Page 1

Sommer, sol og saftige drinks

Pizza med chorizo pølse, squash og friske tomater

Gazpacho med melon og krydderurter

Aarstidernes nyhedsbrev uge 30


Sommer, sol og saftige drinks

af Sanne Venlov

På lune og lækre sommerdage er der ikke noget bedre end iskold, syrlig-sød limonade. Læskende og opkvikkende med frisk citronsaft, rørsukker og en god portion isterninger, lidt mynte eller yndige spiselige blomster til fryd for øjet – mums, og hvor bliver man glad. Rabarbersaft er jo også virkelig godt. Det er lige ved at være den sidste rabarberhøst, så hvis du har en

masse,

er det en glimrende mulighed at indkoge en lyserød rabarbersaft med kardemomme og vanilje. Iskold luksus! Hyldeblomstsaft er efterhånden en klassiker i de fleste hjem. Køb en god kvalitet og servér med is, mynte og citron og du har en læskende gudedrik. Hvis du har dem i haven eller på din vej, er det meget nemt og ret skægt at fremstille sin egen saft. Tænk, at de små skærme kan smage så godt. Den sidste i min favoritrække af sommerdrinks er is-the. Nemt, bekvemt, sødt og aromatisk. Lav den af din yndlingsthe, men spar endelig ikke på bladene. Theen smager af mindre, når den er kold end varm, og den skal altså smage af noget. Det er meget lettere at fortynde en stærk the med vand end omvendt. Limonade 6 citroner, rørsukker efter smag, 1 l vand Skær den gule skal af 2 af citronerne med en tyndskræller og kom dem i en blender. Skræl også de andre citroner og gem skallen på køl til andre formål. Skær den hvide pulp af citronerne og kom citronkødet i blenderen til skallen, og tilsæt sukker og vand. Blend til en fin puré og smag til med sukker. Si pureen og hæld den i en smuk kande. Afkøl og server med masser af is. Tip: De resterende citronskaller må du endelig gemme. De kan tørres i ovnen på eftervarme, når du f.eks. har bagt. Spred dem ud på en bageplade med papir og lad dem stå i ovnen, på eftervarmen i 2 timer. Brug dem i gryderetter eller knus dem over varme retter. Du kan også bare blende de friske skaller med salt eller sukker, det er guld at smage til med. Du kan også komme citronskaller i olie og lave din egen citronolie til dressinger m.m.

Rabarbersaft 1,3 l saft, 500 g rabarber, 250 g rørsukker, 1 l vand, 1 citron saft, 2 kardemomme kapsler, ½ stang vanille, flækket Skær rabarberne i skiver og kom dem i en gryde, tilsæt sukker, vand og krydderier. Kog op og lad det trække på kogepunktet i 5 minutter. Sluk og lad saften afkøle, inden du sigter den gennem et klæde. Kom saften på en

shv@aarstiderne.com skoldet flaske eller 2 mindre og opbevar på køl. Saften kan holde 2-3 uger i køleskabet. Fortynd saften med ca. 1/3 vand evt. med brus. Cava eller prosseco i stedet for vand er luksussaft for voksne.

Rabarber cosmopolitan Ikke klassisk, men meget dejlig og tøset. Smag ufortyndet rabarbersaft til med vodka, cointreau og citronsaft, server med knust is.

HyldeblomstsAFT Hyldeblomstsaft er jo også en skøn sommerdrik. Servér den med blomsteristerninger eller med bær, frosne eller friske. Et gammelt råd siger, at man skal plukke hyldeblomster om morgenen, hvor blomsterne er fulde af duft, midt på dagen er hyldeduften ikke hjemme.

Søbogaards hyldeblomstsaft Her er Søbogaards egen opskrift på hyldeblomstsaft, så skynd dig ud at plukke sommerens hyldeblomster. De er her lige om lidt og så er de væk.

500 g hyldeblomstskærme, 3 l kogende vand, saft og skal af 4 citroner, 2,5 kg lys rørsukker Alle ingredienserne blandes i en stor balje eller gryde og trækker i fire dage i køleskabet. Omrøres en gang dagligt. Si saften og hæld den på skoldede flasker og opbevar på køl eller frys saften ned i

plastikflasker, som ikke er fyldt helt op. Fortynd evt. med lidt vand.

