Page 1

Softcover 120 pages, spine 5,8

HAPPY DAY

HADADK16DGC

HAPPY DAY


The gift you live!


Den bedste gave‌


En gave uden begrĂŚnsninger


Gør dig klar til en uforglemmelig oplevelse... Valget er dit

Din Smartbox giver dig frihed til at vælge blandt alle oplevelser i denne bog og på smartbox.dk. Du bestemmer selv, og der er noget for enhver smag!

Når det passer dig

Din Smartbox er gyldig i 2 år fra købsdatoen. Så du har mere end nok tid til at planlægge din oplevelse. Med Smartbox kan du nyde din gave i dit eget tempo!

En smule ubeslutsom?

Tvivler du? Har du lyst til noget andet? Bare rolig, du kan ombytte din Smartbox gratis. Se alle oplevelserne på smartbox.dk!


Nu er det din tur!


1. Find

den helt rigtige oplevelse for dig! Her i bogen finder du flotte præsentationer af oplevelser, du kan vælge mellem.

2. Aktivér

din Smartbox på smartbox.dk for at se det komplette udvalg. Vi finder hele tiden nye oplevelser til dig, som du kan se online.

3. Vælg og book

For at booke et ophold: gå ind på smartbox.dk. For at booke en dagsaktivitet: kontakt udbyderen direkte og oplys titlen på din Smartbox samt din gavekortskode og aktiveringskode.

Se ofte stillede spørgsmål og svar på smartbox.dk.


51

21 46-48 52 49 50

45

39

44

43

40-42

17-20 15

38 37

23

34 35

36

29-30 31-32

16

1-14

24 25 26 27

22

33 60

28


64

OPLEVELSER I ALT

REGION HOVEDSTADEN 1. Hard Rock Cafe i København V 2. Z-way i København K 3. Cykeltaxa i København K 4. Sin Tehus i København K 5. Rosenborg i København K 6. Yoga Hjørnet i København K 7. The Shamrock Inn i København V 8. Floras Café i København V 9. House of Pole på Frederiksberg C 10. Metropolitain - Et spisested på Frederiksberg 11. Den Frie Udstillingsbygning i København Ø 12. M2tango Studio i København N 13. Feet a Fish i København S 14. Copenhagen Boulders i København SV 15. Feet a Fish i Lyngby 16. Ordrupgaard i Charlottenlund 17. Karen Blixen Museet ved Rundsted Kyst 18. Nivaagaards Malerisamling i Nivå 19. Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot i Hillerød 20. Fredensborg Falkonergård i Fredensborg 21. Bornholms Kunstmuseum i Gudhjem SJÆLLAND 22. House of Pole i Slagelse 23. Birkegårdens Haver i Ruds Vedby 24. Andelslandsbyen Nyvang i Holbæk 25. Sagnlandets Lejre i Lejre 26. Vig Fiskespa i Vig 27. GRAB ‘N eat i Greve 28. Geocenter Møns Klint i Borre

SYDDANMARK 29. Fyrtøjet i Odense C 30. H.C. Andersens Hus i Odense C 31. Fjord&Bælt i Kerteminde 32. Johannes Larsen Museet i Kerteminde 33. Naturama i Svendborg 34. Trapholt i Kolding 35. Kolding Fodboldgolf i Hejls 36. Kunstmuseet i Tønder 37. House of Pole i Esbjerg 38. Damhavens Spisehus i Vejle MIDTJYLLAND 39. Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum i Herning 40. Aarhus Minigolf i Aarhus 41. Aarhus Boulders i Aarhus 42. Aarhus Fiskespa i Aarhus 43. Glasmuseet i Ebeltoft 44. Museum Jorn i Silkeborg 45. Funhall i Viborg NORDJYLLAND 46. Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum i Aalborg 47. Søgaards Bryghus i Aalborg 48. Springeren - Maritimt Oplevelsescenter i Aalborg 49. Lille Vildmosecentret i Storvorde 50. Mariager Saltcenter i Mariager 51. Ørnereservatet i Bindslev 52. Hos Tetzlaf i Løgstør 53. Bowl’n’Fun i 13 bowlingcentre på Fyn og i Jylland​Hard Rock Cafe Copenhagen in ​København V

​HARD ROCK CAFE COPENHAGEN ​K ØBENHAVN V

H ​ ard Rock Cafe er verdensberømt for sit amerikanske køkken og sin livlig atmosfære. Hos Hard Rock Cafe Copenhagen tager de skridtet videre og tilbyder lokale variationer. Vil du hellere prøve den klassiske Hard Rock-stil, så serverer de selvfølgelig også de legendariske burgere og friske salater. Deres smagfulde menu og hurtige, venlige service er kun en lille del af hele Hard Rock-oplevelsen. Atmosfæren er livlig og åben for alle, og det imødekommende personale glæder sig til at invitere dig indenfor til en fuldendt oplevelse!

DIN SMARTBOX ​ or 2 personer: F 1 Air Mexico pr. person: • 3 mini margaritas • 1 lille portion chips & salsa

​Hard Rock Cafe Copenhagen, ​Rådhuspladsen 4 ​ 5-47​, ​1550 ​København V ​Tlf. 33 12 43 33​, copenhagen_sales@hardrock.com, www.hardrock.com

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​R EGION HOVEDSTADEN

1


​


​Z-Way.dk in ​København K

​Z-WAY.DK ​K ØBENHAVN K

​ u har du mulighed for at cruise – nærmest svævende – rundt i Københavns gader N på enten en Z-Way (en Segway® lookalike med styrestang) eller et Handsfree mini Segboard. Det er virkelig sjovt – og nemmere, end man lige tror – at køre på det populære Segboard, som kan bruges i skateparks og på lukkede pladser. Maskinen holder i princippet balancen for dig og bremser, når du kører ned ad bakke. Med en Z-Way kan du komme hurtigt (maks. 15-20 km/t) fra A til B på en sjov og anderledes måde. Z-Way'en kan fås i to størrelser, small og medium, og er lovlig på offentlig vej for alle over 16 år. Alle kan lære at køre på de sjove og innovative maskiner.

DIN SMARTBOX ​ or 1 person - alternativt kan 2 F personer skiftes til at køre: • lån af 1 Segboard i 1 time ELLER • lån af 1 mini Z-Way i 1 time

​Z-Way.dk, ​Nyhavn ​42 ​B, ​1051 ​København K ​Tlf. 40 60 20 10 / sms til: 26 27 20 10​, h@ppy.dk, www.z-way.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​R EGION HOVEDSTADEN

2


​w


​Kbh Cykeltaxa in K ​ øbenhavn K

​C YKELTAXA ​K ØBENHAVN K

K ​ bh cykeltaxa er specialiseret i at give en helt særlig oplevelse. Deres vision er at skabe glæde i Københavns gader på en miljøvenlig måde. Skal du på date, fejre en romantisk mærkedag eller overraske en særlig person? Fra bagsædet af den moderne og komfortable rickshaw kommer I helt tæt på hinanden, stemningen og seværdighederne i København. I bliver hentet på et aftalt sted og kan vælge at lade cykeltaxachaufføren overraske jer med, hvor turen går hen, eller I kan selv tilrettelægge turen ud fra egne ønsker. Undervejs er der mulighed for at lytte til jeres yndlingsmusik, få fortalt historier om København og dens seværdigheder eller at læne jer tilbage og nyde hinandens selskab, mens København passerer forbi.

DIN SMARTBOX ​ or 2 voksne plus 1 barn under 8 F år eller 1 voksen plus 2 børn under 12 år: • cykeltaxatur • 1 øl eller 1 sodavand pr. person

VÆRD AT VIDE

​Turen varer 20 min. Opsamlingssted i Indre by, og tidspunkt aftales med Kbh cykeltaxa. Læs mere på deres hjemmeside: www.kbhcykeltaxa.dk. ​ bh Cykeltaxa, ​Rådhuspladsen​, ​1550 ​København K K ​Tlf. 26 18 58 00​, info@kbhcykeltaxa.dk, www.kbhcykeltaxa.dk

​w

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​R EGION HOVEDSTADEN

3​Sing Tehus in K ​ øbenhavn K

​SING TEHUS ​K ØBENHAVN K

​ lsker du te, og har du lyst til at lære mere om de forskellige tesorter og den asiatiske E tekultur? Så skal du bruge din Smartbox i Sing Tehus! Sing Tehus ligger i det indre København, og det er det første af sin art i Danmark. Her er stort fokus på den asiatiske tekultur, herunder den japanske matcha-te. Matcha er meget opkvikkende og har et højt indhold af vitaminer med en konsistens, som er tykkere end almindelig grøn te. I tehuset kan du smage alverdens typer te, men ens for dem alle er den høje kvalitet. Sings japanske grønne teer har flere år i træk vundet 1. præmier i Japan, hvilket betyder, at det er højeste kvalitet på verdensplan. Kommer du forbi til en kande te, kan denne også indtages med frokost samt kage.

DIN SMARTBOX ​ or 2 personer: F • japansk matcha-te • dagens kage

VÆRD AT VIDE

​Hvis man har mere lyst til en kande te og kage af mere klassisk karakter, er der selvfølgelig frit valg. Det er en god idé at bestille din oplevelse hos Sing Tehus i god tid. ​Sing Tehus, ​Kompagnistræde ​30​, ​1159 ​København K ​Tlf. 33 11 66 03, www.singtehus.dk​​

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​R EGION HOVEDSTADEN

4​Rosenborg in ​København K

​ROSENBORG ​K ØBENHAVN K

​ hristian 4. lod i starten af 1600-tallet Rosenborg opføre uden for det gamle KøbenC havn. Det lille lystslot blev kongens yndlingsresidens, og i dag står flere af rummene som på Christian 4.s tid. Blandt højdepunkterne er Riddersalen, hvor tronstolene vogtes af tre sølvløver, og gobelinerne på væggene gengiver scener fra historiske slag mellem Danmark og Sverige. Christian 4.s blodplettede tøj fra søslaget på Kolberger Heide i 1644 er også udstillet. På en tur gennem slottet kan man opleve fortidens pomp og pragt i form af de mange møbler og kunstskatte, som har omgivet danske konger og dronninger frem til 1800-tallet. Bag skatkammerets metertykke mure funkler de danske kongekroner sammen med de øvrige regalier og kronjuvelerne.

