Page 1

El meu Diari…


23 de maig de 1933 -Estàvem amb els pares a classe, tenen por del futur dels seus fills per culpa de la guerra. Els he convençut de que segueixen estudiant, que la guerra acabarà, i tindran que estar preparats. 15 de Juny de 1933 -Estudiem en classe amb els alumnes coses practiques per a aplicar a la vida real, en aquestos moments de guerra i de subsistència, hem considerat els professors, que es bona idea per exemple: ensenyar a arreplegar la roba, arreglar sabates, etc... 25 de novembre de 1933 -La data de Nadal esta pròxima, hi ha enyorança dels sers volguts que estan a la guerra, hem fet redactar als alumnes les cartes que les van a enviar als seus familiars que estan a la guerra o cosins llunyans, açò els ha fet sentir-se més propers a ells, a pesar de que moltes de les cartes no arribaran al seu destí. 15 d’agost de 1939 -tinc dubtes de que l’ensenyança que vaig a impartir als meus alumnes siga la mes convenient per aquestos moments de dificultat, considere que cançons, misses i pregar a deu no siga una bona educació, quan realment necessitarem més coneiximents d’assignatures com matemàtiques, física, o simplement aprendre oficis que tindrien una major aplicació a la realitat de aquest país enfonsat en la misèria tras la guerra. Reflexió -La reflexió que jo faria es:


Es deuria ensenyar a les mares la sinceritat amb els fills, ensenyar-los coses reals de la vida amb naturalitat, com algo natural, dir les coses bones com tambĂŠ les roines.

Comentari i valoració: -Jo pense que ha sigut una activitat molt bona, ja que ens ha fet veure la vida a Espanya a un altre segle, ja que a altres èpoques la vida era molt mes dura. -Pense que es un bon treball ja que fa que ens donem compte del que tenim a la societat actual.


Abel Medrano Chiva 4 C ÉTICA

Actividad ética diario de maria sanchez projecto 3a evaluavion (españa s xx) abel medrano chiva 4 c  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you