Page 2

Ficció à Signar

19

‘95€

COST SOCI

15

‘20€

COST SOCI

21’00€

à Signar

21

castellà

Ignacio Martínez de Pisón Seix Barral

Comèdia i drama conviuen en aquesta historia en què el seu protagonista, Ángel, té la imperiosa necessitat de trobar un ordre dins del caos familiar que ha viscut fins ara.

COST SOCI

22’90€

PVP

DERECHO NATURAL

‘47€

COST SOCI

16’00€

PVP

19

‘75€

També en

Ens endinsem en les excentricitats d’una família amb un pare mentider i una mare fantasiosa. Vista amb els ulls d’un nen, un univers ple de poesia, on el despertar pot ser molt dolorós.

PVP

COLECCIÓN PARTICULAR

MEDIA VIDA

Recull dels més estimats relats de Juan Marsé amb un nou pròleg d’Ignacio Echevarría acompanyat de material inèdit. Recorregut al seu món literari amb nou peces revisades per a aquesta edició.

Aquesta obra, guanyadora del premi Nadal, té com a protagonista un grup de dones que rememoren, trenta anys després, un episodi tràgic de la seva infància.

Juan Marsé Lumen

Olivier Bourdeaut Salamandra

Care Santos Destino

à Signar

19

‘85€

També en

castellà

COST SOCI

à Signar

18

‘52€

COST SOCI

20’90€

19

castellà

Sis illes. Sis parelles. La pregunta: fins on arribaries per un fill? Farishta arriba a la Polinèsia Francesa, unes illes paradisíaques que finalment resulten ser tot el contrari.

‘85€

COST SOCI

COST SOCI

20’00€

PVP

Marc Pastor Amsterdam

19

‘00€

També en

19’50€

PVP

FARISHTA

català

20’50€

PVP

ESPERANT MISTER BOJANGLES

També en

20’90€

PVP

COSES APARENTMENT INTRANSCENDENTS I ALTRES CONTES

VOLVER A CASA

TIERRA DE CAMPOS

Effia i Esi, dues germanes que mai s’arriben a conèixer, viuran paral·lelament històries marcades per les guerres, la religió i l’esclavitud.

Dani Mosca emprèn un viatge amb l’objectiu d’enterrar el seu pare al poble on va néixer, acompanyat per un xofer pintoresc. Un viatge profund en què es perceben les cicatrius del temps.

Yaa Gyasi Salamandra

Pere Calders Il·lustrat per Agustí Comotto Nórdica

PVP

David Trueba Anagrama

Pere Calders, mestre del relat breu, juga amb la ironia i amb les fronteres entre el que és real i el que és imaginari. Agustí Comotto completa el significat d’aquests contes amb les seves il·lustracions.

à Signar

16

‘05€

COST SOCI

18

Una història propera amb personatges accessibles en què les converses entre avi i net construeixen la seva relació. Guanyadora del premi Anagrama.

COST SOCI

19’50€

PVP

Tina Vallès Anagrama

‘90€

COST SOCI

16’90€

LA MEMÒRIA DE L’ARBRE

20

‘52€

28

‘50€

COST SOCI

22’00€

PVP

30’00€

PVP

MAC Y SU CONTRATIEMPO

LA INVASIÓN DE LAS BOLAS PELUDAS

Enlluernadora i divertida. Mac es presenta com un modificador constant de tot el que veu i llegeix, obsessionat per millorar en secret l’obra literària del seu veí.

La família Morton adopta a una estranya criatura, Louie, que canvia de forma i es riu de tot el món, a més de ser capaç de manipular els sistemes informàtics governamentals.

Enrique Vila-Matas Seix Barral

Luke Rhinehart Malpaso

2

PVP

100 AÑOS DE TBO Antonio Guiral Conti Ediciones B

Llibre homenatge del centenari de la revista TBO. Una revisió de la seva història amb autors de referència i les anècdotes més conegudes.

Revista Sant Jordi 2017 - Català  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you