DIN SMARTBOX ​ or 2 personer: F • indgangsbilletter til Rosenborg Slot • 1 guidebog

​ osenborg, Ø R ​ ster Voldgade ​4 ​A , ​1350 ​København K ​Tlf. 33 15 32 86​, museum@dkks.dk, www.rosenborgslot.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​R EGION HOVEDSTADEN

5​Yoga Hjørnet in ​København K

​YOGA HJØRNET ​K ØBENHAVN K

​ vis du vil forære dig selv og din partner en gave til krop, ånd og sind, skal du bruge din H Smartbox hos Yoga Hjørnet, som tilbyder en rejse ind i yogaens verden. En rejse, der skaber sundhed og livsglæde for alle aldre. Du finder Yoga Hjørnet i smukke lokaler i Overgaden oven Vandet på Christianshavn. En autentisk Yoga-oase, der tilbyder yoga for alle aldre. Indehaveren Charlotte Bom har formået at skabe et yogastudie, hvor der er plads til alle, øvede som uøvede. Der er også hold for familier. Charlotte har skrevet en bog om Chakre Yoga, som er inspiration til mindfull yoga med lette øvelser til hjemmebrug. Hos Yoga Hjørnet får du tid til at vende opmærksomheden indad, samtidig med at du er sammen med din kære.

DIN SMARTBOX ​ or 2 voksne eller 1 voksen plus F 1 barn: • 1 times yoga for par

​ oga Hjørnet, ​O vergaden oven Vandet ​4 A​, ​1415 K Y ​ øbenhavn K ​Tlf. 26 14 12 28​, charlotte@yogahjornet.dk, www.yogahjornet.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​R EGION HOVEDSTADEN

6​The Shamrock Inn in ​København V

​THE SHAMROCK INN ​K ØBENHAVN V

K ​ øbenhavns ældste irske pub The Shamrock Inn åbnede i 1989. Pubben er en autentisk irsk pub med irsk personale samt gode irske øl og whiskey. Hos The Shamrock Inn er der irsk folkemusik live to aftener om ugen, og det kan godt blive muntert, når musikken spiller, og der kommer gang i dartpilene. Pubben er fordelt på tre etager, så du kan vælge at sidde i baren, foran pejsen eller se en god sportskamp på storskærm. Du finder et stort udvalg af spændende irske øl på fad, herunder både stout, ale, porter og cider fra de bedste irske bryggerier. Mange af disse kan kun fås hos The Shamrock Inn, så slå vejen forbi Jernbanegade for en gennemgående god, irsk pubstemning.

DIN SMARTBOX ​ or 2 personer: F • 3 smageglas á 20 cl. med irsk øl pr. person • nødder ELLER • 1 irish coffee pr. person • 1 smageglas øl á 20 cl. (Leann Follain Extra Irish Stout eller O'Hara's Irish Pale Ale) pr. person

VÆRD AT VIDE

​Smagningen kan foregå i pubbens normale åbningstider, men de anbefaler ikke smagning fredag og lørdag kl. 21-03 pga. travlhed. ​The Shamrock Inn, ​Jernbanegade 7​ ​, ​1608 K ​ øbenhavn V ​Tlf. 33 36 35 50​​, www.theshamrockinn.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​R EGION HOVEDSTADEN

7​Floras Café in ​København V

​FLORAS CAFÉ ​K ØBENHAVN V

F ​ loras Café er en lille hyggelig cafe på Vesterbrogade, kun 5 minutters gang fra Københavns Hovedbanegård. Her kan du nyde alt fra morgenmad til brunch, frokost, kaffe, aftensmad eller blot en lille snack. Udvalget af morgenmads- og brunchanretninger er bredt, og det serveres helt til kl. 15. Der kan købes sandwich med diverse lækkerier hele dagen - to af dem er grillede. Menukortet byder selvfølgelig også på burgere foruden fyldige salater og hjemmebagte kager. Caféen byder også på et komplet smørrebrødskort med enkelte stykker smørrebrød samt to forskellige platter. Om aftenen kan du gå om bord i a la carte kortet, her du finder også et godt udvalg af steaks, hvor du selv kan vælge sauce og kartoffel.

DIN SMARTBOX ​ or 2 personer: F • luksusbrunch tallerken • ekskl. drikkervarer

VÆRD AT VIDE

​Se mere og bestil bord på www.floras.dk.

​Floras Café, ​Vesterbrogade ​16​, ​1620 ​København V ​Tlf. 33 23 09 02​, cafe@floras.dk, www.floras.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​R EGION HOVEDSTADEN

8​House of Pole in F ​ rederiksberg C

​HOUSE OF POLE ​F REDERIKSBERG C

​ os House of Pole på Frederiksberg venter dig en sjov og sveddryppende oplevelse. H Den unge iværksætter Karina Paludan har her - så sent som i 2012 - slået dørene op for alle, der er friske på at prøve kræfter med en dance pole, dvs. en dansestang. Her er poledancing-essensen i krævende fysisk træning, og du kan glæde dig til at prøve en af de nyeste og sjoveste former for fitness. Det er en anderledes sport, hvor du kombinerer træning af muskler og kondition med masser af leg - og hvor alle, uanset form og niveau, kan deltage. Timerne hos House of Pole kan fokusere på dans, akrobatik eller fitness - med dansetrin og forskellige spins sætter du gang i forbrænding og humør, og du kan kun gå derfra med et stort smil på læben.

DIN SMARTBOX ​ or 2 personer: F • 2 lektioner poletræning pr. person

​ ouse of Pole, R H ​ olighedsvej 8 ​ st.​, 1​ 958 F ​ rederiksberg C ​Tlf. 22 36 34 75​, info@houseofpole.dk, www.houseofpole.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​R EGION HOVEDSTADEN

9​Metropolitain - Et spisested in F ​ rederiksberg

​METROPOLITAIN - ET SPISESTED ​F REDERIKSBERG

I​ indbydende og rolige omgivelser finder du caféen Metropolitain på en af Frederiksbergs smukkeste pladser. Metropolitain har lokaler i en gammel, restaureret stationsbygning. Indendørs er caféen hyggeligt indrettet, og du kan finde dig til rette i en af de bløde sofaer eller ved et af de mange borde. I sommerhalvåret er der over 100 pladser udenfor i solen - men kom i god tid, da der hurtigt bliver fyldt op. Menukortet er i klassisk café/brasserie-stil med sandwich, brunch, brasserieretter og burgere - men også et større udvalg af supper og salater. Metropolitain ligger oven på Frederiksberg metrostation, lige ved siden af Frederiksberg Centret og Falkoner Biografen.

DIN SMARTBOX ​ or 2 personer: F • valgfri kaffe/te • kage

​ etropolitain - Et spisested, S M ​ olbjergvej ​6 ​, 2 ​ 000 ​Frederiksberg ​Tlf. 38 33 38 10​, ditte@metropolitain.dk, www.metropolitain.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​R EGION HOVEDSTADEN

10​Den Frie Udstillingsbygning in ​København Ø

​DEN FRIE UDSTILLINGSBYGNING ​K ØBENHAVN Ø

​ å Oslo Plads, overfor Østerport Station, ligger Den Frie Udstillingsbygning – en P historisk bygning, der årligt præsenterer vedkommende kunstudstillinger af høj kvalitet. Fokus er på samtidskunst af yngre lovende kunstnere eller kunstnere, der kunsthistorisk har ydet et betydningsfuldt bidrag. Har du lyst til en kulturel dag med inspirerende og spændende kunst, så skal du besøge Den Frie Udstillingsbygning. Kunsthallen huser også en hyggelig café, Oslo Plads, som blandt andet byder på uovertruffen charcuteri og lækker kage.

DIN SMARTBOX ​ or 2 personer: F • entré til Den Frie Udstillingsbygnings aktuelle udstilling • kaffe og lidt sødt

​Den Frie Udstillingsbygning, O ​ slo Plads 1​ ​, 2 ​ 100 K ​ øbenhavn Ø ​Tlf. 33 12 28 03​, info@denfrie.dk, www.denfrie.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​R EGION HOVEDSTADEN

11​M2tango Studio in ​København N

​M2TANGO STUDIO ​K ØBENHAVN N

​Sensualitet, elegance, nærvær, glæde, musik og omfavnelse. Lægger du disse ord sammen, får du essensen af argentinsk tango. Den argentinske tango er en improviseret dans, og her er ingen danseskole-manerer og stive smil. I stedet arbejder man med kropsbevidsthed, evnen til at lytte til partneren og lege med musikken. Tag din kæreste, ven eller kollega med til en anderledes aften, hvor I både får undervisning og mærker stemningen i det københavnske tangomiljø. M2tango har undervisningshold på alle niveauer. Begyndere kan her tage de første tøvende trin under kærlig vejledning af et team af professionelle undervisere, som har danset og undervist på tangogulve fra Beijing til Berlin og Buenos Aires.

DIN SMARTBOX ​ or 2 personer: F • 1 times undervisning i argentinsk tango • entré til tangocaféen Practica El Diego-10 • 2 valgfri drikkevarer i baren

VÆRD AT VIDE

​Undervisningen foregår hver tirsdag kl. 18.45-19.45 samt søndag kl. 17.30-18.30. Husk at tjekke m2tango.dk for aflysninger og ferie. Det er ikke nødvendigt at bestille tid hos M2tango, når du har aktiveret din Smartbox. ​ 2tango Studio, ​Kapelvej 4 M ​ 6C 2 ​ , ​2200 K ​ øbenhavn N ​Tlf. 29 87 96 09​, info@m2tango.dk, www.m2tango.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​R EGION HOVEDSTADEN

12


​ D m


​Feet a Fish - Fields in ​København S

​FEET A FISH - FIELDS ​K ØBENHAVN S

​ os Feet a Fish kan du forkæle dine fødder med en skøn behandling, som udføres H af Garra Rufa fisk, der også er kendt som doktorfisk pga. deres evne til at afhjælpe hudproblemer. Behandlingsformen har været kendt i mere end 400 år, men er ny i wellness-billedet herhjemme. Garra Rufa fisk har ingen tænder og suger eller ''nipper'' den hårde hud af og kan derfor på en nænsom måde exfoliere fødderne. Dette efterlader dine fødder bløde, og du sidder tilbage med en afslappet og behagelig følelse. Feet a Fish anvender fisketanke, som alle er separat udstyret med det mest moderne vandfiltrationsudstyr - samt med hver deres mikroorganisme-dræbende UV-filtersystem. Dette betyder, at både du og fiskene er sikret maksimal hygiejne og vandkvalitet.

