Issuu on Google+

Tenim una àmplia gamma de material i complements per crear la teva disfressa!

CREA LA TEVA DISFRESSA PAS A PAS UN PAÓ REIAL

AQUEST CARNESTOLTES ET PROPOSEM UNA DISFRESSA ORIGINAL I MOLT FÀCIL PER CREAR AMB LES TEVES PRÒPIES MANS I AMB PRODUCTES QUE TROBARÀS A TOTS ELS NOSTRES ESTABLIMENTS. Per al cos

3

Estén el sac de color blau i retalla la part per on han de passar els braços i el cap. Pel que fa a la llargada, has de tallar el sac per sota dels genolls.

1

Per a la cua

4 Agafa la planxa d’escuma verda i retalla-hi peces de 15x40 cm donant forma arrodonida a la part superior. Enganxa les peces amb grapes i uneix la part de sota amb cinta adhesiva fent-hi diverses voltes.

2

Retalla les plomes utilitzant el paper crespó de color blau i enganxa-les a la part de davant del sac amb cinta adhesiva, de baix cap a dalt. Enganxa les plomes de la part superior amb cinta adhesiva de doble cara.

5 Talla trossos de planxa d’escuma de diferents colors i enganxa’ls un sobre l’altre, de més gran a més petit. Col·loca’ls als extrems de la cua. Fes uns talls petits al contorn de la cua i enganxa-la amb cinta adhesiva de doble cara a la part posterior del sac.

Per al cap:

Decora amb plomes naturals de colors on més t’agradi.

...i ja tens un original paó reial!

Per facilita r-te la feina a l’h ora de fer el cap i el s ulls del paó, desca rrega’t les plantil les a:

Material necessari:

abacu carnestos.coop/ ltes2017

Paper crespó

0,85€ Cost Soci 0,95€ PVP

Sacs per a fer disfresses BLAU *

3,85€ Cost Soci 4,35€ PVP

50 cm

PINTURA ACRÍLICA

7

Agafa la planxa d’escuma blava i retalla-hi un triangle equilàter de 50 cm de costat, doblega’l per la meitat i grapa’l només per una de les bandes.

Amb les plantilles, retalla els ulls i el bec del paó utilitzant les planxes d’escuma de colors blanc, blau i negre. També pots optar per pintar els ulls amb pintura acrilica sobre la planxa d’escuma.

8

Enganxa les peces com indiquem i, com a detall, enganxa 3 plomes o tires de paper de seda a sobre del cap amb cinta adhesiva de doble cara.

Planxes d’escuma de colors verd, blau, blanc, groc i marró * 0,50€ Cost Soci 0,55€ PVP

I CINTAADHESIVA ADHESIVA DE I CINTA DE DOBLE DOBLE CARA,CINTA CINTAADHESIVA, ADHESIVA, LLAPIS, CARA, TISORES I REGLE.I REGLE. LLAPIS, TISORES

* Preu variable en funció de la mida escollida.

ABRERA (Montserrat Centre ) · BARCELONA · BARBERÀ DEL VALLÈS (C.C. Baricentro) · BADALONA · CORNELLÀ DE LLOBREGAT · GRANOLLERS · L’HOSPITALET · IGUALADA · MANRESA · MATARÓ · MOLLET DEL VALLÈS · SABADELL · SANT BOI DE LLOBREGAT · SANT CUGAT · SANT CUGAT Centre Banc Sabadell * · SANTA COLOMA DE GRAMENET · TERRASSA · VIC · VILAFRANCA DEL PENEDÈS · VILANOVA I LA GELTRÚ · GIRONA · NOU ESTABLIMENT BLANES (Caprabo) · FIGUERES Centre · NOU ESTABLIMENT FIGUERES (Caprabo) · NOU ESTABLIMENT OLOT · LLEIDA · NOU ESTABLIMENT GOLMÉS (Caprabo) · TARRAGONA · REUS · CASTELLÓ · VALÈNCIA BOULEVARD ÀUSTRIA · VALÈNCIA TORRENT · VALÈNCIA CENTRE COMERCIAL AQUA · PALMA DE MALLORCA ESTABLIMENTS A LES UNIVERSITATS **: Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) · Universitat Pompeu Fabra (UPF) · Universitat Ramon Llull (URL) · Universitat de VIC. ESPAI ABACUS C.C. ANDORRA *** * Exclusiu treballadors/es Banc Sabadell. ** Establiments amb estocs limitats. *** Espai amb preus, condicions i assortits diferents. Els preus d’aquest catàleg es mantindran sense canvis, tret d’errades tipogràfiques que hagin estat detectades per la cooperativa, sempre que ho publiqui de la mateixa manera. Preus vàlids del 2 de febrer al 5 de març de 2017.

online.abacus.coop Obert Tots els dies de l’any

24 h

Publicació produïda amb paper procedent de boscos gestionats de forma sostenible i fonts controlades.

6

ABACUS 80ml 2,00€/U Cost Soci 2,25€/U PVP


Carnestoltes 2017