Is-the Is-the er en skøn og nem tørstslukker i varmen. Lav en kraftig the af det du nu har f.eks. mynte-, grøn-, jasmin-, blomster- eller frugt the, fine russiske eller simple earl grays. Smag den varme the til med sukker, citronskal eller citronskiver eller med frisk stærk ingefær. Køl ned og server i smukke glas fyldt med isterninger. Tip: Du kan også smage din is-the til med hyldeblomstsirup eller andre lækre sirupper.

Blomsteristerninger Frys spiselige blomster ind i isterninger, det er smukt og sommerligt. Du kan f.eks. bruge kronblade af violer, stedmoderblomster, roser, hjulkrone og morgenfruer eller blomster fra dine krydderurter.

Frys eller reducer din saft Det er så ærgerligt, når der går gær i den fine saft. Og det gør der rimelig hurtigt, når man, som jeg, ikke bruger kemi. Rabarber og hyld har tendens til at gære, så du kan sikre deres overlevelse i fryseren. Hæld saften i plastikflasker, som ikke er fyldt helt op og kom dem i fryseren. Her kan de holde sig til der er hyld og rabarber igen. Du kan også koge saften ind til en tyk og lækker sirup. Det fylder mindre og holder længere.


Mix og Ekstra Stor Mix

Melon, agurk og chili 4 personer. Tilberedning ca. 10 minutter 1 melon 1 agurk Havsalt og chiliflager, efter smag Citronsaft 2 spsk. olivenolie Evt. 1 bundt dild eller persille Halver melonen, tag kernerne ud med en ske og kasser dem. Læg melonen med skærefladen nedad og ”barber” skrællen af med en skarp kniv. Skær melonkødet i tern og kom dem i en skål. Skær agurken i tern som melonen og kom dem i skålen. Krydr med salt og chili og dryp med citronsaft og olivenolie. Kom på køl en time eller mere, vend med hakkede krydderurter og server salaten iskold, gerne til fisk eller fjerkræ.

Basis, Stor Basis, KUK, Dogme og Single

Honningmisosauce 4-6 spsk. lys misopasta 2 spsk. honning 1 spsk. sennep 2 spsk. vand 2 spsk. ingefær, reven 2 fed hvidløg, fint hakket 2 spsk. soja 2 spsk. æbleeddike

Rør alle ingredienserne sammen i en lille gryde og varm det hurtigt op uden det koger. Lad det trække i 30 minutter. Saucen kan anvendes som marinade eller dip.

Basis, Stor Basis, KUK, Lille Grønt, Dogme, Kedelig, Single, Ekstra Stor Mix

Grillede auberginer eller

squash med honningmiso 2 personer. Tilberedning ca. 15 minutter 1 aubergine Eller/og 1 squash ½ portion honningmiso 1 spsk. sesamfrø Skær auberginen eller squashen i 4-6 skiver på langs, pensl dem med lidt olie og grill dem over gløder eller på en grillpande i 5-7 minutter. Pensl dem med honningmisosauce og grill dem til de er helt møre og smukt gyldne. Kom på et fad og drys med sesamfrø. Server med ekstra honningmisosauce

Dogme, Kedelig, Single, Mix, Mix, MonsterMix og Ekstra Stor Mix

Grillet sommerkål med honningmiso-sauce 4 1 1 1

personer. Tilberedning ca. 15 minutter sommerhvidkål eller spidskål portion honningmisosauce spsk. ristede solsikkefrø

Skær kålen i tynde både, der stadig hænger sammen ved stokken. Pensl dem med lidt olie og grill dem over gløder eller på en grillpande i 8-10 minutter. Pensl dem med honningmisosauce og grill dem til de er helt møre og smukt gyldne. Kom på et fad og drys med

solsikkefrø. Server som tilbehør til grillet kød, kylling eller fisk og giv gerne ekstra misosauce til.

