Page 1

PARTNERAJÁNDÉK KATALÓGUS 2018


Az AB concrete designnál úgy gondoljuk, hogy a céges ajándék is lehet izgalmas, figyelemfelkeltő, emlékezetes és akár egyedi is. Saját fejlesztésű és kivitelezésű beton design tárgyaink – az egyedi design érték mellett – szokatlanok és emlékezetesek. Legyen szó akár kitűzőről, ékszerről, pendrive-ról vagy mandzsettagombról, biztos, hogy nem a fiók mélyén végzik, és még nagyon sokáig képviselik cégét.


TÖRTÉNETÜNK Az AB concrete designt Boldog Anita alapította 2012-ben, aki a tanulmányait porcelántervezőként kezdte a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen. Egy workshop alkalmával ismerkedett meg a betonnal mint olyan anyaggal, amelyből magas minőségű, hozzáadott design értékkel rendelkező termékeket lehet létrehozni – szerelem volt első látásra. Minden AB concrete design termék mögött Boldog Anita áll tervezőként. Az alapítás óta eltelt időben számos kutatást és kísérletet végzett, melyek mind a mai napig tartanak. Időközben egy olyan kicsi, de magasan képzett szakemberekből álló csapatot szervezett, mely a legkülönfélébb megrendeléseket is el tudja látni. Ez az erőteljes szakmai háttér biztosítja azt, hogy kifejezetten magas minőségű design termékeket tervezzünk és gyártsunk, akár nagy darabszámban is.


GEO ÉKSZEREK Beton ékszereink között háromféle fülbevaló és kétféle nyaklánc található, melyek elérhetőek a három klasszikus betonos színben: fehér, szürke és antracit. Termékeinket ezüstszínű antiallergén orvosi fém kiegészítőkkel készítjük, így mindenki számára biztonságos és kényelmes a viselésük.

Wedge beton nyaklánc, szürke színben, karton díszdobozban


GEM beton fülbevaló, antracit színben, karton díszdobozban

GEM beton nyaklánc és ékszer szett, antracit színben, karton díszdobozban


Ékszereink többféle, a megrendelő igényeihez és az alkalomhoz igazodó csomagolással választhatók, az egyszerű karton kártyára tűzött megoldástól egészen a szokatlan és formabontó beton díszdobozig. A terméken megjelenő logó és a karton színe is maximálisan a megrendelő kérésének megfelelően jelenik meg – a beton díszdobozok esetében a logó egyaránt kerülhet a dobozra, a fa vagy akril fedélre, de akár a kartonszalagra is.

A GEO fülbevalók különböző csomagolásai: logózott kartondoboz és kartonkártya


MANDZSETTAGOMBOK Beton mandzsettgombjainkat kétféle formával, három klasszikus betonos színben (fehér, szürke és antracit), valamint kétféle felülettel (csiszolt és csiszolatlan) gyártjuk. Kisebb logókat, monogrammokat, ikonokat magukon a gombokon is el tudunk helyezni. Termékeinket ezüstszínű antiallergén orvosi fém kiegészítőkkel készítjük, így mindenki számára biztonságos és kényelmes a viselésük.

CONCUFF Szögletes beton mandzsetta gombok, antracit színben, csiszolt és natúr változatban


Mandzsettagombjaink többféle, a megrendelő igényeihez és az alkalomhoz igazodó csomagolással választhatók, a kis méretű kartondoboztól egészen a szokatlan és formabontó beton díszdobozig. A karton elemen megjelenő logó és a karton színe is maximálisan a megrendelő kérésének megfelelően jelenik meg – a logót és kért feliratot a kartonra gravírozzuk (több vagy eltérő szín felár ellenében szitázással készül a logózás). A beton díszdobozok esetében a logó egyaránt kerülhet a dobozra, a fa vagy plexi fedélre, de akár a kartonszalagra is.