DIN SMARTBOX ​ or 2 personer: F • 1 Garra Rufa spaoplevelse (15 min. varighed) • 1 kildevand pr. person

VÆRD AT VIDE

​ u kan også bruge din Smartbox hos Feet a Fish i Lyngby Storcenter. Før du ankomD mer, skal du læse reglerne på www.feetafish.dk. Det er ikke nødvendigt at bestille tid. ​Feet a Fish - Fields, A ​ rne Jacobsens Allé 1​ 2​, ​2300 K ​ øbenhavn S ​Tlf. 24 87 11 11, ​kontor@feetafish.dk, www.feetafish.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​R EGION HOVEDSTADEN

13​Copenhagen Boulders in K ​ øbenhavn SV

​COPENHAGEN BOULDERS ​K ØBENHAVN SV

​ ouldering er en social og tilgængelig sport, hvor man klatrer uden reb. Hvor rebklaB tring er meget tidskrævende og kræver en del udstyr, skal man ved bouldering blot tage passende tøj på og hoppe i et par klatresko – og så kan man ellers give sig i kast med klatrevæggen. Copenhagen Boulders er Europas største boulderhal med klatring op til 4,5 meter over specialdesignede madrasser. Copenhagen Boulders er et sted, hvor du kan slappe af og få en hyggelig oplevelse – også før og efter klatreturen. De har gratis trådløst internet og måske Københavns bedste kaffe, latte og espresso, som bliver tilberedt med omhu af uddannede baristaer. Bouldering er en sport for alle, ligegyldigt hvilket niveau man er på.

DIN SMARTBOX ​ or 2 personer: F • 1 dagsbillet til klatring • skoleje

​Copenhagen Boulders, ​Bådehavnsgade ​38​, ​2450 ​København SV T​ lf. 70 25 52 54, medlemskab@copenhagenboulders.dk​, www.copenhagenboulders.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​R EGION HOVEDSTADEN

14


D m


​Feet a Fish - Lyngby Storcenter in L​ yngby

​FEET A FISH - LYNGBY STORCENTER ​L YNGBY

​ os Feet a Fish kan du forkæle dine fødder med en skøn behandling, som udføres H af Garra Rufa fisk, der også er kendt som doktorfisk pga. deres evne til at afhjælpe hudproblemer. Behandlingsformen har været kendt i mere end 400 år, men er ny i wellness-billedet herhjemme. Garra Rufa fisk har ingen tænder og suger eller ''nipper'' den hårde hud af og kan derfor på en nænsom måde exfoliere fødderne. Dette efterlader dine fødder bløde, og du sidder tilbage med en afslappet og behagelig følelse. Feet a Fish anvender fisketanke, som alle er separat udstyret med det mest moderne vandfiltrationsudstyr - samt med hver deres mikroorganisme-dræbende UV-filtersystem. Dette betyder, at både du og fiskene er sikret maksimal hygiejne og vandkvalitet.

DIN SMARTBOX ​ or 2 personer: F • 1 Garra Rufa spaoplevelse (varighed 15 min.) • 1 kildevand pr. person

VÆRD AT VIDE

Du kan også bruge din Smartbox hos Feet a Fish i Fields i København. Før du ankommer, skal du læse reglerne på www.feetafish.dk. Det er ikke nødvendigt at bestille tid. ​Feet a Fish - Lyngby Storcenter, ​Lyngby Storcenter 6 ​ 1​, 2 ​ 800 L​ yngby ​Tlf. 24 87 11 11, kontor@feetafish.dk, ​w ww.feetafish.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​R EGION HOVEDSTADEN

15​Ordrupgaard in ​Charlottenlund

​ORDRUPGAARD ​C HARLOT TENLUND

O ​ rdrupgaard er et kunstmuseum med en eksklusiv malerisamling, der tæller navne som Monet, Gauguin, Matisse, Renoir og Hammershøi. Oprindeligt fungerede bygningen som herskabsvilla. Du kan stadig indsnuse stemningen i de gamle stuer og i parken. Herudover viser museet skiftende særudstillinger, og i weekender kan du besøge den berømte, danske møbelarkitekt Finn Juhls hus, som er en del af museet. Den skulpturelle tilbygning er tegnet af stjernearkitekten Zaha Hadid, og i parken vises der samtidskunst under åben himmel.

DIN SMARTBOX ​ or 2 personer: F Entré: • adgang til museet • adgang til kunstparken • adgang til den danske møbelarkitekt Finn Juhls hus

VÆRD AT VIDE

​Åbent i weekender og på helligdage

​Ordrupgaard, ​V ilvordevej ​110​, ​2920 ​Charlottenlund ​Tlf. 39 64 11 83, ordrupgaard@ordrupgaard.dk, www.ordrupgaard.dk ​

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​R EGION HOVEDSTADEN

16​Karen Blixen Museet in ​Rungsted Kyst

​K AREN BLIXEN MUSEET ​R UNGSTED KYST

K ​ aren Blixen Museet ved Øresunds kyst over for Rungsted Havn rummer Karen Blixens private hjem, udstillingsareal, filmrum, bibliotek, en 30 tdr. land stor park og fuglereservat med en blomsterhave. Karen Blixen er en af Danmarks betydeligste forfattere, og hun havde sit hjem på Rungstedlund i det meste af sit liv. Her blev hun født i 1885, og her døde hun i 1962. Afslut besøget med at lade dig inspirere i museumsbutikken eller med en kop kaffe i museets café. Caféens terrasse har den mest pragtfulde udsigt til Rungstedlunds smukke natur, og fra østsiden får du udsigten over Øresund.

DIN SMARTBOX ​ or 2 personer: F • entré • 5 postkort eller 1 plakat til deling

​Karen Blixen Museet, ​Rungsted Strandvej 1​ 11​, ​2960 ​Rungsted Kyst ​Tlf. 45 57 10 57​, karen-blixen@blixen.dk, www.blixen.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​R EGION HOVEDSTADEN

17​Nivaagaards Malerisamling in N ​ ivå

​NIVAAGAARDS MALERISAMLING ​N IVÅ

​ å Nivaagaards Malerisamling inviteres du indenfor til 500 års malerkunst! Museets P samling består af værker fra den europæiske renæssance og barok samt den danske guldalder. Renæssancen er repræsenteret ved en række italienske kunstnere, bl.a. Giovanni Bellini, Cima da Conegliano, Lorenzo Lotto, Bernardino Luini og Sofonisba Anguissola. Fra nordeuropa kan man finde værker af Lucas Cranach d.æ. og Pieter Breughel d.y. Derudover har Nivaagaards Malerisamling en fin samling landskabsmalerier fra den nederlandske barok af kunstnere som Jan van Goyen, Salomon Ruysdael, Aert van der Neer og Jacob van Ruisdael. En af Malerisamlingens perler er et landskabsmaleri af franskmanden Claude Lorrain. Du kan se frem til en spændende dag.

DIN SMARTBOX ​ or 2 personer: F • entrébilletter • 5 postkort eller 1 plakat til deling

​Nivaagaards Malerisamling, ​Gammel Strandvej ​2​, ​2990 ​Nivå ​Tlf. 49 14 10 17​, info@nivaagaard.dk, www.nivaagaard.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​R EGION HOVEDSTADEN

18​Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot in H ​ illerød

​DET NATIONALHISTORISKE MUSEUM PÅ FREDERIKSBORG SLOT ​H ILLERØD

D ​ et var ikke uden grund, at Christian IV's prægtige slot i Nordsjællands hjerte var et af de danske guldaldermaleres foretrukne motiver. Hvis du vil tilbringe en dag i smukke, romantiske og storslåede omgivelser, er en tur til Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot det bedste bud i Danmark. Få steder kan man som i Slotskirken, Riddersalen og Audienssalen opleve fordums kongelige pragt og betages af den rigdom og skønhed, som Danmarks konger omgav sig med. Det Nationalhistoriske Museum fortæller Danmarkshistorien fra 1500 til i dag gennem portrætter, historiemalerier, møbler og kunstgenstande udstillet i smukke interiører, der afspejler tidernes skiften. Med en spadseretur i barokhaven er dagen fuldendt!

DIN SMARTBOX ​ or 2 personer: F • entré • 1 shortguide til museet • postkort

​Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot, 3400 ​​ H ​ illerød ​Tlf. 48 26 04 39​, frbmus@frbmus.dk, www.frederiksborgslot.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​R EGION HOVEDSTADEN

19​Fredensborg Falkonergård in ​Fredensborg

​FREDENSBORG FALKONERGÅRD ​F REDENSBORG

​I det naturskønne område mellem Fredensborg og Esrum Sø finder du Danmarks eneste Falkonergård. Her viderefører Edith Wenzel og Finn Hansen den 4000 år gamle tradition med at træne rovfugle. Du kan se nogle af verdens allerstørste rovfugle med fantastiske flyveegenskaber, som mennesket igennem århundreder har forsøgt at kopiere i flyvningens kunst. Se disse luftens konger dykke med en fart på flere hundrede kilometer i timen for at lande på Edith Wenzels handske og spise fra hendes hånd. På Fredensborg Falkonergård har de 14 rovfugle med vingefang fra 35 cm til over to meter. Ørnenes naturlige jagtinstinkt gør, at de er både aggressive og blide, samtidig med at de er meget intelligente dyr.

DIN SMARTBOX ​ or 2 personer: F • entré • souvenir fra butikken

​Fredensborg Falkonergård, ​Davidsvænge 1​ 1​, ​3 480 F ​ redensborg, Tlf. 48 48 25 83 / 21 26 88 63​, falkonergaarden@falkonergaarden.dk, www.falkonergaarden.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​R EGION HOVEDSTADEN

20​Bornholms Kunstmuseum in G ​ udhjem - Bornholm

​BORNHOLMS KUNSTMUSEUM ​G UDHJEM - BORNHOLM

I​ et af Bornholms smukkeste og mest spektakulære naturområder ved Helligdomsklipperne ligger Bornholms Kunstmuseum, som blev indviet i 1993. Museet rummer over 4.000 m2 fordelt på tre niveauer. Inspireret af de bornholmske kystbyer følger museet terrænets fald mod klippekysten. Med respekt for den eksisterende samling af kunst og kunsthåndværk er museet udformet som en vandring gennem den bornholmske kunst med et kig ud til det omgivende landskab og den store havflade mod nord. Museets permanente samling består af kunst og håndværk med tilknytning til Bornholm. Billedkunsten i samlingen spænder tidsmæssigt fra starten af 1800-tallet og frem til nutiden. Både samlingen af malerier og skulpturer giver dig et billede af kunstlivet på Bornholm.