MonsterMix, Mix, Mix og Ekstra Stor Mix, Kedelig

Pastapenne med ristet blomkål, tomat, oliven og persille 4 personer. Tilberedning ca. 20 minutter 500 g pastapenne 1 blomkål 1 bakke tomater 1 glas oliven i olivenolie 1 bundt persille Havsalt og kværnet sort peber Sæt 2 l vand til pasta over at koge i en stor gryde med låg. Del blomkålen i buketter gennem stokken. Skær tomaterne i store tern og hak persillen groft. Kom pastaen i det kogende vand og tilsæt 1 spsk. salt. Kog pastaen al dente. Varm 2 spsk. olie fra olivenene op på en stor pande og steg blomkålen gylden, drys med salt og vend tomattern i og varm igennem. Vend oliven i og smag til med salt og peber. Vend til sidst blomkål-tomat sauteen med pastapenne og hakket persille. Server med parmesanost og en stor sprød salat. Tip: Persille kan erstattes af basilikum

Den Moderne

Pizza med chorizo pølse, squash og friske tomater. Sprød salat og agurkestave 4 personer. Tilberedning ca. 30 minutter Pizzadej: 6 dl vand, 10 g gær, 1 kg hvedemel, 20 g salt, 2 spsk. olie Rør gæren ud i vand og tilsæt mel, salt og olie, ælt det sammen til en smidig dej. Stil dejen i køleskabet natten over.

Pizza fyld: 1 glas mosede tomat, 2 modne tomater, 1 squash, tynde skiver chorizo pølse, 100 g revet parmesanost Salat: ½ salat, 1 agurk Tænd ovnen på 225 grader, gerne med en bagesten i bunden. Skær tomater og squash i tynde skiver. Del dejen i 4 boller, rul tyndt ud og smør lidt af tomatsaucen på. Fordel revet ost, chorizo, tomat og squashskiver på pizzaene. Balancer over på den varme bagesten eller bageplade og bag pizzaerne, til de er gyldne, 10-15 minutter. Server med en stor sprød salat, dryppet med olivenolie og drysset med havsalt og agurkestave til.


eller andre krydderurter og evt. undlades. Blomkål kan erstattes med broccoli til.

Basis, Stor Basis, Dogme, Kedelig

Indiske kartofler med broccoli 4 personer. Tilberedning ca. 25 minutter 1 kg nye kartofler, kogte Olie 1/2 tsk. gurkemeje ½ tsk. spidskommen ½ tsk. chilipulver ½ tsk. karry 1 spsk. citronsaft 1 bundt broccoli ½ bundt persille, grofthakket Skær kartoflerne i tern på 2x2 cm. Varm 4 spsk. olie op på en stor pande og kom alle krydderierne på og varm det godt igennem. Kom kartoflerne på, rør det godt sammen og steg dem gyldne. Tilsæt broccoli i små buketter og steg dem møre. Smag til med citronsaft, salt og peber. Drys med hakket persille og spis med kylling eller fisk.

Basis, Stor Basis, KUK, Dogme, Kedelig, Mix, Ekstra Stor Mix

Sommeragurkesalat med krydderurter 4 personer 1 agurk 1 bundt krydderurter 100 g rygeost 5 % 2 spsk. yoghurt naturel Havsalt og kværnet sort peber

Rør rygeost og yoghurt sammen. Riv eller skær agurken i tynde skiver. Hak krydderurterne, gem lidt til drys, og bland i rygeosten. Smag til med salt og peber og server som creme til kartofler, til salat eller på en skive ristet rugbrød.

Mix og Ekstra Stor Mix

Gazpacho med melon og krydderurter 4 personer. Tilberedning ca. 20 minutter + marinering 30 minutter 500 g tomater, 1 løg, 1 melon, saft af ½ citron, 1-2 fed hvidløg, citronsaft, 1 dl olivenolie, evt. chili, ½ bundt persille eller dild Skær tomater, melon og løg i mindre stykker. Vend grøntsagerne med i citronsaft, snittet hvidløg og olie og lad det trække på køl i ca. 30 minutter. Blend til en lidt grov suppe og smag til med salt, peber og citronsaft samt chili. Stil suppen på køl og server iskold, drysset med hakket persille eller dild. Server med sprøde croutoner, lidt ost og pølse eller bare som den er, skønt...