Logózott beton mandzsettagombok, középszürke és fehér színekben


KITŰZŐK Beton kitűzőinket három alapformával (négyzet, kör és téglalap), három klasszikus betonos színben (fehér, szürke és antracit) és kétféle logózással gyártjuk (körvonalas és teli). A kitűzőt rögzítő fém elem ezüst vagy réz színben is választható. A kitűző formáját az adott logóhoz igazítjuk.

Logózott beton kitűzők, kétféle alapformával, középszürke színben


A kitűzők kártyára tűzve, vagy dobozban is rendelhetők – a csomagolás a vendégek nevével ellátva kiválthatja a hagyományos ültető kártyát is. Legyen szó akár rendezvény- vagy konferenciaajándékról, akár egy formaruha kiegészítőjéről, vagy éppen szóró ajándékról, biztosan emlékezetes és maradandó lesz!

Logózott beton kitűző fehér színben, karton kártyára tűzve


NÉVJEGYKÁRTYATARTÓ / KÉPTARTÓ Egyszerű és praktikus íróasztali kiegészítő, amely a tökéletes illeszkedik akár modern, akár hagyományos berendezésű irodába. Elérhető a három klasszikus beton színben (fehér, szürke és antracit). Rendezvényeken izgalmas kiegészítője és tartója lehet az ültető kártyának, melyet a vendégek akár haza is vihetnek.

Logózott beton névjegykártyatartó, szürke és fehér színben


Két akril lemezzel kiegészítve fotótartóként is használható, melyek közé helyezhető a kép. Álló és fekvő formátumú képekhez is ajánljuk. A logó, az ügyfél igényeinek megfelelően, a betonra, az akril lemezre, vagy akár a csomagolásra kerülhet.

Fényképtartók, logózott beton elemmel, szürke és fehér színekben


MINI-BRUTAL ZUZMÓTARTÓ Ha Ön szerint is az ellentétek vonzzák egymást, akkor ezt a terméket Önnek találtuk ki! A beton klasszikus, modern anyaga, a tartó egyedi és letisztult formavilága izgalmas párost alkot a bohókás, vakító színű zuzmóval. Garantáljuk, hogy senki nem megy el mellette szó nélkül, akár az irodai íróasztalt díszíti, akár a nappalit vagy az erkélyt. A tartósított zuzmó nem igényel locsolást, így akár egy hosszabb nyaralásból visszatérve is ugyanolyan frissen találja majd.

Fényképtartó és zuzmótartó, szürke színben


Rendezvények feltűnő és szokatlan kiegészítője lehet asztaldíszként vagy egyéb dekorációs elemként. A beton alap elérhető a három klasszikus beton színben (fehér, szürke és antracit). A zuzmó, a cég, partner vagy a rendezvény arculatához igazítva többféle színből választható. A logó, az ügyfél igényeinek megfelelően, akár a betonra, akár a csomagolásra kerülhet. Karton dobozkában vagy karton szalaggal átkötve szállítjuk.


ARCHICON KOLLEKCIÓ

Az íróasztali kiegészítőkből álló exkluzív, prémium partnerajándék-kollekció a 2016-os Moholy-Nagy László Formatervezési Ösztöndíjprogram keretein belül készült. A több évtizede működő program célja, hogy segítse a fiatal formatervezők szakmai fejlődését, hozzájáruljon a magyar tárgykultúra és környezetkultúra fejlesztéséhez, valamint a design innovációs integrációjával tovább növelje a hazai gazdaság versenyképességét. A rangos elismerésben minden évben hat fiatal tervező részesül.


Az ARCHICON kollekció formavilágát a 60-as években népszerű brutalista építészeti irányzat inspirálta. A fiktív épületek kicsinyített modelljei akár önállóan is apró, mégis lenyűgöző díszei lehetnek egy íróasztalnak, együttesen azonban egy miniatűr modern város makettet alkotnak.