DIN SMARTBOX ​ or 2 personer: F • entré • 1 plakat fra den aktuelle udstilling til deling

​ ornholms Kunstmuseum, O B ​ tto Bruuns Plads ​1​, 3760 ​G udhjem- Bornholm, Tlf. 56 48 ​43 86 , post@bornholms-kunstmuseum.dk, www.bornholms-kunstmuseum.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​R EGION HOVEDSTADEN

21​House of Pole in S ​ lagelse

22

​HOUSE OF POLE ​Hos House of Pole i Slagelse venter dig en sjov og sveddryppende oplevelse. Den unge iværksætter Karina Paludan har her slået dørene op for alle, der er friske på at prøve kræfter med en dance pole, dvs. en dansestang. Her er poledancing-essensen krævende fysisk træning, og du kan glæde dig til at prøve en af de nyeste og sjoveste former for fitness. Det er en anderledes sport, hvor du kombinerer træning af muskler og kondition med masser af leg - og hvor alle, uanset form og niveau, kan deltage. Timerne hos House of Pole kan fokusere på dans, akrobatik eller fitness - med dansetrin og forskellige spins sætter du gang i forbrænding og humør, og du kan kun gå derfra med et stort smil på læben.

DIN SMARTBOX ​ or 2 personer: F • 2 lektioner poletræning pr. person

​ ouse of Pole - Slagelse, K H ​ ongstedvej ​2 ​B, 4 ​ 200 S ​ lagelse T​ lf. 22 36 34 75​, slagelse@houseofpole.dk, www.houseofpole.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​S JÆLLAND

​S L AGELSE​Birkegårdens Haver – oplevelseshaver, dyr og legepark in ​Ruds Vedby

23

​BIRKEGÅRDENS HAVER ​ irkegårdens Haver på Vestsjælland er en attraktion i smukke omgivelser, som du kan B glæde dig til at besøge med en ledsager – eller måske hele familien. Birkegården har fem forskellige og smukke haver: Den blomsterrige dansk/engelske have, Danmarks største japanske have i fem haveafsnit, den overdådige præriehave, den lærerige klosterhave og nyheden, permakulturhaven, som er en selvforsyningshave. Vælger du at supplere din Smartbox med et par børnebilletter, er der rig mulighed for fælles oplevelser med familien. Der er et område med søde bondegårdsdyr, fire legepladser, minigolfbane og flere picnicområder, heraf to med grill. Hele anlægget er på 33.000 m2 og rummer også en stor brugskunstbutik samt en flot og hyggelig café.

DIN SMARTBOX ​ or 2 personer: F • entré • 1 kop kaffe pr. person • 1 stk. lagkage pr. person

VÆRD AT VIDE

​Birkegårdens Haver holder sæsonåbent. Bemærk, at du ikke behøver at reservere på forhånd - du skal blot møde op med gavekortet og aktiveringsbekræftelsen. ​ irkegårdens Haver, ​Tågerupvej ​4​, ​4291 ​Ruds Vedby B T​ lf. 58 26 00 42, bh@birkegaardens-haver.dk, www.birkegaardens-haver.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​S JÆLLAND

​R UDS VEDBY​A ndelslandsbyen Nyvang in H ​ olbæk

24

​ANDELSLANDSBYEN NYVANG ​Andelslandsbyen Nyvang, som ligger ved Holbæk på Vestsjælland, er et frilandsmuseum for hele familien. Byen levendegør andelstiden på landet i perioden fra ca. 1870 til 1950. Træd ind i en lyslevende fortid bemandet med folk i datidens dragter i færd med de daglige gøremål. Oplev lyden af smedens hammer, duften af kaffe på husmandsstedet og mejeriets nykærnede smør. Brugsen og slagteren bugner af gode varer, og landbetjenten sørger for ro og orden. Hvis du er heldig, har en af de frivillige kuske gjort hestevognen klar, så du og dine kan få en skøn bumletur rundt i andelslandsbyen. Og på landsbyens traktørsted er det muligt at stille både sult og tørst. Besøg Andelslandsbyen Nyvang - og tag på en spændende rejse tilbage i tiden!

DIN SMARTBOX ​ or 2 personer: F • entrébilletter • 1 historisk avis • kaffe med kage

VÆRD AT VIDE

​Den historiske avis bliver udleveret ved billetlugen. Andelslandsbyen Nyvang har sæsonåbent. ​ ndelslandsbyen Nyvang, ​Oldvejen ​25​, ​4300 ​Holbæk A T​ lf. 59 43 40 30​, nyvang@andelslandsbyen.dk, www.andelslandsbyen.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​S JÆLLAND

​H OLBÆK​Sagnlandet Lejre in ​Lejre

25

​SAGNLANDET LEJRE ​Sagnlandet Lejre er 10.000 års levende Danmarkshistorie befolket af fortidens mennesker i kød og blod. Det er et stemningsfuldt og spændende udflugtsmål for hele familien. Tag på opdagelsesrejse i oldtidens landskaber, og oplev urokser, vildsvin, får, geder og gæs i flot og vild natur. Båldalen er daglang hygge og aktiviteter for hele familien - og på vikingegrillene kan I grille jeres medbragte mad. Tag en returbillet til fortiden og mærk atmosfæren i jernalderens lerklinede langhuse, 1800-årenes stråtækte husmandssteder og jægerstenalderens skindklædte telte. Besøg værkstederne, hvor væveren genskaber fortidens mode og pottemageren laver jydepotter og lerkar fra jernalderen.

DIN SMARTBOX ​ or 2 personer: F • sæsonpas - gælder hele året

VÆRD AT VIDE

​Sagnlandet Lejre holder sæsonåbent.

​Sagnlandet Lejre, ​Slangealléen ​2​, ​4320 ​Lejre ​Tlf. 46 48 08 78​, kontakt@sagnlandet.dk, www.sagnlandet.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​S JÆLLAND

​L EJRE​Doktorfisk in V ​ ig

26

​VIG FISKESPA ​ os Vig Fiskespa, tidligere Tune Doktorfisk, kan du få en kildende, skøn behandling H med doktorfisk, også kaldet Garra Rufa fisk. Denne fiskeart stammer oprindeligt fra en lille by i Tyrkiet, der hedder Kangal. Garra Rufa fisk har ingen tænder, men et meget effektivt sug, og derved beskadiger de ikke den raske hud. Behandlingen opleves som en behagelig form for micro-massage og fjerner samtidig neglebånd og hård hud på tæer og fødder. Derudover har Garra Rufaen et enzym i munden, som er godt for huden. Det er en behagelig form for wellness, som samtidig er effektiv over for psoriasis, eksem, børneeksem, tør hud m.m. Vig Fiskespa importerer selv deres fisk og har garanti for, at det er de ægte Garra Rufa Obtusa med den effektive virkning.

DIN SMARTBOX ​ or 2 personer: F • 2 x 15 minutters fiskespa • 1 flaske vand eller 1 kop kaffe pr. person

​ ​ ig Fiskespa, R V ​ avnsbjergvej ​12​, ​4560 V ​ ig,​Tlf. 26 12 10 01 / 26 12 10 02, ​mail@vigfiskespa.dk / tunedoktorfisk@tune.dk, www.vigfiskespa.dk / www.tunedoktorfisk.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​S JÆLLAND

​V IG​L ækkert måltid in G ​ reve

27

​G RAB 'N EAT L​ eder I efter det perfekte sted at nyde et friskt og sundt måltid proppet med vitaminer? Så er GRAB 'N eat det oplagte valg. Caféen er centralt placeret i Greve Midtby og er særlig kendt for sine lækre sandwiches og friskpressede juices. GRAB 'N eat står for høj standard, god kvalitet og venlig betjening. Og så smager deres juices superskønt med blandinger af f.eks. granatæble, ingefær, citron og appelsin. Et oplagt valg er Boost Me, som er den juice, GRAB 'N eat sælger flest af - en rigtig vitaminbombe på æble, økologisk citron og ingefær. Besøg GRAB 'N eat i Greve og få en god og hyggelig start på dagen. Det vil I helt sikkert ikke fortryde!

DIN SMARTBOX ​ or 2 personer: F • 1 x valgfri sandwich • 1 x valgfri juice eller shake • 1 x ingefærshots

​ RAB 'N eat, ​G reve Midtby Center 1​ 2F​, 2 G ​ 670 ​G reve ​Tlf. 26 19 94 00, info@grabneat.dk, ​w ww.grabneat.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​S JÆLLAND

​G REVE​G eoCenter Møns Klint in ​Borre

28

​G EOCENTER MØNS KLINT ​ øns Klint er en af Danmarks smukkeste og dramatiske naturoplevelser. Fra toppen M af Dronningestolen går det 128 meter lodret ned mod den blå Østersø. Hvidt kridt, blåt hav og grøn bøgeskov i en palet af udsigtsvariationer. På kanten af selve klinten ligger GeoCenter Møns Klint. I den 1200 m2 store interaktive udstilling kommer du på 70 mio. års geologisk tidsrejse. Du bliver førstehåndsvidne til livet i kridthavet, hvor den 16 meter lange dræberøgle Mosasaur, var den ubestridte hersker. Du oplever meteornedslag, kommer til at løfte bjerge og til at vandre gennem istidens gletsjere. Du kan desuden opleve særudstillingen Den Første Dinosaur - en tidsrejse på 210 mio. år tilbage i Grønlands fortid.

DIN SMARTBOX ​ or 2 personer: F • entré

VÆRD AT VIDE

​Geocenter Møns Klint holder sæsonåbent.