Basis, Stor Basis, KUK, Dogme, Kedelig, Single

1 fed hvidløg, knust 1 citron, reven skal og saft 50 g græskarkerner eller solsikkefrø, ristet Havsalt og kværnet sort peber

4 personer. Tilberedning ca. 15 minutter 1 bundt broccoli 5 spsk. tahin Ca. ½ dl vand

Skær broccolien i buketter gennem stokken. Damp dem, 2 minutter, i kogende vand med salt i en gryde med låg. Eller grill dem på en grill eller pande. Rør tahin med vand og smag til med hvidløg, citronskal og saft, smag til med

Broccoli med tahin og ristede frø

salt og peber. Rist nødder og frø og drys med salt. Kom broccoli på et fad og dryp dressing over og drys med de ristede nødder.


Lille Fisk

Basis, Stor Basis, KUK, Lille Grønt, Kedelig, Single, Mix, Mix, MonsterMix og Ekstra Stor Mix (og Dogme med rødbeder)

Rødspættefileter med sprød salat

2 personer. Tilberedning ca. 30 minutter 1 citron 1 spsk. flydende honning, 1-2 spsk. æbleeddike, 2 spsk. olivenolie, salt, 1 salat - plukket, 1 bundt radiser i tynde skiver, 1 bundt purløg - hakket, 50 g ristede mandler, 1 pakke rødspættefileter, salt, mel, 1 æg, rasp, smør og olie til stegning Tilbehør: Nye kartofler eller rugbrød

Lune sommergulerødder med persilleglasering Tilbehør til 2-4 personer. Tilberedning 10-15 minutter ½ citron ½ tsk. sukker 1 dl vand 1 spsk. smør Lidt salt 1 bundt gulerødder med top, vaskede ½ bundt bredbladet persille Lidt olivenolie 50 g ristede mandler, hakkede Skær toppene af gulerødderne, men lad et par centimeter blive på. Riv skallen af citronen fint. Rør citronskal, citronsaft og sukker sammen. Kom smør, salt og vand i en dyb pande. Kom gulerødderne i og damp dem i et minut eller to. Pluk persillen og hak den. Vend gulerødder med persille og smag til med salt og anret med et drys ristede mandler. Tip: Dogme kan erstatte gulerødder med små nye rødbeder. Dild eller basilikum er glimrende i stedet for persille. Opskrifter af Sanne Venlov, shv@aarstiderne.com

Rør fintrevet citronskal og saft sammen med honning, eddike og olie og smag til salt. Vend salat, radiser, purløg og mandler med dressingen og smag salaten til med salt. Dup fisken tør med køkkenrulle og krydr den med salt. Vend fileterne i mel, derefter pisket æg og til sidst rasp og steg dem i lidt smør og olie på en varm pande. De skal bare lige have et par minutter, til de er gyldne og sprøde. Servér straks med salat og kartofler eller rugbrød.

Fisk

Makrel med sommerslaw 4 personer. Tilberedning ca. 30 minutter 1 dl yoghurt, 1-2 tsk. sukker, 2 spsk. eddike - gerne æbleeddike, salt, 1 spidskål, 1 bundt gulerødder, 1 pakke makrel, lidt olie til stegning, salt Tilbehør: Nye kartofler, citronbåde evt. grøn salat Rør yoghurten med sukker, eddike og salt. Smag til, den må gerne være ret sød og godt syrlig. Snit kålen fint, kassér evt. det allergroveste af stokken. Skrub gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Vend kål og gulerødder med dressingen og smag til med salt. Tjek makrellerne for ben. Dup dem tørre med køkkenrulle og snit 3-4 fine snit i skindet. Steg dem på en varm pande med skindsiden nedad i lidt olie. Tryk dem godt ned mod panden, så skindet bliver sprødt over det hele. Lad dem stege til de er næsten gennemstegte, det tager kun et par minutter, ved høj varme. Tag panden af varmen og vend fiskene. Krydr med salt. Servér makrel med slaw, kartofler, citron og evt. salat.

