelser, som alle ligger i stueplan. Værelserne er klassiske kroværelser med eget bad og toilet samt tv. Bag kroen ligger en lille skøn badesø med dejligt badevand, badebro samt omklædningsrum. Kroen er handicapvenlig.

DIN SMARTBOX

Profile for Arnold Busck

Weekdk17  

Weekdk17