​ eoCenter Møns Klint, ​Stengårdsvej ​8 ​, ​4791 ​Borre G ​Tlf. 55 86 36 00​, geocenter@moensklint.dk, www.moensklint.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​S JÆLLAND

​B ORRE​Fyrtøjet in O ​ dense C

29

​F YRTØJET ​O DENSE C

​ or 2 personer: F • entré • 1 plakat til deling

VÆRD AT VIDE

​Fyrtøjet har åbent i weekender og skoleferier fra 8. februar til 14. december. Tjek åbningstider og aktuelt dagsprogram på museum.odense.dk ​ yrtøjet, H F ​ ans Jensens Stræde ​21​, ​5000 O ​ dense C T​ lf. 65 51 46 01​, museum@odense.dk, www.museum.odense.dk/museer/fyrtoejet

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​S YDDANMARK

​ yrtøjet er et kulturhus for børn, hvor H.C. Andersens eventyr formidles gennem F leg, fortælling, teater og billedkunst. Hele huset inspirerer til leg og er fyldt med muligheder for børn og deres voksne. Nyt eventyrligt univers med Den Standhaftige Tinsoldat fra vinterferien 2014. I eventyrlandet oplever du soldatertårne og borgmure, ballerinaens papirslot med dansesal og brusende skørter, og fra snustobaksdåsen regerer den drillende trold. I Klædeskabet er der et væld af kostumer i både børne- og voksenstørrelser. Det er også herinde, du kan få ansigtsmaling. Atelieret byder sig til med en overflod af lækre materialer, hvor du kan producere din egen borg eller papirslot. I Fortællerummet kan du høre eventyret om Den Standhaftige Tinsoldat.

DIN SMARTBOX​H.C. Andersens Hus in O ​ dense C

30

​H .C. ANDERSENS HUS ​O DENSE C

​ or 2 personer: F • entré (0-17 år gratis)

VÆRD AT VIDE

​H.C.Andersens Hus har åbent tirsdag–søndag kl. 10–16 med udvidede åbningstider i skoleferier - tjek museum.odense.dk. ​ .C. Andersens Hus, ​Bangs Boder 2 H ​ 9​, ​5000 O ​ dense C, T​ lf. 65 51 46 01​ museum@odense.dk, www. museum.odense.dk/museer/hc-andersens-hus

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​S YDDANMARK

I​ H.C. Andersens Hus kommer du helt tæt på den verdensberømte eventyrdigter, hans liv og værk. I den gamle bydel i Odense ligger eventyrdigterens fødested - det lille gule hjørnehus, der i 1908 åbnede som museum og dermed er et af verdens ældste digtermuseer. Museets udstillinger fortæller om digterens liv, fra barndomsårene som fattig skomagersøn i Odense, gennem den svære tid på vej mod drømmenes mål i København, skolegangen, digterens debut og forfatterkarriere, alderdom og død. Du kan følge digterens bekendtskaber, kærlighedsliv, kunstneriske karriere og hans mange rejser. Og i biblioteket får du et indtryk af hans omfangsrige forfatterskab samt den globale udbredelse, hans værker har.

DIN SMARTBOX​Fjord&Bælt in K ​ erteminde

31

​FJORD&BÆLT ​K ERTEMINDE

​ or 2 personer: F • entré

VÆRD AT VIDE

​Fjord&Bælt har åbent fra februar til november. Tjek alle åbningstider på fjord-baelt.dk. ​Fjord&Bælt, ​Margrethes Plads ​1​, ​5300 ​Kerteminde ​Tlf. 65 32 42 00​, post@fjord-baelt.dk, www.fjord-baelt.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​S YDDANMARK

​ jord&Bælt er et kombineret forsknings- og oplevelsescenter, som formidler viden F om livet under havoverfladen i de danske farvande. På Fjord&Bælt kan du opleve de tre unikke marsvin Freja, Eigil og Sif samt de tre frække spættede sæler Naja, Tulle og Svante på nært hold. Du kan besøge de spændende udstillinger og se et stort udvalg af danske farvandes fisk og bunddyr eller høre biologens spændende fortællinger, der giver oplevelser med vitaminer til hjernen. Du kan røre ved krabber og fisk i vores rørebassiner eller tage en tur tørskoet på havets bund i vores 40 m lange undervandstunnel, hvor du kan få glimt af marsvinene og sælerne under vandet. En magisk oplevelse, der gør indtryk og som du aldrig glemmer!

DIN SMARTBOX​Johannes Larsen Museet in K ​ erteminde

32

​JOHANNES LARSEN MUSEET ​K ERTEMINDE

​ or 2 personer: F • entré til Johannes Larsen Museet • 2 kopper kaffe og kage i Kaffehuset

VÆRD AT VIDE

​ emærk, at Kaffehuset kun holder åbent fredag, lørdag og søndag fra november til B marts. Besøger du museet mandag - torsdag i denne periode, erstattes kaffe/kage af 10 x enkeltpostkort. ​Johannes Larsen Museet, M ​ øllebakken ​14​, 5 ​ 300 ​Kerteminde, T​ lf. 65 32 11 77, johanneslarsenmuseet@ostfynsmuseer.dk​, www.johanneslarsenmuseet.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​S YDDANMARK

​ å Møllebakken i Kerteminde med en betagende udsigt over Kerteminde-bugten og P Storebælt finder du Fyns mest velbesøgte kunstmuseum. Her opførte kunstnerparret Alhed og Johannes Larsen deres villa og skabte ikke alene en malerisk ramme om familiens liv, men tillige et gæstfrit kunstnerisk mødested for malere, forfattere og billedhuggere - med hele 16 gæstesenge! På museet kan du se kunstværker i dansk topklasse, men stedet byder også på mange andre oplevelser. Først og fremmest kunstnerhjemmet med sin helt specielle og intime atmosfære. Men også det store haveanlæg med kunstneratelier, vinhus, udstillingsbygninger samt sjældne træer, roser og staudebede er et besøg værd.

DIN SMARTBOX​Naturama - Moderne naturhistorie in ​Svendborg

33

​NATURAMA ​S VENDBORG

​ or 2 personer: F • entré (børn og unge 0-17 år har gratis entré)

VÆRD AT VIDE

​Naturama har åbent fra februar til november. Tjek aktuelle åbningstider på naturama.dk. ​Naturama - Moderne naturhistorie, D ​ ronningemaen ​30​, ​5700 ​Svendborg ​Tlf. 62 21 06 50​, post@naturama.dk, www.naturama.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​S YDDANMARK

​ aturama fortæller naturhistorie på en ny måde. Udstillingen er bygget op som et N stort studie med tre niveauer: Vand, Land og Luft. Hvalskeletter, bjørne, vildsvin, moskusokser og hundredvis af fugle er iscenesat i et naturteater, hvor lys, lyd, film og billeder får stemningen i rummet til at skifte fra tidlig morgen over dag til skumring og mørk nat med den smukkeste stjernehimmel. På Naturama kan du stå ansigt til ansigt med en elg, klø en ræv bag øret, give den lille bjørn et knus, røre ved skind og knogler og meget mere. Der er weekend- og ferieaktiviteter for både børn og voksne. Du kan vælge at starte eller slutte besøget med frokost eller kaffe i caféen - og ved at gøre gode køb i butikken.

DIN SMARTBOX​Trapholt in K ​ olding

34

​TRAPHOLT ​K OLDING

​ or 2 personer: F • entré • 1 udvalgt kunstplakat til deling, som udleveres ved indgangen

​Trapholt, ​Æblehaven ​23​, ​6000 ​Kolding ​Tlf. 76 30 05 30​, kunstmuseum@trapholt.dk, www.trapholt.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​S YDDANMARK

T​ rapholt ligger som en hvid perle ned til Kolding Fjord i en fantastisk park. Museet er Danmarks eneste for både design, kunsthåndværk, møbler og billedkunst. I museets møbelafdeling kan du gå på opdagelse i Danish Design, og gennem mere end 450 stole fortælles historien om den helt særlige danske møbeltradition. Du kan også se totalinstallationen af møbelarkitekten Nanna Ditzel, og i museets park kan du opleve skulpturer af danske billedhuggere. Som noget særligt kan du besøge den verdenskendte arkitekt Arne Jacobsens private sommerhus. Har du lyst til at købe lidt med hjem, så bugner museumsbutikken af dansk design og kunsthåndværk. I caféen med panoramaudsigt over Kolding Fjord serveres frokostbuffet på hverdage og brunch i weekenden.

DIN SMARTBOX​Fodboldgolf in H ​ ejls

35

​KOLDING FODBOLDGOLF ​H EJLS

​ or 2 personer: F • dagskort til 18 hullers bane

​Kolding Fodboldgolf, ​Hejls Landevej ​83​, ​6094 ​Hejls T​ lf. 23 41 79 66​, info@koldingfodboldgolf.dk, www.koldingfodboldgolf.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​S YDDANMARK

​Kolding Fodboldgolf mener at have Danmarks sjoveste fodboldbane - og nu er du velkommen til selv at prøve og bedømme den! I fodboldgolf er golfbolden blevet udskiftet med en fodbold ligesom hullerne naturligvis er gjort tilsvarende større. Du sparker bolden igennem, under eller over de anlagte og sjove forhindringer på banen, der selvfølgelig - som en rigtig golfbane - har 18 huller. Spilleren, der har brugt færrest spark på at gennemføre banen, vinder! Det tager omtrent halvanden time at spille sig igennem alle forhindringerne. Fodboldgolf er blevet en populær aktivitet i Danmark, måske fordi den er for alle – uanset alder og køn. Her gælder det om at have en sjov og hyggelig dag, som både byder på motion og konkurrence.

DIN SMARTBOX​Kunstmuseet i Tønder in T​ ønder

36

​KUNSTMUSEET I TØNDER ​T ØNDER

​ or 2 personer: F • entré • kage og kaffe eller vin • plakaten ''Stolegaven af 1995'' af Hans J. Wegner

​ unstmuseet i Tønder, K K ​ ongevej ​51​, ​6270 ​Tønder, T​ lf. 74 72 89 89, kunsttoender@museum-sonderjylland.dk​, www.museum-sonderjylland.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​S YDDANMARK

​ efinder du dig i det sønderjyske, og har du lyst til at lære mere om nordisk kunst, kan B du tage på Kunstmuseet i Tønder. Her kan du se værker fra egen samling i skiftende ophængninger samt en særudstilling, der oftest består af værker fra andre museer eller private samlinger. Kunstmuseet i Tønder viser årligt mellem 3 og 6 særudstillinger, der hver især belyser en ny facet af den historiske eller aktuelle nordiske kunstscene. Gennem museets egne samlinger og særudstillinger kan du kigge nærmere på strømningerne i det 20. og 21. århundredes nordeuropæiske kunst. Museet har desuden en stor samling af danske surrealister. Museet har en bogcafé, hvor du efter besøget kan få dig en kop kaffe og et stykke hjemmebagt kage.