Blå Fisk

Hellefisk med spicy linsesalat 4 personer. Tilberedning ca. 35 minutter 3 dl linser (sorte eller grønne), saft af 2 lime, 1 spsk. flydende honning, 2 spsk. olivenolie, salt, 1 bundt koriander - plukket, 1 chili - hakket, 1 spsk. hakket ingefær, 1 pakke hellefisk, lidt smør, salt Tilbehør: evt. dampede grøntsager Kog linserne til de er møre, ca. 15-20 minutter og dræn vandet fra. Rør imens limesaft, honning og olie og smag til med salt. Vend de lune linser med dressingen, koriander, chili, ingefær og gulerødder og smag salaten til med salt. Dup fisken tør med køkkenrulle, læg den på bagepapir på en bageplade og kom lidt smør og salt på. Bag den i en forvarmet ovn ved 180 grader i 6-12 minutter, eller til den er akkurat færdigtilberedt. Servér fisk og linsesalat, gerne med dampede grøntsager til.


- 271 kr.

Uge 30 MixKASSEN

- 198 kr.

Salat, kl. I: Billeslund, DK Gulerødder med top, kl. I: Billeslund, DK Blomkål, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Spidskål, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Tomater, kl. I: Lykkesholm, DK Persille, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Æbler, kl. I: Argentina Blommer, kl. I: Frutas Biomova, Spanien Bananer, kl. I: Den Dominikanske Republik STOR Mix - 229 kr. Salat, kl. I: Billeslund, DK Gulerødder med top, kl. I: Billeslund, DK Blomkål, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Spidskål, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Tomater, kl. I: Lykkesholm, DK Agurk, kl. I: Lykkesholm, DK Persille, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Æbler, kl. I: Argentina Blommer, kl. I: Frutas Biomova, Spanien Bananer, kl. I: Den Dominikanske Republik Melon, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Ekstra Mix - 298 kr. Salat, kl. I: Billeslund, DK Gulerødder med top, kl. I: Billeslund, DK Blomkål, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Spidskål, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Tomater, kl. I: Lykkesholm, DK Agurk, kl. I: Lykkesholm, DK Dild, kl. I: Billeslund, DK Squash, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Æbler, kl. I: Argentina Ercolini pærer, kl. I: Argentina Blommer, kl. I: Frutas Biomova, Spanien Melon, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Stikkelsbær, kl. I: Holland Nektariner, kl. I: Biosanz, Spanien Ferskner, kl. I: Frutas Biomova, Spanien

Calvals Appelsin Æble/blåbær pure Fuldkons pasta penne Oliven i olie Salat, kl. I: Billeslund, DK Gulerødder med top, kl. I: Billeslund, DK Blomkål, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Spidskål, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Tomater, kl. I: Lykkesholm, DK Persille, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Æbler, kl. I: Argentina Blommer, kl. I: Frutas Biomova, Spanien Bananer, kl. I: Den Dominikanske Republik BasisKassen

- 198 kr.

Nye danske kartofler, kl. I: Billeslund, DK Salat, kl. I: Billeslund, DK Sommerhvidkål, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Fennikel, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Tomater, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Broccoli, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Basilikum, kl. I: Billeslund, DK Squash, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Agurk, kl. I: Lykkesholm, DK Gulerødder med top, kl. I: Billeslund, DK Stor Basis

- 249 kr.

Nye danske kartofler, kl. I: Billeslund, DK Salat, kl. I: Billeslund, DK Sommerhvidkål, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Fennikel, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Tomater, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Broccoli, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Basilikum, kl. I: Billeslund, DK Squash, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Agurk, kl. I: Lykkesholm, DK Gulerødder med top, kl. I: Billeslund, DK Aubergine, kl. I: Lykkesholm, DK Blomkål, kl. I: Tinggård Økobrug, DK DogmeKassen

- 198 kr.