ARCHICON ZUZMÓTARTÓ Rendezvények feltűnő és szokatlan kiegészítője lehet asztaldíszként vagy egyéb dekorációs elemként. A beton alap elérhető a három klasszikus beton színben (fehér, szürke és antracit). A zuzmó, a cég, partner vagy a rendezvény arculatához igazítva többféle színből választható. A tartósított zuzmó nem igényel locsolást. A logó, az ügyfél igényeinek megfelelően, akár a betonra, akár a csomagolásra is kerülhet.


ARCHICON NÉVJEGYKÁRTYA / TELEFON TARTÓ A metropolisz sziluettjét idéző íróasztali kiegészítő tökéletesen illeszkedik akár modern, akár hagyományos berendezésű irodába. Egyaránt szolgálhat névjegykártya- vagy telefontartóként, de önállóan is valódi dísze lehet a helyiségnek. Elérhető a három klasszikus beton színben (fehér, szürke és antracit). A logó, az ügyfél igényeinek megfelelően, akár a betonra, akár a csomagolásra kerülhet. A csomagolás színe és feliratozása egyedileg személyre szabható. Karton dobozkában vagy karton szalaggal átkötve szállítjuk.


ARCHICON TOLLTARTÓ Egyedi megjelenésű, letisztult, modern asztali kiegészítő, amely egyszerre segíti a rendszerezést (alkalmas tollak, névjegykártya vagy telefon tárolására) és teszi különlegessé az íróasztalt. A beton alap a három klasszikus beton színben (fehér, szürke és antracit), az akril víztiszta, opál vagy fekete felülettel érhető el. A logó, az ügyfél igényeinek megfelelően a betonra vagy az akrilra, de akár a csomagolásra is kerülhet. A csomagolás színe és feliratozása egyedileg személyre szabható. Karton dobozkában vagy karton szalaggal átkötve szállítjuk.


EGYEDI TERVEZÉS A katalógusban szereplő nagy darabszámban gyártott termékek mellett egyedi megrendeléseket is vállalunk. A teljesség igéney nélkül terveztünk és kiviteleztünk már számos versenyre díjakat és trófeákat, készítettünk emlékplaketteket, gyártottunk céges búcsú- és elismerő ajándékokat. Mint minden AB concrete design terméknél, a különböző anyagtársításokat (fával, fémmel és akrillal), valamint a pontos, részlet gazdag feliratokat és logózást teljes mértékben az ügyfél elképzelései szerint, a megrendeléshez alakítjuk. Egyedi tervezés és gyártás esetén, annak érdekében, hogy minden pontosan a megrendelő elképzelései szerint készüljön, a megszokottnál hosszabb egyeztetési idő várható. További információ, részletek és árazás közvetlen a tervezőtől az anita@abconcretedesign.com címen kérhető.

ÁRAK A mellékletben szereplő árak tájékoztató jellegűek, a képeket szereplő, saját logónkkal ellátott darabok árai. A megrendelő cég arculatához igazítva az árak eltérőek lehetnek. A végleges árakat befolyásolhatják a színek, a logó mérete és részletessége, a logón kívül megjelenő egyéb feliratok, információk, illetve a csomagolás típusától és a kartonoktól. Miután a megrendelő kiválasztotta a terméket, a vektoros logó birtokában 3-5 javaslatot készítünk a logó elhelyezésére és méretezésére (ez nem jelent többletköltséget). Azonban, ha a látványterv nem kielégítő, akkor (felár ellenében) megegyezés szerint egy vagy több mintadarabot is készítünk.


ELÉRHETŐSÉGEINK: www.abconcretedesign.com info@abconcretedesign.com www.facebook.com/ABconcretedesign www.instagram.com/abconcretedesign


AB concrete design Partnerajándék Katalógus 2018  

Az AB concrete designnál úgy gondoljuk, hogy a céges ajándék is lehet izgalmas, figyelemfelkeltő, emlékezetes és akár egyedi is. Saját fejle...

AB concrete design Partnerajándék Katalógus 2018  

Az AB concrete designnál úgy gondoljuk, hogy a céges ajándék is lehet izgalmas, figyelemfelkeltő, emlékezetes és akár egyedi is. Saját fejle...

Advertisement