DIN SMARTBOX​House of Pole in E ​ sbjerg

37

​HOUSE OF POLE ​E SBJERG

​ or 2 personer: F • 2 lektioner poletræning pr. person

​ ouse of Pole - Esbjerg, S H ​ toregade 8 ​ 7​, 6 ​ 700 ​Esbjerg T​ lf. 22 36 34 75​, esbjerg@houseofpole.dk, www.houseofpole.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​S YDDANMARK

​ os House of Pole i Esbjerg venter dig en sjov og sveddryppende oplevelse. Her er H poledancing-essensen i krævende fysisk træning, og du kan glæde dig til at prøve en af de nyeste og sjoveste former for fitness. Det er en anderledes sport, hvor du kombinerer træning af muskler og kondition med masser af leg - og hvor alle, uanset form og niveau, kan deltage. Timerne hos House of Pole kan fokusere på dans, akrobatik eller fitness - med dansetrin og forskellige spins sætter du gang i forbrænding og humør, og du kan kun gå derfra med et stort smil på læben. Er du ikke bange for en sjov udfordring, der giver sved på panden, skal du hoppe i et par løstsiddende bukser og bestille din oplevelse hos House of Pole.

DIN SMARTBOX​Damhavens Spisehus in V ​ ejle

38

​DAMHAVENS SPISEHUS ​V EJLE

​ or 2 personer: F • beefsandwich menu • 1 x 0,5 l. sodavand pr. person • steakhouse fries og hjemmelavet remoulade

​ amhavens Spisehus, ​Damhaven ​1X​, ​7100 ​Vejle D ​Tlf. 25 46 67 78, info@damhavens.dk, ​w ww.damhavens.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

​S YDDANMARK

I​ hjertet af Vejle ligger Damhavens Spisehus, som om nogen ved, hvordan man serverer en rigtig burger. Deres vision er at skabe smagsoplevelser, der ikke bare har substans og massere af gode, lækre råvarer – men også kan fås til en pris, man normalt ikke finder andre steder. Alle restaurantens retter er hjemmelavede, og de dygtige kokke sørger altid for en friskstegt oksebøf, der med garanti er friskhakket om morgenen og kommer fra den lokale slagter. Damhavens Spisehus har samlet en lang række autentiske smagsoplevelser på menukortet, der giver dig mulighed for at finde en amerikansk eller dansk burger, som passer til din smag, dit humør og din sult. Kom ind og få en smagsoplevelse i hyggelige rammer og godt selskab.

DIN SMARTBOX​Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum in ​Herning

39

​C ARL-HENNING PEDERSEN & ELSE ALFELTS MUSEUM ​H ERNING

​ or 2 personer: F • entrébilletter til museet • 1 bog om museet og kunstnerne ​M IDTJYLLAND

​ arl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museet er en æstetisk perle med de mange C farveindtryk. Museet har en samling på ca. 6000 værker af Carl-Henning Pedersen og Else Alfelt, samt skiftende særudstillinger med andre kunstnere også. Du kender sandsynligvis Carl-Henning Pedersens kunst på de svævende, magiske figurer og væsner og hans flittige brug af den blå farveskala. Else Alfelt var derimod inspireret af naturen, og hendes kompositioner karakteriseres ved en vekslen mellem bløde og hårde linjer skitseret med blyant og herefter malet op med nøje afstemte farvenuancer. I 2015 udvides museet med en forbindelsesgang mellem den eksisterende museumsbygning og Angligården og tilfører museet nye udstillingsarealer og et filmrum.

DIN SMARTBOX

​Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum, B ​ irk Centerpark 1​ ​, ​7400 H ​ erning ​Tlf. 96 28 86 50​, chp@herning.dk, www.chpeamuseum.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​​A arhus Minigolf - Bruun's Galleri in ​A arhus

40

​A ARHUS MINIGOLF ​A ARHUS

​ or 2 personer: F • entré til minigolfbanen • 1 stor fadøl/sodavand/cider pr. person ​M IDTJYLLAND

A ​ arhus Minigolf må være Danmarks mest spektakulært placerede minigolfbane. Den 18 huller store amerikanske minigolfbane er placeret ovenpå taget af indkøbscenteret Bruuns Galleri. Denne beliggenhed giver mulighed for sol hele dagen og en rigtig god udsigt ud over byens tage og Aarhus centrum. Aarhus Minigolf består af 18 unikke minigolfbaner. Banerne er såkaldte amerikanske minigolfbaner, som er beklædt med kunstgræs. Her er krævende forhindringer som eksempelvis bunker, rough og vand. Desuden er der også placeret sjove og udfordrende mekaniske forhindringer på flere af banerne. Amerikansk minigolf kan spilles af alle - og er en sjov, ny måde at spille golf på.

DIN SMARTBOX

VÆRD AT VIDE

​Da banen er udendørs, har Aarhus Minigolf Bruuns Galleri sæsonåbent. Du kan se åbningstider på www.aarhusminigolf.dk. ​ arhus Minigolf Bruuns Galleri, M A ​ .P. Bruuns Gade ​25​, 8 ​ 000 ​A arhus ​Tlf. 21 85 05 18​, kontakt@aarhusminigolf.dk, www.aarhusminigolf.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​​A arhus Boulders in ​A arhus

41

​A ARHUS BOULDERS ​A ARHUS

​ or 2 personer: F • dagsbillet til klatring • skoleje

​M IDTJYLLAND

B ​ ouldering er en social og tilgængelig sport, hvor man klatrer uden reb. Hvor rebklatring er meget tidskrævende og kræver en del udstyr, skal man ved bouldering blot tage passende tøj på og hoppe i et par klatresko – og så kan man ellers give sig i kast med klatrevæggen. Aarhus Boulders er en nyopført boulderhal i Aarhus Nord med klatring op til 4,5 meter over specialdesignede madrasser. Aarhus Boulders er et sted, hvor du kan slappe af og få en hyggelig oplevelse – både før og efter klatreturen. Aarhus Boulders har gratis trådløst internet og måske Aarhus' bedste kaffe, latte og espresso, som bliver tilberedt med omhu af uddannede baristaer. Bouldering er en sport for alle, ligegyldigt hvilket niveau man er på.

DIN SMARTBOX

​ arhus Boulders, G A ​ raham Bells Vej 1​ 8​, ​8200 ​A arhus T​ lf. 40 95 52 54​, mp@aarhusboulders.dk, www.aarhusboulders.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​​A arhus Fiskespa in ​A arhus

42

​A ARHUS FISKESPA ​A ARHUS

​ or 2 personer: F • 20 min. fodbehandling i fiskespa ELLER • 15 min. heldybsbassin ​M IDTJYLLAND

​ arhus Fiskespa er en hyggelig forretning på Trøjborg i Aarhus N, som forhandler en A anderledes form for wellness: fod-, hånd- og ansigtsbehandling samt en spa for hele kroppen med de berømte fisk; doktorfisk. Fiskene peeler nænsomt de døde hudceller af og efterlader huden dejligt blød samtidig med, at huden masseres fint. Doktorfisk er især gode mod hård hud og forskellige hudsygdomme som eksem og psoriasis samt mod dårligt blodomløb. Derudover har Aarhus Fiskespa også wellnessmassage, Hot Stone massage, Sportsmassage, ansigtsbehandling og voksbehandling. Stedets glade personale og dygtige sultne fisk glæder sig til at tage imod dig og give dig en spændende, sjov og anderledes oplevelse med 100% forkælelsesgaranti.

DIN SMARTBOX

VÆRD AT VIDE

​Har du lyst kan du tilkøbe en kop varm kakao med flødeskum for 20,- pr. person eller en skål blandede chokolader for 30,- pr. person. ​A arhus Fiskespa, ​Tordenskjoldsgade ​60​, ​8200 ​A arhus T​ lf. 40 24 70 90​, hej@aarhusfiskespa.dk, www.aarhusfiskespa.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​​G lasmuseet Ebeltoft in E ​ beltoft

43

​G LASMUSEET EBELTOFT ​E BELTOFT

​ or 2 personer: F • entré • 1 valgfrit katalog udgivet af museet ​M IDTJYLLAND

​ lasmuseet Ebeltoft er et aktivt og levende museum for moderne glas. Smukt beligG gende ved Ebeltoft Vig med udsigt til Mols Bjerge er museet et yndet udflugtsmål året rundt. Hele året vises skiftende udstillinger med international glaskunst i verdensklasse samt udvalgte værker fra den anerkendte samling. I haven ligger museets arbejdende glasværksted, hvor du kan opleve magien ved formgivningen af den flydende glasmasse. I museets butik finder du et enestående udvalg af glasdesign for enhver smag og enhver pengepung. Forkæl også dig selv med årstidens tapas, hjemmelavede syltevarer og lokalt producerede drikkevarer i Glascaféen.

DIN SMARTBOX

​G lasmuseet Ebeltoft, ​Strandvejen ​8 ​, ​8 400 ​Ebeltoft ​Tlf. 86 34 17 99​, glasmuseet@glasmuseet.dk, www.glasmuseet.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​​Museum Jorn in ​Silkeborg

44

​MUSEUM JORN ​S ILKEBORG

​ or 2 personer: F • indgangsbilletter • 1 kop kaffe pr. person i caféen

​M IDTJYLLAND

A ​ sger Jorn (1914-73) er efter Edvard Munch Skandinaviens største ekspressionistiske maler, Jorn er en international gigant og er en af Danmarks mest betydelige billedkunstnere. Museum Jorn i Silkeborg er kendt for sin enestående samling af Asger Jorns kunst; mere end 140 malerier giver et helstøbt billede af den danske verdenskunstner, der i høj grad var med til at præge kunstens udvikling i Europa i det 20. århundrede. Jorn eksperimenterede med mange forskellige materialer, og på museet præsenteres skiftende samlinger af hans malerier, keramiske værker, grafiske arbejder, tegninger og ikke mindst billedvævninger. Der er skiftende internationale og nationale udstillinger på museet. Besøg www.museumjorn.dk for yderligere info.