Nye danske kartofler, kl. I: Billeslund, DK Salat, kl. I: Billeslund, DK Sommerhvidkål, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Fennikel, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Tomater, kl. I: Lykkesholm, DK Broccoli, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Dild, kl. I: Billeslund, DK Squash, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Agurk, kl. I: Lykkesholm, DK Rødbeder med top, kl. I: Billeslund, DK

Singlekassen

stor fRUGT

Calvals Limonade Rabarber kompot Emmerys maltrugbrød Bananer, kl. I: Den Dominikanske Republik Red Delicious æbler, kl. I: Argentina Friske figner, kl. I: Biosanz, Spanien Salat, kl. I: Billeslund, DK Gulerødder med top, kl. I: Billeslund, DK Sommerhvidkål, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Broccoli, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Squash, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Tomater, kl. I: Lykkesholm, DK KUKKASSEN

Red Delicious æbler, kl. I: Argentina Ercolini pærer, kl. I: Argentina Bananer, kl. I: Den Dominikanske Republik Melon, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Ferskner, kl. I: Frutas Biomova, Spanien Blommer, kl. I: Frutas Biomova, Spanien Stikkelsbær, kl. I: Holland

- 223 kr.

- 209 kr.

Farvede bladbeder, kl. I: Billeslund, DK Salat, kl. I: Billeslund, DK Sommerhvidkål, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Fennikel, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Tomater, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Broccoli, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Basilikum, kl. I: Billeslund, DK Squash, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Agurk, kl. I: Lykkesholm, DK Gulerødder med top, kl. I: Billeslund, DK KedeligKasse

- 198 kr.

Nye danske kartofler, kl. I: Billeslund, DK Salat, kl. I: Billeslund, DK Sommerhvidkål, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Tomater, kl. I: Lykkesholm, DK Broccoli, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Blomkål, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Squash, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Agurk, kl. I: Lykkesholm, DK Gulerødder med top, kl. I: Billeslund, DK Lille Grønt GRØNT

- 112 kr.

Salat, kl. I: Billeslund, DK Sommerhvidkål, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Gulerødder med top, kl. I: Billeslund, DK Squash, kl. I: Tinggård Økobrug, DK Tomater, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Basilikum, kl. I: Billeslund, DK

- 198 kr.

ekstra Frugt

- 258 kr.

Red Delicious æbler, kl. I: Argentina Crisp Pink æbler, kl. I: Argentina Ercolini pærer, kl. I: Argentina Bananer, kl. I: Den Dominikanske Republik Melon, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Ferskner, kl. I: Frutas Biomova, Spanien Blommer, kl. I: Frutas Biomova, Spanien Stikkelsbær, kl. I: Holland Grapefrugt, kl. I: Sydafrika Nektariner, kl. I: Biosanz, Spanien Friske figner, kl. I: Biosanz, Spanien MONSTErfrugt

- 271 kr.

Æble-/mangojuice Kokosmakroner Mirabelle marmelade Red Delicious æbler, kl. I: Argentina Ercolini pærer, kl. I: Argentina Bananer, kl. I: Den Dominikanske Republik Melon, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Ferskner, kl. I: Frutas Biomova, Spanien Blommer, kl. I: Frutas Biomova, Spanien Stikkelsbær, kl. I: Holland Grapefrugt, kl. I: Sydafrika frugtposen

- 97 kr.

Red Delicious æbler, kl. I: Argentina Bananer, kl. I: Den Dominikanske Republik Blommer, kl. I: Frutas Biomova, Spanien ! Forbehold for ændringer i kasserne.

FRUGTKassen

- 135 kr.

Red Delicious æbler, kl. I: Argentina Bananer, kl. I: Den Dominikanske Republik Melon, kl. I: Cucho Verde Semillero, Spanien Nektariner, kl. I: Biosanz, Spanien Blommer, kl. I: Frutas Biomova, Spanien

Aarstiderne, Krogerupvej 3, 3050 Humlebæk • Tlf: 7026 0066, fax: 7026 0067 • eksp: mandag kl. 9-16, tirsdag- fredag kl. 9-17 • info@aarstiderne.com

Layout: Aarstiderne. Foto: Columbus Leth/Olivia & Aarstiderne. Tryk: TrykXperten. * Dyrket på Aarstidernes egen gård.

MonsterMix

Aarstidernes Nyhedsbrev uge 30, 2010  

Opskrifter, tips og tricks til Aarstidernes økologiske kasser uge 30, 2010

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you