DIN SMARTBOX

​ useum Jorn, ​G udenåvej ​7-9​, ​8600 ​Silkeborg M T​ lf. 86 82 53 88​, info@museumjorn.dk, www.museumjorn.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​​Skydesimulator in ​V iborg

45

​FUNHALL ​V IBORG

​ or 2 personer: F • skydesimulator i 30 minutter • 1 vand/øl pr. person eller fri kaffe ​M IDTJYLLAND

​ unhall i Viborg er et koncept, hvor store legebørn kan kaste sig ud i et hav af sjove F og udfordrende aktiviteter i en 2000 m2 stor hal. Det handler om at have det sjovt med vennerne, familien eller kollegaerne. Skydesimulatoren er Danmarks største og byder på to projektorer, der giver mulighed for at skyde på den ikke mindre end 55 m2 store skærm, hvor du kan skyde alt fra dåser og lerduer til elefanter. Du vælger i Funhalls våbenarsenal mellem letvægtspistol, letvægtsriffel, haglgevær eller ombygget riffel – og det er endda muligt at tage sin egen riffel med. Våbnene skyder med laser og rammer uhyggeligt præcist, inden for 1 mm. Funhalls lydanlæg giver dig en realistisk lyd, som blot gør oplevelsen endnu mere virkelighedstro.

DIN SMARTBOX

​Funhall - Skydesimulator, ​Venøvej ​1​, ​8800 ​V iborg ​Tlf. 31 41 20 60​, info@funhall.dk, www.funhall.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​​A alborg Forsvars- og Garnisonsmuseum in ​A alborg

46

​A ALBORG FORSVARS- OG GARNISONSMUSEUM ​A ALBORG

​ or 2 personer: F • fri entré til Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum i 3 måneder (1. april til 31. oktober)

​N ORDJYLLAND

​ om det eneste sted i Danmark kan du på Forsvars- og Garnisonsmuseet se totalS forsvarets historie og besættelsestiden 1940 - 1945 udstillet under samme tag. I en kæmpehangar fra 2. Verdenskrig kan du komme tæt på jagerfly, håndskydevåben, politimotorcykler og meget andet fascinerende materiel, som har været en del af det danske totalforsvar i krig og fred. Udstillingerne fra besættelsestiden 1940 – 1945 er i sig selv yderst interessante, og herudover er der er et væld af forskellige temaudstillinger om den store udvikling, der er sket. I 2015 viser Forsvars- og Garnisonsmuseet en særudstilling om ''Besættelse - Befrielse'' i anledning af hhv. 70- og 75-året for begivenhederne.

DIN SMARTBOX

​A alborg Forsvars- og Garnisonsmuseum, ​Skydebanevej ​22​, 9 ​ 000 ​A alborg ​Tlf. 98 12 88 21​, info@funhall.dk, www.funhall.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​​S øgaards Bryghus Aps in ​A alborg

47

​SØGAARDS BRYGHUS ​A ALBORG

​ øgaards Bryghus ligger lige i hjertet af Aalborg. Personerne bag Søgaards Bryghus S er Lisa & Claus Søgaard, som begge har en fortid i hotel- & restaurationsbranchen. Stedet er en smagfuld kombination af bryghus, restaurant og ølstue, og er fordelt på to plan. I stueplan er det første, du møder, de to store kobberkedler, der sender en liflig humleduft ud i lokalet på de dage, der brygges. Her findes restauranten med plads til ca. 125 spisende gæster og barområde med plads til ca. 50 personer, samt ''Kedlen'', der er bryghusets ølstue. En rigtig slyngestue, som er let afskåret fra resten af bryghuset. Bliv eventuelt i restauranten og nyd en let frokostanretning eller en lækker aftenmenu.

DIN SMARTBOX ​ or 2 personer: F • ølsmagning af 3 af husets hjemmebryg (3 x 20 cl) • tjeneren introducerer øllene

​N ORDJYLLAND

VÆRD AT VIDE

​Det er ikke nødvendigt at bestille tid hos Søgaards Bryghus, når du har aktiveret din Smartbox. ​ øgaards Bryghus Aps, C S ​ . W. Obels Plads 1​ A​, ​9000 ​A alborg T​ lf. 98 16 11 14​, mail@soegaardsbryghus.dk, www.soegaardsbryghus.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​​Springeren – Maritimt Oplevelsescenter in ​A alborg

48

​SPRINGEREN – MARITIMT OPLEVELSESCENTER ​A ALBORG

​ or 2 personer: F • sæsonkort, der gælder et helt år

​N ORDJYLLAND

​ pringeren – Maritimt Oplevelsescenter byder gæster indenfor til et væld af gode S fortællinger, flotte modelskibe, et besøg i ubåden Springeren og mange andre oplevelser. Det maritime oplevelsescenter involverer og overrasker sine gæster bl.a. gennem en stor grad af interaktion med centerets udstilling. Det sker bl.a. gennem en spændende app med en indendørs og en udendørs tur. Her fokuseres der på den gode og involverende historie om den danske søfart, særligt omkring Aalborg, og bl.a. centrets sejlsimulator er et hit blandt store som små. Centret har desuden et grønt område med tæt kontakt til fjorden samt naboer som f.eks. Skudehavnen og Friluftsbadet. Det er tilladt at medbringe egen madkurv eller benytte sig af centrets gasgrill.

DIN SMARTBOX

​ pringeren – Maritimt Oplevelsescenter, V S ​ estre Fjordvej ​81​, 9 ​ 000 ​A alborg ​Tlf. 98 11 78 03​, info@springeren-maritimt.dk, www.springeren-maritimt.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​​Lille Vildmosecentret in S ​ torvorde

49

​LILLE VILDMOSECENTRET ​S TORVORDE

L​ ille Vildmose i Østhimmerland er danmarks største fredede landområde på godt 76 kvadratkilometer. Her findes blandt andet Nordvesteuropas største højmose samt unikke natur- og græsningsskove. Du har mulighed for at opleve kongeørne, vildsvin, kronhjorte, oddere og andre store dyr i vild natur. Som noget helt nyt får vi elge i foråret 2016, som du kan være heldig at få et glimt af. I midten af den smukke Lille Vildmose ligger besøgscentret Lille Vildmosecentret, som er det naturlige udgangspunkt for et besøg i mosen. På det levende formidlingscenter kan du se naturfilm i biografen, flyve i ørnesimulatoren, komme tæt på mosens planter og dyr i naturværkstedet og opleve de spændende interaktive udstillinger om mosens natur og kultur.

DIN SMARTBOX ​ or 2 personer: F • årskort (voksen) til Lille Vildmosecentret • 1 kaffe pr. person • 1 chokolade pr. person • 1 DVD 'Vildmarken i Vildmosen' eller 1 Lille Vildma bamse + bog om Lille Vildma ​N ORDJYLLAND

VÆRD AT VIDE

​Se åbningstider på www.lillevildmose.dk.

​Lille Vildmosecentret, ​Birkesøvej ​16​, ​9280 ​Storvorde ​Tlf. 99 31 75 50, i​nfo@lillevildmose.dk, www.lillevildmose.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​​Mariager Saltcenter in M ​ ariager

50

​M ARIAGER SALTCENTER ​M ARIAGER

'​'Salt på hjernen''. Har du nogensinde overvejet, hvordan dit liv ville være uden salt? Hvordan ville din mad smage? Hvor mange produkter ville du savne i din hverdag? Du kan finde svarene hos Mariager Saltcenter, der ligger på havnen i hyggelige Mariager by. Når du træder ind i denne verden af salt, kan du opleve en attraktion med interessante facts, fokus på historie, geologi og aktiviteter, som får dig til at tænke. Prøv et dejligt varmt saltbad, hvor man ikke kan synke. Tag plads i biografen eller mød Sydemesteren, når han syder salt over åbent ild. Oplev den virtuelle tur i minearbejderens elevator, og afslut dagen med et besøg i Saltbutikken, hvor man bl.a. kan købe det berømte Mariager Sydesalt.

DIN SMARTBOX ​ or 2 personer: F • entré til saltcentret • 1 pose sydesalt fra Mariager Saltcenter pr. person

​N ORDJYLLAND

​ ariager Saltcenter, ​Ny Havnevej ​6 ​, ​9550 ​Mariager M T​ + 45 98 54 18 16​, salt@saltcenter.com, www.saltcenter.com

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​​Ørnereservatet in B ​ indslev

51

​ØRNERESERVATET ​B INDSLEV

​Mellem Ålbæk og Tversted i Nordjylland kan du opleve verdens største ørne blive fodret og udfolde sig frit. Se den majestætiske ørn i øjnene og mærk vingesuset tæt over dig - også den lynhurtige vandrefalk vil vise sin flyvekunst. Hør om falkejagten, en jagtform hvor man er tættest på naturen, og se træningen af rovfuglene på Ørnereservatet. Derudover er der en enestående fotografisk udstilling med store farvebilleder, der viser situationer fra rovfuglenes liv, som ikke tidligere er set. En skøn dag venter i Ørnereservatet. Her behøver man bestemt ikke at være barn for at fascineres.

DIN SMARTBOX ​ or 2 personer: F • entré til ørnereservatet

​N ORDJYLLAND

​Ørnereservatet, ​Skagensvej ​107​, ​9881 ​Bindslev ​Tlf. 98 93 20 31​, info@eagleworld.dk, www.eagleworld.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​​Hos Tetzlaff in ​L øgstør

52

​HOS TETZLAFF ​L ØGSTØR

​ en 25. januar 2007 åbnede dørene Hos Tetzlaff for første gang. Det hele startede D med, at Niels Tetzlaff fik en god idé. Han gik til sin mor, Birgitte Tetzlaff, og luftede sine tanker. Idéen gik i sin enkelthed ud på en butik med masser af lækker frugt og hylder fulde af produkter med smagen af Nordjylland. Endelig skulle der også være en salatbar med hjemmelavede lækkerier, sandwich og godt dansk smørrebrød. Kunderne efterspurgte med tiden mere hjemmelavet mad, og for at efterkomme dette ønske flyttede butikken til større lokaler i hovedgaden. Her var der mulighed for at lave en café, både ude og inde, hvilket pludselig gav et helt nyt koncept for mor og søn. De startede som to og er i dag, otte år senere, ti ansatte.

DIN SMARTBOX ​ or 2 personer: F • frit valg fra menukortet til en værdi af 199 kroner i alt.

​N ORDJYLLAND

VÆRD AT VIDE

Bemærk, der gives ikke resterende penge retur.

​Hos Tetzlaff, ​Østerbrogade ​22​, ​9670 ​L øgstør ​Tlf. 98 67 71 91​, hostetzlaff@hotmail.com, www.hos-tetzlaff.com

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​


​


​in ​

53

​BOWL ’N’ FUN ​

​Velkommen hos Bowl'n'Fun – mødestedet for både familie, venner og kollegaer. Bowl'n'Fun er Danmarks største kæde af bowling- og underholdningscentre fordelt på i alt 13 byer på Fyn og i Jylland. Hos Bowl'n'Fun bestræber de sig på at være de førende inden for branchen, og kæden tilbyder således et totalkoncept med spisning og bowling, som henvender sig til hele familien. Fælles for alle centrene er målet om høj kvalitet af deres buffeter, ligesom den gode service og hyggelige stemning er i højsædet. Personalet hos Bowl'n'Fun glæder sig til at se dig og dine venner til en hyggelig og sjov dag.

DIN SMARTBOX ​ or op til 6 personer: F • 1 times bowling • skoleje

VÆRD AT VIDE

​Bowl 'n' Fun, ​Nærmere information på hjemmesiden​​, ​ 5000 ​Fyn & Jylland​​​, www.bowlnfun.dk

ADRESSE

Aktivér din Smartbox på mysmartbox.dk, og book derefter oplevelsen direkte hos udbyderen.​

FYN & JYLLAND

​Kan benyttes søndag-torsdag hele dagen samt fredag-lørdag indtil kl. 16. Ring til dit lokale center og bestil din oplevelse. Husk at oplyse, at du har en Smartbox. Vælg blandt 13 bowlingcentre på Fyn og i Jylland - se mere på www.bowlnfun.dk.


Generelle brugsvilkår SMARTBOXENS REFERENCER 1. Selskabet Smartbox Group Denmark Aps (herunder kaldet ”Smartbox”) er et dansk selskab med adresse på Frederiksberg Allé

52, 1820 Frederiksberg C, Danmark, CVR DK29804133, som handler i eget navn, men på vegne af Weekendesk Limited, et irsk selskab, hvis hovedsæde er beliggende på adressen Joyce’s Court, Block A, Talbot St. Dublin 1, Irland, indregistreret under nummer 450 421. Smartbox handler som forretningsformidler og udgiver af gaveæsker på vegne af vores partnere, der leverer de tjenester, gaveæsken indeholder. Gaveæskerne eksisterer som papirformat i form af en æske eller i elektronisk format under navnet ”e-box”. Uanset om de er udgivet i papir- eller elektronisk format, består gaveæsken af:

• En illustreret guide vedlagt den fysiske æske eller med online adgang, der beskriver samtlige de tjenester, som vores forskellige partnere tilbyder. • Et gavekort uden pålydende værdi, som gælder til betaling af en ydelse blandt de forskellige valg, der tilbydes i guiden. Med gavekort menes der både trykt gavecheck eller -kort vedlagt i gaveæsken og gavechecken, der modtages per e-mail, hvis der er tale om en e-box.

HVILKEN YDELSE HAR DU ADGANG TIL MED DIT SMARTBOX GAVEKORT? 2. Gavekortet gælder til én ydelse blandt dem, der tilbydes i den illustrerede guide eller på internettet www.smartbox.dk. OBS: ved reservation af et ophold har gavemodtageren mulighed for mod supplerende betaling at reservere aktiviteter og/eller ekstra nætter. Gavekortet giver ret til en ydelse, der er forskellig fra den ene partner til den anden, som angivet i guiden eller på hjemmesiden. Kunden informeres om, at prisen for ydelsen kan afvige fra salgsprisen på gaveæsken eller e-boxen. Gavekortydelsen kan eventuelt inkludere transport til leveringsstedet for den udvalgte partner.

3. Indhold af ydelser og partnerne i gaveæsken kan ændre sig i gyldighedstiden for gavekortet (se punkt 4), uden at Smartbox kan holdes ansvarlig herfor. Smartbox forpligter sig til at tilbyde alternative løsninger. Modtageren af gaveæsken indbydes til at gå ind på www.smartbox.dk for at se sidste opdatering af ydelser og partnere, svarende til den pågældende gaveæske og for at kontrollere eventuelle trykfejl online. Der er også den mulighed at kontakte vores kundeservice via vores kontaktformular på www.smartbox.dk, rubrik Hjælp & kontakt.


HVORDAN BRUGES SMARTBOX GAVEKORTET? 4. Gavekortet kan bruges i to (2) år fra købsdatoen. Gavekortet kan ombyttes gratis til ethvert andet gavekort af højst samme værdi. Ombytning af gavekortet skal dog ske inden for to (2) år efter købsdatoen (se punkt 10 og 11). Før brug af din Smartbox oplevelse, rådes du til at kontrollere aktiveringen af dit gavekort. Det gøres ved at gå ind på www.mysmartbox.dk.

5. For at reservere et ophold går du ind på www.mysmartbox.dk hjemmesiden. For reservering af enhver anden ydelse kontaktes partneren direkte.

6. Smartbox kan have brug for at indsamle personlige data om gavemodtageren for at behandle dennes ønsker (kontrol af

gavekortets gyldighed, opfordring til opretning af konto, reservering osv.) Data edb-behandles af Smartbox med henblik på styring af kunderegister, marketingundersøgelser, statistikker og markedsundersøgelser. Med forbehold for forudgående samtykke fra gavemodtageren kan disse data overføres med samme formål til tredjemand. Med henblik på underlevering kan visse data overføres uden for den Europæiske Union, denne overførsel er underlagt kontraktbetingelser i overensstemmelse med dem, der er etableret af den Europæiske Kommission. I henhold til Persondataloven har gavemodtager ret til adgang, rettelse, indsigelse og fjernelse af sine data, en ret denne kan udøve ved skriftlig henvendelse til følgende postadresse: Smartbox, Frederiksberg Allé 52, 1820 Frederiksberg C, Danmark.

HVORDAN LEVERES YDELSEN? 7. Gavekortet gælder for hverdage og weekend alt efter pågældende partners åbningstider. Levering af en ydelse er kun mulig ved forevisning af:

• For ophold: bekræftelse per e-mail eller brev • For al anden aktivitet: original af gavekort med intakt gråzone eller gavekort modtaget per e-mail, hvor der er tale om e-box. Yderligere skal gyldig aktiveringsbekræftelse forevises. Undtagen ved online reservation finder ydelsen altid sted, efter den pågældende partner har kontrolleret gyldigheden af gavekortet. Undtagen med e-box, omfatter denne kontrol pågældende partners afdækning af gråzonen på gavekortet for at kontrollere, at aktiveringen har fundet sted. Levering af ydelsen er underlagt den valgte partners særlige betingelser, så som betingelser for annullering, ændring af reservation fysiske eller aldersbetingelser for gavemodtager(e). For ophold kan gavemodtager ændre sin reservation uden gebyr, hvis anmodningen herom foretages over 10 dage før den dato, der var afsat til ydelsen. Efter denne frist kan ændringer eller annulleringer ikke tages i betragtning eller medføre tilbagebetaling. Vi erindrer i denne forbindelse om, at Smartbox er mellemled mellem gavemodtager og pågældende partner, og at Smartbox under ingen omstændigheder køber partnerens ydelse.

8. Pågældende partner er eneansvarlig for udførelsen af ydelsen. Smartbox kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlig,

hvis manglende eller ringe udførsel af en kontrakt må tilskrives gavemodtager, eller en uforudsigelig eller uovervindelig begivenhed, der skyldes en tredjemand, som intet har at gøre med leveringen af de i kontrakten fastsatte ydelser, eller i tilfælde af force majeure. Under alle omstændigheder forhandler distributøren gaveæskerne på vegne af Smartbox og kan ikke holdes ansvarlig for udførelsen af en hvilken som helst ydelse.


Generelle brugsvilkår 9. Fotos og tekstindhold præsenteret i gaveæsken eller e-boxen er ikke kontraktbindende og kan udskiftes. Enhver gengivelse, fuldstændig eller delvis, er strengt forbudt. De billeder der præsenteres som illustrationer, kan stamme fra billedbanker: Fotolia, iStockphoto, GettyImages, Masterfile, Corbis images, Offset, Matton, Sucré Salé, Stockfood, Sofood, Thinkstock og Shutterstock. 10. Gavekortet kan gratis byttes til ethvert andet gavekort af højst samme værdi via vores hjemmeside, ved ombytning af e-box.

Gavekortet kan desuden, mod et gebyr, ombyttes i en Smartbox butik. Ombytning af gavekortet skal dog ske inden for to (2) år efter købsdatoen. Gyldigheden for det ombyttede gavekort er to (2) år fra ombytningen. Se yderligere information om vores betingelser på vores hjemmeside www.smartbox.dk/generelle-betingelser. Gavekortet kan under ingen omstændigheder, helt eller delvist, byttes til kontanter eller refunderes.

11. Modtageren kan ikke kræve ombytning eller kompensation af nogen art efter datoen for gavekortets gyldighed. I tilfælde af tab, tyveri eller ødelæggelse i gyldighedsperioden vil modtageren være dækket af garantien mod tab og tyveri, hvis modtageren før begivenheden har registreret sit gavekort på smartbox.dk. 12. Smartbox forbeholder sig ret til ikke at imødekomme en klage fra en køber og/eller modtager efter et salg eller køb af et gavekort og/eller e-box uden for Smartbox’ traditionelle distributionsnet og navnlig hos en privatperson.

13. Modtageren af gavekortet eller e-boxen skal træffe alle nødvendige foranstaltninger til at bevare og beskytte de fortrolige numre på gavekortet. Smartbox er ikke ansvarlig i tilfælde af, at gavekortets koder oplyses over for offentligheden og/eller i tilfælde af videregivelse af sådanne koder, herunder ved videresalg online.

14. Salg af alkoholiske drikke er forbudt til mindreårige under 18 år. Gavemodtager/ejer af gaveæsken forpligter sig til at være fyldt 18 år på datoen for valget af ydelsen, hvis denne indeholder levering af alkoholiske drikke. Alkoholmisbrug er farligt for helbredet. Drik med måde. 15. Modtageren informeres med bindende virkning om, at når den ydelse, der indgår i en gaveæske eller en e-box, indeholder et

måltid, er denne menu på forhånd aftalt mellem partneren og Smartbox. Modtageren kan således ikke nødvendigvis frit vælge sit måltid fra stedets menukort.

16. For videre oplysninger om brugsbetingelser gå til vores hjemmeside, www.smartbox.dk.


KONCEPT OG DESIGN : Lonsdale COPYRIGHT © : Benjamin Colombel, iStock, Corbis Images, Getty Images, Shutterstock, Thinkstock, Colourbox, Fotolia, DR, Mas Fa Sua. Kort realiseret efter Geoatlas.com © 2013-2014 - Graphi-Ogre.


HADADK16DG

Hadadk16  
Hadadk16